Раздели
Информационни технологии Музиката, която вдъхновява Политика и Общество Смях за отмора Стил на живот
 
Нашият бутон

Ще сме Ви много благодарни, ако поставите някъде във Вашият сайт и нашият бутон за бърза връзка!◊ код на бутона ни ◊

 
Да помогнем на държавата на интернет-пиратите

top.gif Изглежда, че и на шведите им е писнало от терора на новата политическа полиция (какво можеш да гледаш и слушаш или какво не трябва да гледаш или слушаш без да си богат). Защо им е писнало? Защото наскоро излезе обява, че на търг се продава независима държава. Да, преди време някакъв своенравен англичанин обяви една стара нефтена морска платформа Sealand (Морска страна) за независима държава. Силанд си има собствена валута, герб и флаг. Засега испанска оценителска компания е оценила Силанд на 950 млн. долара.
И шведите са започнали подписка в Интернет за набиране на средства, за да се купи независимата държава. На сайта можете да прочетете повече за идеята. Вече са набрани над 20700 долара.
Според най-голямата шведска файлообменна верига за свободно ползване на музика и филми - The Pirate Bay ("Пиратския залив"), е възможно да се закупи независимата "държава" Силанд и на нея да се изнесат всички, които са за свободен Интернет. Там, естествено, няма да действат тероризиращите "закони" на RIAA, Microsoft и прочие монополисти. Просто защото суверенната държава няма да ги признае. (б.пр.: Стига да не ги бомбардират американците, както направиха със суверенната държава Сърбия или суверенната държава Ирак или суверенната държава Пакистан или суверенната държава Судан и т.н.)
Преди време файлообменната верига The Pirate Bay, която се счита за най-голямата незачитаща законите за авторското право торент-система, беше преследвана от шведските власти по искане на американците. Даже за известно време се беше изнесла в Холандия. Днес The Pirate Bay отново си функционира в Швеция. Въпреки настойчивите искания на "най-демократичната държава" към шведските власти да закрият сайта.
Та, ако имате излишни пари и сте за свободата на Интернет - включвайте се в подписката.


top.gif


Създадено : 18/02/2007 : 13:01
Обновено : 18/02/2007 : 13:12
Категория :
Страницата е прегледана 1343 пъти


Предпросмотр печати Предпросмотр печати     Версия за печат Версия за печат

 
За Вашият бизнес!Дестилация на:
ракия, водка и
аромамаслаТРИ ДЕ ЕКСПО
Само при мен!
Почти 40 000!
панаира и изложения!
 
Други функции


Приятелски обмен
Ползвайте го и по въпросите на ТРЗ

 
^ Нагоре ^
чичо Данчо - http://yordan3d.googlepages.com/
  Администратор на сайта Йордан © 2004-2007 - Сайтът е създден чрез CMS GuppY v4.5.17

Счетчик посешений страниц в сутки Счетчик уникальных посетителей в сутки