Раздели
Информационни технологии Музиката, която вдъхновява Политика и Общество Смях за отмора Стил на живот
 
Нашият бутон

Ще сме Ви много благодарни, ако поставите някъде във Вашият сайт и нашият бутон за бърза връзка!◊ код на бутона ни ◊

 
e-Love

Защо е интересно в сайтовете за запознанства*


cyberkiss.gif Живеем в напрегнат и пълен с проблеми свят. За разлика от САЩ и Западна Европа например у нас все още не е развита правилната психологическа помощ. А и различните клубове и дискотеки не предполагат особено общуване между хората. В къщи (след като е минал медения месец) също само проза. И докато мъжете гледат на Мрежата повече като място за игри, жените обичат да я използват за психическо разтоварване от ежедневието. И пак разликите - докато мъжете повече "гледат" (възприемат с очите), то жените повече слушат (възприемат говор). Затова и мъжете повече задават на Гугъл думата секс и разглеждат картинки и видео, а жените очакват разговор.
Мястото на "среща" на половете и интересите в Интернет са т.нар. сайтове за запознанства.
Няколко съвета за ползването на тези сайтове:
Във всеки сайт от този тип се иска попълване на предварително указани полета. Внимателно ги огледайте. Огледайте какви алтернативи Ви предлага сайта при полълването. Ако всичко е свободен текст - явно на създателите на проекта не им е било съвсем ясно какво искат да се получи от системата им. (Или просто са "настроили" чужда система) Ако пък напротив - много прецизно Ви води системата и не допуска "свободни съчинения" - значи създателите и са имали предвид точно конкретни идеи. Преценете дали тези идеи Ви допадат. Ако не - незабавно се откажете от тази система. Ако пък системата е твърде обща - не попълвайте всички полета отначало. За начало е достатъчно да укажете какъв пол и в каква възрастова граница е предпочитаният от Вас търсен човек и от какъв пол и на каква възраст сте Вие. Е, ако има и други задължителни полета преценете Вие кое от тях не е за първоначално запълване и просто излъжете в него. Но не с много. Нали знаете лафът на разузнавачите - истина само истината, но не цялата истина.
Ако сте мъж - след такова запълване на полетата няма да се случи нищо. Ако искате все пак по-висок "начален рейтинг" - поставете си и свястна снимка. Не, не на половия си орган! Това пък в никакъв случай. Освен ако не предлагате услугите си като жиголо, разбира се.
Ако сте дама, в началото ще имате твърде много предложения. И без снимка. Но пък Вие започнете с тези мъже, които са си оставили свястна снимка. Или поне да са оставили и друга форма на сигурна връзка с тях. Добре е да напомня, че повечето сайтове за запознаства у нас интензивно се използват от мързеливи ченгета и журналисти за лесен отчет на свършена работа. Затова внимателно с репликите, които пишете. Едно е когато човек е с лице срещу другия. Тогава действат основно очите и другите рецептори. Когато само си пишете и една запетайка може да промени всичко. И да не Ви разберат или да Ви разберат погрешно. Освен това оня отсреща може в точно този момент да му е звъннал телефонът и да му се е сменила нагласата и настроението. Затова - кратки изречения и с точни подробни описания.
И в първият момент, в който отсреща започват да шикалкавят - по-добре е да спрете. Явно от там имат нещо за криене.
Но ако разбирателството си върви - най-естествения завършък на подобен контакт е личната среща. Освен ако:
Понякога и на двете страни им се иска само да си поиграят на "розов телефон". Няма проблем. Импровизирайте. Развихрете фантазията си. Но не забравяйте - без лични данни! А ако отсреща усетите натрапчиво желание за точни лични подробности от Вас - спрете отново! Незабавно!
Само за да не съм голословен:
През www.sreshta.bg ченгетата наскоро изловиха педофил, а през www.elmaz.com журналисти устроиха преди време на пазарджишки съветник секс-капан.
Всъщност това са и двата най-популярни български сайта за запознанства. Освен тях заслужават внимание и bgdate.com, flirt4e.com и още два-три. От изброените като че ли в Среща-та е най фриволно, но пък в последно време сървърът им започна често да прави проблеми и да отказва. Най-богата е базата данни на Елмаз-а, но пък там е много слаба търссачката. Трудно се намира точният човек за точното желание. Някои дами пък толкова се изкушават от възможността да бъдат "различни", че често си правят по повече от една регистрация с различни имена и данни. Ако от това се разтоварвате повече от ежедневните грижи - добре. Но все пак най-истинският контакт си е този на очите и тялото.
--------------------------------
* Споделям личен опит. А резултатът от този си опит съм опитал да реализирам в свой сайт за запознанства. Вижте на
http://jj-bg.info/relax1/


Създадено : 26/12/2006 : 12:01
Обновено : 26/12/2006 : 12:01
Категория :
Страницата е прегледана 1635 пъти


Предпросмотр печати Предпросмотр печати     Версия за печат Версия за печат

 
За Вашият бизнес!Дестилация на:
ракия, водка и
аромамаслаТРИ ДЕ ЕКСПО
Само при мен!
Почти 40 000!
панаира и изложения!
 
Други функции


Приятелски обмен
Ползвайте го и по въпросите на ТРЗ

 
^ Нагоре ^
чичо Данчо - http://yordan3d.googlepages.com/
  Администратор на сайта Йордан © 2004-2007 - Сайтът е създден чрез CMS GuppY v4.5.17

Счетчик посешений страниц в сутки Счетчик уникальных посетителей в сутки