Раздели
Информационни технологии Музиката, която вдъхновява Политика и Общество Смях за отмора Стил на живот
 
Нашият бутон

Ще сме Ви много благодарни, ако поставите някъде във Вашият сайт и нашият бутон за бърза връзка!◊ код на бутона ни ◊

 
Архив на новините ми за март 2009г.1 април  2009г.

Неграмотността не може да е обяснение за липсата на човечност у българските неолибералисти. Разкошна статия на проф. Чавдар Николов в "Монитор". Ето цитати от нея: "Само усвоените с майчиното мляко, вкоренени в семейството, навици на сляпа вяра, бруталност, незаинтересованост от дереджето на другите, само чувството за вродено, кастово превъзходство могат задоволително да обяснят битуващия стандартно български неолиберализъм. "Душевната празнота", причинявана от тоталитарната комунистическа идеология, с чието "неолиберално" тукашно наследство се сблъскваме ежедневно, впрочем не е моя приумица, а извод, аргументирано изведен от великия Солженицин." И още: "В това измерение днешната българска действителност предлага, за съжаление, твърде малко сходства с образците, които официално твърдим, че следваме. Напоследък някой мимоходом отбеляза слабата образованост на българския елит. Но така едва ли напълно се обяснява произходът и всевластието на граничещия с канибализъм наш неолиберализъм Неграмотността не би могла да е достатъчно обяснение за фанатизма, за липсата на човечност, включително за безочливата наглост на носителите на българския неолиберализъм."


“Кремиковци” отива за старо желязо се кефи днес "Монитор". Браво! Пореден успех за талантливите божидарданевци. Я какъв само данъкоплатец номер 1 се беше извъдил божидарданювецът В. Захариев! Сега ще има да си лааапкат от тооолкова много рязане на скраб! Пък после какви площи само ще се отворят за хотелчета на ченгесарите! Бат'бойко с прозвището боклука от сега потрива ръце за комисионнички.


Всеки ден вървят новини за освобождаване на работници от компании в различни сектори, но и камъни да започнат да падат от небето, управляващите показаха, че се трогват само от съдбата на един-единствен - строително-хотелиерския. От 2001 г. досега неговите представители са неизменните "първокласни" инвеститори, т.е. неизменно получаващите държавна подкрепа, както и лъвския пай от огромните бюджетни излишъци. Туризмът единствен от всички получи по-нисък ДДС - 7% за легловата база, а властта вече обяви, че ще мобилизира 15 хиляди засега пенсионери за почивка на море за сметка на данъкоплатците. Но на срещата си с вицепремиера Калфин от бранша не се посвениха да поискат допълнително смъкване на ДДС на 5% и плащане на огромни допълнителни сметки пак от джоба данъкоплатците - 50% от почивките на държавните чиновници, "безплатни" визи за чужди туристи, както и летищните такси на чартърните превозвачи . Вместо да попита "а не искате ли и ключа от квартирата, където държавата държи публичните ресурси", Калфин най-сериозно обяви тази липса на каквито и да било задръжки за "разумни предложения". "Дневник". Алоо, г-н Прокопиев! Ченгесарите взеха властта на 10.11.89г. Ченгесарите станаха хотелиери. Е? "С кръв сме я взели, с кръв ще я дадем" беше лафът за властта на комунистите. Ченгесарите също С кагебейско-цереушки сговор им дариха властта, сега трябва явно да изчезне подкрепата на ФСБ и ЦРУ за тях. За какво, според теб г-н Прокопиев (познавам се лично с него,  затова си позволявам на ти обръщение), за какво аз всеки ден пиша на представителя на върховния крепител на ставащото у нас? На американския посланик? А те?


Ето, днес "Фрогнюз" се хвали, че Кольо Парамов писал на Барозу и получил отговор. Да, ама какъв отговор? "Този доклад не съдържа подробна оценка на резултатите, постигнати по отделните програми, което е тенденциозно." Да, ние и без техния отговор си знаем, че ни работят тенденциозно. Виждаме и тенденциите накъде са тръгнали. За съжаление! Пфу! Янко Янков - може би единственият истински борец против предишния режим като беше писал на американския посланик, че нашите кадесари открито се хвалят, че действат днес с подкрепата на ЦРУ? Той даже и такъв циничен "отговор" не получи. А ето какво пита тогава директорът на ЦРУ г-н Янков: "защото от 1990 г. досега съм установил по категоричен начин, че днес САЩ и Западът като цяло са  легитимирали като свои „демократични партньори” не мен, не и тези и такива като мен, а именно онези, които по своя генезис и функция не само не са нищо друго, освен български клан на съветските и руските тайни служби и на създадената от тях Червена мафия, но и съвсем директно, вербално изрично и недвусмислено ми казват, че са получили конклудентното (подразбиращо се) съгласие на САЩ и на Запада като цяло да осъществят физическо ликвидиране на всички мои близки роднини и приятели, на самия мен, както и на всички други като мен." Напълно съгласен с констатациите на г-н Янков. Само с една забележка. Че не е червена мафията, която дойде на власт на 10.11.89г. и с подкрепата на САЩ. Я е ченгесарска.


Военният министър прогнозира фалит на политическия елит. "Новинар". Военният министър преди да прогнозира каквото и да е, да отговори на въпросите на в-к "Сега" за далаверите със снабдяването на чиновниците, наричани кой знае защо българска армия. И да отговори и за "утилизацията" и фирмите режещи и разпродаващи. И за КИС и Маркони. И за ... абе има, мнооого далавери има  в МО2 (Вчера Ви писах, че МО1 отдавна нямаме).


България заема последното 31-во място в Европа по здравни грижи, отчете докладът на организацията Health Consumer Powerhouse. "Монитор". Ами да! Нали трябва територията на трите американски военни бази (пардон центрове за обучение) да се разчиства. Наскоро по една от телевизиите правилно един мислещ се запита: Абе като как, за кого всъщност се пазят толкова празни вече жилища и се строят нови? Кого всъщност чакат нашите назначени за капиталисти канибали (сравнението на Божидар Данев и картелите му  с канибали е на проф. Чавдар Николов и е вярно). Конспирология било!? Да, да!  План е! С планът Ран-Ът на МВФ се връзва.


Половината от сиропите за кашлица, всички антибиотици, капките за очи и част от капките за нос ще се продават само с рецепта. "Новинар" Гадна бяла мафия! Иска задължително да "предписва" клацид и зинат и да е сигурна, че ще ни умори, вместо сами да се лекуваме. "За да могат да си купят хапове пък, неосигурените българи най-вероятно ще прибегнат до посещения в частни клиники, тъй като нямат лични лекари, които да предпишат лекарства, смятат от съюза. Възможно е обаче пациентите да започнат да фалшифицират рецепти, защото нямат пари да си платят за частен преглед, каза още Джераси." Пфу! Това ми било свобода! А посланик Макълдауни? Да има пак за Бакстър? Да ни мори с вирусчета за грипче?


Малко за снощните телевизии. По една от многото вече "бизнес" телевизии (бизнес няма, но "бизнесът идва!") снощи говори г-н Ганчо Ганчев. Съгласен съм с него, че в тази световна вакханалия с печатането на зелени хартийки и усвояването им трябва да се включим и ние. Но не съм съгласен, че това трябва да стане през МВФ. Ония мевефейци вече просто ще ни уморят. Ей така, като турски военен - кюрди. Що за дивотия!? Да имаме да получаваме тооолкова много пари от ЕС, а да се молим да ни извива ръцете МВФ! Ами просто е време да свалим правителствата, които шикалкавят пред ЕС и да си поискаме това, с което те, барозувците, за сега само ни залъгват. За чий иначе превеждаме всяка година окупационна такса на ЕС? 600 000 000 не са малко наши парички за евробюрократи. Другото интересно снощи се случи в предаването на бившият шеф на партийната организация на БСП и днешен "десен" г-н Маринов. При него беше социологът Жабленски. Та в предаването правилно казаха, че "щом си отидат отвратените, остават отвратителните". Наистина днес на власт са отвратителните. С подкрепата на САЩ. Пак в предаването разясниха и какво е политическо инженерство и как сме жертва днес на това, внесено от САЩ явление. Та затова и стана ясно защо няма смисъл от гласувания. Те, политическите инженери ще натъкмят всичко. Аз лично съветвам всички да излязат и както призовава Индимедия - да задраскаме ВСИЧКИ ДО ЕДИН! Така поне едно е сигурно. Че изборите няма как, ще бъдат обявени за недействителни. И ще им покажем на политическите инженери, че не сме "не сме народ а мърша".


собств. инф.: Гръцкото министерство на развитието е глобило американската Ситибанк с 1 млн. евро за измама на гръцките потребители. А ние? Техните хампарцумянки изнесоха 700 000 000 наши левчета и получиха за това награда. Браво!


собств. инф.: Нашите медии неохотно информираха за победата на Ердоган и на местните избори в Турция. Затова малко повече информация от мен: Да, Ердоган победи. Но тенденцията не е добра за него. Прогнозираше се победа с около 50% а се получиха 40%. И, което е по-важно, сборът на опозиционните НРП и ПНД (Народно-републиканската и Партията на националното движение) вече превиши резултата на ердогановата ПСР. Т.е. може да се очаква възможен съюз с цел бламиране. Затова пък Ердоган започна да разиграва кюрдската карта. Вече Ви информирах, че започнаха да се разкопават масовите гробове, където турските тайни служби са трепали и заривали кюрдите (става дума за граждани на република Турция все пак и най-вероятно посланик Макълдауни е добре запозната за какво говоря). За пръв път пред съда е представен и военен за тайни убийства на кюрди. Така Ердоган смята да привлече на своя страна кюрдите. А техните гласове са 25% от всички гласоподаватели на Турция.31 март 2009г.

Бизнесмени от строителството, машиностроенето и в други отрасли, ударени от световната криза, обмислят да зарежат всичко и да се покрият зад граница. Притесненията на затъналите бизнесмени били толкова големи, че те били готови да се разделят с ипотекираното имущество, оставяйки го на банките, и да изчезнат с малкото останали свежи пари далеч от България. "Стандарт". Че защо не? Всички в САЩ! Иван Миронов ни ограби през Балканбанк и е в САЩ. Павловите грабиха през Мултигруп и са в САЩ. Грабителите и на Добруджанската банка са в САЩ. Хайде! Дякуем ви - ойдите си! Може пък без вас най-накрая и да се оправим.


Пловдивският олигарх Ветко Арабаджиев вече е в България. Днес той бе забелязан да излиза от сградата на Министрески съвет, придружаван от личния си охранител. ...До него неотлъчно кръжеше личният му 2-метров бодигард, който с навъсен поглед спираше колите на жълтите павета, докато господарят му премине необезкопояван. Не са известни причините за визитите на бизнесмена на най-високо ниво, но осведомени припомниха, че Ветко отдавна има проблеми с данъчната служба в Пловдив. В началото на март месец тази година, той напусна спешно България със съпругата си Маринела. Ветко се изнесе с частния си самолет в ЮАР веднага след пламването на аферата с данъчната Мария Мургина. "еТруд.тк" Божидарданевци! "Успехът на България е ярък пример, който другите да следват. Това пише президентът на САЩ Барак Обама в поздравително писмо до премиера Сергей Станишев".


Чиновниците да почиват на половин цена по родните курорти. Останалата част от туристическия пакет за държавните служители да е за сметка на хазната. "Стандарт". Допълнителни бонуси ще получат идващото лято държавните чиновници, които са избрали да почиват у нас, стана ясно вчера след заседанието на Държавно-обществената консултативна комисия по туризма. За всеки четиридневен престой да има една нощувка бонус от хотелиера, а за седемдневна почивка - две нощувки да бъдат подарък. "Монитор" Власт е това ей! Ченгесарско-хотелиерска! Да живее пазарната икономика, би казала посланик Макълдауни. "Успехът на България е ярък пример, който другите да следват. Това пише президентът на САЩ Барак Обама в поздравително писмо до премиера Сергей Станишев".


Държавата трябва да затегне коланите и да спре с неефективните разходи в бюджетната сфера в условията на икономическа криза, призоваха от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ)."Дневник". Така де. Да няма за образование. Да няма за здравеопазване. Да има за тях - хотелиерите.


Бизнесменът със спорна репутация Найден Милков е извън релси понеже свърши парите и в момента се е усамотил в къщата си в бургаския комплекс Меден рудник. Същият обаче живееше охолно при стария кмет 12 години, с когото бяха дружки. Милков стопанисваше единственото тогава тържище за плодове и зеленчуци, под негов контрол и осчетоводяване бяха и около 5-6 паркинга от общинската фирма "Спортни имоти". Парите бяха под формата на черна каса и тлъстата печалба бе за негова сметка. "Афера.бг" Да, за Милков явно няма данъчни. Няма и икономическа полиция. Усамотил се бил.


Отвличането като транзакция. Бизнесмените разчистват сметки като в епохата на мутрите. Карбовски. "Стандарт". "Успехът на България е ярък пример, който другите да следват. Това пише президентът на CAЩ Барак Обама в поздравително писмо до премиера Сергей Станишев".


Уплашени бизнесмени длъжници край морето започнаха да обсаждат териториалната дирекция на НАП във Варна. Повечето обаче, не за да плащат в брой, а да предлагат обезпечение и да търсят схема за разсрочено плащане на борчовете си към хазната. "Стандарт". Обърнете внимание на думата схема. На Запад по-просветените отдавна и казват финансов балон. А нашите? Нашите пари в брой плащат само за джипове и курви. Останалото е схема.


Длъжници взели на мушка Киров. Притискаше ни с мутри да му плащаме навреме, твърдят клиенти. ...Положението още повече се влошило заради схемата на продажби, която въвел Киров. Холдингът му плащал изцяло машините на японския производител KOMATSU, отчитайки рекордни продажби. Така Киров получавал по-големи отстъпки. След това продавал през собствен лизинг машините на българските клиенти, печелейки от лихвите за разсрочването. ...Самият той имал да обслужва огромни задължения към банките заради инвестициите си в строителството и продажбата на луксозни мебели. "Стандарт". Божидарданевщина в действие. Обърнете внимание пак, че присъства думата схема. Лизинг... Строителство (мафия) и ...луксозни кревати. Чиста проба божидарданевщина. Пфу!


Защото очевидният разпад на държавата и нейното разграбване, отразени в докладите на ЕК, са истинската „печалба” от въпросните „инвестиции” и ако тя секне, независимо в условията на криза или не, възмездието не закъснява. Това е основната причина за прозиращия зад привидната ирония и покровителствен медиен тон ужас на сегашните управляващи. Георги Папакочев за "Успехът на България е ярък пример, който другите да следват. Това пише президентът на САЩ Барак Обама в поздравително писмо до премиера Сергей Станишев".


Българинът не усвоява, а присвоява. Доц. Григорий Вазов финансист. При нас кризата се отразява не толкова във финансовата сфера, колкото в реалната икономика. Отраслите, в които имаше нереално висока норма на печалбата, в момента са най-силно засегнати. Такива са строителството и туризмът. "Стандарт". Хайде сега пак българинът. Не е българинът! Божидар Данев е! И неговите картели са! Те са строителство (разбирай мафия) и туризъм (разбирай ченгесари-хотелиери).


Близки до ГЕРБ фирми са гушнали милиони левове от поръчки, възложени им от Столичната община, установи проверка на "Монитор". Хайде сега пак българинът, нали? А не ченгесарите зад оня там дето ни го натрисат от запада.


Зам.-кметът на София: Царе сме в организирането на сложни схеми. Не сме ние г-жо Фандъкова! Вие сте царете в схемите! Обърнете внимание че отново става дума  за схеми. Отново! "Успехът на България е ярък пример, който другите да следват. Това пише президентът на САЩ Барак Обама в поздравително писмо до премиера Сергей Станишев".


Отмина времето, когато шаренето със спрей се наказваше като хулиганска проява. Днес най-скъпо платеният стрийт-арт художник ще бъде посрещнат у нас като крал. "Стандарт" У нас да. Нали целта е да заприличаме на хаитянско гето. Или там на Бронкс. Само не мога да разбера защо ще осират Борисовата градина, а не пратят "краля" да поукраси в стил Станишев Народното събрание и Министерския съвет? Ами "кралят" щял да се вихри из Борисовата градина? Явно много им пречи все още не хотелизираната борисова градина. Щом стигнаха до там да ограбят и онази красива къщичка с дърворезбата.


Телевизията на ДПС се сдоби тихомълком с ефир. "Сега". Ами управляват България! Тихомълком! Подкрепят ги от САЩ. Нетихомълком. Т'ва е положението.


Собств. инф.: Според иранската ПресТВ, израелската Мосад готвела убийството на турския президент Ердоган. Шефът на Мосад Меир Даган поддържал за целта връзка с някой си д-р Дуго, зад който май  се криел шефът на Работническата партия на Турция Догу Пиринчек. Дори и да няма грам истина, се очертава интересна схватка около комшиите ни.


Собств. инф.: Според професора по социология в университета на Скопие И.Ацески,  200 000 бюрманци вече са придобили български паспорти. Да напомня, че според последните им избори в БЮРМ право на глас имаха 1 792 082. Т.е. всеки девети бюрманец вече сам е решил, че е българин. Останалите? Ами май останалите ще бъдат скоро оставени на велика Албания. Според американско-албанските им стратегии. Вече изтече от бюрманската преса информация, че след посещението на бюрманския министър на отбраната им Зоран Коняновски в САЩ,  било възможно най-голямата военна база на бившата югоармия в Криволак да последва съдбата на Ново село и Безмер.


собств. инф.: Двойният аршин на демокрацията? Докато у нас михаиливановци и антонини разни на соросова хранилка се чудят как да защитават въпреки Конституцията ни медиите на турски език, в Украйна пак демократите са разработили закон, забраняващ на украинските СМИ да излизат на руски език. Което пък е предизвикало официален протест на асоциацията на украинските издатели.


собств. инф.: Според The Washington Post САЩ имат достатъчно военна сила, но им липсва морален авторитет. Това е написал лауреатът на пулицеровата премия Рон Зюскинд Ron Suskind. Е? Какъв морален авторитет след писмо като това? "Успехът на България е ярък пример, който другите да следват. Това пише президентът на САЩ Барак Обама в поздравително писмо до премиера Сергей Станишев".
30 март 2009г.

Ха сега де. Доживяхме и това. Картелите на Божидар Данев да се жалват на КЗК. От другите картели. "Пазарни играчи, които искат съдията „да ги подпира” се нарича статията в "Монитор". В нея са посочени някои само от възможните мотиви при обирджилъка, наричан от "Отворено общество" и от Държавния им департамент работеща пазарна икономика и свободна конкуренция у нас:  - веригите не пренасят върху крайните цени отстъпките, които те искат от производителите, както твърдят от КРИБ.  - големите вериги и техните добре обучени мениджъри от чужбина не осъзнават какво правят и обричат българския производител на смърт, искайки непосилни отстъпки  - големите вериги имат информация за реалните печалби на българските производители, които са доста над обявените скромни 3-4%, и осъзнават, че могат да упражнят пазарната си сила без да застрашат реално оцеляването на другите. Край на цитатите, които според турско-тотаджийския орган ("Монитор") са малко-вероятни варианти и по-вероятни варианти. А според мен са си комплексно унищожение на българите. Които си траят.


Пламен Таушанов, председател на Българската асоциация за закрила на пациентите:  Положението на българския пациент е по-тежко, отколкото на обвиняем. ...Да, и сега имаме информирано съгласие. Но то е на принципа  отиваш в болницата, подхвърлят ти някакъв пожълтят лист и те карат да го подпишеш. В него обикновено е описано кой ще плаща. ... Много от лекарите и най-вече джипитата са обвързани с фармацевтичните фирми. Те са им златни спонсори. Ако например аз съм с висок холестерол, отивам на лекар, но той не ме осведомява, че има 6 вида лекарства за това заболяване, а направо ми пише рецепта с медикамента на неговия "спонсор". Освен това трябва да каже кое лекарство се посреща по касата, кое - не. Пациентът няма откъде да знае тези неща. Изобщо в България се намираме на ниво  зоомедицина. Пациентът отива при лекаря си, той го потупва, изписва му лекарството, за което взима пари и това е. ...Друг много голям порок, който се наблюдава в последните 3 години, е, че през болниците са минали около 300 000 пациенти повече. Това е абсолютно нереално и означава само едно - източване на здравната каса. Самата каса констатира тази порочна практика, но твърди, че не можела да се справи. Как така? Нужно е само да сложат един критерий в отчетите и веднага ще ги хванат, че лъжат. ...Ние, пациентите, само може да се жалим. Въпросът обаче е, че първо няма на кого и второ, като се жалим, няма какво да докажем. Да речем, някой лекар не е поставил правилна диагноза. А той има ли това задължение? Не, защото няма стандарт на медицинска услуга. "Монитор". Какво е това? Бяла мафия е това! Заета да трупа и тя пачки! Игнатовци, милановци, щеревци. Пфу! Геноцид над българите по поръчка от вън а не здравеопазване ни натресоха инвитровите царедворци. Щом няма на кой и не можем да се жалваме , изводът е един: Народен съд!


Страшно съм обезпокоен от развилнялата се престъпност у нас. Бандитизмът се е развихрил и в държавата няма орган, който да го спре. По времето на Тодор Живков никой не смееше да гъкне. По това време имаше държава, имаше власт. А сега няма! Не, това не са мои писания. Думите са Вежди Рашидов в "Станадарт". Близкият до Мултигруп бил близък и до Бош (казани са по повод далаверата с Киров), изобщо бизкият до назначените за капиталисти-ченгесари и общински съветник. Е, щом и той е против, значи си имаме класическо определение за революционна ситуация, според Ленин. Низините не искат да живеят по ран-ътски, според диктата на МВФ и СБ и манипулациите на Държавния им департамент, върховете не могат да живеят по плана на Ричард Ран и Робърт Ът от МВФ  (да са капиталисти, макар и назначени за такива, само защото са били от взелата на преврата от 10.11.89г властта ченгеджийница). Значи? Значи да избираме по-малкото зло. Не революцията, ами Народния съд!  Докато още е време.


Впоследствие се изясни и друго - след първоначалната версия за класическото отвличане, от ДАНС установили, че самият Киров дължи крупни суми, което накарало спецполицаите да започнат работа и по версия за инсценирано отвличане. "Фрогнюз". Ами бизнесмени! Елитни членове на картелите на Божидар Данев! Дължат! Мнооого ни дължат! Крупни суми ни дължат! Обрани от нас и прахосани от тях! Пфу!


Още по-интересно става като се прочете и "Атака": "Отвлеченият в петък вечерта крупен бизнесмен Киро Киров е бил основен спонсор на кметската кампания на Бойко Борисов, пише в. "Атака”. Че крупните длъжници на българския народ отдавна си мечтаят да ни натресат някой Пиночет вече се вижда и с просто око. Те само така могат да продължат вече да грабят. Въпросът е, че и за Пиночет си трябва малко професионализъм. Кажете им го посланик Макълдауни. Организирайте им някакво семинарче. Да не стане после пак както преди?


Дяволи с пагони е статията в "Стандарт". Така бивше ченге е дефинирало днешните ченгета. В статията още пише: "Длъжници на всички нива у нас колкото щеш, кризата с двойна сила притисна до стената хората с кредити, а съдът си работи както преди - като костенурка....Много уволнени от МВР професионалисти, познаващи отвътре системата, минаха в черния сектор, защото разбират от него. В нито един от случаите МВР не проследи къде отидоха и с какво се занимават. Ако преди 2 г. изказах съмнения, че в групите за отвличания може да има действащи ченгета, след поредното отвличане (на бизнесмена Киров) съм вече сигурен, че е така. За мен в самото МВР има група, която действа над закона." Такааа... как се оправя това, посланик Макълдауни? Как се оправя ситуация, при която бандитите са в МВР? По-рано се е оправяло с военен преврат. Но, ако съдим по взрива в Челопеч, бандитите са и в МО2 (МО1 нямаме отдавна, благодарение на съветите на янките). Е? Как се оправя това? Отговорни сте Вие, о американски ни съветници,  които ни мъкнахте всякакви деплеровци и прочие измет мевефейска. Оправяйте се! Иначе идва Народния съд! И отношението към Вас, каквото си заслужихте идва. Отношение, за което турските социолози твърдят, че 44% от турците считат САЩ за враг номер 1. А гърците? О, те най-вероятно считат на 200% САЩ за враг номер 1. Там мнооого, ама мнооого си го заслужиха това отношение янките. Натресоха на гърците хунтата на черните полковници. Както май се опитват и на нас да ни стъкнат някаква хунта? Хора бдете!


Днес Фрогнюз е обърнал внимание на острите, но верни думи, които вчера изрече пред Ризова Карбовски по Нова ТВ. Той, Карбовски каза далеч по-важни неща, но "Фрогнюз" е обърнал внимание на нещо, което аз пък съм изпуснал: "Един ден ние сигурно ще се събудим и ще разберем, че не сме били слепи, а, че някой ни е пробутвал шапка по–голям размер, прогнозира журналистът" Посланик Макълдауни? Кой е този някой, който ни е нахлупил шапката върху очите? Аз защо ли се сещам за МВФ & СБ? А по отношение на думите на Карбовски "Българите са най–нещастните хора в Европа. Всички други информации, вкл. и официалната, която получава и подава премиерът Станишев, е една фъшкия" не знам защо се сещам за CNN & bTV? Но, както винаги писачите на американска ясла са на своя пост по форумите. И под статията един такъв платен я от отворковците, я от някой друг американски фонд е написал: "Г-н Карбовски все повече заприличва на комсомолски бард - възпяващ нищетата на пролетариата! Първо няма общо понятие като 'Българска емиграция'. Не може всички емигранти да се поставят под общ знаменател, както междудругото и всички българи останали в България. Сред тях има интелектуали, тъпи мутри, селяни (пардон 'земеделски производители'), богати хай-тек пичове, бедни лоу-тек учители, всякакви!" Както виждате злобата на платеният по американски програми вече блика, та чак пръска. Ние селяните (да, аз съм роден на село), незнайно защо не се радваме на хай-тек пичовете. Както оня там лизач на американски задници. Защото можем да преценим какви ги свършиха назначените за хай-тек пичове с нашите парички. Профукаха ги по хай-тек джипове, хай-тек яхти и хай-тек (силиконови) курви. И не можаха на един пазар да се наместят, освен този за скраб. Пфу! Нищетата на пролетариата винаги е водила до едно: Народен съд! И над лизачите на задниците!


Пак във "Фрогнюз" има и друго признание. Само признание. Без бой! "А. Крушкова: България се предлага на чужденците евтино". Не се предлага България г-жо Крушкова. Вие я предлагате! Вие! Некадърниците! Аз не съм ни "изуй-гащи" Кунева, ни Соломон Паси, ни Емел Тошкова.


Прокурорка разпорежда на зам-окръжен прокурор да изтрие снимки от местопроизшествие , след като следовател с 1,9 промила помля 3 коли.  "Афера.бг".  А тия бяха на семинари! Американски семинари! Организирани с парите на USAID. На това ли са ги учили там? Че са над Закона? Това ще да е онова, на което Държавния им департамент казва демокрация?


BSA са частна организация, която хаби ценен ресурс за който плащаме ние, данъкоплатците за да преследва частния си интерес.Резултатът? Ние плащаме данъци и поддържаме МВР, които от своя страна помагат на BSA да опазва печалбите на софтуерни компании и репресира бизнеса у нас като краде компютрите им. ...Не знам за вас, но си мисля, че ако спрем да отделяме пари от данъци и почнем да си плащаме за всяко полицейско разследване, може би ще имаме по-добра Полиция. Омръзна ми МВР да тича след чужди интереси и да действа като репресивен орган. ...Разберете, че нелицензираният софтуер реално не ограбва самия производител. Той няма да притежава по-малко копия ако някой си направи реплика. Това са само пропуснати ползи. Ако някой прави нелегална редистрибуция и продажба, то тогава да, сигурно си заслужава преследването. Но за ползване на софтуер..? Не ви ли е срам, господа от МВР? Успяхте да установите притежание на нелегален софтуер, но ви е трудно да разкриете убийство!?  ...Не може ли да вземе МВР да се грижи за нашата сигурност и да се пробва да пресече “корупционните практики”(колко извратено, тук са практики, а другаде са изключения), да преследва със същия хъс нарко картелите в страната, да вземе да затвори някой и друг депутат за незаконни дела. Искам МВР да уважава интересите на гражданите толкова, колкото и на американската компания с българско представителство BSA. Не искам обратното.  ...Всички сме уморени да се ядосваме вече, от толкова много изпускане на пара и отиде енергията. На това разчитат и всички тия лешояди на които сгрешихме да дадем власт над нас. Нека си я вземем обратно. Драги полицаи, моля, събирайте доказателства за явни престъпни практики на свои колеги. “Гарван гарвану око не вади”, но ако вие сте хора със чиста съвест и чисто минало мисля, че колегите ви, които престъпват закона не са ви приятели. Нито са ви колеги. Те са бандити и с тях трябва да се държим много по-строго. От вас ще се почне. Не, това не са моите призиви за Народен съд! Въпреки, че това прозира отвсякъде. Това са думи от блога blog.sepuko.org Но са верни думи, посланик Макълдауни.


Иван Славков: Бойко пробутва някакви кьосета. Този цирк вече го гледахме с юпитата на царя! ...Нивото беше като на "ВИП брадър". Сблъсъкът между тях беше като между детския отбор на Бойко срещу юношеския на Станишев. Те и двамата просто си подлагат бузите, та да им биеш шамари. В крайна сметка няма да се учудя, ако децата на Бойко се обединят с юношите на Станишев. На всички перушината им улегва, заглаждат косъм и тръгват на лов за избиратели. Но никой не предлага нови политики, тези, кредо, идеи. Бойко ще спечели с милиционерски хватки."Афера.бг". Неее, само с милиционерски хватки не става, г-н Славков. И ракети си трябват зад милиционерите. И ръкостискания с посланик Макълдауни. За доказателство, че ракетите дебнат.


 Но не е виновен този, който яде баницата. Вижте за какви ни вземат янките: "А са похарчени много пари. Прегледах отчета на Световната банка за заема, който отпусна на България за реформа на приходната администрация. Там пише, че за софтуер и хардуер за мрежата на НАП са похарчени 26.6 млн. долара. Отделно сериозни суми са изплатени на разни консултанти. Например "Адам Смит Интернешънъл", консултирала кампаниите за разясняване на ползите от НАП, е получила близо 1.7 млн. долара за пиар услугите си. Между другото тази фирма е съветвала по подобни въпроси Нигерия. -    Е, значи дишаме праха на Африка. Нали се оказа, че и софтуерът за НАП всъщност е бил разработен за Ботсуана?" "Сега". Ето ги американските ни съветници. Партньорите ни, според посланик Макълдауни. Крадат та се късат! Защото нали четете? Това е заем от СБ, изхарчен за тях си. А ще го връщаме ние. Пфу! Дякуем, ойдите си, бяха казали чехите. Изгонете Майкъл Деплер, призоваваше Хърсев. Но... нали "не сме народ а мърша". Ще ми дрънка царедворката Крушкова, че сме се предлагали евтино на чужденци!? Аз ли подписах тази смрад със СБ? А бре? Симеоне Сакскобургготски?


 Няколко думи за телевизиите през почивните дни. Нищо! Нищичко! По 5 за 4 в петък вечер на Сашоо Диков тотален спад и дребнотемие. В предаването на Бойко Станкушев добре, че беше Кашъмов да подсети, че живеем в полицейска държава. (За която посланик Макълдауни и отворковците май само още твърдят, че е демокрация). Иначе Станилов (седесарчето, не атакиста-отстъпник) като задрънка едни хвалби за бойковците. Направо превключих канала. Виж в неделя при Ризова беше интересно. Но за това вече Ви информирах.


собств. инф.: Вече Ви информирах за ошашавения независим и суверенен Судан, който не можал да разбере коя държава го е нападнала. Министърът на външните работи на Судан беше заявил: "Ние се свързахме с американците и те категорично отрекоха своето участие" (Напатили се африканците. Знаят къде първо да питат.) Но както Ви информирах, нападението е било от страна Израел. Сега подробностите. Нападението е било с помощта на безпилотни самолети Хермес 450. (Такива, каквито и руснаците искат да купят от евреите). Съпровождал ги е и най-големият безпилотен самолет Ейтан, с размах на крилете 33.5 метра (колкото Боинг 737). А над тях са клечали управляеми спътници, за да ги насочват. Нападнали са не пустинята, а ирански транспортен конвой, прекарващ ирански ракети "Фаджр-3" (65 км. далекобойност) за Хамаз. Конвоите са били следени от агенти на Мосад. Безпилотните самолети на ЦАХАЛ са базирани в базата в "Палмахим". Остава да се гадае обаче от къде са излетяли, защото разстоянието не позволява директен полет от базата им. И така, честита Ви война на бъдещето. Безпилотни самолети, управлявани от спътници нападнаха, обстреляха и унищожиха сухоземен конвой. Поне 50 ирански стражи на исляма са били убити.


собств. инф.: Ние не искаме да плащаме за вашата криза. Под такива лозунги преминаха многохилядните демонстрации на немците в Берлин и Фракнфурт на Майн в събота, 28 март. Демонстрациите са били поддържани освен от профсъюзите и от две от парламентарно представените в Бундестага партии - на левите и на зелените. А "не сме народ а мърша"? Ние си траем докато вижте немците: "Според нас, политиците се опитват равномерно да разпределят на цялото общество разходите и дълговете. А това е несправедливо" е казала Криста Кайндъл (Christa Keindl) - една от организаторките на берлинската демонстрация (според полицията поне 15 000 души са излезли на протеста). Да, те, божидарданевите назначени за капиталисти ченгесари-некадърници си лапкаха джипове, яхти, самолети, лукс онли, а сега мистър Клийн гледа нас да насади да им плащаме за лапкането им. След като се беше плацикал до яхтата на един такъв унищожител на наши заводи.


собств. инф.: Нов масов разстрел в САЩ. Този път ченге е разстреляло 8 болни от болестта на Алцхаймер в градчето Картидж. Северна Каролина. Човещина ли? Демокрация е това ей!


собств. инф.: И в Афганистан (7 години война - вече с една повече от втората световна)  започват да се радват на демокрацията даже съюзниците на янките. Редник от афганистанската армия на проамериканския президент Карзай дето янките застреляха брат му, е стрелял и убил двама войници от окупационните сили. Има и един ранен натовец. После афганецът, доволен от демокрацията,  се е самоубил. 


собств. инф.: Русия е взела решение да разположи свои войски в Арктика. За сега на териториите на Северния ледовит океан, т.е. върху леда. Пък като се стопи леда...щели да се занимават с граничен контрол тогава, в 2020г. А Лондон щял да е под водата тогава. А България - пустиня! Благодарение на сечта депесарска и кобургготска. Пфу!


собств. инф.: Според портала tportal.hr. Албания и Хърватска се готвят да строят своя АЕЦ. В устието на река Бояна. Даже и Албания, боже прости ме! А нашите продажници затварят нашият АЕЦ Козлодуй. Дали обърнахте внимание на новината, публикувана от Афера миналата седмица, че и на 4-ти блок е издал секретна заповед Станишев заедно с герберите да се извади горивото? Пфу!


И тези почивни дни работих за Вас, уважаеми посетители на този ми сайт. Качил съм една разкошна лекция на италианския евродепутат Киеза на руски език за това какво ни чака и защо трябва да се борим. Вижте я, чуйте я. В политика - горе ляво менюто. А за сайта ми за Национална безопасност се съгласи да ми даде интервю бившият шеф на НСБОП о.р. Тихомир Стойчев. Интересно е. Прочетете го. Става дума за ченгесарите и стачките им. Е, той си ги защитава, но въпреки всичко, ясно се вижда, че и на него му е дошло до гуша. Имам и една идея за бизнес (имам и такъв сайт), но виждам, че у нас това явно никого не го интересува. Всички чакат еврофондове или въртят алъш-вериш. Жалко.

 

A, да. Колкото и да не Ви се вярва - натам ме затикаха янките с техния МВФ и СБ. Поех и сайта на Партията на Българските Комунисти! Аз! Бившият генерален директор на общинска фирма! Бившият управител на голяма  частна фирма от голям холдинг! Живеещ повече от 10г. изцяло и само без кредити и на частно. Това е положението с рИформата Ви посланик Макълдауни! Аз, дето трябваше да съм Ви съюзник, Ви станах  идеологически враг. Като във вица за Ленин, дето, като го съживили, - изчезнал. Оставил само бележка: "Товаишчи! Викайте товаишч Троцки! Чакайте ме на Финландската гара! Започваме отначало!"
27 март 2009г.

"Стандарт": "Натискат веригите да свалят печалбите. Супермаркети продават 5 пъти по-скъпо" Хубаво. Вярно заглавие. Идете в "Била" или "Пикадили" и сами ще се убедите. Но ... проблемът е, че не бългаската КЗК, дето си лапка от нашите парички заплатки натиска и не нашите хипермаркети натискат. "Да се сложи край на злоупотребите с монопол на големите търговски вериги. Това препоръчва доклад на Европарламента" Такааа... значи там, където и сега цените са по-ниски от нашите пак ще живеят. А "не сме народ а мърша"?


Снощи, в "Канал 3" във "Вън от Рая", всички поканени дружно твърдяха, че у нас няма държава. Има, имааа... Я днес Карбовски в "Стандарт" колко е прав: "Това е и сигнал към всички в МВР - каквото и да направите, ще бъдете покрити. Бийте и задушавайте свободно - това е изметта на обществото поради една-единствена причина - че някой ви е попаднал в ръчичките. А в КАТ всичко е спокойно. Понижен в длъжност е човек, който е прикривал пияни шофьори и е късал актове. Унищожавани са снимки от скъпоструващите на данъкоплатците камери." Резултатът?  "И че легионът на неотмъстените и неовъзмездените ще продължава до безкрай да се попълва от нови и нови обезверени българи. Българи, които знаят, че държавата е най-големият престъпник и нарушител на гражданските права за едно простичко и достойно живеене." Четете ли посланик Макълдауни? "Това е вашья работа" Вие, янките подавате основния сигнал "каквото и да направите, ще бъдете покрити".  Най-много да станете американски поданици. Това струи и от докладите на Държавния Ви департамент и от признанията на шефката Ви Клинтън в Китай и Турция, че тези доклади са само за заблуда на все още вярващите ви. Това последва и от търчането на предшественика ви из село Мечка. Боже как ме измамихте посланик!


Софийски градски съд. Ново отлагане на делото за пране на пари срещу Петър Петров-Амигоса, бивш съдружник на застреляния междувременно Иван Тодоров-Доктора, срещу още трима негови съдружници, сред които и покрилата се отдавна в ЮАР Цвета Манафска. Причината защитничката на изчезналата подсъдима представя болничен лист, че до 22 март трябва да се лекува в домашни условия. ...Историята на този процес, сочен в едно далечно вече време от прокуратурата за обществено значим, продължава пета година и е показателна за няколко фундаментални порока на тъй наречената борба с престъпленията срещу финансовата система. ...Окръжен съд, Монтана. Поредно отлагане на дело срещу седем наркоразпространители. Жителите на града помнят колко шумно през 2007 г. МВР съобщи, че е разбило най-голямата и опасна престъпна група за трафик на дрога. Оттогава адвокатите на бандата заливат съда с всевъзможни оправдания за отсъствието на подсъдимите, които монтанчани срещат по улиците. Последното отлагане е заради приета от съда медицинска бележка, че един от групата е започнал да се лекува по метадонова програма. Кореспондентът на "Труд" установява, че метадоновото лечение не може да попречи на явяването пред съда. Такава елементарна проверка е можел да разпореди съдията, но не го е направил. Законът не го задължава? Толкова по-зле и за закона, и за магистрата, и за всички ни. Защото през цялото време на тези отлагания наркогрупата, отчетена от МВР като разкрита, необезпокоявано безчинства и продава дрога под носа на онези, които уж са я разбили. "Дневник". Това не се оправя по друг начин, освен с Народен съд!


Във вторник вечерта народът не пожела да слуша програмите на Бойко и Сергей за избавление от икономическата криза, а масово превключи на "ВИП Брадър" и "Мюзик айдъл", стана ясно от изследванията за поведението на тв публиката. "Стандарт". Ами те точно това и искат. Да дрънкат глупости за да ни опростачват и да ни обират. Онази вечер в ефир ни разказаха за предизборното посещение на бойко с прозвището боклука в някакво село. Когато някой си се осмелил да го запита къде им е програмата на герберите, бат'бойко казал че е гладен и трябва да си ходи. И ...закрил предизборната агитация. Това не е първият случай, в който избраникът на Запада открито си признава, че е гладен. Внимавайте Българи! Избраникът на Запада се гласи да лапа! Избраникът на Запада само се хвали кой и как на Запад ни го препоръчвал и нищо не казва за това кой и как от нас Българите и за какво най-вече ще го избира. За да зарине с боклуци цяла България? А посланик Макълдауни?


Какво по-страшно още да прочетем, посланик Макълдауни, за това, което Държавния Ви департамент нарича демокрация у нас? Какво по-страшно от това? "Дневник": "Губят се поне 50 бебета, родени в АГ "Шейново" и "Драгиев беше шумно отстранен от болницата миналата година, а преди това беше замесен в скандал с износ на стволови клетки от новородени."


Как е навързан механизма на ченгесарската мафия? Която ни управлява? Четете посланик Макълдауни на кого стиснахте потната длан: "Frognews.bg напомня, че Тошко Тодоров, икономическият експерт на ГЕРБ, който участваше в диспута между Сергей Станишев и Бойко Борисов, от вчера е с прекратен граждански договор за сътрудничество с ДАНС. Това съобщава пред Дневен Труд самият той. "Знам, от ДАНС дори ме питаха дали да го вземат", уточни Борисов и попита: "Нали и в ДАНС трябва да работят експерти, защо ги гонят? ...Всъщност Тодоров е и бивш шеф на данъчната администрация в Добрич." Значи посланик Макълдауни? И Вие сте като шефката си? Едва ли не сте знаели как гербери работят като агенти и данъчни. Нали имате американци на работа в ДАНС. Значи сте знаели. Но както шефката Ви даде да се разбере, че не е важно какво пише в докладите на Държавния Ви департамент, а е важно кого подкрепят янките, така и Вие се здрависвате публично с навързаните като свински черва?


С кои се здрависва посланик Макълдауни и кого ни тика Вилфрид Мартенс? "Доведената щерка на Б. Борисов - Ралица, уреди приятеля си, собственик на “Бул лес строй”, с поръчка за 50 000 000 евро., пише в. „Струма”. ...Съдружниците Стоян Сарийски-Стенли, Иван Стойчев и Антон Гешев взеха голям заем за тежка механизирана техника и камиони от банката на “тъщата” Цветелина Бориславова “СИБанк". Край на цитата. Напълно в духа на работещата пазарна икономика и свободна конкуренция. Нали посланик Макълдауни? Оня ден картелите на Божидар Данев си поискаха да ни дооберат. Вчера правителството на Мистър Клийн им хвърли 400 000 000 само за час! Бат'Бойко (оня дето ни го тикате да ни управлява с боклуци) веднага пуска приятелчето на щерка си да строи метрото и да си лапка от нашите парички (има и за бат'бойко от нашите, раздадени от Мистър Клийн милиони). А понеже до сега приятелчетата явно са изсичали България (БулЛес) и хабер са си нямали от строителна механизация, Цветелина пък Бориславова набързо осигурява паричките (пак нашите парички)  да си накупят техниката, за да не изглежда чак толкова съшита историята. Ужас! Нямам какво да кажа! Явно и ДАНС няма какво да каже. И КЗК също. Само посланик Макълдауни пак ще се снима с тези по предизборни пиари. И от "Отворено общество" ще ни говорят ли говорят каква пазарна само икономика си имаме.


Как само ни измами Рейгън и "Свободна Европа"! Вече и в-к "Сега" пищи: "Никой не иска да реши проблема с картелите - и в политиката, и в медиите". "Професия: Бонусополучател. Най-добре е да си държавен служител - вземаш малка заплата, но винаги има и нещо отгоре" Това са само от днес заглавията само във в-к "Сега", които доказват че сме били мамени. И преди имаше картели, но бяха държавни. И ако босовете им се разпищолеха - отиваха в затвора. Сега пак има картели, но босовете им вместо в затвора, си купуват яхти и джипове и самолети. И преди най-сладко беше да си държавен чиновник и сега. Е? Оти ручааме джабетата? Само за да ни оберат от МВФ?


собств. инф.: Съвета за безопасност на Япония е взел решение и е заповядал да се унищожи севернокорейската ракета, ако се отклони пак от курса си. За целта два кораба, снабдени с противоракетни системи Иджис минават на бойно дежурство, а ЗРК Патриот се разполагат в префектурите Акита и Ивате. Според някои източници под предлог, че ще изстрелва спътник Северна Корея се готви между 4 и 8 април да изпробва междуконтинентална балистична ракета. Към бреговете в близост до Севеврна Корея са се отправили и янките. Двата им бойни кораба McCain и Chafee също са оборудвани със системи Иджис. (Aegis).


Собств. инф.: Докато нашите лизачи се чудят на кого ли не да полегнат и нашите "журналистки"  в къси полички чуруликат с всеки свой "въпрос" "Какво друго ни препоръчват от Брюксел?" или пък разнасят както папагали поредните приспивни дрънканици на посланик Макълдауни, китайците агресивно действат. През юни т.г. се очаква да изстрелят едновременно два спътника за тяхната навигационна GPS-система (руската ГЛОНАСС все още служи само за показуха за пред Путин) Compass 2. В това всъщност няма нищо лошо. По-лошото е, че  китайците, според специалисти се готвели да използват същата честота както и запуснатата европейска GPS  Галилео. Само за справка (нищо не искам да кажа за научно-техническото разузнаване, което по заповед на янките първо си унищожихме) ще напомня, че китайците през 2003г. се включиха в Галилео. Какво са научили и какво изкопирали е трудно да се разбере. После китайците замразиха участието си в Галилео и започнаха своята си система. И ... ако до юни европейците не изстрелят свой спътник, китайците вече ще са догонили Европа и в тази област.


Собств. инф.: Боже, боже, боже! Каква пазарна икономика само ни налегна! Швейцарските частни банки са забранили на своите топ-бизнесмени да напускат Швейцария. Според Файненшъл таймс решението е предизвикано от опасения, че ха са излезли извън Швейцария, ха някое правителство ги е арестувало за някое свое разследване по укриване на данъци от собствените си божидарданевци в швейцарските банки. А ние? Кога ние ще погнем нашите божидарданювчета за това колко и къде са укрили от награбеното от нас?


Собств. инф.: Според наблюдателя на «Бостън глоуб» Джеф Джакоби, американския вицепрезидент пак е недоразбрал откъде духа вятъра. Освен това имал и език без кости. Т.е. много дрънкал. Според Джакоби, Обама вече не говорел, че положението е толкова тежко, докато Байдън продължавал да твърди, че положението е по-тежко и от управлението на Рузвелт. А пък мен ако ме питате всичко беше нагласена дунанма за да се включат печатниците за пари. И всички ги включиха. Даже и Мистър Клийн се усети почти навреме. Само Япония, Китай и Русия събират хартийките. За сега. Въпросът е къде ще избие световната хиперинфлация, за която янките дадоха тон за песен.


Собств. инф.: Според наблюдатели на НАСА (наблюдават всичко) иранския спътник, който триумфално беше отчетен за успех на персите губи височина и е въпрос на дни да се забие в атмосферата и да изгори. За сега е паднал с цели 29 км от планираната си орбита. Янките се бъзикат, че на иранските инженери явно бил убягнал факта, че спътниците на земята се снабдяват със слънчеви батерии за енергия за корекция на орбитата. Но по-интересно е какво друго разследване получи известност. За това какво представлявала иранската ракета-носител Сафир. Според немския физик от ирански произход Ардешир Ариан такава ракета просто няма. Но виж имало един секретен превод на милиард долара от Иран в Русия, който сега милиард се търсел от иранския парламент. Счита се че руски инженери са си закарали руска ракета в пустините на Иран и са я изстреляли. Интересно как янките не са блъснали случайно руския конвой, както случайно се сблъскваха в Ирак? А немския иранчанин се тюхка, че за тези пари Иран е можел да си изстреля не един а няколко спътника ако си ги бил купил да речем от китайците. Въпросът, който за сега няма отговор, ако всичко това е вярно е, колко ракети са замъкнали руснаците за 1 милиард долара в Иран?


Собств. инф.: За един нов еврейски бизнес разказва в свое разследване израелския в-к "Аарец". Оказва се, че евреите масово си възстановяват гражданството в страните от ЕС, от които са се изселили. Особено това важало за бившите соц страни. Процесът бил набрал сила в Полша, Румъния, Прибалтика и т.н. Така например само кантората на варшавския адвокат Илан Чарски била възстановила на 800 израелци полското гражданство. Сега ония могат да си живеят, да бачкат и т.н. в ЕС. При това таксата на Чарски била само 150 евро на евреин. (100 евро за възстанояване на гражданин първо поколение и 50 за второ и трето поколение т.е. синове/дъщери и още 50 за други разходи). Но понеже Чарски мотаел евреите, те направили сайт през 2008г. под заглавие "Цялата истина за Чарски". Интересно с колко е увеличил населението на България Соломон Паси  у нас?


Собств. инф.: Че секачите на Доган следва да бъдат съдени от общ даже балкански съд вече няма съмнение. В сряда, в областта Епида на Пелопонес се е разразил смерч. Не торнадо, пак да повторя смерч! (Смерчът е бая по-голямо бедствие). За сега гръцката полиция съобщава за двама загинали. Напомням, че миналото лято и в България се появи за сега само торнадо. Сечете г-н Кобургготски! Сечете Рила! Снощи някакъв наглец от Бургас (зам.-кмет) ачик ни лъжеше по Канал 3, че не правят дърводобив в центъра на Бургас. А Асен Йорданов показа филм със стотина поне изсечени здрави големи дървета. Пфу!


Собств. инф.: Сръбският полковник Дани Золтан се е разприказвал и е разказал как са свалили американския невидим F-117. Свалили са го със старички ракети C-125 (Оса 3 по натовските класификации). Просто са стояли в засада и от разстояние 13 км. са ударили невидимия. А как са го видяли? Ами янките изобщо не са се досетили, че старите радари са дълговълнови и техните честоти не се отразяват така, както късовълновите на съвременните радари. И така сърбите са виждали макар и размазани стелтовете. А, да. Не е минало и без човека. Сърбите са имали шпиони край авиобазата в Италия, които са им докладвали когато са излитали янките. И най-вече си е казала думата професионализма Божидаре, Божидар Данев дето с картелите си разгони де що има малко по-кадърен българин. Полковника Золтан си е ценял хората и те са го слушали. Клечали са в засада. Включвали са и изключвали за секунди и в синхрон радарите си за да не ги засекат американските ракети. Местели са ракетните установки за нула време. Екип Божидаре. Не грабеж.


26 март 2009г.

София стана кочина в ремонт. Към зловонието на боклуците се добавиха задръстванията от демонстративните ремонти. "Политика". Че цялата му работа на бат'бойка е такава (смрадлива като кочина и демонстративна като американски пиар) само явно на посланик Макълдауни не е ясно. А, да, и на Вилфрид Мартенс, манипулаторът му гнусен.


За проcтотиите на избраника на Запада и на империята на злото пише и в "България.индимедия.орг": "В този район има един път (съвсем логично не го наричам "улица"), по който ако минеш с кола можеш да кажеш последно сбогом на окачването, ако пък си пеша - я ще си изкълчиш глезен на някой камък, я ще затънеш в 10-20 сантиметра кал. Блокчетата от двете страни на тази нива са чисто нови, но улица няма, за тротоар да не говорим. Днес следобед минавайки от там видях за пореден път (предишните пъти все някой ги беше замазвал) надпис на ламарините: "ул. Бойко Борисов". Въпросната "улица" се оказа, че се пресича с една друга "улица": "Д. Дилчев" (на името на кмета на район "Студентски", от ГЕРБ разбира се). Реших да увековеча този момент, защото явно наоколо има доста привърженици на ГЕРБ, които дебнат с кофа боя да не би някой да си позволи да оскверни името на неформалния им лидер (и неговия местен феодал). Интересно как същите тези хора, които нямат дори улица пред блока си и дефакто гледат от балкона едно кално и мръсно поле подкрепят човека, който се предполага, че отдавна трябва да е наредил поне малко асфалт да излеят. Но вождизмът в България явно е по-силен дори и от чувството за самосъхранение" Край на цитата. Снимките на калта можете да видите на сайта с оригинала на статията. Дано и посланик Макълдауни да отиде и да види. Не е далеч от бункера и, наричан американско посолство.


Фирмите закъсаха с обслужването на заемите си. Непогасените задължения към трезори се увеличават със 116,8% на годишна база в края на февруари, сочат данните на БНБ. Ръстът е най-голям при предприятията. В края на февруари необслужваните заеми достигат 1,65 млрд. лв. На месечна база ръстът на лошите кредити е 23,44%, или само за един месец те са се увеличили с 314 млн. лв. "Стандарт".  Т'ва е положението със забогатяването, с което гьонсуратите на Стратега (лиловчетата-соросоиди) се хвалят. Интересно сега какви ще ми ги дрънка Антон Кутев? Пък и има ли значение? Той ще те гледа в очите и ще те лъже. Като масларката. Като ... абе те всичките са такива.


Искам също да се премахне всякакво подпомагане за студенти. От къде накъде ще се дават пари на някакви бедняци от село? В университет ще влизат тези, които наистина могат и искат, а не сульо и пульо. Също искам всички университети да станат бизнес университети - да се учат само финанси, бизнес администрация, lifelong learning counseling, national security, policing, икономика, хотелиерство, маркетинг и примерно да има 1-2 университета по медицина, за да снабдяват с лекари частните болници (никакво безплатно здравеопазване, здравето също е стока и трябва да се заплаща) и 1-2 за компютърни специалности. "http://baidalai.blogspot.com". А заглавието на статията е "Революционният потенциал на кризата". Ще има Народен съд. Виждам аз, ще има! И човекът с прозвището бай Далай е казал и защо: "Всъщност, когато пазарните фундаменталисти натискат за премахване на държавното субсидиране на образованието, здравеопазването, и за премахване на социалната държава въобще и превръщането й в наказателна (i.e. по-малко пари за образование, повече за полиция, наблюдение и затвори) те не осъзнават какъв зверски автогол си вкарват." И човекът завършва с "Не искам реформа, а революция.". Революцията бай Далай е страшно нещо. Тя убива и твърде много невинни. Затова аз искам както при Стамболийски - референдум за съдене на виновниците за националната катастрофа с последващ Народен съд и поне две правителства барабар с депутатите им в затвора!  Може! В Турция го направиха преди няма и 5 години.


Един от най-известните и скъпо платени адвокати във Велико Търново Петър Лупов беше убит вчера сутринта в гаража си на ул. "Елин Пелин"."Монитор". Ченгесарска държава. И на това Държавния им департамент казва демокрация и работеща пазарна икономика.


По премиерска заръка ДАНС заля публиката с числа. "Медиапул". Защо да не залива. Американски пиари се казва на тези техники. Не се прави нищо, а се вдига шум до бога."За сметка на това от агенцията се похвалиха, че допълнително са назначили още 300 души, извън състава на службите, които се вляха в новата структура. Общият щат на агенцията е секретен, за сметка на това годишният й бюджет е известен - 134 милиона лева." Браво! Има! Има хора да дебнат из Интернет за "опасни новини".


Полицаят Н.Н. от столичното Шесто РУ е бил задържан на 23 март при операция на дирекция "Вътрешна сигурност". Ченгето тъкмо си е напазарувало дрогата от дилъри в кв."Стрелбище", по предварителна информация за собствена употреба, съобщи пресцентърът на МВР. "Интересното при операцията е, че по това време служителят Н.Н. е трябвало да бъде на работа, а още по-интересно е, че той е работил по линия на противодействието на наркоразпространението. "Дневник". 134 000 000 само за ДАНС. И още 63 000 бездействащи при Миков. Браво!


КАТ покрива актове за скорост и алкохол. Дневниците, в които се записват данните от радарите и дрегерите, липсвали "Монитор" 134 000 000 само за ДАНС. И още 63 000 бездействащи при Миков. Браво! Това са новините само от един ден! Един едничък ден посланик Макълдауни от териториите, за които вашият Държавен департамент твърди, че това било демокрация, а Хилари Клинтън (според американски в-к) била съветвала че няма значение какво пише в докладите. Важно било кого подкрепят янките.


Не знам защо от "Фрогнюз" смятат, че новият им дизайн е по-добър от стария с тези "фламинго" (гей) цветове. Но за всеки случай, политически ефект са постигнали. Смачкали са главата на НП посланик Макълдауни. (Да, в браузър Мозила и 1280х1024 разрешаваща способност снимката и е с такива пропорции, че усмивката и се е бая поразтеглила). Но не това е важното, разбира се. "САЩ е изключително ангажиран партньор и приятел на България, затова трябва да говорим ясно за проблемите тук, категорична беше г-жа Макълдауни". Да де. И аз затова не дрънкам на разни марионетки, а на точния човек - на американския посланик. Да си носи отговорността кого подкрепя. Не да ни тика оня там бойко с прозвището боклука.


И още една "новина" от "Фрогнюз": "ГЕРБ и БСП се разбраха да управляват в коалиция след изборите. Това съобщиха източници, присъствали на тайната договорка. Актът бил изконсумиран в неделя". Сложил съм думата новина в кавички не защото информацията не е вярна. А защото това беше отдавна ясно. Че след като видни синчета на комуняги, действащи "бизнесмени"-комуняги и т.н. се прикриха зад т.нар. царедворци на секача рилски, днес други бекапарчета и най-вече ченгесарчета ще се прикрият зад любимеца на американския посланик. За да продължат да ни дообират. Щом "не сме народ а мърша" и ги търпим?


Снощи при Маргарита Михнева беше отново Веселина Томова от "Афера.бг". И двете жени ясно го казаха от екрана. Че бизнес у нас няма без дошлите на 10.11.89г ченгесари. Показаха го и с примери. Как се привикват хора в ГДБОП, как на искането на г-н Ингебаров да седнат най-накрая на една маса собствениците на "Златни пясъци" и да се разберат, му било казано: "Ти какво искаш бе! Да дойдат Доган, Костов и Маджо и да седнат с теб на една маса!?" Пфу! Доган, госпожо посланик Макълдауни, Костов, госпожо посланик Макълдауни и Маджо, госпожо посланик Макълдауни. Все вашьи момчета. Не, не говоря аз мои си съчинения. За Доган, че е ваш информира открито Антон Сираков. За Костов, че е ваш се вижда от ухажванията из каденабиите. А за Маджо? О, нали Вие, посланик Макълдауни се ръкувате с един виден охранител? Бойко с прозвището Боклука. И се правите, че не знаете с кого е бил съдружник? Тааа... това е онова, на което Държавния им департамент казва демокрация. И явно тия са ония, за които посланик Макълдауни, казва, че са изключително ангажиран партньор на България.


Прокурор от ключова магистратура, на престижна позиция, живеел доста на широко. Което съмнително не се връзвало с официалните доходи на благочестивите му събратя по ранг от гилдията със заплати от около 2000 лв. месечно. Обитавал жилище в скъпарския столичен квартал "Лозенец", сменял с лекота луксозни возила, ес класа - "Мерцедес", БМВ, а в момента се кефел на "Ауди" (според специалисти с цена като нова 70 000 евро, а втора употреба - около 50 000 евро).  За 2007 г. под многобройните графи той е записал - "нямам какво да декларирам".  "Афера.бг". Това е положението с кадиите, които обучаваше по семинари предшественика Ви, о ангажираний партньоре. Ангажирайте се поне малко да им стъкнем един Народен съд. Иначе никой няма да Ви повярва, че сте по-ангажирани от празните приказки за забогатяването ни на Антон Кутев. Или може би е време и ние всички да им напишем "нямам какво да декларирам". И без това вече така ни обраха, че наистина няма какво да им декларираме.


"Ако искаш да си общественополезен, отбий в крайпътната катранена екзотика. Тя е ненатрапчиво предизвикваща, въпреки че издържа семейство заедно със сводник. И никога няма да ти вмени виновност дори безразлично да продължиш по пътя си. За разлика от TV благотворителността, която се държи като квартална мутра. Тя ще позвъни на вратата ти и ще носи бухалка от сюжети с режисирани сополи. С тях ще изнуди съвестта ти за застраховка срещу угризения. А най-лошото, чичо, е, че няма на кого да се оплачеш от агресивния рекет на трибуквената групировка VIP. Заради приноса ти към бюджета, стигащ редовно и за излишъци, имаш право на защита от държавата. Която трябва да ти осигури вечерна похвала вместо смазваща гузност, че не си платил достатъчно. Затова децата не са поравно щастливи и пропускът трябва да се компенсира с няколко sms-a. Повечето от тях всъщност ще отидат за звездни хонорари. Защото комерсиалното милосърдие е приказка, измислена специално за благородни идиоти с телефон пред телевизора. Които не могат да заспят комфортно, без да бъдат въвлечени в сълзлив проект. Днес той е в името на децата, чичо. А утре каузата ще бъде хоспитализация на дивите животни с бяло течение. " Да! Познахте! Калин Руменов в  „Новинар”. Но проблемът си ни е привнесен не от Москва, а от Запада. Те се правят на сълзливи и обират ли обират. Те са ВИП-а над нашите назначени за ВИП. А Вие вЕрвайте. Те ще Ви оправят! нЕма начин!


А как завършва РУменов? Ето как: "Заради свръхкомерсиалната TV употреба апелът за детски глад никога няма да е пак толкова успешно работещ на пътя. Там вече е време за нова кампания по прашки. Тя трябва да е срещу пиратството, което ограбва до голо. Бъдете благородни към жертвите му. Защото в крайна сметка отново е в името на децата, чичо" Аман Руменов! Недей! Ей сега подсетихме вече Сертов, че е време да прати качулките по домовете ни и да ни изземе компютрите заради копилефта на янките.


Ден след като строителният бизнес апелира държавата да развърже кесията за пътните проекти, управляващите вече откликват. "Сега". Урааа!!! Пак ще има гласуване на милиони наши левчета за джобни за Васил Божков с прякора Черепа.Нали бре Божидаре? Божидар Данев - шеф на картелите, изкрънкали нови наши левчета за тях си. За да строят през три метра дупки по пътищата на трите американски бази.


Темата "конфликт на интереси" дойде на дневен ред покрай общинската фирма "Чистота Искър", която чисти "Триадица" и "Овча купел", и подизпълнителя и "АЕС Х", взел "Люлин", "Нови Искър" и "Възраждане". Фирмите са свързани по линия на шефа на общинската фирма Павел Граматиков и бившия общински съветник Красимир Арсов, делили през годините и други бизнес интереси. В случая Бойко Борисов не просто трябва да даде еднозначен отговор на въпроса допустимо ли е Граматиков да остане шеф на общинската фирма, но и да докаже, че наличните частни интереси не са били грубо консумирани през годините. Край на цитатите. Подробности за далаверите, с имена на фирми дати и откраднати общински терени ДАНС може да прочете в днешното издание на вестник "Сега". Ако поиска де. Може да прочете и изключително ангажирания им партньор - посланикът на САЩ Нанси Макълдауни. Преди да докладва на Държавния си департамент, че това точно е пазарна икономика и свободна конкуренция. Става въпрос посланик за изключително пазарно действалите и в свободна конкуренция фирми на Граматиков като фирмата "МДЗ Балша", като РТК, като "Тезбус" и т.н. Стиснете една лапа на бат'бойко посланик Макълдауни. Изключително ангажиран партньор е той. Но много засмърдя от управлението му посланик. Много!


собств. инф.: Продължава обстрела от страна САЩ на суверенен Пакистан. Без акт на обявена война. Вчера безпилотен самолет на янките е атакувал с ракети отново Южен Вазиристан (село Ладха). Има 6 души убити.


собств. инф.: Според египетския в-к Al-Shoruq  изтребители на янките са бомбардирали и независим Судан. Пак без да се занимават с такива дреболии, като обявяване на война да речем. Бил унищожен конвой с оръжие за Хамаз. Според министъра на инфраструктурата на Судан Мабрук Мубарак Салем са загинали невинни цивилни и от Етиопия. Първоначално американската CBS е съобщила, че изтребителите са били на Израел. Не, нападението не е било вчера, ама според египтяните до вчера суданските власти са се чудели коя държава ги е нападнала. Сега Судан провеждал консултации с Египет каква да му е ответната реакция. Ами ще се жалват на арменския поп явно. Днес империята на злото стреля с ракети където и както свари.


собств. инф.: Докато янките където стъпят я МВФ и СБ обират местните, я направо американските военни разграбват Багдатските музеи, то Китай днес играе ролята на братския съветски съюз за съюзниците си. Раздава. И наистина безвъзмездно. Става ясно, че Китай ще изстреля безплатно за Нигерия нов спътник, който да замени стария NIGCOMSAT-1


собств. инф.: Започвам да се досещам защо падна правителството на Тополанек в Чехия. На заседание на европарламента в Страсбург Тополанек е нарекъл плановете за спасяване на икономиката на САЩ "път към ада". Преди това тихомълком чешкото правителство изтегли от парламента си гласуването за американските противоракетни радари на чешка територия. И ...получи шамар от империята на злото.


Собств. инф.: В Аляска не забравят, че това е било до 1867г. руска територия. Ежегодно там се провежда олимпиада сред учениците по знание на разговорен руски език (матом?). Но най-голямото шоу е, че всред тазгодишните победители е някой си Лорел с фамилия Месершмидт. О, йее "Ме-109"? Победителите ще ходят безплатно на екскурзия в Русия. На месери? А мъй на танками в Европъй?


Собств. инф.: Покрай пожизнения вече управник Чавес, странно защо янките и ЕС си затварят очите за още един монарх, който се пръкна в Азърбайджан. Но по-интересното е, че покрай референдума за пожизнено управление на азерите се роди и ново малцинство там - на аварите. Потомците на тези, с които сме се били преди мнооого години претендират да си регистрират аварски център Дир Ватан в Азърбайджан. Абе не е ли време и ние да си регистрираме в Централна Азия една нова не прабългарска а новобългарска Волжско-камска България? И без това мюсюлманските имами съветват нашите из Родопите, че били потомци на кубратовите прабългари. Така поне ще си решим въпроса с тръбите? От България през Черно море пак до България. Йее! А на бас, че янките ще ни подкрепят. Те подкрепят всякакви конфликти на етническа основа.


Собств. инф.: Какво е да живееш в окупирана държава? Ами лошо е. Могат да те гръмнат разни многонационални сили ей така, докато клекнеш да пишкаш (ако си жена де). В афганистанската провинция Хост окупационните сили са застреляли двама мирни афганци. Според афганистанските власти ония се навели да си поливат ... не знам какво са поливали.  Дали е опиумен мак или розите на пасито не знам. Но се навели да поливат. Според афганистанците. Според окупационните сили се навели да поставят мина. Резултатът? Двамата са застреляни. Защото са се навели без да питат. Паралелно с това, в Кабул са били арестувани двама телевизионери - журналиста на телеканала «Ариана-ТВ» Аджмал Аламзай и на кабулския телеканал «Имроз» Фахим Кохдамани. Поведението им противоречало на нормите на исляма. Точка. Това всъщност ние защитаваме в Афганистан. Нормите на исляма.


Собств. инф.: Партията на Кощуница е провесила огромен билборд от варадинския мост в Нови сад. На него пишело: "1999. Бомбите тогава, конституцията днес ...2009!!!  Целта не подбира средствата". Става дума за конституцията целяща отцепването и на Воеводина. Абе явно ще се окаже вярна прогнозата на Примаков, че териториите на бивша Югославия дълго време ще си останат "плаваща стабилност".


25 март 2009г.

Секретна заповед от София е наредила да се извади свежото гориво от Четвърти блок на АЕЦ "Козлодуй". На служителите било наредено да касетите да се извадят под строга тайна. Упражнението е било проведено преди последното пътуване на премиера Сергей Станишев до Брюксел. Източници от белгийската столица съобщиха за този сайт, че в Брюксел освен Станишев са били и политик от ГЕРБ, както и един от лидерите от новата формация ЛИДЕР. Освен Станишев и тези двама политици са обяснили, че не трябва да се отваря "Козлодуй", а въпросът опира само до компенсации! "Афера.бг" Аз нямам коментар. Вие гласувайте. За тях. Аз ще призовавам за Народен съд!Да коментирам както мазните медии простотиите бат'бойкови и гадостите на лиловчетата ми е под достойнството. Да ви разправям всеки ден че няма икономически заглавия, а само простотии също вече не е интересно. Знам че се повтарям, но как всеки здравомислещ човек ще се изкаже по заглавието в рубрика "Икономика" на "Стандарт" днес? Ето: "На всеки трети метър шосе има поне по една дупка, стана ясно от доклада на НАПИ" Какво е това? Икономика или признание за далаверите гагаузови & спечелилите "търговете" му черепи? Помните ли, че на Черепа бяха гласувани 3 млн джобни в края на миналата година? Защото фирмите му, които са "построили" дупките на всеки трети метър били на печалба? Вчера Ви информирах как прокурора на Ню Йорк е доволен че 15 от 20 от виновните за кризата босове на AIG са върнали половината си премиални и се надява да постигне още по-висок процент на върнатото. Ами у нас? Ето, има документ и то на самата НАПИ, че дупките са през 3 метра. И няма виновен. Има Божков с три милиона в джоба и нов самолет. Пфу! Народен съд само оправя тези неща.И в мазния "Монитор" под рубриката му "Бизнес и финанси" пак за същото става дума. Те, картелите на Божидар Данев искат още да си лапкат. Неналапкали се. "75 процента от пътните фирми са без работа. Строителите чакат спасение в големите проекти ...председателят на Камарата на строителите в България Симеон Пешов. Той призова ръководството на Националната агенция „Пътна инфраструктура" (НАПИ) да ги проведе по-бързо, за да няма срив в отрасъла." По-бързо! Ние си изхарчихме паричките по курви, джипове и самолети. Дайте ни пак да лапкаме! Ама имало дупки в "работата" ни? Ние така сме научени! Да "усвояваме". Те били без работа. Ами и аз съм без работа. Нали имаме пазарна икономика и свободна конкуренция? А, посланик Макълдауни? Защо за тях - ченгесарите, назначените за капиталисти Черепи, парички от НАПИ, а на нас - неченгесарите - данъчните от НАП? Я един Народен съд!А най-точно ставащото е дефинирано в "Сега": "Пътната агенция (НАПИ-то им) останала без подкупи цели 18 месеца. Строителните босове признаха: Като няма европари, не ни искат рушвети""Новера" ще заведе второ дело в рамките на последния месец срещу Столичната община като този път претенцията на бившия концесионер на чистотата е за неплатени суми в размер на 6.4 млн. лева. В края на февруари фирмата внесе съдебен иск и за това, че общината не им актуализирала цените с 33 на сто, както било по договор и претендира за 0.5 млн. лева обезщетение заради "ниските" си тарифи. "Медиапул". Хайде сега посланик Макълдауни, изнесете ми една лекция за работещата пазарна икономика у нас. Стиснете една длан на ба'бойко с прозвището боклука. Пък аз после да Ви запитам тази наглост на божидарданевите далавераджии как се оправя без Народен съд? Да не си свършиш работата, да искаш още по-високи цени за това, че не си я свършил и накрая да съдиш този, който те търпя, вместо да те изрита още преди месеци? Такава наглост аз съм виждал само по Канала 3, когато там говореше зам.-шефа на БТПП Красимир Дачев. Същият, който до сега вече е угробил два наши завода. За сега "юпитата" от Новера само ни окрадоха и са виновни за умишлено разпространяване на зарази. (Това за протокола на бъдещия Народен съд). Ако имаше Прокуратура поне за това трябваше да се самосезира, а не да прескача кофите с разпилян боклук и да се прави на ни лук мирисала, ни лук делкала с бандюгите. И не кадиите от семинарите на американския посланик пак да са на страната на лапачите. Народен съд!Какво се крие зад евфемизмите "демокрация", "свобода на словото", "Отворено общество"? Ето какво се крие: "Днес в Националната следствена служба в качеството си на свидетел бе разпитана главната редакторка на afera.bg Веселина Томова по образувано следствено дело №8/2009 година. Делото е образувано по чл. 360 от НК срещу „неизвестен извършител”, който е разпространил информацията, че бившият шеф на БОП – Варна Емил Михайлов е лежал в психиатрично заведение с дигнозата „невропатия, хистерични реакции”. Вместо прокуратурата да се сезира по публикации, свързани с тоталното обвързване на варненската мафия с висши полицаи от ОДП-Варна и „мега” прокурори, същата прокуратура реши да се саморазправи с журналистката Веселина Томова. От свидетел тя може да се превърне в обвиняем, защото е публикувала диагнозата на „бореца срещу организираната престъпност” Емил Михайлов. " Следващият път, като тръгне някой като Красимир Кънев или друг на американска хранилка да Ви дрънка благи приказки, по-си мислете за полицейщината която се вихри зад тези благи прииказки. И като започнат по CNN & bTV да ви дрънкат за тоталитаризма, помнете, че тогава службите не крадяха имоти, на служителките в съда не им викаха Пачката, и най-вече имаше ИКОНОМИКА! Сега има само бой и грабеж! Под закрилата на янките.Какво се крие зад евфемизмите "работеща пазарна икономика" и "свободна конкуренция" на Държавния им департамент? Ето какво се крие: "Над 1 000 000 българи са с прекъснати здравни права заради неплатени осигуровки за здраве. Това стана ясно вчера на дискусия за здравеопазването, организирана от КНСБ. Според данните на синдиката само през последния месец броят на българите без право на безплатна лекарска помощ се е увеличил с близо 40 000 души. Цифрата на неосигурените ще нараства заради финансовата криза, тъй като все повече хора остават без работа и сигурни доходи, прогнозираха синдикалистите. Заради липсата на пари хората не си внасят осигуровките и не ходят на лекар, защото не могат да си платят прегледите."  "Новинар". И като започнат по CNN & bTV да ви дрънкат за тоталитаризма, помнете, че тогава докторите не крадяха "ин витро", а лекуваха. Че хората ходеха на санаториуми, които сега са хайдутизирани в хотели на ченгесарите.
Посланик Макълдауни, това, което ни натресохте под думите за демокрация, права на човека и прочие лъжи, най-добре днес го е дефинирал аналитикът Владимир Чуков в "Сега": "Като цяло, регионалният феодализъм не е ново за страната ни явление, особено в условията на демократичното общество." Особено, посланик, в условията на "демократичното общество". А то се крепи не от Москва, нали?Накрая малко думи за снощните телевизии. Не, не за простотиите на бат'бойко с прозвището боклука или за наглите лъжи на екипа на мистър Клийн. Гледах ги от време на време. Видях колко гола водичка са младите мацки и голобрадите момченца на ГЕРБ. Но по-интересен ми беше Валентин Вацев при Найден Андреев. Да, проф. Найден Андреев вече се е изнервил от безпомощност срещу системата на божидарданевите крадци. И той като мен съска на "не сме народ а мърша". Ама "не сме народ а мърша" се надява пак с дребни кражбички и хитринки да оцелее и днес. Няма да оцелее. Просто ще изчезне. Гарантирано! Погледнах и наведения бивш шеф на партията на Стратега Лилов. Да, за десния Маринов по т.нар. екологична телевизия става дума. Този път събеседникът му не беше забравил да дойде в студиото. Защото има интерес. Събеседникът му беше Илия Божинов. За разлика от Иван Генов, Божинов не говори с наведена глава. И говори точно и ясно. Опитва се да изземе гласовете на бъдещата комунистическа партия на България. Така му е наредил Стратега. Но няма да ги бъде. Просто и днес пред името му медиите слагат "бившият до скоро член на БСП" и "След като не го приеха във ВС на БСП". Т'ва е положението г-н Божинов! По другите телевизии? Нищо! Да ви говоря как нещастните мацки на Иво Прокопиев се пънат през 5 минути да ни разправят с колко паднали лихвите на тази или онази чужда банка и с колко цените на акциите в САЩ няма смисъл. У нас си имаме не банки а хампарцумянки и трендът е ясен и без Ре:ТВ - грабеж до дупка! Останалото е от лукаваго т.е. манипулации в стил CNN &bTV.
собств. инф.: Какво се случва при съюзниците ни? Тези, които кръщават булевард на името на Буш, само и само да са на власт? Ами демокрация им се случва: Във вторник вечерта (вчера) са задържани опозиционни лидери в Грузия и наакашвилитата са ги обвинили в подготовка на въоръжен преврат. На четирима активисти на партията на екс-премиерката Нино Бурджанадзе  е предявено обвинение за незаконно притежание на оръжие, а членовете на общественото движение за спасение на Грузия Малхаз Гвелукашвили и Лаше Чхенкели са обвинени в антидържавен преврат. Демокрация значи. Може и да е мръсник, но щом е съюзник на янките... знаят те нашите. Все така сме били все на страната на най-силния за момента и все сме го отнасяли до сега. Чудя се кога ли Веселина Томова ще бъде обвинена в антидържавен преврат? А посланик Макълдауни? Обръщам се към Вас, защото наакашвилитата са навирили нос след поредния транш от 187 млн долара от МВФ за Грузия.собств. инф.: Докато янките обстрелват  Пакистан, шефът на генералния щаб на китайската армия Ма Сяотян е заявил, че планираните за юли-август съвместни военни маневри на Русия и Китай "ще укрепят взаимното доверие и ще проверят ниивото на бойна готовност на двете армии". Само да добавя, че Пакистан е прокитайска държава, а Индия в последните месеци направи здрав завой (по-точно беше отритната от Вашингтон). Та да не се чудите защо пак пламнаха Джаму и Кашмир. На индийско-пакистанско-китайската граница.собств. инф.: Външният министър на Русия Лавров е изразил официалното си недоумение по повод провежданите във водите на Норвегия военни учения. "Нас ни удиви факта, че ученията, които сега се провеждат във водите на Норвегия са посветени на сценарий по изостряне на конфликт за достъп до ресурси" е заявил Лавров на прес-конференция след преговори с норвежкия си колега. От изказването не става ясно какво се тренира. Дали отбраната на норвежките нефтени платформи от нападение на гадните руснаци или ние ще нападнем "Северния поток" в Балтийско море.  (Барабар Петко с мъжете! Не забравяйте, че сме съюзници в НАТО!)собств. инф.: Президентът на САЩ Барак Обама е признал, че страната му носи частична отговорност за кризата и е призовал световната общност за съвместни действия за преодоляването и. Този като Божидар Данев.  Само ние крадохме, хайде сега вие всички ни дайте  от бюджета още.собств. инф.: На проведение от 16 до 22 март световен форум по водата в Истанбул са стигнали до заключението, че водата ще бъде толкова печеливш ресурс, колкото и нефта беше в 20-ти век. На форума президента на Турция Гюл е казал: "Проблема с недостига на вода е актуален за Турция и за много други страни. Той е опасен за човечеството, защото може да стане оправдание за войни за територии" Четеш ли бре агенте Сава? (Аамет Дуан). Четете ли и вие с лианите от ДАНС? Дали някога ще обвините секачите на България? Или ще чакате МИТ  да се загрижи за изсичащите дървета у нас?собств. инф.: Какво се случило в Република Сръбска (РС) (Къде ли е пък това? В Босна и Херцеговина е). Та спецчастите на РС (СИПА - държавна агенция по зашита и разследвания, това явно е тяхната ДАНС) са атакували полицията в Биелина. И са арестували все висши ченгета, барабар с шефа на криминалната им полиция Василие Савич и зам.-шефа му Драги Милошевич. Защото ченгетата им както и у нас имаше доказани случаи, се занимавали с издаване на фалшиви документи за самоличност. Министър-председателят на РС Милодраг Додик е заявил, че полицията е можела и сама да си арестува виновните (даа бе, като у нас?) и нахлуването на СИПА го е окачествил като "заплашване" и "демонстрация на мускули", проведени по заповед на чужди прокурори. Нещо започвам да се замислям, ама хайде да не мисля чак толкова много, че не ми се пие сутрин кафе в разни служби.собств. инф.: Какво се случи в парламента на Чехия? Не, няма да Ви говоря дето падна правителството им чрез вот на недоверие и сега Чехия явно ще завива нанякъде. Ще Ви разкажа какво се е случило преди гласуването на вота на недоверие. Лидерът на чешките комунисти Войтех Филип, който е депутат (да, там си имат истински комунисти, не назначени като Паунов и Радев) станал и предложил на парламента да почете с минута мълчание 10 годишнината от варварските бомбардировки на нашите (НАТО) над Белград. Тамошния "социалист" Пирински. Или по-точно тамошния "социалист" Корнезов (зам.-председателя на чешкия парламент Милослав Влчек) е отхвърлил предложението и заявил в отговор: "Мисля, че това мълчание всеки депутат може и сам да си реализира индивидуално". Тогава чешките депутати демонстративно станали и замълчали в минута мълчание срещу бомбардировките, проведени от янките. Какво да ви разправям чехи са това, не "социалисти"&царедворци и догански агенти кадесарски.собств. инф.: Какво се случва в демократичен Ирак, окупиран от янките? Явно не се случват хубави работи, защото Върховния комитет по бежанците на ООН е решил да евакуира от Ирак 10 000 християни. Първият самолет със 120 души на борда са пристигнали в Хановер - Германия. Внимание! Аз ясно и точно видях от два източника да пише ИраК. Но в друг източник за същата новина се сочеше че депортацията е от ИраН! Дали тава дума за манипулация или за грешка не знам. Факт е обаче,  че християни се извозват от Централна Азия в Германия.собств. инф.: Според различни източници Иран и САЩ водят тайни преговори в Кабул. Според руски анализатори не е чак толкова невероятно да се стигне и до договорености между Иран и САЩ. Които да обърнат всичко  в региона, че и в света. Това наистина би било грандиозна победа за Обама. А тя му трябва!собств. инф.: За това какви уроци са си извели янките от иракската и афганска окупация. За това как в устава на Пентагона вече се говори за социалните мрежи, очаквайте мой превод, но в другия ми сайт - за национална безопасност. Става дума за подмяната на теорията за мрежовите войни на Артур Кебровски (Arthur Cebrowski) и  Джон Гарстка (John Garstka) с теорията на Джон Нейджъл (John Nagl),  искащ създаване на корпус от 20 000 "граждански съветника" на Пентагона. Интересно е. За мислещите поне. Не за крадците. Очаквайте наскоро превода ми.

 24 март 2009г.

До къде я докараха икономиката ни картелите на Божидар Данев? До пълната и липса. Затова и днес рубриката "Икономика" на "Стандарт" изглежда направо смешна: "Партиите и бизнесът искат: Държавата в интернет" Но под това странно заглавие се мъдри текст, който за пореден път иска да ни направи на малоумни: "Услугите на администрацията да се извършват изцяло по електронен път, обещаха за бъдещия мандат водещи политици " Боже мой! Нерде икономика, нерде административни услуги. Че и пък за пореден път да ми обявяват за новина нещо, което крадливите ни политици обещават от ехееее... Спомнете си крадливите  "юпита" какво обещаваха още преди да ни ги натресе още по-крадливия кобург. То не бе едно гише, то не бяха електронни правителства, то не бе усвояване на еврофондове. Мошеници! Това ми било за "Стандарт" икономиката ни! Май наистина това си е.


А в рубриката им "Бизнес"? Там всьо ясно би изпял Висоцки. Разпродават България. Как иначе да се тълкува заглавието "Финландци идват за “Кремиковци”. “Финпроминвест” търгува с имоти" Досещате ли се вече за съдбата на гиганта на родната (не, не на Божидар Данев и на крадливите му картели), на родната ни металургия? Това е важната информация. Как се угробваше построеното от народа ни. А останалото са простотии тип CNN. Като това заглавие от "Стандарт": "Държавен вестник бави парите за фермерите". Абе я един Народен съд за този Държавен вестник! Поне за пишещите в него, ако трябва да съм по-точен от "Стандарт".


Ами в "Дневник"? Там мернах само едно заглавие с изобщо бизнес или икономическа насоченост и то показва ясно манталитета на божидарданевите: ""Кризисните" заплати се разграбиха". Граби бе Божидаре. И ти о ненаграбил се Красимире Дачев (зам.-шефа на БТПП, угробил до тук два наши завода). Грабете. Щом "не сме народ а мърша" ви търпи, а не ви стъква Народен съд - грабете.


Едри бизнесмени изскочиха от поредната порция 67 замени, благословени от аграрния министър Валери Цветанов от април м.г. насам. ...От вчерашния списък се разбра, че сред фирмите, възползвали се от процедурата, е и "Главболгарстрой холдинг" ...Замяна с държавата е направила и фирма, съдружник на медийния магнат Красимир Гергов.  ...Замяна е направена и от "Омега агро инвест". Това е един от фондовете, специализиран в търговията със земя, който е собственост на "Винпром пещера". С други две сделки земя е дадена и на "Витис агро", зад което стои Винпром Ямбол. Сделка с държавата е направила и фирмата "ИСМ - 91- Иса Сали", собственост на Иса Сали Феим "Сега". Край на цитатите. Не, не е край на грабежите. Грабежите продължават. Щом "не сме народ а мърша".


Мартин Карбовски Едно може да се каже вече за идващите избори. Политическата класа няма никакво намерение да вади нови лица, нови идеи и да променя ситуацията. Това означава, че нацията търси неистово нови политически артикули. Но у нас няма такова производство. Има династичност, която ни проваля като една Франция от времето на санкюлотите. Най-чаровни в това отношение са десните сили. С трън да завъртиш, ново лице няма да намериш. "Стандарт". Ами точно затова г-н Карбовски, си трябва Народен съд. Те сами няма да си идат.


По този повод във "Фрогнюз"Лъчезар Лисицов казва: "Егати народа, щом туй са му представителите. Да разбираме, че наистина си заслужаваме тези ли? Аз го не вярвам. " И аз не го вярвам и затова не им искам удурдисаните "избори", ами референдум за съденето на виновниците за националната ни катастрофа с последващ  Народен съд!


Единственото разумно обяснение за цирка, който от неделя вечер се разиграва ту пред Министерски съвет, ту пред групичка репортери, е или масова халюцинация, или мерзка подигравка на някой талантлив режисьор, който от месеци подло и потайно реализира най-касовия риалити формат у нас. ...Ако някой има достатъчно рационален отговор на въпроса „защо докато Бойко Борисов подозира, че Станишев изпраща цигани да разхвърлят боклука по улиците на София, премиерът му пише писма като на бивша изгора и се сърди за „истерично поведение”, то нека изпрати предположението си на e-mail pop@armenia.com. "Новинар". А заглавието на статията е "Имат ли политиците акъл?" Управляващите от 20 години насам са ченгесари и  имат ченгесарски акъл. А ченгесарите това могат, това и правят. Дъртитрикс (мръсни номера се превежда тази дума, с която се охарактеризирват действията на служби като ЦРУ и ФСБ). Аз имам познат циганин, работещ в чистотата, който ми сподели: "плащат ни за да не работим". Така че цялата история с боклука си е просто един дъртитрикс. С който бат'бойко с прозвището боклука - избраникът на западняци като Вилфрид Мартенс просто се занимава с мръсотии. Симеоновче. На това са го учили това и прилага. Ама като "не сме народ а мърша" и търпим така да ни ограбват...


Как Миков харчи нашите пари? Не, не ги харчи за лов на цигански мародерстващи банди. Ето четете как ги харчи: "Пиян жандармерист чукна с колата си друга в Пазарджик в понеделник по обед и при проверката се оказа, че в кръвта му има 2.39 промила алкохол. Той отказа да даде кръвна проба, след което бе арестуван от полицията. Проверката на документите е показала, че пияният е главен инспектор от жандармерийското поделение в София, който е изпратен служебно на курс по френски език " Не знам как точно ще го ползва един жандар френския. Но е ясно че тоя е отишъл на аху-ихи с нашите парички. По-точно пратен е да живне на наши разноски. Може би като награда за някой пребит протестиращ студент около 14 януари? Ама оня нали си е главен инспектор! Т.е. част от властващата ченгесарщина. Самозабравила се властваща ченгесарщина както виждате от действията му. Предлагам да поизвадите малко соросови парички посланик Макълдауни. И отворковците, дето се мъкнаха по репеутата да им обяснят на жандарите, че френския се ползва с шампанско. Не с льокавица до козирката.


Работи ли ДАНС по т.нар. „турско карго”, вярно ли е, че то е толерирано от най-високите властови позиции, колко са фирмите, които извършват турско карго, защо те стоят непокътнати и никой не ги разследва? Знае ли ДАНС, че всеки от каргаджиите трябва да плаща по 20 000 лева на камион за да няма проблеми и че камионите се контролират от Цеца и Марга? "Афера.бг" Ами! Работи ДАНС. Вятър. Щом главните жандарски инспектори са на курс по френски, на който се напиват като донски казаци, сигурно главните дансъри са на курс по иврит? Не, не за да се разбират с Мосад. Ами за да изучат опита на Моше Кацав - израелския президент, дето четири таман жени  го съдят за изнасилване.


Посланик Макълдауни. Имам официално питане: Какво значи "американски образец" съд в България? Защото днес "Афера.бг" вади ужасни факти за османско кадийство в наше време в Чепеларе. Четете посланик : "До afera.bg се получи сигнал от адвокати, в който те алармират за нарушени права и мачкане от страна на Чепеларския районен съд, който според тях бил първия съд в страната, създаден от американски образец." Какви пак системи за терор сте ни привнесли посланик Макълдауни? Защо съдът в Чепеларе е американски образец и американски образец ли е стъкмяването на "доказателства" с цел грабеж? Ами малтретирането на адвокати? Това ли се крие зад писанията на Държавния Ви департамент за демокрация и работеща пазарна икономика у нас?


Истината за демокрацията им и за пазарната им икономика лъсва и от статия в "Сега": "МВР е преизпълнило плана за събирането на глоби, санкции и наказателни лихви. Това става ясно от публикувания в сайта на ведомството отчет за изпълнението на бюджета. По закон е било заложено да се съберат 3.4 млн.лв., после е уточнен план за 4.3 млн.лв., а накрая МВР успяло да вземе 5.2 млн.лв. В тази сума влизат глобите по закона за МВР и за документите за самоличност, но не и за нарушения по пътищата, които са доста повече. Вътрешното министерство е успяло да събере и над 65.5 млн.лв. от държавни такси. ". Браво! Те това е икономика Божидаре Данев. Не карртелите ти с назначени за капиталисти ченгесари-некадърници. Виж как униформените грабят! Посланик Макълдауни, сега разбрах каква структура са му утвърдили на Миков във Вашингтон. Грабителска.


Накрая малко разсъждения и от моя страна посланик Макълдауни: Човечеството е създало полицията и специалните служби, когато само опитомените кучета вече не са му вършели работа. Т.е полицията и силоваците изпълняват ролята на кучета но на мааалко по-високо ниво. Те трябва да пазят собственика си и да лаят и хапят противника на собственика. Но не те, посланик Макълдауни да са собственика! Не те! А вие, янките най-сте виновни пред човечеството, че го докарахте до там тези, които обикновено ги държат изкъсо на верига, те да са управниците. Ами сега посланик Макълдауни? Сега какво ще правим? Защото един пес трябва и да яде. Често даже яките кучета ядат повече и от този, който ги храни. Но винаги до сега, посланик Макълдауни, някой друг е решавал кога да върже кучетата на верига, кога да ги поразходи или пусне на лов. Решавал е този, който е можел да ги храни. Т.е. можел е да им осигурява храна посланик Макълдауни. Защото един пес колкото и да е кръвожаден, не е вълк. Той никога няма да се изхрани сам. Даже и да е помияр и да обикаля кофите за боклук, пак трябва някой друг да изхвърля нещо в кофите. Днес посланик никой не създава храна. Даже САЩ като цяло са на гърба на Китай, Русия, ЕС и третия свят. Да не говорим за нашите, които се научиха само да грабят и са некадърни и една стотинка да изкарат (справка баш-бизнесмена, зам.-шефа на БТПП Красимир Дачев). Сега ще ги храните ли? Нашите още и вашите кучета? Мислете посланик! Варварите дълго няма да стоят извън стените на Рим. Пък на мен не ми се иска и нови "Дарк ейдж" да ни натресат янките. Стига ни "демокрацията" Ви посланик. Стига ни. Даже и до гуша вече ни идва. Преди мноого години имаше разкошен научно-фантастичен роман. За това как на планетата Земя е останала само цивилизацията на догитата. И само едно страшно възрастно доги си спомняло, че някога по Земята е имало и Човеци. Днес Човеци все още има. Но догитата са на власт в бая райони на Земята. Благодарение на "демокрацията" им на МВФ, СБ и докладите на Държавния им департамент.


собств. инф.:Сърбия е готова за всестранно военно-техническо сътрудничество с Русия и е отворена за всякакви предложения е заявил в интевю за в-к "Время новостей" сръбският президент Борис Тадич. А де. Де бомбардировки над Белград де. Я една операция "демократичен отговор" от страна на Пентагона.


собств. инф.: Ами сега? Кой ще ни храни? Какво ще продават ченгесарите от Зора, Технополис и МОЛ-овете? Китайците започват да нервничат. Шефът на китайската национална банка Чжоу Сяочуан се е изказал в поддръжка на руската инициатива за създаване на нова наднационална резервна валута.


собств. инф.: Днес руските медии радостно възкликват. Разкулачването в САЩ започна. Така те тълкуват новината, че 15 от 20-те топ-мениджъри на AIG са се съгласили да върнат огромните бонуси, които им бяха изплатени накрая на миналата година всъщност от държавния бюджет на САЩ. Генералния прокурор на щата Ню Йорк Ендрю Куомо е заявил, че се надява на връщане на 80 млн от общо 165 млн, които босовете на AIG са получили на 15 март т.г. Интересно кога нашият прокурор Велчев ще ни информира  колко от ограбените от нас милиони от черепите божидарданеви и красимирдачевците се надява да върне?


собств. инф.: Според London dajly news бившите бойци от армията за освобождение на Косово са се похвалили: "Ние контролираме проституцията в Сохо и достатъчно инвестираме в Лондон. Ние не се боим от нищо и нас законът не може ни спря". Пазарът на хероин в Европа по полицейски източници от десетина вече европейски страни се намирал под контрола на 30 албански мафиотски структури. За 5000 паунда се е похвалил косовар пред вестника, че косовари трепят англичани по поръчка. Както се казва халал да са ни новата калфинова държава Косово и нейните американски съюзници.


собств. инф.: Турската телевизия е отказала да излъчи клипа на представителаката на Турция в конкурса на Евровизията в Москва тази година. "Твърде еротичен" се видял клипът с наименование "Дум Тек Тек" От турски Дум тек тек на английски са си го превели Crazy For You. Хайде бизнесмени божидарданеви, зяпайте маанета на голо. Трупайте култура. Клипът го има в Интернет. Затова ви дадох ключовите думи.


собств. инф.: Според изследване на истанбулската изследователска група İnfakto 44% от турците смятат за свой главен враг САЩ. На второ място следва израел с 15.2%. И само 5.7% считат Гърция за враг. В същото време 51.6% от турците считат Барак Обама за честен човек. На второ място по честност те са наредили сирийския президент Башар Асад с 24.9% а на трето канцлерът на Германия Ангела Меркел с 15.5.%. Следвана от руския президент Медведев с 12.4%. Е? Значи турците са по-ориентирани от нас - гордите граждани на ЕС?
23 март 2009г.

Сметка за ток изяде цяла кола. Закъсал пазарджиклия продаде опела си за 300 лева. "Стандарт". Ами да продава.Щом е от "не сме народ а мърша". Аз постоянно питам Пирински (Заеков) кога ще уволни Шушулов и призовавам за Народен съд. Вместо това - една сметка за ток стигна стойността на една кола. Браво! Пазарна икономика. При плановата икономика на Тодор Живков Народът (а не шепа ченгесари) си купуваше коли. Сега при пазарната (според Държавния им департамент) икономика нас ни разпродават за да има за тях. Пфу!


100 млн. лв. по-малко вноски в здравната каса само за 2 месеца. Най-драматично е положението при самоосигуряващите се, които масово спират да плащат за здраве. "Сега". Първо няма здраве. Има бяла мафия тип Щерев, Игнатов и Миланов. И второ откъде да ги взема? Парите? Като не съм ченгесар, та да ме уредят на държавна ясла. Или да ми пуснат да точа ДДС. И едва ли ще издам някаква тайна като информирам посланик Макълдауни, че от началото на тази година бандитите на Божидар Данев като по команда спряха всякаква дейност. И няма отникъде никакви поръчки. А най-вероятно команда наистина е постъпила. А Божидаре?


Военни заводи искат сделка: Оръжие за петрол. Държавата да се ангажира с бартера, призовават частниците. "Станадарт" Хайде сега пак. Обяснете им бе посланик Макълдауни. На тях, на шепата ченгесари дето ни хайдутизираха им обяснете. Обяснете им какво е пазарна икономика и свободна конкуренция. Не на нас - обраните. На тях - обирджиите обяснете, че не може печалбичките да отиват в техните джобове и да си ги харчат по джипове и курви, а ние (т.е. държавата) да им ги гарантира (не курвите, а печалбите). Обяснете им посланик на някой специален семинар. Дайте му малко парички на Божидар Данев от USAID и той да го организира за картелите си. Семинар на тема "Що е то предприемач и носи ли отговорност той за нещо". Пък на семинара лектори от "Отворено общество" да изнесат лекция на тема "Държавата - лош стопанин". И понеже държавата е лош стопанин ченгесарите, назначени за капиталисти да не я викат тя да им продава петрола.


Как ни лъжат медиите? Не, не че "Зелето поскъпна с 22,7%" както ни информират държавната им комисия по стоковите борси. За поскъпването не се и съмнявам. Те, картелите на Божидар Данев за това са и създадени. Лъжат ни че  "Кравето сирене поевтинява с 2,3% до 3,76 лв./кг." пише в "Станадарт". Лъжа! Долна Лъжа! Или ако не е долна лъжа, картелите на Божидар Данев слагат 200% (двеста процента отгоре посланик Макълдауни!) картелна печалба. Защото аз сирене под 6 лева (и то поне да беше сирене) не съм видял по магазините. Пфу!


Днес Огнян Стефанов с болка е написал за липсата на памет у българите в сайта си "Фрогнюз". Хубави думи. Но аз бих цитирал един от коментаторите под статията му: "а изводът е много прост: не се набърквай с ченгетата и не си мисли, че като им служиш си винаги един от тях. един от тях си докато им служиш, но само да се размъркаш и следва...."  Посланик Макълдауни! Това ли Ви е демокрацията? Да оставим ченгесарите да разпродават и пребиват, а от Дъжавния Ви департамент приспивно да ни напяват, че имало пазарна икономика и свободна конкуренция. Поне до идването на явно избрания от вашите за Пиночет.


Ето и още един цитат от друга журналистка, коментирала Стефанов: "Тъжно е да го кажа, но няма силна журналистическа колегия, няма и никаква професионална или морална солидарност. Медиите си имат собственици, те поръчват музиката, стотици вестникарски страници са платена скрита реклама, стотици радио и тв.предавания също. Отдавна новините са направо смешни, по :2-3 официозни сюжета и 1-2 сензационни или сълзливи. Няма ги проблемите на обществото, няма и дебат по тях." Това го насочвам на вниманието на "Отворено общество" и на Държавния им департамент. Да си знаят преди да започнат пак да ни дърнкат за демокрация, свобода на словото.


Не, не съм само аз едноокия в царството на сляпата демокрация. Ето какво е написал друг под статията на Стефанов: "Студент, 2009-03-22 17:58:17, Живеем в капиталистическа държава, член на НАТО и ЕС - все организации на капиталистически държави. Важна характерна черта за такива държави е, че най-малко половината от живеещите в тях буквално си продават душите за пари, особено тези, които принадлежат към класата на експлоатиращите ближните си, независимо дали се крият в дясното, централното или лявото политическо пространство. ...Добре дошли в Ада!!!"


И още една статия има във "Фрогнюз", подписана вече от целия екип. Че ще разместват креватите. Т.е. ще сменят визията си. Добре. Мен винаги и само ме е интересувало съдържанието. А ето какво пише в статията: "имаме си като всички останали парламент, президент и Мис България, имаме си даже ВИП Брадър и мафия. Всичко си имаме. Но си нямаме свобода. На книга я имаме, но я нямаме в душите си. Нямаме си и свободни медии. Имаме, ама не са съвсем свободни. Задушава ни пак усещането, че друг се разпорежда с живота ни. Дали е от голямото полицейско нахлуване в личния ни мир чрез телефони и интернет, дали е заради пълзящата криза или заради обвитите в неискреност ходове на политиците?... Не знаем. Сигурно от всичко по много. Но че нещо лошо ни е напълзява, се усеща почти физически." Край на цитата. Посланик Макълдауни! Моля Ви! Не Бойко с прозвището Боклука! Поне като избирате кой да ни бие, избирайте да е малко по-кадърен. Пък ние после, както гърците запомниха кой им натресе черните полковници, така и ние ще запомним от къде се подкрепяше най-голямата "демокрация" и "пазарна икономика" и "свободна конкуренция" която ни връхлетя след 10.11.1989г.


Да, уважаеми посетители на този сайт. Както виждате нещо читаво за коментиране се появява само в "Стандарт", "Афера" и чат-пат в "Сега" и във "Фрогнюз". Та ..., "Афера.бг". Днес автор титуловал се  О.з кап.3р.Иван Гоцев казва за "офицерите" ни: "Наскоро даже, в подкрепа на тази дейност, се включи и български адмирал, чието усърдие си проличава в качеството му на Областен управител – Варна. Този висш офицер не е ли чувал за крайцера „Хамидие”? Сега как да отговоря на децата пред корпуса на миноносеца „Дръзки”, който го е торпилирал през 1912 г.? Но, нали знаете, никога не е късно да станеш за смях! Жалко за българските военни моряци, които все пак му измислиха подходящ за случая прякор – Адмирал паша." Де да беше само продажника адмирал паша! Ами продажника около агент Гоце - Ангел Марин паша?  Ами Драшков миралай (полковник)? Ами синът на Зикулов миралай? Пфу! Загорча ми.


Та, да продължа с четенето на "Афера". Николай Колев Босия пита: "Досега не съм чул една смислена дума какво ще стане, ако десните спечелят. Нито стратегия, нито програми. Какво ще стане с конституцията? Ако се сменя как ще се направи? Какво управление на страната ще се предложи? Как и кой ще започне и извърши структурната реформа? Не може в МЗ да работят 400 калпака. Не може в МО чиновниците да са повече от войниците. Не може в МП да си натискат хемороидите един полк писарушки." Защо трябва десните изобщо да мислят какво да правят бе г-н Колев? Как Миков ходи да му одобряват структурата на МВР във Вашингтон? Има си американски посланик, каквото нареди империята на злото това ще подакват и десни и леви, че и ченгесарите на Бойко с прозвището Боклука. Те така са научени.


"- Как виждате предстоящите избори? - Те ще бъдат режисирани, ще бъдат брюкселко-български цирк. По мое скромно мнение, режисьорите вече са изготвили софтуера за България. Кандидатите за следващия парламент вече разпределят проценти, готвят листи, коалиции, кой го интересува колко трагична е икономиката ни. Някои довчера не се понасяха, а сега си подават ръка. Представяте ли си коалиция от таралеж и пепелянка? Не може хора, които са допуснали разграбване да изтеглят страната напред.. ...- Как виждате следващото управление? - Управлението, което ще дойде ще бъде в състоянието на класическата българска поговорка -  „На обран бостан, пъдар не му трябва”. Независимо кои партии ще влязат в парламента, то ще бъде по-лошо от сегашното. Няма го ресурсът, България е ограбена. " Веселин Бончев в "Общество.нет" Не г-н Бончев, грешите. Няма да е брюкселско-български цирка. Ще си е чисто ченгесарски.  С подкрепата на американския посланик и американските съветници в ДАНС и пратените ни от САЩ гамизовци и кагебейски зетьове. Брюксел, както точно ги беше охарактеризирал Дмитри Иванов преди време са просто едни охранени пуделчета, обградени от рояк гладни помияри (ние с румънците). А виж империята на злото е друго нещо. Ремембър Ирак! Ремембър Белград! Тинк абаут демокраси!


Паола Лайт е написала подробна биография и даже есе за агент Сава т.е. за Доган и неговото движение за пари и сеири. Ето извадки от там: "Наричат те “кръстник на дървената мафия” и си отговорен за множество горски пожари, причинили огромни щети и коствали живота на пожарникари, загинали в борбата със стихията. Приятелите и покровителите ти притежават над 300 хотела, построени в съмнителна близост до защитени местности. " Това няма да го коментирам. Коментирал съм го достатъчно. За изсичането на България. Че и за секача рилски съм коментирал.


Опростяваме бавно, неусетно дори.  агент Иван Гарелов в "Новинар". Не опростяваМЕ г-н Гарелов. Опростачват НИ!


Политиците пак се дадоха на службите. Благодарение на парламента, който не промени Закона за СРС, МВР е получило рекорден брой справки и разпечатки за телефонни и интернет разговори "Сега". Ами ченгесарска държава. Какво друго освен ченгесарщина да очакваме? Да не би някой за икономика да е взел и да се е замислил?


собств. инф.: Дали великата американска социалистическа революция ще я бъде не знам. Но великата американска контрареволюция явно е готова. Поне така излиза от думите на известния актьор Чък Норис. DC Special Interests Examiner: Chuck Norris claims thousands of right wing cell groups exist and will rebel against U.S. government. Но иначе е добре да цитирам думите му, за да ги знае тукашния  "не сме народ а мърша": "Ако правителството става деструктивно, то народът е в правото си да въстане, да изхвърли това правителство и да учреди ново правителство". Накрая Чък Норис е завършил с думите на ген. Хюстън, на чието име е кръстена столицата на Тексас: "Ние виждаме, че сме в навечерието на битката".


собств. инф.: Дааа, янките планират. И стъпка по стъпка си вършат пъклените дела. Вече трети ден на индо-пакистанската граница не стихват престрелките. Има вече четирима убити индийски войници. Отново става дума за Кашмир. Кашмир е разделен в момента между три държави Индия, Пакистан и Китай. А на територията му действат поне 12 въоръжени групи. Едни искат независимост, други искат да се присъединяват към Пакистан...


собств. инф.: След като им заседна на плитчините един голям боен кораб, след като в японско пристанище се сблъска с риболовно корабче друг американски боен кораб, сега янките продължават да демонстрират на света професионализъм. В петък в Ормузкия пролив са се сблъскали американската атомна подводница Hartford и корабът им амфибия New Orleans.15 моряци от подводницата са получили леки ранявания. Реакторът не бил пострадал, но се е пробил резервоар за дизелите и хиляди галони дизел са изтекли в морето.


собств. инф.: Ченгесарите по цял свят са си ченгесари. Поне в това ни убеждава една публикация в австрийския Die Presse. Миналата година в кабинета на министъра на отбраната на Австрия Norbert Darabos е било намерено подслушвателно устройство. Това се е крило до сега. Но, според Ди пресе, "бръмбарът" най-вероятно е бил поставен не от КГБ или ЦРУ, а от австрийските спецслужби. Ди пресе ни светва за противостоянието у тях между военното им разузнаване HNA, което традиционно подкрепяло консервативната народна партия OVP и контраразузнаването, стоящо зад социалистите там. Абе като у нас. Едни с "генерала" Атанасов, други с "генерала" Борисов, трeти с полковника Драшков ...


собств. инф.: Не знам защо нашите медии превъзнасят Елена Йончева и упорито мълчат за една друга българка. Пак журналистка. Била и по време на осетинско-грузинските войни там - където летят куршумите. Била и в Нагорни Карабах когато се стреляха азери и арменци. Със свое закрито по политически причини телевизионно предаване в Армения. С три смъртни присъди издадени и от азерите. Не, не е арменка Цветана Паскалева. Българка от Сливен си е. Нищо че има медал за храброст и е почетен полковник от арменската армия. За нея едва ли и щеше да се разбере, ако не беше дошла в състава на арменската делегация преди три месеца у нас. Днес "Гласът на Армения" казва "Цветана Паскалева - 17 години на фронта".


собств. инф.: Според The Washington Post, шефката на посланик Макълдауни открито казвала на света да не слуша много-много какво пише из докладите на Държавния им департамент за демокрацията, правата на човека и свободната конкуренция. Първо в Китай Клинтън е заявила, че "нарушенията на правата на човека не могат да попречат на обсъжданията с китайците на икономически въпроси". После тия дни Клинтън е заявила, че Турция била много напреднала с правата на човека и американците много се гордеели с това. С кое бе посланик Макълдауни се гордеете? С "ямите на смъртта", които се намират в югоизточна Турция при сондажите? С труповете на избити и заровени кюрди?  В-к The Washington Post казва, че "г-жа Клинтън оказва лоша услуга на своето ведомство и отправя послания на световните лидери: вашите злоупотреби няма сериозно да се разглеждат от администрацията на САЩ". Така ли е посланик Макълдауни и у нас? Най-вероятно е така. Ние ще ти казваме Мистър Клийн, ще дрънкат отворковците за демокрация и пазарна икономика, а вие си крадете. Няма проблем. САЩ са с крадците?


Както винаги, през почивните дни работих за Вас. Обновена е рубриката ми за политика с мой превод от интересно интервю с евреин. И другият ми проект за национална безопасност e обновен с малко повечко информация кой е лидерът на другата България, който щял да организира емигрантите в партия.20 март 2009г.

Министерският съвет вчера закри създадена от самия него комисия, която за 6 години не е свършила нищо. "Монитор". Такааа... а сега някой ще си подаде ли оставката като некадърник? Например Николай Василев - министърът на държавната администрация и "юпито" му на Кобургготски, което изхарчи куп наши, че и европейски пари за проектчета със свои НПО и фирми, които уж трябваше да му предложат по-ефективна структура, услуги и т.н. Или ще чака да се доолее правителството на Мистър Клийн и да си мине по общия ред на Народния съд като отговорен за националната ни катастрофа?


И още малко за безотговорността и безхаберието на тези, които ни управляват: "Кабинетът гласува 200 млн. евро социален заем" в-к "Сега". После какво разбираме? Че заемът не е социален първо. "Според стратегията помощта на СБ по последния заем е насочена главно към предоставяне на стратегически консултации на правителството ... ще се пише план за преструктуриране на болничната мрежа." Опааа... Значи ние ще връщаме заема, който те ще си изпапкат, че и здравеопазването ни ще доразрушат. Но още по-голямо шоу произтича от следващия текст по отношение на това кой как ни управлява: "Най-новият заем е за продължаване на социалните реформи. За него обаче от ведомството на Емилия Масларова не знаеха подробности. Той е предложен от министрите на финансите Пламен Орешарски и на икономиката Петър Димитров." Уважаеми ми читатели. Вие не сте им на нивото на "юпитата" с административния им капацитет, за разлика от тях не лижете задници а мислите. И мисля, че няма нужда повече да коментирам. Сами се досещате за каква далаверка иде реч. Отново с участието на СБ.


Забелязвам в последно време, че Божидар Данев гледа да се изказва само сред свои. На разните им семинарчета и бизнесфоруми. А напред пред медиите вече тика един мой колега от студенстките години от факултета ни по Автоматика Васил Велев. Та въпросният ми колега бил поискал държавата (т.е. ние) да им насърчаваме износа, т.е. печалбите на техните портфейли за джипове, яхти и курви. Защото аз знам, че някой като иска да се нарича предприемач, не трябва да чака да го назначат за капиталист от службите, ами трябва да си носи отговорността и да мисли. Че и да планира за напред, вместо да разправя, че планирането е комунизъм. И да заделя и за маркетинг, и за реклама и за консултанти и за съвременен инструментариум за анализи. Иначе просто не става. Не става "бизнесът" му на Божидар Данев да изнася всичко в офшорки, да си лапка по каймановите и канарските острови а ние тук да му насърчаваме (разбирай да отделяме от насъщния) лапкането.


Джипове с американски номера станаха хит сред бизнесмените в Сливен. Огромните возила, всяко по над 300 коня, могат да се видят на всеки основен булевард в града под сините камъни. Всичките са с US регистрации. Не ги прехвърлят у нас, за да избегнат данъците, ДДС и акцизите, разкриха от полицията. "Стандарт". "Бизнесът: Държавата да насърчи износа" "Монитор". А ДАНС? ДАНС, вместо да праща хората си и тя по семинарчета и обучения навън, не е ли по-добре да попрочете какво е написал "Стандарт"? И да подсети Мистър Клийн, че има и една икономическа и викат полиция? И да поразпита онези дето ходят да си пият кафето в Одрин колко данъци преди това платиха тук, у нас? Преди да ни искат да им подпомагаме вноса на американски джипове за да има за всеки основен булевард и то на Сливен представете си - градът на голямата индустрия на България.


Ако попитате унгарския християндемократ Шолт Бекшай защо Западът трябва да отпусне кредити на Източна Европа, ще получите изненадващ отговор: "Защото богатите европейски страни се държаха като колониалисти в Африка", казва членът на Европейския парламент. "През изминалите години западните фирми постигнаха фантастични печалби в Източна Европа, печалби, от които нищо не се е върнало на изток. "Стандарт". Добре че се е намерил един унгарец. Добре че преди това и Вацлав Хавел по същество каза същото. Защото у нас от лизачи на задници не можеш се размина. Само един "чичо Данчо" го казва отдавна същото. Че България бе превърната в една колония, която си плаща окупационните такси от 600 000 000 всяка година и то само на ЕС. А какво изнасят хампарцумянките им? Ами пак само по официални данни и само в последно време - 750 000 000. Отгоре! А колко изнасят "бизнесмените" им? Пфу! Изнедващ отговор! За кого е изненадващ? За посланик Макълдауни? Чийто Държавен департамент нарича това демокрация и работеща пазарна икономика? Или за Вилфрид Мартенс, който най-нагло идва да ни тика поредният бивш съдружник на СИК за премиер?


Агенти под прикритие от родните служби за сигурност ще ходят на обучение в Германия. "Монитор". Лелееее... след янките, сега и немците ще са отговорни за това, че никой и нищо не върши в ДАНС за осъждане поне на един Иванов с лаптопа и лапкането или на един поне от драшковите с имотите. Сега явно, освен УНСС, с доктори на науките под прикритие ще се напълни и ТУ. И после? После ще си разправяме оня руски виц за ФСБ. Сега из Русия се говори, че ФСБ било преизпълнило плана по внедряването на агенти под прикритие из бандите. Сега във всички известни банди 100% от състава им бил само от бандити под прикритие. А за неизвестните зад граница се считало даже, че процентът бил 200. (Имали си и дубльори - на разпореждане и на заплата). Опит братче. Кадри.


Всеки ден МВР вади 904 разпечатки на телефонeн и Интернет трафик. В нарушение на правилника БСП и ДПС започнаха ревизия на закона за електроните съобщения. ...Минчо Спасов посочи, че по-голямата част от разпечатките са правени без съдебно разрешение. На въпрос дали това означава, че МВР е нарушавало НПК, Спасов отговори: “Приемам, че досега е имало неяснота в закона”.  "Медиапул". Не знам защо синята медия се прави на ущипана и използва евфемизми. Нарушение на правилника? Нарушение на Закона е! Защото дори и да има неясноти, от неяснотите се възползват адвокатите, а не пазителите на Закона! А който нарушава Закона се нарича по български бандит. Все пак в-к "Сега" е по-конкретен: "Службите са следили незаконно 40 000 души". Иначе в горното няма нищо неочаквано. Ченгесарите са на власт и е естествено, че ще гледат по ченгесарски да управляват. Компроматчета, дъртитрикс и малце кютек. Само не знам докога янките ще се правят на гьонсурати и ще наричат това демокрация и работеща пазарна икономика. Ще идват тук, ще тупкат главния нарушител на правилника и ще го наричат бодро Мистър Клийн. Може би докато стигнем до идеите на Латинска Америка и започнем да ги гоним от държавите си ли? Нямате проблем, посланик Макълдауни. Вървите с по-бързи, отколкото даже си и мислите, крачки към набелязаната цел.


Тогава става един член на партията и казва на Станишев в прав текст: „Ние тук нямаме проблеми помежду си. Проблемите идват от разнопосочните сигнали, които дават хората около Вас към нас – от една страна Петър Димитров, от друга Александър Лилов. Озаптете ги и всичко ще е наред”. Настава ледена тишина. Разработките и до днес продължават. На разположение е услужливата варненска дирекция на МВР. "Афера.бг". А, "чичо Данчо" отдавна насочва вниманието и към лиловчетата и към соросоидите. Отдавна. Но и отдавна на "чичо Данчо" му е ясно, че това с МВР не се оправя без Народен съд! И на американския посланик "чичо Данчо" е обърнал внимание за горното. Пак отдавна. И на предишния и на сегашната. Да не се правят на ни лук яли, ни лук мирисали и да лъжат света с докладите на Държавния им департамент, че на това се викало демокрация и работеща пазарна икономика.


Забелязвам, че платените от Вашингтон групи за писане из форумите вече са се насочили и към светая светих на антиимпериалистическата борба. Пишат вече платените отворковци и под статии и в Индимедия. Там, на bulgaria.indymedia.org се е разгорял добър спор за ползите и вредите от металургичния ни (обозе почивший от кражби) комбинат Кремиковци. Каква само лъжа и подлост се лее от отворковците. Ужас! В подкрепа на репликата на един мислещ Българин против скудоумията на отворковците искам само да преповторя, че наистина страшния замърсител на въздуха на София, АМА НАИСТИНА СТРАШЕН! са строителните площадки, автомобилите и все повечето цигански кюмбета (благодарение на цените на ток и парно), горящи пластмаси, гуми и какво ли още не. И то, както казва писалият - около нас и до нас. Казвам ви го аз - изкаралият пълния курс на задочна аспирантура по  контролно-измервателни системи за измерване на емисии и имисии на замърсители на въздуха. Зарежете класово-партийния подход на отворковците и вярвайте на специалистите, доколкото все още ги има в България.


Въпросът е - ограбването! Въпросът е в кражбата. В българия, тя се развива с пълни сили и безапелационно, без да среща противници, или силни да оказат съпротива в ограбването й, защото България е територия, заета в момента от крадливи, зависими, нагли и прости хора. А е отчайващо, да живееш заедно с такива, още повече подобни да ти управляват къщата и твоя дом, да бъдат управници на твоята крепост, превзета отвътре. man88nam.blogspot.com Отчайващо е, но я си спомнете стиховете на онзи когото бащата на сегашния от тройната коалиция разстреля а днешните от тройната коалиция не си и мръднаха и пръста, когато му поругаха и гроба. Да, за Вапцаров си спомнете: "И ти, завод, се мъчиш пак отгоре да трупаш дим и сажди пласт след пласт. Напразно! Ти ни учи да се борим - ще снемем ние слънцето при нас. ..." Не се отчайвайте блогъри!


собств. инф.: Пазарна икономика баджанак. И свободна конкуренция. Янките са забранили на чехите да продадат на Боливия няколко "елки". Става дума за учебни самолети L-159 ALCA. Едно е Ево моралес, който гони разузнавачите от американското посолство, друго е наакашвили, който разстрелва мирни граждани направо в панелките им. Нали? На наакашвили може. На Боливия не може. 


собств. инф.: Там, където стъпи МВФ и СБ трева не никне. Унищожават се заводи, разпродават се земи и започва яко дране на кожи чрез сметки за ток и парно. Ето в Украйна вече демокрацията и пазарната икономика победиха. От април цената на тока за бита скача (не, не с проценти). Цената скача три! ТРИ ПЪТИ! Даже ако трябва да съм точен - 310%. Честито. Пращайте бригадите на отоврено общество да им обясняват колко хубаво е под управлението на "десните".


собств. инф.: И още една новина от Украйна. Която показва какво следва след победата на демокрацията. Следва бой. Опитът за разполагане на палатков лагер на известния площад Майдан от общественото движение Геть усiх" (долу всички!) е завършил с нахлуване на качулки при съдействието на милицията. Според украинските медии побоят над осмелилите се да викат долу всички е продължил 20 минути. Има ранени. Палатките са ометени. Да живее оранжевата революция и демокрацията.


собств. инф.: В току-що разсекретения доклад на Пентагона под наименование "Предизвикателства и последствия за обединените сили на бъдещето" за пръв път ясно се посочва Израел като държава имаща ядрено оръжие. Но не това е най-важното. По-интересно е мнението на американските военни аналитици за Русия. Чието население спадало с 0.5% годишно. Русия била играела все по-активна и все по-неконструктивна роля в района на Черно и Балтийско море. (Най-вероятно американските "центрове за обучение" в разрез с договореното на кораба "Максим Горки" са конструктивни). Освен това янките се опасяват, че растящото разочарование на руснаците можело да ги доведе до това, до което доведе немците грабежът и беднотията на Ваймарската република. Да, немците тогава избраха Хитлер. Какво ли ще изберат според янките руснаците?


собств. инф.: Френсис Кониг директор на фонда AdultVest в САЩ казва: "Дайте си парите на нас - поне докато отминат лошите времена. Когато кризата свърши, елате и си вземете обратно парите барабар с процентите отгоре". Да. Става дума за порноиндустрията. Божидаре бре! Божидар Данев, чиито назначени за капиталисти некадърници угробиха българските заводи. Как още не си призовал българките да се събличат голи и да си пъхат разни неща пред камерите бре! Ще печелите бре! И пак ще си лапкате бре! И за полет в космоса за Красимир Дачев - угробилият "Свилоза" Свищов и угробващият "Вапцаров" Плевен и в същото време зам.-шеф на БТПП ще има. И за сина ти о, Божидаре ще има! Знаеш ли бре Божидаре как завършва призивът на Кониг? "Вие само си помислете. На планетата има 6 милиарда потенциални инвеститори. И всичките те са сексуално възбудени". Е американецът пак като по Сиенен се е изцепил де. Не ми се вярва участничките в порноиндустрията (ония на чийто гръб се печели де) да са чак сексуално възбудени. А че инвеститорки те не са е ясно. Те са работническа класа. Която си продава ... абе гледали сме порно. Знаем какво и как го продават. Но капитализма е това. Като свършат заводите, разглобени и изнесени като скраб,  започват да се продават и хората. Първо жените. После децата за стволови клетки. Накрая и мъжете в робство.


собств. инф.: ВАЖНО! Утре на www.larouchepac.com  ще се състои поредната видеопресконференция на Линдън Ларуш. Гледайте и слушайте! С очите и ушите си! И мислете!


собств. инф.: Малко информация от днес от сайта на EIR (Еxecutive Intelligence Review) на Ларуш: "Идеята за превръщане на МВФ в световна наднационална инстанция е чудовищна ...Целта е да се провежда фашистка политика в духа на хитлеровия министър Шахт - рязко снижаване на жизнения стандарт по цял свят. В Швеция профсъюзите вече "доброволно" се съгласиха на понижение на заплатите с 20%. В Литва намалиха заплатите в държавния сектор с 15%. В Унгария отмениха 13-тата заплата. В Ирландия Коен съкрати заплатите в държавния сектор със 7%. ...Също така и Великобритания е на прага на социални сътресения в близките месеци, свързани с падналата покупателна способност в резултат на инфлацията, обусловена от печатането на пари. Не трябва да се изключва, че неотдавнашния взрив на тероризъм, приписван на ИРА, може да послужи за повод за въвеждане на извънредно положение с цел подавянето на социалния протест".

 

 19 март 2009г.

Наистина ли хората не искат кредити и затова банките изнасят парите навън? - Това не е сериозно твърдение. Ако  наистина е така, защо тогава банките държат толкова високи лихвите по кредитите. Като всеки бизнес, и този се определя от търсенето и предлагането.  Стоян Александров пред “Стандарт”.  По-скоро е несериозно върдението, че у нас какво да е се определя от търсенето и предлагането. У нас всичко се определя от картелите на назначените за капиталисти некадърници на Божидар Данев.  И още малко от интервюто, защото Стоян Александров е точен човек и специалист и е добре, че е той да казва истината: „Ние платихме много висока цена и за прехода. Съсипахме цялата икономика и започнахме всичко отначало.” Не ние съсипахме г-н Александров. Те! Назначените за капиталисти ченгесари  от картелите на Божидар Данев съсипаха всичко. (Справка зам.-шефът на БТПП, справка този, около чиято яхта се е плацикал Станишев и т.н.). Ние само им плащаме наистина висока цена за джиповете, яхтите и курвите.  А как завършва интервюто? „- Идват избори, как ще коментирате икономическите заявки на политиците?- Много уважавам Бойко Борисов, но не знам защо си мисли, че управлението на държавата е по-лесно от управлението на един град? Той да развали концесиите за боклука и водата, това му стига - ще влезе в историята. Обединението вдясно пък е върхът на безпринципността. До вчера си вадеха кирливите ризи, днес пред опасността да изпаднат зад борда биха се съюзили и с дявола.” Последните неща да ги попрочете малко посланик Макълдауни и Западът, който продължава да ни натриса такива точно продажници и некадърници.Харченето на европейски пари за спорни, но скъпи начинания продължава с пълна сила. Вчера стана ясно, че Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) е спечелило проект по европейската оперативна програма "Административен капацитет" на стойност 805 000 лв. Парите ще отидат, за да се проучи кои дейности ведомството на Асен Гагаузов може да прехвърли към външни фирми, както и да се напише наръчник как да стане това. „Сега”. Значи първо парички и то немалко за „наши момчета” и то защо? За да се оттървем от това, за което са ни избрали. Е? Защо са ни избори? Те ще ни кажат към кой от назначените за капиталисти некадърници по какъв въпрос да се жалваме и ... толкова. Картелът ще реши на кой колко да кихаме и ... толкова. Държавният им департамент ще нарече всичко това демокрация и ...толкова. Като „не сме народ а мърша”? Криза няма. За тях.
 Политиците не могат да ни гарантират нито хляб, нито пасти, затова ще ни организират зрелища - под формата на избори за нашенски и европарламент.  „Сега”. Така е. Като „не сме народ а мърша”. Защо не сме гласували? Защо да гласуваме? Я Народен съд първо!

 

 Иван Петров от апелативната прокуратура в София, станал известен с това, че под негово ръководство през 2000 г. обвинението е спасило от присъда Константин Димитров-Самоковеца, се е самопредложил за зам. главен прокурор. „Дневник”. Ами мафията си се крепи и самовъзпроизвежда. Те вече са един затворен кръг, който не допуска кой да е до себе си. Затова само Народен съд би решил „казуса” с кадиите.

  

Made in МВР: мафията плаща на ченгета с „жертви”, мангизите чрез недвижими имоти. ... Тлъстите рушвети към висшите ченгета текат рафинирано. Мангизите се оформят чрез сделки с недвижими имоти като уж полицаите в тях са играли роля на посредници, въпреки че не са такива. Така, ако един апартамент е продаден за 100 000, той се обявява за 90 000 като останалата десятка потича към ченгето, уж като „законна” комисионна. Впоследствие, пробитите полицаи теглят кредити за да изперат парите и да разхлабят възела на „бедността”, легитимирайки откъде имат пари за по-охолен живот.  Главно рушветите се плащат за изтичане на класифицирана информация.  „Афера.бг. Такааа... Пак Томова даже знае, а ония с огромните привилегии и заплатки от ДАНС нищо не знаят. И посланик макълдауни явно нищо не знае, щом според докладите на Държавния им департамент у нас има демокрация и работеща пазарна икономика.

 

Собств. Инф.: И Аржентина вече научи правилния път. След като беше обрана от МВФ веднъж. (А у нас МВФ се домъкна за втори път!), аржентинския президент Кристина Фернандес де Киршнер е обявила, че се национализира военния завод на Локхийд Мартин в провинция Кордова.

 

Собств. Инф.: Как назначените за капиталисти работят с назначените за комунисти? Заедно. Грабят. Ето вижте Русия. На шефа на руската компартия Генадий Зюганов вече му били пуснали директен телефон с президента Медведев и премиера Путин.  В замяна от него се искало комунистите да не подкрепят стачките и протестите на ограбените.

 

Собств. Инф.: Израел търси трескаво съюзници из Централна Азия и Кавказ. Защо? Само заради вече пообтегнатите отношения с Турция ли? Ако започналото на 17 март  посещение на шефа на отдела "Евразия-2" на външното министерство на  Израел  Шеми Цур може и да е свързано с очакваното признаване на геноцида над арменците, то очакваното знаково посещение в Киргизия едва ли е само заради натиск над Турция.

18 март 2009г.

Пирински ли си, Заеков ли си, българин ли си, американец ли си - Уволни най-накрая оня народен враг Шушулов! Виж го отново какви ги върши: "ДКЕВР готви нова отсрочка за енергодружеството ЧЕЗ. Според решение на регулатора до края на март ЕРП-то трябва да е преминало на 100% на ежемесечно засичане на електромерите. Според шефа на ДКЕВР проф. Константин Шушулов този срок трябва да се удължи с още 3 месеца" "Монитор". Пфу! Индивид, който си плюе на собствените решения човек ли е бре Работодателю на Шушулов?


Икономиката на Божидар Данев? Ето я: "Дела срещу длъжници блокираха съдилищата в цялата страна. 1220 граждански дела по чл.чл. 410 и 417 са постъпили в Районния съд в Плевен от началото на годината. Те са заведени от кредитори за нередовно изплащане на потребителски и ипотечни заеми. Броят им се увеличава главоломно. За цялата минала година са били едва 2895, коментира магистрат." "Стандарт". Аз миналата седмица Ви информирах за първият търг за разпродажба на имоти ипотекирани пред банки в Ню Йорк. Информирах Ви и за това, че веднага се е намерила организация да организира протестен митинг пред залата на търга. Там! в САЩ! Как пък у нас не се намери една, едничка НПО от типа на хилядите отворени общества, хелзинкски комитети и прочие паразити да организира един, едничък протестен митинг против грабливите им хампарцумянки у нас?


Какво признава самият наместник на сивия кардинал Божидар Данев? Четете в "Стандарт": "Около 150 млрд. лв. е общата задлъжнялост на всички фирми, каза по БНР зам.-председателят на БСК Камен Колев. Средният ръст на дълговете е около 20% годишно, но през последната година те скачат с 43%. Това нарастване е особено обезпокоително, като се има предвид, че ръстът на БВП е 6%, коментира Камен Колев. Дългът на фирмите е два пъти по-висок от БВП на страната, добави той. Притеснително е, че приходите от дейност на фирмите вече са с 10% по-малки от размера на самите задължения и не могат да ги покриват, смята Колев." Дали проумявате изобщо тези страшни цифри? Дали Ви изби студената пот? Дали още се двоумите, че тези назначени за капиталисти ченгесари, дето ни докараха до тук трябва да идат на Народен съд?


Гледам, гледам рубриката "Мнения" на "Монитор" и чета: Корнелия Нинова, говорител на БСП (да, да, енергетичката на Р. Овч.), Снежана Гроздилова, НДСВ, Валентина Богданова, Коалиция за България, Ася Михайлова, Движение “Напред”  и т.н. Замислям се. Толкова ли вече няма Мъже в България? Или те нямат мнение? Всички ли са плужеци като Шушулов или заети с кражби като ченгесарите? Тъжна работа.


Гледам, гледам и в "Стандарт" днес се мъдри заглавие: "Прокурор №1 иска дама за заместник. Борис Велчев номинира съдийката по делото "Луканов" за наследник на Христо Манчев". И защо ли си мисля, че не е случайно, че у нас няма Мъже? Май, май "отгоре" ги планират тия работи?


Още в рубриката "Мнения" на "Монитор" днес има и такова заглавие "Старите десни да напуснат терена". Те не само старите десни и старите лиловчета и старите кадесарчета (покриват се с десни) и старите либералчета (доганските престъпници) и старите комунисти (паунчета, радевчета и прочие, назначени от ченгесарите за комунисти) трябва да напуснат терена. И не само да го напуснат. Всички! трябва да минат и през Народен съд! Пък който Народът го оправдае, после като Софиянски след кадийдки семинари, финансирани от USAID, да се пъчи за невинен.


Днес в "Стандарт" кагебейския зет и настоящ американец Стоян Ганев се е изказал: "Бих искал да обсъдя с него и ръководството на партията му някои аспекти и налична информация за произхода, развитието и най-вече за разкриването на истината за сините олигарси като Костов, Софиянски и ред други. Трансформиращата се комунистическа каста, начело с Луканов и Кремъл зад него, създаде СДС и сините богаташи." Ние и без избягалия в САЩ си знаем за Костов и БВТБ, Костов и гадината зеева, Костов и Нефтохим Бургас, Костов и хилядите "хайдутитизирани" през РМД наши предприятия. Знаем и за Софиянски и софийските ни имоти. За Софиянски и газовите фанфари. Знаем. Не ни трябва да идва чак кагебейски зет да ни го казва. Освен ако натреслия ни мадридския крадец и секач-рилски, сега не е получил поръчка от янките да ни натресе друг такъв обирник, дето да ни оправя  800 дни и после да се прави на умряла лисица.


Псуваме, но не гласуваме, пише днес в "Стандарт". Ами посланик Макълдауни, Българинът не е чак тоолкова тъп, за колкото го вземат от МВФ, СБ и "Отворено общество". Той няма особени мераци да легитимира бандитизма, на който Държавния Ви департамент казва, че е демокрация и работеща пазарна икономика. Е, там правете семинарчета с бандитите, дрънкайте по азисовата и бТВ, пишете фермани, пращайте черкезки, арнаутски или там бопаджийски банди. "Туркия ке падне", пардон за империята на злото става дума. Поредната.


Мафиоти ръководят по мобилен телефон полицейска акция "Афера.бг" Защо бе Миков? Защо не заведете дело за клевета срещу Томова, ако не е вярно това, което тя пише? Ами ако е вярно? А, посланик Макълдауни? Ако е вярно това? И вашият Държавен департамент Това нарича  демокрация? Миков крайно време е да избираш. Или Томова осъдена за клевета (не е проблем с кадиите на посланик Байърли) или изпълни онова, което тя, Томова, в друга своя статия днес те призовава: "Миков, освен ония с пагоните, на прокурор – продажните ченгета. Почвай от Варна!" Може и от София да почнеш Миков. Или пък, ако не ти стиска ни за едното, ни за другото - поне си подай оставката.


Въздухът трепереше от революционен ентусиазъм и справедлив гняв, когато хиляди ченгета се вдигнаха на протест в неделя. Човек чак се питаше това същите полицаи ли са, които онзи ден са го спрели и са му искали сто лева. Същите ли са, които биха наред на 14 януари пред парламента. Същите ли са, които пият с мутрите, закрилят наркодилърите и рекетират шофьорите? "Новинар" Питайте посланик Макълдауни. Нейният Държавен департамент казва на всичко това демокрация. Тя се ръкува и с главния подстрекател на рекетьорите в униформи - Бойко с прозвището Боклука.


И пак в "Новинар" за 63 000 нищонеправещи: "Ако по време, когато във всички градове, села и паланки има обири, кражби, изнасилвания и убийства на деца от деца, когато на пътя заради пиянство или скорост умират хиляди - защо, господа полицаи, не се организирахте да победите престъпността. Ако бяхте направили форум и за победата на властта над бандитизма, май нямаше да е зле, а? ...И аз искам вие да взимате 1000 евро, за да не си искате "за почерпка" по 20 лв. на всеки жълт светофар. И аз искам да имах и да можех да ви дам по 20 лв. всеки ден, за да не ми пишете актове. Но не превръщайте исканията си в спекакъл, който ви принизява и обижда. Защото вече даже не заплашват малките деца, когато не слушкат, с чичко полицай, а с чичко бандит. Бъдете мъже за пример, не за присмех. Уважавайте първо себе си и после идете да пушите, пиете вода или да погребвате държавността." Да! Особено искам да наблегна на последните думи на тази млада Жена: "погребвате държавността". Да! За това точно и аз съм бесен на ченгесарите. Че ако си бяха на мястото, ако малко имаха чувство за морал или просто човещина,  това разграбване, този бандитизъм, в който и те участват нямаше да го има.


Яне умора няма. Мине не мине ден и избухва с грандиозни разкрития за корупционни далавери. Лошо няма. На всичкото отгоре нито една от тях не излиза кьор фишек, а в дъното и наистина се вихри олигархичната мафия, която ръководи парада в страната. Яне обаче не е докарал нито една битка докрай. Той приема охотно ролята на пощальон, който носи препоръчаната информация с обратна разписка до ДАНС и продължава нататък. ...Яне  намушка с кука за плетене Мария Мургина и някак приглушено се направи на изоглавен да продължи да рови защо нищо не се случи с нея всъщност. И кой беше тоя прокурор, който осуети ареста на Мургина. И защо тоя прокурор не е осветен от ДАНС, и защо този прокурор отново продължава да крепи далаверата. А това беше най-важния въпрос – кой е тоя корумпиран и пробит прокурор, който си позволява да прецака акция за арест на шефката на НАП. Яне обаче хукнал към поредния град, в който търси под вола теле, не задава подобни въпроси.  ...По тези теми родното ФБР работи бавно и тъжно, защото това не можело да се случи, онова нямало как да стане, не можели да ударят прокурор, нямало как да арестуват полицаи и натрупаната цяла информация отлежава в чекмеджетата за онези времена, в които всеки ред ще струва много пари и влияние. ...Всъщност, нека играта да продължи. Яне е все пак някакъв проект, който трябва да ни покаже, че може да се случва онова, което ни се иска – да бият по лошите. Ако обаче избират лошите , според интереса, който клати феса на управляващите, много скоро няма да остане и една самодива, която да превърже лютите лютите  рани на Яне. Веселина Томова. Хубава статия. Дано посланик Макълдауни я прочете цялата. Защото родното ФБР може и да е родно, но там работят и съветници от САЩ все пак. И те трябва да са отговорни за нещо. Не става само с таковай бърже и бегай. Пък и щом кагебейския зет от САЩ бърза да се присламчи при Яне, нещо ми намирисва пак на "политическо инженерство" американски стил. Това ли е тайната Ви посланик Макълдауни? Проекта Яне? Или има още някакво асо в ръкава имперски?


Просто е нелепо социолозите да сочат себе си за пример, как бизнесът се нуждаел от науката. Причината е очевидна за всеки, с изключение, единствено на самите социолози (може би). Според скромното ми мнение, по-прилично и полезно за всички ще бъде социолозите да се скрият някъде и да си папкат паричките от бизнеса, вместо да ни ги навират в лицата като парвенюта, защото няма как хем всички да са излъгани, хем социолозите да са прави. Така и ние няма да недоумяваме социолозите имат ли нещо общо с науката, или са платени пиари..."България. Индимедия.орг" Да бе Райчев. Защо не се скриеш, докато не те измъкнем пред Народния съд? Заедно с лиловчето Петър Емил Митев като главен идеологически монтажник на станалото с вас - кольоколевците, мираяновата и прочие измамници? Че човекът, който е писал горните редове е учен човек, а не поредния от отвореното им общество си личи и по следния текст: "Истината е, че в научните институти има сериозни проблеми с мотивацията и с равнището на изследователската работа, а делът на младите учени за последнете 20 години е намалял поне трикратно. На практика, притокът на млади хора към науката е спрял, докато броя на студентите е нарастнал значително. Конкретнните причини са резултат от всеобщото разложение на държавата и заблудата, че икономиката се съживява, след като тя просто реанимира благодарение на огромните инвестиционни инжекции в болницата, наречена Европа (А на колко възлиза външния дълг на България сега, след като в началото на прехода беше 8-9 милиарда?)." Вярно бре Милене бре, крадецо бре Велчев? На колко възлиза външния ни дълг? Нали ти го "обърна" в своя джоб? Май май от Тодор Живковите 8-9 милиарда успяхте да го качите на 30 милиарда? А? И си ги разпределихте? А? Щото Тодор Живков поне строеше. И заплатите вдигаше. И здравно осигуряване осигуряваше. И за наука имаше. Че и за изкуство. Че и за олимпийски медали даже. Ами Вие? Лизачите на МВФ и СБ? Само крадете. Пфу!


Пак на http://bulgaria.indymedia.org днес има и друг разкошен трактат. За дясното. Ето част от него с изричната препоръка - прочетете цялото отворено писмо: "Дясната идеология винаги се свързва с консерватизъм – запазване на статуквото. Защо ли? Защото епицентърът на нейното внимание е безцеремонното флиртуване с капитала. А грижа на капитала е самозапазването му (консерватизъм) от една страна, а от друга - увеличаването му, разбирай печалба на всяка цена (агресивност). А печалбата на всяка цена означава в повечето случаи регрес.  ...Мога да посоча неоспорими факти, започвайки от най-фрапиращите, като: Войни, предизвикани само с цел печалба, с всички регресивни последствия, които те водят след себе си – мисля, че е безсмислено да доказвам, че в основата на всяка война, от Троянската до нахлуването в Ирак, стои стремеж за завладяване на земи и експлоатация на каквото има по тях ...Превръщане на хората в роботи. Експлоатацията днес е двойна: от една страна чрез стресиращ труд, в повечето случаи без зачитането на елементарните права, а от друга чрез треска за консумация, която с лизинги и други трикове превръща хората в роби. ...    Унищожаване на околната среда, например горите, в името на „туристически инвестиции”  и т.н. и т.н. до на пръв поглед незначителни факти като: Недостиг на детски градини. Изкупуването /разбирай унищожаването/ на „нерентабилното” радио джаз fm от големия медиен монополист – кой ти мисли за култура, въпросът е печалба да има. Изчезването лека-полека от пазара на „нерентабилните” дребни български фъстъци (моя лична драма - много ги обичам :) ) ...А това не е български капитализъм. Това Е капитализъм. Няма друго лице. Останалото е по филми. Такъв е и в Гърция (споменавам тази страна, защото по случайност:) добре я познавам), същият е навсякъде. Разликата е, доколко съумяват хората да се организират, да се съпротивляват и да извоюват права." Дали ще го проумее този простичък факт най-накрая "не сме народ а мърша"? А, да много ми хареса и още един фрагмент и ще го споделя и него: "Разбира се, в нападката ми против десните включвам и БСП, защото и тя усърдно служи на същата система. И тя на практика е дясна партия, каквито са и повечето социалдемократически партии в Европа (ПАСОК например). Разликата от баш десните е в една лъжа повече: Правят се на социални, а прокарват примерно закони като плоския данък, или пък се кланят безрезервно на големия брат." Явно си имам и съмишленик от гръцко потекло. Защото човекът, написал горните редове се казва Мавракис.


Снощи, по телевизиите ни само глупости. Като започнем от говорилия си сам на себе си  бивш лиловист и сегашен десен Александър Маринов, да минем през възхвалите на Бъчваров за Костов по някаква там "бизнес" телевизия, та да свършим до миганията на Бедров от Ре:ТВ пред стария мой познат с антибългарски позиции  и ядрен физик - желевист. Нииищо! Нищичко! Добре че по Хистъри ченъл дадоха истината за тръбите. Да. Екип беше минал по трасето на тръбопровода Баку-Тбилиси-Джейхан (БТД). И показа не само мизерията в тези държави. Показа и как екипи на транснационалните корпорации следят всеки, дръзнал да рови около далаверите им. Показаха как се манипулира и лъже. Чест им прави. Все пак не всички на Запад са лекета като онези от МВФ, СБ, или английските агенти на короната.


собств. инф.: Днес руснаците се хвалят, че са открили причината защо булавата им се пръсна в края на миналата година. И са обявили, че започват отново (за сега само швартови) изпитания на суперподводницата си "Юрий Долгоруки" с булавите. Но по-интересен е диалогът на коментирали статията руснаци, който се е разгорял под текста на информацията. А диалогът е сериозен. Руснак (явно специалист, а не богаташ) е запитал: Защо онези учени, инженери и военни специалисти да се трепят за по 10-15 000 рубли месечно (650 лева!?) когато и техните богаташи като нашите крадливи божидарданювчета само се развяват по курви с джипове, яхти и самолети. Най-вероятно така са мислели и онези търновци за своите феодали, когато са отворили вратите на Царевец пред настъпващите османци. После? После се знае. Всички под ножа и ...робство. До това всъщност водите страните си Вие, о членове на картелите на Божидар Данев у нас и там у тях разните прохорови, чубайси и прочие сган.

 

собств. инф.: Снощи по Хистъри ченъл показаха кирпичените дупки, в които живеят турците в югозападна Турция. Днес информациите на турската статистика са, че в Турция безработицата е стигнала 13.6% И това било рекорд за Турция, откакто тя вече не е османска империя, а република. Т.е. от 85 години. А според CNN Turk като се добавят и нерегистрираните на трудовата борса безработни общо 5.5 млн души в Турция са без работа.


собств. инф.: Руснаците пълзят бързо по света. След завземането на Канзас и Брайтън бийч, днес руски ТВ канал Inter Russia TV Channel е започнал да предава от Панама за цяла Латинска Америка. Според собствениците на канала 120 000 руснаци вече живеели за постоянно или временно в Латинска Америка. Дали ние знаем освен революционера команданте Теодоро Петкоф, колко българи живеят във Венецуела и Аржентина?


собств. инф.: Израелският в-к "Аарец" пише, че израелските компании за кредитни карти за миналата година са на добри печалби, въпреки истерията, раздухвана от янките за световна криза. Така печалбата на най-голямата Isracard била 4% (дали четат нашите обирджийски хампарцумянки, кое в силните като Израел например държави се счита за печалба и кое като у нас е кожодерство?). А на втората по големина компания Leumi Card ръста на доходите бил 6%. Но вестник "Аарец" е провел и анализ откъде най-вече идват печалбите. Оказало се, че лъвския пай идва от сътрудничество от уеб-сайтове "с повишен риск" (например порносайтовете се водят за такива). И знаете ли как се казва мениджърът на Isracard? Хайм Крупски (не знам дали е далечен роднина на Лениновата Крупская). И знаете ли каква заплата е получил за обслужването и на порносайтове г-н Крупски? 1.4 милиона шекела.


собств. инф.: А сега по-лошата новина за евреите. Кувейтския в-к Gulf News и иранската pressTV са публикували доклад, за който твърдят, че бил на ЦРУ (нещо като разпада на Югославия). В този доклад някой си Дейвид Ламб предсказал, че Израел ще престане да съществува след 20 години. Пак в доклада има и други интересни цифри. 500 000 израелци имали и американски паспорт. 300 000 живеели само в Калифорния. А според Ламб и тези евреи дето нямали западен паспорт бързали да си го осигурят. И ситуацията в Израел била като ситуацията в ЮАР преди падането на апартейда. Просто поради бързия си и огромен прираст арабите щели да изтикат евреите в близките 15 години. Очаквало се към 2 млн евреи да се изселят в САЩ а към милион и половина в Европа и ...Русия. Да и в Русия, откъдето бягаха.


собств. инф.: Монетата си има две страни. Докато едни се изселват в САЩ, според The Washington Times, Узи Арад - бивш шеф на Мосад и сегашен съветник по безопасността в още несформираното правителство на Нетаняху не може да получи американска виза. Представлявал "угроза за безопасността на Америка". Той е бил свързан със съдения за шпионаж в САЩ през 2005г. аналитик на Пентагона Лоурънс Франклин. Четеш ли бре Шаламанов. Велизар Шаламанов, Соломон Паси и прочие отродници. Когато става дума за държавни интереси няма американец, няма евреин.


собств. инф.: Докато руснаците се чудят дали да правят база за стратегическата си авиация във Венецуела или да си връщат ракетната база в Куба ...изненадаааа!!! И то от Иран! Според американския репортер Тод Бенсман в Никарагуа (тя е бая по-близо до САЩ), има иранска база. През 2007г. иранския президент Ахмадинеджад обяви, че отпуска помощ на сандинистите от 350 милиона долара. В края на миналия месец иранския посланик в Никарагуа Акбар Исмаил-Пур гордо е обявил, че 200 от 350-те милиона са вече усвоени. А Тод Бенсман е открил, че 21 иранци са влезли в Никарагуа със пециалното разрешение на Ортега и без проверки и записи на паспортите им. Според Бенсман стражите на ислямската революция ще продължат и по-нататък. Т.е. от Никарагуа към Мексико. А от там?


собств. инф.: Какво става в Русия? Убиват жени и показно ги хвърлят на улицата за да се гледат телата им защото "хойкали" с мъже. Да! Това се е случило в Чечня. В края на миналата година. И приятелят на Путин - чеченския президент Кадиров, излизайки от джамията след молитва е обяснил спокойно на медиите защо седем млади жени са били разстреляни хладнокръвно с изстрел в главата и телата им са били захвърлени край пътя. Те имали неморално, според Кадиров поведение. "Ако жената хойка, ако и мъжът, който хойка с нея бъде хванат, то се убиват и двамата " е казал приятелят на Путин и президент на Чечня Кадиров. "Никой няма право да ми забранява да съм мюсюлманин. Ако някой каже, че аз не трябва да съм мюсюлманин, той става мой враг" е продължил интервюто си бившият полеви командир. "Ако жените ги убиват по обичай, то това се прави в дълбока тайна" обяснява жителката на столицата на Кадиров (Грозни)  Наталия Естемирова. Какво точно става в Чечня? Ами Путин приспа руснаците и остави Кадиров да ислямизира чеченците. Вече жена без забрадка по улиците на Грозни си е рядкост. Не е като в Турция даже. Един чеченец, когото лично Кадиров е измъчвал успял да избяга в Австрия. Миналия месец е бил разстрелян, докато е излизал от един от супермаркетите на Виена. Пък ... нека моят стар познат от желево време - ядрения физик да дрънка снощи в студиото на Ре:ТВ пред Бедров, заедно с някакъв ливанец как нямало нищо лошо в това, бекапарчетата Гагаузов и Юруков да клечат по време на молитви пред аллаха, че аллах е докарал водопровод в Рибново.
17 март 2009г.

Как се унищожаваха заводите ни? И кой е виновен? Четете: Полицаи от столичното Пето районно са покрили кражба на 80 тона желязо от комбината "Кремиковци" ...Редови служители от Пето РПУ обясниха, че нарушенията на ръководството и контактите му с престъпници били публична тайна. "Монитор". Такааа... а кой може да изнесе 80 тона? Нали не вярвате, че е циганин с каруца? Значи? Ами някой божидарданювец ще да е. И комбинката готова. Бившите кадри на ДС изнасят, а настоящите на МВР ги прикриват.Защо ли си спомням, че и "гръмналото" поделение на военните с "утилизацията" е пак в района на пето РПУ?


Вчера се събрали преходниците на едро на енергиен форум. Милен Велчев (представяте ли си? С изчезналия фонд за АЕЦ-а.) Таско Ерменков (представяте ли си? С далаверите по водния заем?), Владимир Кисьов (представяте ли си? Същият дето прикриваше софиянските лиги и имотни далавери) и другите там кандидати за Народен съд.  За да обсъждали как да ни грабят с цените на тока. И познайте кой се е оказал по-"десен" и от тия "десни" (пардон Ерменков се води да е от "социалните" лиловчета)? Познахте кой е за пазарната икономика! Божидар Данев! Ето какво пише в "Стандарт": "Така обаче ел. енергията ще се оскъпи, кой ще плаща разликата, скочи председателят на БСК Божидар Данев. От 70 г. у нас цените се определят по два основни критерия - социална поносимост и разходно-покривни сметки - колко са разходите на едно предприятие за електрическа енергия. Това е тотално антипазарно поведение, смята Данев." Ами кое е пазарното бре Божидаре бре отроднико бре? Цените да нямат нищо общо с разходите ли? Или да са социално непоносими? Цените да са каквито наредят картелите ти ли? Дето джиповете и яхтите на твоите  се осчетоводяват за разходи ли? Или разходките с курви до разни екзотични острови дето ги осчетоводяват за семинари? Пфу! Народен съд! Той ще ми говори за пазар!? С неговите точно картели!


Борисов пред Ройтерс: Ще стана премиер, ако хората настояват. Боже, боже, боже! Ами ако хората те питат за боклука? Защо Новера хем не чисти, хем не и се иска да върне парите? Ами ремонта (да,да, втория ремонт - ремонта след ремонта на Цариградското заради вълните от асфалт?) Дето ти дрънка а после се покри и забрави? Ако хората настоявали. Хората настояват за Народен съд, ама само посланик Макълдауни и оня там никаквец Мартенс се правят на недочуващи. Пфу!


Валентин Йосифов: Спират да пътуват само бедните. "Bulgaria news". ДОбре. Ясно е, че бедните пак ще го духат. Щом не могат да се съберат и да им потърсят отговорност на божидарданевите с джиповете и курвите. В крайна сметка оцелява по-силният и по-организираният. Те са се организирали в картели, на които Божидар Данев казва браншови съюзи и ни обират. Ние - "не сме народ а мърша" седим и слушаме дрънканиците на Държавния им департамент за демокрацията и пазарната икономика. И си ни варят бавно. Както жабата в тенджерата на котлона.


за свой съветник по медийните въпроси министърът от ДПС е избрал не криещия хомосексуалните си наклонности Николай Пейчев ...Въпреки  огромната си заплата от 8 000 лв., Пейчев очевидно не се справя добре със задълженията си, след като началникът му замина без разрешение на премиера Сергей Станишев на "посещение" в Монголия. По време на разходката в азиатската страна, той бе придружаван от медийния си съветник и разследваната за корупция парламентарна секретарка Салиха Емин.  "Афера.бг" Кадри ли са боже, подкрепяни от янките ли са боже. Посланик Макълдауни? Влязох на http://www.georgievi.com/blog/?p=792 (на българин живеещ в САЩ) и прочеток че около 4000 долара е средната заплата за бачкаторите у вас. 4000 долара посланик са 6000 лева, а не 8000, с колкото ни ограбва този педераст. Аз ако съм на мястото на янките наистина ще вдигна ВАСР. И ще си запитам държавния си департамент какви посланици държи из бантустаните. Как така един педераст от подкрепяна от янките партия (ДПС) и клика (3-5-8), подкрепяна от янките (Мистър Клийн),  само за да си вее задника из Монголия ще получава 30% повече от един янки дето си скъсва задника да бачка по полетата на Арканзас?


Нарковойна до месец. Бивша барета слага ръка върху бизнеса на Златко, Галеви и Демби "Стандарт". Че кой друг освен бившо ченге? Нали те са сега на власт. С какво друго да се занимават? Да не би да очаквате правешки заводи за компютри да ви построят  ченгесарите? Или завод за кари и да го наложат на световния пазар?


„Никой няма да ви закача каквото и да правите докато свърши всичко!” казва ексантимафиотът Диян Горанов, днес агент от ДАНС – Варна, на първата маса вляво, под красиво дърво в ресторант „Аксаковска панорама” на Светлин, един от Близнаците, които въртят дрогата и проституцията в морската столица под полицейски чадър. "Афера.бг". Така е. Те, ченгесарите са на власт, янките ги крепят и е естествено никой да не ги закача. Пак да запитам експрезидент Буш, посланик Макълдауни: Това ли са вижданията на янките за "Мистър Клийн"?


„Ако кметът не ни върне работата в чистотата, ще почнем да крадем и да убиваме!”, крещяха един през друг разярени роми в работни облекла, които вчера се събраха на протест без разрешение пред Столична община. Очевидно добре организирани, те се движеха на групи по три основни лъча в централната част на София "Новинар". Очевидно добре организирани? От кого? От любимеца на посланик Макълдауни Бойко Боклука или от проводника на пазарната им икономика у нас  Божидар Данев? (По-точно члена на картелите му "Новера")? И защо да не крадат и убиват? Нали зад тях са "Отворено общество" от САЩ. Хелзинкския комитет на САЩ, USAID на САЩ. А ако раята се противи - самият американски посланик хуква по селата да защитава мародерските банди. Пфу!


Днес, благодарение на Божидар Данев и наместникът му от другите картели Красимир Дачев, пак е нормално да няма никакви новини от рубриките за икономика на всички!, всички! мазни медии! Но най им подхожда за икономиката им на Божидар Данев и на американските посланици по тия ширини, заглавията в "Сега": "ГЕРБ иска затвор за кражба на парно". "Гагаузов и премиерът се разминаха за "Тракия". "Въпреки кризата Турция бележи ръст при немските туристи" (че там да не са ченгесари хотелиерите им?). И тооолкова! Ако искате вярвайте. Идете и вижте! Е има едно заглавие, че банкоматите вече приемали пари, но то, кой знае защо ми се чини, че по-пасва на рубриката технологии. И то западни, а не български. И освен същите! Същичките! "новини" в ченгесарския тошотошев парцал се вихрят и заглавия като тези: "Буря заради бюста на “Мис България", "Наш травестит опровергава “Таймс", "Осъдиха пиян съдия", "Пиян полицай катастрофира". Абе демокрация ли бе да я опишеш. А Божидаре? Кой ще плаща на "бизнеса" ти бре Божидаре? И питиетата на победителите от преврата от 1989г (на ченгетата и кадиите) кой ще плаща? Немците нещо се опъват. Китайците не идат. Едни виентянци домъкна масларката, ама и те нещо не били доволни.  По 8000 левчета на калпак? За педерастите от тройната ви коалиция? Откъде ще се вземат бре Божидаре? Че и за курви и джипове и яхти да остане? Ние не сме ФРС на САЩ да опънем печатницата за зеленки. Защото у нас вече не стигат  робите. Янките все още си имат 1 млрд китайски роби. Тях не ги мисли за сега Божидаре. Мисли за Народния съд дето няма да ти се размине с тази ти политика.


собств. инф.: Вчера Ви информирах, че в Салвадор дойде на власт фронта "Фарабундо марти". А в Естония били готови с планове да си бият населението, ако започне много да протестира. Оказа се, че нещата са известни на янките. Миналата седмица, изказвайки се пред Станфордския университет, Кондолиза Райс е казала (вижте го на aripaev.ee): "Много страни се намират в критично положение. Но някои в много критично" И е назовала Ел Салвадор и Естония. За България явно за сега американските посланици добре прикриват истинското положение на нещата. "Какво ще стане с демократичния капитализъм в Европа, САЩ и развиващите се страни? ...Има признаци, че сегашния модел се намира под голям въпрос". Какво ще стане ли Конди? Ами ще стане ВАСР. После ВОСР. Ако не вземете мерки и не спрете да ни тикате крадци и бивши съдружници в СИК като Бойко с прозвището Боклука. И ако не спрете да подкрепяте бандити и не ни оставите да пратим бандитстващите членове на картелите на Божидар Данев в затвора.


собств. инф.: Началникът на генералния щаб на ЦАХАЛ (армията на евреите) Габи Ешкенази вчера е заявил, че Израел трябва да започне да се готви за война с Иран. (Информацията е на в-к "Аарец"). СЪщият беше и на посещение в САЩ и се среща и с Хилари Клинтън и с Денис Роус (посланик на янките за Персийския!? залив). А днес стана ясно, че американците са свалили ирански безпилотен самолет още февруари над Ирак, но са си траяли до сега.


собств. инф.: Още една информация от САЩ, която кой знае защо "десните" у нас ще предпочетат да не се научава от българите. Към бруклинската прокуратура се създават спецчасти за борба с далаверите с имоти. За това е съобщил сенатор Чарлз Шумер. "Нюйоркчани твърде дълго страдаха от всевъзможни мошенически схеми. А днес, в период на финансова и жилищна криза това става особено нетърпимо. Спецчастите ще се грижат ни един случай на измама с недвижимост да не остане неразследван и престъпниците да не могат да избягат от наказанието" е казал сенаторът. Алоо, посланик Макълдауни! Кога щяхте да предадете тази информация на янките, работещи в ДАНС? Никога? Само защото Софиянски бил невинен за софийските имоти? Или само защото Пачката е била на семинарите на посланик Байърли с кадиите?


собств. инф.: Вчера, в интервю за руската агенция "Регнум" директорът на Центъра за приложни политически изследвания при Мюнхенския университет и член на съвета на директорите на  "Фонд Бертелсман" Вернер Вайденфелд е казал буквално: "Болшинството от страните в Източна Европа сериозно ще пострадат от кризата." А за членството ни в ЕС немецът (или може би евреин) е заявил: "Това (приемането на България и Румъния в ЕС) се оказа голяма грешка. В някакъв смисъл тези две страни днес са жертви на преждевременното решение на ЕС за присъединяването им." Че сме жертва - жертва сме. Ама то е заради нашите "изуй-гащи". Дето вече 20 години ни ограбват и разпродават срещу джипове, яхти и курви.


собств. инф.: Хайдеее...избори по депесарски? В Турция, в провинция Мерсин, на митинг във връзка с местните избори там, са започнали да се стрелят един друг представители на управляващата партия на Ердоган и опозицията от Партията за националистическо движение. Засега медиите съобщават само за двама ранени при престрелката - Вели Ара и Кадир Оз.


собств. инф.: Според лидерката на опозиционната грузинска партия "Имеди" Ирина Саришвили, в Грузия управлява ръководство (наакашвилита им казвам аз), което е резултат на съвместен проект на Русия и САЩ. Според опозиционерката янките, заедно със сегашния си съюзник Русия, целят развала на Грузия на части. След което в Аджария ще се получи база на НАТО, която щяла да бъде основно комплектована от турски военни. А Русия освен Абхазия си била заплюла и Самсхе-Джавахети за база. Ами като се сетя какъв беше резултатът от нищонеправенето на Елцин и бомбардировките на янките над Белград, защо да не се случи точно това и в Грузия? В Косово вече има база Бондстийл. И няма Сърбия. Абе така е като управляват наакашвилита. Които не мислят за народа си, а как да кръстят булевард на името на Буш в Тбилиси.  И как у нас,  нашенските съюзници на наакашвилитата, Буш да ги потупа по рамото и да ги нарече Мистър Клийн.


собств. инф.: Чавес е национализирал на 15-ти в неделя целият риболовен флот на Венецуела. Според министърът им на селското стопанство в риболовния им флот работели 1736 души, които били подлагани на "нечовешка капиталистическа експлоатация". От тези 1736 още в неделя 86 рибари са дали съгласието си да влязат в социалистическата компания Алба. Паралелно с това Чавес е решил да помисли малко и за закрилата си (То пък една закрила от днешна Русия. Като се сетя как само ни захвърлиха на янките. И как помагаха да бъде свален Тодор Живков). Та Чавес си мисли, че днешна Русия е нещо по-добро от империализма на САЩ. (Е, руснаците още не са обесили наакашвили, докато янките съвсем демократично си обесиха Саддам.) И Чавес е предложил венецуелското летище на о-в Арчила да се използва за временно базиране на самолетите от стратегическата авиация на Русия. А началник-щаба на руската стратегическа авиация Жихарьов е казал: "Да, такова предложение от страна на президента на Венецуела има. Ако се вземе политическо решение - разполагането е възможно".забравих вчера да Ви информирам, че освен филма на "Вести" за балканския котел, който разположих тук, в политика, съм обновил и другият ми проект - за национална безопасност.16 март 2009г.

България е на последно място по иновации в Европа, на опашката по публични и частни разходи за тях, както и на последно място по реализирани иновационни проекти. "Монитор". Нали за това няма да седне Мистър Клийн да обвинява "не сме народ а мърша"? Все пак има си един дето все пише писма на всички правителства какво да правят. Несменяем сив кардинал от преди даже преврата. Казва се Божидар Данев. Той е виновникът все пак.


Божидарданевщина в действие: "Едно от дружествата е поискало възстановяване на данъчен кредит в размер на близо 300 000 лв. Банковата гаранция е била законно издадена за сумата от 280 лв., като в нея са били добавени три нули. Други от фирмите пък са представили неистинските документи по повод регистрация по ДДС.". Ха познайте от първия път чии са били фирмите. Аз залагам, че са били на "наши момчета". Кой бивш агент, кой офицер от ДС, кой доносник. Нали те са сега властта.


3 години условно с 5 години изпитателен срок за отвличане и гавра получи бившият полицай от Карлово Петко Балабанов. "Монитор". "Да живее МВР!" "Ние сме силата!". Дааа, това, на което посланик Макълдауни казва, че е демокрация у нас се нарича ченгесарски произвол. В комбина с кадиите. Отвличаш, пребиваш, но кадиите са на твоя страна. (Изглежда, че на това са ги учили по семинарите на посланик Байърли). И... условно и ...продължаваш да викаш по митинги "Да живее МВР!".


Шеф на БОП прибира по 2 бона рушвет за издаване на разрешително за оръжие. Ченге от сектор „Наркотици” на явки с бос на „жълтото”. Шеф на вътрешна дирекция в публичния дом на Киреча. Висши куки теглят кредити за да изперат „парсата” от дрога и курви. Шеф в полицията: „Шанаджиите трябва да си плащат!” "Афера.бг". Машаллах! 70 000 х 50%!


Местни феодали дърпат конците на магистрати. "Стандарт". Демокрация е това, казва американският посланик и прави с парите на янките семинари за кадиите.


Едно е просто да отидете като едно време и да чупите и да напъхате някого в багажника. Друго е да го направите със заплаха, с отнемане на имущество, с използване включително на институциите. Рекетът едно време в много отношения беше част от системата - полицаите знаеха кога да не са там, кога приемат жалби, прокурорите знаеха за какво да не повдигат обвинение. ...- Очаквате ли заради ръста на безработицата да се увеличат кражбите, отнемането на автомобили? - Кражбите се увеличиха. Друг е проблемът дали са регистрирани. Неофициално това е факт.  Безлов от отворковците пред "Стандарт". Значи Вашите, посланик Макълдауни знаят. Знаят, но незнайно защо на всичко това от Държавния Ви департамент дрънкат, че е демокрация и работеща пазарна икономика. Е, срамежливо вмъкват и някоя другарска критика за пред наивниците.


Днес в "Дневник" под репортажа за протестите на 70 000 нищонеправещи пише: "В бюджета има пари за фирмите на Божков и компания, има пари за безкрайни министерски пътувания в чужбина, за крадците на ДДС и т.н., а за учители, лекари и полицаи няма. А без тях няма да има и държава. Вероятно това е целта на управляващите. В България има най-ниските данъци в света за богатите и най.високите данъци на потреблението за обикновените хора (ДДС и акцизи). Това е политическо безумие. За съжаление всички управляващи след 10 ноември работят по плана Ран - ЪТ за унищогжаването на България. Вероятно много по-зле ще стане при евентуално управление на Бойко Борисов." Аааа..., значи и на други им е светнало под шапката кой закриля всичко това и по чия вина е. Кои са Ричард Ран и Роналд Ът. Какво е МВФ и какви са последиците за нас - некрадящите. Нали посланик Макълдауни?


Пак под същата статия, посланик Макълдауни, в "Дневник" друг е написал пък следното: "1 тези "кадри" като им кажеш "бии жените и децата по главата и ич да не ти пука" те слушат и изпълняват и даже се забавляват. 2 такива "кадри" сляпо изпълняват нарежданията на принадлежащите към ДС олигархията полицейски началници и то без да претендират за парче от баницата. Правят го или от тъпота или за да запазят мизерната заплатка, която храни децата им. За да си изясните по ясно картинката представете си една маса на която дружно и приятелски хапват и пийват ДС олигархията, назначените от ДС олигархията "престъпни босове" и назначените от ДС олигархията "полицейски началници" ( под "началник "разбирайте всяка личност на длъжност зам. началник на РПУ, началник, на РПУ ,ръководител на група, сектор и така нататък, нагоре чак до регионалните дирекции и министерството) Всички тези хора на тази маса имат за цел да осигурят безпроблемното развите на бизнеса на ДС олигархията, а именно продажба на наркотици, проституция, рекет,препродаване на крадени в Европа коли. "Босовете" организират кадрово нещата (дребни пласьори ,доставки ...) а "началниците" мачкат евентуалната конкуренция (това обяснява рядко случващите се успешни акции за залавяне на дрога , крадени коли и др подобни) и пазят олигарсите от " народната любов". За да изпълняват тези свои задачи "началниците" имат нужда от най - дебилната част на населението- редовите полицаи."  Край на цитата. Посланик Макълдауни, това се случи по време на демокрацията Ви. Носете си отговорността посланик.


И още един цитат от същият автор под същата статия посланик Макълдауни: "Друго интересно за данъкоплатеца нещо е как "началниците" оправдават съществуването на подобна язва наречена " полиция"? Оправдават я чрез куха статистика. Позволяват си да убеждават обществеността че разкриват50- 60 % от престъпленията заведени в полицията, като на практика разкриват 1 % и то на престъпления извършени от конкурентите на техните ДС покровители. Как става това : хваща се някой беден човек :клошар или ром ( за да са сигурни, че не може да си позволи адвокат) пребива се и се принуждава да подпише един бял лист на който после "началниците" дописват десетки престъпления, за които подписалият се изобщо не е чувал. Според БГ наказателното право , никой не може да бъде осъден само въз основата на самопризнание, следователно човекът не бива осъждан. Сега изясни ли ви се откъде идва разликата между "разкритите "престъпления на МВР и реално осъдените лица. Някои "началници"не си правят дори и този труд. Те просто нареждат на подчинените си ( тия послушните с празните глави да напишат в графата извършител на престъплението (върху бланката съпътстваща всяко заведено престъпление) името на някое живо лице ( някой които е минал през районното, било като свидетел било като заподозрян ,по което и да е производство) Ако някой случайно потърси отговорност от такъв " разкривач" за подобно " разкриване ", "разкривача" гори, ако никой не потърси отговорност от него, "началнико" почва да лъже общестото подкрепяйки се с кухи цифри, колко много престъпления е разкрило неговото РПУ,дирекция , група и т.н.".  Посланик Макълдауни, когато селяните от с. Мечка скочиха срещу мародерстващите банди Вашият предшественик хукна да защитава бандитите. А Вашите безловци се разхождаха из репеутата и не видяха нищо от това, защото на следващата година в доклада на Държавния Ви департамент пак не пишеше, че в България вилнее дивашки бандитизъм, а не демокрация.


Изобщо, посланик Макълдауни, преди да продължите да стискате дланта на Бойко с прозвището Боклука, прочетете коментарите под статията в "Дневник". Повечето са писани от ченгета (личи им). Има и открити заплахи към неченгетата като тази например: "Чичо "Данс" не спи ! Не драскайте тук своеволно, за да не ви позвъни на вратата сутрин рано някой ден, чичо ви "Данс-чо" и ви прибере" Защо ли ми мина през главата, че въпросният писал това е и мой читател? (на "чичо Данчо"). Не знам не е това най-важното. По-важен е другият коментар: "Т е не спазват законите, а искат друтите да го правят. Малки им били заплатите-ами напусни бе.Ама освен да пасат патки за друго не стават. Хора, бдете! Идва нещо страшно! Ще ни управляват ченгета и пожарникари! " Така ли е посланик Макълдауни? Кой ще ни управлява? Как ще се погрижите за реда по териториите на трите Ни!? центъра за обучение?


Не знам защо лижещите задници казионни медии днес мълчат за лозунгите, които крещяха ченгетата. А те бяха много показателни. Не, не е само "Да живее МВР!" посланик Макълдауни. Имаше и по-страшнички. Ама какво да правиш. Демокрация ни налегна, свобода на словото и свободата да мълчиш. Пфу!


Днес във "Фрогнюз", дошлият от САЩ Гамизов е тръгнал да се бори с русофилството у нас. За целта той мимикрира от гъсеница в какавида. "Да заменим идеологическото раболепие и политически слугинаж към чужди държави с почтен партиотизъм " Алооо, Гамизов? Ами изрепчи му се на английския посланик за "Софийска вода" де. И за агентите на короната го накарай да отговаря. Та те ни ограбват, а не руснаците. Попитай и посланик Макълдауни кога ще изтегли съветниците си от ДАНС? Изкажи се и за посещението на Вилфрид Мартенс де. Попитай и Хампарцумян за изнесените от техните (неруски) банки 700 милиона наши парички само в последно време. Стига с класово-партийния подход. Пфу!


И понеже заради картелите от назначени за капиталисти, некадърници-ченгесари на Божидар Данев у нас няма икономика, днес всички, ама абсолютно всички (не само мазните тошотошевщини) ни дрънкат само за протеста на ченгетата и за боклука на Бойко с прозвището Боклука. По този повод се сетих за онова стихотворение на Ботев: "Защо не съм". Аз бих го дописал в днешно време така: "Защо не съм кмет. Кмет като Борисова. Да завикам, да закрещя. Другите са ми виновни! Нищо не върша. Но ченгесарите са с мен. Да живее МВР! Защо не съм и Новера. Парички да си прибирам. Нищо да не върша. Че даже и да вредя. Защо не съм и СОС-че. Далаверки да въртя. 80 на 20 да деля. Хем за БСП, хем за СДС. И за избори да призовавам. И за избори да се глася. Защо не съм и НИКМИ. И други Софиянски лиги. Няма ДАНС, няма МВР. Има европроектчета. Защо не съм и Герджиков. От Мафията съм - недосегаем да съм."


собств. инф.: В интервю за CBS, Бен Бернанке - шефът на ФРС на САЩ е признал, че в защита на днешната политика Федералният им Резерв е принуден да печата пари. Защото икономиката им била слаба, а инфлацията невисока. Така де. Клинтън отиде в Китай да се моли на ККП да продължи да изкупува зелени хартийки срещу робски труд от китайчетата. Защо янките да не печатат? И Руският им съюзник изкупува зеленките им и си натиска собственото население. И МВФ ще поприбере пак туй-онуй я от нас, я от украинците. Важното е империята да не падне. Няма ли да падне посланик Макълдауни?


собств. инф.: Още една латиноамериканска държава избра да е против грабежите на МВФ, янките и англичаните от "Софийска вода" и агентите им на короната. Шефът на Фронта за национално освобождение "Фарабундо Марти" в Сан Салвадор Маурисио Фунес е обявил за своята победа на президентските избори там. Съгласно официални резултати при изброени над 90% от гласовете за Фунес са гласували 51.2%. А за неговият "десен" противник Авила са гласували 48.7%. Самият Авила също е признал загубата си. Но за разлика от натрапваните ни от САЩ гамизовци и бат'бойковци, Авила е заявил, че разликата във възгледите му за народа му не е много голяма с тази на Фунес. И е призовал поддръжниците си с думите: "Днес настана време да дадем пример и да приемем желанието на народа". Дали чете оня там нищонеправещ "кмет"? Или ще вика пак Мартенс да ни набива канчетата колко хубаво нещо е ченгесарщината?


собств. инф.: Демокрацията сред верните за сега съюзници на янките напредва с пълна сила. Според естонския в-к Postimees правителството на Естония (да, същото, дето вместо с икономика се занимаваше с местене на руски паметници) е одобрило и предало в парламента им законопроект за въвеждане сред естонците на извънредно положение, в случай на възникване на масови безпорядки. Така де. Обрали са те, ще протестираш. Де бой де. Щом не разбираш от CNN какво е демокрация и не траеш докато те "приватизират"?


собств. инф.: И в Унгария управляват социалистите на комсомолеца Дюрчани. И там пак са ги били протестиращите. Че и със сълзотворен газ са ги обгазявали според АП вчера. Тия пък. Много бързо се наситиха на пазарната си икономика и станаха  недоволни и от газдите си.


собств. инф.: Според Галъп (не, не измислената от Райчев и Митев фирмичка за манипулации), който е провел изследване сред 355 000 американци, янките все повече не могат да си плащат и остават без здравни услуги. (Явно от там ги подучиха нашите  Игнатовци, Милановци и прочие "десни" какво да прави НЗОК с нас). За миналата година процентът на изпитващите трудности да си плащат за медицински услуги е скочил от 18 на 21. (Сред т.нар афроамериканци, т.е. негрите, процентът е нарастнал от 28 на 34). Паралелно с това в четири щата безработицата вече с кочила над 10% за януари.А през това време Бернанке печата ли да печата зеленки. Които отиват ли да отиват в джобовете на богаташите. Очаквам ВАСР (Великата американска социалистическа революция). Все пак не може гаучосите да са по-оправни от каубоите.


собств. инф.: Според анадолската Anatolian News Agency и ЕС е клекнал пред турците. Тамошният "изуй-гащи" Кунева се казва Егемен Багис. Та, според него, в новият доклад на ЕС (всички само доклади пишат) "не са споменати обвиненията на Армения по повод събитията от 1915г". Освен това, според Багис, ЕС бил назовал отчетливо кюрдската работническа партия РКК терористична организация. "От Батак съм чичо" Да им имам и морала. Да ви напомням ли пак какво беше открито само миналата седмица при сондажи в югозападна Турция? "Ямите на смъртта" ги наричат резултатите от действията на турските тайни служби. Изглежда, че засега турският гамбит (връткането по посока Москва) изплаши "демократите" на Запад и те забравиха всичко набързо. И Батак, и Макгахан, и Бъкстон и арменците от 1915.


собств. инф.: Гърците много претендират да си прибират древногръцките неща от музеите на Западна Европа, но сега са се разпищяли срещу решението на пазарджишкия съд от 10 март т.г. да ни върнат откопаните през 1999г. край Пазарджик и незнайно как озовали се на търг на Кристис стари наши съдове. Да, имало било закон на ЕС, но Гърция не го била ратифицирала. Е? А ние? Защо изуй-гащи Кунева ратифицира всичко, което и поднесат от Запад без да мисли?


собств. инф.: Според руснаците, на Балканите нещата се повтарят както в миналия век. Вижте интересен филм на руската телевизия "Вести". Какво са правили неправителствените от Англия например. Как медиите манипулират и т.н. Ще бъде изложен до 10 минути по-късно в рубриката ми за политика. "Балканския котел" се казва филма.


14 март 2009г.

България като Китай на голяма Европа. Българската шивашка индустрия е пазар на труд, на евтин труд и това не е тайна за никого "Moнитор". Браво! браво на политиката на робство на Божидар Данев! Да живеят картелите му от мошеници.


734,7 млн. евро са изнесени от страната през януари. С толкова са намалели резервите на БНБ, става ясно от данните за платежния баланс към 31 януари, публикувани от Централната банка. Парите са инвестирали от българските банки зад граница. "Стандарт". Браво! Цивилизационен избор го нарече всичко това оня нещастен адвокат Петър Стоянов. Цивилизационен избор!? "Не сме народ а мърша" да е роб на Запада? Евтин труд и парите на Запад - за да си лапкат окупаторите.


Един нормален човек като мен, който си разбира от нещата, ако има проблем, ще се качи на самолет, ще кацне в Южна Африка и ще тегли на всички по една...Стотици хасковлии гледаха на живо скандалите на площад "Атлантически". "Стандарт". Браво! Наакашвилитата кръстиха улица на Буш в Тбилиси. Тукашните наакашвилита били кръстили площад. С името атлантически. Наакашвилитата са си наакашвилита. Лижат задници на янките, грабят като за последно и после ни теглят на нас по една. От там. Както Иван Миронов, дето ограби  Балканбанк сеги ни тегли по една от САЩ. Кадри. Кадесарски. Те така разбират това, на което посланик Макълдауни и Държавния им департамент казват демокрация и работеща пазарна икономика. Пфу!


до последно той се води в организацията на НАП в община Витоша (София), свързан е и с гръмнатия бандит Славов. Самите данъчни измами се състоят в две неща - първо, да се укрие данък и, второ, да се получи. Това момче, което нарочно няма да назова, защото в момента е следствен, а следствените тайни не бива да се разпространяват предварително. Та това момче като дясна ръка на Мургина е извършило операциите под прякото и нареждане. Казано му е на кого да се опрости ДДС или данък, и от кого да се иска повече. Петър Христозов в интервю за Мария Друмева, в-к . „Хасковска Марица” Ето точно на това посланик Макълдауни и отвореното и общество казват свободна конкуренция и работеща пазарна икономика. А аз инжинеринът му с инжинерин ще се мъча да оцелявам на частно. Без да съм ченгесарин и без да славословя американците, демокрацията им и работещата им пазарна икономика у нас. Пфу!


И пак в същото интервю: "- Защо Милен Велчев доведе „Краун Енджънтс“ в България? - Как защо? За да им се дадат пари, като част от тях те да дадат на него. След което Велчев присвои голяма част от външния ни дълг с Красимир Катев, който е финансов съветник на Цветелина Бориславова." Така ли е посланик Уилямс? И агентите на короната ви ли си делкат? Или само "Софийска вода" ни обира на ползу роду английскому? Как така агентите на короната не знаят а Петър Христозов знае? Ето: "Т. нар. Пингвин - Иван Кожухаров, продължава да е на Калотина. Той е зам. началник на турската граница на Свиленград. Той прави с хората си следната игра - пропускат стоката, която трябва да се проверява във вътрешността на страната в друга митница, примерно на пловдивската. Там има един Праматаров, там продължава да си живее живота Димитър Толев, този, който беше агент на „Краун Енджънтс“. Впоследствие го уволниха и му платиха обезщетение - да е жив и здрав. Не чувате ли как сега финансовият министър казва колко способен и добър е Асен Асенов. Същевременно ние изписахме тонове хартия до ОЛАФ какво представлява т. нар. Дебелия (Асен Асенов). Сега според Пламен Орешарски излиза, че той е един почтен човек. "  И още: "Първи заместник на Кулишев е Румен Божинов. Веднага след промените той е прикрепен към един от най-ярките червени олигарси и перачи на мръсни партийни пари - Николай Банев. Той се сдоби с цяла финансова империя. Николай Банев и ръководството на неговия холдинг са подсъдими за десетки дела за умишлен банкрут на над 100 приватизирани предприятия. ...А на Румен Божинов са лепнали интелектуалния прякор Цайса. Той е силната личност в агенция „Митници“, Сивия кардинал, когото Сергей Станишев назначи. Цайса непрекъснато парадира с близостта си със Станишев. Пред подчинените си най-демонстративно си говорил с него по gsm-ма. Води и дълги разговори и с Пламен Орешарски, и с Петко Сертов от ДАНС, и с червени олигарси и депутати от БСП. За Цайса се знае, че е новият касиер на тройната коалиция. Ето това става на митниците, т.е. нищо не става." Това може и да не е вярно. Но незнайно защо никой не се чувства засегнат и не съди никого за чест и име. Ченгесарски морал явно. За всеки случай за Банев е лесно да се провери, че е вярно изнесеното за угробените ни заводи. То само за ДАНС е трудно да провери каквото и да е  било, изнасяно по сайтовете. Тя, ДАНС само ги затваря такива сайтове. Защото новините им били опасни за ... не, явно не са опасни за България, а за грабителите и.


Както винаги има интересни писания и под статията. Ето един коментар: "Малка поправка г-н Разузнавач - НЕ Иван Мутафчиев, а Ивайло Мутафчиев - изп.директор на Първа инвестиционна банка, заедно с Цеко Минев /и двамата започнали с финансовите далавери от Първа финансово брокерска къща/. Питайте г-н Орешарски малко повече за тях. Е, сега можеш да направиш следващото интервю като разкажеш малко повече и за Цеко Минев - доста познат в последните години извън банкерството, като в туризма например."


Могат да бъдат назовани десетки примери на започнали по бомбастичен начин "разследвания", които впоследствие са приключвани тихомълком и с пълно фиаско Тези дела служат единствено за илюстрация и "доказателствен материал" колко абсурдна е на практика дейността на правоохранителната система. ...Нито в МВР, нито в прокуратурата има възприето правило, както е в нормалните държави, израстването в кариерата да зависи от успешно приключилите в съда дела. Тук е обратното - израстването може да се измери с броя на прекратените поръчкови дела. "Дневник" Да. Точно на това посланик Макълдауни казва, че е  демокрация у нас.


„Всички правителства от последните четири мандата и особено от последните два – на царя и на тристранната коалиция се характеризират с открити престъпления и това не го казвам аз, а ЕС на най–високо равнище. ...Необходима е политическа чистка, без нея ще има фалшиви приказки. "Фрогнюз" цитира стоенчоганевия от САЩ. Хубаво. Вярно. Аз отдавна твърдя същото от този си сайт. Че е необходим Народен съд за последните три правителства. И няма нужда точно зетят на КГБ и гражданин на САЩ да ни го казва. Нещо от неговите уста не ми звучи нормално. Звучи ми във фалшива тоналност както биха се изразили музикантите. Звучи ми почти като думите демокрация, пазарна икономика и съвместни центрове за обучение в устата на американския посланик.


След като имаме за вътрешен министър един мушморок Мики Маус, след като агентите на ДАНС са превърнати в мишки за упражнения, след като прокуратурата гъмжи от кирливи корумпирани мишки и няма воля, която да смаже целия този боклук, идва ред на куршумите и „лошите момчета”. Не заради финансовата криза, Миков, а заради прогнилият ти ченгеджийски боклук! "Афера.бг". Боклук, боклук, ама утре ще протестира. За още и още да си лапка. А ние - небоклука лапаме с Вас мухите, г-жо Томова. И слушаме евфемизмите на янките.


Всъщност, между ТроЯне и СДС/Сергей Дмитриевич Станишев/ няма особена разлика. И двамата нямат жизнен, политически, административен и държавнически опит. И двамата са обикновени марионетки в нечии ръце. И двамата са безскрупулни и нагли. ...Лицето Яне Янев отдавна се върти като разлепен афиш, подмятан от вятъра, около политеческия „елит”, за да си изиграе подкрепящата роля на мюре, за да отстрелят българския избирател, както го правиха досега. Отначало с т. нар. „Кръгла маса”, после със СДС, Жорж Ганчев, Симеон Кобургготски и прочие политическа плява. Новото в случая Яне/или по нашему Трояне/, че службите и тези, които стоят зад тях използват част от истинска информация, за да излъжат, от една страна, ЕС, че се борят с организираната престъпност, а от друга-да измамят за пореден път българския избирател. Николай Колев - Босия в "Афера.бг". Прав сте г-н Колев. Сега остава и да спрете да разчитате, че янките ще ни докарат нещо читаво и като мен да започнете да призовавате сами да си изчистим кочината. С Народен съд! Можем г-н Колев! Правили сме го!


Как всичко у нас е поченгесарчено се разбира пак от "Афера.бг". Там е препечатана статията на Иво Инджев за Румяна Угърчинска и нейната книга за атентата срещу папата и комплотът, който Западът после ни организира. Там, в статията се чете: "Чашата преля, когато чух в поредното й интервю, че през главата на тогавашния прокурор Никола Филчев българското държавно следствие в София, с личното участие и санкция на шефа му Бойко Рашков са й е изпратени „ около 8 килограма преснимани материали” за целите на нейното разследване. Бойко Рашков? Нарушил е правилата (ако не и закона)? И това го е направил човекът, когото БСП през всичките години брани като зеницата на своето ухо…, пардон око?" Такаа... едните са ухо, пардон око и нарушават собствените си закони. А другите? "Ето кратък, но изразителен списък на тези отговорности към днешна дата сред достъпната ни информация ( без претенция за изчерпателност) по отношение на Богдан Василев Угърчински, бащата на Румяна. 1. ИНФОРМИНВЕСТ АД, Председател на Съвета на директорите, Богдан Угърчински, Член на съвета Румяна Богданова Угърчинска-Лазарова, Член на съвета Стоян Денчев 2. ВЕЛГРАФ-ГРУП, консорциум, София 3. ИНТЕАРТОМЕНЕРГО ООД- Елин Пелин 4. ГАЗЕНЕРГОКОМПЛЕКТ ООД – Козлодуй 5. ЕНЕГРЕТИКА, консорциум- София 6. АБ-АГРО- София 7. ТЕХНОИМПЕКС АД – София 8. ПРОМИШЛЕНА ЕНЕРГЕТИКА АД - Ямбол". До тук добре. Мафията ние си я знаем. Но ето какво пише отдолу в един от коментарите: "Жената от снимката не е дъщерята на Богдан Угърчински, а Румяна Вълчева Угърчинска. Няма роднинска връзка с Богдан Угърчински." Сега схващате ли какво значи ченгесари да са на власт? Значи, че нищо, ама нищичко читаво няма отникъде. Няма един почтен допуснат до ченгесарското управление. А посланик Макълдауни тръгнала да им стиска ръката и да ни ги тика за нов мандат. Да Ви имам и демокрацията посланик.


Чипс, в който е намерен бръснарски нож, е бил занесен от изумен клиент във Федерацията на потребителите. Чипсът беше показан от изпълнителния секретар на организацията Павел Кърлев. "Новинар". А през това време "изуй-гащи" Кунева чати. Чати на 12 езика. Браво! И КЗП си получава заплатките. От бюджета. Сиреч от нас.


Световната криза е добре дошла за МВР и прокуратурата Държавното обвинение и вътрешното министерство от дни ни облъчват, че криминогенната обстановка се влошава по икономически причини. За какво ни подготвят?  ...Досега оправданията за несправянето с престъпността бяха законодателството, кадрите, парите, агентурата, недоверието, заплатите, материалната база. Е, сега очевидно дойде ред и на финансовата криза. ...каквото и да стане с престъпността, при армия от 60 000 служители на МВР и 6000 магистрати не би трябвало да има какъвто и да е проблем с нея. Не само с битовата, а и с организираната. При това става дума за системи, които разполагат с близо 2 млрд. лв. бюджет.  Не може годишно да има по 60 000 домови кражби и от тях да се разкриват по-малко от половината. И така за 10 години примерно са се натрупали 300-400 хиляди неразкрити бандитски обири на български домове. Същото е положението с грабежите и измамите ... Просто огромна част от тези престъпления и техните извършители са останали ненаказани. И неизвестните, а и много и от известните, които и сега се разхождат по улиците с по 40-50 висящи дела ...Много са признанията, че във всяка банда има поне по един бивш или настоящ полицай. Същото сигурно важи и за магистратите. "Сега" Тези 70 000 утре щели да протестират. Те! За още повече парички от нас. За да си лапкат и да си делкат! Пфу! И на това посланик Макълдауни казва демокрация и пазарна икономика.


Снощи в Канал 3 Сашо Диков излъчи половината интервю със съдия Константин Пенчев. Ужас посланик Макълдауни! Ужас! Човекът открито говори за мафията сред кадиите, които Вашият предшественик Байърли обучаваше на семинари с паричките на USAID. Гледайте посланик! Гледайте другия петък втората част на интервюто. И тогава се снимайте с Бойко с прозвището Боклука. И тогава ми дрънкайте за демокрация и пазарна икономика.


Вчера бях на семинар на Сън майкросистемс. Тази фирма здраво удря шамари на Бил Гейтс и изтръгването на пари чрез ГДБОП и копилефт. Такава платформа показаха! И напълно безплатна отново. Но покрай семинара малко наблюдения:  Как търпи "не сме народ а мърша" не знам. Аз се вбесих, че трамвай 9 се влачи един час по задръстения "Христо Ботев" още в 8 часа сутринта. Ченгета? От ония дето утре ще протестират? Нямаше! Затова пък, самозабравили се "бизнесмени" от картелите на Божидар Данев профучаваха с колите си даже от лявата страна на трамвая по посока на движението, т.е. срещу насрещния трамвай!  А един от хитреците, ако искате вярвайте, идвайки от "Кирил и Методи", направи ляв завой и понеже нямаше накъде да влезе в платното за движение към ситито на мафията (Син сити) - тръгна в най-лявото платно насреща на всички (като в Англия). Неее, посланик Макълдауни! Тук час по-скоро си трябва референдум за съдене на виновниците за националната ни катастрофа и Народен съд!


собств. инф.: За сега не познавам. Бях казал, че открадналият 50 милиарда Бернар Мейдоф или там Мадоф няма да бъде осъден. Но той от вчера вече е арестант  №61727-054. И щял да бъде такъв до 16 юни, за когато е насрочено в САЩ делото срещу него. Дали забелязва Мистър клийн и подчинената му ДАНС за какви богаташи и за какви срокове на правораздаване става дума? Аферата Мадоф гръмна в началото на тази година. Т.е. в САЩ правораздават и срещу милиардери само за 6 месеца. Как бе посланик Макълдауни? Как у вас може а у нас да не може?


собств. инф.: Отново са започнали престрелките в Нагорни Карабах. Убит е от снайперски огън един арменски военен и са ранени други. Най-много се е стреляло от азерския пост "Одун-даг".


собств. инф.: Бившият посланик на САЩ в Украйна Стивън Пайфър е подготвил 60-страничен доклад за американския съвет за международни отношения. В него се обявява за възможен разпада на Украйна на две части - западна и източна.


собств. инф.: Грузия била готова да предостави територията си за американски военни бази (пардон, центрове за съвместно обучение им казва тук у нас посланик Макълдауни). Поне, че са готови да "изучат възможността да се разположи американска военна база на територията на Грузия" е заявил не кой да е, а външния министър на наакашвилитата Григол Вашадзе в  интервю за японския в-к  Nikkei. А намиращият се по това време в Грузия заместник на Клинтън Матю Брайза е заявил, че САЩ не са молили наакашвилитата за военна база. Да, ама наакашвилитата са си наакашвилита. Те така са свикнали. Без да ги молят да лижат задници. А да. И още една новина на вниманието на нашите хотелиери. Русия започва учения на черноморския си флот в Крим. Освен крайцера им "Москва", из Черно море ще гърми и корабът им против подводници "Керч", корабите "Ладнъй" и "Сметливъй". А, да. Щели да участват и големите им десантни кораби "Язов" и "Ямал".


собств. инф.: Според Юнеско през 2030г. половината население на Земята ще изпитва недостиг на питейна вода. Половината бре Догане бре, износителю бре на българските гори. Половината бре Симеоне бре, секачо бре рилски. Дали си представяте какво престъпление вършат Ахмед Доган и Симеон Сакскобургготски спрямо идните поколения? Ами оня там Юруков от бекапарчетата, дето продължава със заменките?12 март 2009г.

"Как да се спасим от трудово робство" пита днес "Стандарт". Ааа, не неуважаема медия. Hе като бягаме навън. Ще се спасим от робството като се организираме и стъкнем Народен съд! над картелите от назначени за капиталисти некадърници на Божидар Данев!


Лихвите по кредитите отново се вдигат през февруари "Новинар". Ха така! Защо се напъват от ивопрокопиевата Ре:ТВ през 5 минути да ни дрънкат с колко бил паднал либора или как ЕЦБ или там ФРС свалили пак лихвите? След като тук важат единствено правилата на шерифа на Нотингам - грабиш докато не се появи някой Робин Xуд.


И днес рубриките "Бизнес" и "Икономика" на "Стандарт" са точно отражение на далаверите божидарданеви и успехите на управниците ни: Ето я "икономиката": "БТК взима за левче златната си акция. Държавата без глас в компанията" Пак ни изментиха, нали? Както и със златната акция на Кремиковци и т.н. Просто ни грабят като за последно. Но нали "не сме народ а мърша"? Търпим ги "бизнесмените". Останалите заглавия? Нищо! Нищичко, свързано с икономика. Просто защото такава Няма! Благодарение на Божидар Данев и българските правителства. Съгласете се, че заглавия от типа на "Скандалната Дулева е отстранена" и "Тръгнаха първите дела срещу! (да срещу си пише) Cапард" нямат нищо общо ни с икономика, ни с бизнес. Поне аз както ги разбирам тези понятия де. Може би Мистър Клийн и Божидар Данев мислят по друг начин?


В "Монитор" днес също нищо. Но днес няма нищичко и в органа на назначените за капиталисти по въпросите на икономиката и "бизнесът настоява" у нас. Да! От "Дневник" единственото интересно е "Преди десетина дни в медиите гръмна поредният скандал за корупция в здравеопазването. Този път в искане на рушвет беше обвинен директно ресорният замeстник-министър и шеф на управителния съвет на здравната каса д-р Емил Райнов." Но то това вече се знае. Остава само Народен съд!


"Меглена Кунева чати на 12 езика". "Стандарт". Браво! Да чати и е работата. Докато нас ни тровят божидарданевите. "Утре всеки европеец ще може да говори с еврокомисаря Меглена Кунева онлайн. Тя ще отговаря на всякакви въпроси за правата на потребителите на Стария континент на 12 езика." Браво! Всеки европеец щял да може да говори с господа. И какво като говори? Дали пък и Стария континент вече толкова е изкукал от старост, че да не знае, че не е важно какво говори попа (пардон "изуй-гащи", както я нарече румънският и колега Кунева). А е важно какви ги върши попа. И не е ли най-накрая време да вържем попа, за да е мирно селото?


Френската НЕК се оказа на мушката на Еврокомисията. Брюксел подозира френската компания "Електрисите дьо Франс", че изкуствено и незаконно надува сметките за ток. Комисията дори прати свои регулаторни органи да обискират офиси на компанията в Париж, предаде АП. "Стандарт". Интересно кога някой изобщо ще погне чешката ЧЕЗ за същото? И за надменният им и нагъл отказ от ползването на електромера.


След като  продажници и некадърници ни направиха енергиен център на Балканите, който е заобиколен от невъзможния, според Бакърджиев "Син поток" и не е свързан с ни една съседна държава, както се видя през януари т.г., сега пак продажници и некадърници, като нямат какво да правят, ще правят ... познахте. Семинари! На които ще ги потупват от САЩ по рамото и ще ги обявяват за Мистър Енерджи. И ... ще духаме супата. Да! Според информация на "Стандарт" днес, "Янките гостуваха в Министерския съвет вчера. По време на разговора Станишев представи пред тях инициативата си в София да се провежда ежегоден форум, който да анализира и начертава изграждането на общата енергийна политика." Край на цитата. Турци, гърци и румънци ще я правят реално енергийната политика. А ние ще я анализираме и ще лапаме мухите. Благодарение на компетентните. Пфу!


Мистър Клийн си мисли, че както янките го тупат по рамото, докато се настаняват в центровете ни за обучение, така и от ЕС ще си играят с него на енергийни форуми и семинарчета. На "Фрогнюз" Огнян Стефанов е публикувал текста и линк към видеото за това как Мистър Клийн едно си знае и него си бае (В същото време има прогрес и се осъществяват реформи... ). Докато мрем и ни доограбват божидарданевите Мистър Клийн това си пее "В същото време има прогрес и се осъществяват реформи..."


"В началото на демократичните промени Николай Банев създава АКБ „Форест“ като една от първите охранителни фирми в Хасково. Учредители освен него са още Росен Араклиев - син на командира на партизанския отряд „Асен Златаров“, Иван Араклиев и полковник Костадинов, който е мозъкът на сдружението." "Афера.бг" Както виждате под слънцето нищо ново. Знаем си как се пръкнаха значи "бизнесмените" на Божидар Данев. Е този не е хотелиер. Този първо охранител. И винаги има и полковник отзад зад далаверите. Мозъкът. Точно защото мозъците на "прехода" са все полковници затова и сме на това дередже. Вижте още един цитат: "Бизнесменът обяви преди време, че на мястото на плувния басейн ще вложи 20 млн. лв. за модерна сграда .Комплексът обаче тъне в мизерия и разруха. Обеща, а нищо не направи. А иначе харчи пари по хазарт, дори заплатите на хората не изплаща, говорят хората по повод тиражиралата се информация, че Банев е загубил 150 000 лева в казиното на хотел „Шератон“ преди няколко седмици." Божедаре бре! Божидар Данев! Шефът на картелите. Това е бизнесът ти. Не, не е изолиран случай Банев. Да ти цитирам ли и Черепа с неговото "поръчвахме, когато можехме плащахме", казано пред германски вестник? Да ти напомням ли как си получиха заплатите строителите, работили за Мултигруп? (Чрез коленичене в американското посолство). Да напомням ли пак какъв е и зам.-председателя на БТТП? Красимир Дачев? Дето не дава пари на български професори, ползва австрийски консултанти и угроби до тук два завода. Но иначе с ограбеното се е записал за полет в космоса. Пфу!


Както винаги, интересни са и коментарите под такива статии. Ето един например пак под същия материал на "Афера.бг": "На тези двамата прикрити хомосексуалисти Ветко -Минета / Ветко Арабаджиев/ и Кольо- Дупката /Николай Банев/ авио компанията им беше нужна, за да могат да избягат с част от откраднатото от българският народ в държави като Южна Африка ,където Ветко- Минета се намира в момента!" Това най-вероятно е за ДАНС, ако си вършеха работата. Както и другият коментар: "Евгения и Банев даржат заложник ц.цонев със еротичен клип от преди 2 години а скандалната заменка струваше на акб само 150 000 лева толкова платиха на 15 продажни общински съветника от каварна." Оставям настрана, че писателят явно не знае български език. Те сегашните му кадри на Божидар Данев са такива. Те, "бизнесмените" му такива само издигат и насърчават. Нали ако има един кадърен около полковниците, той ще им се смее и със задника си на "мениджмънта".


Днес най-накрая се появи пак и Нора Стоичкова в "Новинар". както винаги точна: "А как забогатя и се уреди изтъкнатото ви политическо представителство и ръководство, дами и господа?! Защото ние знаем – за има-няма 800 дни стана цялата работа. И царя уредиха с имоти, и себе си дори. А децата си пратиха в чужбина да учат, че багажник за оня свят няма. После им остана само да бранят кокала. Евалла! По-добри от тях са само в Движението за права и свободи. Дори стогодишната БСП понякога изпуска тояжката." Оценка нали? Мистър Клийн, как беше там пред Евронюз? "В същото време има прогрес и се осъществяват реформи..." Да Ви имам и реформите, а? Направо към Народен съд водят. Защо ли? Ами вижте как завършва Стоичкова: "В този ред на мисли – моля, не пипайте кмета Борисов! Стига с тия оставки по никое време, господа общински съветници от БСП, че ще вземе да му изпишете още повече веждите. Не го питайте непрекъснато как „Новера” спечели концесията за боклука. Че накрая ще вземе да ви отговори в прав текст, какъвто си е прям. И тогава цели партийни централи в чудо ще се видят как да се обясняват от къде и от кого какви пари са взимали. Че да гласуват правилно." Край на цитатите. "Не сме народ а мърша"? Не е ли време а? За Народен съд!


Престъпниците, осъдени на до 1 година ефективен затвор, ще могат да откупуват свободата си. Това предвижда концепцията за нов Наказателен кодекс на Министерството на правосъдието "Сега". Боже мой! Тези мислят за всичко предварително. Не само как да грабят. Ами и как после да се подсигуряват. 


Снощи по Канал 3 Маргарита Михнева и Нина Селвелиева  направиха ужасяващи разкрития за родното ни кадийство и за учещият ни на морал Карбовски (Все не можех да забравя, че е ученик на агента Кеворкян и че е бил и той на стаж в САЩ). В прав текст от екран беше разказано как е изфабрикувано делото срещу депутата Кузов за педофилия. Всъщност имало две дела с един номер. Едното си е стояло в чекмеджето. Когато Кузов е станал депутат е бил привикан в СДВР. Там пък са "попипнали" друг документ. А върхът беше как едно цигане разказа как Карбовски му обещал колело ако цигането свидетелства, че е правило свирка на Кузов. А после Карбовски даже не му дал колелото. Журналистика баджанак. Нали посланик Макълдауни? Паравосъдие!? Правилно Нина Селвелиева подчерта, че на всеки у нас могат така да скалъпят всичко. И на това посланик Макълдауни и Държавния и департамент ще кажат демокрация после в годишните си доклади.


собств. инф.: Май се оказа верен оня виц за това как като се карат Русия и САЩ печели Китай. Още янките неизбягали от Ирак и там вече идват китайците. Първият голям търг за разработка на нефтени полета след обесването на Саддам е бил спечелен от Chinese National Petroleum Company (CNPC), ни информира Reuters. т'ва е положението как'Сийче. Че требе да ги учим йероглифите. И умните янки от МВФ така ни съветват. Да сме викали китайските туристи. И милиард не могат да грешат а?


собств. инф.: Китайците пак са окрали и руснаците. След като им покитайчиха Су-25. Янките били шашнати от предлаганите за продажба на оръжейните изложения African Ground Force Equipment Exhibition в  Кейптаун и на Defense Exhibition в  Карачи китайски ракетни комплекси HQ-9 или FD-2000. Това си били чистички руски С-300. При това в китайски маниер - на доста по-ниски цени. Ами сега? Кой пръв ще въоръжи Иран? Както винаги по-интересни са коментарите под такива статии. А руснаците и те коментират. Например тръпки ме полазиха под коментара, че е неизвестно по колко такива комплекса дневно могат да произвеждат китайците ако се наложи. Зато мъй строиме ракетъй се оказа, че могат да строят по 4-5 булави годишно. Стига да я доизкусурят де. Булавата. Ама един милиард китайци?


собств. инф.: Днес нашите медии пак услужливо ни дрънкат за цели две нови и задължителни за нас - попадналите в трудовото робство ваксини. Ужас! А пак днес -12 март от 11 часа и 40 минути в окръжния съд на Киев започва съдебен процес по иск на Александър Славски срещу другият производител на "ваксина" против птичи грип Serum Institute. Само да напомня, че там беше започната ваксинация на всички младежи от 16 до 29 години от шарка, която после беше спряна от прокуратурата на Кроматорск след като 16-годишен младеж почина от "ваксинацията". А за това как американците от Baxter International, Inc, NYSE:BAX замитат следите на случая с разпращането на щамове, които могат  да изтребят цялото европейско население с мутация на птичи грип (мнението не е мое, а на следящият процеса Сергей Дибров) можете да видите на http://www.topix.com/com/bax/2009/02/baxter-sent-vaccine-samples-contaminated-with-bird-flu-virus-across-europe Да, там има линк към Блумбърг, която първа писа за смъртоносната опасност. Но на сайта на Блумбърг по линка вече няма нищо. А още по-фрапантно е като отидете на линка http://www.miller-mccune.com/article/experimental-virus-mistake-alarms-europe-1027


собств. инф.: След като посредничеството на Турция по уреждането на арабо-еврейския конфликт завърши с трясък, сега изглежда, че Турция се опитва да стане посредник между САЩ и Иран. Турската преса съобщава, че първо в Tехеран на форум на Организацията за икономическо сътрудничество Абдула Гюл е призовал Иран да помагал в борбата с тероризма (не знам дали това следва да се тълкува, че турците искат и Иран да треби кюрди). Но по-интересното е второто. Че Гюл бил предал на Ахмадинеджад лично послание от Обама. Нашите "десни" оня ден по ТВ Европа бяха много разочаровани от новата американска политика на Обама. Поне така излезе от изказванията на Калин Манолов.


собств. инф.: Днес нашите медии ни информират как Турция прекратила побратимяването си с няколко български града. Затова, че признавали кланетата на турската власт над арменците. В същото време "Гласът на Армения" днес публикува документи от процесите през 1918-1919г. От тях се вижда как командирът на 3-ти армейски корпус Махмуд Кямил е предупреждавал, че  всеки мюсюлманин, който се опита да защити християнин ще бъде обесен пред къщата си, а домът му ще бъде изгорен. Защо ли аз си спомням "От Батак съм чичо". И оная мърла дето с немски пари се опитваше да подправя историята ни. А когато прочетох как турците са товарили арменски жени на баржи с лъжата, че ще ги депортират а после са ги давели из морето, незнайно защо се сетих и за издавените в шлепове по Дунава българи. Издавени от българи. През 1923г. От когато и стартира гражданската война в България.


Вчера си обнових и блога, в който накратко показвам и разказвам за проектите, които аз съм създал. Можете да идете, ако Ви интересува, и да видите на http://yordan3d.blogspot.com

А ако Ви хареса и да ми поръчате. Както са направили другите.


11 март 2009г.

Aко продължавате да не ми вярвате какво е икономика според "бизнеса" на Божидар Данев (Божидар Данев - шеф на БСК), днешните медии ни го казват. Икономиката на "бизнесът настоява" е икономиката, която прави и  зам.-шефа на БТТП Красимир Дачев.  (Зам.-шеф на другата организация на картелите),  В "Монитор" днес има едничко заглавие по темата, набиващо се в очи и то ни обяснява как крупен "бизнесмент" купил за 100 000 машини от САЩ, оценил си ги за милиони, изтеглил от нас (с благословията на НАП, то по друг начин не става) милиони ДДС, че после почнал да ги пробутва и за  еврофондове. И едва тогава се намесил ОЛАФ. Иначе и до сега нямаше да знаем що е то "бизнесът настоява". А в "Стандарт" в рубриката им "Икономика" картинката е съвсем точна: "Антимонополисти проверяват телекома за вдигане на цените". Другото заглавие от "Икономика" може и да Ви се стори, че не е по темата: "Ходим на риба в Гърция", но за съжаление е. Показва икономиката на Божидар Данев, защото от статията научаваме, че: "Грижата за водните басейни у нас е сведена до нула, а те се експлоатират основно от рибната мафия, твърдят от СЛРБ.". Такааа... благодарение на божидарданевите писма до правителствата ни вече ходим на почивки в Гърция и Турция, защото тукашните хотели се експлоатират основно от хотелиерската мафия. Благодарение на мъдрите насоки на Божидар Данев ходим и за лекарства в Гърция, защото тукашните софиянски търговски лиги са в ръцете на аптечната мафия. Пардон, на мафията Божидар Данев явно казва браншовите съюзи. Съюзите Му на "бизнесът настоява". Видно е отвсякъде от резултатите Му.


А, да. по-нататък в рубриката си "Икономика" "Стандарт" е сложил заглавие: "Евтини SMS и интернет в Европа". Да. В Европа да. У нас - не. В божидарданева България има днес върховна поръчкова статия. Как ченгесарската фирма М-тел щяла да ни предлага навигация из България само за 19.90 лв. на месец. След като в същото време на http://www.bgmaps.com/gobgmapsad/ се вижда, че "...Платената услуга [go.bgmaps.com] предлага интерактивни карти на България и на големите български градове за мобилен телефон....Месечен абонамент (ползване на услугата за срок от един месец). Цената е 2.00 лв (без ДДС). ...Важи за всички абонати на Мобилтел, Глобул и Вивател." Абе член на БСК да си. Сиреч в картела. Сиреч от мафията. Тогава само може за нещо, което някой предлага за 2 лв. ти да изнудваш за 10 пъти по-висока цена.


Ето я мафията: "Брюксел одобри различни ставки по ДДС, България не ги приема. Орешарски: Влизането в еврозоната не ни е приоритет номер едно" "Медиапул" Още дъълго явно рубриките за икономика у нас ще се пълнят само със заглавия това по-евтино в Европа, онова еврокомисията препоръча да се намали, но за Орешарски & Божидар Данев това не е приоритет. Ходим в Гърция, защото тукашната мафия...Докато не се съберем за да им стъкнем Народен съд!


 И в "органа" на назначените за капиталисти "Дневник" днес нищо интересно. Е, "Тяло на застрелян мъж беше открито в запалена къща в столичния квартал "Владая" през изминалата нощ." не е нещо особено за териториите на трите американски центъра за обучение. Кадиите минаха през семинарите на USAID, репеутата бяха посетени от "Отворено общество". Какво друго вече да очакваме освен бездействие? Е, ако тръгнем много да протестираме, че ни избиват и палят, както се опитаха да протестират в с. Мечка - одма ще им се замъкне американския посланик да защитава мародерстващите цигански банди.


А, да. В "органа" на назначените за капиталисти има още една любопитна информация: "Безработните - без шанс за американска виза". Така де. Да е ясно зад кого са САЩ. Ако си крал - американски гражданин. Справка ограбилият Балканбанк американски гражданин Иван Миронов. Справка Мултигруп, която изплати заплати на строителите си едва след намеса на американското посолство у нас. Да, и те - собствениците на Мултигруп се оказаха американски граждани. Но виж, ако си от ограбените - нъцки американска виза. Бедните не са от нашите. Така излиза посланик Макълдауни. Бедните, ако им стиска, да да се организират и да пращат крадливите богаташи в затвора. Друг шанс вече за тях няма. Кой таковал - таковал. Мара е вече женена. Т.е. САЩ днес не са Америка от 1930г.


Frognews.bg представя на своите читатели статия от авторитетното италианско издание L'espresso. "В държава като България, корупция и безнаказаност има във всички обществени сектори.  ... Околовръстното шосе е дом на складове на едро и евтини проститутки. По-скъпо платените работят в салони за масажи в центъра, в стотиците малки казина, в елитни нощни клубове като “Табу” на 50 м от сградата на Народното Събрание, стриптийз, харем, садомазо, Кама Сутра барове и голи тела на жени отрупани с плодове, които клиентите ядат. ..." "Клиентите"!? Клиентите на бъдещия Народен съд явно визират италианците. Но по-нататък се разбира, че италианците и те даже знаят кой е виновен за всичко. Ето още цитат: "Вместо да инвестират в производство, индустрия или услуги всички, които имаха пари се хвърлиха на недвижими имоти. Печалбата беше бърза и сигурна доколкото можеха да се купуват милиони кв. метри на ниски цени с американски средства,” казва Лина Янчева, 29-годишна бизнесдама". Такааа... ако под средства се разбира планиране, защита на мародерите, натиск, издигане на постове само на продажници - да, съгласен за американските средства. Защото парите си бяха наши. Разпределяни от ДС. Но виж, закрилата наистина си беше и си е американска.


Днес в "Афера.бг" се набиват в очи две заглавия: Първото е, че човекът, около чиято яхта се е плацикал Мистър Клийн бил минал в нелегалност. "Кредитният милионер Николай Банев изчезна мистериозно, за да спаси и прикрие своя благодетел - разузнавача и агента на ЦРУ ген. Тодор Бояджи-ев." Така де. От ясно по-ясно Краде се от нас, а закрилата от янките. Благодарение на тази им 20-годишна политика на янките и се стига до логичното второ заглавие на "Афера.бг": Прокурор №1 готов с апелативните шефове, чуди се как да ги отцепи от местната мафия" Ами няма защо да се чуди. Нещата вече се оправят само с Народен съд!


Че юпитата, които ни натресе секача рилски  крадат повече и от него, на нас - българите от България, а не домъкналите се да ни крадат от Запад "юпита" ни е ясно. Че кадиите, минали през семинарите на USAID ги прикриват също е ясно. Че НАП си е с мафията - и това напоследък стана ясно. Но всичко заедно се потвърждава от театрото, наречено ревизия на "юпито" Христо Лачев. Ето малко цитати по въпроса от в-к "Сега": "Сумите, които са му превеждани по банков път като заплата не влизат в паричния поток", обясни метода на изчисление на приходите и разходите инспекторката Бойка Димитрова. По думите й данъчните не приемали за реален доход или т. нар. "живи пари" средствата, превеждани по сметки на подсъдимите, ако те не са ги изтеглили от банкомат." Дааа... сега става ясно, че 60 000 заплата за английския шеф на "Софийска вода" не са доход. Стига да си под американска или поне под английска  закрила. (Този се домъкна от "Бритиш Американ Табако"). Тогава за теб няма НАП, няма ДАНС, няма ГДБОП. (на последната структура все не мога да и запомня новото име от множеството "преструктурирания"). Но я се опитай да откраднеш едно кебапче за да хапнеш поне, както беше се опитала една в Благоевград!? Тогава ще видиш за какво служат 70 000 хрантутници.


"Комунисти, комсомолци, бизнесмени са в един и същи строй" е друго заглавие на "Сега" днес. Ааа... и янките, и янките са в този строй. Не аз тупах по рамото Станишев и го обявих пред раята за Мистър Клийн. Не аз приемах Миков във Вашингтон да одобрявам структурата на МВР. Не аз, а янки работят като съветници в ДАНС. Не аз, а агенти на короната вече купища години ни грабят клечейки из нашите митници и правейки се на ударени за контрабандите на Дебелите. Иначе статията е вярна: "...Достатъчно е да споменем депутатите Петър Кънев, Добромир Гущеров, но в тази категория попада и голям брой знайни и незнайни фирмаджии като Жори Алексиев, Ненко Темелков, Радослав Илиевски, Васил Антонов. За степента на социалните им чувства може да се поспори, като се има предвид десния законодателен уклон на сегашното мнозинство, затова пък покриват основните критерии на левицата - принадлежност към бизнескласата и образователна степен. БСП постепенно се трансформира в чистопробна бизнеспартия от рода на коалицията "Ковачки", с тази разлика, че дава политическо убежище на повече от един бизнесмен. " Край на цитатите. Гласувайте пак за мафиите на движението за пари и сеири. За имотите на секача рилски. И за бекапарите - най-верните слуги на янките до сега в антибългарската им политика.


собств. инф.: Станаха ясни подробности за това как китайците са изгонили корабът на ВМС на САЩ "Импекабъл". Корабът бил следял не базата на острова, както Ви информирах вчера на база собствени търсения из Гугъл, ами следял китайските подводници, според Асошейтид прес днес. Освен това, според представители на Пентагона, корабът не бил изгонен от 5 военни кораба на Китай, както вчера Ви информирах на база информация на Итар-Тасс. Както самите янки са разказали пред Associated Press, няколко китайски маломерни съда наобиколили "Импекабъл" и се опитали да му повредят локатора. Китайците предизвикателно си събували гащите и си показвали на янките долното бельо. Поне янките за голи китайски задници не споменават. Янките не им останали длъжни и използвали противопожарните маркучи да изкъпят китайците. Все пак, макар и на ВМС на САЩ, корабът "Импекабъл" наистина е бъкан с апаратура за разузнаване и няма оръжия на борда си. Но има противопожарни помпи, както се разбира от инцидента.


собств. инф.: За любовта на Латинска Америка към САЩ няма защо вече да Ви пиша. В Боливия вече гонят американските дипломати по списък май. Сега вече е изгонен и вторият секретар на посолството. Да се готви явно посланикът. А във Венецуела? Явно на Чавес вече му е минала ангината и може да говори. Защото той пък, след като експроприира миналата седмица поредния западен концерн,  е заплашил дори символа за янките - Кока-кола. В двуседмичен срок на Кока-Кола е наредено да напусне столицата Каракас и "да заминава със своите машини в саваната". На мястото, освободено от Кока-кола в Каракас, Чавес щял да построи домове за бедни. Ние тези неща посланик Макълдауни си ги знаем. Знаем и причините които ги довеждат и последствията, които се получават. Затова Ви и дрънкаме на вас янките. Но вие слушате и закриляте точно онези, които ще доведат до нови Чавес-и по цял свят. Прочее никакви визи за САЩ на безработни нали? Безработни от цял свят съединявайте се. Янките натам ви тикат.


собств. инф.: Хилари Клинтън - шефката на посланик Макълдауни подарила на руския външен министър Лавров в знак на желание за затопляне на отношенията жълта кутийка с червен бутон. На бутона на английски пише Reset. А на методица peregruzka (Перегрузка значи претоварване). "Ние сериозно се потрудихме да намерим вярната руска дума. Как мислите, успели ли сме?" е запитала Клинтън Лавров. "Не, Вие сгрешихте" - отговорил Лавров. Защото на руски ресет се превежда като перезагрузка т.е. презареждане. Не знам опит за бъзик ли е бил ходът на Клинтън или наистина толкова им е административния капацитет. А може пък и да е вярна констатацията, че отношенията между САЩ и Русия са пренатоварени.


собств. инф.: На 8 март, в неделя в Джавитц-център в Ню Йорк се проведе първият търг на отнети от американци за дългове жилища (foreclosed). Достатъчно е да имате в джоба си акредитив за 5000 долара и можете да купувате. Като спечелите "бид" все ще се намери банка да ви финансира покупката е гласяла рекламата за търга. (Ужас! Тия продължават като драшковите! Хампарцумянките са наши - ще грабим!) Предложени са били над 400 имота. По време на търга навън е вървяла демонстрация. На плакатите пишело "банките изземват, а хората ги изселват". "В много домове, които днес се продават все още живеят хора!" се е обърнал към митингуващите Лари Холмс от Bail Out the People Movement - организацията, организирала митинга. На 3 април същата организация планира голям митинг на Уол-стрийт. Според Mortgage Bankers Association 5.4. милиона или 12% от домовладенията в САЩ вече са в процес на foreclosure. Т.е. ще бъдат разпродадени. И това е по данни за декември 2008г. Колко са процентите днес просто никой не смее да информира.


собств. инф.: В неделя публикувах свой материал за това че Черно море все повече става не място за плаж ами за военни бази  и петролни разливи. Позицията ми се потвърждава и от започналите опити на Турция да лавира между САЩ и Русия. Според проправителственият турски “Yeni Safak” скоро било възможно янките да си построят военна база и в Трабзон (на Черно море). Е, турците се досещат, че там янките ще бъдат под прекия прицел на руските искандери. А може би това им е и целта? Да сблъскат янките и руснаците?


собств. инф.: Продължават по време на сондажи на юго-запада на Турция да намират масови гробове, за които се предполага, че са убити от турските тайни служби кюрди. Според радио "Свобода" са намерени нови "ями на смъртта", а костите са предадени за съдебно-медицинска експертиза.


собств. инф.: Продължава румънската експанзия по териториите на Украйна. На 9 март т.г. (оня ден) в с. Озьорное в Измаилския район на Одеска област се е състоял румънски симпозиум. Посветен на Александър Авереску. Роден в това село премиер на Румъния в миналото, завоювал през 1918г. за Румъния Бесарабия. Интересно защо никой не се сеща за бесарабските българи и за нашите - български места по тези територии? Молдованите направо са останали в шок. Според ръководителя на Съюза на молдованите на Украйна Анатолий Фетеску да се изигне паметник на Авереску в Озьорное е все едно да се издигне паметник на Гудериан край Смоленск. Май май Romania Mare е жива?


собств. инф.: След като бомбардираха варварски Югославия и утрепаха в Хага Милошевич, янките днес са обърнали тоягата и сега се мъчат да привличат сърбите с морковчето. Представете си пещерата на Тито (да, на комуниста Йосип Броз Тито) в Дрвар (мястото където партизаните на Тито са отбили немския десант по операция «Rösselsprung»  на 25 май 1944г.). Бившият комунистически мемориален комплекс сега щял да бъде ремонтиран с пари на USAID. За да станел отново туристическа забележителност. Да не би след българския "елит", янките и сърбите да се опитват да насъскват срещу Европа?

10 март 2009г.

Медиен магнат по морето източил близо половин милион от ДДС. Данъчните в Бургас издирват бизнесмена Георги Стоянов, за да му връчат ревизионен акт с особено голяма стойност за източване на ДДС. ...Докато бирниците издирваха бизнесмена, той оглави инициативен комитет "За гражданска нетърпимост и защита от беззаконието в НАП-Бургас". "Стандарт". Какво да Ви кажа? Обикновена наглост на божидарданевите. Назначен за капиталист ченгесар, самозабравил се, и вече се счита за господ. Назначена от далавераджия за далавери Мургина, самозабравила се, и вече се счита за господ. Поне от обяснението на Зоя Димитрова, за това как Мургина е реагирала на уведомението, че и се отнема достъпът до класифицирана информация навява на такива мисли. За самозабравили се. И "бизнесмени", божидарданеви и служители партийни.


Представете си крехка девойка, с нежен момински дъх, почти запазена – да речем между 16 и 18 годишна, с диплома за икономист и страст към Гьоте и Шекспир. Чете ги в оригинал, естествено. Това се случва най-често вечер, след дългия й работен ден на .... чистачка. Нещо не ви се връзва? Оня ден се сблъсках с една такава (обява) и първо си помислих, че се е получила случайна инфекция. Но после гледам, долу се кипри мобилен телефон на мъжа, който си търси именно такава начетена чистачка – хем ученичка, хем висшистка, хем с два западни езика. Умно. Ето как ще се спасим от финансовата криза! http://www.forumat-bg.com. Дааа, а иначе и днес "бизнесът иска!". Хампарцумян даже стажове започва. Е, без заплата, ама то е друга работа. "Бизнесът" божидарданевсkи (разбирай антинароден и крадлив) искал да решава дали му трябва технически университет или школи за масаж. Пак на същият сайт под друго заглавие "Немотивационно писмо" се вижда още какво иска "бизнесът" божидарданевски: "Ето тук има даже кратък пример, който ще си позволя да цитирам: “Моята автобиография показва успехите ми в производството и бутилирането на олио. Само за две години успях да повиша производителността с 25% при същите разходи. Убеден съм, че постиженията ми в тази област са ме подготвили добре и аз мога да допринеса значително за успеха на новата ви поточна линия в Балчик.”. И още един цитат, който би трябва ло да ви накара да се замислите  как вече се вече изживяват назначените за капиталисти ченгесари от картелите на Божидар Данев: "Не съм жена... ъъъъ... наложително ли е? Т. 7. Правилото на тройката След краткото ми наблюдение, че търсите жена, съвсем отговорно искам да заявя, че не искам да участвам!" Толкова коментари за големите днешни новини на мазните медии, че "бизнесът иска". Да, пак Божидар Данев и пак иска. Сега искал кадри. Видяхте какви. Ама да отговаря за нещо "бизнесът" божидарданевски? Неее...


Не знам защо и "Фрогнюз" е тръгнал да припява на агент Иван Гарелов за военен преврат? Там е препечатан материал от Emigrant.bg, в който се казва: "Реално хора, на ръководни места в държавата, истински загрижени за народа и самата държава НЕ СЪЩЕСТВУВАТ! " Добре. Съгласен. Има американски марионетки и служители на самозабравили се божидарданювчета. "В съда нищо не може да се докаже, защото де факто правосъдие в държавата няма! И започва срамното и нагло грабене на България! " Добре. Съгласен. Правосъдие няма. Имаше семинари с парите на USAID, на които кой знае какво са ги учили тукашните кадии. За всеки случай едва ли са повтаряли курсовете на катедрата по право на СУ. "...грабежът продължава с неадекватно високи цени на ток, вода, парно, комуникации, транспорт, услуги и всичко, което може да накара един здрав и нормален българин да си хване пътя, и след като тегли една благословия на изродите, да напусне държавата.". Добре. Съгласен. Грабежът продължава чрез картелите на Божидар Данев. Но не съм съгласен, че в резултат трябва да се напуска държавата. Тя трябва да се брани! Ето, аз всеки божи ден призовавам: Божидар Данев на Народен съд! Всеки божи ден призовавам западните посланици да си носят отговорността за натвореното от техните. От гьонсурати като Мартенс. От прокарващи планове, като плана Ран-Ът, сиреч МВФ. От организацията на Джордж Сорос, защитаваща мародерстващите цигани.  От организацията, приела Кунева за еврокомисар, като знак на благодарност за "изуй-гащи" може би, защото онази не защити една, едничка българска марка или българско изделие. От организацията на Соломон Паси, който нагло нарече АЕЦ Козлодуй гнездо на Ал-Кайда. (Добре, че не му се вързаха янките да изсипят една камара ракети и там). Но охотоно бе използвано от ЕС да затвори енергоблоковете. Казвам го. Протестирам. Опитах даже да организирам ТРЗ. Не бягам от тук. "Съвсем тенденциозно по медиите, се плашат всички от това, колко лошо ще стане, ако някой диктатор се докопа до властта в България.". Ето значи, къде било заровено кучето. Усещам аз, че янките ги сърби да повторят Чили и у нас. Един Пиночет. Малко разстреляни протестиращи като мен и ... хоп, Божидар Данев продължава с "бизнесът настоява". Хотелиерите-ченгесари продължават с бетонирането. Дебелия с контрабандите. Мургина с признаването на ДДС-та, но пак само за своите. Хампарцумянките пак с кредити, но пак само за "кредитополучателите" драшкови и т.н. Няма да стане посланик Макълдауни. Защото МВФ не е СССР. МВФ не дава. МВФ взема. А парите са у ЕС. Те затова няма да я бъде диктатурата. Както е написал под статията един коментирал: "по принцип нас ни управлява военен режим- бившата държаван сигурност. Пък за други военни не знам в тази държава. Абе пак заблуждавате хората. Анализа е направен добре, но изводите са грешни."


Страната ни има един голям пороблем и той не се нарича Станишев, Симеон, Доган или Бойко, а е доста по-фундаментален. Държавното управление е подменено с корпоративно. Цялата власт е в ръцете на шепа неприлично богати задколисини играчи, които са парцелирали България, а т.нар. "политическа класа" е техен делегиран подизпълнител в рамките на бутафорните институции. ...Организираната престъпност е натоварена да върши мръсната (незаконна) работа на корпоративния елит, като в същото време играе и ролята на официалния лош, срещу когото "държавата" (политическата класа) "се бори". ...Силните, активни и независими граждански структури са способни да демаскират подмяната, оказвайки контрол над "политическата класа", като разкриват и атакуват зависимостта и от корпоративния елит и бутафорната същност на държавата. Нашият шанс днес е в наличието на нова публична среда, която трудно може да бъде запушена лакеите - интернет. За втори път цитирам блога на Николай Павлов от http://ntpavlov.blogspot.com Освен, че е пълен с правописни грешки, текстът е като оня от емигрантите дето призовават за военен преврат. Т.е. добри констатации и неверни изводи. Да се врем в Интернет вместо да хващаме обувката?


Днес се навършват точно 800 дни, откакто България стана член на Европейския съюз. Имате ли усещането да се е подобрил животът ви? Едва ли. Можете да пътувате с по-малко формалности из Европа, но все като най-бедни роднини. Българинът се чувства най-нещастен, най-обиден и най-ограбен, както беше и преди членството му в ЕС. "Сега". Да, ама след МВФ и ЕС успя да поприбере от нас нещичко. Вече втора година си плащаме окупационната такса от 600 000 000 български левчета, за да има за командировки за Мартенс например до тук за да ни тика Бойко с боклука. Спряха ни и АЕЦ-а за да не се пречкаме на френските далавери в Черна вода. Набутаха ни и "Софийска вода", за да има по 60 000 пак наши левчета за безработни англичани като Стерлинг... да изброявам ли още?


Тече разработка, свързана с пътя на мръсни пари от наркотици и проституция, с които са захранвани предизборни каси на ДПС, научи afera.bg  Е, разработка най-вероятно тече. Въпросът е за резултата. Защото разработката може да тече докато си ги разделят. Парите де.


собств. инф.: Пет бойни кораба на Китай са избутали "изследователски" кораб на ВМС на САЩ. Инцидентът е станал на 120 км. край китайския остров Хайнан. Не знам какво точно са "изследвали" янките край китайската военна база на острова им, но явно китайците не са много съгласни да ги изследват. Щото явно са видяли до къде ни докараха изследванията на МВФ, Сорос и прочие изследователи нас - българите.


собств. инф.: И руснаците явно вече ги е страх от Китай. Както съобщава Kanwa Defense Review Китай е искал да закупи от Русия палубни изтребители Су-33, но руснаците са отказали, опасявайки се от утечка на военните си технологии. А защо китайците са се натискали за изтребителите? Ами следващата година ще бъде готов първият китайски самолетоносач. Засега с водоизместимост само 48 000 тона. Но китайските конструктори явно не могат да докарат до работоспособност собствен палубен изтребител.


собств. инф.: След като вчера Ви информирах затова откъде идва великденския грип у нас, днес искам да Ви обърна внимание на още един източник. На сайта на William Engdahl има извадки от негово изследване за това как фондът Рокфелер е разработил и експериментирал в Мексико "ваксина" водеща до безплодие у жените. Според Енгдал реализира се стратегия за намаляване на човечеството. Особено в бедните страни ("ваксината" е била изпробвана и във Филипините). Това, според Енгдал, е съдържанието на онова, което Пентагонът наричал биологическа война, а медиите на янките "решаването на проблема с глада в света". Научните подробности за "ваксината" са от James A. Miller Are New Vaccines Laced With Birth-Control Drugs?// HLI Reports, Human Life International, Gaithersburg, Maryland; June-July 1995.


собств. инф.: Гърция дава добър пример как се защитава националното. Гръцката църква е подала иск в съда в Страсбург против Турция и го е спечелила. Искът е бил поради отказ на турските власти да регистрират и впишат в държавния турски регистър земи принадлежали на църквата Успение Богородично от остров Тенедос. Европейският съд е осъдил Турция да плати глоба от 100 000 евро.


собств. инф.: Руската телевизия "РТР Планета" е направила сериозен филм за руско-турската война 1877-78г. и Освобождението на България. След час ще го сложа в рубриката си за политика тук. За съжаление и руснаците са забелязали откровенията на новите специалистки с къси полички. Във филма ще видите изказването на Зорница Велинова, направено преди седмица. На трети март т.г. по БНТ. Където подобната на специалистките на Паси от външно, които се снимат по прашки, тази пък лизачка заявява, че на българите в османската империя им е било добре. Всеки си знаел мястото. Сещате ли се защо подобна позиция би финансирал и "бизнесът" на Божидар Данев? И за какви кадри става дума явно в искането на БСК към българското образование? Публикувал съм филма в раздела си за политика. (Вижте горе менюто вляво). Бива го. Най-малкото защото в него звучи и автентична руска бойна песен от него време.


Днес отново фирмата ми доставчик на Интернет не си върши работата. "Имаме технически проблем". Питам ги "А пари ще ми върнете ли? Защото моите приходи в момента са единствено от направата и поддръжката на Интернет-проекти?" Божидарданевски бизнес.  Никой и за нищо да не отговаря. Пфу!

Извинявам се от името на "Софияонлайн" и техните некадърници. Заради тях днес се забавиха новините ми. Заради тях са и толкова кратки прегледите на сериозните сайтове.9 март 2009г.

Забелязвам в последно време, че ченгесарите на Божидар Данев, назначени за капиталисти са подели нова кампания от слухове. След като видяха как Европа им изсъска за еврото, те най-нагло започват със слухове да се мъчат да ни докарат до ситуация да ни доограбят. Ченгесари. На едно са научени - това и ползват - дърти трикс. Затова и бизнесът им е такъв. И резултатите им такива. Днес и "Стандарт" се е включил в същата долна игра. Вижте заглавието му: "Бизнесът ни мина на евро". Вътре из текста? Няма нищо такова. Става само дума, че хампарцумянките (също част от системата за грабеж) били раздали на своите си "кредитополучатели" повече кредити в евро. Не знам какво ДАНС свърши срещу разпространителите преди година на слуховете срещу единствената българска банка. Май както винаги. Т.е. нищо. Затова и не призовавам ДАНС да си мръднат затлъстелите от огромните им привилегии задници. Нека си крадат народното там драшковците им. Призовавам всеки мислещ Българин. Мислете! И се сещайте кой има полза, преди да се поддавате на слухове. А Божидар Данев? Той си знае - за Народен съд е!


Над 40 % от българите очакват да се случи нещо ново. Хората са недоволни от управлението. Не са доволни също и от опозицията. Искат промяна, защото не искат да живеят повече така. Затова очаквам да се случат някои непредвидени събития, които ще променят и политическата палитра в момента. Ще се появи нова политическа група, която ще постави недвусмислено въпроса за възмездие, смята Стоян Ганев. Толкова гняв се е натрупал в душите на хората, че няма как да продължи всичко по старому. Така "Фрогнюз" информира за излиянията на бившият преподавател във школата в Симеоново и днешен гражданин на САЩ. Че има гняв у българите е ясно и от коментарите под текстовете на кагебееца-американец. Вижте само част от текстовете: "тоз ли педал,ште внесе морал в политиката?мноооооооого нагал.нов бардак сас старите курви а?". Друг текст: "Ей журналистите, не разбрахте ли, че от чужбина само мошенниците се връщат в България в днешно време. " и още: "Забрави ли тази мутра на горната снимка, как лижеше задника на мадридския комарджия само и само да го докара в България, него и цялата престъпна сган от кобургски лакеи.Помни ли какъв грабеж започна?" И т.н. все в този стил: "Стой си там,защото чегаренето трябва да започне от теб-мекере такова!!!" Ще завърша с този цитат: "Седи Си на Дупето! У Щатите:) Освен ако пак си получил бойната задача "От трън - на гербер". Хора без морал! Ама капиталисти...."


Не знам дали божидарданевите се визират като хората без морал или янките, но, че янките ни готвят пак някаква гадост се вижда и с просто око. След като посланикът им Монтгомъри търча в с. Мечка да защитава мародерстващите цигански банди. След като в присъствието на посланичката им Боулън се беше домъкнал (според Григор Лилов) виден янки да се информира "свършиха ли парите в България" и в последствие тръгна ограбването от 1997. След като посланикът им Байърли ни обясняваше какви висши инвеститори са унищожителите на бТК (препродали я набързо на кагебееца Тор). След като сега посланичката им се снима с гербера, който е бил съдружник на сикаджия. И навива разни "десни" да се съюзяват с него? Сега МВФ е пак тук. "Хора бдете!" беше казал Юлиус Фучик за нацизма.


Пак под същата статия за Стоян Ганев, някой си с ник Програматора, се опитва и да ни изтества в ченгесарски стил. "Ако съм Премиер ще съставя Програмно-експертен кабинет в състав:". Следват добре подбрани и добре подредени имена. Цереушка направо работа. Веднага подскочих, като видях какво ни чака, ако това е замисъла на янките. Пък и няма как здравомислещ човек да не подскочи като види, че за министерството на финансите са предложени от "програматорите" имената на Каролев (Пфу! Боже опази!), Гаврийски и Заимов (все привърженици на доограбване чрез МВФ). А за министри на икономиката се дръжте сега да не паднете като видите имената, които ни поднасят "програматорите": Дикран тебеян!? О, небеса! О ужас! Божидар Данев!? О, Народен съд! Георги Ангелов!? Пак МВФ!? Министър на отбраната? Да! Ако искате вярвайте, пише си черно на бяло - Соломон Паси. Нямам думи. Както и че за подгласник му слагат Велизар Шаламанов. Сега вече ясно ли ви стана, че проектът е Маde in СIA & IМF? И, че на еврофондовете няма да им се размине, защото вместо бандата Гагаузов &Батко и братко ни се готви по-едрият приватизатор - Левон Хампарцумян. Да, и него го гласяли за министър Стига вече съм изреждал имена. Има си ги на "Фрогнюз". Списък та дрънка. Хубаво е, че има и неспящи Българи. Един, да Ви информирам посланик Макълдауни, за да предадете където трябва, за да си знаят, е написал: "Гост до Програматора 2009-03-08 16:00:13 Ти и твойте избранници-до стената и по един 9мм в челото. Глупак такъв!"


Как майоро Етем е дала пари за укрепване на доганските почивни бази "Росенец", как за пред закона те се управляват от 25-годишен "бизнесмен". Как по границите на доганските вилаети край морето са разположени будки с охранители, които целогодишно спират простосмъртните да не минават от там четете в "Сега". Четете посланик Макълдауни. Ето още: "Много интересна е биографията на Илвие Имамова. Преди да се сдобие с хотела, тя е работила като фризьорка в малък салон в София, а според ДАКСИ притежава и фирма за фризьорски и козметични услуги. Брат й - Арбен Хавальов, който е изпълнителен директор на хотела, пък е бивш строителен работник в Гърция. В момента срещу него има дело за източване на ДДС." Тази долна мафия ДПС, според Антон Сираков, е под ваша (на янките) закрила. Гледам, че оня ден вярната Ви Антонина Желязкова пак скочи да защитава мафията ДПС. Боже! Още малко за предателите на Лилов: Да, за "социалистите" от БСП става въпрос. В петък по Канал 3 Яне Янев показа автентичен видеозапис на бекапарско-доганско тържество в някакво село в Родопите. Вижте филмчето посланик Макълдауни. Там първо някакъв мюфтия каза, че водата дошла в селото благодарение на аллах. А всъщност чрез финансиране по еврофондове. После започнаха виения на моллата на арабски (не, не на турски език, а на арабски!). После започнаха едни ислямистки изцепки на турски език. А през това време отзад, на сцената, гордо стояха бекапарите-продажници Юруков, Гагузов и т.н. Пфу! А според Конституцията даже на република Турция такова нещо не може да се случи у тях. Нали посланик Макълдауни? От там идвате. Трябва да знаете как е там. И какво ни готвите тук?


Идеално време за преврат. Това е заглавие на статия на Иван Гарелов в "Новинар". И дрънка из вътре бившият агент за танкове от Горна баня, за офицери... Какви танкове в Горна баня бе Гарелов. Ти ли не знаеш, че там вече има само една рота, която да ни промива мозъците в стил CNN & bTV? Да, оборудвани били с техника да разпръсква позиви! О, боже! Или пък ти, Гарелов, не знаеш къде са офицерите? Като генерал Марин - кандидатът на ДПС от Стара Загора? Или адмирала Контров? Варненския валия на ДПС? Или офицеринът му с офицерин Драшков?  Със 120-те апартамента? Или офицеринът му с офицерин от Ловеч? С имотните измами? Хайде стига Гарелов! Да не изреждам още.


Трудно е да определим коя от двете анонсирани в последните дни новини има по-дълбоко значение за капиталистическата (пазарната) икономика. Дали е очакваното решение на Банката на Англия да намали основния лихвен процент на 0.5% или печатането на пари (първоначално 75 милиарда паунда), с кото тя смята да заобиколи търговските банки и да кредитира директно бизнеса (ако намери някой, готов да тегли кредит)? Това означава, че "монетарната политика в класическия си вид вече не функционира", както заяви Мартин Уолф във Файненшъл Таймс. ...Както конференцията, организирана за 25ти април от "Left Economics Advisory Panel", заявява "Капитализмът не работи". Неината задача ще е да дискутира възможните решения на кризата, които трябва да бъдат намерени на база колективно-притежавана, кооперативно менажирана, не-за-печалба екологична продукция, дистрибуия и размяна. А това включва и банките. Нищо по-малко не би оправило положението. Край на цитата от "България.Индимедия.орг". Дали четат отворените на Георги Ангелов? А посланик Макълдауни? Като как в САЩ Обама прави едно а унас янките не забелязват, че се върши точно обратното? А посланик Уилямс? Как банката на Англия прави едно, а английската "Софийска вода" прави тук  друго? Двоен стандарт? Или?


Изглежда и днес, близо две десетилетия след края на тоталитаризма, за полицията е трудно да проумее, че в условията на демокрация трябва да следва правила. Днес не може да пратиш някого в лагер, да го убиеш без присъда, да му забраниш да има мнение, различно от твоето. А електронното следене без контрол е част от всичко това и би следвало ние да помним и осъзнаваме тези неща дори по-добре от нашите партньори на Запад. "Дневник". Не може ли , не може ли. Може, можее... С присъда ли убиха Георги Стоев? С присъда ли пребиха Огнян Стефанов? С присъда ли убиха оня там Чората, оня там Куцаров? С присъда ли оня там съветник на бате бойко ботьоботи Юри Ленев? Нали посланик Макълдауни? Какво ли иска да Ви каже адвокат Кашъмов, че ние трябва да помним и осъзнаваме тези неща по-добре от нашите партньори на Запад?


собств. инф.: демокрацията в Косово настъпва с пълна сила. Над 200 сърби са били разгонени от албанските полицаи. Има 50 ранени. Сърбите са протестирали, че са оставени без ток. Тамошната ЧЕЗ ги отрязала заради неплатени сметки. А тамошната демокрация, натресена им от САЩ и ЕС ги набила.


собств. инф: Нещо страшно започва да броди из Европа. Това няма да го намерите в нашите "медии". Преди месец назад в лабораторията Биотест край Прага умрели опитните хамстери. После подобни сигнали дошли от Германия, Словения и т.н. Веднага сътрудници на ЕС са започнали разследване. Първоначално американската корпорация Бакстър (Baxter International Inc.) е отхвълила обвиненията, че тя с обикновени пощенски пратки е разпращала смъртоносни вещества. Но след намесата и на австрийските власти се изяснило, че в изпратените от отвъд океана бандероли се съдържа не само вируса на птичия грип H5N1 ами смес с обикновения - човешки  H3N2. (А нашите лизачи от медиите с настървение вече запонаха да ни "информират" за грипа, който идел на Великден). А ако такава смес се изпусне, вече започва не епидемия от обикновен грип. Ами епидемия със смъртоносен край!  Сега американската корпорация вече не отрича, че е изпращала смес. Но твърди сега, че това не били живи вируси. Въпреки, че за всички европейски лаборатории е очевадно, че са били живи. После янките са започнали да шикалкавят, че смесването станало случайно. По-старшното е друго. Пратките са били разпратени в 18 държави в Европа! Списъкът все още бил секретен. И са давали по 300 евро на доброволец за да се експериментира с него! В Австрия например. Пфу!  Източник. (За ДАНС): http://infoporn.org.ua/2009/03/05/hronyka_baksteryologycheskoyi_dyversyy Потвърждение на информациятана http://www.planforpandemic.com: Baxter’s Vaccine Research Sent Bird Flu Across European Labs. Ето и цитат: Officials are trying to get to the bottom of how vaccine manufacturer Baxter International Inc. made "experimental virus material" based on a human flu strain but contaminated with the H5N1 avian flu virus and then distributed it to an Austrian company. That company, Avir Green Hills Biotechnology, then disseminated the supposed H3N2 virus product to subcontractors in the Czech Republic, Slovenia and Germany. Authorities in the four European countries are looking into the incident, and their efforts are being closely watched by the World Health Organization and the European Centre for Disease Control. Бакстър имат представителство и у нас в София. На ул. Рачо Димчев.

 

След 10-15 минути ще кача статията, която бях написал за един сайт. Която ми поискаха и не публикуваха. С моето мнение за закона за подслушването на Интернет. А в другият си проект - за национална безопасност ще кача пак моя статия за новият ни "цивилизационен избор". Изтъпете малко и четете. Интересни са. И пак подплатени с факти.

 6 март 2009г.

1. Парното е много (или по-скоро непосилно) скъпо. 2. Много се краде в софийската топлофикация (че то къде ли в нашата република не се краде). Петър Диков, главен архитект на София в "Стандарт". Добре е, че такъв виден служител говори така за пазарната икономика, която цари, според Държавния им департамент на САЩ в България. Честно и открито. Но защо, г-н Диков не казвате къде е истинския проблем? Защо не запитате кому бяха нужни ченгесарите от брунатите, нелбовците и техимите? Как до 10.11.89г. (т.е. до преди да вземат властта ченгесарите),  София се оправяше и без тях? Защо са ни ченгесарите г-н Диков? Само за да си лапкат както всички взели на 10.11.89г. властта ченгесари? Какво свършиха г-н Диков ченгесарите, освен, че прибират парички от софиянци и докарват до фалит тецовете? Какво? Обяснете ми с един, един поне нормален, приемлив за човешкия разум аргумент?


Финансовата криза и безработицата в последните месеци връщат типичните за 90-те години престъпления - рекет и лихварство. Това съобщи апелативният прокурор на Пловдив Росен Димов вчера по време на годишния отчет на Апелативната прокуратура. "Сега". Амиии!!!??? Нима!? Според Държавния департамент на САЩ тук цари такава демокрация и работеща пазарна икономика! Само с дребни на соросовите отворковци забележки, но тях, Мистър Клийн ги оправя. Нали посланик Макълдауни?


Има държавно покровителство над кражбите. Премиерът да каже дали е вярно, че министър Орешарски обслужва едри бизнесмени, призовава независимият депутат Мария Капон. "Сега". Ха сега де посланик Макълдауни? Мистър Клийн да кажел за най-добрия си министър? Че какво, освен Глупости! може да каже Мистър Клийн? А посланик Макълдауни?


Президентът Георги Първанов подкрепи МВР и искането то да може да използва телефонни разпечатки и да следи електронните ни пощи и чата. "Mонитор". Всичката Мара втасала, сега агентът Гоце тръгнал да защитава агентите. А иначе явно за агента Гоце не съществува проблем с 290 лв. които платих само за февруари на ЧЕЗ. Не съществува и проблем със Софийска вода, не съществува и проблем с ченгесарите нелбовци, техими и брунати срамежливо криейки се зад нарицателното топлофикация. В крайна сметка агент агенту око не вади.


Разследващ полицай, който развивал бизнес с недвижими имоти под покрива на ОДП-Ловеч, бе задържан вчера. "Монитор". Не това не е новина. Отдавна се знае, че за тия няма закон, няма мародерстващи цигански банди, няма ред, няма род, няма Родина. Драшковци, Мургини, кадии, босове на репеута и т.н. само с това се занимават - да изкупуватза жълти стотинки или просто да изземват с мошии и продават после  на чужденци  земята българска. И на това американските посланици най-нагло лепват етикета демокрация и работеща пазарна икономика. Е, с някои забележки в последните години, но подкрепата от отвъд океана за тукашните им бандити е очевадна.


"Ако беше изгорял друг склад, нямаше да се съмняваме, че е умишлен. Но доколкото знаем, изгорялото помещение е на един от големите играчи на базара - Махер", коментираха вчера антимафиоти. "Стандарт". Те пак са знаели. И пак нищо не са направили до сега. Резултатът? Обгазена София. Прикрити далавери. Даден урок на китайците да стават като нашите ченгесари и да работят пазарно и в свободна конкуренция по разбиранията на посланик Макълдауни. Да, снощи по телевизията разказаха за това какъв урок са дали тукашните демократи на някакъв китаец, който се опитал да обмитява в Германия. Демокрация е това ей! Агент Гоце я защитава. Американските посланици я рекламират. Американски съветници я налагат. Не е шега работа това. Китайците в Китай! Да бачкат там като роби за зелените хартийки, които ФРС печата и толкова. Да не се мешат из контрабандата и покровителите и, нали посланик Макълдауни? Китайското карго ще се обмитява там, където се обмитява и турското карго. При нашите момчета. От ДС. Които са в комбината с агентите на короната? Отговорете посланик Уилямс? Не се скривайте зад слабото тяло на посланик Макълдауни. Поемете си отговорността за това, какво свършиха агентите на короната за купищата пари, които прибират от нас - българите. (Почти толкова наши пари, дадени доброволно от заверата МиленВелчев-Орешарски, колкото и откраднатите от Софийската Ви посланик Уилямс вода).


Махер е един от съдружниците на известния бизнесмен Коко Динев в казината "Елит". Махер притежава и фирми за търговия с плодове "Фреш фрутс", строителна компания "М енд К билдинг", туроператорската "М енд М туризъм". Махер има общи дружества за търговия и с австрийски и иракски капитали. "Стандарт". Опааа! Ако още посланик Уилямс не сте разбрали какво се крие зад думите "казина", "строителство", "туризъм" - питайте си агентите на короната. На Вас може и да кажат нещо. Би трябвало да са задължени. Не само да прибират нашите ни парички. А за думите "австрийски и иракски капитали" остава да запитаме посланик Макълдауни. Те, янките, са специалисти по иракските капитали в последните години.


Трети пореден обир на контрабандна стока, задържана от митница Бургас, е станал преди броени дни в морския град, научи "Стандарт". Бандитите са атакували пет товарни камиона, задържани за транспортиране на недекларирани облекла. ...От пресцентъра на бургаската митница категорично отрекоха да е изчезнала контрабандна стока. От там признаха, че действително имало кражба, но на резервни гуми и акумулатори от самите камиони. ...Само преди седмица крадци атакуваха митническия склад на пристанището и отмъкнаха огромно количество маркови облекла.  "Стандарт" Давай! Да живее пазарната и на посланик Макълдауни икономика! Познайте колко с прякор Пурата пак ще бъдат заловени и дадени на семинаристите на посланик Джон Байърли, които аз кой знае защо наричам кадии? Не, не е кой знае защо. Наричам ги кадии заради резултатите им. Я какви резултати избичиха кадиите във Велико Търново! Сега се чакат нервните реакции на продавачът на корвети по въпроса.


Шефовете на външното наблюдение в МВР бяха изненадващо пенсионирани. Вътрешният министър Михаил Миков е подписал заповедите на началника на Дирекция "Оперативно издирване" Жоро Стоицев и заместника му Петър Стоянов. "Стандарт". Ееее... най-накрая и Миков вдяна кой е Жоро Стоицев. След тооолкова очевадни истории за него, писани из вестниците още от времето на прегазването (според покойния проф. Раданов) на сестрите Белнейски.


В е-вестник от няколко дни има публикувани спомените на Антон Андонов за големите години на българската компютърна индустрия от времето на Тодор Живков. Преувеличени, украсени в стил лизач на американски задници. Позволявам си да знам, защото по същото време съм бивал програмист и в компютърния център на Генералния ни щаб а после научен сътрудник, че накрая даже и генерален директор на столичния компютърен център. Та истината я е казал един коментирал статията. Че да, това си е било кражба. По-точната дума е промишлен шпионаж. Но благодарение на това се родиха кадри. Знаещи, можещи българи. Апропо днес германците направо са бесни на китайците. Защото Китай не е България. Китай прибира де що може технологии и от немци и от янки (ФБР даже вече нямало ресурс да следи пълчищата от китайци, крадящи американски технологии), че и от руснаците. И не е тръгнал Вен Цзябао да си посипва главата особено с пепел. Днес, понеже е петък си позволих да разглаголствам за славните ни ИТ-години. Все пак лизачът Андонов признава, че когато сме продали няколко машини извън соцлагера от АйБиЕм са ни дръпнали ушите и ние, за разлика от китайците днес, сме спрели. А иначе лизачът Андонов не е бил съвсем наясно. По-наясно е явно друг коментирал статията с ник хеч: "За допълнение, копирахме и японски компютри, както и VAX машини на DEC. А, по-късно се насочихме и към кражби и копиране на транспютри /процесори за паралелна обработка/ на INMOS. Да не забравяме и кражбите на Apple и IBM PC под формата на марката "Правец". Щях да забравя и лаптопите на GRID /даже в Космоса летяха, но само с подменена клавиатура на кирилица/. Крадохме, копирахме и произвеждахме не само компютри, но и периферията към тях. Въобще помагахме на Съветският съюз да преодолее технологичната си изостаналост. Кой ли помага сега на Русия? "


Собств. инф.: Леле, леле, леле! Лошо ни се пише! Хилари Клинтън - шефката на посланик Макълдауни е заявила пред НАТО в Брюксел, че "днес Балканите се намират пред опасността да станат част от забравеното минало". И е казала новата им външна министърка, че не трябвало да си оставят незавършената през 90-те години тяхна, на янките, работа тук на Балканите. Ужас! Пак ракети по Горна баня? Пак обеднен уран да дишаме?


Собств. инф.: Паралелно са подскочили и сърбите. "Призракът на нова оранжева революция броди по Източна Европа" предупреждават сръбските медии. И твърдят, че по западните властови коридори им крояли вече новата шапка. За сега демокрацията, която вече изпитваме на гърба си щяла да смени прозападния им президент Борис Тадич с още по-прозападния (разбирай по-големият продажник и лизач) Чедомир Йованович. Който е толкова сърбин, че всички албанци от Косово и всички унгарски сепаратисти от Войводина са с него.


Собств. инф.: Цените на нефта продължиха да спадат, приближавайки все повече цената от 0 долара за барел. Въпреки, че втората по потребление на енергоресурси страна в света след САЩ - Китай обяви мерки за стимулиране на икономиката си. Обама си каза. Идва комунизъм. САЩ ще грабят без пари. Ако някой се изрепчи - има си ракети. После го бесят демократично. Както в Ирак. Китайците обявиха вече че ще произвеждат и те без пари. Е? Не доживяхме ли най-накрая комунизма? Е, комунизъм за тях - ония с ракетите. За нас 290 лв. за ток само за февруари и ... абе знаем си за плана Ран-Ът.


Собств. инф.: "Западният проект на оранжевата революция в Украйна се оказа пълен провал" Това е заявил на 5-ти март в телемост Киев - Москва - Кишинев - Тбилиси - Ереван бившият президент на Украйна Леонид Кучма. А де! Де ракети и стелтове де! Провал било!? Какъв провал!? Обраха ли ги украинците? Обраха ги! Сега в щатите идва комунизма. Има да си лапкат някои от Мерил Линч и кръга Рокфелер.


Собств. инф.: Започва да ми светва по малко за това как се сблъскват руски и американски спътник над Сибир. Вчера зам.-министърът на отбраната на Русия Поповкин е заявил, че Русия разработва противоспътниково оръжие в отговор на стъпките на САЩ в тази сфера.


Собств. инф.: Днес Грузия се превърна в почти колония на САЩ, а на Русия независимостта на Абхазия и Южна Осетия и трябва като отговор на американската експанзия е заявил председателят на Националната асамблея на азърбайджанците в Грузия (НААГ) - Дашгин Гюлмамедов. И е поискал Грузия да се превърне в конфедерация. Да ви напомня това с нещо за Сърбия? За американска база Бондстийл на територията на отвоюваната "конфедерация"? Ето до какво води политиката тип Наакашвили.


Собств. инф.: Арменският вестник Ново време е публикувал извадки от  книга на избягалия през 1978г. от турски затвор и живещ в Германия бивш редактор на турското издание Девримджи генчлик (Революционна младеж) Танер Акчама. В нея има интересни цитати на турски очевидци и историци и за нашата - българска история. Например като този цитат от турски вестник от 19-ти век: "Тях (турците) ги убиват на Крит, колят в Сисам, унищожават в Румелия, в Йемен, Хавран, давят в Басра. Нали не изпращат там гърци, арменци, българи, молдавци, евреи, албанци или араби. Те си стоят в уютните си къщи, занимават се с техните си работи, богатеят, размножават се. Техните нежни тела никой не закача да участват във военни походи. И ние трябва да им угаждаме за да останат османци". Брех, брех, брех. Все едно че става дума за САЩ и eвропейците днес май. Ами да са ни оставили на мира? Защо са ни държали непременно да сме им под робството? Ами другият цитат? На турския пак историк Лютфи ефенди? Който описва как Митхад паша е устроил касапница над българите във въстанието от 1867 година? И заключава, че такива като Митхад паша били станали причина за освободителното движение на българите? Но книгата не е интересна само заради источниците. Тя е интересна преди всичко с философията, че днес турците изживяват своя национализъм като контра на християнството. Че днес едва, те започвали да изживяват унижението, което са претърпели през руско-турските войни и после през балканската война.
5 март 2009г.

То би звучало горе-долу по следния начин: чужди компании, препродаващи произведеното от други насочено движение на електрически заряди (ток), които така попиха наглостта като черта на характера, че вече 5 години правят българите на маймуни. Може би е добре да се добави и това, че от 5 години дерат по 2 кожи от гърба на българина, а от позицията си на монополисти са превърнали клиентите си в безгласна буква. "Mонитор". Че ни правят на маймуни - правят ни. Но не ЕРП-тата, а нашите бандити. Шушулов например. Гиньо Ганев например (от него имам лично писмо, в което защитава простотиите на ЧЕЗ). И защо постоянно Западът ще се напъва да ми прави "десен" Отечествен фронт, а ни един манипулатор от типа на Юруков, или Мартин Димитров, или Мартин Заимов нито веднъж не се изказа какво смята като дойде на власт да прави с картелите и с тези държавни чиновници, които вместо да защитават държавния интерес, защитават само определени частни фирми? Питам "Конрад Аденауер"? Питам "Фридрих Еберт"? Питам "Отворено общество"? Не питам Александър Лилов. Неговите "социалисти" вече ги видяхме как са по-десни (пардон, по-бесни) и от Каролев.


Вчера неуважаеми г-н Пирински платих 290 лв. САМО за ток! И то само за с три дни по-късия февруари! За януари, в който имахме дни с по 20 градуса над нулата и само 3-4 дни с по минус 7-8 градуса платих "на база" 270 лв.!. Г-н Пирински, смятате ли да уволните най-накрая престъпника Шушулов? 290 лв. само на ЧЕЗ! Четеш ли неуважаеми Гиньо Ганев? Кого и какво защитаваш омбудсманино ненужни?


Днешните заглавия от рубриката "Бизнес" на "Стандарт" са проста и ясна презентация (ползвам термините на "бизнеса" Му на Божидар Данев) за дереджето на България: "Готвим план за нова газова криза". "Брюксел не е спрял парите за екология". "Топлото пада с още 40 на сто през лятото". (Е да, остава и през лятото да ме обират с по 290 лв.!?) И "По-евтино парно ако плащаш редовно" (С с 5,8%, не си мислете, че ако им кихате по 300 лева ще ви отстъпят повече от петаче). И Край! Наистина! Идете на http://paper.standartnews.com/bg/ , ако не ми вярвате и вижте, че това е само в "Бизнесът иде! - плащайте!"  днес. Ами в рубриката "Икономика"!? Там направо да паднеш от умиление, че ченгесарската М-тел подарявала цели 15 часовника. Да! Това пък е рубриката "Икономика"! Пак там - в тази рубрика, вместо в "Разследване" е и заглавието "Орешарски: Има санкции в данъчното в Пловдив". Това е положението в третото хилядолетие в България. Какъвто Му бизнесът на Божидар Данев - такава Му и икономиката на соросовия Петър Димитров. Давай Мистър Клийн! Пускай агитпроповете по села и паланки да ни обясняват, че "жить стало веселее". Да живее социализмът на Александър Лилов! Пфу!


Нито един от софийските ежедневници нямат реална мрежа от местни кореспонденти, нито дори “Капитал” и “Дневник”. Това не е заради предпочитания или поради финансови ограничения, но просто е много трудно или невъзможно да се намерят местни кореспонденти, готови да атакуват един или друг случай, който по принцип би бил покрит в София. Методите да се оказва натиск върху местната преса са модернизирани. Глобите за клевета в пресата са по-високи отколкото тези за пране на пари. Местните съдии, които поддържат тесни връзки с големите бизнесмени или с политическите барони не се колебаят да наложат на един журналист глоба от 4000 или 6000 евро в случаите по клевета.  Цитатът е от Януари 2009, Разследване: Оливие Базий, Европейско бюро Репортери без граници. 47, rue Vivienne - 75002 Paris, Tel : 32 2 235 23 31, E-mail : rsf_eu@rsf.org, Web : www.rsf.org "България.Индимедия.орг" се е постарала да преведе на български и е публикувала целият доклад на световната Репортери без граници.  Четете. И после, като дойдат агитпроповете им вЕрвайте! И за всеки случай можете и да си събуете едната обувка. Но само ако ви стиска.


Бившият зам.-директор на Национална агенция "Пътна инфраструктура" Живко Недев, чието име фигурира в доклад на KPMG за конфликт на интереси в пътното ведомство, е върнат на работа в средата на февруари, стана ясно в сряда.  "Медиапул". Бе те - "социалистите" на Лилов, ченгесарите-догански и лапачите - юпита, барабар със секача Рилски не само нас правят на маймуни. И Вас посланик Понсен, посланик Уилямс и посланик Гайер правят на ... решете си Вие на какво Ви правят. Или и Вие сте в заверата? За посланик Макълдауни е сигурно, че е в заверата. То без закрилата на янките нямаше как да разцъфне такъв чак бандитизъм по тези земи. Я под тяхното временно управление какво се случи в Ирак. Чак и с обувки взеха да изпращат Буш там.


Висшият съдебен съвет (ВСС) бламира за пореден път инспектората си и спаси от тежко наказание съдия, замесен в един от най-скандалните случаи, разкривани от ревизорите. Съветът наказа само със забележка Мариана Станкева от районния съд в Костинброд, за която проверка установи, че е нарушила закона при издаването на изпълнителни листове и обезпечителни заповеди в полза на адвоката от София М. М. Шефът на инспектората Ана Караиванова обяви, че това е схема за кражба на имоти на заможни възрастни хора от София и Костинброд. В нея са замесени съдия, адвокат и секретарката на адвоката, която имала фирма в САЩ. "Дневник". Е, посланик Макълдауни? По-ясна картинка от тази май само в Ирак може да се види?


Всяко следващо новородено и всеки платен лев ви прави съучастници на местопрестъплението, наречено държава. Няма да я промените, продължавайки да й осигурявате финансиране и банка кадри за педофилски секс. Защото Мургина и Кузов не са просто изключения. Те са възпроизвеждащо се отчаяние от липсата на елементарна справедливост. И въобще не се заблуждавайте, че са подали оставка или са ги изгонили. Съвсем скоро ще се върнат с нова самоличност. Румен Калинов в "Новинар". Оставям го "Без коментар".


Екшън! Бизнесът Му! на Божидар Данев в действие! "Пламна китайското хале на Илиенци". Сега шивачките Му! пак ще има да шият заключени. Митничарите Му! пак ще лапнат от ново карго. Абе ще живне икономиката Му!


Не знам дали Иван Костов е бил инфилтриран агент на руските тайни служби; защото може да е такъв и сега; той е нечистоплътен в политическо отношение човек, обяви по БТВ Васил Филипов, бивш шеф на Булгаргаз. ...Раздържавяването на електроразпределителната мрежа е слабоумие от времето на правителството на Сакскобургготски ...Една част от дейността на г-н Шушулов е направо формална, обясни Филипов. Край на цитатите от "Фрогнюз" по думи на Филипов. Сега да обобщим: За Народен съд са три правителства този път: На Костов заради министър 10%  и хампарцумянките. На Кобургготски заради юпитата и бТК & ЕРП. На Мистър Клийн? О, боже! На този най-вече заради това, че се изпика направо върху една идея. Социалистическата идея! Не просто я оскверни, както бе осквернен гроба на Вапцаров. Социалист!? Пфу! А после вече, в съдебните прения Народният съд да го съди за Банев, за Дачев, за Батко и за останалите. И да го пита чий агент е - на ЦРУ или на ФБР. Защото български агент определено до сега сме нямали за управник в последните 20 години.


Как се прави спецциркаджилък? Вчера привечер единствено във в. „Стандарт” изтече информация, че ДАНС погва наркоиграчите. Първо в София, бе уточнено не случайно, после в цялата страна. Новината бе разпространена в интернет. Доколкото ни е известно ДАНС е тайна служба, а не махленска говорилня. Ако изпуснатата информация  е била контролирана от агентите, може и да са имали нещо ужасяващо, фундаментално, умно като тактика. Ако някой ги е пробил обаче , най-добре е да се гръмнат вкупом насред „Черковна”. "Афера.бг" Ей Томова! ДАНС не е тайна служба. ДАНС е месторабота за съветници на янките. А те така съветват: кради и надувай после CNN &бТВ.


В държава, където само полицията притежава свобода на словото,

побоят се превръща в единственото изкуство...

Нинус Несторович

Останалото за обесването на проф. Раданов и изненадващите обрати на делата по Чората и сестрите Белнейски четете в сайта на Люба Манолова. www.lubamanolova.info А онзи цитат на Несторович е пак от там. Но него го оставям на вниманието на НП посланик Макълдауни. До къде ни докарахте посланик? От светлите обещания на Рейгън, та чак до черната действителност днес. По-черна е посланик от времето на Тодор Живков. По-черна е! Аз не съм живял под турско робство и не знам как е било тогава. Не съм живял и под царско управление и не знам горили ли са жандари селски къщи и рязали ли са глави насред площади. Но съм живял при управлението на Тодор Живков. Е не беше такъв бандитизъм посланик. Какъвто Вашите съветници ни натресоха. И като напишех жалба до Работническо дело не е идвала ДС да ме арестува. Ами се е задвижвал комитетът за народен контрол посланик! Не както днес посланик. Днес пиша на Гиньо Ганев и получавам от него отговор, че ЧЕЗ са правите. Защото били уволнили служителите си и щели да ме обслужват тогава, когато могат поради липса на капацитет. Пфу! Днес пиша на КЗП за продаден ми отровен калкан и даже не получавам отговор. Вече две години. Защо да Ви вярвам посланик?


Царски хубавици на опашка за дипломатки. "Фрогнюз". По прашки г-н Паси! По прашки само ако се снимат в личния си блог - тогава само европолитички. Нали?


Днес във в-к "Сега" няма нищо. Нищо! Иван Костов тръгнал надълго и нашироко да ми пише трактати за световната криза!? И нито думичка не обелва за Хампарцумян и България? Това е поредното "Царски хубавици на опашка за дипломатки". Чудя се само за чий цяла една прокопиева телевизия (Ре:ТВ) беше създадена? Да се напъва да ми дрънка през 5 минути за това коя банка в коя държава с колко свалила основния лихвен процент? Какви лихвени проценти? За кого има значение това дрънкане? След като лихвите по кредитите у нас си растат? Я я закривайте и тази телевизия г-н Прокопиев! Както набързо закрихте "Градски вестник". Няма смисъл г-н Прокопиев! Първо си трябва Народен съд!


А само за протокола да Ви изредя и няколко заглавия на ченгетата. "Труд": "Село не си иска попа". "Автобусна врата потроши жена". "Съдят Боков-син за побой над майка му". "Пернишката забавачка ще е по-скъпа". И разбира се най-важната за агентите статия от днес: "Проблем №1: Няма дребни! ...Най-големият проблем на българския продавач е... че никога няма стотинки. Дали ги мразят, или пък им тежат. Или просто ги мързи да отидат до БНБ, за да напълнят касата, ядосваха се вчера купувачите пред “Труд”. И това е най-тиражирания (а дали е най-изкупувания не знам) агентурен говорител. Пфу!


собств. инф.: Чикаго трибюн информира, че Обама вече е разсекретил някои от най-демократичните решения на Буш. Като например документа, според който на солджърите от Пентагона им се дава право да се отнасят с всеки заподозрян в тероризъм гражданин на която и да е държава вкл. и България, като към военнослужащ на армия нахлула на територията на САЩ. Боже, посланик Макълдауни! Аз си имам рода и то каква - от сой в САЩ! От 1930г насам родът ми има клон там и не съм тръгнал даже на едно гости да им отида въпреки поканата по едно време  - тия ще ме обявяват за войник на армия нахлула в САЩ!? И макар чак до там да не са стигнали още солджърите от съвместните ни със САЩ центрове за обучение в Граф Игнатиево например, те можели и ако решат да подменят и правоохранителните органи на място с подразделения на американската армия! Боже, боже, боже! Има да си мечтаем за времето на СССР. Когато не само нямаше ни един красноармеец на обучение у нас. Ами и поляци и чехи, че и немци си вдигаха бунтове и никой не им е подменял правоохранителните органи с руски коменданти.


собств. инф.: Англичаните пак са в паника. За пръв път от втората световна война насам германска фрегата показала на какво е способна. Rheinland Pfalz, патрулиращ край Сомалия влязъл в бой с пиратите. Сомалийските пирати опитали да завземат търговския кораб MV Courier. Немците не се поколебали. Притекли се на помощ. Открили огън. После подгонили пиратите. И успели да вземат 9 даже в плен. Дааа... Кралският на нейно величество флот май, май има от какво да се учи. Няма да забравя, когато Бундесвера наложи забрана на Луфтвафе да не лети нощно време в Афганистан, как язвително реагираха англичаните. "Луфтвафе не можело да лети нощно време? А как летеше само нощно време над Лондон през 1940!?".


собств. инф.: Нa 3-ти март в Ереван стартира, а днес завършва кръгла маса на организацията за черноморско икономическо сътрудничество. Този път за културното наследство. На нея присътват Турция, Русия, Румъния, Грузия, но незнайно защо и Сърбия? А през това време към Варна днес се носи голямо нефтено петно. Дали е от сондажите на янките, търсещи нефт и газ из Черно море или е от руски, украински или румънски или пък грузински мърлячи не знам. (Не, не е от турски. Теченията са такива, че каквото и да изхвърлят наакашвилитата и ющенковците то се трупа във варненския и бургаския залив)


собств. инф.: Ха сега де! Ние - гражданите на света можело да бъдем разглеждани като армия нахлула в САЩ. Ами те? Според Ройтерс по недоглеждане на представител на ВПК на САЩ, инженерната документация на един от моделите хеликоптери, използвани от президентската администрация на САЩ се е оказала в Иран. Недоглеждане? Или ни информират за нещо бъдещо? Според обясненията на Джеф Морел от Пентагона, VH-60 се използвал само за гости на Белия дом. А президентът им летял на V-3. Опааа... класифицирана информацияааа!!! Сертов! Забранявай сайтове!

4 март 2009г.

Според Националния статистически институт през 2008 г. 573,9 хил., или 34,6% от българите  не желаят да работят или не търсят активно работа, защото посещават учебно заведение или курсове за квалификация. Поради лични или семейни причини, включително грижи за децата, неактивни са още 241,9 хил., или 14,6%. Обезкуражените, които вече са престанали да се надяват, че ще намерят прилична работа, са 150,9 хил., или 9,1% от икономически неактивните българи. Сумирано, това прави близо 1 милион нашенци без  препитание. "Монитор". Това е положението Божидаре. Божидар Данев - шефът на картелите. Заради твоите грабителски стратегии, за да има твоите да си лапкат сега с тези ниски заплати съвсем доунищожавате България.


Как може да бъде надвита чалгата в живота у нас? - Със съпротива на всички нива. Не плащайте скандално високите сметки за парно. Ако хората масово спрат да дават парите си неясно защо, корумпираната и неспособна система ще се срути. Съпротивлявайте се с блокажи на подкупните министерства, съдилища и други институции. Само когато властта и парите се вземат от ръцете на мафиотската олигархия, която управлява България, ще има истинска надежда. Писателят Илия Троянов в "Стандарт".


В Царево ще бъде изградено пристанище за елитна клиентела. "Стандарт". Какво друго можете да очаквате от противна твар като бекапарина Петко Арнаудов? Нали този унищожава Странджа. За да има все за "елита". Пфу!


ЦРУ е унищожило 92 видеокасети с разпити, вероятно и мъчения, на заподозрени в тероризъм хора, съобщи временно изпълняващият длъжността прокурор на САЩ Лио Дасин в писмо до съдия Алвин Хелърстийн. ЦРУ систематически се опитва да скрие доказателства за собственото си "противозаконно поведение", казва Дасин. "Стандарт". Да забелязвате откъде идва светлий пример за Драшковите честни 120 апартамента? И за докторите на науките под прикритие из УНСС? После се чудете защо Ботьо Ботев окрилен пребива невинни из Копривщица, а бате ви Бойко с прозвището Боклука го прибира на работа. За да сплашва непокорните кметици. Като тази на Илинден, която не искала да се хотелиеризира и Западния парк. Пфу! Да ви имам и светлия ви пример посланик Макълдауни!


Как ни манипулират? Ами да вземем случая Зикулов. Всички медии на връх 3 март шумно се изквакаха, че предавал румънски военни тайни на Русия. После се оказа, че не била Русия, ами Украйна. И не били румънски военни тайни, ами телефонни разговори. Но по-интересното, което изплува покрай шамара, който румънците са обърсали на своя си там Аким, е как синът на бившият ни шеф на военното ни разузнаване е съдружник с бая крадец (пардон - бизнесмен) от ДПС? След видният български адмирал Контров от ДПС Варна. И след още по-видният ни генерал Марин, водач на листата на ДПС в Стара Загора? Пфу! Офицери.


И пак офицери и пак ДПС и пак контрабанди: "Както вече afera.bg разкри, Живко Ненчев пък е бил лицето, което дълго време е „прал” ДДС на „Марица Изток” заедно с участие на бивш министър на енергетиката. Една от „топ” водачките в аферата с турското карго, обвиняема по „мега”делото в Хасково, Дияна Георгиева, пък е имала близки отношения с изключително високопоставен магистрат в Хасково като благодарение на неговата подкрепа тя е успяла да си върне паспорта. Дияна и Цеца от Пловдив работят и с друга висша ексобщинарска фигура от Хасково, която понастоящем е на висока длъжност в ДПС. ...Според източниците на afera.bg контрабанда, така здраво организирана и канализирана в еднозначна посока досега у нас е нямало, като се изключат последните пет месеца на Косьо Самоковеца, който обслужва управлението на Костов. „Сега и митата са два пъти по-ниски. Новата договорка вече е наредила пъзела, който се реди от върха на държавата”, твърдят източниците на afera.bg". Такааа... Сега митата са два пъти по-ниски. Значи? Ако "чичо Данчо" реши да произвежда нещо? Пък било то и домати само? Какво го чака бре Божидаре? Божидар Данев - тартора на бандитските картели. "Чичо Данчо" знае - чака го фалит поради китайското, турското и какво ли още не карго. Е? Какво да прави "чичо Данчо" в България, ако още не е избягал при немците? "Чичо Данчо" бая години като ИТ-специалист се мотаеше из сградата на немското посолство.  И като такъв си има добри препоръки.  Така че, не му е проблем все още да се продаде. Но "чичо Данчо" смята, че положението не трябва да е такова. Трябва си Народен съд!


Преди години, благодарение на социалистите на Луканов, в България се домъкна МВФ. Тогава ни бе натресен и планът Ран-Ът от янките. За разорението и унищожението на България. Ето какво пише за този план в "Афера.бг" :"Това е практическият план по който се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес. Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма как да разбере света около себе си и епохата в която живее.  Той е изработен по поръчка на превратаджиите от 10 ноември 1989 г. от Националната търговска камара на САЩ, в тайна от  целия български народ. ...Проектът "Ран и Ът" съветва: - Да се приложи принципът на непризнаване на позитивни права: жилище, образование, медицинско обслужване, чиста околна среда, почивка и отдих; -При прехода да се осигури само достатъчна храна, покрив над главата и елементарно медицинско обслужване, и то така, че да не се пречи на икономическите реформи; -Да се премахне понятието "кооперативна собственост, принадлежаща на колектив от трудещи се"; -Да се изключи държавата от участие в икономиката на страната - следователно и в голяма степен от социалната сфера; Тези съвети бяха приети, а много от тях се изпълняват предсрочно и в излишък. Това естествено доведе до огромен социален взрив." Край на цитатите. Днес социалистите на Станишев пак домъкнаха МВФ. Гответе се. Какво ни готвите посланик Макълдауни сега?


Там полицаи незаконно са давали на хора от криминалния контингент да подписват празни листа, които по-късно са били попълвани от оперативните работници, за да заведат престъплението като разкрито. Порочната практика е установена от Инспектората на МВР и Военната прокуратура. От прокуратурата не уточняват какво точно е дописвано - видът престъпление или показания и самопризнания. "Афера.бг". Браво посланик Макълдауни! Спокойно ще можете да докладвате на държавния си департамент, че в България се подобрява положението. Всичко цъфти и върже. ЦРУ-то ви било унищожавало касетки със записи на незаконни мъчения? Посланик Макълдауни, ползвайте жокера "обади се на приятел". Миков веднага ще Ви даде празни бланки. Подписани със самопризнания. За да имате поне формални основания да не се червите пред света за срамните  дела.


Днес в Афера.бг е препечатана биографията на сина на Димитър Яков Станишев, написана от Паола Лайт. Пак там са публикувани и спомените на Босия за "Подкрепа" и за взаимоотношенията му с тогавашната ДС. По-интересното е, как за бивши кадри на ДС после Босия подхвърля: "През 2005 г- го хванаха с белязани пари като шеф на дознотелите в едно софийско РПУ". Абе офицери. Кадри. Янките на тях разчитат явно по тези ширини.


Днес "Дневник" пак пише за онова жълто Ламборджини, което даваха по бТВ през 2007г. и закоето МВР обеща да вземе мерки да не пракира насред улицата. "...Разказвам това, защото онзи ден го видях. Видях същата кола, паркирана насред платното за движение в компанията на едно Ferrari F430 и един Aston Martin DВ9. Минаваше полунощ и вероятно собствениците им се намираха в близката чалготека. В това време наоколо се навъртаха двама полицаи. По нищо не им личеше обаче, че очакват "паяка". Служителите на реда стояха там, за да охраняват луксозния автопарк... Според неотдавнашно разследване на e-vestnik собственик на това ламборгини е около 30-годишен мъж с прозвището Парцала. С какво се занимава той е неизвестно, но със сигурност не е хирург в "Пирогов" или професор по семиотика. Всъщност истинското му име, както и начинът, по който е заработил 280 000 евро, могат да бъдат установени в рамките на един ден че дори на няколко часа. Може също така да се разбере къде живее, а ако е собственик и на импозантен комплекс с бойници - да бъде любезно помолен да покаже данъчните си декларации за последните години."  И тъжно завършва "Дневник": "...Представям си само как Парцала се е кикотил, когато е чул министър Гергана Паси да съобщава, че ще бъдат проверени всички, които през последната година са си купили имоти за над 500 000 лева. Представям си също колко се е забавлявал, когато зам. главният прокурор Валери Първанов уточни, че акцията ще се забави, понеже Агенцията по вписванията не можела да предостави данните. Но най-много вероятно се е смял, когато е чул, че "единственият вариант за преброяване на сделките е чрез преглед на нотариалните актове един по един"… Край на цитата. Тъжно посланик Макълдауни. Не, не е тъжно явно, щом става дума за вашите там планове и тяхната реализация по тези тук ширини.


За бандитстващите Микови 70 000 лапачи разказва днес и "Новинар": "Според адвоката му Хари Хараламбиев Желязков бил категоричен, че ще изобличи в съда полицаите и ще има възмездие за тях. Той многократно повтарял, че ще докаже невинността си и ще си върне задигнатите пари. Свидетелят, който също твърди, че у подсъдимия е имало 10 000 лева, е Марина Гелина. Тези пари мъжът й е дал на Желязков назаем. Малко след като Желязков е спрян от униформените, Гелина пристига на мястото на инцидента. Картината, която тя описва пред съда, е повече от ужасяваща. Желязков бил проснат на земята в почти безпомощно състояние, той се нуждаел от лекар. Гелина е тази, която води в болницата мъжа. Тя констатира също, че парите, дадени на Желязков от мъжа й, липсват. Нейната дума е срещу тази на пътните полицаи, колегите на двамата общински униформени, които твърдят, че не е имало 10 000 лева. ...Според държавното обвинение мъжът не е бил бит. Той обаче е приет в хирургичното отделение на болницата в Белово на 30 септември. Според медицинската експертиза, която Желязков настоява да му бъде издадена, той е имал голям хематом в областта на стомаха, близо до пъпа. ...Прокуратурата не можа да обясни вследствие на какво Желязков е бил приет в болницата. Очевидно не е било заради това, че се е уплашил от срещата си с полицаите. ...Из показанията на подсъдимия: На 29 септември 2008 г. около 22 часа Петър Ангелов ми нанесе побой. От него ми е хематомът. Поиска ми документите....Не знам, че ми е бил изготвен талон за кръвна проба. Предявиха акт и талон. Подписите не са мои, въпреки че приличат на моя."  Обикновен бандитизъм. Нали посланик Макълдауни? Прикриван от докладите на Държавния ви департамент. Четете посланик. Какви са и семинаристите на предшественика Ви Джон Байърли: "На 25 февруари съдебен състав, председателстван от Кристина Пинтева от Пазарджишкия окръжен съд, присъди една година и осем месеца затвор на първа инстанция за Желязков заради това, че се е опитал да подкупи униформени." Как беше името на оня световно известен филмов шедьовър? "Обикновен фашизъм", нали? Не, не е на Холивуд посланик и затова Ви информирам. Та как посланик да наричам това, което прикрива Държавния ви департамент у нас? Обикновен бандитизъм?


Главната грешка на българската мафия (определяна в Брюксел като съчетание на организирана престъпност и висша корупция) бе, че допусна България да влезе в ЕС. Тя се стремеше към милиардите от еврофондовете и възнамеряваше след 20 години криминален преход да се легализира чрез европейски сертификат "Сега". Не беше грешка на българската мафия. Беше ход на вашингтонската мафия срещу Европа. Тя, вашингтонската мафия се съюзи с българската мафия.


Когато бетонираха Черноморието, не плачеха за пари, сега какво са се разплакали? Очевидно е, че в сегашния момент държавата не само че не трябва да налива пари в туризма, а напротив - трябва да направи всичко възможно да ограничи притока на чужди туристи, защото това е лоша реклама за България. Идват, гледат бетона и мутренското обслужване, връщат се и разказват, а следващата година няма туристи. По-добре да са по-малко очевидците на бетонирането. "Сега". Четеш ли бре Божидаре? Божидар Данев, който пак иска картелите му да лапат.


От няколко дни по медиите върви какво се случи по време на социалистическото ни управление на БСП. Ами не се посвениха да поругаят и гроба на Вапцаров. Явно не го устройват Божидар Данев думи като "Работиме много. Работим от сутрин до здрач". По времето на бащата на днешния съюзник на БСП и днешен секач на Рила, Вапцаров просто е бил разстрелян. По времето на социалиста Мистър Клийн и соросоида в икономическото му министерство даже и  заличиха гроба на Вапцаров. Не ви е срам!


собств. инф.: Миналата седмица шефът на службата по вътрешните доходи на САЩ Дъглас Шулман призова американците, които имат офшорни сметки да се възползват от програмата за доброволно разкриване на своите доходи. Подготвя се и закон, според който принадлежащи на американци чужди фирми, ще се третират като американски по отношение на данъчното облагане. Интересното е, че за забрана на офшорките и у нас се произнесе и проф. Чавдар Николов. Но никой не го чува. Посланик Макълдауни, защо сега послушните Ви марионетки се правят на ударени? И не забелязват какви идеи идват откъм океана? Дали пък Вие не сте най-точният проводник на новата американска политика по тези ширини?


собств. инф.: Най-старата демокрация на света - онази с многото камери за следене по улиците, т.е. британската, се готви да бие сънародниците си. Според Sunday Express британските спецслужби и полиция са разработили секретен план за действия в извънредни ситуации през предстоящото "лято на недоволствата". Ченгетата там, както и миковите тук се готвят да пребиват съгражданите си, протестиращи срещу растящата безработица. Натресете ни още една "Софийска вода" бе посланик Уилямс. Още няколко англичани като Старлинг ще получават наши 60 000 левчета месечна заплатка. Ще Ви оттървем от кризата. Нали това е целта на занятието пак вашите да грабят нашите.


собств. инф.: Според ЕК жените в ЕС получавали 17% по-ниски заплати от мъжете. Според шериата пък жените не трябвало изобщо да работят. Истината май е по средата. Както беше до скоро в Япония. Там жените работеха докато се омъжат. После да раждат деца. Това иска Природата от тях.


собств. инф.: Бившият посланик в България и сегашен посланик на САЩ в Русия, Джон Байърли, е потвърдил, че първите вагони на Пентагона насочени за войските му в Афганистан са пресекли руско-латвийската граница. Т.е. съюзна Русия пусна съюзника си САЩ през своя територия.


собств. инф.: Още едно доказателство кой вдъхновява миковите бандити? По данни на "Ню Йорк пост" от бюрото за вътрешни разследвания на департамента на полицията NYPD, само за миналата година там са разследвани над 100 случая на участия на полицаи в престъпления заедно с бандити. Ето  пример като тези от "Афера.бг" на Томова: Към служащ на транспортна полиция с име Янирис Балбуен е предявено обвинение за пране на 250 000 долара, "заработени" от гаджето и прекарващо хероин от Доминиканската република. А самата полицайка лично събирала парите от дилърите. из Бронкс. Абе нищо ново - българска работа. Също и детектив Луис Батиста, който следял компютрите на ФБР в полза на наркотърговците, пак бронкския полицай Хорхе Арбайе Диас който пък направо грабел заедно с бандитите, като цялата банда се представяла за ченгета... Много, много случаи. Все като тези от нашето МВР.


И през празничните дни работих за Вас, уважаеми посетители на този ми проект. Обнових "Стил на живот" тук и написай моя си статия в "Политика и общество". Вижте ги. Направих и свой демонстрационен сайт за това какво бих могъл да направя за Вашият дребен бизнес. Вижте го и ако решите, че си струва - поръчвайте. Линка е под тази ми рубрика отдолу. Обновил съм и другите си проекти - този за идеи за дребен и семеен бизнес и другият за национална безопасност27 февруари 2009г.

Малко лов на вещици в съдебната власт не е излишен. Държавните институции нехаят за делата си, казва председателят на Върховния административен съд Константин Пенчев. "Сега". Е? Щом и Пенчев знае и с всичките си правомощия нищо не постига? Значи? Народен съд!


Днес в доганско-тотаджийския "Монитор" няма нищо. Нищичко! А "Стандарт" направо ни прави на малоумни в мераците си да излиже задниците на грабителите от ЧЕЗ. Вижте само какво е сложила лижещата ЧЕЗ медия в рубриката си "Пазар": "Наплив за равни сметки за ток... От началото на януари ЧЕЗ разреши на клиентите си да заявяват дори нулево потребление за първите 2 месеца и да плащат всичко накуп на третия месец".  Такааа... да захвърлим измервателните уреди наречени електромери. ЧЕЗ ще ни разреши охотно. Да плащаме равни сметки. Това се нарича такса или данък. И защо на третия месец? До 30 април всяка година. Както вече е прието за данъците из територията на трите американски бази. Тъкмо ЧЕЗ ще уволни всички инкасатори. И каквото си решат с Шушулов - това ще е. Не че сега не е така.   "Топлофикация иска обща сметка за парното в блока" (Пак "Стандарт") Защо само за блока? Направо обща сметка за София!  Шушулов и на това одма ще се съгласи. Общи сметки! "Варненци са доволни от общата сметка" е трето заглавие на мазната медия. Доволни сме посланик Макълдауни от общите сметки! Да захвърлим и кантарите! Да започнем да заплащаме такса или данък храна. Божидар Данев ще ни разреши. Стига той да раздава купоните, разбира се. Да!  Да захвърлим водомерите! И да плащаме такса вода. Изгонената от Боливия и натресена ни от англичаните "Софийска вода" ще ни разреши. И ще ни отпуска по една кана вода на ден на нас и по два басейна на ден на Божидар Данев и "бизнеса" му. Че защо тогава са ни пари? Пол Пот беше взривил националната им банка и парите летяха из въздуха. Но, който се наведеше да събира - веднага беше разстрелван. Пол Пот изби половината си народ! "Наплив за равни" бачкащи и доволни, все още незастреляни из оризищата имаше там. Добре че беше омразният червен Виетнам да нахлуе и да оттърве останалите все още живи камбоджанци от тази пазарна икономика. Пазарната икономика на разрешението и на неизползваните уреди за мерене. Пфу! Давай Мистър Клийн! "Стандарт" в рубриката си "Пазар" за в бъдеще какви още "революционни" пазарни механизми ще ни препоръча! Нали янките са с вас - няма проблем. Държавния им департамент и "ЧЕЗ разреши" ще обяви за свободна конкуренция. И общите сметки ще обяви за пазарна икономика. И ще се съсредоточи над правата на човека в Боливия. Която се оттърва от омразната "Софийска вода" все пак. 


Социалният министър Емилия Масларова пак развърза кесията. Ведомството й ще изпраща за втора поредна година пенсионери над 65-годишна възраст на море. "Стандарт". Ами да! Бил си я офицер от ДС, я доносник, я просто ченге. Взел си властта. Построил си хотел. Какво по-нататък? Ясно какво:  1. Искаш за теб само да няма ДДС. За раята да се увеличи ДДС-то. 2. Искаш да те обявят за инвеститор. Заради привилегиите естествено. АБПФК в крайна сметка си бил (Активен Борец за Пазар, Фондове и Комисионни ). 3. Социалната Масларова ти киха от общите парички, за да можеш да поизпереш и още от контрабандите на колегите от ДС. 4. Пазарната Крушкова ти провежда рекламата. Пак с общи пари, но в твоя - ченгесарско-хотелиерска лична изгода. 5. ... 6. ... .7. ... Не нямат край. Нямат край възможностите на демокрацията и пазарната икономика. Щом в тебе е властта и зад тебе е обкомът от Вашингтон.


Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов и автомобилният превозвач Миролюб Столарски са били заедно на екзотична почивка в държави, известни като секс-дестинации по време на празниците около Нова година, пише сайтът “Всеки ден”.  ...По същото време председателят на СОС пък Андрей Иванов е събирал слънце на Малдивите. През уикендите лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов и Лъчезар Иванов пък са чести гости на хотела на Столарски във Велинград “Двореца”. Лъчезар Иванов не отрече пред “Всеки ден”, че със Столарски са отдъхвали заедно. Фирмата на Столарски “Карат-С” държи част от автобусните линии в София и се готви да вземе още 16. Край на цитатите. Пак да започна: Бил си я офицер от ДС, я доносник, я просто ченге. Взел си властта. Построил си "Двореца". Какво повече ти трябва? Освен нещо чуждо?  Що да не опънеш някоя? Щом обкомът от Вашингтон е зад тебе. Посланик Макълдауни се снима с вожда ти. Евроразните ти идват на крака да те рекламират. Е?


По време на вчерашната туристическа борса „Ваканция и спа експо” обаче стана нещо неочаквано. Вместо да са благодарни за предоставената им възможност, столични хотелиери скочиха срещу решението на управляващите. Според тях съществува реалната опасност българите да заминат за празниците до Турция и Гърция, вместо да изберат да почиват в хотели в България. Излиза, че хотелиерите не са наясно какво искат. "Новинар". Пак да започна: Бил си я офицер от ДС, я доносник, я просто ченге. Взел си властта. Построил си хотел. ... нататък. Хайде с една дума - искаш! Твоите са във властта - ще ти дадат.


Мартин Карбовски: У нас полиция и съд работят по изстинали файлове. Времето на протакане, мудност и лошо свършена работа винаги ще работи в полза на бандитите. Докато един ден не се появи необходимият престъпник. Лесният виновник. ...Три години ДНК материалът не вършеше работа на полицията да уличи убиеца. Материалът сигурно става все по-годен за доказателство с времето?! ...ДНК проба беше пратена в Скотланд ярд. Оттам ни казаха просто, че това не е качествено събран материал и не може да се работи по него. Но у нас същият материал беше разпознат. ...Днес се говори за изнасилване - а за това, че са ударени от кола, се забрави. И свързаното с това - разследването на самоубийството на професор Раданов докъде е стигнало?  "Стандарт". Да, Днес Карбовски пита това, което вчера питах и аз. Защо питаш бе Карбовски? Не си ли четеш манипулативната медия, в която пишеш? "Сексът е убил голямата сестра" е днешното откритие на учените у нас, тиражирано от мазната медия. Пфу! Но нещо мен започват да ме полазват вече грозни тръпки от демокрацията на посланик Макълдауни. Започва да става страшно! Гледах снощи как Плугчиева говореше, че робът и не бил съгласувал с нея, че иска друга работа. Гледах и при Такев какви са се настървили срещу народа си вече БСП! Да! Такев обикновено си повтаря предаванията в неделя. Вижте я бекапарската депутатка в яркочервени дрешки как се държеше. Тя не само не даваше на водещия от ББТ Такев да каже и дума. Тя не даваше и на зрители да се изкажат! Боже! Само като я гледах с каква злоба и плам не даваше на другиго никого думата! Тази ли няма да подкрепи нов Пиночет у нас!? Тази не за тип Пиночет, тази за тип Пол Пот управление ще гласува веднага! Дааа, изглежда, че новата Москва - обкомът от Вашингтон вече е зад тях. Освен бушовия мистър Клийн явно има и друга подкрепа от Вашингтон за тези. Тези просто иначе ги е страх и се крият като мишоци. (Справка 1990-1991г.). Те започват да се репчат само ако са усетили, че им се позволява. Явно Обкомът от Вашингтон е позволил. Както преди не много години обкомът беше позволил и на Пиночет, че даже и му помогна да вземе властта и да убива. Както преди не много години янките помогнаха и на талибаните да вземат властта и да върнат жените в ... не, не в Средновековието. В робството.


Край на разправиите и съдебните дела с университетите. Чиста работа - вадиш си нотариалния акт и си прибираш куфарчето с парите. Всички ще са доволни. Реститутите ще си гушнат милионите. УНСС ще си запазят двора. А от общината ще си умият ръцете, че са изгонили алчните баби, въоръжени с "натурални актове". Чудно е само едно - откъде ще дойдат милионите за обезщетения? И няма ли да им е по-лесно и евтино вместо реститутите направо да изгонят бъдещите висшисти? "Стандарт" за намерението на бат'бойко да ръси "пари от хеликоптер" както американците явече наричат програмата на Обама. Е, бат'бойко ще ръси наши пари на свои хора, ама тук това Държавния им департамент нарича демокрация и работеща пазарна икономика. А реститутите няма да могат за сега да изгонят бъдещите висшисти. Поне не и докато докторът на науките Алексей Петров преподава.


Това, което се наблюдава напоследък в повечето български телевизии и особено в сутрешните блокове, може да бъде определено като внезапно пожълтяване на екрана. След като жълтото победи в пресата и в кабеларките, се стигна до един качествено нов етап, който можем да наречем преход към жълтия екран с национален обхват. Най-сетне задръжките паднаха ... скандал в национален ефир между две колежки в телевизията по разтърсващите разкрития за това как едната от тях носи личната си бременност.. В друг свръхважен за нацията и естрадата скандал се е превърнал, чета, българският избор за "Евровизия". ...Докато горните скандали са свръхсъбитията в българската публичност, далеч назад остават някои дребни новини, поне една от които ще спомена тук. Българите дишат най-мръсния въздух в Европа. Признато от собственото ни екоминистерство. ..."Дневник". Даааа, когато вече властта е взета и подкрепата на обкома от Вашингтон е получена какво следва? Ами да! Хляб и зрелища следва. Е, хляба бил малко. Хлябът не стига, но ще компенсираме със зрелища. Азис! И никакви обаждания в ефир докато говори депутатка от избраните! Да се затвори и Такев! След Инджев! След Коритаров! След Енчев! След СКАТ изобщо! Нали посланик Макълдауни! Догодина не 67 стр. за лошите руснаци в Чечня. 67 стр. за добрата демокрация и работеща пазарна икономика в България да включите посланик в доклада на Държавния Ви департамент! Може и повече. А да понамалите и критиките си срещу Китай. И без това Синхуа Ви обяви за слепи.


Ирена Кръстева пазарува медии като семки, иска „Стандарт” и „Марица” "Афера.бг". Аз се чудех защо "Стандарт" е обърнал резбата. И е започнал да иска всичко да е общо. А то, защото наистина била в ход кампания за най-голямата пазарна икономика по териториите на трите американски бази на юг от Дунава. Един Божидар Данев за "бизнеса". Една Ирена Кръстева за "медиите". Един Шушулов за сметките за ток, парно и вода. Браво посланик Макълдауни! Ще трябва да поискаме от Клинтън и да Ви награди. Яздила ли сте кон посланик Макълдауни? Да Ви издигнем паметник! От благодарнoго бoлгарскаго поданика-бесепарскаго и доганскаго, славному американскому посланику-демократизатору.


Давай! Обединените медии в действие! Днес ченгесарсия трудовак направо е върхът в отклоняване на вниманието то сметките за ток и парно: "Действащият  руски консул у нас  блудствал с носителката на титлата “Лице на Бургас 2007” Анна Зартова, твърди  пред „Труд” собственичката на модна агенция Интерсаунд Ирина Папазова. Подробности за сексуалния тормоз ще бъдат разкрити утре " Ами да! Преди управляваше руският посланик, а Джон Байърли се разхождал по него време  из Болгария не за граница "под прикритие". Сега управлява американския посланик и руснаците днес са без работа по териториите на трите американски бази. Е? Да скучае ли човечецът докато нарежданията идват от обкома от Вашингтон? Я утре малко снимчици из Труд! По-така, нали? Както от Труд вече от бая време ги публикуват.


Заради масовата престъпност: Страх и отчаяние владее българите Хората се чувстват жертви на несправедливост и не вярват в правосъдието "Новинар". О, нооо, амбасадор Макълдауни! Ноу! Дис ис нот тру! Ла вив ла демокрасион амбасадор! 


собств. инф.: Правителството на Аржентина е привикало тамошния американски посланик за да дава обяснение за изказванията на директора на ЦРУ Леон Панета. Покрай това съобщение за любовта на латиносите към янките, стана ясно, че Леон Панета всеки ден давал на Обама информация за икономическата ситуация по света.

 

Архив на новините ми: за месец януари и феруари 2009г.

Архив на новините ми: за месец ноември и декември 2008г.

Архив на новините ми: за месец октомври 2008г.

Архив на новините ми: за месец август и септември 2008г.

Архив на новините ми: за месец май и юни 2008г.

Архив на новините ми: за месец март и април 2008г.

Архив на новините ми: за месец февруари 2008г.

Архив на новините ми: за месец декември

Архив на новините ми: за месец ноември

Архив на новините ми: за месец октомври

Архив на новините ми: за месец септември


Архив на новините ми: до месец септември

Архив на новините ми: до месец юли

Архив на новините ми: до месец май


Създадено : 12/04/2009 : 19:26
Обновено : 12/04/2009 : 19:26
Категория :
Страницата е прегледана 3932 пъти


Предпросмотр печати Предпросмотр печати     Версия за печат Версия за печат

 
За Вашият бизнес!Дестилация на:
ракия, водка и
аромамаслаТРИ ДЕ ЕКСПО
Само при мен!
Почти 40 000!
панаира и изложения!
 
Други функции


Приятелски обмен
Ползвайте го и по въпросите на ТРЗ

 
^ Нагоре ^
чичо Данчо - http://yordan3d.googlepages.com/
  Администратор на сайта Йордан © 2004-2007 - Сайтът е създден чрез CMS GuppY v4.5.17

Счетчик посешений страниц в сутки Счетчик уникальных посетителей в сутки