Раздели
Информационни технологии Музиката, която вдъхновява Политика и Общество Смях за отмора Стил на живот
 
Нашият бутон

Ще сме Ви много благодарни, ако поставите някъде във Вашият сайт и нашият бутон за бърза връзка!◊ код на бутона ни ◊

 
Интернет-предателите

Atakata1.jpgНеуважаеми колеги, по професия, Пиша неуважаеми към такива самозабравили се, като писалите тези постинги в Дир.бг. На 7-ми декември 2007г. турските интернет-терористи от Ayyildiz.org, за които кой знае защо няма ГДБОП и няма и американски реакции, ми изтриха съдържанието на двата ми социални проекта. На този и на проекта ми за национална безопасност. И си бяха окачили техният си командос с автомата и полумесеца.

Точно както го бяха направили преди това с Атака и със сайтовете на две български все пак министерства. Навярно аз съм им привлякъл внманието с анализите си за турско-кюрдския конфликт.

Но това няма значение. Когато започнах да събирам информация за тези кибертерористи попаднах на следният диалог в един от форумите на Дир.бг. Четете! И ако имате малко срам се срамувайте. Аз само съм залепил един след друг постингите за читаемост.

Начало на постингите:

Начален въпрос:

Тези дни беше хакнат нашия сайт за озеленяване http://www.forum.zeleno.bg от турски хакер(Yusuf). Моля ако можете да ни помогните. http://www.Own3d by Yusuf KARA#Ayyildiz.org

Отговор 1:

И как да ти помогнем ? Това, че сте качили някой бъгав форум (най-вероятно phpBB) и 5 години не сте се сетили да го ъпдейтнете си е ВАШ личен проблем. То не може да си купиш овца, да я пуснеш на ливадата па после да ревеш че някой я е остригал, дръг я издоил, па трети я е на**ал. Пъдар си трябва за всяко едно нещо. Неслучайно англичаните имат поговорка - Покрито мляко - котки го не лочат.

Въпрос 2:

Мисълта ми беше че скоро наближава 3ти март, и тия като Юсуф, само мизерлъци мислят. Трябваше да видиш кви месечини се развяваха, но докато ти пишех първия пост, от сайта прекъснаха връзката, и не можах да ги копирам. Та съм сигурен че и у нас има още по талантливи бабаити в тази област. Ти какво ще кажеш като киркорбашия в този клуб, освен направените забележки?

Отговор 2:

чакаи малко .. ти искас хелп в твоито отмустение кам типа които е хакнал форума ? искас тука сега някои да се фане и да хакне некои "тяхен" /които и да се те/ сите ? да им го вурнем тупкано .. направо цъбер воина да направим .. да им свалим сичките ситес ... ГЕТ А ЛИФЕ!!! п.с. няма луди хора , има такива които не си пят редовно медикаментите

Въпрос 3:

Момент, момент, момент! Не бъркай молбата ми за помощ с отмъщение. Имам в пред вид молба за евентуална ЗАЩИТА. Използването на вашият интелект в тази област, не означава отмъщение, което би ви поставило със същотото определение като онзи турски капyт. Убеден съм в това, че едва ли допада на някой българин да се развяват разни мюсюлмански радикализми в български сайтове.Предполагам знаете прекрасно как да отстраните подобна агресия, или поне да дадете практични съвети на администраторите от споменатия сайт, за да се предпазват в бъдеще. Естественно ако хакнете техните сайтове, така както те правят, то вие щe сте същите като тях, което би било жалко за вас като специалисти в областта. А,.... долових идеята относно коментара за медикаментите, и мога да те уверя че отдавна вече не чувам онези гласове в главата ми. От друга страна съм абсолютно съгласен с теб. "...няма луди хора , има такива които не си пят редовно медикаментите ...."

Отговор 3:

сецуритъ не е нещо което се прави веднуз .. сецуритъ е процес и тои трябва да се поддурза и разработва всеки ден да не говорим че на администраторите на този сите им се пласта за това /наи-вероятно/ и да се навие някои да направи несто то сте издарзи месец маx ако са на пхпББ /софтваре за форум/ мозе и месец да не издарзи да не говорим че добро сецуритъ се постига с добри спецялисти ... които струват пари ако някои се навие да направи одит за безпари то си представям колко сте буде добур няма бесплатни неста

Въпрос 4:

Сега разбирам проблемът, и се надявам да се вземат мерки от администрацията на споменатия саит. Все пак не е зле да помагате, макар и безплатно, в случаи като този. Благодаря ви за вниманието все пак.

Отговор 4:

безплатно, даже не се усмихвам. който е балък, да го мушкат юсуф, мусуф и четиридесетте пустиняка от анадола.

Въпрос 5:

Да разбирам ли от мнението ти че си гениален в областта, или само самонадеен тарикат? То пишман да стане стане човек от една молба.

Отговор 5:

не мога да разбера в края на крайщата какво искаш от четящите тук?!!?? Сайта не е твой, тръгнал си да искаш да го защитаваме?!!? доколкото виждам е с BG, което говори че са се изръсили поне 150$­­ само са регистрацията на името, която пък регистрация (според www.register.bg) се води на името на Stefan Rusenov, демек - ако имаш оплаквания и искаш някой да варди любимият ти сайт от турско, руско и прочее нашествие - следва да е обърнеш към собственика, тъй като само и единствено той, в комбинация с HOST.BG би могъл: 1. Да разбере от къде е влизано за да се подмени страницата на бъгавия форум 2. Да поправи омазаното (или да упълномощи някой да го направи) -------------- Спри ако обичаш да пишеш глупости, щото и без това почна да ме нервиш и се колебая дали да заключа темата или просто да я изтрия!!!

Въпрос 6:

ОК AliBabach, съгласен съм абсолютно с теб. Спирам с темата. В интерс на истината този саит въобще не ми е любим. Все пак благодаря на всички за мненията.

Отговор 6:

щом си никЪФ на този сайт, кФо те бърка дали са го хакнали, спрели или заличили от нета? 1. както ти казаха: "безплатни неща няма" не вярвам тез реклами по страницата да са гратис 2. щом продължаваш с настоятелството да ти се помогне, това означава, че си некъф от групата дето правят нещо по страницата! толкова ли не се сещаш да направиш едно копие на базата данни и да обновиш форума или да го смениш с нещо по-ново или по-добро? има пълен контрол върху сайта и файловоете, или и това са ти прецакали? 3. ако точка 2 е невярна. отново: кво те бърка тебе за тоз форум?

Въпрос 7:

...отново: кво те бърка тебе за тоз форум? Вероятно защото съм българин....

Отговор 7:

ти си бил много прост бе. и с тез исказвания очаквай не само форума да ти загине...

Отговор 8:

Уплаши ме с тази кирилица пиши си на латиница. п.п. Среща на клуба няма ли да направим, да пием по една Стела, няколко пъти.

Край на темата!

Уважаеми посетители на този ми проект, тук не става дума нито за разпалване на етнически конфликти, нито за закони, нито за това колко струва възстановяването на един сайт.

Стана ми тъжно като четях и виждах как блика интелект от питащия и каква огромна самодоволна тъпотия се лее от отговарящите. НЕБЪЛГАРИ! ОТРОДНИЦИ!

И се сетих за прословутото "не сме народ а мърша" на дядо Славейков.

И се сетих за ген Ернрот. След войната се уволнява от руската армия и остава в България като съветник на княз Александър I Батенберг, от 1880 като военен министър. Като такъв той се отказва от половината си заплата в полза на министерството, като казва че и това му е много. При подаването на оставката си споделя с княза, че му е писнало да си има работа с подли хора. След съставянето на II Велико Народно събрание и въвеждането на Режима на пълномощията той подава оставката на правителството и заминава за Русия.

И се сетих за Константин Иречек. С неговото „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881).

И се сетих и за Ботев и овчаря с агнето, и за врачанските търговци свили парите на Левски от лойта и за дядо Въло предал Бенковски и за ...

тъжна картинка неуважаеми ИТ-специалисти! Пак да повторя: неуважаеми за мен са такива като самодоволните ненаяли се хиени писали по горния начин. Дано да не са станали мнозинство! Дано все още има и като оня който се сеща, че може би защото е българин. Че има и трети март и т.н.


Създадено : 09/12/2007 : 13:35
Обновено : 09/12/2007 : 13:50
Категория :
Страницата е прегледана 1451 пъти


Предпросмотр печати Предпросмотр печати     Версия за печат Версия за печат

 
За Вашият бизнес!Дестилация на:
ракия, водка и
аромамаслаТРИ ДЕ ЕКСПО
Само при мен!
Почти 40 000!
панаира и изложения!
 
Други функции


Приятелски обмен
Ползвайте го и по въпросите на ТРЗ

 
^ Нагоре ^
чичо Данчо - http://yordan3d.googlepages.com/
  Администратор на сайта Йордан © 2004-2007 - Сайтът е създден чрез CMS GuppY v4.5.17

Счетчик посешений страниц в сутки Счетчик уникальных посетителей в сутки