Раздели
Информационни технологии Музиката, която вдъхновява Политика и Общество Смях за отмора Стил на живот
 
Нашият бутон

Ще сме Ви много благодарни, ако поставите някъде във Вашият сайт и нашият бутон за бърза връзка!◊ код на бутона ни ◊

 
В кревата

10 признака, че спешно се нуждаете от секс. И за мъжете и за жените.
Всички си мислят, че въпросът защо хората се занимават със секс си има ясен отговор - за продължение на рода или за получаване на оргазъм. Но както сочат статистиките в развитите държави и държавите с намаляващо население като България - най-често причините вече са съвсем други. ГОляма част от човечеството вече използва секса като решение на маса проблеми. Например:
1. Честа депресия. Всички около Вас Ви дразнят.
В кревата. По време на секс настроението се оправя. Причината е, че се повишава отделянето на ендорфин, който е хормон на щастието.
2. Постоянно нещо Ви боли?
В кревата. Преди оргазъм е доказано, че в кръвта на човека се увеличава и нивото на хормона окситоцин. А под негово въздействие се образуват и друг тип ендорфини - натурални морфини, които действат обезболяващо.
3. Наднормено тегло?
В кревата! При възбуден човек пулсът стига 150 удара в минута. А това е пулсът на тежкоатлет по време на вдигането на щангата. И за 30 минутен секс се изразходват 200 калории.
4. Слаба имунна защита?
В кревата! Доказаное, че в кръвта на хора, занимаващи се редовно със секс има с 30% повече антитела, отколкото у онези, които се въздържат. Само да не забравяте презерватива.
5. Искате по-големи цици?
В кревата! По време на секс се увеличава кръвоснабдяването на женските гърди. Те се разширяват и могат да достигнат до цели 25% прираст. А редовният секс за тях е редовна "тренировка".
6. Проблеми с паметта? Трудно усвоявате информация?
В кревата! Центърът за управление на хормоналната система - хипоталамусът в главния мозък по време на секс получава повече кислород за сметка на повишената скорост на кръвообращението. А същият хипоталамус е отговорен и за контрола над центъра за обучение и запомняне.
7. Безсъница?
В кревата! Няма да обяснявам защо. Знаете го по бързо обърналия Ви гръб и вече похъркващ съпруг.
8. Старение на кожата?
В кревата! При секс се увеличава и нивото на колагена. Защо да го търсим в скъпи кремове, когато нашият си организъм може да ни го доставя и то по такъв приятен начин? Според американски козметолози хората занимаващи се със секс поне два пъти седмично изглежда твинаги по-млади поне с две-три години от въздържателите.
9. Самочувствие?
В кревата! Когато Ви казват че сте хубава и Ви го доказват с това, че Ви искат и се борят за Вас? А когато сте "завоювал" още една дама макар и вече да сте на възраст? Какво по-добро подхранване на самочувствието?
10?
Още ли не сте в кревата!


Създадено : 25/12/2006 : 14:11
Обновено : 25/12/2006 : 14:11
Категория :
Страницата е прегледана 2059 пъти


Предпросмотр печати Предпросмотр печати     Версия за печат Версия за печат

 
За Вашият бизнес!Дестилация на:
ракия, водка и
аромамаслаТРИ ДЕ ЕКСПО
Само при мен!
Почти 40 000!
панаира и изложения!
 
Други функции


Приятелски обмен
Ползвайте го и по въпросите на ТРЗ

 
^ Нагоре ^
чичо Данчо - http://yordan3d.googlepages.com/
  Администратор на сайта Йордан © 2004-2007 - Сайтът е създден чрез CMS GuppY v4.5.17

Счетчик посешений страниц в сутки Счетчик уникальных посетителей в сутки