Раздели
Информационни технологии Музиката, която вдъхновява Политика и Общество Смях за отмора Стил на живот
 
Нашият бутон

Ще сме Ви много благодарни, ако поставите някъде във Вашият сайт и нашият бутон за бърза връзка!◊ код на бутона ни ◊

 
Архив на ежедневните новини за ноември

Политика и Общество:

30 ноември 2007г.

От догодина болниците у нас ще лекуват само богатите. Това е българското здравеопазване в момента, на последно място в Европа и на Балканите по финансиране, на първо по смъртност, инсулти и инфаркти. Пазарът на черно със скъпоструващи и с животоспасяващи лекарства цъфти. Всичко се търгува, дори банката кръв и елементарните консумативи. ... После Кехайов и компания пробваха да изхвърлят от залата делегатите от София, Перник, Кюстендил и Русе с обяснението, че не били плащали редовно членски внос и гласовете им няма да се броят. Стана ясно обаче, че половината от членовете на БЛС, не са изрядни платци. "Атака". Ужас! Бялата мафия нямала пари за членски внос! Тези пари дето ги вземат без да издават никакъв документ от ВСЕКИ! пациент и дето само Мургина си затваря очите за тях, тези пари интересно къде отиват? Познахте. Строителство, имоти. Както при всяка мафия.


Депутати са оказвали натиск върху ревизори от Националната агенция за приходите при ревизии и проверки в Силистра и Бургас. Сигнали за това са подадени в парламентарната комисия за борба с корупцията, която в четвъртък заседава при закрити врата. Сигналите са от бившия шеф на НАП - Бургас, Недялко Киров и от сегашния директор на НАП - Силистра, Милена Цолчовска. "Дневник". На това посланик Байърли съвсем недипломатично казва, че имало у нас свободна пазарна икономика и конкуренция. За едни данъчни ревизии, за други данъчни чадъри. Алоо, посланик Байърли, стига вече сте ни правили на глупаци беее...


Това ръководство на МВР е много мъжкарско. Пози, перчене, показни пресконференции, срещи, фамилиарности с журналисти, удари по углавни престъпници (торенти) и т.н.
На този фон само през изминалата седмица имаме равносметка от няколко показни убийства, бомбени взривове и КАТ, който не може и не знае как да си върши работата.Зам.-минисърът Пенков, естествено, предлага „адекватни” мерки. Монтиране на още и още камери. "Общество.нет" И пак там: Информация от интернет: “Под името „Типинг пойнт“ преди близо две години е учредена фондация, чиито учредители са Светослав Божилов и Цветелина Бориславова, Иван Кръстев и Александър Божков.” Може да се позамислите над този факт, понеже ставащото у нас в последните години – неудържимият възход на бат ви Бойко пожарникаря – изглежда съвсем не е случайно.


Съдии и прокурори, за които се знае, че вземат пари под масата, перат нерегламентираните си доходи чрез банкови заеми. Изтеглените кредити те използват за покупката на недвижими имоти. Чрез същата схема парите си перат още мутрите от борческите и престъпните групи. "Монитор". Алоо, посланик Байърли! Ами тук има един текст - "за които се знае". Само Вие ли не знаете бе посланик Байърли. За руменпетковите ние всички българи вече знаем, че те нищо не знаят и нищо не могат. Освен за заплати да се разписват.


А през това време: 37-годишният Мартин Захариев Първанов с прякор Марто-Лудия бе прострелян в столицата. Инцидентът стана тази вечер (снощи) около 19.30 часа недалеч от най-големият търговски център Mall of Sofia на булевард Стамболийски. "Днес+". Нали! Да е ясно че има полиция дето се бори с торентите, както каза Калоян. A във "Фрогнюз" пък описват какъв хаос е настъпил по "Стамболийски" след това. Благодарение на розовобузестите шишковци, разбира се.


А през това време: Съдийка е заподозряна, че е прегазила пешеходец и е избягала от местопроизшествието в Перник, научи "Монитор". Ето ги бе посланик Байърли, ето ги вашите дето на семинари ги обучавате. На това ли ги научихте бе посланик? Да нямат мъжество и да убиват да бягат като долни бандити?


Собств. инф.: И в САЩ унищожават средната класа. Съгласно изследване на центъра за анализи Demos и Institute for Assets and Social Policy по-малко от една трета от считащите се за средна класа семейства в САЩ се намират във финансова безопасност. А всяко четвърто семейство, принадлежащо към средната класа вече рискува сериозно да изпадне от тази социална група и да попълно групата на бедните в САЩ. Над половината от семействата, считащи се за средна класа въобще нямат сериозни парични и други активи (напр. ценни книжа). Повечето от тях живеели от заплата до заплата и можели да отделят по-малко от 100 долара за месец. Критериите, по които се е провело изследването за финансова безопасност са били размер на активите, ниво на образование, стойност на жилището, размера на бюджета и разходите за здравеопазване.


Обнових с два нови материала и другият си проект - за национална безопасност. Линковете в долния край на сайта водят директно до новите статии.


29 ноември 2007г.

Животът в Куба е малко по-добър от този в България според доклад на ООН. Индексът за човешко развитие на ООН се публикува ежегодно от 1990г. и включва фактори като продължителност на живота, реален доход на глава от населението, степен на образование и ниво на грамотност. В индекса са включени 175 страни членки на ООН плюс Хонг Конг и Палестинските територии. "Дневник" Прави им чест на органа на назначените за капиталисти у нас, че си признават докъде докараха България за 18 години.


Европейската комисия (ЕК) започва наказателна процедура срещу съобщителния регулатор в България заради "липса на независимост и ефективност", предаде БТА. в-к "Експрес". Брей човек да не повярва, че европейските бюрократи са се размърдали срещу мафията на страната си членка. А аз като от толкова време ругая КРС никой у нас не си направи труда да се размърда. А аз ругах не само в този сайт а и по национални вестници. Сега да напомня на Георги Пирински, че и срещу КЗК, Сметната палата и ДКЕВР предстои същото. Защото и те са част от мафията.


Разследват двама полицаи от Карлово по обвинения за оказван натиск върху свидетели и жертви на отвличане, обявиха от ОДП-Пловдив. Делата са заведени по сигнал и след докладване на материалите. "Сега" Младеж, движещ се с кола на движението "Гвардия" на Боян Расате, е пребил столичанин в центъра на София с бухалка. За бруталното нападение над невинен гражданин съобщиха вчера от Агенция "Фокус". "Атака". 4 тона дрога катурнаха Илиев. Комисарят провалил с подписа си операция за разбиване на канал за кокаин от Колумбия "Стандарт". Какво става бе посланик Байърли? Май наистина ни докарахте до Колумбия на Балканите? И не Ви е срам? Шпицкоманди, полицаи-мафиоти, наркотици ... Това ли ви е демокрацията? Затова ли сега сте се захванали с Куба? И там да си направите друга Колумбия? И да не можем да сравняваме кое е добро и кое американско?Снощи по телевизия "7 дни" Найден Андреев продължи с тъпата си и отблъскваща русофилщина. Наложи се Татяна Дончева да му напомня, че е българофилка. А Татяна Дончева беше на порядъци над професора с ума и езика си. И накрая като всеки, който няма доводи срещу една жена и Найден Андреев падна до нивото на Румен Петков. Заговори я за полата и. Г-н Тодоров (Петко Тодоров), язък за парите дето наляха в телевизията ви. А може би ви купиха? Затова пак повтарям - минавам на СКАТ. А там, снощи в предаването "Паралакс" извадиха съвсем конкретни факти за мърлявата ни прокуратура в Айтос и за Кютука - циганин, който е станал тартор на Айтос благодарение на "липсата на мъжество" у прокуратурата. Много Ви моля посланик Байърли, кажете им на вашите хора в съдебната ни система да се поразмърдат. Това, което излиза по СКАТ може да стигне и до ушите на Конди. И да си ви отзове.

А в предаването "Неудобните" по Канал 3 Маргарита Димитрова пак беше намерила Човек. Журналист, който разкри как американските мормони у нас събират ДНК-проби като уж се правят на зъболекари без дипломи. Тази сутрин пък телевизиите гръмнаха с още по-страшни неща. 14 деца от една софийска детска градина са в Пирогов, натровени забележете с лексотан! Лексотанът, за незнаещите, е психотропно вещество. Каква е тази мафия бе посланик Байърли? Толкова ли много им трябват живи органи на американските богаташи? Дано Саркози не успее във Франция! Защото само там водят в момента следствие срещу износа на деца от Африка заради органите им. Пфу!собств. инф.: Днес и утре под ръководството на Ердоган в Турция ще се проведе заседание на Висшият им военен съвет. Ще се обсъждат възможни размествания по военните върхове на Турция, мерки по укрепване на дисциплината и със сигурност и положението с кюрдите.

собств. инф.: И Китай се научи като мен да препраща важните въпроси към истинския виновник - САЩ. На срещата Китай-ЕС е било препоръчано на европейците да питат Вашингтон защо им се променя курса на еврото спрямо юана.


28 ноември 2007г.

Полицай превозва наркотици, полицай блъска велосипедист, банда бивши барети дебне семействата на бизнесмени, бизнесът с похищения е немислим без двойни играчи сред полицаите! Това са все заглавия само от днешните вестници г-н Байърли. А пък техният си специалист Цвятко Цветков - бивш главен секретар на МВР направо ни признава: Най-големият проблем сега на МВР е срастването на редица хора от системата с другата страна, което за мен вече е достигнало до критична фаза. Това поражда и много въпроси, като например, доколко и как политическата класа се захранва от престъпния бизнес. По този проблем ще трябва да удари новата агенция за национална сигурност. Ако й се позволи. Много Ви моля посланик Байърли, позволете им. Че ни писна ГДБОП само блогъри-защитници на Странджа да обявява за престъпници.Кеворк Кеворкян: Искам да съм съвършено ясен – президентът Първанов помни и много добре знае за подкупа на Гергов. Аз не мога да разбера как може един държавен глава да приеме един следствен човек в кабинета си. Ако това нещо не е укоримо в България, значи това не е държава. И още: Би ми било много любопитно, как главният прокурор Борис Велчев би представил казуса с този подкуп на своите студенти. в-к "Експрес". Г-н Байърли, сега видяхте ли защо все към Вас се обръщам. Ами той и Президентът ни знаел. Вие ни останахте Ваше превъзходителство. Пращайте афроамериканците с палките. (Така ги нарече Иван Славков оня ден).Днес под мрънканията на Иво Прокопиев във вестника му има следният коментар: "А качествените кадри са суровината за виските технологии (и високите заплати)." Тази суровина се оказва много скъпа за нашия бизнес. Нашите бизнесмени живеят по-охолно от Бъфет и Гейтс, но пари за хората си нямат. А друг го е допълнил: Освен това на хората трябва да се гарантира реда и законността в страната, доброто здравеопазване и чак тогава идва ред на образованието. Последното може да се получи и навън, но за ред и сигурност или за медицинско обслужване не може да се ходи в чужбина през ден през два защото те са нужни днес и сега на всеки гражданин. Да, г-н Данев (Божидаре Данев). Вашите хора освен да обират нищо друго не правят. Колко стипендии и за какво отпуска БСК? Кога се събрахте поне да помислите за кадрите? Навремето все пак Хърсев има смелост да каже високо: Изгонете Майкъл Деплер от България. Някой от назначените за капиталисти ще има ли смелостта да каже изгонете "Отворено общество" от образованието ни?


собств. инф.: Как се управлява полиция? Вижте комшиите: В 2005 година в Турция са били заведени 66 дела срещу представители на висшето полицейско командване, а 11 000 полицаи са били подложени на различни дисциплинарни наказания. В 2006-та вече 357 полицейски командири са били свалени от командните си длъжности или са получили дисциплинарно наказание. Общо за 2005 година 13 410 представители на правоохранителните им органи са получили дисциплинарни наказания, а в 2006-та – 15 988. Така че Цвятко Цветков да не мрънка известни факти. Ами посланик Байърли да си маха любимците и ... като в оня виц дето руснаците успели да съживят Ленин и оня като разбрал какво става казал - съживявайте Троцки и ме чакайте на финландската гара - почваме отначало.


27 ноември 2007г.

Заговор на хлебарите надува цената на насъщния. Това разследва антимонополната комисия. Вместо да се конкурират, големите заводи играят в комбина. Целта е самуните да поскъпват. В момента килограмът е около 1,30 лева, което е скок с 30-40% от лятото. Производителите плашеха, че хлябът ще удари 2 лева до Коледа. Сега те клекнаха на 1,60. "Стандарт". А вчера месарите през парцала "Труд" (така го наричат по СКАТ) се наговаряха с колко да ни вдигнат и месото. Само КЗК няма. Не, май и държава изобщо няма. Само лакоми скакалци.Доктори прибират 800 лева за бебе. Пет пъти повече броят майките за гинеколог по избор. В частните болници обаче цените за избор на екип за нормално раждане са по-високи. В частната "Св. София" тарифата е 1100 лева, а в "Токуда" - 800 лв. "Стандарт". Е, какво стана с Конституцията ни? И кой от бялата мафия би си мръднал пръста без да прибира огромни суми за нищо? Всъщност не за нищо - за да умори още някой от нас. Я поради незнание (те му казват грешна диагноза) я поради бързане да отиде при някой череп, който все още се надява че като плати, на оня мърльо ще му дойдат изведнъж знанията в главата и ще стане по-различен - сиреч поне по-внимателен. И пак да попитам Орешарски: кога Мургина ще се заинтересува от доходите на бялата мафия? Кога ще ги накарат да издават документи за сумите, които прибират? Щом МБАЛ-ите са търговски дружества, да бъде така добра Мургина и да ги ревизира. Нали имало свободна пазарна конкуренция. A посланик Байърли?Аман от алчни капиталисти. Това е написал някой като мен под материал "Регулаторът позволи на CEZ тримесечно отчитане на електромери" на Медиапул. Регулаторът е естествено мафиота Шушулов, шеф на най-антибългарската държавна структура - ДКЕВР. И човекът явно не е лумпен на който му е писнало от мошеници, защото продължава: да бяха цифровизирали електромерите; щяха да спестят отчитането и никой нямаше да мрънка. Гадно ми е да гледам анти-обществената политика. Четете г-н Станишев каква политика водите! А аз още си чакам отговор на официалното си писмо-жалба от пролетта до т.нар. Омбудсман с копие и до ДКЕВР срещу диващините на ЧЕЗ. Да знаят, че следващата инстанция не е тяхната изуй-гащи Кунева а европейски комисар. И после Страсбург. Щото на посланик Байърли хич не му е до българския народ. Според неговите хора ние трябвало да бъдем "редуцирани" и той си върши работата.Украинското зърно за резерва може и да е наше? Има опасност вносът на 150 000 тона зърно от Украйна за държавния резерв и поръчката за закупуване на 50 000 тона през стоковите борси да се превърнат в поредното източване на резерва, предупредиха търговци вчера. Това може да стане чрез отработената схема на т.нар. паричен кредит. "Класа" Е докога Емел Етем и ДПС? А посланик Байърли? Нали Вие сте отговорен за тукашните демократични порядки?


Засега няма да ви цитирам Велизар Енчев. Снощи стана ясно, че той повече не работел никъде. Не стана ясно дали е уволнен или напуснал, но явно божидарданевците тържествуват. Млъкна единственото предаване за социалното положение в България. Остана Найден Андреев да се пени с русофилството си. Няма ли някой от руското посолство да му каже, че с прекаляването си повече вреди отколкото помага. Снощи чак стана смешен с опитите си да коригира не кой да е а доцент Сапунджиев.


Минавам на СКАТ. В предаването на СКАТ "Това не е истина" снощи гостува Иван Славков. Оказа се, че имаме сходни мисли за Николай Василев. Даже по-лошо: недораслия министър каза за него Батето. А за бат'бойковите - направо в десетката. Не им е паднало жълтото около човките каза Славков за новият залог на ченгеджийницата у нас. Политическа партия без политика е ГЕРБ, продължи той. И завърши с "A ако утре някой ви се оправдава с ЕС, много ви моля счупете му главата". Май нямаше предвид само Доган.


собств. инф. Над 50 000 души са излезли на митинг вчера в турския град Диарбекир. Това са били кюрди, които са протестирали против военните операции срещу Северен Ирак и против намеренята за забрана на единствената легална политическа партия на кюрдите в Турция. Полицията е използвала сълзотворен газ, а демонстрантите са замеряли полицаите с камъни. Има над 100 арестувани. Четете ли бе г-н Байърли. Или и това е демократично? На мен това ми говори за 20-те години на миналия век с БКП, БРП, БРСДП и т.н. все имена на едно и също нещо променяни след поредната забрана на предишното. И накрая дошли все пак до властта!


Утре във в-к "Класа" четете поредната ми статия за проблемите на ИТ у нас.


26 ноември 2007г.

В петък Ви писах как гръцката агенция за безработните повишава от 360 на 404 евро помощите за безработни. Преди това Ви писах как гръцкото социално министерство разширява броят на гърците, на които ще подпомогне лятната почивка през 2008г. Днес в "Стандарт" има интервю с нашата т.нар. социална министърка от т.нар. социалистическа партия. Вижте цитат: Тогава от какво недоволстват майките? - Апетитът идва с яденето. И още: - В България има 1700 мързеливци, така ли? Не се ли боите, че те ще излязат на протест? А "социалистическата" "социална" отговаря: Има мъже и жени сред тях, камък да стиснат, вода ще пусне. Всъщност те са сложили ръце на кръста или в джобовете и казват, че няма да работят за 250 лв., тъй като получават социални помощи. Да стачкуват? Аз трябва да стачкувам срещу такива хора. Всъщност г-н Данев (Божидар Данев), какво по-ясно доказателство какви са заплатите за неспециалисти у нас? Казва го самата натоварена да се бори с това, а не да стачкува.


България ще има най-добрият бюджет до сега, заяви председателят на Българската стопанска камара Божидар Данев по време на тържественото събрание по случай 25-годишнината от създаването на Стопанска камара – Варна. Председателят на БСК посочи и че през последната година спестяванията на гражданите са нараснали с 55 % и възлизат на 16 млрд. лв. Обобщавайки, Божидар Данев прогнозира много успешна 2008 г. за българската икономика, въпреки че през 2008 – 2009 г. според него най-тежко ще стане облагането на труда. Празникът, на който присъстваха и някои от учредителите на тогава Окръжна индустриална стопанска асоциация, продължава в ресторант “Кристал” на ФКЦ. "Днес+" Та значи босът на обирджиите в България първо е казал едан полуистина. За спестяванията без да каже колко повече са заемите ни. После е казал цялата истина. Че ще го духат тези, които обирджиите експлоатират т.е. наемните работници. И накрая е отишъл да му удари по едно, както правят всички обирджии у нас. Само за "производителността на труда" е забравил, но днес в "Стандарт", Масларова не е пропуснала да папагалства вместо този.


Свинската пържола ще стане 9,50 лв. килото по Коледа при сегашна цена от около 8 лв. Това прогнозира в интервю за “Труд” Стефан Райчев, собственик на една от най-големите фирми в месопреработвателния бранш у нас “Меком”. Причината за поскъпването според него е в общата европейска пазарна тенденция. "Труд". Те и сега са толкова бе, назначен "капиталисте". Освен ако не ги правиш от бекон. Ето го ченгесарският ни "бизнес". Досущ като ченгесарската ДПС. Нали помните, че и за Доган виновен за всичко е ЕС. И си подава този Райчев своевременно паролата по гарнизона на останалите назначени за капиталисти у нас. Да знаят с колко да вдигат. А трудоваците, естествено са куриерите, разнасящи заповедите на божидарданевите мафии.


Полицаите вече са получили част от коледните премии. МВР харчи за месец 140 милиона лева. 22,16 милиона ще бъдат отделени за купуването на 1100 нови автомобила. Обществена поръчка за колите ще бъде обявена в началото на декември. "Труд". (Че кой друг знае какво става в МВР?). Та пак да цитирам дядо Славейков за мършата. Не е луд, който яде зелника и не намира убийците на сестри Белнейски или на митничаря от преди два дни. А аз, повярвалия, че ще строим капитализъм съм издал преди месец фактура на държавно ведомство, с което имам надлежно сключен договор. И не ми е платила и до сега полицейската явно държава. С което по закон аз трябва да я обявя във фалит. А те, ченгетата пак коли купуват. Аман бе посланик Байърли! Каква демокрация ни натресохте? Как всички да станем ченгета бе посланник?


Българският лекарски съюз (БЛС) иска да има минимални цени на медицинските услуги и лекарите да не се съгласяват да работят за по-малко. За първичен преглед например медиците трябва да получават от държавата 22 лв. "Класа". 22 лева за един преглед е почти 10 (десет) процента от 250 лева. Толкова, колкото дава на здравите Масларова. Браво! Бива! Да живее новата БСП!Купуваме от Украйна скъпа пшеница за резерва. Хазната ще плати около 30 млн. лева повече за запасите от 150 000 тона. "Класа". Ето ги безкрайните далавяери на Доган. А, да, и там и джипове ще купуват. Нали били приятелчета Румен Петков и Емел Етем. Може и от една фирма да са се вече наговорили да "пазаруват". А за "пазара на труда" пак повтарям четете прогнозата на вожда на назначените за капиталисти у нас. А тя е: "според него най-тежко ще стане облагането на труда".


Oт блоговете: Поразително ми се стори същевременно, как сред тази гора от банки в Манхатън, множеството хора не изглежда да се справя толкова лесно с оцеляването си. Бездомници имаше поне колкото в Германия, улиците са надупчени като в околностите на Чирпан, а място да поседнеш и да починеш, да пийнеш кафенце на спокойствие, или да го кажем въобще - спокойно място - няма. Прочетете на http://hekt.blogsome.com/ личните впечатления от най-демократичната страна на света на българин, живеещ в Германия. Много добър блог. Хич не е като на диджей АлБож (по-известен като министър 10%)В събота ми излезе в "Монитор" поредната ми статия за виртуалната реалност. На http://www.monitor.bg/opinions/article?sid=&aid=140574&cid=50&eid=1225 можете да я прочетете. А утре очаквайте друга моя статия в "Класа". Този път за призраците в Интернет.23 ноември 2007г.

Всеки четвърти българин страдат по годините на социализма. Това показва изследването “Живот в преход” на Световната банка (СБ) и на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР). Анкетите са направени в 29 страни от Централна и Източна Европа. Оказва се, че дори в групата на 18-34-годишните българи, които имат бегли спомени отпреди 1989 г., едва 30 на сто смятат, че сега се живее по-добре. При хората между 34 и 49 години този процент пада на 20%. Около 15 на сто от българите над 50 години виждат икономически напредък, а 25% считат, че политическата обстановка сега е по-добра от тази преди 1989 г. "Монитор". Е, кой сега е прав? Петър Димитров ли? Андрей Рйчев ли?


Хора на принц Кирил взеха три наши завода за теракот и гранитогрес. Комисията за защита на конкуренцията разреши на бившите собственици на БТК - "Адвент Интернешънъл", да придобият "Хан Аспарух". Дружеството упражнява контрол върху няколко предприятия, известни под името КАИ Груп. Предприятията от групата КАИ са собственост на група физически лица, кипърска офшорка и британския фонд ECM, сочи справка в електронната система ДАКСИ. Сред физическите лица е Иво Евгениев, бивш член на борда на телекома. Евгениев е съдружник с дясната ръка на Спас Русев - Любомир Минчев, във фирмата "Ем Ел Би Асетс". Както е известно, живеещият в Лондон бизнесмен е много близък с царския син Кирил и двамата често имат общ бизнес. "Стандарт". Не е виновен лакомият ни кобург. А пак да повторя - КЗК са за затвора! Не само заради този пореден случай.


Поредният абсурд в държавата от днес вече е факт. Кабинетът надмина себе си и клекна пред стачка, но не на наемни работници, а на работодатели. Министрите отхвърлиха наредбата, предложена от министъра на здравеопазването Радослав Гайдарски, с която се целеше да се намали надценката над производствената цена на лекарствата близо 3 пъти. "Експрес". Какви работодатели видя пък "Експрес" у нас? Аз освен мафия друго не виждам. Нали г-н Данев?


Митничар убит в София. Убитият е бивш митничар, занимаващ се със спедиторски бизнес. По непотвърдена информация името му попада в разработка на полицията за група, занимаваща се с контрбанда в района на Стара Загора. "Днес+". Алоо г-н Петков, (Румен Петков) и Вие г-н Байърли, ключовите думи на това съобщение май са митничар, убийство, спедиторски "бизнес" и контрабанда. Нали? Ама то е заради Вас двамата бе. И двамата не си вършите работата. За какво ви плащат а? И дали знае Конди, че не постигате никакви, а даже отрицателни резултати? А г-н Байърли? Кога ще си приберете тукашните нориеги? Че то ни Румен Петков ни Борис Велчев някого от тия някога ще приберат.


собств. инф.: Гръцкият център по заетостта ОАЕД, обяви, че вдига от 367 евро на 404 евро помощите за безработни за 2008г. и че ще изплати и коледна добавка за безработните декември тази година. А в Гърция управлява дясно правителство. А в България социалистическо! А ето заглавие от днешните трудоваци: Управляващите са на път да изхарчат ударно 1 милиард лева в оставащите дни до Коледа. Вчера финансист № 1 Пламен Орешарски поиска от бюджетната комисия в парламента позволение да бъдат изразходвани до 700 млн. лв. от излишъка. С парите ще се напълни държавният резерв от горива и ще се финансира пускането на спешния телефон 112 в цялата страна. Т.е. пак далавери на ДПС.


собств. инфо.: Внимание Българи! В окупиран Ирак има епидемия от холера! Съгласно изказване на иракския министър на здравеопазването "Ирак го заплашва хуманитарна катастрофа". Само в последните дни са регистрирани 80 случая на заразени от тази страшна болест! На 13-ти ноември в доклад на ООН (пропуснали са го трудоваците) се съобщава за смъртта на 22 иракчани от холера през тази година и за 4500 регистрирани случая на заболяване. А в северен Ирак, в град Киркук жертвите вече са 5 а над 3000 са хоспитализирани с този синдром. Източник iraq.itar-tass.com. Не, нищо не искам да кажа за иди-дойди на нашите батальони. Може и да е и руско активно мероприятие докладът на ООН. Но при това ниво на здравеопазване у нас и при това ниво на медийна осведоменост от неконтролираните от Бодо Хомбах, направо си ме е страх.

Утре в "Монитор" очаквайте и поредният ми материал на тема инф. технологии и Интернет у нас. И мнението ми за ДАИТС и КРС, естествено.


22 ноември 2007г.

Сивият кардинал на обирджиите на България пак е дал напътствията си във в-к "Стандарт". "Неуки работници искат да получават като юпита" е подзаглавието на статията на Божидар Данев. Че то ако гледаме "юпита" като Николай Василев и Милен Велчев не колкото, а повече от тези разсипници заслужава всеки честен работник. "Юпи", което смени дълга ни от долари в евро малко преди да падне драстично долара или не е юпи или си е чист престъпник. И такива са ви всички юпита г-н Данев. А, да, и вземете най-накрая и попитайте да речем Хърсев или Ангелов, от какво се определя производителността на труда и най-вече кои са факторите за нейното задържане на ниско равнище. За да спрете и вие и разни дупетати като папагали след вас да дрънкат глупости. Да, пак ръководството е главният фактор за определяне на политиките (ниска или висока производителност). А не е байчото по строежите или шивачката, заключена без тоалетна. Не шивачката е определила например, че ще се купят втора употреба шевни машини а "юпитата" ви. И колкото и да не става и да не ходи до тоалетна с тия машини или изобщо без машини женицата толкова може. ВИНОВЕН СТЕ Г-Н ДАНЕВ! За ситуацията в която натикахте България! Вие и кликата около вас. И продължавате като Андрей Райчев да заблуждавате и да ограбвате.


Не можем да подкрепим "бюджет на измамата", защото, мамейки, държавата деморализира българското общество, заяви от трибуната лидерът на ДСБ Иван Костов. Надписвате сметката на българския данъкоплатец и това най-силно разлага етичността в българското общество, деморализирате и дестабилизирате публичните услуги. Според него прогнозната инфлация за следващата година не може да бъде 6%. И прогнозната цена на петрола в проектобюджета от 68 долара за барел е абсолютно недействителна, защото в момента тя е 90 долара за барел, каза още той. Според Костов цената на природния газ, който може да поскъпне с 33% до края на годината, догодина ще повиши цената си с още 45%. "Медиапул". Прав е Костов. Рибата се вмирисва от главата. Точно черепите на Божидар Данев с техните яхти и джипове най-деморализират и демотивират. И лакомията на гьонсурати като Емел Етем с нейните джипове на фона на ония из Родопите с магаренцата и прокъсаните дрешки също.


Главният прокурор Борис Велчев разкритикува в сряда зам.-окръжния прокурор на Бургас Светлозар Костов за негови изказвания по делото срещу спрягания за наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите. Пред бТВ Костов заяви, че в разпечатките от подслушването на телефона на Очите са засечени разговори между него и известни държавници. “Много бих препоръчал на прокурорите, които работят по „шумни” дела да правят изявленията по тях грижливо" е казал Велчев според "Медиапул". Алоо посланик Байърли? Какво стана с вашият човек беее... Та той не само няма мъжество, ами и ако някой вземе и си каже докъде стигат пипалата на мафията, вместо да се самосезира, не кой да е, а вашият човек му дърпа ушите бе посланик. На това ли ги учихте по семинарите ви бе посланик? За това ли харчите парите на американските данъкоплатци през USAID?


Германският славист проф.Габриела Шуберт определи България и страните от Югоизтока, като анти-Европа, които в културен смисъл били по-нисък слой. "За съжаление, гледано като глобално културно движение, Европа днес е само Западна Европа, само ЕС. Всичко, което се нарича европейска култура, е свързано със Запада. Никой не я включва Югоизточна Европа, а напротив, съществуват мнения, че тя е анти-Европа, тъмнина, несигурност, че там е всичко, което не струва. "Монитор". Права е г-жа Шуберт, но нека като е казала а да каже и б, т.е. кой е виновен. А е виновен именно Западът. Западът ни прати Ран и Ът. И МВФ и СБ. Западът свали Виденов. Западът ни натресе тази мафия у нас, самонарекла се елит. И си я търпи и тихичко си ни ограбва през нея (мафията ни).


собств. инф.: Шефът на Пентагона Р. Гейтс е решил да "замрази" по-нататъшното съкращаване на броя на окупационните американски войски в Европа. В Германия и Италия щели да останат 40 000 американски окупатори, въпреки решението през 2004г. да бъдат съкратени от 62 000 на 24 000 души. Според "Ню-Йорк таймс", откъдето е тази информация, шефът на окупационния корпус ген. Дейвид Маккърнън е изявил своята "обезпокоеност" по повод "възраждаща се Русия". А Първанов у нас дрънка, че американските бази на наша територия не били против Русия. Източник: АРМС-ТАСС.


21 ноември 2007г.

Европейски явления, наречени от посланик Байърли генератор на стабилност. Става дума за местните ни уж избори и какво до сега установи съдът в Русе.Е пак да попитам за какво да ходя на избори? За да се подписвам, а после да ми сменят избора? Назначена бе и математическа експертиза, която да работи по програмния продукт на „Информационно обслужване”, заради многото различия. Според юристи на заинтересовани страни по делото, от 206-те избирателни секции в общината липсвали общо към 3700 бюлетини. /БГНЕС.


Собств. инф.: Едмунд Щойбер, бившият министър-председател на Бавария, на когото му свиха номер либерастите, се е съгласил да оглави специален орган към Еврокомисията, който да поведе борба с евробюрокрацията. Щойбер вече си събира екип, с който неговата комисия ще може да подлага на проверки различни европейски структури и ще може да предлага тяхната реорганизация или закриване. Източник http://www.euronews.net/ Няма ли кой да подхване и никитовасилев, че много грешни пари потроши това "юпи".Бюстът на последният ръководител на българската комунистическа държава Тодор Живков е бил откраднат от гроба му в Централните софийски гробища, съобщи във вторник привечер БГНЕС. Ей, наистина не сме народ а мърша. Прав е бил дядо Славейков. Това и гроб да оскверниш. И то не за злато а да махнеш бюст!? Изглежда, че някои така смятат, че българите ще си забравят миналото. Пфу!В българските училища се преподава по остарели държавни изисквания. Това показва изследване на „Отворено общество“ върху учебните планове и общообразователните изисквания по български език и литература. в-к "Класа". Ето кой е виновен за унищожаването на българското образование. Ето срещу кого трябва да скачат родителите. Защото не даскалите а ето как "отворените" вършат пъкленото си дело.Аз често цитирам Фрогнюз. Решил съм, че е имало защо - цитирал съм го. А вчера Ви предупредих, че новата парола по гарнизона е "всичко срещу ДПС". За да не обръщаме внимание на цените и обирджилъка, на който ни подлагат божидарданевите черепи. Днес Фрогнюз е започнал да изпълнява заповедите свише. Там има доста провокативен материал, разпалващ напрежения между България и Турция. Неподписан! А на въпрос на форумец отдолу защо е неподписан има още по-интересен отговор: "С радост щях да се подпиша, ако от FrogNews предварително ме бяха попитали дали могат да ползват материала. Отделен въпрос е, че той има определени авторски права и е тук нелегитимно. Поне можеше да се даде източника ". Не знам за какво е и кого обслужва ГДБОП, но поне ние - пишещите из Интернет е добре да се уважаваме. Нали г-н Стефанов?собств. инф.: Изглежда, че събитията около Турция се координират от по-голям бял брат. Иначе не мога да си обясня как изведнъж се случи и това: Младежи по на 20-25 години са разбили стъклата на църквата "Св. Троица" в Истанбул. Те са пели националния химн на Турция и са крещели на гръцкият настоятел Костас Мухлидис, че тук е Турция, отивайте си в Гърция. На друга гръцка църква Таксиархон пак в Истанбул пък са били изписани лозунги "Смърт на християните, анатема на ромете". А у нас човекът на Свободна Европа, Георги Коритаров снощи по телевизия "7 дни" каза, че някой може би предвижда нещо и затова създава българската АНС.собств. инф. Според iraq.itar-tass.com всички терористи в Ирак бягат на север, към турската граница. За това е съобщил в понеделник не кой да е, а командващият на група "Север" на окупационните сили в Ирак американският генерал-майор Марк Хертлинг. Дано аз случайно да Ви навързах една след друга днешните си новини все по една тема. Дано не съм прав.


A иначе в странното гостуване на Коритаров при Петко Тодоров във времето на Велизар Енчев се каза и друго. Че никой в България не обръщал внимание на процесите около Косово и събитията в Турция. Не е вярно г-н Коритаров. Погледнете купищата до сега публикувани материали за Косово, Албания и Турция в другия ми проект за Национална безопасност. Четете и тук. Има какво да прочетете. Аз, както виждате и днес редовно информирам и подсещам и кирчокирчевите да не се занимават само с изрезки от вестниците (така ги упрекна не друг, а Станишев преди време).
20 ноември 2007г.

Скандални нарушения като неспазване на предварително одобрения бюджет за заплати и липса на копия от дипломите за завършено висше образование в комисията за установяване на имуществото, придобито от престъпна дейност, или по-известна като комисията "Кушлев", е установила Сметната палата при одита си за миналата година. В края на декември миналата година служителите са се разписвали на 1286 лв. Заплатите на подчинените обаче са нищо в сравнение с месечното възнаграждение, което си е определил шефът на комисията Стоян Кушлев - 7840 лв. в-к "Новинар". А после не било вярно, че средната заплата у нас била 450 лв. Вярно е математически. А иначе си е за Народен съд и затвор.


„1-1,2 млн. души в България са без здравни осигуровки“, разкри вчера по време на преговорите за НРД-2008 г. д-р Любомир Киров от управата на БЛС. в-к "Класа" А за какво да им плащаме? За да ни морят с грешни диагнози? А за долното крънкане на пари от болните преди да влязат по болниците пък и думи нямам.Българите са сред най-недоволните хора в света. Доказва го изследване на US центъра "Пю". Освен това масово българинът не вярва в ползата от свободния пазар и не му харесва къде живее. Западният свят също е по-недоволен в сравнение с 2002 г. в-к "Стандарт" От цялата статия става ясно, че процесите след 2002 са пагубни за човечеството. А тези процеси имат едно име - тотално либерастийско ограбване на масите от шепа самозабравили се. Няма демокрация, няма пазарна икономика, няма и права на човека. Има "отворени" гьонсурати, манипулатори като Андрей Райчев, купени медии като Тошо Тошевите и разбира се Черепи, за които бизнесът е хазарт и прочие непроизводителни дейности.Аз обаче видях една много обезпокоителна статистика, според която през последните 7-8 години България, която продължава да бъде много по-напред от Германия по отношение на математическите заложби и способности на учениците, доста изразително е дръпнала назад. Интервю с немският посланик Гайер във "Фрогнюз". "Отворените", които постоянно унищожават образованието ни с тъпи експерименти, най-вероятно ще кажат, че посланикът лъже. Ще ги подкрепи и Мира Янова с "факти". A Доган ще ни каже, че и това са европейски, не, не практики а явления било според догановата александърматросовка Валерия Велева.Андрей Иванов бе седми в листата на ГЕРБ. Проверка на Mediapool в правните регистри показа, че той участва в управлението на фирмите “Реал Строй Ап”, ”Директ Транспорт”, Антей ЕМ” и “Еко Енергия 07”. В тях той притежава и дялове от собствеността. Според "Дакси" Иванов държи 80 процента и еднолично управлява фирмата за строителни работи ”Банкя 21” Бавно и полека ченгесарската диктатура се осъществява вече. Вижте му "бизнеса" само. Строителни фирми (да се чете мафията пере пари), "Еко Енергия" (да се чете мафията върти далавери с еврофондове) А беше ченге в СДВР. Интересно там как са ги учили я на банкерство като Кюлев, я на стоитество и екоенергии като този. Тези ще доугробят България.


Семейство пенсионери били нападнати от цигани в дома им в Ямбол, съобщиха вчера от полицията в града. Около 15 ч. в сряда двама роми позвънили в жилището на 86-годишен старец и 79-годишната му съпруга на улица "Кабиле". След като им отворили, двамата нападатели завързали със сезал ръцете и краката на домакините, нанесли им и побой и претърсили жилището. След като не намерили пари, избягали. Нямало опасност за живота на собствениците, твърдят местните ченгета. в-к "Атака". Да напомня и за последния показен разстрел. Ченгетата пак твърдяха. Те ченгетата освен да твърдят май друго отдавна не вършат. Но иначе си получават тлъстите заплати.Гледам вчера и телевизия "СКАТ" и телевизия "7дни" и телевизия "ТВ7", утре ще гледам и телевизия "Канал 3". (А в "СКАТ" започнаха да се появяват и бивши СДС-поклонници като проф. Михайл Константинов и добри познавачи на бандата ни ограбвачи като Григор Лилов). Всички тези медии вече са почти единни срещу установената система на глобалните либерасти. И се чудя колко още будители му трябват на онова, за което дядо Славейков беше писал "не сме народ" за да се надигне и поне малко си защити интересите от божидарданевци, андрейрайчевци, тошотошевци и прочие отцепродавници.Явно новата парола по гарнизона е "да махнем ДПС". С това ченгесарите ще се мъчат да ни отклоняват вниманието от все по-бързо растящите цени и все по-дивашкото ни ограбване от божидарданевите членове.19 ноември 2007г.

При увеличаването на цените стигнахме нивата, които не могат да се надскочат, финансовите възможности на потребителите са на предела си”, заяви Павел Кърлев, изпълнителен секретар на Федерацията на потребителите в България. В интервю за Дарик радио той прогнозира, че през пролетните месеци ще наблюдаваме пореден опит за повишаване на цените на хранителните продукти. Ето цени от Била: руска салата 8.50 лв. (майонеза основно). Луканка - 22лв. (сухожилия и кости), кашкавал - 13 лв. (незнам какво му тикат, но няма нищо общо с българския кашкавал). Та в Била вече повечето цени са за по 300 и за по 100 грама. Явно за да поизлъжат хората, както правят райчевци и петърдимитровските соросоиди. А в края на месеца? Като дойде и токът? Ужас! "Не сме народ а мърша" беше казал дядо Славейков.


"Като гледам цифрите, имам чувството, че това не е държавата, за която ни критикува опозицията", коментира с гордост икономическият министър Петър Димитров на вчерашния пленум на БСП. А сметката показва, че малко на брой хора държат много пари в банките. И по-точно, в 34 344 спестовни сметки са събрани една четвърт от спестените пари (близо 4,5 млрд. лв.). Така че номерът с богатството на отделния българин не минава. Бедният си е пак толкова беден а богатият трупа в сметките си всеки ден. Трето, българинът окончателно заживя на кредит. И изтеглените заеми значително превишават спестените средства. 38,980 млрд. лева е общият размер на отпуснатите кредити за фирми и граждани до края на септември. 2,2 млрд. лв. е ръстът на корпоративните, с 1,3 млрд. са се увеличили ипотечните и потребителските за третото тримесечие. По-ясна представа какво означават тези цифри дава статистиката. Според нея през септември всяко домакинство е сложило на влог по 21 лева, а е взело на кредит 25,80 лв. Излиза, че дори да пестим, ние всъщност сме с 5 лева на червено и живеем назаем. "Стандарт". Боже колко наглост има по света! Особено при соросоидите.


Общо 42 на сто от служителите в български дружества са заявили, че не вярват в способността на компанията, в която работят, да задържи най-добрите си хора. Това показват резултатите от анкета на “Хюит асошиейтс” (Hewitt Associates), представени от Ана Атанасова, ръководител на проекта, предаде БТА. Taка е г-н Данев. Назначените ви за капиталисти и хабер си нямат от човешки капитал. (Те от какво ли си имат хабер като гледам как България затъва?) Я теглете пак една реч за лисабонската стратегия и им поискайте нови облекчения за вашите назначени за капиталисти. За сметка на нас - работещите. В крайна сметка това е европейска практика нали?Извънредната отчетно-изборна конференция на Консисторията избра с тайно гласуване Максим Бенвенисти за председател на организацията на евреите в България “Шалом”, съобщи „Фокус“ Дааа, не знам комунистите ли са се учили от евреите или евреите от комунистите, но Бенвенисти беше шеф на ДКМС във ВМЕИ. И не знам тогава ли е лъгал за светлото соцобщество или сега лъже за светлото андрейрайчевско и петърдимитрово-соросовско ежедневие. А, да, и знаете ли какъв му е бизнесът на тоя? Според в-к "Класа" Бенвенисти се занимава с частен бизнес в областта на техническите системи за сигурност. Така де, проверен кадър. Наше момче.Миналата седмица преведох интересна статия от руския "Наше время" под заглавие "Турция ще бъде разрушена". Публикувана е в сайта ми за национална безопасност. Там се прогнозираше, че каквото и да стори турската армия в Северен Ирак все няма да е победа за турците. Но в следващият си брой "Наше время" излезе с още по-интересна хипотеза. Че Турция прехвърля открито над 100 000 армия, с бронетехника и авиация не заради кюрдите. Авторът на статията със заглавие "Турция под наем" смята, че турската армия ще върши мръсната работа на американците в Иран. Т.е. Чичо Сам хвърля обеднен уран и бяга а турците прочистват аятоласи и затвърдяват позициите си на най-верен съюзник на най-демократичната държава на света. Вай! Ашколсун Буш-ефенди!

17 ноември 2007г.


На принципа и аз съм човек, и аз душа нося, в почивните дни не слагам новини. И Вие да се разтоварите малко от гадостите български. Но днес в-к "Монитор" ми публикува обзор на българската блогосфера (Малко окастрен на тема в-к "Дневник" и Симион Патеев, но с изцяло запазена идейна насоченост). Нали знаете редакторския лаф: "Какво е телеграфен стълб? - Добре редактиран бор". А, да, и в-к "Политика" си ми изплати хонорарите, които ми дължеше. Остава и в-к "Класа" да последва светлият им пример.

16 ноември 2007г.

Из интервю с Николай Камов (билдерберга): Това означава ли, че трябва да има предсрочни парламентарни избори? - Всичко говори, че трябва. Очевидно и каузата, и причината за съществуването на тройната коалиция, са изчерпани. Да не говоря за нейните възможности. "Стандарт" А заглавието на интервюто е "Със старите партии нов бардак не става". Интересно къде билдербергите виждат нови курви у нас? Искам и аз да опитам при тях, ама отвсякъде все ченгета изскачат. Пък и Кузов готви закон за затвор за опасен секс, та не знам хората на Байърли (това което иначе у нас още му се казва съд, отворено общество и прочие хубави думи) кое ще обявят за опасен секс.


Докладът от Elizabeth Lynne на Европейският парламент (АЛДЕ, Великобритания) подчертава, че трябва да се въведе "достойна минимална работна заплата на национално ниво за всяка държава-членка", така че "заетостта да стане финансово изгодна". Текстът признава, че "в много държави-членки този минимален доход е много нисък или е под равнището на оцеляване" и счита за "жизнено важно работниците да получават заплата, с която да могат да живеят". "Днес+". Алоо г-н Данев, Божидар Данев (шеф на кликата на обирджиите), снощи си говорих с жена, шивачка вземаща 250 лв. на месец, работеща по 10-12 часа и на която не и се плащат за нощна смяна, защото видите ли жените можели да си вземат ден когато пожелалели! Това е положението в "страната-членка" България. И никакви лъжи на андрейрайчевци няма как да го скрият.


Министър-председателят Сергей Станишев получи днес уверение, че президентските избори в Грузия ще бъдат демократични. "Днес+". Сергей Станишев първо да осигури демократични избори у нас! Защото това му е задължението! А броенето чрез съд вече показа какво се прави у нас. Вижте новините от Русе например. Пък после да се грижи за разбунтувалите се грузинци. Които се разбунтуваха против пратените от САЩ да ги управляват. А пратените от САЩ да ги управляват одма въведоха демократично (така сигурно казва тамошният американски посланик) военно положение. Вече няма права на човека. Това беше докато ни излъжат да събуем гащи.


А иначе ако четете "Атака" ще разберете, че в "демократична" България:
Циганин рецидивист удуши 85-годишен старец заради 50 лв.
Мним полицейски шеф проси ваучери
Труп на обесен вися от осмия етаж на столичен блок и т.н. все демократични неща.


1 млрд. лева минаха задълженията към хазната на некоректни фирми в София, обявиха данъчните. През последния месец рязко е скочил броят на длъжниците в столицата. В списъка с компании, чиито борчове са над 5000 лв., са добавени още 195 фирми и граждани с общи дългове от 130 млн. лв. Така броят на големите длъжници в София надмина 1000. Голяма част от тях не могат да бъдат открити на посочените адреси или нямат имущество, което да се продаде, за да се съберат дълговете към хазната. "Стандарт" Алоо, г-н Данев? Сега защо не отваряте устата си в защита на членовете си бе? Я какви хубави длъжници си имате. Пък и да напомня, че и междуфирмените Ви задължения г-н Данев стигнаха и минаха брутният БВП на България.


Американският посланик Джон Байърли и правосъдният министър Меглена Тачева откриха фонд "България", който ще дава безвъзмездно пари за осъществяването на различни проекти. Фондът е създаден от Американската агенция за международно развитие (USAID) и German Marshall Fund на САЩ. Бюджетът на програмата е три милиона долара, които ще бъдат разпределени в следващите три години. Инициаторите обясняват, че приоритетни области за финансиране ще бъдат проектите, свързани с хората в неравностойно положение, с образованието и конкурентноспособността и откритото управление. "Монитор". Хайде пак пари за цигани и за подкупи на разни "отворени", "неолиберали" и прочие, които да ни заливат с райчевизми за свършилия преход и как да си пеем като ни зле от това, че са ни ограбили. Вижте само с колко ни купуват: с по милион годишно. А само от никому ненужни "лицензи" ма Майкрософт в ДА, само тази година ще приберат 25000 х 200лв. = 5 милиона!


Собств. инф.: Според Tagesspiegel Опитът на Запада в отношенията му с Русия и балканските страни го учел, че емоциите при нас често удържали връх над разума. Да, пустите му и емоции. Не ни дават на разума да видим кой стана собственик на всичко, което родителите ни са строили с кървав пот на челото и как и досега от ЕС не сме получили и стотинка а си платихме 600 милиона евро такса окупация. Наглеци! Те това сега го казват по повод на Сърбия която не си дава Косово. Утре ще го кажат същото и за Кърджали най-вероятно. Пак с думите "какво значение има за вас българите? Нали и балканска Турция и българите са в ЕС?". Да, ама откак сме в ЕС фактите за сега говорят, че само им плащаме на ония от тихата империя из Брюксел. Както на Антантата през 1919г. И само въртят клипове по телевизиите ни какво ще станело като сме получели 7 милиарда. Кога? На куково лято? Все се оправдават с корупцията у нас а не стъкнат някой преврат и не се разправят с корумпираните. Въпреки, че доказано се видя, че у нас вече няма избори! А виж през 1996г. на Виденов бързо от Конрад Аденауер му стъкнаха преврат. Но тогава той не им даваше икономиката ни. А сегашните са техни мекерета. Нали посланик Байърли?


собств. инф.: Министрите на образованието на страните от ЕС са одобрили единни критерии за оценка на получените знания в университетите, училищата и курсовете за преквалификация. Тези критерии следва да се приложат до 2012г. От тогава образованието, получено в коя да е страна-членка на ЕС ще се признава в коя да е друга страна-членка. Главното нововъведение са 8 нива на квалификация. Но за това трябваше да ни уведомят от министерството на Даниел Вълчев.


собств. инф.: Вече Ви писах оня ден сводка от бойните действия на Турция срещу кюрдите. Но когато вчера на пресконференция журналисти са запитали шефа на Пентагона как ще коментира думите на турския генерал Илкер Башбук, командващ сухопътните войски на Турция, който е казал че "ние сме в процес на реализация на трансгранична операция", знаете ли какво е отговорил представителят на най-демократичната държава в света? "За пръв път чувам за това"! Машаллах демократи! Четете поне "съветите на чичо Данчо"! Както правят доста хора от Турция. То така и Байърли сигурно за пръв път чува, че крепи най-омразната мафия в Европа - българската.Утре в "Монитор" ще излезе моя статия-обзор на българската блогосфера. А до сега в "Класа" публикувах три материала и за българските форуми и за информационния фашизъм в Интернет. През почивните дни ще ги кача и тук в рубриката си "Информационни технологии".


15 ноември 2007г.

Симеон Гаспаров, в. „България", Чикаго : Злини и беди като рекет, като престрелки с автомати по улиците, като орди бесни банди, вилнеещи из страната, като дилъри, свободно продаващи дрога около училищата. Злини и беди като страх не от партийния секретар или махленското ченге, а от новите богаташи, от новите политици, от новите престъпни групировки, превърнали цели райони на България във феодални владения със свои закони и закрепостени от беднотията и безизходицата селяни. Падна старият строй и като че ли изведнъж се намерихме в центъра на водовъртеж от беззаконие, анархия, наглост, арогантщина, парвенющина, злоба, ненавист. И всичко това облечено в една перверзна форма, наречена "демокрация". (препечатката е във "Фрогнюз"). Да, на 10-ти ноември т.г. българските медии следваха тошотошевщината - за тях (богаташите) или добро или нищо. И стигнахме дотам, един българин от Чикаго да направи най-добрата равносметка на райчевия "преход".


Уволненият заради мегакорупционния скандал зам. - министър на бедствията и авариите от квотата на ДПС Делян Пеевски бе възстановен като следовател в Столичната следствена служба. Това реши в сряда Висшият съдебен съвет (ВСС). ...Съдът тогава посочи, че становището на съвета за липса на морални качества у Пеевски не може да е мотив за решението да му бъде отказано да се завърне в съдебната система. "Медиапул". И какво да говорим за преди 10-ти и сега? Тогава Тодор Живков даваше възможност на нови кадри да растат. А сега мафията у нас явно е останала без послушковци. Щом няма друг мафиот когото да сложи за следовател... Все едни и същи са се вкопчили и ръмжат на цял един народ. Кога ли на народа ще му писне и вместо да чака разни екоравновесия ще вземе и сам ще кастрира глутницата?


„Да се управлява столицата не е удоволствие. Няма нито един проблем, който да е практически решен“, това заявява кметът на София Бойко Борисов в интервю за в. „Нова Европа“ "Класа". Е, защо тогава не си подаде оставката некадърникът, ами се уреди по втория начин за още един мандат с нерешени проблеми. И ей така, най-нагло ли ще си признае после пак, че не е решил нито един проблем?


Разходите за бюрокрация са с близо 20% повече в сравнение с 2007-а. В бюджета за догодина са предвидени средства за 200 000 експерти, обяви пред „Класа“ вчера независимият народен представител Мария Капон. Брей, колко експерти сме имали. Та, кое налага повече пари освен инфлацията? И още ли се питате колко е тя?


40 000 британци имат собственост у нас. Това е станало ясно на представянето на страната ни на 28-ото международно туристическо изложение в Лондон. "Новинар". Тия явно са си намерили новата Индия, в която да се чувстват бели хора. Същата мръсотия, същите разплули се раджи (вижте набъбналата като насмукана въшка физиономия на Доган), същите обезправени низши касти. Ето нашите лизачи вече се готвят да помилват оня англичанин, който уби българин.


Снощи и в предаването на Велизар Енчев и в предаването на Маргарита Димитрова видях лицето на мафията. Валерия Велева (баш трудовак и проповедник на тошотошевщината) най-нагло и със студена усмивка се подиграваше на зрителите и обясняваше, че посланикът Байърли бил подведен, а при Маргарита някакъв мафиот на държавна служба най-нагло си пееше песничката на всички управници от след Костов, "ама ние не можем да направим нищо".


Апропо, едва ли моите искания към Конолиза Райс да си отзове посланикът от тук заради несправяне със задълженията му да популяризира американската демокрация и американската съдебна система и американското отношение към честния бизнес са причина за вчерашното "интервю" на Джон Байърли. По-вероятно е да се готви за бъдещи грузински събития у нас. Защото зимата се очертава студена, а цените високи. Пък и пари май отникъде не идват. Интересно кога ли нашата мафия ще ни докара до там, афроамериканците да идват и да арестуват тукашни проамерикански нориеги? А за сега май е по-вероятно Байърли просто да се опитва да изземе инициативата от германския посланик и да канализира тукашното недоволство от неговите си (водещи се проамерикански) протежета.
14 ноември 2007г.

На вниманието на НП посланик Байърли: Когато човек вземе заем от приятел, парите да се превеждат чрез банка независимо от размера на сумата, предлагат хората на Мария Мургина. в-к "Стандарт". Гениална идея. Как не се е сетил чичко Сталин на времето? Така де. Мафията на Черепа с казината може да плаща в брой "печалби", но българите не трябва да си помагат. Предлагам на посланик Байърли незабавно да препоръча идеята на Конди. Може я за Ирак я за Судан да и свърши работа. Те, САЩ, и без това се чудят как да се борят с "хавалла"-та.


Униформена мутра на Р. Петков издевателства над шофьор в София. Колев платил със служебни пари санкцията, но не получил фактура за парите. Впоследствие се усеща и отива на наказателния паркинг зад театър "София", за да поиска документа от ченгето. Полицай Димитров обаче не бил там, затова Колев оставил коордатите си, за да се срещнат и получи документ за парите си. В 15,45 ч. ченгето отива в службата на Колев, който тъкмо бил паркирал колата си, и с думите "Ще искаш документ, а", събаря мъжа на капака на автомобила, извива ръцете му и му слага белезници. След това, в 16 ч. му написал акт за нарушение от 13,50 ч., и го заплашил, че "ще му се случи нещо страшно", ако не го подпише. в-к "Атака". Алоо посланик Байърли, такава ли "демокрация" разнасяте и в Ирак?


Армения е в списъка на страните, които България като страна-членка на ЕС ще подпомогне финансово. Това обяви министър-председателят Сергей Станишев на пресконференция в Ереван. "Днес+". Аз се чудех за какво се мъкне Станишев по Грузия в момент, в който там даже не се знае кой управлява и какво управлява, а той бил чужд емисар според трудоваците. И в Армения стана ясно за какво е. Изобщо обърнете внимание къде и за какво ходят на посещения в чужбина Първанов и Станишев и ще видите докъде сме паднали.


собств. инф.: ЕС е на път да създаде евросредиземноморска зона за свободна търговия с над 740 милиона потребители. На 6-ти ноември т.г. в Лисабон е било подписано и ратифицирано споразумение за асоцииране на 12 страни от средиземноморския регион без Либия. Алоо, Станишев, и Вие, ел-президенте Първанов, ако имаме някаква работеща икономика да бяхте се позамъкнали из Тунис, Алжир или Мароко беее... А не само да слушате Божидар Данев как да доограбва нас - все още неемигриралите и все още работещите.


Центърът за изследване на демокрацията: Корупция за 1 млрд. евро в безмитните зони! 75 на сто от нарушителите на турската граница оставали ненаказани. в-к "Класа". Та имаме ли изобщо граница с Турция? А Турция фактически вече води война.собств. инф.: Тъй като нашите трудоваци мълчат, да се опитам да повдигна завесата около военните операци на Турция. 4 убити и 9 ранени турски войници само в престрелките вчера. Най-ожесточени са били боевете в района на планината Габър в провинция Ширнак. Колко са убитите кюрди никой не знае. През нощта на 12-ти срещу 13-ти турски изтребители са обстреляли сграда в иракското селище Вансор, където се намирал и полицейският участък. Според турското разузнаване там са се крили бойци на КРП. А турски телевизии са показали как турски бойни хеликоптери също обстрелват села в Северен Ирак.


13 ноември 2007г.

Собств. инф.: Продължават коментарите на още недокрай публикуваното изследване за Германия на DIW, за което само аз вчера Ви информирах. Ето още факти: всеки втори немец няма вече никакви спестявания. Дирк Хиршел, главен икономист на германското обединение на профсоюзите, в интервю за Suddeutsche Zeitung" обяви резултатите за неочаквани. А Клаус Матецки - друг профсъюзен лидер каза: "Тези цифри показват, че докато малцинството яде от златни чинии, голяма част от населението едва свързва двата края". Според Хиршел за децата на бедните остават все по-малко шансове д се измъкнат от нищетата. И е поискал данъчни реформи с цел облагане на богаташите и наследството на богатства. За такива реформи сее обявил и един от авторите на изследването - Маркус Грабка. "Допълнителните данъчни постъпления трябва да съдействат за подобряване качеството на живот на бедните и на средната класа" е казал той. А у нас лизачите либерастийски като Данчо Ментата (ДПС) или като бандата крадци около кобурга искат още намаляване на данъците за богаташите. А пък Желев взел публично да се радва на либерастийското управление на БСП и да напада и той в хор по заповед от зад океана Иван Костов.


ТИМ прави компания "Зърнени храни България" с уставен капитал 170.7 млн. лв. В Надзорния й съвет влизат "Химимпорт АД" и ЦКБ "Груп асетс мениджмънт АД" и "Финанс Консултинг ЕАД" като независим член. Компанията ще обединява "Слънчеви лъчи", "Зърнени храни -трейд", "Химимпорт Агрохимикали", "Бек Интернешънъл", "Зърнени храни-Вълчи дол" "АД-София", "Зора АД-Русе", "Прима Агрохим ЕООД - Добрич", и "Зърнени храни Балчик ЕАД-София". в-к "Сега". Е имаме ли КЗК или и те като Кушлевите само огромни заплати получават? Нямало олиото да стане 3.50 за литър а зехтина 5 лв? Пфу! Пазарна икономика и свободна конкуренция сме имали, ще ни изтърси Байърли пак на някоя пресконференция.


Толкова! Нищо друго важно не видях из българските медии за днес. Само трудоващини и секс. Затова продължавам пак със собствена информация. За да се чува и знае, че има и други гледни точки. И те може и да са по-верните. Ето аз писах че няма защо да се гласува, защото Те пак ще нагласят резултатите. Това вече се доказва с факти от над 400-те заведени съдебни дела. Но хубавото е, че докато за посланик Байърли сме генератор на стабилност то за немският посланик явно не сме. Затова скоро ще си имаме и официална европейска позиция доколко купуването на гласове е европейска практика както твърди публично Доган. И то твърде остра позиция май ще получим.


собств. инф.: Гръцката организация за социална защита на работещите (ОЕЕ) е обявила тази година разширяване на периметъра на имащите право на социални дотации към почивката си за 2008г. Както е обявил министърът им на заетостта и социалната защита Василис Мангинас, вече е увеличен и процента на дотиране и е отменено ограничението за годишен доход. Въведена е и допълнителна 20% отстъпка за тези които изберат да почиват извън юли и август. А да сте чули нашите либерасти даже и да умуват за подобно нещо? Подпомагане на почивката на работещите българи, а не на неработещите цигани?


Собств. инф.: Според в-к "Заман" в най-скоро време било необходимо Турция и Русия от конюнктурни отношения да преминат на по-здраво и силно сътрудничество. За целта трябвало да се изгради партньорска организация между Турция, Русия, Иран и държавите от Средна Азия. Важно било и Турция да влезе в ШОС (крехкият съюз на Русия и Китай). Важно било и да се продължи сътрудничеството и съвместната позиция със Сирия, Иран и Ирак по повод Черно море и проливите. Така, както е описана цялата аналитична статия на водещият в-к "Заман", означава едно: че последните дипломатически совалки на Турция са и показали, че не може да разчита на Запад. И че май нямаме аналитици да открехнат Станишев за ставащото и за безцелните му посещения из Азърбайджан, Армения и Грузия.


Вчера и аз реших да се тествам къде съм като популярност. Отидох на http://www.iwebtool.com/pagerank_checker и какво се оказа? Че "съветите на чичо Данчо" са с pagerank (т.е. ценност като сайт) 4! Да, напишете там http://jj-bg.info/saveti/ и вижте. С толкова например са и "Медиапул" и в-к "Класа"! Благодаря ви уважаеми посетители. Вие ми показахте, че все пак върша нещо полезно.12 ноември 2007г.

Българите все повече затъват в дългове, показват данните на Националния статистически институт. През октомври 2007 г. общата балансова оценка за бюджета на домакинствата се понижава с 2.7 пункта спрямо юли 2007 като относителният дял на "затъващите в дългове" се увеличава с 2.3 пункта, твърди статистиката. "Атака". Че какъв е проблемът? Ще си пееме. Нали така ни съветват райчевците докато ни обират и манипулират. Ето вижте и раздела ми "Музика, която вдъхновява" и разучете "Червеното знаме". Може и да потрябва. И "Интернационалът" съм сложил на турски даже. Поздрав за Данчо Ментата и адмиралът Контров.


Политиците нямат общ фронт срещу престъпността. Реформи на парче задръстиха Темида. Наказваме последиците от корупцията, а не лекуваме причините за нея, казва Лазар Груев. "Стандарт". Те политиците нямат никакъв фронт срещу престъпността. Те СА! престъпността! Вкл. и дела за национално предателство трябва да се организирват срещу доста от тях.


8 милиарда лева мъртви пари стоят във фискалния резерв на страна и захранват чужди сметки. Това се случва, защото България се управлява от правителства, които са колониални, на които се нарежда да поддържат този голям фискален резерв. Това обяви от трибуната на парламента вчера зам.-председателят на ПГ на АТАКА Павел Шопов. Националистът подчерта, че от много години насам в България върлува Международният валутен фонд, който е чужда частна институция. "Атака". Вярно е. Ето вижте и СДС, кой ще го подковава как да ни излъже пак.


Курс към подмяна на фасона си пое "Раковски" 134. Сините викат на помощ специалисти по партиен дизайн от САЩ и Евросъюза, за да направят СДС по-привлекателен за електората. Това обясни синият лидер Пламен Юруков пред "Стандарт". Че няма да викат българи я. Нали ония там са спецове по манипулации и по масови лъжи. Нали помним за какво нападнаха Ирак и как после се оказа, че никакви оръжия там няма. Очакваме и СДС да продължи да казва на черното бяло (на бат'Бойко, че е демократ) и да ни кара да си пеем за да забравим, че нямаме пари за сметките за ток и парно.


Точно тази основна тенденция показаха резултатите от местните избори. Тръгваме по пътя на диктокрацията. Това е от ясно по-ясно. Диктокрацията е особена разновидност на преходен политически режим, характерен за най-примитивните народи. Тя е хибрид на либерализация, фалшива демокрация и охлокрация (управляване на богатите). Управляващият смесен елит от политици и новобогаташи, притежаващ или контролиращ значителна част от ресурсите у нас, допуска някои индивидуални и граждански свободи, но предпочита да работи главно за собствена полза в ущърб на голямото мнозинство от народа. Процъфтяват и ще процъфтяват корупцията и престъпността. Подобни режими, както е известно има в доста африкански и азиатски страни, например, Кения, Кот д`Ивоар, Северна Корея и др. "Атака". Важна статия, която потвърждава и моите прогнози, които още преди месеци написах тук. Само дето трябва ясно да се каже на посланик Байърли: не ви става избраникът бат'Бойко! Ще Ви изложи! Дано стигне по-скоро тази информация и до Конди, че да си отзове по-скоро генерал-губернатора оттук. Така, както и ония дето ще им пращат на СДС да ги лъскат, няма какво да лъскат.


Собств. инф.: Според немският институт за стопански изследвания (DIW) общият обем движимо и недвижимо имущество на немците днес е 5.4 трилиона евро. Две трети от това имущество се притежава от 10% немците. Т.е. имаме класическа схема на глобално ограбване. Освен това, се оказва, че имуществото на западния немец спрямо източният е 2.6 пъти по-малко, което пък показва защо източните немци вече тъгуват по социализма. Също се оказва, че и за Германия е мит равнопоставеността на половете. Средният немски мъж разполагал с имущество на стойност 20 000 евро, което е два пъти повече от тази средната немкиня. Според DIW в Германия расте социалната пропаст и броят на немците въобще без имущество. А това (според мен вече) си е предпоставка за нов националсоциализъм. Не за измислена от Байърли батбойковщина. Но те май глобалните либерасти отдавна си го заслужиха.


Обнових и другият си проект за Национална безопасност. Преведох сериозна руска статия, в която се прогнозира, че Турция ще бъде разбита. Само не знам в този ли аспект или за тръбите е хукнал Станишев из Грузия, Армения и Азърбайджан. По-вероятно е в аспекта на статията все пак. Затова я прочетете за да не сте като американците само вЕрващи.


9 ноември 2007г.

Световната банка (СБ) ни кастри за свръхрегулацията в някои сектори на икономиката – туризъм, хранителна промишленост и сухопътен транспорт. Това става ясно от секретен доклад на международната финансова институция, изготвен по поръчка на Министерство на икономиката и енергетиката, с който „Класа“ разполага. Дааа... това може да се чете и така: соросоидът Петър Димитров тайно даде всички най-подробни данни на врага номер 1 на България! За единствените ни отрасли, които носят приходи - туризъм и транспорт. За наркомафията и проституцията информацията навън пък се изнася от самия Румен Петков. Може ли някой смислено да обясни за чий точно е поръчал соросоида това "изследване"? Нали точно неговата работа е той да управлява, а не да се допитва до враговете на българския, аржентинския и кой ли не още народи.


В ход е сценарий за разбиване на парламентарните групи на ДСБ, СДС, НДСВ и АТАКА, за да бъдат източени хора, които да формират нова парламентарна група. Групата ще е на пряко подчинение на Бойко Борисов и ще представлява партията му ГЕРБ. В момента в сградата на Народното събрание текат цигански пазарлъци с депутати, готови да предадат лидерите си и идеите, с които са влезли в парламента, срещу солидно заплащане. Това съобщиха за в. "Атака" депутати от опозицията, които са били изкушавани с пари, за да напуснат групите си. Сега вече всичко от последните атаки срещу Костов и интригантите на кобурга става ясно. Ченгеджийницата продължава по ченгеджийнически. Това е европейска практика. Нали Догане? А посланик Байърли?


Двама лекари от болницата в Радомир са обвинени за смъртта на възрастен мъж, съобщиха от районния съд. На 17 октомври миналата година Л.Б. получил силни болки в корема и бил закаран в Центъра за спешна медицинска помощ. Приел го в хирургично отделение д-р Цветан Георгиев. Той му поставил диагноза остър панкреатит и назначил лечение. Докторът решил, че няма нужда от операция. На следващата сутрин минал на визитация заедно с д-р Стефан Илиев, който не прегледал новопостъпилия, попитал само дали пациентът е здравно осигурен. Оказало се, че има осем пропуснати вноски и д-р Илиев го изписал. Дни по-късно радомирецът отново се почувствал зле, но не пожелал да се върне в лечебницата, предпочел болницата в Сандански, но по пътя починал. Аутопсията установила, че смъртта се дължи на остра сърдечно-съдова и дихателна недостатъчност от тромбози, причинени от патологични промени в коремната кухина и перитонит. Съдебно-медицинска експертиза доказала, че спешна операция би спасила пациента. "Атака". Ето я демокрацията на Байърли, ето я и бялата мафия у нас. А уж било имало Конституция? Пфу! Колкото клелите се да пазят България военни и ченгета я пазят, толкова и клелите се в Хипократ мафиоти в бели престилки вече лекуват! Могат ли алчните в бели престилки да ми обяснят защо джипитата протестират срещу премахването на потребителска такса за пенсионери?


Но е факт, че парите на хората недостигат. Пари няма, а трябват. Решението е едно единствено – кредити. Взимат хората кредити, а не знаят колко ще трябва да върнат. По-големият проблем обаче е за какво се вземат кредити? В цял свят заеми се вземат, за да инвестираш, да се разширяваш, да строиш и да създаваш. В България кредити се вземат, за да се погасят задължения. След взимането на заема си погасяваш задълженията, но новите такива идват и започват наново да се трупат. Освен новите задължения обаче вече имаш вноски заради парите, които си взел. Ето как хората в България, остават още повече без пари. За съжаление изход от тази ситуация не се вижда. Едно бавно и сигурно задъхване. "Общество.нет" Вижда се изход! И аз отдавна го давам за пример от тук: Гледайте какво направи Ердоган в Турция! Правил го е същото и Стамболийски преди това - затвор за националните предатели и ограбвачи!


Кабинетът разтовари данъчно хазарта. От това ще спечелят Васил Божков, тотото и лотарията. "Дневник" Осигуровките да бъдат намалени с около 3% от средата на 2008 г. За това ще настоява ДПС между първо и второ четене на проекта на бюджет за 2008 г., каза за "Стандарт" председателят на икономическата комисия на парламента Йордан Цонев. И ако още не е ясно дали за турците от Родопите и Делиормана или за супербогаташите работи ДПС с неговите менти - нека вече да е ясно.


Взрив разтърси посред нощ бургаския квартал "Братя Миладинови". Самоделната бомба е гръмнала пред апартамента на криминално проявения Николай Пенев-Пойзана (29 г.), който въртял самостоятелен бизнес с дрога. От ОДП-Бургас вчера уточниха, че Николай Пенев-Пойзана няма нищо общо с Петко Петков-Пойзана, който бе арестуван преди години за взрива срещу Митьо Очите, убил съпругата му и брат й. "Стандарт". Aлоо, г-н Петков! Незабавно наградете ОДП Бургас. Я как уточняват само! Ами че в генератора на стабилност на Байърли това си е тежък труд на ползу роду. Да уточниш кой, кой е в наркобизнеса!


Информационните системи на съда не работят. Трагично е положението с въведените системи за разпределение на делата, заяви вчера бившият председател на Софийския районен съд, а сега член на ВСС Иван Колев. Той обясни, че новият НПК не е въведен в системата "Сименс", която в момента работи в Софийския районен съд. Предвиденият да влезе в сила скоро нов ГПК също не е въведен в информационната система и ако тя не бъде преработена, във всички съдилища ще настане хаос. "Монитор". Ами така ще е като имаме няколко монополиста обединени в божидарданевски съюз и само те и все те си въртят далаверата с Николай Василев. Теодор Милев, Саша Безуханова и Георги Ранделов угробиха и информационните технологии на България.
8 ноември 2007г.

Гаф с английския превод на информация на сайта на чешкото правителство стана в сряда, след като бе съобщено, че чешкият премиер Мирек Тополанек “ще бъде приет в петък от кметицата на София Бойка Борисова”. Гафът бе открит от електронното издание “zagrada.bg” и изключително бързо бе поправен на интернет страницата, след като бе оповестен. Какъв ти гаф! Пожарникарят си е наистина платена кметица на всеки, който му обещае малко власт.


Луксозен джип фолксваген "Туарег" е бил открит вчера сутринта със забити две в Ямбол кирки в предния капак. (правописът си е на в-к "Атака"). За това съобщиха вчера от полицията в областния град. Сигналът до ченгетата бил подаден в 7,30 ч. сутринта. Немското возило с бургаска регистрация е било паркирано пред блок 58 на ул. "Граф Игнатиев" в града. Джипът бил собственост на лизингова компания, но към момента бил управляван от 39-годишния Ивайло Е. от Ямбол, който бил известен бизнесмен, занимаващ се с търговия със зърно. Г-н Данев (Божидар Данев), дали някога някъде ще прочетем нещо от типа на "известен бизнесмен занимаващ се с производство"? Не, само не ми дрънкайте за братята Бобокови или за Валентин Златев например. А да си задам и дежурния въпрос към посланикът на САЩ в България: Дали защото имаме работеща съдебна система и конкурентна пазарна икономика някой си е взел да забива кирки по суперлуксозни джипове?


Алоо, посланик Байърли!: Мистериозна полицейска инструкция "как се прави оглед при катастрофа" обви в секретност делото срещу шоумена Митьо Крика, по-малко известен като Димитър Ходжев. Вчера Крика се появи във ведро настроение в Софийския районен съд, където е подсъдим за инцидент на 11 август. Тогава той блъснал фолксваген със семейство, а после го дотрошил с юмруци. Още в началото на процеса съдия Драгомир Кояджиков реши да внесе колорит, снемайки самоличност на продавачка в магазин, видяла как Ходжев се саморазправя с ламарини и стопове. "Не знам дали сте Ваня, не знам дали сте Петрунова, кажете колкото там имена имате и най-вече имате ли някакво родство с господин Крика!" - нареди магистратът. "24 часа". Абе нещо, в демократична България всичко стана секретно бе посланик Байърли! На това ли ги учихте по семинарите си тези "правораздаватели"? Те там у вашата демокрация така ли си защитават свидетелите или така ги притискат? (Знам как се пише учтива форма, но засега не сте я заслужили с нищо посланик!)


Убиха баба за касетофон. Двамата крадци смазали главата й с цепеница и стол. "24 часа". Алоо посланик Байърли! няма ли да хукнете да си защитавате контингента бе! Басирам се, че са били от вашият контингент.


На вниманието на Румен Петков: Инженер от София записа телефонните измамници, Свързва се с полицията, но оттам почти му отказват съдействие – карат го да напише жалба и да накара престъпниците да дойдат на територията на РПУ-то, за да могат да ги хванат с белязани банкноти. "е-вестник". Г-н Петков! Незабавно да бъдат наградени розовобузестите шишковци, които са проявили съобразителност. Как хем да не си мръднат задника, хем да отчетат успех в борбата с престъпността! А посланик Байърли - той си знае. Той точно такива министри ще подкрепя, докато Конди не си го прибере. Я какви борби в полза на Майкрософт бичи нашият си уж ГДБОП. А вчера вистата му (на оная корпорация дето с ГДБОП и Николай Василев си прави "бизнеса" у нас) ме направи на луд с локалната ми мрежа. Но то това не е повод за никакво действие на никаква КЗП.


На вниманието на Франко Фратини (той вече бил знаел) и на посланикът на САЩ у нас Дж. Байърли (и той знае, но се ослушва явно): Снощи Маргарита Димитрова по Канал 3 в "Неудобните" пак показа потресаващи снимки и от полицейски произвол и от отношение на нетоталитарна следдесетоноемврийска власт към чужди инвеститори (нас, българите - кучета ни яли).


собств. инф: Италия и Румъния са поискали от ЕК спешно да предприеме мерки срещу неконтролираната миграция в ЕС. Причина са циганите. След като румънски цигани убиха 47 годишна италианка, италианската полиция започна да екстрадира наред циганите. Властите в Италия са обявили, че до приемане на мерки от ЕК, полицейските префекти ще имат право да изселват имигранти, даже те да са от страна-членка на ЕС. И италианската полиция започна масирана ликвидация на цигански табори. Източник: http://www.euronews.net/. Интересно дали бат'Бойко ще си спази шумно даденото обещание да ликвидира циганските струпвания из София. И дали някога ще се намери българин, който да има и частица от мъжеството на италианците.

Свърших с превода и до към обяд ще публикувам интересна статия за новата епоха на магьосничеството и магиите. А днес би трябвало в "Класа" да ми е публикувана и друга моя статия - за интернет-форумите.7 ноември 2007г.

вчера сутринта суровият генерал отсече в ефир: "Освен Ахмед Доган няма друг политик." Все пак предизборната кампания на Борисов мина под девиза "Бой до дупка по тройната коалиция и никога съюз с БСП и ДПС". И изведнъж един от баш враговете се оказа №1 в новото любимо занимание на Бойко, каквото е правенето на политика. При това вече не в софийски, а в държавен мащаб. "Той излиза, казва им истините в очите, подиграва им се, включително и на неговите коалиционни партньори", мотивира своето мнение за Доган Борисов."Стандарт". "Не сме народ, не сме народ а мърша! Туй ще да река и ще да свърша." (Съгласно чл. 172а, няма авторски права от страна на П.Р.Славейков върху горната констатация).


Продължават активните съвместни действия на МВР, следствието и прокуратурата по ограничаване на достъпа до пиратско съдържание в българското интернет пространство. На 5 ноември т.г. служители на сектор „Компютърни престъпления” към ГДБОП проведоха специализирана операция срещу интернет доставчика „Д.Б.Г.”, собственик и на едноименната ЛАН мрежа в центъра на София. "Лев.бг". Нищо вярно, освен, че наистина са нападнали и тероризирали фирмата. В момента тече изкупуване на кабелни мрежи и МВР, като най-големия бизнесмен в България (каза го Мирослав Севлиевски преди доста време) се намесва в преразпределянето на пазара. Нещо като с търговията с дрога. Т'ва е положението посланик Байърли, в демокрацията ви. А виж ГДБОП, прокуратурата и т.н. се правят на умряла лисица по хилядите ясни доказателства за нарушаване на изборния закон. И то със сигурност организирано нарушения, т.е. мафиотски.


Ето случай от блога "Семки и бонбонки": "Отделът на полицията в Габрово, улавя, че кандидатът за кмет на БСП в града Николай Григоров, с неговия предизборен "щаб" са купували гласове за първия тур на изборите сред габровското население! Полицаите уведомяват Румен Петков за тази маймунщина и той като няма как пряко да размаже съвестните си подчинени уведомява от своя страна Висшия партиен съвет на БСП!? Веднага в габровската полиция пристига величаната като уж голяма "боркиня" за справедливост, Татяна Дончева, която вдига бурен скандал на ръководството на габровското РДВР и на полицаите, хванали комунистическите "търговци"! Заплашила ги, че посредством правителството ще смени ръководството на полицията в Габрово. Алоо ГДБОП? Това май не ви е чл.172а, а? Това явно е генератора на стабилност на Байърли.


Живко Георгиев призна, че е бил потресен от факта, че най-после младите са излезли да гласуват, но са гласували игрово - като в Биг Брадър. Според него тепърва ще си плащаме за този нов политически субект с абсолютно консуматорско, бодряшко, веселяшко отношение към политическите процеси. Георгиев поясни, че поведението на този нов субект е функция от образованието, чалга-културата, влиянието на медиите. Според него тези местни избори са показали низходящите тенденции в масовата демократична култура. Социологът призна, че не е очаквал такива избори. Той ги сравни с "борсови сделки" и "трансфери на пари", нарече ги още - кич, кеч, пазарни схеми. "Фрогнюз". Така е. Също като в Америка. Нали НП посланик Байърли счита, че нищо невършещата прокуратура е генератор на стабилност. Ха да ги видим тези от семинарите на Байърли (т.нар. съдебна власт) поне едни избори от кумова срама ще касират ли?


Собств. инф.: Доходът на глава от населението на Турция за тази година ще е 9073 долара. И още малко цифри: през 1990 г. населението на съседката ни е било 56 милиона. 2006-та 72 милиона, а през 2008 се очаква да е 74 милиона! А, ел-президенте Първанов, какво стана с демографската ви политика? Maй само в Катар заради либийски "освобождавания" ходите? И за да е още по-ясно кой управлява добре и кой е генератор на стабилност с мафия, контрабанди и крадене като за последно - през 2006г. доходът на глава от населението на Турция е бил 8577 долара. Т.е. над 6% ръст на реалните доходи за година! А не спад, както е у нас! Май е време да идват пак турците? Но не мафиотите на Доган, те не!


Ходих си на село да прибера майка си. (Не съм като емигрантите, зарязващи род и народ за шепа кирливи долари). И отивам у единственият останал с крава в махалата да си купя истинско мляко. Отговаря ми - "няма мляко вече. Продадох кравата. При тия цени на фуража и при тия стотинки изкупна цена на млякото няма смисъл". Съседът ми (пак там - на село) пък казва. "Край с лозето! Догодина няма да се занимавам. Циганите го обраха". Ето го реалното положение в победилата ченгесарска република на Байърли! Ето го доганското министерство на продоволствието, ето ги европейските им, на ЕС програми, ето ги и браншовиците-изкупвачи на Божидар Данев. Пфу!


6 ноември 2007г.

В Русе двама доказани престъпници, осъдени за рекет и побои станаха общински съветници начело на група. Пълна деградация. Обществото ни показа до какво оскотяване е стигнало. До каква тъпота и безпринципност. казва Калоян Методиев в "Общество.нет и пак там Младен Дочев твърди, че "бизнесмени-кандидати закараха своите работници пред урните". Ами какви други да станат старейшини бе Калояне? Такива са му членовете на Божидар Данев. Още ли не си разбрал, че чрез куп мошии (те друго не знаят) ченгета и божидарданевци вече не са мафия. Те са официалната власт. Гледай по Канал 3 "Неудобните" и ще ги видиш. И бившият комсомолец Банев (сегашен приятел на Елена Йончева и Сергей Станишев), чиято съпруга имала от всеки модел джип по два броя и как ченгета с качулки се правят на ескадрони на смъртта из Заарата и паления на чучела по огради на неудобни и какво ли не. То тези работи вече са ясни на всеки. Само за НП посланик Байърли това е генератор на стабилност. А снощи, в предаването на Велизар Енчев и Илия Божинов потвърди: "Много хора гласуваха под натиск. Случваха се неща, които и даже и в Африка не сме ги виждали. Ако имаше чужди наблюдатели те щяха да обявят тези избори за недействителни". Нямаше бе г-н Божинов. Ако наблюдателите бяха от САЩ и бяха като НП посланик Байърли щяха да кажат, че това е генератор на стабилност. Генератор на стабилност според Байърли е фактът, че в 27-ма секция на софийския район Сердика не са разрешавали достъп на застъпниците. А в 26-та е направо е бил изгонен представителят на Атака. A друга жена, член на секция от Красна поляна, пак в ефир обясни, че останалите от изборната секция ачик са подменяли в полза на бат'Бойко бюлетини и после са и се изсмели с думите "е и какво"? Жената го е написала и се е подписала. И не се е случило наистина нищо! Защото "на прокуратурата и липсва мъжество". Аз затова призовавам "НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ!" Да си гласуват там цигани и турци от Турция. И пак ще призова Кондолиза Райс час по-скоро да си прибира крепителя на мафията у нас.„През 1943 г. нацист изнасилил полякиня. След това й казал: „След 3 месеца ще получиш подуване на корема, след 9 месеца ще родиш син. Можеш да го наречеш Адолф”. А полякинята му отвърнала: „След 3 дни ще получиш сърбеж, след 9 дни – обрив. Можеш да го наречеш дребна шарка”. С този посветен на Хитлер виц министърът на вътрешните работи Румен Петков се опита да обясни различните тълкувания на партиите за резултатите от местните избори. "Експрес". Ами прав е този път оня, дето все награждава за нищоневършене. Тези избори си бяха един полов акт откъдето и да го погледнеш. Но претакованите сме ние - все още вярващите на посланик Байърли и на неговата линия да подкрепя пръкването на Колумбия на Балканите.Безсилие или лицемерие? Това запита снощи Велизар Енчев по отношение на политиката на БСП. A проф. Юлиан Вучков запита ел-президенте Първанов лидер ли е и на кого и как.Свършват спестяванията на българите в малките градове. Висока активност за търсене на ипотечни кредити сред жителите на по-малките населени места с жители до 30 хиляди души, отчитат през октомври кредитните консултанти от “Кредит център”. Причината за това увеличения, според анализаторите е, че продължава да нараства търсенето на нецелеви ипотечни заеми. Тази тенденция беше регистрирана още през август и продължи през септември. През октомври обаче, основните нецелеви ипотечни кредити са търсени за консолидиране на стари вземания. "Медиапул". Ето затова след сестрите ни занимават с измислени стачки, после с нагласени "избори" и какво ли не. За да ни обират и ние да ги траем.Алоо, г-н Данев, Изтичането на програмисти от България се дължи на неадекватното отношение на ИТ сектора у нас към възнагражденията им, заяви председателят на Българската асоциация за информационни технологии Боян Бойчев като извод от 12–то специализирано изложение за технологии и комуникации БАИТ Експо. "Експрес". Къде ви отиде лисабонската стратегия бе, вожде на обирджиите в България?собств. инф.: Посланикът на САЩ в Украйна разпредели задачите на новото правителство. Според Уилям Тейлър първата задача на новосформираният украински кабинет била да се намали държавното регулиране, реформа на съдебната система и подобряване на инвестиционния климат. Това преведено през вече изживяният опит с НП посланик Байърли у нас означава: махайте всички кадърни над 35г. от държавната администрация и слагайте на тяхно място млади и хубави женски задници, унищожете съда си за да може безпроблемно да се краде и после идваме ние - вивавенчърите и икуестите.
5 ноември 2007г.

"Стандарт": Наркомафията загърби дрогата, за да пазарува гласове. Сигнали за купуване на гласове летяха през 15 минути в цялата страна. И в "Атака": Лекарският съюз бранел фармацевти мафиоти. Машаллах поланик Байърли! Това е Ваша работа! Преди да минем под Ваше управление ние не знаехме какво е в любимата на САЩ страна - Колумбия. Сега Вие останахте единственият, дето твърдите, че сме генератор на стабилност. Конди, моля Ви, отзовете си го. Европа е все пак. Нищо, че НП явно си мисли, че е в Колумбия!Председателят на германския Бундестаг Норберт Ламерт заяви, че има "значителни дефицити" в процеса на политически реформи в България и Румъния. "Моята оценка е, че политическото развитие в България е в застой. В Румъния по-скоро върви назад, политическите сили там се блокират взаимно". Не сте прав хер Ламерт. По две причини. И първата е, че според посланик Байърли всичко ни е наред. Бат'Бойко е новото ченгесарско мекере, подкрепено и от мирикамците и от баварците. А това означава, че дефицитите тепърва предстоят. Не сте прав хер Ламерт и за Румъния. Защото там, където политическите сили могат да се блокират, там има Народ и този Народ ще успява. У нас има само една сила - мафията и явно няма кой да я блокира. Щом според Байърли сме генератор на стабилност.Не сте прав хер Ламерт: “Купуването на гласове е европейско явление. Бизнесът щом се чувства некомфортно и иска да влезе във властта, ще използва тази технология. Демокрацията ще я бъде дори с купуването на гласове”. Това заяви лидерът на съуправляващата партия ДПС Ахмед Доган на пресконференция в изборната нощ "Медиапул". Той сигурно и посланик Байърли ще го потвърди това. Демокрацията им (на Доган и на Байърли и на останалите "отворени") явно ще я бъде не само с купуване. И с убийства ще я бъде. И с бял терор. Я вижте каква демокрация са им спретнали на колумбийците.Николай Василев и ЦИКМИ създадоха система за фалшификацията на изборите, проблемът е много голям. Не може столицата на България да има 15% неграмотни от тези, които гласуват. Всичко се направи пред МВР и прокуратурата. Това внушение, което се прави от Борис Велчев и Румен Петков, е много опасно, подчерта Емил Кошлуков. "Атака". Не бе Кошлуков. Това е генератор на стабилност. И стана не само пред очите на МВР и прокуратурата, ами и пред посланик Байърли. Ти, Кошлуков, нали и ти мина на обучение през САЩ. Как може да оспорваш сега мнението на НП посланик Байърли?"Има разлика между това дали една демокрация израства или се прилага отвън и се налага. Ние сме изградили всички привидности на представителната демокрация. За съжаление вътре в нея вече започва да се оказва, че няма почти нищо". И " Моята, не много оптимистична, прогноза е, че вероятно предстои криза на институционално ниво и вече е възможно всичко, всякакъв вид пробиви, безобразия", допълни и социалният антрополог Харалан Александров. Според него се окопават "някакви местни олигархии, засилва се властта на полулегитимни центрове, които се опитват да поемат контрола върху цялото общество". в-к "Дневник". Каква стана тя бе посланик Байърли!? Те и Вашите нещо недоволстват. Само Вие май и мафията, която подкрепяте оставате доволни от генератора на стабилност.Поръчков разстрел разтърси столичния квартал "Белите брези" в нощта на вота. 49-годишният Бончо Запрянов бе гръмнат в главата пред очите на жена си на паркинга между блоковете 27 и 35. Убитият е регистриран в полицията за измами. Работи се по версия, че атентатът е заради натрупани борчове. "Moнитор". Трябва ли да питаме Румен Петков дали и това убийство ще последва "делото Белнейски"? И има ли смисъл вече да питаме? Като никой и за нищо не отговаря?собств. инф.: В Холандия се оказва, че служители на социалното им министерство са влизали в компютърната система на най-голямото холандско вестникарско обединение (не, не е ВАЦ). И са следели за "правилността" на материалите, които предстои да излизат на печат. Но веднъж звъннали да протестират, че в една статия имало невярна информация. Тогава се оказало, че статията не е публикувана изобщо никъде. И на журналистите им светнало какво се случва. Главният редактор на новинарския отдел на холандската търговска телевизия Харм Таселаар е заявил, че "това прилича на бившият СССР". Не бе, уважаеми съюзници по ЕС. Това прилича на генератор на стабилност. Питайте посланик Байърли.собств. инф.: България залива Гърция с боклуци. Гърция е изпратила миналата седмица официално протестно писмо до нашия консул в Солун, в което протестира, че българските реки затлачвали пречиствателната им станция с найлонови торбички и други боклуци от България. И в писмото се говорело, че вероятно лошата организация на събиране на боклука у нас е причината за проблема. Те ако знаят бат'Бойко какви ги твори! А и какви предстои да ги натвори!Поискаха ми нова статия за "Класа". Написах за интернет форумите. Помните ли "Влечуго зад компютъра"?

Обнових и другият си проект. За Национална безопасност. Забелязвам, че и Иванджийски ме чете (Строго секретно - 2лв.). Нека чете.


2 ноември 2007г.

На вниманието на Бижидар Данев: По данни на БТТП, публикувани в "Монитор" бизнесът ни е: На първите десет места в “Топ-100” са поставени “ФСП-ФОТ Строителство и предприемачество”, “Ашли енд Холмс”, “Тракия глас”, “Ви Веста Холдинг”, “Камеко”, “Ритон Класик”, “Автоинвест-94”, “Джи Ти Би”, “Рено Нисан България” и “Агростар”.
Първите десет в “Топ-300” са “Пътища и пътни съоръжения”, “КРЗ-Инвест”, “Калцит-95”, “ГК Изгрев”, “Индустриален Холдинг България”, “Хелитранс”, “ТКМ”, “Строймонтаж-РС”, “Вариант-6” и “Софстрой”. Както виждате мафия (строителство) и автомобили за мафиотите. И не се подлъгвайте с думите индустриален холдинг България. И там няма индустрия. Обраха ни боновите книжки и сега доразпродават ЗММ. А според "Медиапул": Повече от половината фирми, намерили място в Топ-100 са от сферата на услугите. Дружества, занимаващи се с търговия, транспорт, съобщения, туризъм, бизнес услуги, съставляват 58 на сто от класацията. А "Тракия глас" пък е онзи турски холдинг дето си води турски работници и в Търговище лепят европейски етикети на турска стока и я пробутват на ония на Запад. Отговорен сте г-н Данев! Оня Божидар поне се покрива (на БТТП). Не е зейнал като Вас срещу некрадящите и все още останали в България българи.


Другата причина беше още по-„държавническа” – че съм бил казал, че главният секретар на МВР е старшина. Вярно е, казал съм го. Но аз не виждам защо главният секретар трябва да се срамува от това, че 10 години е бил старшина в окръжно управление на МВР в Плевен. Няма лошо. Развива се. Нали това е новият модел за израстване в кариерата – всички старшини да станат главни секретари. Няма нищо лошо в това. Но аз го казах в съвсем друг план. Че не може да има фатмашки методи на управление. "Експрес". Думите са на Иван Чобанов. По-лошото е, че Байърли ни гласи фатмака и за министър-председател. Само и само България да следва плана Ран-Ът за "редуциране" на българското население.Кой сви сърмите на Бат'Бойко? Въпрос с понижена трудност. Още преди 18 месеца бившият телохранител получи уверения, че ако учреди партия - каквато и да е партия, както и да се казва, каквато и програма да има - тя ще бъде приета в Европейската народна партия. И действително, партията му беше приета преди изборите за европарламентна 20 май т.г. Иначе казано, ГЕРБ е единствената партия в българската история, която е получила легитимация от външни сили, още преди да се е легитимирала пред своя народ по единствено възможния начин - чрез избори. "в-к "Атака". Да, наистина от външни сили уважаеми посетители на този сайт. Нали посланик Байърли? В-к "Нова зора" също беше написал за плана Б.Б. и посланик Байърли. Този ли ще правите на български пиночет? Не става!Прокуратурата продължава да изпълнява политически поръчки в интерес на управляващите. Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов при обсъждането на доклада за работата й през миналата година. След Иван Костов думата взе Татяна Дончева от левицата, която призна, че не може да намери много доводи, с които да обори бившия премиер, но припомни ,че самият той е назначил Никола Филчев. "Днес+". И какво излиза? И сини и червени недоволни от "липсата на мъжество" във ведомството, наречено прокуратура, само посланик Байърли доволен.


Служителка на БТК беше нападната и нахапана зверски от бездомно куче. Инцидентът станал вчера сутринта в района на търновските гробища. "Монитор". А аз имам свидетел как столичното Екоравновесие си избира градинки в които да пуска! песове вместо да ги прибира. Интересно защо ли никой не го пита оня, дето всичко и всички му пречат, смята ли да излови поне кучетата из София? Или и той като Софиянски вече е в далаверата? И с кучетата и с боклука?Собств. инф.: Крайслер обяви за съкращаване на 12 000 работни места в САЩ. И за отказ от производството на 4 модела автомобили. А само през февруари т.г. Крайслер вече обяви за уволнението на 13 000 свои сътрудници. Ако още не сте прочели статията ми "Елитите - чумата на новия век" - прочетете я. Наистина е време ние - технократите да вземем и изчистим ония с "финансовите инструменти". Защото заплахата е надвиснала над цялото човечество.

1 ноември 2007г.

На вниманието на Бижидар Данев: България е класирана на 79 място по конкурентоспособност от общо 131 държави, премествайки се с пет места надолу в сравнение с данните от миналата година. Така страната ни е по-надолу по този показател дори от Ботсуана, която е класирана на 76­ то място. "Монитор" Това е тенденцията с "мениджъри" като божидарданевските, които мислят само за мерцедеси и яхти и "юпита" като николайвасилчетата, които пък само за далавери (пардон за прескъпи курсове и компютри).


Не видях друга важна и струваща внимание информация, затова останалото си е собств. инф.: Според Евробарометър, плащането на заплати без отчетност и без данъци и социални варира от 1 до 23% в различните държави-членки. С най-голям дял на божидарданевски номера този път е Румъния. (Тя наистина плаща по-високи заплати на гражданите си от нашите национално-отговорни яхтсмени и колекционери на скъпи коли). По-нататък в класацията на най-сиви икономики следват Латвия и, естествено, ние (България) а зад нас са Литва, Полша, Естония и Унгария. Най-голям е делът на плащането под масата в строителството (10%). Лидери в законността на плащане на заплати са Германия. Малта, Франция и Люксембург с по само 1%.Собств. инф.: Както съобщи в сряда, 31 октомври, немският в-к Suddeutsche Zeitung, правителството на Германия е подготвило законопроект на министерството им на икономиката, позволяващо на правителството да забранява продажбата на важни за страната фирми на чуждестранни инвеститори. Особено ще се забранява покупката на фирмата като цяло а после разпродажбата на отделни нейни части. Според немците фондове от Китай, Саудитска Арабия и ОАЕ са натрупали над 2.5 трилиона долара. И сега каква стана тя? "Инвеститори" от САЩ, могат да "купуват" нашата БТК и да я разпродават на части, но китайските и арабските пари са мръсни. Демокрация, според посланик Байърли явно?


Снощи в предаването на Велизар Енчев гостуваше академик Боянов. Светъл човек! Истински българин! Заради него изпуснах даже "Неудобните" по Канал 3. Но си струваше просто да го гледаш и слушаш този Мъж! Каква духовна и психическа сила излъчваше погледът му! И той заяви същото, което и аз пея: България си отива! Благодрение на лакомите и некадърни божидарданевчета, мафиотизираната полиция и чужбински слуги като Сакскобургготски, Доган, Паси, Калфин, и прочие за затвора (списъкът е дълъг).


Собств.инф.: Според Ердоган нахлуването на Турция в "суверенната" държава Ирак е неизбежно. И Турция вече води активна външна политика по този повод в региона. Следващата седмица Гюл ще е на посещение в Азърбайджан, а като се върне ще приеме кралят на Саудитска Арабия. А на 13 ноември в Турция ще пристигне палестинският лидер Махмуд Абас и след него, естествено, израелският президент Шимон Перес. Президентите на Сирия и на Казахстан вече бяха в Турция. Алоо, ел-президенте Първанов, само за сведение, едно въпросче: къде сте ходили в последно време и с какви цели? И дали има кой да ви приеме? И дали има защо да ви приема? (Знам кога се ползва учтива форма Ви). А, да, и дали нещо му светва под шапката на ходещият по модни ревюта генерал Киров?
Готов е и най-новият ми обществен проект. "Писма до когото трябва" На www.pisma.otbg.eu вече съм сложил първото си открито писмо до посланикът на САЩ у нас.

Архив на новините ми: за месец октомври

Архив на новините ми: за месец септември


Архив на новините ми: до месец септември

Архив на новините ми: до месец юли

Архив на новините ми: до месец май


Създадено : 09/12/2007 : 12:14
Обновено : 09/12/2007 : 12:14
Категория :
Страницата е прегледана 3237 пъти


Предпросмотр печати Предпросмотр печати     Версия за печат Версия за печат

 
За Вашият бизнес!Дестилация на:
ракия, водка и
аромамаслаТРИ ДЕ ЕКСПО
Само при мен!
Почти 40 000!
панаира и изложения!
 
Други функции


Приятелски обмен
Ползвайте го и по въпросите на ТРЗ

 
^ Нагоре ^
чичо Данчо - http://yordan3d.googlepages.com/
  Администратор на сайта Йордан © 2004-2007 - Сайтът е създден чрез CMS GuppY v4.5.17

Счетчик посешений страниц в сутки Счетчик уникальных посетителей в сутки