Раздели
Информационни технологии Музиката, която вдъхновява Политика и Общество Смях за отмора Стил на живот
 
Нашият бутон

Ще сме Ви много благодарни, ако поставите някъде във Вашият сайт и нашият бутон за бърза връзка!◊ код на бутона ни ◊

 
Архив на новините ми за края на 2009г.


7 Януари 2010г.

Лелеее, каква наглост! Фарфарона брат Василев, божидарданювецът, който угроби завод "Мраз" и си присвои европари сега ще ни учи на акъл? Той - крадеца ще вика дръжте крадеца? Ужас! Вижте го наглият кадесар, назначен за капиталист: "“Глупости” - ще кажат политиците, които в търсене на отговор на този въпрос получават или крадат пари". "Труд". Боже мой! Той!? Той да говори, че политиците крадяли пари. Повече ли вече крадат от теб бре създателю на галерии на мястото на заводи? Завидя ли им? Неее, този иска да краде, ама на едро. По божидарданевски. Сега и той се е направил на Милен Велчев и този път далаверата не с външния, ами с вътрешен дълг иска да извърти. Или е натрупал към 'фиска' (разбирай към нас - ограбените от такива като него) огромни задължения? За осигуровки знам че е длъжник на НОИ. Ама да иска с такива виртуалности като компенсаторките да се разплаща? Нее, Народен съд! брате Василев! Кой крадна - крадна с компенсаторките. Човекът на Командира & янките умря. Бог да го прости Ал Бож., но няма вече кой да ощастливява избрани срещу компенсаторки. Забрави. Пак да потретя: Само след Народен съд! вече ще се изчистват дългове.


Днес и Валери Найденов е прогледнал за истината. За истината, за която казват, че боли. И която истина вече само отворковците заливат с помии. Е и красимиркъневците, но за тях вече се описа че са просто долни крадци. Та, Валери Найденов пише днес в  "24 часа": "Защото американският капитализъм се крепи на спестяванията на китайския социализъм". Да, спестяванията на българския и останалите източно европейски социализми бяха излапани от МВФ & СБ. Сега на ред да се готви е Китай. Стига да не изкара Китай пак танковете срещу цереутата. Както вече го направи веднъж на площад Тянанмън.


Пак простотии. 63 000, освен, че се чудят как да клечат из Интернет и да пишат отчети, вместо да вземат и от кумова поне срама да свършат нещо, сега са си измислили нови трудови подвизи. Ето ги сега какво са измислили само и само да не ходят да ловят бандюги: "Фойерверките, газовите пистолети и въздушните пушки вече ще се водят на отчет в МВР". "Moнитор". Браво! Да им разширим щата? 63 000 са малко за пиратките. Само не мога да разбера едно - 63 000 ли нищоневършещи търсят работа на 240 нищо невършещи да има какво да 'гласуват' 'прегласуват', 'да водят бурни дебати' или обратното? Или и едните и другите са за Народен съд? Защото такава простотия не бива да продължава. Ще измрем в пълна отчетност най-накрая: "Според приетите поправки фойерверките, различни от бенгалски огън, конфети и свещи за торта, ще трябва да бъдат регистрирани в полицията". Народе???? Утре тия ще ти пробутат да клечиш на опашки пред тях и за ра отчиташ и свещите не за торти ами за гробове. За да разкриват нови и нови щатове.


Днес отворковците като гого, който както фандъкова, вместо да си гледа работата се занимава със 'звездно репортерство' вече сa "in action". Скочил е отворкото да защитава тези, които днес го държат на яслата - ГЕРБерите. Та, отворкото днес пише в "Стандарт": "Чуждите медии бяха заблудени за убийството на Боби Цанков поне по три причини. Първо, тъй като сенчестият свят у нас е скрит, чуждите медии са видели само публичната страна на нещата. Която наистина се базираше на това, че Цанков пишеше във вестник, участваше в радиа и телевизии и бе убит". Такааа... пише във вестник, води радиопредаване, но не е журналист. Явно кой е журналист определя вече "Отворено общество". Или може би КДС? С нейните радосвети радеви и агенти борове, явори и прочие дънери? Че на гого са му подръпнали верижката и той е скочил на задните си лапки се вижда и от друга пак 'статия' в "Стандарт": "Западната преса се обърка в съобщенията си за неговото убийство". Не, тук са подръпнали верижката на друга от 'нахранените'. То се вижда, че и изреченията им са еднакви даже. Е, от кумова срама гого е превел заповедта по гарнизона като "Чуждите медии бяха заблудени", а Ончева като "Западната преса се обърка". А че е заповед по гарнизона личи и от факта, че не само "Стандарт", ами и "Труд" е пуснал едно и също творение на гого да се натрапва на малоумните. Ама че имаме показен разстрел, заради това, че някой си е говорил публично, и то споменавайки и национална служба? Че заради този някой си един вече генерал беше отсвирен? Мълчат отворковците като гого. Пфу! И такива точно искат да се изкарват те журналистите, а останалите малоумници. Цанков бил мутра, Стоев бил мутра, само гого отворкото целият в бяло. Долна история. Гадна.


Гого бре на американска ясла, виж какво пише пребитият нежурналист Огнян Стефанов: "Няма никакво значение какъв е бил Цанков: скандален радиоводещ, провокативен журналист, човек, свързан с хора от подземния свят или търсач на сензации. Писанията му в „Уикенд” и телевизионните му изяви бяха наричани често фантазьорски. Фантазьорски ли? Друг път. Очевидно в тях е имало истини, които някой не е могъл да преглътне и е произнесъл присъдата. ...За уволнените журналисти, за списъка с имена на политици и олигарси, които не бива да бъдат критикувани, за връзките на медийни шефове с властта няма смисъл да говорим. Все неща, които загробват родната журналистика от десетилетия. Обречен е всеки опит за летене. Ако не те съсипят чрез спиране на рекламите, заплахи и уговорки с посредници, следва физическа разправа". Гого бре леке на държавна софра. Гого бре американска подлого. Гого бре отворковец гаден. Само ти и Държавния департамент останахте да наричате всичко това демокрация бре гого. Не те ли е срам? Боже! Срам у отворко? У нищожество? Г-н Стефанов, явно сте писали горните редове преди да разберете каква е паролата по гарнизона на агентите радосветски и дърварски. Иначе не мога да си обясня как ще стане "Ще ви кажа какво ще последва след убийството на Цанков. Декларация на парламента в защита на свободното слово. Декларация на правителството срещу посегателствата върху хора от медиите. Декларация на президента. Декларация на прокуратурата, декларация и на МВР. Декларация от името на Съюза на издателите. Декларация на СБЖ, евентуално. Всичките издържани в духа на демократичните традиции...". Както виждате г-н Стефанов, не последва това. "Отворено общество" & агентите на ДС падат все по-долу в низостта си. Те обявиха западната преса за заблудена. Както "Работническо дело" на времето. Аз поне не виждам никаква разлика. Появи се уводна статия на другаря от новото шесто - "Отворено общество" и статията беше мигом препечатана от газетите на агентурата.


Томова, не се чуди защо "Добромир Досев, Димитър Панайтов, Кремена и Александър Минков са там, където преди година въртяха симбиоза с мафията. Няма такава държава, в която антимафиоти, разкарани заради обвързване с мафията да бъдат върнати на бял кон точно от власт, която иначе се бие в гърдите, че громи престъпността". Както винаги Томова, българските подлоги се свалят на по-силния за деня. Без да виждат от къде духа вятъра. И сегашните и предните се сваляха на цереутата. Ама там, в САЩ, Обама вече отвори нов фронт. Хйаде на бас, че там започна войната за разчистване на мръсниците из спецслужбите. И аз в тази война залагам на Обама, Томова. Не както отворковците - на Държавния департамент и на ЦРУ. Да ти кажа виц Томова. Американски е. На времето из Юга на САЩ, из салуните им, каубоите като си пийнели и вадели револверите. Като си постреляли (документиран е факт как след един такъв дуел от два метра разстояние имало изстреляни куп куршуми и даже нито един ранен), като се побиели и изпотрошели всичко, собственика на бара викал един негър. Който негър да изметял и да оправел бара. Та и сега, твърдят янките, станало същото. След като каубоите на Буш-младши постреляли, изпотрошили бара, наричан Земя, сега бил дошъл негъра. Да измете. Негърът вече вдигна мерника на шефката на Държавния им департамент. А от вчера вдигна мерника и на 27-те им спецслужби. Така че Томова, пак ще посрещаме някакви освободители. Само не знам още кои ще са.  Томова, права си за техния ДАНС. Щом "ТОЙ и НЕГОВИЯ ДАНС получиха пълни сведения още преди година за канал на оръжие, ръководен от боса на наркогрупировката „Фирмата” във Варна?! И НЕГОВИЯ ДАНС знаеше прекрасно кой е платил за автомати и това е висш полицейски офицер? Какъв Боби Цанков, какви пет лева, какъв тероризъм? Сега остава и ние да си намерим нашия негър Томова. Който да измете. Иначе си права Томова, че, гоговците засенчиха Яне с неговото "Яне каза нещо любопитно: че съществува секретен списък, създаден от комунистическите вождове, с имената на премиери и министри, които трябвало да управляват държавата след 1989 г. е публична тайна сред политическия елит. Според партията на Яне Янев от този доклад и приложения към него списък ще стане окончателно ясно, че Иван Костов влиза в политиката с подкрепата на ДС и ГРУ". Само бих допълнил Томова и с ЦРУ. Не ги забравяй Томова. Те не са по-малки мръсници. Ремембър отвличанията и секретните им тюрми из Източна Европа.


Както се вижда, "чичо Данчо" усети сериозния проблем. Едва след това го разбра и Пожарникаря. И едва вчера скастри агента на ДС Божидар. Не, не Божидар Данев визирам този път, или пък божката божинов. Божидар Димитров беше открито зашлевен. И след като му изпраскаха шамара, той, агента се наведе както Петко Бочаров пред Тодор Живков първо и после пред "Отворено общество". Шамара беше за да не се бута в геостратегическите игри на янките. Грешка Пожарникарю! Можеше да изкараш малко дивиденти преди да го скастриш. За България. Ама "административен капацитет" пусто. Сега само си издадохме коза.  А можехме да изчакаме да видим разиграванията първо.


Собств. инф.: Защо не говоря празни приказки за негъра на Томова? Ами прочетете Publiko.es. Статия на Елисео Байо (Eliseo Bayo). Озаглавена "Тайния агент на революцията". Тя започва: "Обама беше кандидат на разузнавателното общество. Ако трябва да сме по-точни - на лявото крило в ЦРУ. ...Разстановката на силите коренно се измени ...Властта във Вашингтон мина от неоконсерваторите в ръцете на трилатералната комисия ...Майката на Обама Стенли Ен Дънхем (Stanley Ann Dunham) въпреки, че симпатизираше на комунистическата идеология, беше свързана със спецслужбите и работеше за Световната банка и фонда на Форд ...Проблемът е в това, че Пекин и Москва също знаят тази игра. ...Обама знае идеологическия сценарий, който може да доведе до невиждана революция, но няма съюзници, които да го разберат...а светът през това време попада под влияние на безсмислени идеи и разрушителен хаос. Край на цитатите. Ще поживеем - ще видим. 2012? Маите?


letishte.jpgСобств. инф.: На немския сайт "Всичко е врява и мъгла" са сложили хубава картинка. Ето я. На нея пише: Летищна сигурност. Покана за стриптийз, голи снимки и порно.
6 Януари 2010г.

Най-накрая! След 20 години на бандитизъм поне едно признание. Че божидарданевата БСК и другите съюзи и асоциации на 'индустриалци' са всъщност  сборища от престъпни картели. Които вместо да развиват - унищожават България. "Върховният административен съд реши окончателно в понеделник, че две асоциации в млекопреработвателния сектор са се договаряли за цените на млечните изделия.". "Монитор". И пак там: "Ако принесем икономическата теория в българската практика, ще видим, че нито предприятията ни са толкова големи, за конкурeнцията пък има още да помечтаем. Виж обаче картелите си ги има и са досущ, както си повелява теорията ...Но да са само млекопреработвателите, с мед да ги помажеш, е казал народът. Лошото е май, че голяма част от бизнеса е усвоила тънката практика и трупа ли, трупа хубави печалби на гърба на едни от най-бедните европейци. Ако някой не вярва, да иде в първия супермаркет и да си изтръска портмонето. После, да повтори в конкурентната бакалия. Да потрети и в друга верига. Накрая да си сравни изтръсканите пари и сам да реши за картелите. Истината обаче е, че колкото и пари да изтръскаме, само държавата е тази, която може да спаси потребителите от тиранията на картелите.". Боже! Назначените писачи на хонорар на "Отворено общество" ей сега ще ревнат, че и "Монитор" е комунистически. (Пък той си е един парцал в последно време. За забърсване на това-онова). Иначе пак да запитам: Кога ще бъде потърсена отговорност от Петко Николов!? Нека се знаят поименно гробокопачите на България. Шушулов и новият Ангел, Петко Николов, който вместо да громи картели ги създава, постоянно сменящите се босове на КРС и оня там шушумига - Дамян Лазаров (на хептен нищо невършещата КЗП) са не по-малко за Народен съд, отколкото Лилов&лиловаците, Доган&кадесарите, Кобурга&'юпитата' или пък Командира&'компенсираните'.


По въпроса за поредното показно убийство от преборената от главния му на ГЕРБ секретар на МВР престъпност, днес, в "Стандарт" чета, че видният отвсякъде атакист (оня там проект "Атака", който след като измами надеждите на куп Българи и сега се е скупчил заедно с останалите ченгесари зад Пожарникаря), Павел Чернев, в качеството си на депутат, се оказва, че е знаел за какво иде реч около Боби Цанков: "- Предупреждавах го, че копае надълбоко и най-приятелски го съветвах да внимава. - И той какво ви отговаряше? - Отговаряше, че вярва в правосъдната система, че ще бъде защитен". Вие представяте ли си падението, на което единствен Държавният департамент на САЩ лепи етикет, че било демокрация? Дупетат да предупреждава най-приятелски (сиреч по мафиотски) някой преживяващ по териториите на трите американски военни бази да внимава!? Да не се интересува от организираната им 'демокрация'! Пфу! А че става дума за организирана 'демокрация', стана ясно снощи от извадките на Нова ТВ от последното интервю с Боби Цанков. Защо ли ми се счу НСО? Н-то не означава ли национална бре агенте Гоце? А о-то demokrаtsia ли означава бре 'офицери'? Не, не споделям опитите на командирския Атанасов (вижте днешния "Фрогнюз") да насочва убийството срещу агента Гоце. Аз смятам, че първо наистина има 'офицери', които поне следва да бъдат разпитани. Просто споделям написаното от Томова: "Ако Боби Цанков е бил „защитен свидетел” и „ухо”, ега ти МВР-то и прокуратурата!" И второ, явно убийството е с цел да сплаши всеки дръзнал да казва нещо за организираната demokratsia, която ни връхлетя след преврата на 10.11.89г. Просто 'офицерите' като въпросния Чернев ни предупреждават да не копаем надълбоко около това как са намерили една ябълка, измили са я и са я продали на баснословна печалба божидарданевите назначени за капиталисти ченгесари.Алоо, шефе на Хилари Клинтън! Президент Обама! Много Ви моля! Обяснете на подчинената си какво е това demokratsia и какво далавера. Като си пише госпожата Клинтън поредните лъжи за положението по териториите на трите само за сега американски военни бази, да знае и този факт. Че когато и кадийките са част от мафията, положението е съвсем различно даже и от Колумбия. А фактът на получаване на огромни суми тайно и криенето на този факт, както и заблуждаването на обществеността с отвличащи пиари, аз не наричам сива икономика, а мафия. Ето го и фактът: "13-а и 14-а заплата под формата на допълнително материално стимулиране в Министерството на правосъдието (МП) не са изплащани. Така отговориха на “Труд” от пресцентъра на ведомството на въпроса изплащани ли са в министерството 13-а и 14-а заплата. Наша проверка обаче показа, че още преди декемврийската заплата, между 12 и 14 декември м. г., в МП са платени по две брутни заплати. С благословията на министър Маргарита Попова. Дали е за заслуги, или под друга форма, но очевидно плащането се пази в дълбока тайна". Край на цитата. Какво да ви разправям? За Симеон Дянковските лъжи ли? За маргаритините ли? Или за ГЕРБерските изобщо? Но Президент Обама, аз наистина държа г-жа Клинтън да запита подчинения си Джон Байърли от Москва, на това ли ги е учил кадийките тук, докато им организираше семинари?


Чета днес интервюто на Гамизов, което "Афера" е препечатала: "Българската нация е превърната в политическа проститутка на Европа, а банда сутеньори я продават ежедневно". Г-н Гамизов, идвате от САЩ. Знаете амерекън инглиш. Ами кажете им най-накрая на Държавния департамент. Че мръсникът, нищо че е техен мръсник, все пак е мръсник. Да спрат да подкрепят мръсниците по света. Да пратят афроамериканците да приберат и тукашните нориеги. А не да гледат като хиените - я бТК да изръфат, я в още някоя базичка да се окопаят.Интересна информация днес споделя Иван Крыстев в "24 часа": "Серия от изследвания на Кас Санстейн показват друга логика на използване на интернетното пространство. По странен начин възможността да намерите всичко всъщност кара хората все повече да се съсредоточават и да събират информация от едни и същи определени източници, които изцяло съвпадат с тяхната гледна точка за света. Грубо казано, крайната десница ще отиде или на информационни сайтове на крайната десница, или, ако иска да се разнообрази - на крайната левица, но няма да получи информация, която би позволила да си промени гледната точка. Това води до особена групова поляризация и радикализация, включително и на политическите убеждения. И резултатът е не повече, а по-малко плурализъм". Интересно е кои са редовните ми читатели? И защо не се радикализират? Ами си траят?


Яааа...??? Идеите ми набират сила!? Стават популярни!? Даже вече и в "Афера" някакъв коментирал статия с мисли на полковника Цветков е написал: "Не е ли време Нюрнберг да започне в БГ... Те извършиха "възмездие" с т.нар. Народен съд - удобен повод съдът наистина да стане народен". Сега, пак да се изясня! Аз като призовавам за Народен съд, нямам предвид оня от след 1944г. Нека да е ясно! Аз имам предвид Народен съд като оня проведен от Стамболийски. След националната катастрофа, подобна на днешната. А тогава Стамболийски първо е провел референдум. Не както днешните да се чудят как да забранят референдумите. И после, на база всенародното мнение е започнал работа Народния съд. Ясен ли съм?


Спирам пак да си губя времето с "Новинар". Днес там има такааава простотия за завивиките, креватите и спалните, че чак нямам думи. А иначе проблемът с G-точката в женския полов орган става все по-сериозен за манипулаторските ни 'медии'. Днес и "Стандарт" е препечатал онова от вчерашния "Новинар".


Собств. инф.: Днес в немския сайт "Всичко е врява и мъгла" са публикували добра статия. Под заглавие "Защо Китай ще спечели а Америка ще загуби". В статията пише: "Докато Китай развива своята икономика и подобрява инфраструктурата си, търсейки добри отношения със страните от целия свят, като инвестира, Америка се занимава само с военна сила, със заплахи, смърт и унищожение с цел запазване на империята. Две коренно различни стратегии, от които може да спечели само една". Алоо, Гамизов, и този открит източник им цитирай на Държавния департамент. Дано се постреснат и спрат да се сдушават цереутата им с разните ченгесари тук.


Собств. инф.: По въпроса за поредния натиск на янките над Турция чрез България, се е изказал и турския външен министър Давудоглу. "Анкара не е получавала от София официално заявление по дадения въпрос (изявленията на Божидар Димитров, че ще искаме най-накрая от Турция 10-те милиарда долара за имотите ни по договора от 1925г.). И тук вече турския външен министър направо се е олял ако ме питате мен, а не кадесарина им дуан. Според Аамет (не дуан а Давидоолу) от България се били изселили 2 милиона турци!? Отде, куги и как бре давидов сине ги изброи тия 2 млн? А иначе нека да е ясно. Давудоглу твърди, че пак само пушилка вдигаме. Т.е. да повторя: Няма официално заявление! Източника ми е TRT.


Собств. инф.: Иначе не само аз съм забелязал тайното гръцко военно посещение в Израел. В интервю за сп. Kriter Ердоган е обявил, че Гърция трябвало да реши проблема с турското малцинство на своя територия. Ставало дума за някакви турци в Източен Тарс. На които Турция искала да помогне да преодолеят безработицата.
5 Януари 2010г.

Днес в "Стандарт" поради липса на каквито и да било теми от т.нар. "бизнес" на Божидар Данев, Карбовски се е заел с прогнози от типа на прогнозата на Манго, че на оня баир или има вода или няма. Ето, убедете се сами: "2010-а обаче за него ще бъде годината, в която той или ще изпълни очакванията, или ще се провали не без помощта на старата демократична партокрация, която му предрече само една година на власт". Да, става дума за Пожарникаря. Както преди ставаше дума за секача Рилски. Аз не знам има ли още някой дето вЕрва, че Пожарникаря ще му изпълни очакванията и какви тогава точно са му очакванията на този някой. По-нататък следват типичните съвети, които само един пиарковец или там журналист, пък бил и Карбовски, може да даде: "Борисов трябва да направи онова, което може". Алоо, Карбовскии, не се излагай бре! Пу, пу! Пожарникаря може само да обещава помпозно. Това ли трябва да направи!? Не е ли време да изгони трайчото и директора на Световната банка у нас? Или поне Желева да изгони? И да накара Тотю, Мирослав и Плевнелиев да му изберат Българи на мястото на изгонените? Аз Карбовски, най-приятелски бих го посъветвал това да направи, ако иска да устиска.


Кой взе половин милиард? Тайна! Кои точно са фирмите, получили кредити от 500-те милиона лева от излишъка за 2008 г., поиска да разбере “24 часа” от премиера, БНБ и Министерството на финансите на 15 декември. След половин месец и три официални отговора по Закона за достъп до обществена информация обаче не получихме имената на фирмите. "24 часа". Ха сега де!? Пожарникаря пищи и съска пред пиарковците срещу БСП, пък мълчи като комунист на разпит, когато го питат що е то свободна конкуренция и пазарна икономика. Въпросът на "24 часа" не е без основание. Аз светкавично Ви бях информирал за един такъв изтекъл случай на такива "кредитополучатели". Ставаше дума за типично мошеническа на хампарцумянките история. Защо ли, пак да попитам, сега пък и директора на Световната банка и батмана ги крият?


Ега ти и пазарната икономика! "Сметките за парно с нови цени - по прогноза". "24 часа". Е оти им пълнихме джобчетата на ченгесарите от нелбо и бруната? За чий са ни топломери, електромери и т.н. мери? Като го докарахме до 1950? Когато победилия строй решава на кой колко плат и хляб да му се даде? Днес представителите на победилия след 10.11.89г. бандитизъм не решават ли пак на база "наше момче" на кой да му се даде? От 'кредити' за насърчаване, през 'субсидийки' за 'бизнеса' та до разсрочено чак плащане на задължения? Алоо, г-н Колев? Николай Колев - Босия, кога ще спреш да обвиняваш на ангро комунистите от след 1956г. и ще запиташ поне веднъж Държавния департамент на САЩ защо лъже нагло? Като лепи етикети на всичко това, че било демокрация и пазарна икономика? Та даже и при Тато, каквото покажеше измервателния уред - това се вписваше. А не "по прогноза". Пфу!


За некадърността на Пожарникаря, директора на СБ, 'юпито' трайчо и останалите ченгесари, скупчили се зад ГЕРБ вече открито признава и социологът Живко Георгиев в "Сега": "По мое убеждение първите шест месеца от мандата на това правителство не са особено обнадеждаващи или по-точно казано - не са на нивото на предизвикателствата, с които то трябваше да се справи. Думата си каза липсата на управленски капацитет. ...Разбирам желанието на всяка цена страната ни да завърши с балансиран бюджет или поне минимум дефицит. Но това се превърна във фикс идея и в някаква степен държавата стана инициатор на един тип поведение, което стана масово - необслужване на задължения, без значение дали към кредитни институции, партньори или клиенти. Това парализира икономическия живот в страната. Не са по-благополучни нещата и с външния пазар, който и без друго не беше особено широк. Боя се, че когато светът тръгне да излиза от кризата, българските икономически субекти ще загубят и скромните позиции, които имаха. ...- Няма ли поне да признаете първите победи над организираната престъпност с операция "Наглите" 1,2,3? - Не, всички тези поетични названия намирисват на пиар. Честно казано, засега не виждам някакви индикации за ограничаване на организираната престъпност. По-скоро обратното. До момента не се консумира и друго високо очакване към правителството - усвояването на еврофондовете. ...Другото възможно обяснение е, че не знаят как да го направят. - Или пък изобщо не искат да запушват тези пробойни, от които всяка власт се храни? - И тази хипотеза звучи правдоподобно. Виждам, че желание има, но нещо с моженето не е наред. - Какво му е на моженето, внесохме си финансов министър директно от Световната банка? - Тази институция никъде по света не е решила подобен тип криза. Виждам, че капацитетът е насочен за противодействие на финансова криза, но нашата криза е друга - на реалната икономика. Рецептата на правителството е за друга болест, не е за нашата. ...Аз още преди време прогнозирах, че при първи трус от олигарсите може и нищо да не остане, толкова са крехки техните империи, толкова генерирани задължения има около тях, такава липса на стратегическо мислене". Боже мой! Г-н Георгиев!? Да не би да четете този ми тук проект? Само дето аз за директора на СБ се изразявам далеч по-остро... не, за божидарданевците всъщност се изразявам далеч по-остро. Не както Вас - само в липса на стратегическо мислене да ги обвинявам.


Днес във "Фрогнюз" проф. Чавдар Николов е изписал куп думи за да каже накрая, че БСП си заминавала. "Естествено е, че с продължаващото “екологично замърсяване” на политическия ландшафт на нашата страна от столетната партия, раждането на обществено потребния нов съвременен и влиятелен политически субект наляво от центъра е изключително трудно". Г-н Николов, съгласен съм, че трябва нова, истинска и реална политическа организация, представяща хората с леви идеи. Не съм съгласен, че днес вече БСП ще си замине ей така. Аз открито на всички лиловаци съм им казвал и им казвам, че правилния подход у нас беше както в Русия. Но в Русия не нацелиха времето. У нас БСП трябваше да се забрани 1997г. Да! След като има наглостта самата БСП да си предаде лидера. След като има слабостта и се огъна пред агенти като Радосвет Радев. Тогава и точно тогава БСП трябваше да бъде забранена със Закон! И после - кой откъде е. Дончева, Овчаров, Лилов, Първанов - да си строят този - днешния им 'капитализъм'.  Но да има и едни да им нашепват - помни Белене! Пак от бившите техни другари да им го нашепват. По щеше да действа, отколкото думите на такива като мен - дето не са им били никога сред членската маса. Ни на БКП, ни на БСП.


От доста време гледах на "Новинар" като на "Монитор". Не, не без основание. Докато днес в "Монитор" ни информират, че цените на проститутките паднали наполовина, то в "Новинар" дама ни информира: "Край на безплодните усилия, край на унизителните лутания между женски бедра в търсене на нещо, дето и самите дами не знаят къде е". (За G-точката ни информира медията). Но държа да се поправя. В "Новинар" има една Жена, чиито думи следва да бъдат четени и популяризирани. Да, за Нора Стоичкова става дума. Ето нейна статия от оня ден: "Сурва, сурва, весела година! От днес парното, газта, цигарите, че дори и "Гражданска отговорност" поскъпват. За скъпото парно и неговата липса в студа каквото и да кажем все ще е вярно. Някой знае ли къде Вальо Топлото прекара празниците? И докога изобщо ще има празници за крадливите разбойници в държавата? ...За съжаление не се чуват никакви анонси от страна на работодателите, които далдисаха в сивата сфера тъй надълбоко и тъй задълго, че скоро няма да изплуват на светло. Те си имат един проблем - банковите кредити и пет пари не дават за увеличените сметки на някакви си работници. Ако ги пита човек, те най-добре оцеляват и без работници. Как става тая работа - само един български работодател знае". Защо обръщам внимание на статията на г-жа Стоичкова? Защото подхвърля идея, която е далеч по-различна от мераците на божидарданевците за влизане в еврозоната. "Икономиката ни наистина има нужда от сериозна финансова инжекция. Не от някакви половинчати игри с цените. Така че - девалвация му е майката". Да, Стоичкова иска игра тип Тодор Вълчев - обезценяване на лева. Това е решение също. Не забравяйте. Но само и единствено в ръцете на не само здрава, но и мнооого компетентна ръка. Къде я виждате днес тази компетентност г-жо Стоичкова? Но пак да потретя! Идеята си струва да не бъде подминавана от истинските икономисти - не от отворковците. Гергьовските отворковци де.


Собств. инф.: За ново американско Сонг-Ми информира немския сайт "Всичко е мъгла и крясъци": US-Killerkommando ermordet 10 Kinder in Afghanistan. Превода е американска шпицкоманда  уби 10 деца в Афганистан. Има и снимки. Ужасни са. Както повечето дела на янките от последните години. Линка? http://alles-schallundrauch.blogspot.com/


Собств. инф.: Че освен САЩ и евроколхоза си има и други държави, с които може да се прави и по-изгодно даже сътрудничество доказва Турция. Според турския министър на енергетиката Танер Йълдъз към 2020г. Турция реално ще започне да добива нефт а после и газ от Черно море. Вече от три години за това и помага Бразилия. Да, Бразилия инвестира свои средства в шелфа на Турция. Без една турска лира инвестиция.  Бразилия рискува, че нефт в Черно море има и че ще си получи парите под формата на количества от този точно нефт. Аз не знам. У нас се крие упорито какви ги вършиха Тексако край Варна и какви са условията на 'концесията' с янките край Галата.


Собств. инф.: Започва нова интересна игра на Балканите. След като Турция развали достлука с евреите, сега Гърция се сближава с Израел.  На тайно посещение в Израел е командващия ВМФ на Гърция Карамалакис. За него евреите специално са отворили секретната си подводница "Делфин-800" и секретната си корвета "Саар-5". Може би Гърция ще купува? Нали помните че евреите пък се учеха да отбиват атаки на С-300 в гръцкото въздушно пространство? Интересното е че нещата съвпадат и с посещението на подскачащия подир пуделите помияр (сравнението, че евроколхоза е куп пудели, а България - помияра, направи преди време Дмитри Иванов - другия агент). И нали знаете, че след Яне, Трактора и Томова, при Мосад сега е Пожарникаря? На него? На него най-много стената на плача да му покажат евреите. Е, може и някоя далаверка да заформят пак. Я с руски хеликоптери? Я с дипломатически канали за връзка? От които пак да потънат някъде купища наши парички?


Собств. инф.: Паралелно и сръбската армия се въоръжава и модернизира. За 2010 в бюджета им за нови бетеери, хеликоптери, средства за комуникации и контраелектронна борба са заделени малко над 5.4 милиарда динара (към 110 млн наши лева).


4 Януари 2010г. ЗА МНОГО ГОДИНИ!

Истината за 20-те години на грабеж, които от Държавния департамент на САЩ наричат демокрация и работеща пазарна икономика, а от "Отворено общество" тихомълком започнаха да наричат 'преход' днес обобщава в "Стандарт" доц. Дуранкев. "На практика годината започва със замразени или даже с понижени заплати и крайни доходи, както и с по-малко средства за обществените услуги (здравеопазване и образование), но вече при леко пълзящи нагоре цени на основните блага. Искат или не искат, 3,5-4 млн. души отдавна свиват разходите си. ...Освен всичко свиват се и приходите на държавния бюджет - чрез нарасналата безработица (която пък ще иска повече разходи от същия този бюджет!) и свитите доходи! От много лошо - към напълно нетърпимо положение!". Добре. Забелязал е доцентът дереджето ни. Само не мога да разбера защо се прави на ударен и ни занимава с простотии за решението на проблема? Какъв нов план 'Маршал' какви пет лева? Ония!? От МВФ и СБ!? Дето ни обраха и обират - да помагат!? От 'инвеститорите' дето разпродават бТК!? Или от изгонената даже от Боливия 'Софийска вода', която граби на поразия!? Или от още по-самозабравилите се ЧЕЗ!? Хайде стига глупости доценте! Ти, доценте, явно си получил от тях своя план 'Маршал'. Защото нито вече говориш за леви идеи, нито се появяваш по телевизии. Нахранили са те и сега мислиш, че като са те купили каkто някакви отрепки от отвореното им общество, ще нахранят всички? Народен съд е решението! Само и единствено!


Ето го резултатът от лапкането и делкането на шпертплатите, дебелите, пурите и т.н.: "Най-скъпата салата по празниците в цяла Европа е била българската. Цените на традиционния зеленчук отидоха в небесата в навечерието на Нова година в Пловдив. По най-масовите пазари на 31 декември българските краставици се продаваха по 4,50 лева за килограм, а доматите удариха 3,50 лв. Истински рекорд обаче отбеляза цената на култивираните печурки, които скочиха до 7 лв. килото. В същото време гъбите на пазарите в Милано, Париж и Амстердам са се продавали по 2-3 евро, твърдят специалистите в бранша". "Стандарт". Алоо, Божидареее! Божидар Данев - боса на престъпните картели от ченгесари,назначени за капиталисти питам: Ами заплатите им какви са там из Европата бре сиви кардиналино? "Време е данъчните да се занимаят по-сериозно с родните търговци, а не само с вносителите", разправя в същата статия някой си Анатоли Димитров. Време е Народен съд да се занимае сериозно с всички, унищожили българското производство и България като цяло, г-н Димитров. Системен проблем се решава с политически средства, а не с процедурни хватки.


Иначе - честита нова година - ни казва усмихнатата тв-репортерка, участничка в тв-шоута и прочие пиарски номера Фандъкова. "Поскъпват карти и билети за градския транспорт в София". Чета цените на ГЕРБерката и установявам - 20% скок! Браво! Очакваме пак гого отворения и адашката за репортерки по Нова. За друго явно не стават. Той и Пожарникаря дава своя скромен принос в честитките: "До скок от най-малко 40 лв. на месечните разходи на домакинство ще доведе вдигането на цените от Нова година, показа изчисление на "24 часа".Днес някой си Големанов (не е по Ст. Л. Костов - името му си е такова) пищи: "Скалата на оскотяването". Той ни нарича вече скотове. Защо? Защото някои изсекли ябълкова градина. Да, така, по ченгесарски, както ни манипулират трудоваците, излиза тъпо. Доган & Кобурга секат България, сега пък изсечена ябълкова градина от апаши (терминът е трудовашки). Но ако допълня информацията с това, което 'Труд' на агента Бор скрива? Че ябълковата градина е на бившия зам.-кмет на Кричим? Тогава? Тогава не изглежда ли вече информацията като 'неизвестни забиха кирка в капака на джип'?След като Бъки ни увещаваше, че няма как руснаците да прекарат тръби по дъното на Черно море и да ни заобиколят. След като явно тогава си е получил 30-те сребърника за тогавашното набуко - апашите го обраха. И никаква прокуратура не го попита откъде ги има онези 180 000 и 'неизвестно количество злато' задигнато от апашите. Сега на ред се оказа и следващият по ниво в бандата на голямата хайдутизация. Днес чета в "Стандарт": "Апаши обраха апартамента на бившия шеф на парламента, докато посреща 2010 г.. От дома на бившия парламентарист са взети куп ценни вещи, начело с голяма колекция от пендари и ценни монети с голяма нумизматична стойност, разкриха разследващи". Даа, на ред е? Ами да, познахте! Командирът? А Хампарцумян и хампарцумянките ще останат за народния съд все пак. Нищо, че една по една и тях ги обират.


Най-накрая и Огнян Стефанов е забелязал 'шапката'. "Семов е зам.-председател на Съюза за стопанска инициатива, с топъл кабинет в СУ „Св. Климент Охридски”. На същия Съюз за стопанска инициатива изпълнителен директор е Алексей Петров, същият, който намери един секретен доклад и го предаде веднага на премиера. Председател на УС на ССИ е проф. Борислав Борисов, ректор на УНСС и съветник на президента Георги Първанов по икономическите въпроси. Алексей Петров, който доскоро бе съветник в ДАНС, пък е преподавател и доцент в същия този университет... Дълго е за обясняване как се е стигнало до това събиране на тези хора под една „шапка”, но е и без особено значение". Ее, тук вече не сте прав за шапката г-н Стефанов. Може би защото Ви осветиха, че и Вие сте бил под шапката? Шапката си действа г-н Стефанов! Действа! Граби и доунищожава България 'шапката'. Капиталисти стават! Един от трактор става застраховател. Друг пък имал брат владика в ДАНС и получил 120 апартамента. Четвърти имал явочна квартира а сега има вестници. Пети свалял Виденов, а сега има билдинг и радио. Шести... абе все от 'шапката' са. Затова има си значение шапката г-н Стефанов. Има. Иначе за останалите предвиждания на 'Севт III' относно янки, френци, англичани няма да влизам в подробности. Имам си свое мнение. Но виж, как завършва Стефанов съм съгласен: "Знаех, че ще прозвучи тъпо, но като ме питате... Само отмерени движения с десницата не стигат, трябва и акъл". Алоо, ченгесарите, назначени за капиталисти? Да не вземете да се обидите и да пратите пак някой с чуковете. Човекът си казва истината бре!


Томова? Томова е препечатала на връх Нова година "Версия.бг": "Сега е времето на герберните глутници от образцови нищожества, прикриващи се зад „алфа-самеца”. Приижда на талази герберното кучило от ненаядени „червени”, от недокрали „сини”, от неналъгали се „жълти”. И нямат чет и край тези злостни наглеци. Б.Б. води отчаяна битка с Очевидното – герберна гмеж от взели се много насериозно посредственяци го дърпа надолу, принуждавайки го да си помпи рейтинга с бомбастични изказвания, за да удържа инициативата.


А вчера в "Афера.бг" най-накрая се е появил и Николай Колев - Босия. Със старички неща. Но с верни заключения: "Мога да дам още десетки случаи на корупция в МО. Както с външни фирми, така и с наши, родни. Ако се напише една книга за бандитизма в МО всички досегашни книги за корупцията у нас ще бъдат като детските стихчета на Леда Милева и Веса Паспалеева. Изключително интересно е, че ВКР знае за всичките, но не си мърда пръста да повдигне въпроса за корупцията пред началниците си, а активно участва в потулването и. Предвид досегашните изяви на сегашния министър, оставам с твърдото убеждение, че той пак няма да иска да ме приеме, защото му развалям рахата. Както и на Министъра на МВР и ДАНС и министър-председателя. За върховния главнокомандващ изобщо даже не се сетих. И той попада в графата „…и от курва запис…” . Не се надявам и на военна прокуратура и следствието, защото досега всички дела, с които са се заели са свършили в папките и касите.Едно е да дрънкаш, че искаш импичмънт за президента и референдум за новините на турски, а съвсем друго да изловиш хайдуците от МО и другите институции. Най-наглите не са десетина дебеловрати тъпаци, насочвани от 5-6 ченгета от службите. Най-наглите са непрекъснато на власт от 60 и кусур години. Край на цитата. Не сте прав в заключението си г-н Колев. Все пак Тодор Живков строеше. Създаваше. Едно е тогавашното бекапе, друго са днешните лукански и лилови изтърсаци. Тия направиха преврат на своите само за да крадат и унищожават, г-н Колев. Затова има мааалко разлика. Когато преди години съм питал баща си (бог да го прости), защо първи са влезли в тогавашното текезесе и после първи са излезли и са станали тогава през 50-те частници и как хората са повярвали на комунистите, той простичко ми беше отговорил. "Ами ония (преди 9.9.44) се бяха много разпищолили и самозабравили". Та, г-н Колев, Тато не даваше на Лилов, Луканов и прочие мафиоти да се разпищолват и самозабравят. Те го направиха след преврата. Ето това е мааалката разлика.


Сега за телевизиите? Простотия и некадърност! Даже по време на новогодишните програми! Куп време упорито ни превеждаха думата коцкар на Любиша Самарджич като комарджия, вместо женкар. Въпреки че ясно се чуваше на сръбския му, че следващото му изречение е как коцкаря целувал жените. По някаква телевизия за готварство пък, ни убеждаваха да слагаме резене в манджата си. Така горките превеждаха артишока май като го гледах по телевизията. Те, горките тъпачки, къде са ходили по полето и кога са сяли резене, че да знаят, че е растение а не кореноплод. Боже! от некадърност и ще ни изтровят вече.


Собств. инф.: Разкошна статия за австрийските 'пионери' е публикувал "Ди пресе" на 31.12.2009г. В нея се говори за това как те, 'пионерите' им пеели дитирамби, че "... те от 1990г., с помощта на капитала, ноу-хау и лъжи са завоювали, тъкалящия им се в краката бивш източен блок". И още има за "самодоволните умници". Чета, чета и все се сещам за "Отворено общество". Как с лъжи е завоюван бившия соц. блок. И искам да ви цитирам още един ред от въпросната статия: "Ние вече трябва да помислим как ще се измъкваме от тази лъжа".

31 Декември 2009г.white-tiger_m.gif

bells.gifВесело посрещане на Новата 2010 - на металния тигър, уважаеми посетители на този ми проект!. 30 Декември 2009г.

За некадърността на ченгетата (даже и тези, които не си поръчват подаръци за рождения ден при бандюгите), говори днес в "Стандарт" адвокат Марин Марковски. А нeкадърността на тошотошевките, в къси полички или с пеньоари из догански сараи, се вижда и с просто око: "Предоговаряне зарази офиси и магазини". Това е заглавие от служителките на агента Бор. Но не е заглавие на статия за Мърдоковия свински грип. Ни за бакстърски тамифлута, пробутвани с цел грабеж. Тошотошевките, не става ясно от текста под заглавието, дали  са искали да напишат заради, или все пак са искали да са оригинални със зарази. Забелязвам, че понякога и аз бъркам в бързината. Но бъркам съседни клавиши. Пък нерде Д, нерде З на qwerty-подредените компютърни клавиатури. По този повод се сетих за разкошния руски виц, дето някоя си Зуя, все пишела писма до Ложитек и Майкрософт да раздалечели най-накрая местата на клавишите Z и Х.


А иначе пак в "Труд", Лилия Христовска с хъс пита: "Докога за гафовете на държавата ще плащат порядъчните българи, вместо да бъдат оскубани бюрократичните чиновници?". Докато не се стегнем и не организираме Народен съд г-жо Христовска. Проблемът е системен и изисква познати системни решения. Надявам се, че ще съгласите, че справедливост не се възстановява от хора, докарали само несправедливост?


Днес всички се бъзикат как Пожарникаря открива открити вече обекти. Но най-добре го е написал "Труд": "И Бат' Бойко ще прави опит да открие лифта над Благоевград, на който миналата година Сергей Станишев вися 40 минути заради повреда".  Дано пък му провърви на Пожарникаря и не увисне из въздуха. По този повод се сетих за един виц за Пожарникаря. На разпродадената отдавна рафинерия Плама избухнал пожар. Гори яко някаква забравена и недоокрадена цистерна. Всеки момент ще избухне. Всички бягат кой накъде види. Изведнъж с вой се задава пожарната кола. Разбива с бронята ръждясалата верига с катинара на входа и право в цистерната се забива. Изскачат пожарникарите и угасяват набързо огъня. Шашнат Хърсев урежда коктейл за пожарникарите. И благодарейки им за самоотвержеността, ги пита какво ще направят със скромната парична награда, която им връчва. Ами ще и оправим най-накрая спирачките на тая пуста пожарна - бил отговорът.


И как да вървим напред като имаме проблем със спирачките (пардон, с кадърността)? Ето го и директорът на Световната банка какви само кадри лансира: "Главен редактор - шеф в борсата. Петко Шишков, главен редактор на вестник "Капитал" от 2000 до 2002 г., е едно от лицата, с които финансовият министър Симеон Дянков иска да направи пълна промяна на фондовата борса". "24 часа". Че "Дневник" и "Капитал" си скриха агентите стана ясно от недомлъвките на колегите им. А защо ги скриха вече става ясно от гениалните ходове на СБ у нас. Радосвет Радев го използваха за свалянето на Виденов. Че се очакват далаверки през фондовата борса, пък алармира преди време Гамизов. Далаверки ли казах? Ааа, ето защо си трябвало "наше момче".  По този повод пак виц: Питат, Симеоне Дянков, радио Ереван, какво било общото между блондинката и гросмайстора. Отговорът, директоре на СБ у нас, бил, че и гросмайстора и блондинката знаели, че за да се постигне някакъв успех трябвало не само да имаш хубава фигура. Трябвало и да знаеш как да я движиш.


Че директорът на Световната банка у нас прави някакви счетоводни стъкмистики вече им светна и на кадийките. На ви парички да си лапкате, ама те не са за бонуси ами за насърчаване? Или на ви ги, ама да ги отчета не за 2009 ами за 2010? Същата история се случи и с бялата мафия. Същата история се случва и с даскалите. Уж щяха да им дават 13-та заплата. После уж нямаше да им дават 13-та заплата. Пък моя позната от банка твърди, че все пак смятат 13-тата им заплата... Алоо счетии, явно си запомнил че мястото на една счетоводителка е да натъкмява по пера и партиди, а не да управлява? А управлява кой? Световната банка? Или МВФ? Или човека на годината? Или престъпния Рокфелеро-Мърдоков картел? Ужас!


Снощи по повод стъкмистиките на директора на Световната банка, по телевизията дадоха Куцкова. Боже! Тя, висшата кадийка, твърди, че у нас не се спазват законите. Не аз или там Мирчо Циганина. Нели Куцкова го каза. Ама нали пусто става дума за лапкане! Ще си признаваш и песен ще пееш даже. Като в оня виц за системите и котката. Дето поставили задача на един демократ, на един фашист и на един комунист да накарат котка да изяде горчица. Фашистът гепил котката стиснал и устата и и натикал дълбоко в гърлото горчицата. Котка драскала, ама преглътнала. Демократът (явно е бил от МВФ или СБ) държал котката гладна, държал я докато не взела да примира от глад. После пъхнал горчицата между две тънки парченца салам. И котката докато се усети изяла горчицата. Да, ама с измама опонирал комунистът. А пък ти - обърнал се към фашиста - все с насилие. А да те видим тебе де - отговорили му ония. Тогава комунистът намазал с горчица ануса на котката. Оная виейки си изблизала задника. Ето, видяхте ли, казал комунистът. Хем доброволно, хем и с песен. Сега поуката? Ами задника на кадийската ни система се вижда че е омазан. Отвсякъде се вижда. Не само от Красьо и от баджанака.


И Томова в "Афера" го е видяла. И им се е навикала пак: "Ледът при вас никога няма да се пропука, уважаеми български съдии, защото живеем в България! И защото, и на бездомните кучета тук им е ясно как се избират съдии за едно дело, как им се въздейства, колко взимат и как „вътрешната им убеденост” е такава, каквато е удобна на някого. ...А ако им бяха изплатили премиите? Щяхте ли да прочетете от тях подобна позиция? Надали. Той самият, вътрешен министър Цветанов си го каза още в деня на пиарното упражнение с „Наглите”: „Сега като си получат премиите съдиите, надявам се, че ще си свършат работата!”. Това беше потресаващо изявление. Но никой, освен afera.bg  не реагира. Не скочиха и „справедливите” съдии. Защо ли? Защото още си чакаха паричките. ...Наслушала съм се и съм се нагледала на такова ежедневие зад кулисите в правосъдната система. Защо мълчите за това, г-жо Куцкова?". Край на цитатите. Томова? Народен съд? Хайде, докато стигнеш на моето още един виц: Седят си в затвора най-накрая наглите. След вечеря извадили това, онова да си дояждат. Луканчица, швейцарски сирена... Изведнъж прибягва някакъв мишок и хоп, отмъква луканката и търчи. Одма един от наглите сваля патъка и бам по мишока. Тарторът на бандата веднага строго - абе ти си крадец, аз съм крадец и мишока крадец. Защо го прасна а? Ако не измислиш до утре оправдание - пускам те на циганите. Въртял се бандюгата цяла нощ. Мислил. На сутринта тартора на наглите го пита  наглия какво е измислил за свое оправдание в отношението си към мишоците. Ами виж сега брато, отговаря наглия. Ти си в затвора, аз съм в затвора... къде е побягнал този мишок? Защо и той да не поседи в затвора а?


Още един виц? Нее, по-добре една истинска реплика на Пожарникаря: "Прави лошо впечатление, че не ме хвалите мен!?". Да го похвалим а? За барбекюто на дуан? Или за това, че докара жените да се объркват с реплики от типа на "Не ми идва вече трети месец. - Бременна ли си? Не ма, заплатата".


Хайде, посрещнете Новата 2010 весело и на богата трапеза. Може би трябваше и аз като "Сега" - да дрънна кепенците още на 24-ти декември. Ама не. Аз исках да ви пожелая за догодина... ами дано станем най-накрая тигри. Стига са ни дояли като крави.
29 Декември 2009г.

Истината за изтичащата година и за това как божидарданевите некадърници, назначени за богаташи угробват България, се е опитал да обобщи днес "Стандарт": "Много от тях замразиха производствата си още в началото на 2009 г. Първи повлече крак торовият "Неохим" Димитровград. Още на 6 януари заводът спря машините заради прекратеното подаване на природен газ. Мощностите бяха изключени аварийно под наблюдението на Гражданска защита. Близо месец по-късно - на 5 февруари, започна поетапното изключване на мощностите на "Свилоцел" - част от "Свилоза" Свищов. ...Три пъти "замръзваха" и пещите на два циментови завода - собственост на групата "Италчименте" - "Девня цимент" и "Вулкан" Димитровград. Пещите спират временно заради кризата, обявиха от управата на компанията - веднъж през март, втори път - през август и отново през декември. ...Нещо невиждано ще се случи скоро и в Бургас. Тотално спират работа няколко производства на "Лукойл Нефтохим" през февруари. .... Още през декември 2008 г. Стомана Индъстри спря поради липсата на нови поръчки. Стотици работници излязоха в платени отпуски. Бе замразен и проект за пускане на нова пещ през пролетта на т. г. ... Ако миналата година в мощната строителна компания "Балканстрой" Разлог, на щат са били 5000 работници, то към края на тази година тяхната бройка е около 2000. В България е катастрофа, няма работа. ...През ноември затвори фирмата си "Марвел" в Сандански и офейка в родината си. Заключи дори трудовите книжки на 260-те си работници, като "забрави" да плати и последните им заплати. ...В дните преди Коледа десетки шивачки в Петрич също останаха на улицата, след като гръцката фирма за ишлеме фалира. Те също имат да получават възнаграждения от чуждия бизнесмен ...Лошите новини обаче не свършват дотук. ...Сред предприятията, които се очаква да избълват поредната порция безработни, са "Полимери" - Девня АД, и "Булярд Корабостроителна индустрия" АД. Край на цитатите. Алоо, Божидаре, Божидар Данев - шефът на картелите, наричани БСК, не мислиш ли, че преди да дрънкаш постоянното си 'бизнесът настоява', трябва и малко срам да имаш бре Божидаре? Не, Божидар Данев срам няма. Божидар Данев си е за Народен съд и толкоз! Нека Народът прецени невинен ли е Божидар Данев в постоянните си искания на наши парички за неговите си - онези с джиповете, яхтите и курвите. Защото, както виждате, в тези изреждания не става дума за фирмички с по 30-40 работници. Става дума за едри престъпления срещу нас - българите.Положението е сериозно и го е забелязал и единствения май свестен гербер сред пожарникарите - "Тотю Младенов с ултиматум към бизнеса. Спрете масовите уволнения или вдигаме осигуровките, предупреди социалният шеф Стопанската камара" "Стандарт" (под Стопанска камара се разбира Божидар Данев, нали помните).  На горния вопъл на гербера, Божидар Данев се е покрил и не отговаря. Отговорил е бившият ми колега от ВМЕИ (Помня го като комсомолски активист. Те и тогава такива само слугуваха на големите): "Опасни игри с осигуровките. Държавата да подели с частния бизнес бремето от кризата. Васил Велев, председател на Асоциацията на индустриалния капитал в България". "Стандарт". Боже мой! Де го чукаш - де се пука? Ти му думаш стига си харчил за джипове, яхти и курви, оно комсомолчето, иска пак от нас и пак за тях и пак за джипове, яхти и курви. А, да, и чат-пат за имотни далаверки. Пфу! Този (комсомолецът Велев) няма защо да се праща на Народен съд. Този при първа промяна пръв ще закрещи "богаташите в Белене!". Манталитет! (Слугински).


Да довърша с прегледа на "Стандарт" с нещо днес ненаписано от "Стандарт". Снощи от БНТ научавам, че "Стандарт" лъже. Нямало "нагли под пагон". Никакво ченге не е помагало на бандюгите. Ама даже и оня - шефът на РПУ Бяла Слатина явно е лъжа и измама за пропагандата ГЕРБерска. Сега искам сериозно да задам следния въпрос на Главния ни прокурор (уф, на него няма смисъл). На омбудсманина!? Еее, на него хептен няма смисъл. Наа...а, да, на временно изпълняващия длъжността посланик на САЩ, г-н Ордуей: Г-н Ордуей, каква демокрация е това? Един Драшков публично да е обвинен, че е подправял подписа не на кой да е, а на самият днешен премиер. Подправял с цел имотна измама. И до днес в демократичните Ви теротории с цели три Ваши военни бази, да няма никакво съдебно последствие? Ни за Драшков, ни за Борисов, ако пък Драшков е невинен? А, г-н Ордуей? Защото, вярвайте ми г-н Ордуей! От цялата тази ви "демокрация" го отнася образа на оня янки, дето проповядваше "америкън уей ъф лайф". Не ви щем този уей г-н Ордуей!  Днес и Боян Биолчев най-накрая се е размрънкал по повод назначените за богаташи. "У нас кризата засега е повече цитат от Запада - тя е психологическа, а не толкова плод на икономически фактори. Твърди се, че тя може да доведе до преобръщане на елитите, но за съжаление у повечето хора, които са на власт, аз не забелязвам онези признаци, които са характерни за един елит". "Стандарт". Професоре Биолчев, питай колегата си 'професор'-агент на ДС от УНСС. Той да ти обясни защо лиловаците и кадровиците на ПГУ на ДС избраха салфетките и черепите за елит. За теб не знам, ама оня със сигурност е вътре в далаверата, която единствен само Държавния департамент на САЩ остана да нарича демокрация.


Прегледах го. Прегледах и "Труд". Абе тооолкова ли свършиха подлогите? Че все и само едни и същи назначени навсякъде? Все Андрей Райчев, все Кънчо Стойчев. Все Дайнов. Ей го е. Кънчо пак. Кънчо по мазната бТВ (о, тя вече си търси амплоа да е женска мазна - оставям я да е женска). Кънчо из мазния "Труд". Все те. Абе другите мнение нямат ли? Другите хич ли нищо не виждат накъде отиваме? Ужас! Останалото от "Труд" днес са атаки към директора на СБ у нас. Къъсно е чадо агентурно борово. "чичо Данчо" още като чу Световна банка и му стана ясно какво ни чака. Ооо, неее... още като видях как американските посланици и посланички ми тикат Пожарникаря и ми стана ясно какво ни чака. И вилфредовците от евроколхоза като видях... ама "не сме народ а мърша". Сига? Сига нидейти рива, чи пари за укрепване на армията на Афганистан и за "Набуко" има, а за дофтури нема. Е па нема. То ни можи парити дъ утивът на Запад а дофтурите да кличът тукъ и да искат. Ши измрът пинсиунерити, кактуй пу плана на мевефету - ши измрът пудире им и дофтурите. Тъй то по хранителната виригъ. Най-накрай ши пукни и баш динозавъръ бужия дар и ши и турим кипенцити на булгаристанската аспарухувъ. Боже опази!


Туй прустутията утвън ни я тикът ей! Ей гу е. Читъ, чи пощаджийкътъ щяла иликтрумеръ да ми засичъ. У "24" гу читъ. Ама от евреите на Средна Европа иди туй за пощаджийкътъ. Ут убирджиите ЧЕЗ. За куиту нема шушулув ами ангил вече има небесен пожарникарски, ама все тая. Все ни убирът. Амъ да беши саму ЧЕЗ. И англичаните ни убирът. След като ги изгониха боливарите...


Щях да го отмина, ако само ден по-късно в "24 часа" не се появи смазващото заглавие "Водата в София поскъпва с 8,6%". Тогава осъзнах, че цял 2-милионен град като София е жертва на добре обмислен параграф 22 в 7 хода. Парадоксът е дело на дружество "Софийска вода" и вероятно е съчинен преди година и половина: Първи ход - повишават цената на водата - за последен път на 1 юни 2008 г. Втори ход - повишението отива в различни инвестиции. Една от тях е издаването на вестник. Трети ход - вестникът излиза с гръмки пиар заглавия като това от последния брой: "Инвестираме по 200 хиляди лева всеки работен ден." Нее това не са думи на "чичо Данчо". Всичко си е цитат от "24 часа". Може пък и да се събужда "не сме народ а мърша"? А? Ще ги гоним ли агентите на короната?


Днес Огнян Стефанов е интервюирал "не сме народ а мърша", ама другия "не сме народ а мърша" - избягалия от териториите на трите само за сега американски военни бази. Та ето какво смята един парижанин: "В България е знаково, че продължава съсипването на природата от лакоми мутри, а новото правителство само дава вид, че се кани да ги спре. Всъщност и то се е наредило да мляска на красьовската копаня, вече е очевидно. Кризата им пречи, но паничките на герберите са готови за полагащия им се пай. Признаха с половин уста, че както си е било, така ще си остане, че и по-зле ще става". Това е. Този е Човек. Останалите от "не сме народ а мърша" наистина не са народ а мърша. За една по-важно от оцеляването на България била Берлинската стена, друг мноого се радвал на Пожарникаря (полегнал му сиреч), защото "Стремя се в работата си на журналист да избягвам обсъждането на скандали. Основната ми цел е да показвам на австрийската публика представителните страни на българската действителност". Пфу! Нов ЕвроКунев. Дрън-дрън, че пляс. Абе българино? Тооолкова ли те е страх!? Там тооолкова ли е по-страшно? Повече ли бият техните ченгесари от нашите? Или и вие сте на хранилката кадесарска? За бая от вас вече стана ясно че сте.


Абе прегледах и "Афера". Бая се чудех има ли нещо важно. Но една още четка в картинката ченгесарска не е излишна. Да се знаят бизнесмените на Божидар Данев не е лошо. И Държавния департамент на САЩ като ги почне пак ония лакърдии с демокрацията и той да знае. И от "Отворено общество" да четат преди да ми дрънкат по мазните телевизии. Ето я краската (този път не от красьо съдебния) в картинката българска: "Той е бивш възпитаник за кратко на школата в Симеоново, но от години работи като мениджър. Видимата страна на живота му е повече от благоприлична.  ...на много места в Източна Европа съм живял. Навремето направих съвместно с едни много издигнати хора – чужденци, няма да ти кажа имената им, един бар в Македония. Беше първият със стриптизьорки в Македония. ...И никога не съм правил порнофилми, както пише. ...Не съм обиждал, не съм удрял жена. Не работя за без пари, но аз умея така да взема на някого парите, че след това да ми благодари и даже да ме почерпи. Работя и с македонци, и с шиптъри, и с грузинци – това е вярно. ...и знам, че ме слушат!. (Това е по повод поредните искания на МВР да ни следи и в Интернет). И да смениш картата, пак ще те слушат. ...Директори на Софийския затвор са били Райчев, Орешарски, Македонски. Преди Райчев беше един друг, който е адвокат на Златистия. ...- Вярно ли е, че имаш бизнес в Несебър? - Вярно е. Само едно нещо ще ти кажа – сегашният кмет на града така лансира братя Диневи, че скоро те ще завладеят тая част от Черноморието". Край на цитатите. Отишъл човека за кратко в Симеоново и го назначили за бизнесмен. Сега Божидар Данев иска за него. Субсидийки от нас за тях. С многото жени, както е забелязала и Томова от интервюто си. С джиповете, както се забелязва и от улиците софийски. И с яхтите, както се забелязва по Черноморието на братя Диневи.Собств. инф.: До скоро само Германия и Италия се освобождаваха от окупацията на янките. И окупационните американски части се наместваха в предадена от Горбачов България и Румъния и в отвоювано от самите янки чрез ракетното им право Косово. Сега вече и Япония е започнала да гони янките. Според главния секретар на правителството на Япония Хирофуми Хирано е възможно пълното изтегляне на янките от авиобазата им Футема (или Футенма - не съм сигурен как трябва да се напише на български). Водят се преговори и за другата им голяма база в Япония Кадена. Жителите на Окинава отдавна протестират срещу множествата изнасилвания на японки от солджъри на Пентагона.


Собств. инф.: Продължават разкритията из руски източници как са ни предавали на янките. Покрай годишнината от убийството на Чаушеско вече стана ясно кой и как е организирал нещата. Ето, Доминик Фонвел от френските спецслужби казва "Да, това се осъществяваше преди всичко от съседните страни, от Унгария (А да помните кои кадесари одма и от България бяха командировани в Румъния? А да помните, че по признания на румънци българската телевизия ги е "инфомирала"?). Вече споменах, продължава Фонвел, за тренировъчните лагери в Унгария и Германия". Разказва един от очевидците в Тимишоара, който чул за протеста на пастор Текеш по радио "Свободна Европа". Данут Гавра: "Протеста започна като религиозен. Но към вечерта се появи млад човек, който никой не познаваше и който започна да крещи "Долу комунизма! Долу Чаушеско!". Самият Ласло Tекеш признава: "на 15 декември, когато започнаха протестите, двама сътрудника на американското посолство поискаха да се срещнат с мен". "Радио Свободна Европа предаваше ежечасно програми с викове и стрелба. Така подстрекаваха масите специално обучени провокатори". (Да си спомняте Дарик радио и агента Радосвет?). Робърт Хатчингс - член на Съвета за национална безопасност на САЩ през 1989г. "успешния пробив в Румъния, честно признавайки, беше само една от темите, с които се занимавахме". Доминк Фонвел "между ЦРУ и КГБ съществуваше брак по сметка". Робърт Хатчингс: "знам че имаше много беседи по повод Румъния със съветските лидери. И нашите интереси не се различаваха много". Милтън Бърдън - шеф на ЦРУ по Източна Европа по това време: "Разбира се, Румъния винаги беше проблем, даже и за Варшавския договор. Но Германия трябваше да бъде обединена. Това решение на Джордж Буш и Хелмут Кол стана решение и на Горбачов. При все, че той много не го разбираше" (Предателят не е разбирал, става ясно от боса на ЦРУ). Катрин Дюранден историк и експерт по Румъния в САЩ: "администрацията и ЦРУ прекрасно разбираха, че Горбачов вътре в страната си е слаб и че има малко време за действие ...Целта на САЩ: вземане под контрол на региона, който се намираше под съветско ръководство и който днес ръководят американците. На какво следва да се гледа днес - нефтените сделки в Каспийския регион и преразпределението на тръбите на Балканите. Най-интересен регион за Америка се явяват Румъния и България". Стига цитати. Източника ми? Е, този път няма да го кажа. Съществува си. Но, за да не хукнат подире ми Красимир Иванджийски и хората на Кирчо Кирчев от модните подиуми - за сега ще си го запазя за мен.

Сега да се обърна към янките. Противно на схващанията ви, че империя управлява с "разделяй и владей", тук не е Колумбия. Нашите народи (румънците по генезис са си повечето българи) са свикнали не да ги обират бандити. А да има ред и мааалко поне справедливост. Затова: или си опичайте акъла чрез разните ви рандкорпорейшъни или ще има да слушате "янки го хоум". Ремембър Гърция! Приятелски съвет :)

28 Декември 2009г.

Че божидарданевите ченгесари, назначени за капиталисти могат само да крадат и угробват стана ясно от резултата на 20-годишния им 'преход'. Но още една четка в 'красотата' на портрета им никога не е излишна. Този път допълнението е от назначените за сини: "199 млн. лв. здравни осигуровки за своите работници и служители дължат работодатели към 30 септември. Това съобщи депутатът от Синята коалиция Ваньо Шарков. По думите му по-недобросъвестни са работодателите, които се възползват от факта, че ако не са платили своята част, здравноосигурените лица не губят своите права". "Монитор". Браво бре Божидаре! Божидар Данев, несменяемият сив кардинал на 'бизнеса' визирам. Няма ли пак да им изпросиш на мошениците си държавна субсидийка? Да измъкнеш още парички от нашия джоб за да има за тях? За джипове, яхти и курви, не за да си платят задълженията по договорите, които са подписали естествено.


Защо трябва час по-скоро да им стъкнем Народен съд и да ги изритаме? Ами защото си отиваме всички от този им 'преход'. Ето: "Прогнозите, че нацията се топи и след 40 години ние, българите, ще се свием до 5 милиона, не са от вчера. Според International Herald Tribune България е застрашена от най-тежката демографска криза в света. Излизащият в Париж американски вестник дори ни сравнява със Свазиленд, където 38 на сто от населението е заразено с вируса HIV . ...Особеното при нас е, че тежкият 20-годишен преход към пазарна икономика намали драстично раждаемостта. ...Става въпрос за заплатите и пенсиите, които ни оставят на опашката по доходи в Европа, дори след Румъния. ...Ако направим етнически разрез на новородените обаче, ще се окаже, че поне една трета от тях са ромчета. А 21 на сто от жените, които вече са преминали репродуктивна възраст, нямат дете". "Монитор". Е? Още ли ще слушаме а няма да гледаме какви ги вършат Александър Лилов и кадесарите от ПГУ на ДС? Още ли ще слушаме, а няма да виждаме до какво водят препоръките на МВФ и СБ? Още ли ще вярваме на докладите на Държавния департамент, че точно това е демокрация и работеща пазарна икономика? До кога ще сме "не сме народ а мърша"? Докато измрем?


Ами с униформените бандити? С тях как можем се оправи, освен с Народен съд? Като армията е унищожена и окрадена? Като те пак искат да следят и подслушват нас - небандитите, за да снасят срещу 30 сребърника на тях - бандитите? Ето: "Наглите под пагон се срещали с бандитите и им снасяли ценна информация за жертвите. Къртиците говорили многократно по телефона с тарторите на бригадата, показвали разпечатки от GSM-ите им. Карето ченгета докладвали на Йожи и Културиста какви са навиците на жертвите, учили ги как да не оставят следи на местопрестъплението. МВР не бърза с арестите на къртиците, научи още "Стандарт". Браааво! МВР не бърза. Може би поредния шеф на РПУ си чака първо новогодишното подаръче, което си е поръчал при бандюгите? Пфу! 'Офицери'! "Наглите под пагон' не е моя измислица. Да се знае. "Стандарт" го въвежда днес това сполучливо описание на 'офицер'.


На кого слугуваме и кой ни обира свише? Ами първи в обирджилъка са естествено МВФ и СБ. На МВФ преведоха продажните директори на СБ почти един наш милиард още през август. Следват проамериканските мекерета от евроколхоза - барозувките. На тях превеждаме тази година още един наш милиард 'окупционна репарация'. За да има да си лапкат еврокуневите и херманчетата ван билдербергови. На трето място са ежедневните обирджилъци които днешните спахии от Вашингтон ни налагат. Ето, платихме за укрепване на армията на Афганистан. Сега плащаме още 25 наши милиона за "Набуко"-то им на янките. "Страната ни ще внесе 12,5 млн. евро в бюджета на "Набуко". Толкова е вноската на всеки от участниците, а за 2010 г. общият бюджет на проектната компания е в размер на над 74 млн. евро. Нашата част ще бъде осигурена от Български енергиен холдинг, обяви министър Трайчо Трайков пред БТА". Абе какво Набуко, като туркменистанския газ вече тръгна за Китай!? И остави с пръст в уста не само янките, ами и съюзниците им от путинска ерефия? До кога все ние ще плащаме и за авантюрите на янките по света?


Днес и 'Труд' пищи, че така не бивало. "Предколеден подарък спретнали трима, неизвестни засега, на съгражданите си от Димитровград. Хванали, събули, понабили и вързали към дърво за два часа на студа известен местен крадец. Практиката нашенци да вземат сами в ръцете си правосъдието в държавата не е от вчера и като че придобива популярност". Ами да. Вместо да минаваме пак през фазата на хайдутското движение, за да стигнем до дядо Иван, все пак е по-добре както Стамболийски. Един референдум и после Народен съд! Иначе ще има доста и "Труд" да пита както днес в друга статия: "Непонятно защо престъпни тарикатлъци на бивши управленци на министерството и на фонда, равни на стотици милиони загуби, остават абсолютно безнаказани".


Още един факт как ни обират и как слугуват на наш гръб на чужденците: "АЕЦ "Козлодуй" обяви търг за продажба на ток за износ през първите три месеца на 2010 г. при минимална цена от 62 лв. на мегаватчас. Това се разбира от обява, публикувана на сайта на компанията. ...Минали са и търгове за вътрешния пазар. Търговци на ток казаха, че цените на предлаганата еленергия тръгват от 68,50 лв. на мегаватчас, средно се получавало по 69 лв". "24 часа". Е? За навън по 62лв. За "не сме народ а мърша" по 69лв. Т.е. с 10% по-скъпо за тия, които не искат да разберат, че е време за Народен съд! Хак да ни е! Като още не сме запитали Кадиев чии съпруги са изнасяли ток. Ни Гамизов чухме, когато пак зададе същия въпрос. ДАНС, естествено, няма смисъл да се пита.  Както и т.нар. икономическа полиция.


Накрая оставям всичко да обобщи Валери Найденов: "Прокуратурата, МВР, Яне Янев, а напоследък и Волен Сидеров все ни обещават големи разкрития я другата седмица, я другия месец. Но дотогава тупва първият ботуш на нов скандален сюжет и всички забравят за предишния. Може би най-дългото чакане между двата ботуша е падането на ДДС. Още през 2001 г. това бе част от предизборните кампании на СДС и НДСВ, после пак през 2005 г., когато за кратко се включи и БСП, а ето че онзи ден лично Бойко Борисов обеща през 2011 г. ДДС да стане 17%. Остава само 1 година чакане. През 2004 г. намалението на ДДС даже мина на първо четене. Тогава парламентът хвърли няколко кьорфишека, като например по-демократичен избирателен кодекс, закон за референдумите и други подобни. Вторите им ботуши още се чакат. Даже се забелязва една закономерност. Кои ботуши тупват едновременно и тихо? Тези, които облагодетелстват елита. Например плоският данък от 10% се случи най-неочаквано. Докато го обявят и стана. В предизборните програми на две от трите партии нямаше и помен от подобно събитие, а НДСВ предлагаше 16%. Кои ботуши са безкрайно раздалечени във времето? Тези, които обещават някакви придобивки за населението. Отдавна е доказано, че косвените данъци, сред които ДДС е първенец, ощетяват с предимство бедните и средните слоеве, както и дребния бизнес. Но те са изгодни за този елит, който се издържа предимно от финансови операции и е най-близко до властта. За всеки случай той е намерил хиляди начини да замаскира своето потребление като инвестиции - вижте само примера с луксозните джипове, които масово са регистрирани като баничарки, за да избегнат ДДС. По света съотношението между преки и косвени данъци варира от 3:1 до 1:1. Само в България сме постигнали абсурдното 1:4, тоест ние сме въвели данъчен механизъм, при който бедните бавно, но сигурно се превръщат в просяци, а средната класа обеднява и се стопява". Г-н Найденов, Народен съд? Дийл? Договорилис? На моето ли сте?


А сега за по-дребните теми. Забелязвам, че и Огнян Стефанов във "Фрогнюз" споделя моите оценки за омбудсманина на българите: "Ще очакваме с интерес и действията на народния трибун и кристално чист човек – омбудсманът Гиньо Ганев. Едва ли ще ни изненада и този път с ориентацията си, но все пак е интересно да чуем мотивите, закачени като тенекиени капачки към спасителния пояс, който се опитва да хвърли на едно давещо се политическо формирование".


А Томова, в "Афера" е препечатала статия, с която споделя моето мнение пък за американските мекерета - отворковците. Ето: "Крадливите български НПО се знаят - Хелзински комитет- на Красимир Кънев, Проект Права на Човека- на жена му Димитрина Петрова, МЦПМКВ- на Антонина Желязкова,Международна инициатива за човешки права – на Калина Бозева, СЕГА – на Мариана Милошева и сем.Сечкови и много други, които са заложили в уставите си главни цели,борба срещу дискриминацията и преди всичко защита правата на ромите !? ...Как се реализира схемата за крадене, ето, вижте! ...Според по-образованите роми и тези, които разбират, тук става манипулация на българското общество, че се прави нещо, а всъщност се търси конфронтация между български и цигански деца и родители, като след това правозащитните организации на  Кънев и Д.Петрова уведомяват Американския Департамент за нарушаване на човешки права в България и така се появяваме в доклада, а те  получават финансиране въпреки, че България е член на ЕС. Чудно е защо все още тези организации работят у нас и получават заплати по европейски стандарти?". Край на цитатите. Много ми е интересно пак ли Държавния департамент ще ни дрънка за това каква демокрация ни е връхлетяла, а американските посланици пак ще търчат по селата ни да спасяват цигани-мародери от възмездие? А и кога най-накрая ще се намери етична на Костов!? комисия в Народното събрание да започне разследване на красимиркъневците и антонините? Не трябва ли Народен съд?


Собств. инф.: Според Welt am Sonntag, който пък се позовава на социологическо проучване на центъра Nextpractice, немците след кризисната 2009г. вече не вярват на лидерите си, на политиката им и на икономиката си и на образованието и на социалната сфера. 70% от немците вече не вярват на демокрацията и институциите и. Според ръководителя на Nextpractice Петер Крузе, фрустрацията кара немците да участват в живота на страната, но не чрез партийна дейност, а чрез екстремални форми. Според Крузе, в Германия се заражда ново движение, по-силно от онова на зелените през 80-те години на миналия век.  Мяу! Мевефейско-Световнобанкска немска работническа партия ли ще се роди? MSDAP? По подобие на NSDAP - националсоциалистише дойче арбайтспартай?


Собств. инф.: Китайците вече открито казват на руснаците истината. Че горбачовите предатели, чрез кагебейските си крадливи олигарси разбиха Русия. Според публикуван китайски анализ, руската армия вече е на трето място в света по мощ. На първо е империята на злото - 90.08 бала по 100-бална китайска им класация. На второ е Китайската армия с 33.3 бала и едва на трето руската на абрамовичите и чубайсите армия с 31.08. Но както винаги под такива статии са интересни коментарите. Според един руснак, проследил линковете, статията е опит на евреите да сблъскат челно Русия с Китай. Дали ще успеят?


Собств. инф.: Като заговорих за китайците, да споделя, че попаднах на интересна руска статия за игрите на спецслужбите през декември т.г. Не, че спецслужбите на прибалтийските страни са станали дамска превръзка на цереутата на янките това си се досещах и сам. Но виж не знаех, че зад изчезването на висш шифровчик на НАТО от Полша може би стои китайското разузнаване. Служителят на полската военна инф. служба WSI Стефан Зельонка (Stefan Zielonka) липсвал от работа няколко дни преди да го потърсят. А жена му мислела пък че е на работа. И тъй като службата била в процес на дансъризация (позната история, нали), т.е. 'структурна реформа', никой не забелязал липсата на специалиста. Според интервю на кореспондент на "Polska" с генерал Громослав Чемпински (Gromoslaw Czempinski), бивш ръководител на Управлението им за държавна охрана (явно тяхното УБО или там ДАНС, не знам) - UOP му е съкращението, Китай се опитвал да използва настроенията на поляците срещу Русия. Паралелно с това не знаех, че и украинските спецслужби били изловили руснак - украински гражданин да работи за китайското разузнаване. Според шефа на Служба безпеки України Наливайченко, залавянето е станало на 20 декември.  А у нас? У нас дансърите крадат та се късат. 120 апартамента не е шега работа, нали?


Собств. инф.: Нови 8 военни са били арестувани в Турция. Този път обвинението е, че са готвели покушение срещу вицепремиера на Турция Бюлент Аринджъ. Явно е, че тихата война между Ердоган и проамериканските генерали вече не е толкова тиха.


Собств. инф.: Все пак празници още наближават. Ето как ги посрещат немците. Със следното стихотворение:Weihnachten 2009
Koледа 2009

Wohlig-weise Weihnachtstage.
Der Frieden blutet - schlimme Lage.
напълно бяла коледна сцена
мирът кърви - лоша работа

Tote in Afghanistan.
Die meisten haben NICHTS getan.
Убити в Афганистан
Повечето невинни

Raketen fliegen.
Geschenke kriegen.
Ракетите летят
Доставят подаръци

Drogengeld fur die Finanz,
schon ist er, der Weihnachtskranz.
Наркопари за финансови афери
вече са венец за Коледа

и т.н. и т.н.
дълго и интересно стихотворение.
И за климата става дума и за пропагандата ...
... нее, това ще преведа:

Und glaubt nicht mehr der Propaganda,
schuld sei sowieso ein Andrer.
Не вярвам повече на пропаганда
че някой друг е пак виновен май

Ja, 2010, da geht's bergauf,
die Perversion nimmt ihren Lauf.
Да и 2010 ще си отиде
перверзията ще си продължи курса

 и т.н. и т.н.
 хубаво е, че немците се събуждат.
 Прозит!


 24 Декември 2009г.

bells.gifВесело посрещане на празниците уважаеми посетители на този ми проект!.
Искам да споделя едно пожелание, което ми изпрати един от Вас - редовните читатели тук:

Една, ето, още стара година
 към живота се ни прибавя
  и с красивата си зима,
   не ще остане тя в забрава.
 Дори със зрънцето добро,
 с крехките свои надежди,
  въртя житейското ни колело
   пълно с мъничките ни стремежи.
 Дано сме станали по-мъдри,
 чувствителни и по-добри,
  да срещаме дните, на Новата, бъдни
   - здрави, смислени и без злини.

  ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ!!!


 


23 Декември 2009г.

Не стига, че вече седмици сивият кардинал на назначените за капиталисти ченгесари се е раздрънкал  пак, сега вече и баш тарторите на гадостта, която ни връхлетя след 10.11.89г. са привикали "елита" си на сгледа. Да, нерде АмЧам, нерде евро? Ама "Председателят на Американската търговска камара Антъни Хасиотис връчи на премиера плакет с изобразени лев и евро и пожелание за успешно влизане на страната в Еврозоната". Брей че загриженост!? За териториите на трите американски бази ли? Или за развала на ЕС? Че под прикритието на еврото обраха преди години и немци и французи, а хитрите агенти на короната и до сега си стоят на паундите, на всеки му е ясно. Сега следва на всеки българин да му е ясно, че под прикритието "смяна на борд с евро" се гласи дообиране и на нас. И янките са тези, които твърдят, че това било привилегия, която не можело да ни се откаже. Нещо като демокрацията им, която се оказа най-обикновен бандитизъм, но която я някой като сърбите се опита да откаже, я са му натресли янките ракетите си. Т.е. да е ясно - повтарям: янките налагат обирджилъка. Да знаете какви само цени в евро ще ни изпраскат и ЧЕЗ и агентите на короната и агентите пак на короната, но от "Софийска вода"! Не ми се мисли чак. Да не мислите, че 17 днешни стотинки за киловат ще станат 8.5 евроцента?


И пак "Стандарт" (днес парцала с име монитор даже не се отваря): "Гледат ни под лупа в нета. Депутатите приеха на първо четене вчера спорните изменения в закона за електронните съобщения. Според тях МВР ще има пряк и непрекъснат достъп до данни от интернет комуникацията и телефонните разпечатки". Оставям настрана простотията на късите полички от типа на "Информацията ще се съхранява в специален интерфейс". Информацията се съхранява все още на дискове и на хартия, ама да се вгледаме в едно симптоматично изказване на самия Цветанов: "Вие вървите с презумпцията, че МВР прави престъпление, а не че разкрива престъпления. А точно вие направихте импотентна правораздавателната система", отсече вицепремиерът". Че те, миналите през центъра на Лилов и в школата на ДС в Симеоново бяха изпълнителите, сте прав г-н Цветанов. Но не забравяйте, моля ви, и семинарите на американския посланик Джон Байърли с кадийките. Нито непрекъснатите стажувания на ченгесари из Вашингтон. Грабежа беше планиран и се извърши под висший контрол МВФ-ейски и СБ, г-н Цветанов. А всички ние вече не вървим с презумпцията, че МВР прави престъпления. Излязоха достатъчно факти! Че МВР участва в грабежа. Кой с колкото може и според ранга си. Не аз все пак съм разпореждал на бандюгите кога ми е рождения ден и кого да оберат, за да ми снесат, а цял шеф на РПУ. Нали? Каква презумпция като 'полковникът' Иван Иванов и до сега не е осъден? За лаптопчето и пушката. А оня там, дето с държавни пари личния си заем покривал и до сега е на служба?  Презумпция!? Народен съд!


Лелее... Ония дето с държавни пари си връщат личните заеми се множат! С огромните си заплати! Боже! Още работещи за чужди служби (според техни си бивши им колеги) на наш гръб! "ДАНС се клонира в 27 града". Ужас! Томова! Вече и в пристанището на Варна, т.е. и в Шумен ще си имаш ръмжения тип едни 'офицери' срещу други 'офицери'.  Боже! Боже! 27 области вече ще събират вноски за личните им заеми на 'офицерите'! В 27 области вече ще се трупат по 120 апартамента на всеки синковец дансърски! Ужас! Томова! Разкривай 27 областни представителства на "Афера"! Че с тия - 'офицерите' май само ти се бориш. Янките ги покровителстват и ги обявяват за хора на поредния мистър Клийн. Т.е. за "може да е мръсник, ама е наш". Те пък бързат да засвидетелстват чиннопоклоничеството си на империята на злото. Абе... явно не напразно още Алеко Константинов в "До Чикаго и назад" беше написал "овде е таква велика корупциjа, що jе нигде нема".


Абе защо ДАНС не се клонира и в Бояна? И в Драгалевци? И в Банкя? Да си пази поне своите. Че вижте какво става: "Бомба, скрита в кофа за боклук, избухна снощи пред дома на депутата от ДПС и медиен бос Делян Пеевски в столичния кв. “Бояна”. "Труд". "“Някой нарочно пуска лъжливи информации”, предположи човекът на Ахмед Доган. ...Униформени работят по версията, че някой иска да сплаши политика. Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева притежават няколко медии и ИПК “Родина”. Забелязвате ли думите на ченгесарския "Труд"? Този не бил хайдутизатор а политик. Красимир Дачев не бил далавераджия с акции ами бизнесмен. Уау! Оня там дансър не бил спал с жената на вътрешния министър ами провеждал акция?


Какво мисли народът, обобщава Ана Заркова  пак в "Труд": "От “Държавен вестник” узнаваме, че в правилника към закона за ДАНС са направени някои добавки и поправки. Една от тях предвижда специални грамоти за агенти, които празнуват 50 или 60-годишен рожден ден или излизат в пенсия. Интересно. Читатели коментират: “Нас ако питате, признание се полага не за години, а за заслуги. Пък тая ДАНС, откакто я знаем, вместо сигурност произвежда скандали.” Край на цитата. Абе може и да коментират така читателите ви г-жо Заркова. Ама те са властта! Те, ченгесарите, освен да стават капиталисти, вече искат и народна любов! Салтанати! Да има с какво утре да залъгва Драшков децата си как измил една ябълка, продал я и после хоп - 120 апартамента. Поне да бяха 1-2 фабрики. А то 120 апартамента! Абе какви фабрики!? Нали на Банев, Дачев, брата Василев и останалите от ДС им дадоха фабрики? Унищожиха ги! Е, Дачев още доунищожава "Свилоза". Ама то защото беше голям комбинат! Цяло Коми обслужваше. Както и Сашо Апашо още доунищожава Кремиковци. За да има теренчета за още апартаментчета. Дансърски. Неам думи г-жо Заркова.


И още един въпрос повдига в същата статия Заркова. Мноого важен въпрос. Но нали няма американски посланик в България, адресира въпроса си до Господа Заркова. Ето: "Обаче ДАНС говорител и сайт си няма, та не можем да видим дали е вярно. Разглеждали сме само сайтове на европейски служби, подобни на ДАНС. Там пише в кой отдел колко са служителите, какъв стаж имат, колко са мъже, колко жени... Нали си вездесъщ уж, Господи? Или не си?". Г-жо Заркова! Господ е вездесъщ ако ставаше дума я за петрол, я за изкрънкване на някоя територийка за нов Бондстийл като в Косово например. За грабежа Господ си затваря очите. И го покровителства явно. А пък в ДАНС колко са Мъже - питайте Томова. Тя май по ги разбира тия работи от Вас - стария кадър на родата кадесарска. Свикнала да  си служи с евфемизми, когато ножът е опрял до кокала даже.


Карайте и като Яне г-жо Заркова. Стига евфемизми. Ето: "Ако проследите колко разговори и срещи е имало между високопоставени фактори от ДПС и Бойко Борисов плюс активисти на ГЕРБ, и вие ще стигнете до този извод. Случайно ли Борисов и Делян Пеевски си хортуват свойски? Кой е разпоредил повечето от фирмите на Пеевски да продължат да работят с държавни учреждения?". "24 часа". А де? Пожарникаря бутна барбекюто на Доган и сега трябва да му се отплаща май? Дебееело се отплаща. Ето: "Но като начало ще кажа, че премиерът Борисов е възложил на Емил Димитров от ГЕРБ да води преговори с ДПС и БСП за продажбата на “Булгартабак”. Има и свидетели на това". Яааа, народе???? Май пак те излъгаха с ГЕРБ? А????? Пак дуан сиреч ДС на власт, май? А????


И още от интервюто на Яне Янев в "24 часа": "За РЗС е голям проблем Бойко Борисов, който за кратък период от време загуби човешкия си образ и вече се държи в стил, характерен за групировките от 90-те години". Алоо, Господи! Пардон, временно изпълняващият ролята на Господа за нашите бандити - г-н Ордуей, чуйте с кого пак се навързахте. Чуйте го не от мен. Аз все пак имам сериозна рода в САЩ и уважавам ония - старите американци. Моля да не бъда разбиран криво. Не съм нито американофоб, нито русофил. Мразя бандитизма! И тези, които го покровителстват мразя! И сега, г-н Ордуей, да не се правите, че пак нищо не сте разбрали. Ето Яне твърди, че: "- Какво имате да делите със Сидеров? - Нищо. Той беше пуснат, за да осуети нашата среща с политическите секретари на посолствата на ЕС, САЩ, Норвегия, Швейцария, Япония и Израел. Ние споделихме с тях как от идването на ГЕРБ на власт се погазват грубо демократичните правила и парламентаризмът". Такааа... политическия Ви г-н Ордуей секретар знае значи. Интересно защо не са уведомени политическия на Германия, на Франция? На Италия, на Испания... Нали уж сме съюзници? Уж едни шпертплати, пури и дебели вече пазят и техните граници... Уж едни драшковци пазят и техните тайни, както пазят и лианите?


Г-н Ордуей! (Боже! Паднах до ниво да си говоря с временно изпълняващ длъжността! Защото янките вече половин година не ни забелязват и икономисват и от посланик даже). Четете, г-н Ордуей! Да не ми дрънка после Държавния ви департамент каква демокрация само ни е налегнала и аз пак да контрирам с факти, че това е бандитизъм. Четете: "Действащи служители на МВР са помагали на част от членовете на разбитата преди 5 дни банда за отвличания да напускат затвора, за да участват в похищенията. "Във всеки един от арестите прозира човек на МВР", обяви премиерът Бойко Борисов". Г-н Ордуей! В досегашните доклади на Държавния ви департамент всичко това беше обявявано за демокрация и за работеща пазарна икономика. И за свободна конкуренция, г-н Ордуей.За некадърността също е дал пример Яне Янев: "- Новият шеф на комисията за борба с корупцията Димо Гяуров каза, че вашите данни за Румяна Желева и другите министри ги няма в оставената от вас документация. - Това показва въпиеща посредственост. Трябва човек да е тотално неграмотен, за да не се сети да провери в публичните регистри. Всичко е там. - Обвиненията ви към Желева не са ли чисто техническо заяждане? - Не е техническо и не се заяждаме. Проблемът с несъвместимостта е трайна практика на ВАС, на ВСС, на КС. Има си закон". Я виж ти!? Имало закон!? Че ако имаше закон, до сега да са осъдени някои?


Преди около месец ви уведомих в собствените си новини, как Турция официално обяви, че започвала да разпръсква телевизии на езиците на всички народи, живеещи на територията и. Имаше гръцки, имаше и цигански и о, странно, нямаше български, а имаше помашки. Днес вече 'българските' лекета са се сетили как да се обърнат заднишком към Турция: "Политическите партии с етническа насоченост се увеличиха с още една формация. Преди дни 51 души са учредили в Триград партия "Обединение за мир, автентичност и култура" (ПОМАК)". "Сега". Хайде на бас, че има пак дансъри намесени и в този случай. А, г-жо Тадаръкова?


Собств. инф.: Че крушката си има опашка, и то сериозна, става ясно не от в-к "Сега". Четете "чичо Данчо": Министерския съвет на Турция е взел решение и е създал специално "Управление за координация на външните турци". В структурата на единното управление щяла да влезе и досегашната им "Дирекция за стратегическо развитие и поддръжка". Според "Евростат", в евроколхоза живеят 2.419 млн турци. Пак според "Евростат" в Германия те са 1.830 млн, Франция 221 хиляди, Австрия 109 хиляди, Белгия 40 хиляди, при агентите на короната - 36 хиляди, Италия - 15 хиляди и Швеция 10 000. Обърнете внимание! В България, според "Евростат", НЕ живеят турци! Четеш ли бре ченгесарски изтърсако? Агенте Сава ли си какъв си? Чети Евростат! Преди да ми се хвалиш кого и как държиш на верижка. Пфу! Не, не за Турция ми загорча в устата. тя си гледа интереса, за разлика от нас. Като споменах за барбекютата и пожарникарите дето щяха да ги бутат ми загорча.


Собств. инф.: Докато нашите подлоги оставят Мърдоковата бТВ да ни работи с разни свинщини от типа на свинския грип, с едничката цел да им купим на янките 'ваксината', за която из световния Интернет отдавна предупреждават, че е даже опасна, Сърбия си се грижи за народа си. В института им "Торлак" (о, боже, чудех се защо Симеон Дянков oт СБ иска да закрива институтите на БАН), в Сърбия е бил открит на 21 декември техен си цех за производство (производство Божидаре Данев, не грабеж и субсидийки, а производство) на антигрипна сръбска си ваксина. За производството (за производство Симеоне Дянков, а не за банките-грабителки), сръбската държава е инвестирала 2.7 млн евро. И още 300 000 евро е извадил институтът. Така догодина сърбите ще са независими от гробокопачите от отвъд океана. И по отношение на разпространяваната от тях пандемия, наречена свински грип. (Обвинението, пак да повторя не е мое. Има си внесени във ФБР даже жалби срещу далаверата Мърдокова-Рокфелерова).


22 Декември 2009г.

Нацията се разпада демографски и образователно, междуфирмената задлъжнялост е 100 млд, а обществото се занимава с жълта злободневна простотия, каза членът на РЗС. ...днес предстои едно много сериозно гласуване за най-фашисткия закон от 9 септември насам - закон за една тотална полицейска централизация на властта в ръцете на едно лице. ...Хората нямат причина да излизат от вкъщи, не само заради непочистените улици, но и защото пенсиите и заплатите им стигат до 10-12-ия ден, обобщи Семов. Краят на кризата ще се отложи, а краят на камшика пляска най-силно, прогнозира той". "Фрогнюз".


Какви са хората на Александър Лилов? Ами след като и един уважаван доктор, че и доцент лъже? "“БСП трябва да вземе властта в Пловдив, ако трябва, и с лъжи.” Това призова местният лидер на “червените” под тепетата доц. д-р Илия Баташки по време на градска партийна конференция. “Кой е спечелил изборите, без да лъже, приятели?! Затова ще лъжем! И ще спечелим изборите!”, заяви Баташки, който от скоро е и управител на пловдивската болница “Свети Панталеймон”". Добре, лиловаците лъжат. За Пожарникаря пък направо нямам думи колко нагло лъже. За оня с 800-те дни лъжец и секач-рилски също няма как добра дума да се изрече. До кога? До кога "не сме народ а мърша" ще им се връзва?


Ноови побърквации са ни приготвили от ведомството на директора на Световната банка. За да осигуряват работа на хиляди завършили я мутренската в Свищов, я агентурния УНСС в София счетоводителки, те, от от финансовото, пак щели да променят ГФО-то. Аман! А оня там сив кардинал на назначените за капиталисти ченгесари, вместо този въпрос да постави, взел да се оправдава защо некадърниците му щели още да уволняват. Пфу! какъвто им директорът на Световната им банка, такъв им и баш кардинала на ченгесарите, назначени за капиталисти тук - некадърни манипулатори, които през живота си нито са управлявали даже малка фирмичка от реалната икономика.


Докато се питаме закачливо къде е млякото като в популярната реклама, въпросите не само за него, ами и за месото, плодовете и зеленчуците могат да станат далеч по-сложни. Защото депутатите са на път да превърнат България в заден двор за боклуците на Европа. "Сега". Даа, а еврокуневата лъже ли да лъже. А на ония там на заплата от КЗП никой и за нищо не им търси отговорност. А омбусманина ни? ТОй пък за какво ни е? Само защото е Гиньо? Или защото е Ганев? Че ганевци като него бол. Особено в отвореното им на янките общество у нас. През това време печалбарите на Божидар Данев, разбира се ще ни тровят. През това време шпертплатите, дебелите, пурите и прочие изтърсаци на ДС (нали видяхте как те сами се натискали за дансъри), разбира се ще доунищожават всеки българин дръзнал да си отгледа нещо истинско. Пфу! Демокрация ли!? Деградация е това! 20-годишна деградация!
Днес агента Димитър взел да прави четки на агента Бор. (После ще видя дали Томова ги е препечатала четките - като стигна и до дребнотемието на ченгесарите-мафиоти). И да нервничи даже агента Димитър срещу "...някаква кокона, грозничка и смешновата, сякаш излязла от разпродажба на стилни дрехи, обаче от по-по-предишния сезон, кипри се, готова е да заложи дори телесата си за морала и предимствата на поредния вестник, в който е акостирала - и докато я поздравиш, тя цъфнала другаде и вече сладострастно изпълнява поръчките на поредната мутра, която иска власт". Но не. Аз заради друга реплика на Кеворк Кеворкян тръгнах да го цитирам. Реплика, която потвърждава хипотезата ми. Те, агентите с по-висок чин знаят какви ни ги тъкмят божидарданевците, за да си запазят джиповете, яхтите и курвите. Ето: "Уплашат ли се, ИДВА новата 1925 година - запомнете това! - когато ще започнат да отвличат и накасапват политическите си противници, а и всички останали. Имат ресурсите за това, имат кресльовците си в парламента, имат пари, неизвестно откъде придобити, имат и съветници, имат и медиите си, с които се опитват да шантажират неудобните".


На кого служи трайчото на Пожарникаря стана набързо ясно. Но е добре да се повтаря. За да стигне най-накрая и до "не сме народ а мърша". Та, в "24 часа" днес това и правят. Повтарят ни на кого служи Трайчо от ГЕРБ: "Така че натискът за мораториум върху възобновяемите енергийни източници не е просто глупост, а защита на користни интереси, при това чужди".


Ха сега де. Вместо Томова, в-к "Сега" днес е скочил в защита на Алексей Петров - доктора на науките, известен с прозвището Трактора: "В бизнеса на Хамстера има и други интересни съдружия. В. "Дневник" разкри, че във фирмата "Галилей.БГ" той е партньор с Веселин Нинов, който дълги години е управител на държавна фирма "Безконтактни мултиплексорни вериги" (БМВ) - собственост на МВР. Това е фирмата, която произвежда регистрационните талони за коли. ..."Има сценарий в провеждането на операция "Наглите", чиято цел е разчистване на лични и политически сметки с опонентите на властта. Министър Цветанов решава лични въпроси с Алексей Петров и други служители на ДАНС и не е важно кой е Антон Петров и какво е извършил, а фактът, че той е от приближените на Алексей Петров", заяви юристът". Аз не се интересувам от "войните" на клановете ченгесарско-мафиотски. Аз само ви обръщам внимание на какво Държавния департамент на САЩ и от "Отворено общество" продължават да казват, че било демокрация и работеща пазарна икономика.


Да, и без да бях отворил още "Афера" знаех, че Трактора е темата на Томова. Само не знаех ще го хвали ли или ще го кори. Е, оказах се прав. Трактора. Ама и малко просветления има из текста: "Човек, който обаче дълго време е живял в ролята на прикритие, трудно се напасва с жестоките прожектори на политическата менажерия. Там ходовете са други и далеч по-идиотски от „тихата стъпка”". Томовааа... не чуваш патило. Аз съм бивал избиран на всеобщи и тайни избори. Един мандат съм изкарал, макар и на най-ниското стъпало на избираните. Знам какво е да излезеш пред възрастни хора и да им говориш. А после да се дърлиш на заседанията и да гледаш как апаратните хватки те стягат. И да ги виждаш кои са враговете на народа. И да се срещаш с тях и да си пиеш щеш-не щеш кафето с тях. Иначе Томова си права. Ужасно права. "Играта с „нито потвърждавам, нито отричам” те прави хлъзгав и лице, в което винаги ще се съмняваш дали някой ден няма да те похарчи – там зад ъгъла, като дребна монета, за пакетче семки". Иначе кой знае защо свързвам думите на агента Димитър за 1925г. с думите на Томова: "Когато нишата е празна, няма време за колебания и за съмнения, има време само за решения. А нишата на опозицията от МНОГО време е празна. Опонентът е до стената. Изпънат, обучен и готов за разстрел".  Томова! Не забелязваш ли как си противоречиш? Виж първия ми цитат на твоите думи и се запитай за какъв ред и на какъв снайперист може да става дума сред мишоците. Публична личност трябва Томова! И Стамболийски го е доказал и Ердоган го показа. И Чавес го доказва, ежедневно подритвайки янките. Докато мишоците путинско-кагебейски само доугробват например Русия в разни тайни договорки. Както мишоците кадесарско-лиловски доугробват България. Само публична личност може да удари мишоците Томова! Ако искаш ми вярвай, ако искаш - вервай.


Иначе - да. Томова е препечатала и агента Димитър и новият агент Живков (Любомир Живков), заел мястото на пребития агент Академик като пощенска кутия на ченгесарите. Няма лошо. Да си имат трибуна дърлещите се 'офицери'.  Докато България си отива. А през това време оркестъра на горната палуба (палубата на черепите божидарданевски) свири.


Собств. инф.: Нещо интересно е изръсил турския външен министър Давутоглу. Той е призовал да се създаде организация, подобна на евроколхоза но из Близкия изток. Явно нова османска империя има предвид турчина? Изказването е било на ежегодния турско-арабски форум в Дамаск - Сирия.


Собств. инф.: Ами сега!? Евреите си признаха. Бившият шеф на криминологическия институт Йехуд Хис е признал, че патологоанатамите от този институт са изрязали органите на мъртвите палестинци без да знаят членовете на семействата им. Информацията е от Гардиън. С което става ясно, че афтонбладет не е лъгал. С което става ясно и, че освен нашите остеонезнам си какви министри, командировани в САЩ с пари на Остеотек, органи от разфасовани трупове за продан са предлагали все пак и евреите. Ама пък ние се оказахме по-мафия и от евреите. Браво! Браво на министъра ГЕРБерски.


21 Декември 2009г.

Koгато благодарение на некадърници като божидарданевите ченгесари, назначени за капиталисти, е унищожена икономиката, остава да се продават като стока - за директна консумация и хората. Те това и правят. Продават циганчета за "осиновявания", циганки и българки за проститутки, мъже за "мисии" на янките и трупове дори за суровини на янките. Продават ни и нас, останалите, за опитни мишки. Ето: "В последните три години у нас има истински бум на клиничните изпитания, признават експерти. България става предпочитана страна за тестване на нови препарати, макар и у нас цените им да са напълно европейски, коментират от Асоциацията на фармацевтичните фирми производители". "Монитор". Пфу! "Бизнес"!? Долна банда.


Днес Бозукова - главната редакторка на Батковия "Стандарт" се е размечтала: "И затова аз казвам - нека да го преживеем това разместване на пластовете, но в същото време да направим нашите стратегически цели за визията на България. За да имаме новите бизнесмени, новите политици и новия елит. ...Хората в период на криза все повече искат да четат, да слушат или да гледат умни медии, които биха могли да им кажат какво се случва и какво ги очаква. И затова смятам, че следващата година ще има много голяма трансформация в българските медии". Г-жо Бозукова, от ада към рая пътят е един - през чистилището. Трябва си първо Народен съд! А Народен съд пожарникаря ни може да организира, ни ония - дето ни го натресоха ще му позволят. Затова прогнозите Ви може и да се сбъднат само и ако видя, че си е тръгнал пожарникаря. Барабар с директора си от СБ и оня там наученият само да уволнява Трайчо. Пък като го гледам и Цветанов как върна драшковците, пак нямам основание да Ви вярвам. Да не сте минала в отбора на андрейрайчевите манипулатори?


По-има смисъл от Бозукова да се вярва на Лили Маринкова. Пак в органа на Батков тя пък е казала: "Питам се и кои са кукловодите в манипулацията, която действа в момента. След 20 г. преход има толкова треторазредни вече актьори, но кои са истинските кукловоди и защо те никога не се показват". Та? Г-жо Бозукова? С тези "треторазрядни актьори" ли ще стигнем до нов елит? Или с криещите се кукловоди? За сериозни неща трябват хора с лице г-жо Бозукова. Не мишоци.


Същата присъда казва даже и един от по-скоро мишоците: "Липсата на краткосрочна цел при политиците, вероятно се дължи на дългосрочна, на липсата на нова мечта за България. ...Ако сложим встрани всички проблеми на тройната коалиция, която загуби властта, аз бих очертал един най-голям. И това е, че в годините, в които България имаше пари, тези пари някак си отидоха не където трябва. Отидоха в бетон, имоти,  помпане на строителния балон, в какви ли не неща". Кажи бре Бойко (Бойко Василев от "Панорама" е изрекъл тия думи в "Стандарт")! Кажи, като си казал "а", стигни и то "я". Кажи кой искаше субсидии за строителството и хотелиерите? Че той си има име и всичко е документирано. Казва се Божидар Данев! Сивият кардинал на ченгесарите, назначени за капиталисти.


Бозукова, Бозуковаа... и ти о послушний ми Бойко, каква мечта, какви пет лева? Ето ги - бандюгите, ограбили България: "Топбогаташите у нас ще се съберат на ВИП парти в дискотека "Хелп" на "Син сити" утре вечер. 300 бизнесмени и светски личности са получили покани за предколедната вечеринка, а към тях са прикрепени елхи от кристали. Най-скъпото шампанско в света "Кристал" може да се вкуси само в "Син сити" и затова на купона ще се раздават тематични награди". Алоо, НАП? Няма ли да ги питате тия колко данъци поне са ви платили?


Докато от Батковия "Стандарт" ни сипят манипулационни мечти, в ченгесарския "Труд", правилно са дали думата на баш защитника на ченгесарницата, наричана кой знае защо "преход" - на Андрей Райчев. Та, Райчев, какъвто си е циник казва вече открито: "Ако на десетата минута не ти е ясно кой е балъкът (т.е. - кого лъжат) - значи балъкът си ти! Така е и в политиката: Ако се върши нещо съвсем безсмислено, значи има някаква скрита гадост. Т.е. - някой нещо печели и това нещо е срамотно, не е за казване. А освен това обезателно има скрита сделка". Правилно г-н Райчев. Балъците сме ние. Но и вие явно само покер умеете. Нищо иначе сериозно. Освен хоп и един обран. После пак - нова маса и друг обран. Т.е. обирджийство на балъците.


Бозукова, че всичко дето ни го говориш е манипулация андрейрайчевска ни подсказва и "Сега": "Но като цяло това си бе една добре замислена и изпълнена PR стратегия. В нея финансовият министър Симеон Дянков бе лошото ченге, а Борисов - доброто. Дянков гореше, за да свети Борисов, а с шумотевицата около ракийката, цигарките, феодалните старци и т.н. отклони важни теми, като например скока на акциза на тока и горивата ...В Рила ще продължава да се сече, МВР ще размахва секира в интернет. Битовата и организираната престъпност ще се множат, както винаги, корупционни критики ще полетят и към ГЕРБ. Лошите електорални мисли се изострят до гастрит при гладния зимен стомах, от което ще пострада и политическото здраве на Борисов.


Темата за срамотните гадости на манипулатора Райчев доразвива и човекът на Костов във "Фрогнюз": "Истината е, че около скандала с Черния нещата бяха замазани и истината се прикри. Постигнаха някакви споразумения в някакви центрове. Убеден съм, че цялата информация не е изнесена, останаха неназовани връзки на Красьо с магистрати. Според мен една групировка в съдебната система удари друга чрез тефтерчето на Чрения, но атакуващата не е по-читава".


Като започнат разни бандюги да попадат под прожекторите, правилно вчера казаха по едно предаване с участието и на главния с-р на МВР, че започват и убийства. Ето: "Бившият управител на област Велико Търново Тошко Никифоров е бил открит в неделя прострелян в главата, съобщиха от областната дирекция на МВР" ...Тошко Никифоров бе назначен от предишното правителство за областен управител на Велико Търново от квотата на НДСВ. На поста той бе през целия мандат на кабинета "Станишев". Преди това е бил началник на Районното управление на МВР в Горна Оряховица." Край на цитата от "Медиапул". Че какъв друг може да е управник в ченгесарска държава? Освен ченге?


Днес Томова, покрай бандюгите си ченгесари е дала думата и на един нормален. Който се жалва от далавери в патентното ни ведомство. Томова, това не е единствен случай, както показват коментарите под статията ти. Но има и по-драстична далавера, която е единствена и само в България и за която постоянно пищим и за която никой клиент на Красьо Черния така и не си помръдна пръста. Става дума за имената Томова. Имената на български сайтове в Интернет. Само и единствено в България частна фирма прави пари от въздуха с имената на домейна ни .бг Прави далаверата заедно с патентното ни ведомство. Фирмата Цифрови системи е пак от твоя контингент Томова. От Варна е. И докато в турския, естонския и даже черногорския домейн можеш даже и безплатно да регистрираш име. Докато за европейския домейн в момента таксата е 8 лева за година. То ченгесарите на цифрови системи искат за регистрация в българския домейн 5-6 (пет-шест) пъти повече! При това пак нямаш право типично по ченгесарски да регистрираш каквото ти трябва име. Далавераджиите са се сдушили с патентното. И ако искаш име, различно от името на фирмата ти трябва само и единствено у нас да платиш и на патентното. Ето това са пари от въздуха Томова. И въпреки подписките, крясъците дори на Вени Марковски и цялата ни интернет-общност, новия стар КРС е на път да им даде на ченгесарите и кирилския ни домейн. Пфу!Телевизиите снощи? Ами самият Цветанов - шефът на 63 000 нищоневършещи доописа облика на 'офицерите'. Бившият вече началник на РПУ-то им в Бяла Слатина не просто бил в комбина с бандюгите. Той имал наглостта, като му наближил рождения ден, да посочи на бандюгите какво да правят и да ги подтиква. "Наглостта му е била толкова голяма, че преди рождения си ден е посочил обект в град Мизия, Врачанско, и е поискал да го зарадват", каза Цветанов. А през всичките тези години Държавния департамент на САЩ и "Отвореното" му общество у нас тръбяха, че имаме демокрация, работеща пазарна икономика и свободна конкуренция. Пфу!


Собств. инф.: От няколко дни всички по-сериозни издания информират за новината на The Wall Street Journal. Как чрез руската програма СкайГрабер се прихващали снимките на американските безпилотни самолети. Оказва се, че данните от хищниците (предатор е името на БПЛА) изобщо не се кодирали. Уау! И янките ли ги налегна вече "административния капацитет"? Че даже Пентагона? На времето след първата война в залива един известен американски генерал беше написал за високоточните им ракети думите "набързо сглобени боклуци". После друг - летец на совалките им беше признал "абе като знам, че летя на сглобена от 6000 доставчика система. И че всеки един от тези доставчици е избиран по минимална цена... не ми се мисли...".


Собств. инф.: След като Иран нахлу с танкове в спорна с Ирак нефтена територия и вчера се изтегли, сега пък е бил атакуван нефтопровода от Ирак за Джейхан. Помпенето на нефт в нефтопровода за сега е спряно.  Паралелно се нагнетява атмосферата и по границата на верните на САЩ колумбари и непокорния Чавес. Чавес вече е дал заповед да се свалят БПЛА, навлизащи във Венецуела откъм Колумбия.


Собств. инф.: Какво всъщност става в Копенхаген у нас се мълчи. Само ни информират за протестите на зелените и арестите на полицията. Но за същностната война там не се говори. А тя е сериозна. Мноого сериозна. Ето заглавие днес от сайта, който следя за вас - от немския "Всичко е врява и мъгла" (Alles Schall und Rauch): "Merry Climategate Mr. Osama Obama". Май няма нужда да го превеждам? Сега остава да видим докъде ще стигне КлиматГейт (по алюзия с Уотъргейт, който свали Никсън явно). Ще падне ли Осама бен Обама?


Собств. инф.: Не само у нас се самоубиват висши. Е у нас управляват ченгесарите, затова се самоубиват бивши областни, които са били ченгета. В Турция управлява партия. Политическа партия, а не сбор от ченгесари. Но пък си имат мафиоти военни. Е, там се е самоубил поредния висш военен. Някой си подполковник Дениз Татар тъкмо го привикали на разпит и го пуснали по делото Ергенекон (за заговора на турските военни против дошлата нормално на власт партия на Ердоган), и той взел, че се гръмнал. Преди съдът да го привика отново. Дали пък не са го гръмнали? Защото се е разприказвал или е обещал да говори?


Собств. инф.: Колко руснаците мразят вече ултралиберастите си си пролича и по смъртта на един от идеолозите на грабежа там - Егор Гайдар. Даже държавната им дума отказа с мнозинство да почете с едноминутно мълчание смъртта на поне бившия им колега-дупетат.


Собств. инф.: Даа... руснаците ще се оправят. Да му мислим ние. Ето, там вече водят статистика на престъпленията извършени от ченгета в униформа. За изминалите 10 месеца на тази година милиционерите там били извършили 77 000 престъпления. Което било ръст от 14% спрямо същия период на миналата година. Интересно кога безловците ще кажат истината и за у нас? Колко престъпления извършват 63 000 нищоневършещи иначе в защита на "не сме народ а мърша"?


И през този почивен ден работих за вас, уважаеми посетители на този ми проект. Постарах се да преведа една добра статия на руския аналитик Максим Калашников. За размисъл. Защото пасва на ставащото и у нас. Вижте я в рубриката ми за политика - менюто горе в ляво.

18 Декември 2009г.

Истината за "бизнеса" му на Божидар Данев? "Заплати от 33 лв. изкараха на бунт работниците от пловдивския обувен завод "Флавия". ...На разпечатките на някои стояха 100 лв., а най-високото възнаграждение стигаше 170 лв. ..."Не ни плащат извънреден труд, глобяват ни за щяло и нещяло", оплакваха се изнервените от безпаричие хора". Край на цитатите за истината на божидарданевите с джиповете, яхтите и курвите. За протокола на БОПаджията Явор Колев - от "Стандарт" са.


Истината и за това как Запада ни граби: "Почти три години след началото на членството на България в Европейския съюз страната ни стигна до усвояване на 2.17% от средствата, отпуснати от еврофондовете. Това става ясно от данни на Министерството на финансите към края на ноември тази година". "Сега". Ама нали се сещате, че всяка от тези три години до сега все им плащахме окупационна такса на евроколхозничките на барозу. Започнахме от 600 000 000, а сега вече сме на 1 000 000 000 измъкнати от джоба ни. За три години само е увеличението от 30%!През това време мазните тошотошевки? "3255 пъти се е появявал Бойко Борисов в медиите през отиващата си година". "Стандарт". Десет пъти! Десет пъти на ден ни бомбардират с пожарникаря! То бива престараване сиененско ама чак пък толкова? А мазните тошотошевки днес бързат да се оневиняват, че били най-балансирани между пожарникаря и човека на Лиловия "социализъм". Да, ама боса на тройната мафия беше премиер до юли. А пожарникаря от края на юли. А разликата е с 1000 пъти появявания в полза на тикания ни от разните отдавна заминали си американски посланици и непоявяващи се вече вилфредмартеновци пожарникар. Ако 1000 на 3000 е баланс за мазните тошотошевки да им вЕрваме? А?


Гледам и Стояна от "Медиапул" млъкна откак Костов пак стана бос и взеха да го питат вече публично за награбеното тогава. Както виждате и нея не съм цитирал заедно с "Монитор". Не защото имам лично отношение. Аз и агента Бор открито нападам за лизачеството валериявелево, пепавитаново и т.н., но поне агента Бор явно не е от ПГУ на ДС, а от шестаците може би. Защото след "Батков вън!", и агента Бор се сети и изнесе и той по-голямата си част от заглавията си в Мрежата. За разлика от профито Иво Прокопиев, който пък се изнася от Мрежата. А монитори, медиаПоли и прочие нямат никакво даже отношение към Мрежата. Те само обслужват.


Как само ни лъжат и манипулират мазните медии? Ето ви лично свидетелство. Вчера бях на пресконференцията на борда по туризма. Там Румен Драганов говореше мноого важни неща. За които никой, ама никой от присътвалите от мазните днес не каза нищо! Драганов обяви разминаване от над 2 млрд.! (два милиарда) в отчетите на НСИ и на мегаминистерството на трайчото на ГЕРБерите. И запита правилно, как се прави стратегия при това положение? На кого да вярваме? И още нещо много важно каза Драганов (нищо че и за него се знае, че бил агент, аз съдя хората по делата им). Той призна простичкия факт, че е ненормално божидарданевите да увеличат хотелиерската ни база от 1000 хотела на 3000 а заетостта на трудещите се в тези хотели да пада. (Обвинението срещу Божидар Данев и бандюгите му е от мен, не от Драганов. Драганов само сухи цифри чете). Да сте прочели днес някъде нещо от това? А то е важно! Много важно, ако искаме да оцеляваме! Светът, хеле пък Запада, няма да се церемони с нас. Е? Драганов каза, че поради намаляването на броя на чужденците, почиващи у нас, българския туризъм трябва да разчита на българите. Как днес само и единствено това са изтълкували от батковия "Стандарт"? Ами ето как: "Хотелите пълни с българи". Да! Това е заглавието от въпросната пресконференция днес в тодорбатковата собствена медия! При положение, че Драганов отчете 75% НЕзаетост на легловата база!


И накрая, за да разберете докъде е стигнала простотията на младите "журналистки" - още един факт: След като се изказа и Гергов и Захариев, Гергов попита дежурното "има ли въпроси". Една единствена зададе два въпроса. С единият провокира Гергов. А с другият предизвика смеха даже на Валери Найденов и подмятането от един възрастен хотелиер "абе какви пет лева"! Да, защото простотията не личи, а се проявява! След такива сериозни цифри и данни, оная, моля ви се, запита Гергов за бандата на крокодилите! И това и бяха единствените зададени публично въпроси. Няма "Капитал", няма "Пари", няма българо-американски бизнес незнам какво си. Има простотия и затъване!


Днес накрая Огнян Стефанов не е издържал и той. И се е включил в общото хараламбене - ченгесарщината и проблемите на ченгесарите могат само с термина на Йордан Радичков да се опишат. Стефанов правилно е написал: "Това е тактиката на милиционера: да се прилепи към можещите и известните, дяно някой лапне въдицата, че е един от тях. Грозно и нагло, но у нас понякога върши работа". Явно личи, че Стефанов е нервничил. "дЯно" не е моя грешка. И признава Стефанов: "О.р. полк. Цвя. Цве. постоянно напира да е морален и всякакъв друг стожер на прехода. Същият преход, който заради такива като него въобще не се състоя в тази злочеста държава". Е? Значи и той знае, че заради ченгесарницата стигнахме до тук. Знае, а се занимава с тях. Защо?Стефанов, днес Томова пак най-добре ги е описала новите управници - ченгесарите. Ето го манталитета им Стефанов: "Преди няколко дни един полицай, който доскоро бе на висша позиция ми каза защо е предпочел да се пенсионира от МВР. „Идва шефът и казва – вкарай тоя и оня в ареста, залови ги . И веднага след това същият шеф отива и ги предупреждава!”. И още цитати от същата статия, но вече не към Стефанов насочени, а към вас - атакуваните със сиененски мазни манипулации: "Точно след като само за няколко дни държавата бе нацепена от обири, екшъни и дерибейства на престъпния свят, внезапно и ослепително МВР хвана небеизвестната виртуозна банда за отвличания. ...Били заковани като с пирони от „безспорни” доказателства, но странно... „разследването едва сега започвало”. ...Че заловиха престъпници – няма спор, че сигурно са се занимавали и с отвличания – също, но и Гунински – баща, и бизнесменът Киров веднага коментираха, че не са сигурни, че точно това са им похитителите. Защото и Гунински, и Киров ЗНАЯТ онова, което никога не излезе по медиите. А то е – колко истинската банда за отвличания е СВЪРЗАНА С ВИСШ ПИЛОТАЖ СРЕД ЧЕНГЕТАТА!" Край на цитатите. капитализираните букви са на Томова. Не мои. Явно иска нещо да кресне жената на някого в лицето.


Та, като стана дума за Томова. Вчера приятелски я посъветвах да побърза да се махне от Джумла. Както и Стефанов. И се похвалих, че аз не съм на Джумла, въпреки, че съм направил много сайтове на Джумла. Просто защото Джумла наистина е разкошна система, но за малки фирмени сайтове. За това колко я обичат хостинг-операторите няма да ви говоря. Само с две думи - не я обичат защото товари адски сървърите, когато тя е натоварена.


И какво се случи? Ами беше ми блокиран сайта. Този тук. Не, не от хакери. Блокира го хост-оператора. Оправданието? "Бихме искали да Ви уведомим, че получихме оплакване от RSA относно разположен фишинг сайт, в хостинг акаунта, в който е разположен домейна jj-bg.info. Ние сме изтрили съдържанието на фишинг сайта и от съображения за сигурност сме променили паролите за достъп до Вашия хостинг акаунт". Край на цитата. Кои са RSA? Търсенето в Гугъл (убедете се сами) не дава никакъв отговор. Е, има някаква там американска фирма, но едва ли тя има юридически права над България. Има и някакъв протокол за сигурност. Има и някаква южноафриканска организация. Но няма никакъв публичен субект с адрес, телефони и отговорно лице! Когото аз да запитам какви са му били основанията и какво точно е пратил като сигнал към България. Как така се затварят български сайтове заради нечие неизвестно чие оплакване питайте майор Явор Колев и батмана и агента Гоце.  Сега каква е истината вече не се знае. Освен, че сайтът ми беше затворен от тези, на които им плащам, за да го има. Защото да. Аз експериментирах в съвсем друга папка разни системи за запознанства (последният ми проект, над който още даже работя по поръчка на клиент е за сайт за запознанства). Да, там имаше такава система, която визира хост-оператора ми, че е била подменена с фишинг сайт. Може и да е било така. Всичко обаче е изтрито вече и няма как аз да погледна съдържанието на изтритото.


Затова, сега поставям съвсем сериозно въпрос към цецките, янетата и воленците. Някой някога ще започне ли да прави някакви поне закони в областта на регулиране на Интернет-правото? Или само МВР ще иска още и още да ни следи? А ГДБОП да ни пребива за една свалена песничка от Интернет? По сигнал на Велизар Соколов - чуждата подлога. Сега аз на кой да се жалвам и на какво основание? Че хост-операторът ми не ме е предупредил защо и кога ще ми спре медията? Че го е направил на своя глава и после е изтрил "уликите"? И защо след като при други случаи, да се извади от бейкъп (архив) здравото съдържание отнема 10 минути, сега хост-операторът ми ме държа затворен 6 часа и едва след две подканяния ми стартира медията отново? Г-жо Огнянова, Нели Огнянова, единствената, която нещо разбира по темата. Обяснете им, моля Ви се, за какво иде реч. Бих подканил и Вени Марковски, но него веднага ще го обявят за комунист. Те така правят, защото толкова могат.


17 Декември 2009г.

Toй, Божидар Данев, с назначените си за капиталисти некадърници-ченгесари, пак се излегна на гърба ни. "Крепят фирмите с 4 милиона лева. 4 милиона лева ще задели държавата, за да финансира работници на непълен работен ден".  "Стандарт". Аз се чудех за какво оня там долен мошеник Красимир Дачев, през ден дрънка я в органа на ченгесарите, воден от агента Бор, я в батковия "Стандарт", че нямало да плаща заплати. Ама се е записал за полет в Космоса с награбеното от нас. Пфу! Наистина "не сме народ а мърша". Не, не е заради субсидията, изкрънкана отново от сивия им на крадците на едро кардинал Божидар Данев. Заради това че пак им даваме, без условия! Пак без да им търсим отговорност! Пак без да ги гледаме умеят ли друго, освен да се хвалят с джипове, яхти и курви. Пфу!


Кой каквито и да ни ги дрънка за промени, Черепа продължава. Не, не да инвестира в производство или о, боже, високи технологии. Нее, Черепа може да е математик, но е от техните - на ПГУ на ДС изтърсаците. Затова и Черепа и черепите могат само далаверки. С наши пари. Ето и при това "правителство" нищо ново: "Холдинг Пътища” взе договори за 142 млн. лв.".


И още един велик "българин" от САЩ днес вече лъсна като мошеник. Да, покрай това, че "Рийдърс Дайджест" пратиха на умрял преди 17 години "печалба" стана ясно и друго. Че "българинът", който излиза ЦРУ в натопяването на България за атентата срещу папата, е просто мошеник. Като повечето неща идващи от САЩ и "наградите" му били мошия. Ето какво споделя измамена в "Труд": "Преди 2 г. за рождения ми ден майка ми ми подари комплект бижута с камъчета Сваровски. Не бяха лоши, но металът около тях бе жълт, ама много фалшиво жълт. Красотите струваха 120 лв., които бе заделила от пенсията си милата ми майка - да ме зарадва. Тогава или малко по-преди разбрах, че стоката е "Произведено от "Рийдърс Дайджест" - България. Изслушах с кротък гняв разказа за 90-те хиляди лв., които се разиграват в томболата им. ...Всичко изглежда законно. Само че една жена е получила писмо, предназначено за нейния съпруг. А той е починал преди 17 г. Откъде наистина имат личните му данни тези издатели. Въпрос. А иначе измамите са оттук до края на света и са вечни - като пирамидите". Ами пак някой от "не сме народ а мърша" е изнесъл и ЕГН-тата ни даже в САЩ, г-жо Кунева. Не, не става дума за оня там гьонсурат еврокуневата. Тя не задава въпроси. Еврокуневата служи само. За какво служи е друг въпрос.Добре че "не сме народ а мърша" от извън териториите на трите американски военни бази по не ги е страх от "не сме народ а мърша" на пряко подчинение на пожарникаря. Та си позволяват от време на време и да казват по някоя истина. Не, не онези в САЩ. Тях ги е страх повече и от тези тук. Всред тях няма как да се пръкне Наоми Клайн или Майкъл Мур. Те са послушковци и в един глас за всеки различен твърдят "Ти си комунист". Та ето какво е написал Петър Зашев от Финландия, според "Стандарт": "Полицаите - много пушене, малко полза. ...Според Евростат през 2007 от всички страни членки на ЕС в България броят полицаи (44 101) е най-голям (на 1000 души население). Например в Словакия (население 5,4 милиона) броят им е 14 134. Това е при съпоставим брой регистрирани престъпления: 134 685 в България, срещу 110 802 в Словакия. Точно преди една година МВР реши да огласи заплащането във ведомството. Средната работна заплата на държавните служители в системата е 960 лева, а най-ниските полицейски заплати са 666 лева". Е, по-нататък човекът дава и конкретни примери с хитринките на ченгетата и конкретна даже идея и какво да се прави. Но завършва Зашев: "И всичко това без допълнителни разходи! Но за съжаление то няма да се хареса на самите полицаи - да пушиш в градинката е по-лесно". Така е г-н Зашев. Тук сме ченгесарска република и управляват ченгесарите. По-точно пушат безучастно докато назначените за капиталисти ченгесари пък грабят до дупка.
Най-гадното котило - онова на безогледните далавераджии на секача рилски пак се обади. Не, не защото техен уби човек и сега се чудят как да го оневинят като Максим Ставийски. Вижте го днес само оня дето затри подписката на народа с 400 000 подписа какви ги дрънка: "Опасно и излишно е за всичко да се пита народът". Я го гледай ти Герджиков! Изсичащия България Кобург ли те направи такъв гьонсурат или ти си си такъв по рождение бре царедворецо?


Българските хотели смайват с високи цени по празниците. И у нас, и в Париж 5 нощувки около Нова година струват 1000 лв. "Сега". Е? Ченгесари, назначени за хотелиери. Те друго не умеят. Какво очаквате? Обслужване от бившо ченге?


Телевизиите? Ами занимават ни с голеееми проблеми. Как сме щели да вземем един или двама затворника от Гуантанамо. Ама те били невинни. Абе как не се намери един от т.нар. прогресивна общественост на "Отвореното" им "общество" да запита. Като по чия Женевска конвенция САЩ, без да са обявявали война нападат и отвличат хора? Как една мазна медия не си направи труда да обясни защо точно се наложи САЩ да закриват затвора в Гуантанамо? Че това затваряне беше международен натиск срещу бандитизма им. Че сега България по силата на какви международни закони ще държи чужд гражданин, отвлечен от чужди цереута на своя територия? Пфу! Димокраси? Аа, да. Снощи Слави беше поканил Яне. Затова и беше малко по-естествено шоуто му. Шоу, от което стана ясно, че ДАНС значи агенция за слугинаж. Че Дянков е нарушител на българските закони. И че пожарникаря се е разбрал в Дианадбад с Тагарински да ударят партията на Мосад.


Днес аха да вляза в "Афера", аха Джумла ми изпищява да контактувам с администратора и. Томова! Аз съм направил вече бая сайтове на Джумла. Лично аз. Но повярвай ми, ни един медиен проект не съм предлагал даже на Възложителя да е на Джумла. Ето и моя сайт не е на Джумла. И сайта за Национална безопасност не е. И сайта на първия в-к "Дума", който пак аз бях правил, не беше на Джумла. Сериозни медийни проекти, особено като се натоварят с информация, Томова, не се правят на Джумла. Чуй знаещите и можещите. Не го гледай Стефанов, че и неговия сайт е на Джумла. И той не е на ясно със специалистите. Затова и "специалистите" го издъниха. Сега не знам цензурата ли ти се е лепнала или просто Джумла го е закъсала с някой компонент. Ама сайта ти беше грохнал днес Томова. Е, прочетох мислите на Цвятко Цветков. Ако те радват Томова, прочетох ги. И за Огнян Стефанов мислите на полковника Цветков прочетох и за Манджуков. Но виж, Томова, оправи си концепцията за двигател изобщо на сайта. Не е Джумла за това.  


Собств. инф.: Дали пък пак няма да се започне от Латвия? Нали помните, че именно латвийските стрелци са спасили Октомврийската революция на Ленин? Ето какво пише в “Delfi.lv”. В интервю за в-к NRA, известният им там адвокат Андрис Грутупс бил заявил, че Латвия съвсем скоро щяла да се окаже в революционна ситуация. Според Грутупс сега правителството им се занимавало само със счетоводство, а част от политиците били заети в "гонки за интриги". Да ви звучи познато относно схемите на Директора на СБ у нас? И интригите между Мосад и Пожарникаря? Хрумва ми и една друга хипотеза. Както тогава се твърди, че е била финансирана от Спецслужбите цялата кампания на заливане на Европа в кръв през 1918г. За да останат на власт те - големите обирджии и да докарат и втората световна война. Дали не ни кроят същото? Дали затова не ни пратиха директора на СБ тук? Дали затова не изправят сега и Гърция пред революционна ситуация? И РУмъния пак МВФ удави. И Украйна пак МВФ оставя да гладува.


Собств. инф.: Във в-к "Асавал-дасавали" някой си лидер на грузинската опозиция Губаз Саникидзе твърди, че днес по-голямата част от грузинците вече били антизападно настроени. "За мен например симптоматично беше, че по време на войната ни с Русия през август, нито един грузинец, даже в пияно състояние, не хвърли и камък даже по руски танк". Но по-интересното е друго от това интервю. Че по време на августовската война Буш (тогавашния президент на САЩ бил позвънил на Саркози. И го запитал остро защо се меси. Защо не остави руснаците спокойно да си завземат Тбилиси. Сетил се грузинецът, че са жертва на обикновени експерименти. Сетил се. Ама малко късно. Всъщност не е късно. Човекът си казва. Болен е не само Саакашвили. Болни сме всички ние. Мноого хубава статия. Иска ми се да я преведа цялата. Но нямам ресурс. В статията става дума и за робите, които от Атина минали на страната на Спарта и за Бог става дума. Че който се бои повече от полицейския и данъчния отколкото от Бог вече не е Човек, а идолопоклонник...Нямам време.


16 Декември 2009г.

Е, и? Къде ги ГЕРБерските промени? Ето един българоубиец Шушулов се пенсионира ненаказан, сега друг Семерджиев прави същото. Абре Ангеле ненебесен! Нали ти обещаваше, че парното няма да се вдига? Кажи бре лъжецо ГЕРБерски? Заради какво още на третия месец и си плю сам на суратя?


Изобщо, ако някой още се заблуждава по голите лъжи на "Отворено общество" и Държавния департамент на САЩ за това че тази тука ченгеджийница е демокрация, да погледне заглавията в днешния "Стандарт": "Търсят митничар, пял за Крокодилите". "Полицаи съветвали Йоско къде да удари". "Крадците с униформи да получават двойни присъди. Без къртица големи обири не се правят". Е? Това не е ли бандитизъм? Или още ще се намери някой Соломон Паси най-безочливо да ми твърди, че това е демокрацията?


Май властта на грабителите си е наумила чрез ГЕРБ да опита все пак пиночетовщина? Тази натрапчивост от гангстеризъм май иска да ни навие за един стадион арестувани и разстрели на неудобни. Не, не на обирджии. Разстрели най-вече на поети с китари, дръзнали да говорят истината. Това е опитът на САЩ в Латинска Америка. Не само в Чили. Справка и Колумбия - единствената вече останала проамериканска бандитска територия на оня континент. Иначе не мога да си обясня защо днес ще се включва и тежката артилерия на манипулаторите андрейрайчеви? Да, Кольо Колев (оня с теренчето в Кранево), дето ни съветваше да си пеем като се усетим, че ни грабят божидарданювчетата, днес признава очевадната истина за ченгесарщината на "прехода" му: "Или, казано иначе, организираната (под контрол) престъпност се намалява за сметка на увеличаването на неорганизираната. А пък последната е доста по-гадна. Просто защото гаднички, асоциални типове, довчера държани на къса верижка, днес са пуснати на свобода да работят за своя сметка". Алоо, Кольо? Монтерей ли държат на къса верижка организираната престъпност бре? Или разните съветници от МВФ и СБ? Или нашите кадесари от ПГУ в сговор с техните цереута? Кольо, който заедно с Райчев, Лилов, Божидар Данев и ония там лизачи от "Отворено общество" ни залъгваха към какво светло бъдеще сме се устремили като разрушихме държавата си, сега признава в "Труд": "Към момента близо половината от домакинствата в страната са реално ударени от кризата - намалели доходи, съкратени членове на семейството, закъсали с ипотечни и други кредити". Кольо бре? Кой докара кризата? съкратените ли? Или ония с джиповете, яхтите и имотните далаверки? Сега Кольо иска Пиночет. Той вижда, че вече няма как повече да лъже и маже за демокрацията, която ни връхлетя. Той иска той и останалите да продължат да си лапкат. От нас. И ние да не им търсим сметка. Ето го гадината какви ги планира: "Не е трудно да си представим привлекателността на идеята да “прекараш” чорбаджията изедник или “гадната държава” за човека, на когото предстои да загуби апартамента си, детето му се нуждае от лекарства за 300 лв. месечно, а токът всеки момент ще го спрат...И, честно казано, може би беше по-добре предколедните пари вместо за пенсионерите (те и без това ще ги оценят като подигравка), да бяха отишли за дрехи, обувки, патрони, бензин, техника за полицията". Браво Кольо! Българите да мрат! Да има за патрони за полицията - стожер на ченгесарщината, която единствен Държавния департамент на САЩ нарича демокрация. Браво Кольо! Бурни овации! Давам думата на Божидар Данев! Да се готвят Красимир Дачев, Каролев, Райчев, и екипа на "Отворено общество". Накрая слово ще произнесе изпълняващият длъжността посланик на САЩ по териториите на трите им за сега военни бази. Защото те посланик и не благоволяват да ни пратят. Няма смисъл явно. Всичкото това може да се обобщи с едно заглавие от "24 часа": "Прави се политика с миризма на милиционерски кубинки".


Накрая мисля, че процесът е доописан твърде добре от моят познат от времето преди съветническите му години Николай Слатински в блога му http://www.nslatinski.org : "Няма „ГЕБР”, няма МВР, няма правителство, няма държава.   Не, аз ще се въздържа и ще се дистанцирам от по-груби възклицания на мои колеги и приятели, които като гледат какви талази от за първи път нахлули във властта хора ни сполетяха през последните месеци, употребяват определения като „пасмина”, „орда”, „орляци скакалци”.  ...Дори това бих го преживял. В края на краищата – вижте го Барозу, вижте ги Ромпой и Аштън – ах, какви мижитурки, те ли миличките сивички политичета ще водят Европа към тревогите на близките 10-20 години на света, те ли ще дават европейски отговор на драматичните и трудно предсказуеми бъдещи рискове и предизвикателства?! Абсурд, абсурд, абсурд. ...А в същото време първа се опомни престъпността. Не престъпността от високите етажи – тя знае как да омотае властта – всяка поредна власт. Защото ходи на лов с нея или участва с нея в благотворителни мачове или в тържествени мероприятия и концерти. А обикновената, уличната и битовата престъпност. ...„Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, „ГЕРБ”. ...От една страна – това са частни, групови и корпоративни интереси – подобни на тези, които 20 години поред постоянно, упорито и безпощадно изхвърлят българската държава от всички нейни жизнено важни сфери, като най-напред разбиват всякакви единни стандарти, практики, традиции и процедури на държавно ниво, а после вече е въпрос на техника – да разрушиш и разпердушиниш останалото. От друга страна това са вътрешни и външни, антинационални и глобализационни интереси българският народ да се превърне в народ от обслужващ персонал, от камериерки, сервитьори, лакеи и слуги, от продажни тела и продажни души, от дребни хорица, които нямат общи цели и ценности и се спасяват само поединично". Край на цитатите. Забелязвам, че не само Томова е забелязала Слатински. Забелязвам, че и божидарданевите и "Отворено общество" са го забелязали. Защото одма са му скочили с "коментари" платените лизачи.


Не мога да разбера как може толкова да падне една медия в лизачеството си. Става дума за "Монитор". То бива слагачество, бива липса на елементарно чувство за мяра, ама това там надхвърля и най-гротескните световни примери. Ето: "По молба на САЩ страната ни ще приеме затворник от Гуантанамо, но той ще бъде от групата на обявените за невинни". САЩ, ама той!? Алоо! Ако САЩ държат невинни по военни бази и се чудят на кои лизачи да ги натресат, ние къде се бутаме? И като медия хич ли една поне с мини поличка не се усети, че  има нещо гнило в такова съчетание от думи - хем затворник, хем невинен? Не знам. Нека Държавния департамент на САЩ да изясни защо янките държат невинни, че и ги разхвърлят по лизачески територии? И още една "статия" в "Монитор" е надминала световните примери за гадно слагачество. Някоя си Светла Каролева (най-вероятно някаква на оня там кресльо и ортак на бандита Милен Велчев Каролев) пише: "Изходът е или да се вдигне спешно пенсионната възраст и за двата пола до 65 години, както е в повечето страни в Европа, или държавата да продължи да налива пари в общия кюп на общественото осигуряване ...Инвестиционни възможности за наливане на свежа кръв в системата са заложени в частните пенсионни фондове. Те акумулират средства и могат да се превърнат в мощни инвеститори, както е в САЩ например. ...В условията на демокрация един работещ може сам да прецени кога да излезе в пенсия или да продължи да работи.". Първо тук има една дебела лъжа! Каролевска! За повечето страни на Европа. Без да е посочено кои са тези повечето. Второ тук има и втора лъжа. Пак каролевска. Всички знаем какво стана с "Енрон" и нека лизачите като ми говорят "както е в САЩ например" да се сещат за какъв точно обирджилък иде реч. И трето тук има и трета вече предизвикваща горчива насмешка лъжа. Пак каролевска. Не знам, Каролев с награбеното от нас може и да може да се обяви за пенсионер. Но едва ли ограбените могат в натресената ни демокрация когато си поискат да се пенсионират. Пфу! Долен парцал! Спирам повече да споменавам тази "медия".


Противно на лекетата от дилянпелевщината, в "Стандарт" се е намерил човек да напише истината: "Страната на недосегаемите". Ето това е демокрацията кояти ни връхлетя след преврата. Тях всъщност покровителстват САЩ. Недосегаемите крадци и обирджии на България. Само защото грабителите си делкат с тях - със световните грабители.


Пак открито питам г-жа Ангела Меркел: Кога ще затворите българската секция на "Дойче веле"!? Янките си затвориха "Свободна Европа". Агентите на короната затвориха БиБиСи. Явно считат, че вече няма защо да ни залъгват каква само демокрация ни заля. И каква свободна конкуренция само се развихри. Само "Дойче веле" продължава да лъже. Ето онази там Мирела пак се е разахкала и разихкала какъв велик Иван Асен Втори бил Ахмед Доган.


Собств. инф.: Алоо, лизачитеее... информирайте Хампарцумян де. Информирайте го какво каза Обама. Според БиБиСи Обама се е срещнал с ръководителите на големите американски банки в среща, която той сам е охарактеризирал като "откровена". На срещата Обама е натиснал дебелаците да не си раздават само бонуси, ами и да започнат да кредитират малкия и среден бизнес. Та? Сега оти не слушаме големия бял брат от Вашингтон? Ами слушаме само дрънканиците на Хилари Клинтън, че това, на което сме подложени тук е демокрация? А Хампарцумяне! Отговаряй!


Собств. инф.: Преди дни председателят на немската банкова асоциация (BDB) Манфред Вебер, заяви, че на Гърция няма защо да и се оказва финансова помощ. Гърците да си се оправят сами, заяви той. Ето малко реакции на това изказване от гърците. Публикувани в "Та Неа": Pavlos Xanthopoulos  - съд за политиците и банкерите, които унищожиха нашата култура. Почистете конюшните! Друг, именувал се просто грък е написал: Политиците, които доведоха страната ни до този безпорядък са достойни да бъдат качени на бесилката! На площада на Конституцията! mitsos-monaxo-Germany  - Правилно говори Вебер. Ние позволихме цяла Гърция нищо да не произвежда, поне запалки или пластмасови чашки. Какво произвеждаме в тази страна? Бюрократски мързел, шуробаджанащина, чиновници. Аз виждам банкрута на държавата и народа ни. Друг грък с ник 1234 правилно е забелязал. "Нас постоянно ни занимават с 1945г. (Яааа, а нас с 1989г). Има и нови членове на ЕС. Които са в същия кошмар както и ние. Game Over!


Собств. инф.: Изглежда че някой клати Турция. Някой ли? Дали евреите или империята на злото? Или заедно?  Принципът "кой има полза" натам насочва... Според Франкфуртер Рундшау решението на конституционния съд на Турция да забрани парламентарно представената прокюрдска партия  е удар по Ердоган. Паралелно с това и Генералния прокурор на Турция Елчинкай е възобновил процеса и срещу управляващата партия на Ердоган - ПСР. Веднага от Вашингтон са дали и мнение. Според СиЕнЕнТюрк, говорителят на Държавния департамент на САЩ Ян Кели е заявил, че това си било "вътрешен въпрос на Турция". През това време стълкновенията между полиция и кюрди вече са обхванали почти всички райони на Турция населени с почти 30 милионното малцинство. Но са започнали безпорядки и в столицата Анкара е новината от днес.

15 Декември 2009г.

Ето ги великите американски "инвеститори", за които посланикът им Джон Байърли се дуеше. Ето ги и продажните български управници, за които още Ботев беше написал "Патриот е, душа дава. Но не свойта душа братя, а душата на народа". В случая продажната КЗК дава нашата БТК да бъде доунищожена и да не внася ни левче от обраните от нас пари в хазната на директора на СБ. КЗК, която по закон трябва да се бори с монополите, а на практика ги създава у нас. Колко пъти още ще трябва да повтарям? Шушулов - да, на Народен съд! Но и Петко Николов - да! На Народен съд! Ето поредната американска далавера подпомогната от лизачите у нас: "БТК (вече "Виваком") става офшорка. Контролът върху родния телеком се поема от компания от Каймановите острови. Вчера Комисията за защита на конкуренцията разреши "Бридж Партнърс Л. П." да поеме едноличен контрол върху част от бизнеса на Американ Интернешънъл Груп Инк. (AIG Inc), САЩ, които сега са собственици на БТК чрез AIG Capital Partners (понастоящем PineBridge Capital Partners LLC)". Сега много Ви моля да обърнете внимание на следващото изречение от същата информация на "Стандарт": "Щатският гигант AIG закъса миналата година и взе 80 млрд. долара от американското правителство. Помощта подлежи на връщане и за да се сдобие с парите, компанията разпродава части от бизнеса си, сред които и БТК". Е? Лъжа ли като разправям, че янките ни обират? "Инвеститори"!? Пфу!


Не мога да разбера защо има недосегаеми висши бандити? До кога ще чакаме и няма да им спретнем един Народен съд? И защо мазните медии се надпреварват да ни ги тикат точно все едни и същи бандити? Преди дни "Стандарт" ме беше разбеснял, показвайки ми Красимир Дачев, както се показва на бик червено. Сега пък "Труд" пак взел да взема "интервюта" от "бизнесмена", угробил "Свилоза": "- Г-н Дачев, какво стана с пътуването ви в космоса. Милиардерът Ричард Брансън вече представи официално кораба си. Вие с него ли ще пътувате? - Не, аз съм с друг полет - на компанията Space Adventures. Когато трябваше да решавам преди няколко години, тази компания ми бе препоръчана от шефа на Асоциацията на американските астронавти Джон Макбрайт. Така се регистрирах при тях и вече имам сертификат". Брааво на кандидата за Народен съд! Тоя даже янките го гонят за мошии с акции, той с окраденото от нас в Космоса щял да ходи. Когато полски космонавт за пръв път полетя в космоса, само защото беше с руски кораб, поляците измислиха песен. Че било по-добре там и да си остане - в Космоса. Ето му и манталитета на типичния божидарданювец угробил и угробващ България: "Затова през ноември платих 50 на сто от заплатите и спрях. Веднага обаче пристигнаха от инспекцията по труда и ме глобиха. Ами като няма пари, как да плащам? Защо държавата не плаща?". Те винаги ще грабят за джипове, яхти и курви (а този и чак и за полет в Космоса) и винаги ще искат още. От държавата, сиреч от нас. Пфу! Народен съд! Вижте го само и какво проповядва! Фашизма бил забранен!? Не е! Красимир Дачев казва: "Още сме приятели с хората, другаруваме с тях. Няма такова кино в света". На сапун ли бре Дачев да ги пращаме хората? За суровини за тебе? Вместо да сме приятели и да другаруваме? Човек! Лош човек. Долен мръсник. Ченгесар! Ченгесар, назначен за капиталист! Божидарданювче! Това е градацията на падението човешко. Нямам думи!


След Дачев в "Труд" ми цитират и Божидар Данев и Георги Ангелов от "Отворковците". Тръгнал пак Божидар Данев да се изказва. А Георги Ангелов да защитава директора на СБ. Абе млъкнете! Малко срам! Нека първо да си проведем Народния съд! Да започнем на чисто! Не с твоите, Божидаре! Виж си ги, преди да ги наричаш "бизнесът". Питай ни къде работи синът ти. И после ни говори и пиши писма на правителствата. На Луканов, Божидаре, някой му прочете присъдата и без Народен съд. Бог да го прости все пак. Но тебе Божидаре, и Александър Лилов, България специално трябва да съди. За идеологически подбуди към бандитизъм и геноцид над българите. Има си такъв член за подбудителство в НК. Вие трябва да сте главните обвиняеми, а около вас втори състав вече да съди разните отворковци, тошотошевки и битивийки.Че бандитизма у нас се покровителства от САЩ, но се извършва фактически от ченгесарите, съм казвал много пъти. Но никога още едно доказателство не е излишно: "Иван Иванов, главен инспектор в група "Противодействие на престъпността" при Граничен полицейски участък МВР - Варна, дълго време е вземал по $­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­50 на контейнер от вносители на стоки в България". Ей така, при следващото появяване на Безлов от "Отворено общество" по телевизията, за поредното дрънкане каква демокрация ни връхлетя с идването на янките,  да се сещам не само за полковника Иван Иванов дето си просеше лаптопче и ловна пушка и остана недосегаем, а и за главния инспектор Иван Иванов дето вземал по 50 долара на контейнер, разрушавайки българската икономика да се сещам.  И да им вЕрвам!


Вчера Томова е била пак на ниво. Бих препоръчал на моя добър познат Кънчо Кожухаров да прочете статията на Томова. Може да напише и следваща книга. За това как тези, които ни разфасоват и като трупове и ни изнасят органите и тъканите за САЩ са подкупили и новите ГЕРБерски здравни шефове. Ето само няколко цитата: "България се е задължила да изнася безплатно тъкани само и единствено на “Остеотек”.  ...Плащанията се извършват не от фирмата, а от специално създадена за целта фондация. Първоначално се е наричала “Американо-български фонд за развитие на медицината и биотехнологията”, в последствие е създадена фондация “Евротратлантически трансплант алианс”(ЕАТА). Известно е, че Председател на УС на ЕАТА е бившия Главен секретар на столична община Асен Дюлгеров... За периода 2004-2006-та година в България са експлантирани около 1800 трупа. В абсолютен брой това вероятно е световен рекоорд. При минимална цена за кубичен сантиметър алографски материал(костна тъкан след преработка) от 100 евро, продажната цена на костния материал от един труп може да достигне 100000 евро. По официалните данни продажбите на “Остеотек” за 2005-та година са в размер на приблизително 60 милиона евро. ...Истината е, че става дума за организиран канал за трафик на костна тъкан. С костите на нашите мъртъвци сме осигурили фантастични печалби за компанията Остеотек. Това са фактите. Онова, което предстои да разберем е кои са покровителите на този бизнес с човешки тъкани. Ще разберем, кои са подкупените политици". Край на цитатите. Нищо няма да разберем Томова! Ще го обявят, както ти сама казваш, за строого секретно, какъвто е и "договорът" им с агентите на короната. Трябва си Народен съд Томова!


"Сливенски вестник спря заради "погнуса от обществените порядки" "Дневник". Боже! Остават само създателите на погнусите. Като Красимир Дачев и Божидар Данев. И разпространителите на погнусите, като агента Бор, бТВ, Радосвет Радев (на Тошо Тошев съм запомнил агентурния прякор, но на тоя лизач на янките така и не го запомних. Затова и му пиша името, не от уважение.). Пък и нямам и желание, честно казано да се и сещам за тях - агентите, докарали ни до тук.


Ден след като "Сега" разкри, че НАТО има намерение да разположи ракети "Пейтриът" край Шабла, външният министър Румяна Желева потвърди пред БНТ: "За България няма никакъв проблем да приеме на своя територия оръжието". Проверка на вестника установи, че изявлението е направено, преди въпросът да е консултиран с парламентарните партии. Браво! Ей така и Богдан Филов без да пита никой ни е вързал за тогавашната империя на злото. Но после е бил разстрелян. Напомням само. Историята!


Съобщение! Българската секция на Индимедия търси доброволци да преведат филма "The Shock Doctrine" (Шоковата доктрина). "The Shock Doctrine" твърди, че политиката на "свободния пазар" на САЩ успява да доминира света чрез експлоатация на шокирани от бедствия и катастрофи хора и страни. И филмът, и книгата показват как правителствата по целия свят използват природните бедствия, икономическите кризи и войните, за да прокарат радикалните политики на свободния пазар. Клайн нарича това "капитализъм на разрухата/бедствията" (disaster capitalism) и според нея той е толкова ефективен, колкото психиатричната шокова терапия при изтриването на нашата колективна памет. Филмът прави извода, че резултатът често е катастрофален за обикновените хора и особено доходоносен за големите корпорации.


Телевизиите? Всички се надпреварваха да ни дават оня там Херман ван Ромпои, за който немците първи казаха, че бил Херман ван Билдерберг. Дето първо в най-слагаческата на САЩ територия се домъкна. Или го е страх да се появи в Германия и франция, или е дошъл да ни инструктира как и за в бъдеще да сме троянския кон. Не, не на Русия в евроколхоза. А на САЩ в евроколхоза. О, ама те май са съюзници САЩ и Русия спрямо евроколхоза? Май ние и поляците сме острието им в развала на евроколхоза? Май пак ни чака 8-ми септември 1944? Когато България беше във война и с едните и с другите?


Собств. инф.: Този път руснаците успешно са изстреляли три спътника ГЛОНАСС. Остават им само още девет за да имат и те най-накрая свой GPS. И да не са им бойните кораби слепи котета.


Собств. инф.: Президента на Никарагуа Даниел Ортега, в доклада си на срещата на страните от боливарианския алианс ALBA, е обвинил открито САЩ, че поддържат тероризма и дестабилизират Латинска Америка. (О, да дестабилизираха само Латинска Америка, щяхме някак да го преглътнем. Ама я каква стабилност натресоха на Ирак, на Балканите...). Та, "терористите се намират във Вашингтон, а онези, които са инструментите на терористите, спокойно си се разхождат по улиците на САЩ" е заявил Ортега. Пак по неговите думи, тероризъм е и натрисането на света на такъв икономически и търговски модел на развитие, който поставя в привилегировано положение само няколко, а мнозинството се оказват в бедност. Е? Аз защо искам барабар с Божидар Данев и Тихомир Безлов и Георги Ангелов и Георги Ганев и останалите отворковци и те да отидат на народен съд!


Собств. инф.: Турците пак са подразнили гърците. Гърците си правели (за разлика от нас) военни учения. С танкове. При това си стреляли с бойни снаряди. Турците явно решили да ги избъзикат. И четири турски изтребителя Ф-16, барабар с 4 прехващача Ф-4 Фантом 2 нахлули между островите Лемнос и Лезбос (аха от там идва лезбийството). И се насочили към острова Андрос, където били ученията. Гърците одма вдигнали свои си изтребители срещу турците. Е, поизпратили ги мирно и не съвсем тихо. За сега. Тъй като информацията ми е от руски военен сайт (ние нямаме разузнаване, а само кирчокирчевци по разни модни дефилета да клечат), под съобщението има и един интересен коментар. Дали пък някой не иска да преориентира Турция към нещо по-мащабно и по-настрани от Иран? Като да речем конфликт с Гърция? Има логика? С един удар и ония дето навреме си изгониха янките и гърмят по техните посолства с гранатомети ще бъдат наказани и Иран ще бъде открит за атака...


Собств. инф.: На гръцкия сайт "Хатзарас" с подробности е описано как Европа финансира лапкането на САЩ. Да, сега, в края на ноември и до днес. Описват се подробно ходовете на Жан-Клод Трише - шефа на европейската централна банка и той е обявен открито за Главния мошеник и крадец в ЕС! И за човека на билдербергите. И завършва "Хатзарас", че при старите порядки на националните държави на Европа, до сега Трише е щял да бъде съден за държавна измяна. Боже! Колко у нас до сега трябваше да бъдат съдени за държавна измяна!? "Хатзарас" призовава, че е дошло време да се започне противоборството с хунтата на световните банкери. (Да, думата хунта си ползват гърците. Те знаят какво е). И призовават още новият гръцки парламент да започнел разследване на Трише с иск за оставката му и за съденето му, или да започне референдум изобщо за Лисабонския договор. Защо ли си мисля, че в момента Гърция ще предпочете второто?


Собств. инф.: Даа, в ерата на Интернет е трудно нещо да остане покрито. Нещото в случая са стрелбите с ракети на руснаците. На http://www.youtube.com/watch?v=ixLE3iuszbU&feature=player_embedded китайска телевизия показва почти същата огромна въртяща се спирала, както след спиралата над Норвегия, която беше обявена за резултат от неуспешния експеримент с Булава. (Обърнете внимание в клипа на огромната плазма и кюмбето с кюнци на дърва зад говорещия. Китайски все пак индустриален напредък). Аз още тогава показах озадачение по повод къде е Кура и къде Норвегия. Сега остава да се разбере. Или колко ракети са изстреляли неуспешно руснаците, или дали и китайците не са използвали руските фойерверки да изпробват и своя си ракета?


Собств. инф.: Сега за новата независима държава Каталуния, провокирана от янките в Косово и лекета като калфата и днешните у нас. Вчера Ви информирах, че в неделя се е провел референдум сред 700 000 души в Каталуния - провинция на Испания, която след Косово си иска и тя независимост и отцепване. 94.7% от каталунците са били За! отцепване от Испания. Референдумът се е провел в 166 каталунски населени места и са участвали към 30% от населението. Пак да добавя, за да не вземат от ведомството на желева да се разтичат да признават и Каталуния! Според Конституцията и централното правителство в Мадрид, референдумът е без правни последствия. Т.е. държава Каталуния все още няма. Наред са янките? И подлогите им у нас?
14 Декември 2009г.

Не знам кога комисията по досиетата ще стигне и до "профсъюзите". За да се разбере, че не само Тренчев е бил човек на ДС (твърди го Босия), но да научим и за "бизнесменът" Желязко Христов и направилият за една нощ медиен магнат агента Бор - Кръстьо Петков. И понеже ченгесарин ченгесарину око не вади, днес Кръстьо е взел да хвали батмана. Как спестил на България 20 000 евро! (А не казва колко дарява на ЕВН с далаверата "Горна Арда"). Не казва Крьстьо и как сме дарили 100 000 евро и за "укрепване" на армията на Афганистан. Важното е, че батмана е направил пореден пиар и за това си трябват сиененски раздухвания на пиара му до бога. Иначе вече се забелязва от филипиките на Кръстьо кой се очертава да е доброто ченге и кой лошото за пред нас - изработените: "Затова е време за корекция на курса "Дянков", който превръща България в опитно поле за самоцелно-рестриктивни бюджетни политики. Казано на разбираем език, да се преустанови експериментът с постната пица, преди да е станало късно. Ако този експеримент продължи, на следващата среща на върха Бойко Борисов ще трябва да застане с протегната ръка пред своите колеги и да събира милостиня за закъсалите българи". "Стандарт". Даа, първо от закъсалите българи се плащат един милиард за СПТ на МВФ. После се плаща за укрепване на армията на Афганистан. Пътьом се плаща още почти един милиард окупационна такса на евробарозувките, за да има от къде да си лапкат. После се раздават по 13-та и 14-та заплата на кадиите у нас, за да има кой да крепи бандитизма. И накрая се правят пиари с просене на пари за закъсалите донори. Пфу!


Докато батмана ни прави на глупаци нас - дребните предприемачи, повярвали на лъжите на "Свободна Европа" и Държавния департамент на САЩ - ето я истината. Чиновник да си! Послушко! Не предприемач. Ето как си раздават помежду си "бонуси". Докато не плащат на нас - фирмите, вършили им работа: "Няма как Министерството на регионалното развитие и благоустройството отново да е под светлината на прожекторите, след като огромни суми бяха раздадени в Министерството на финансите, бонуси получиха и служителите в Министерството на труда и социалната политика и Министерството на икономиката, енергетиката и туризма". "Стандарт". Думите не са на "чичо Данчо". А на министър Плевнелиев. От ГЕРБ. А ето какво чака нас - непослушковците: "Съд за 100 лв. дълг за парно", цитира горчивата истина пак "Стандарт". Пфу! Народен съд!


Боже мой! Докато нас ни морят - техните си ги позлатяват: "В Министерството на икономиката и енергетиката през ноември са раздадени т.нар. ДМС (допълнително материално стимулиране). ...Те обаче не са бонус или 13-а заплата, така че вероятно няма да се наложи служителите да ги връщат, обясни Христева". "Стандарт". Е? Тия не си раздали по врат ами по шия. И това че батмана ни прави на глупаци се вижда ясно. Те няма да връщат нищо, защото раздадените наши парички на тях си не били ни "бонус", ни 13-та заплата. А самият Трайчо дето на мен не ми плащаше цели 4 месеца по договор за свършена от мен работа е отсякъл: "Нищо такова не сме разисквали, като стане факт, ще ви кажа, заяви министър Трайчо Трайков по повод възможността раздадените бонуси да бъдат връщани от чиновниците". Е? Не ни ли прави на глупаци батмана?


А колко ниско само са паднали чиновниците им с по 13-та и 14-та заплата! Нямам думи! Ето инф. от "Труд": "Данъчен служител на ръководен пост е бил задържан с 300 лв. подкуп в столицата в петък. Срещу парите бирникът обещал да заличи нередности в данъчна декларация, съобщиха от МВР". Тоя началник отдел тръгнал да извива ръцете на нас - дребните. И понеже сме дребни и нямаме, ония там послушковци вече и на 300 лева се оказва, че са съгласни. А виж за Черепа и пътния фонд нищо не се чува. Нито колко милиона джобни са му гласували за тази година на Черепа, нито какво става с гагаузите и масларките. Както нищо не се чува и за данъчната декларация на секретарката на Емел Етем - "генерала" Николов. Както не се чува нищо и за 30 000 държавни пари внесени за погасяване на личен заем на друг висш "офицер". Не се чува и за данъците на Николай Банев с по двата джипа от всеки съществуващ изобщо модел! Изобщо, пазарна икономика и свободна конкуренция. Пфу!За една друга гадост на подготвялите преврата и взелите властта по-късно ченгесари информира проф. Георги Бакалов в "Труд": "По този повод един разкаян и вече покоен служител на ДС ми каза, че за някои лица са били подготвени компрометиращи документи, малко преди есента на 1989 г., за да “не излязат отгоре” в предстоящите събития". Такааа... предстоящите значи събития? А демократи от "Отворено общество"? Още ли ще ни залъгвате с демокрацията, която ни връхлетя с преврата на ченгесарите от 10.11.89г.? Подкрепян от разните цереута, кагебета и бенедета?


Добре. За митничарската мафия на Дебелия, Пурата, Шпертплата и т.н. знаем всички, с изключение на Държавния департамент на САЩ, Ралица Василева от СиЕнЕн и "Отворено общество". Но защо бялата мафия продължава да е недосегаема у нас? Ето: "Болести масово правят от митничарите инвалиди, научи “24 часа”. Това личи от представените документи от ТЕЛК в агенция “Митници”. Любопитна подробност е, че всичките тежко болни се оказали в списъците за съкращения, дори са получили предизвестие". Да, митничарите са бандюги. Ама бялата мафия, която все се оказва, че я пак изкарала поредния мафиот болен, я пенсийка раздала на "наши момчета" през ТЕЛК, я фармадалаверка завъртяла, я "ин витро" субсидийка от нас обрала? Кога най-накрая ще прогледнем и за ония, които след риформата игнатова, миланова и щерева започнаха да гледат на нас - все още живите като на своя касичка?


Честито ни. Честито им и на руснаците. Особени честитки на предателя им и предателя ни Горбачов. "НАТО ще разположи край Шабла ракети "Пейтриът"? "Сега". Ама думата на янките? Ама били обещали на Русия? Абе я ... силният си прави каквото си поиска спрямо слабия. Това е същината на натресената ни от янките демокрация. Щели сме и затворници, затворени по американските канони за демокрация - без съд и присъда да приемаме. Верни лизачи на американски задници. Долна работа.


Накрая бих искал да обобщя с думите на Стела Банкова пред "Фрогнюз": "Хората все повече се убеждават, че проблемът не е толкова в кризата, а в нечестния подход на политиците". И от още едно интервю пак във "Фрогнюз": "„От лидерите в държава може да се разбере колко са зрели хората. Бойко Борисов е избраник на едно общество, което има същия манталитет на агресия, на безпардонност. Това са хора, за които парите и колите са основни ценности”, казва един от основателите на СДС". И още едно твърдение за ГЕРБ. Не мое! Пак от същото интервю: "ГЕРБ нито е дясна, нито е лява, това е един сбирчок от хора. Там идеи няма, има общи приказки и обещания, един харизматичен лидер, една лидерска формация, построена като силовите организации през 90-те като СИК, от където произхожда лидерът й. Произведе се едно правителство, което не знае точно каква политика иска да провежда".


От "Афера" нямам какво да ви цитирам. Само простотиите на ченгесарите, но те вече стават досадни с простотиите си. То само Държавния департамент на САЩ може да обяви всичкото това за демокрация. И Ралица Василева от СиЕнЕн даже са пратили да ни убеждава колко напред сме отишли в тази им "демокрация".


Собств. инф.: На италианците нервите не издържаха вече спрямо десния им Берлускони. В Милано снощи, мъж между 30 и 40г. възраст е замерял и ударил Берлускони в лицето, докато оня раздавал автографи. Мрежата вече е пълна с видеоматериали, на които се вижда как по лицето на Берлускони има леки рани и кръв. Явно Берлускони не е бил толкова бърз като Буш и не се опазил от народната любов.


Собств. инф.: Свободолюбивите поляци, които пищяха срещу частите на Съветската армия на полска територия вече са подписали договор с янките, на полска територия да се разположат американски войски. Кръгът около Русия се затваря бавно но сигурно. Изглежда дранг нах остен предстои. Ние пак традиционно сме верни съюзници на по-силния но, както показа историята, само за момента.


Собств. инф.: И Русия днес е слаба както тогава. Ето какво е признал ген. майор от запаса Владимир Гудилин (шефът на програмата Буран): "Днешното състояние на военно-космическите сили на Русия не позволява да се отрази атака на САЩ, в случай на нанасяне от тях на удар от Космоса. ...Днес няма и кого и да обезпечаваш, защото са останали в строя само малки кораби - това е гранична охрана. Второ даже и наличните кораби с крилати ракети са слепи котета. Те не знаят къде да стрелят. Няма нищо в космоса, в бойната група за обезпечаване на ВМФ. ...Защо нямаме военен космос? Това е пълен развал на ВПК. Ние нямаме оптико-електроника. Легирани стомани. Въглеродни нишки. Разбито е всичко. Стига сме надували бузи! Трябва да мислим как да се спасяваме! Казват, че зад граница вече се смеят. В Сибир руската армия да се унищожи било невъзможно. Защото зад урал практически е невъзможно да се намери руска войска". Край на цитатите. Не, не ме мислете за русофил. Цитирам всичко това, за да ви покажа отново, до какво води дембелския грабеж на ченгесарите, които се самоназначиха за капиталисти. И с награбеното мислят само за джипове, яхти и курви. И там и тук.


Собств. инф.: Според политолога и старши научен сътрудник в The Jamestown Foundation Владимир Сокор, визитата на Ердоган в САЩ е показала, че способността на САЩ да влияят на външната политика на Турция е почти нула.


Собств. инф.: След като в демократична, според САЩ, Турция, поредната парламентарно представена партия, защитаваща кюрдите беше забранена, не стихват размириците в Диарбекир. Там е бил нападнат и полицейския участък. А в други градове полицията се бие с водомети и сълзотворен газ с кюрдските демонстранти.


Собств. инф.: Както се и очакваше Румъния открито се обяви против обявяването на независимо Косово, за разлика от България на продължаващия международен съд на ООН. Само да подкрепя думите си защо Испания също беше остро против. Вчера в Каталония 700 000 каталунци бяха призовани на референдум за отцепване от Испания. Централните испански власти, разбира се, обявиха референдума за незаконен. Ноо... семето на плевела е посято явно от янките.


 И през тези почивни дни се постарах да намеря нещо интересно и да го преведа. Четете в рубриката ми за политика (менюто голе в ляво) "Тайната на реалната власт".11 Декември 2009г.

Българите са на изчезване!!! Е… това е! Докато се хвърляме в кахъри относно политиката, Яне и Тагарински, ще се затрием като едното нищо. Българите се топят! Такива са прогнозите на ООН за населението ни, което до 2050-а ще наброява едва 5 млн. Проста сметка показва, че към 2100 г. българите ще са изчезващ вид или по-лошо – ще бъдат само история. Световната банка вещае стопяването на народа ни дори и по-рано. Разкрития.ком. Е? Не е ли време да им стъкнем спешно един Народен съд и да започнем отначало?Снощи единствено по ТВ "Европа" казаха истината за Хампарцумян и бандитските му хампарцумянки. Да. И в ефир се употребяваха остри думи за лакомията на хампарцумянките у нас. Защо Хампарцумян и хампарцумянките му са за Народен съд? Ами хората в студиото обясниха. Докато ние и да искаме не можем заради хампарцумянките. Все пак представете си какъв трябва да ви е бизнесът, за да можете да плащате 18 % лихва по кредите. Кой бизнес е със 100% печалба освен контрабандите? Защо 100% печалба? Ами сметнете колко печалба ви трябва за да покриете 18% лихва по кредита, 10% данък, още куп проценти за местни данъци и такси и ток и вода само. Сами сметнете кой насърчава бандитизма у нас. А през това време казаха правилно по телевизия "Европа", че турската държава стимулира с евтини кредити турците, които искат да изкупуват България. Е? Не е ли национален предател Хампарцумян? Не е ли за Народен съд? Ако беше по времето на чичко Сталин, или на Маккарти да речем, до сега да е разстрелян, или да е отишъл за предателството си на електрическия стол, ако ставаше дума за янките.  А у нас мазните "медии" като "Стандарт" лазят из краката на бандитите, които ни ограбиха и продължават да ни грабят.


Франция и Англия смятат да въведат данък криза. За такива наглеци, като кадийките у нас, които си раздават 13 и 14 заплата за това, че защитават бандитизма. На същия данък ще бъдат подложени и банкерите и останалите богаташи. Там. У нас, разбира се не. Ние сме "не сме народ а мърша". Ето цитат: "Франция също обмисля солен данък върху допълнителните възнаграждения на банкерите, съобщиха френските медии, цитирани от Ройтерс. Според в. "Еко" правителството готви 50% данък върху бонусите на банкерите. Само ден по-рано същата мярка беше обявена във Великобритания, като решението предизвика множество критики към управата. Британският финансов министър Алистър Дарлинг обяви, че незабавно налага данък от 50% върху всеки бонус за персонала на стойност над 25 хиляди паунда". Алоо, г-н Борисов! Не се правете на ударен, че не разбирате и само да хвърляте из медиите разни пиар безсмислици. По-добре стегнете директора на Световната банка или направо го изгонете. Ние член на евроколхоза ли сме, или пуерториканска територия на САЩ?Ето на какво Държавния департамент на САЩ казва че е демокрация и работеща пазарна икономика по териториите на трите им военни бази на юг от Дунав: "Втора брокерска схема е напът да срине до основи съдебната система у нас. След кадровика Красьо Черния се появи и нов, този път колел и бесел в Благоевградско – Баджанака. Въпросният мъж, за който призна днес правосъдната министърка Маргарита Попова, лобирал също като плевенския бизнесмен за избирането на едни или други шефове на съдилища у нас. Именно заради Баджанака Висшият съдебен съвет отложи четири назначения за ръководители в съдебната система – за шефовете на окръжните съдилища в Благоевград и Шумен, на районния съд в Шумен и за окръжен прокурор на Плевен". "Версия.бг". Хайде на бас, че това е поредната трансмисия на "офицерите" за изпълнение на пъклените им грабителски планове? Пфу! Ченгеджийница!Томова пак нервничи. Преди Коледа? Томова? Нищо кой знае какво не се случва в ченгеджийницата. Нормални ченгеджийски простотии. Не им се връзвай. Виновен е "не сме народ а мърша". И докато е "не сме народ а мърша" няма за какво да се нервничи. Томова! Първо са били апостолите! После чак идва Бенковски, който им гори къщите на "не сме народ а мърша", само и само за да воюват за свободата си. (А те, "не сме народ а мърша" после го предават, разбира се). Защо така си водя задочен разговор с Томова? Ами вижте какво е написала: "На „сдаването” си във варненския затвор, наркобосът  Жеков казва, че се е договорил с прокуратурата, наркобригадата му да не бъде закачана!И, вие, г-н Цветан Цветанов, прекрасно знаете, че в МВР ИМА ШОКИРАЩИ ЗАПИСИ НА ХАРТИЕН НОСИТЕЛ с безумни разговори на „достойния офицер” с мафията! Имате все още шанс да бъдете мъже и да не останете за цял живот мишки!". Край на цитата. Видяхте ли? Томова още се надява. На мишоците. И е озаглавила статията си "Нямате ли срам г-н Вътрешен министър и г-н Главен Прокурор!". Томова! Още ли не си разбрала, че сме на това дередже точно заради мишоците? И че те, мишоците слагат такива безгръбначни на разни постове само и само за да продължават да мишкуват?
ГЕРБерския тоталитаризъм в действие. Милиционерите най-накрая при управлението на милиционерската партия успяха да си прокарат закончето да следят и да въртят компроматите си и из Интернет. "МВР получи одобрение от комисиите в Народното събрание за много по-интензивно и всеобхватно следене на трафичните данни от Интернет и телефонните контакти на българските граждани". "Медиапул". Честито. Чакам доклада на Държавния Департамент на САЩ за това каква демокрация ни натресоха янките. И "отворено общество" за това каква сега борба с тероризма ще се развихри из териториите на трите за сега американски военни бази. Апропо, разположени в пълно нарушение даже на предателските договорки на Горбачов на Малта.Собств. инф.: Вече започва да се прояснява по малко какво е станало с прочутата на Красимир Иванджийски от "Строго секретно" руска суперракета "Булава" (Бухалка). Официално руснаците мълчат. Но е изтекла информация, че се е скапала третата степен на ракетата. Т.е. според руските генерали, първата и втората степен са работили нормално. Но нещо пак не се връзва. Да. Подводницата им "Дмитрий Донской" е изстреляла ракетата успешно. Ако ракетата е работила успешно с първа и втора степен на двигателите (твърдотопливните), значи тя се е измъкнала от атмосферата, летяла е през Космоса и третата степен по принцип служи вече при нацелването на обектите за поразяване. Т.е. обратно при влизане в атмосферата и вече за управление на бойната глава. Да, ама ето какво не се връзва. Целта пак е била полигона Кура в Русия. На Камчатка. А пламтеше в спирали Норвегия. Значи? Значи и техните генерали лъжат и мажат пред народа си, както и нашите "офицери".


Собств. инф.: След като се върна от САЩ Ердоган вече е съвсем конкретен спрямо Израел. "Ако Израел наруши въздушното пространство на Турция, за да шпионира Иран, ответната ни реакция ще е много жестока". Да, това са думи на Ердоган. После е допълнил, че последствията ще бъдат сравними със земетресение за Израел. Я!? Какво има в Турция? И кой и го достави?


Собств. инф.: Че не всичко при разговорите с новоизлюпения нобелов лауреат за мир и Ердоган е било гладко, говори и фактът, че Наби Сенсой, посланикът на Турция в САЩ си е подал още на следващия ден след срещата на Ердоган с Обама оставката.Извинявам се, че натоварих по-рано ежедневните си писания. Просто в петък рано и до към след обяда съм зает.10 Декември 2009г.

 Най-накрая и трудовачките са прогледнали, че ГЕРБ всъщност продължава досегашната политика на бандитизъм. Ето: "С Анастас АНАСТАСОВ, шеф на вътрешната комисия в парламента, разговаря Лилия Цачева - Колко пъти, г-н Анастасов, трябва съдът да връща наредби, правозащитни организации да плашат със съда в Страсбург, за да престане МВР да иска постоянен достъп до разпечатки на телефони и да следи в интернет? - Който смята, че по някакъв начин са му нарушени гражданските и конституционните права, има право да възрази. И никой не може да го ограничи или спре. - Защо вървите по стъпките на БСП в МВР?". Ха де? Защо вървят по стъпките на лилово-лукановата мафия? Ами много просто. Защото са част от същата стратегия.


Пак "Труд" правилно пита съветниците на Мосад: "Лидерът на РЗС Яне Янев хвърли вчера поредната “бомба” - Марио Тагарински, който стана причина да се разпадне групата им в парламента, бил част от енергийната мафия. Тагарински, като беше водач на листа на РЗС, не беше част от енергийната мафия. Като напусна святата партия обаче, Яне го освети. И истината блесна като стълб на НЕК!". А истината свети не като стълб на НЕК. Свети като 20 години доклади на Държавния департамент за демокрацията, връхлетяла България и свети и като твърденията на "Отворено общество" за работещата на георгиганевците пазарна икономика. И осветява ченге подир ченге я назначен за капиталист, я назначен за собственик на медия, я назначен за лидер на . (И капиталист, но и манипулатор). Ето, излезе списъкът (макар и силно орязан) и на агентите из мазните медии. За агента Бор се знаеше отдавна. Но виж защо на Огнян Стефанов (оня, пребитият създател на "Фрогнюз") от ДС са му дали прякор Академика не се знае и до днес?


А защо казах че списъкът е орязан? Ами позовавам се Св. Терзиев от в-к "Сега": "Фактът, че законът допуска да се разкриват само бивши, но не и настоящи сътрудници на тайните служби, удостоверява, че огласените имена няма как да са свързани с днешните агентурни структури. Те пък за разлика от предишните са заподозрени, че се преплитат с организираната престъпност в България". Вай! Не съм аз дето е свързал ДАНС БОП и т.н. с организираната престъпност, ей богу! Не съм!И още един от назначените за капиталисти нервничи. Тракторът сега пък е дал интервю за "24 часа". В него казва: "- Толкова ли е силно лобито на банките? - Вчера (във вторник по време на срещата при омбудсмана - бел. ред.) някой го формулира като картел. Че има негласно споразумение да се държи високо ниво на лихвата ипо никакъв начин да не слиза надолу, е очевидно". Очевидно е г-н велик застраховател. Даже е очевадно какво са всичките картели на Божидар Данев. Дето ни докараха до това дередже. И продължават само да грабят. Не, не само картела на Хампарцумян. Всички картели на Божидар Данев. Нали са все от "организацията"? Да, ДС имам предвид. Присъединявайте си се към отрочето им РЗС. Я какви димитърабаджиевци след мариотагаринските има там. Все отбор ...боже, пак ли трябва комисия по досиетата да се изказва? Та не се ли научихме вече да ги разпознаваме за 20 години? Явно не сме. Затова и затъваме. Преди много години "Ранд корпорейшън" (аналитичния тръст на янките) се беше заинтересувала като как Германия след две разрухи пак е мощна държава. Е, истината се оказала проста. Немците най-ефективно придвижвали най-точните хора на нагоре по йерархията си. И то точно и само до мястото, на което тези хора можели да са най-полезни. А ние? Движим ченгесари нагоре-надолу вече 20 години. Докато измрем и ние и ченгесарите? Като Мойсей явно. В далечната още 1993 един мой тогавашен приятел от 'отворено общество" ме открехна за тази "стратегия". Явно тя е планирана стратегия. Защото после съм я чувал и от други. Че трябвало да ни размотават докато умре и последният който помни как Черепа, Гришата, Пурата, Дебелия и т.н. станаха богаташи.


Че Желева беше в САЩ да се маже на янките писах още не следващия ден, след като се върна. Че цената на продажничеството беше Афганистан стана ясно и също ви информирах още тогава. Но днес стават ясни и още подробности за национално-отговорната политика на ГЕРБ. Не, не спрямо българите. Спрямо янките. Ето цитат от "Сега": "Със сигурност обаче лицето Румяна Желева, което все още ни е външен министър, както и представляваният от нея кабинет не са питали никого миналата седмица, когато обявиха, че изпращаме в Афганистан нови военни инструктори, а вече сме депозирали 100 000 евро в доверителния фонд на НАТО за укрепване на армията на Афганистан". Боже мой! След преводите на наши парички за към МВФ от директора на Световната банка у нас, и останалите хукнали да раздават наши пари за политиките на янките. Всеки ГЕРБер кой колкото може? Напълно сте прав г-н Цеков да питате: "Ние къде се бутаме? Постен бюджет ни прави майсторът на пица, а пращаме 100 хил. евро в някакъв фонд. Армията ни почти обяви фалит, а ние пращаме войници някъде". Карй на цитата. Е? как няма в следващия годишен доклад на Държавния департамент на САЩ да не лъжат колко демокрация само ни е връхлетяла? Ще лъжат я. Платено им е. Откупва се явно управлението ни.Само да доинформирам, че в същата статия най-накрая и единствено в-к "Сега" освен мен информира, че върви международен съд на ООН за легитимността на отцепването на Косово. И правилно Цеков пита кога Желева ще признае и Република Тексас? Аз бих добавил и независима Калифорния скоро май ще трябва да признаваме?Днес в 'Афера' Томова пак е проявила сексуален интерес: "С бъдещата политическа кариера на Хаджолов също е свършено обаче, след като вади като аргумент в една битка с кого е спал. Сега остава да ни разкаже за особеностите на половия орган на съпругата на вътрешния министър". Интересът на Томова към половия орган на жената на Цветанов не е от ревност или завист. Оказва се, че сексът на ченгесарите бил част от битката за ДАНС. "Алексей Петров и Велин Хаджолов превърнаха иначе принципната битка за ДАНС в евтин патрашковски сюжет и я обезцениха с чукане, любовни триъгълници и очевидни ченгеджийски сексуални комплекси". Уау! как се биели "офицерите". Правейки секс и заснемайки сексуалните си подвизи?


Ама се оказва, че сексът е най-безобидното занимание в служебното време на "офицерите", за които Терзиев подмята, че са свързани с организираната престъпност. Я четете Томова пак: "В Инспектората е постъпил сигнал, че в дирекцията в ДАНС, ръководена от Георги Великов са извършвани купища нарушения и злоупотреби с пари. Тогавашният шеф на ДАНС Петко Сертов назначава проверка във връзка със сигнала. Проверката установява, че от началото на 2008 година до ноември същата година са били отклонени държавни пари за около 30 000 лева. Злоупотребите само за периода април 2008 година – ноември 2008 година са били 23 000 лева. Парите били отпускани на оперативните работници от ДАНС за конкретни цели, те обаче ги предоставяли на ръка на своите началници, след което сумите стигали до Георги Великов. Парите били нужни на Великов за погасяване на заем към банка. Заемът бил теглен от жена, с която по това време Великов живеел на семейни начала. Великов принудил подчинените си да станат поръчители на заема". Уау! Аз съм тръгнал да дрънкам че сме били се върнали във феодализма? Ама то било връщане даже не и в римско време (тогава все пак е имало някакъв ред). То било направо варварство това, на което единствен Държавния Департамент на САЩ продължава да лепи етикети, че било демокрация.И още една статия на Томова в 'Афера' си струва да цитирам. Статията обяснява всъщност за какво е ходил Трактора при омбудсманина ни. Не, не за лихвите, както "Труд" се опитва да ни манипулира. Четете: "...в края на зимата парламентарната група на РЗС можело да бъде възстановена след решение на Конституционния съд чрез омбудсмана Гиньо Ганев. При същия омбудсман Гиньо Ганев, който също е приятел на бившия съветник на шефа на ДАНС, същия ден отива Алексей Петров, който уж два часа му говори за лихвите и доматите".  И още нещо, с което съм съгласен с Томова: "Истинска опозиция на хоризонта НЯМА. Политическата обстановка е абсолютно маргинализирана. Атака е сянка на управляващите, СДС едва дишат, ДСБ дялкат власт с управляващите, БСП дори не си отварят устата... ДПС и Доган? Питайте Бойко Борисов и Алексей Петров защо са неми за тях. И на този печален фон – трябва нещо да се роди". До тук ясно. Но, Томова, не си права нататък вече.  Преди мнооого години, през далечните там вече не помня 1991 или 92г., Томова, ме пратиха на една среща в БАН. "Абе иди там - ще е интересно" - ми казаха. Отивам аз. Беше вечерта към 17 часа. Оказа се, че се мъдрува създаването и на източна масонска ложа. По идеите на Блаватска. (Много интересни идеи, междувпрочем). После ме подпитаха. След няколко дни. Небрежно. Отговорих съвсем сериозно. "Идеята е добра, ама с тези хора няма да излезе нищо от нея". На Томова и на читателите си ми се иска пак да се изцитирам и за "нещото" което трябва да се роди. Идеята е добра. Ама като забелязвам хората дето се въртят около това нещо... народе????

 

Телевизиите? Гледах го трайчото на батмана. Слушах как сме спирали строежите на вятърни централи и сме щели да залагаме на СО2. И защо ли се сетих, че трайчото дойде от ЕВН (където са Марица-Изток с далаверите), а с вятърни дивотии се занимава ЕОН? Който единствен си позволи да гони хотелиерите, които крадат ток? А? "Отворено общество"? Пак ли сме свидетели на поредната свободна конкуренция?bulava.jpgСобств. инф.: Според Росийская газета, дълго готвеният нов експеримент с руската уж супер ракета на Красимир Иванджийски от "Строго секретно" пак е бил неуспешен. Останал е един "загадъчен спираловиден обект" "огромна светеща спирала" над небето на Норвегия към 6.45 сутринта вчера. Вай! С крадливи богаташи, назначени ченгесари за капиталисти нищо не става. Вай! Само джипове, яхти у курви им дай. И на тамошните прохоровци и чубайси и на тукашните божидарданевци. Русия става живият пример как от "Горна Волта с ракети" (така Бжежински се бъзикаше с СССР), стана долна волта и май без ракети. Това става като само се граби. Вай!Собств. инф.: Според "Таймз ъф Индиа" от 8 декември, Китай вече си е осигурил удвояване на мощностите за превоз на товари за към Европа по ж.п. линии. Завършил е пробивът на 13.6 километров тунел под планините на Тян Шан и е пусната в експлоатация нова ж.п. линия. Новата линия се нарича Урумчи-Цзинхъ. Дълга е 381 км. и е с превозен капацитет 67 милиона тона. От сега се мислело за увеличението му на 91.7 милиона тона. При това и товарните влакове там ще можели да се движат със 120 км./час. В заявлението на китайците открито се говори, че линията ще обслужва превози за и от Казахстан и Европа. Ама Европа през? През Турция и България или през Турция и Гърция? Нали имаме ликвидатори само на БДЖ? Нали ви бях информирал отдавна за закупените от Китай терени край Пирея? Докато ние си умираме другите си плетат просто кошниците.


Собств. инф.: Още информация от Китай. (Не знам защо цял свят говори за Китай, а у нас се мълчи какво става там. Единствен пак "чичо Данчо" запълва вакуума). Та, Според информация на Синхуа Китай е изстрелял успешно нов спътник за сондиране на земната кора. "Яоган 7" е бил изстрелян от китайския космодрум Цзю Цюан с помощта на ракета носител "Великия поход 2Д". Спътникът си е разработен изцяло от китайската академия за космически технологии. Вай! Там не закривали академии бре директоре на СБ у нас?
 9 Декември 2009г.

  Не знам трудовачките на агента от ДС мен ли четат, или сами след тооолкова време най-накрая някъде са открили какво е казал миналата седмица Саркози? Защото само аз навреме ви информирах тогава, че Саркози отпуска допълнителна и огромна помощ на селското стопанство на Франция. (Вижте моята Собств. инф. от 4 декември). И само аз, от самото начало ви разправях що за управление ни натресоха чрез ГЕРБ ония, които назначиха директора на СБ у нас за финансов уж министър. Днес гледам в органа на агента Бор, Румяна Пенкова пише: "Сарко обясни, че не му пука дали ще разгневи Брюксел, защото знае, че в криза е длъжен да спаси земеделието и френското производство на храни. Нашият Симеон Дянков, без да мигне, гилотинира земеделските производители с данъци върху доходите и печалбата, обложи дори оборите и нафтата за тракторите. Оряза наполовина подпомагането от хазната. Като капак - сега не ще да плати на селяните дори парите от лептата, отредена им от Брюксел. На своя глава ли прави Дянков тези акции? Едва ли. ГЕРБ просто няма аграрна политика". Г-жо Пенкова, ГЕРБ няма никаква национална политика. ГЕРБ има само антинационална до сега политика. Да си вземали руснаците АЕЦ "Белене"!? Ние гневно нямало да участваме!? Ами че те, руснаците, нали това и искаха!? Бойко! Да ти подскажа бре! Те и тръбите на "Булгаргаз" искаха. Кога пак ще им креснеш гневно: "Вземайте си и тръбите"? А пък французите поискаха топлофикациите. А пък австрийците поискаха и трайчото на ГЕРБ им даде Горна Арда. Нямал бил ГЕРБ само аграрна политика? А, г-жо от вестника на агента Бор? (За защита от нападките на майора Колев, все пак да изпиша, че цитатът е от "Труд"). Това че Пенкова не ме е цитирала мен, го оставям на грижите на майора Колев по отношение на спазването на авторските права.Леле, какво безочие! След като Кърлев правилно показа какви ги свърши барозувката Кунева, днес тя в правото си на отговор се е изтъпанила в "Стандарт". Четете сами, моля ви се! "Що се отнася до проблемите на българските потребители с обществените услуги, е важно да се знае, че след получаването на многобройни оплаквания от български потребители аз предприех редица мерки включително да осигуря, че регулаторът в България приема сериозно потребителските оплаквания и проследява всяко едно от тях. С медийната подкрепа на в. "24 часа", Дарик радио и бТВ събрахме на една маса три пъти за две години фирмите за електроснабдяване, топлофикация, газ, представители на регулатора, Министерството на икономиката и енергетиката, потребителските организации, защото вярваме в прозрачността". Уау! Как ни била защитавала барозувката! Събрала на маса лизачите на янките от "Дарик" (агентите) и бТВ (Мърдок) и "24 часа" (тошотошевщината) и грабителите (на държавна служба като николайчовасилчето тогава и чуждите като наглеците от ЧЕЗ). И три дни яли и пили и се веселили? А, барозувска чиновничке? Коктейлчето от европрограмите на Барозу ли беше финансирано? Или ЧЕЗ го отчете като инвестиция? И не я е и срам даже да нарича това точно защита на потребителите? Ама щом "не сме народ а мърша"?


Оня ден Ви честитих новата грабителска такса на изгонените от Боливия англичани. Тогава, 7-ми декември, информацията беще, че водата в София поскъпва със 7.78%. Днес в лижещия задника на батмана "Монитор" заглавие вече ни информира, че поскъпването е стигнало вече 10%.  В "Сега" повишаването на грабителските такси вече е обявено за "Скок на водата в София с 12% заради "данък аварии". Давайте вие о неагенти на короната! Грабете ни! Щом "не сме народ а мърша"? И новият Шушулов явно е национален предател както и стария. Някой си чужденец, Грег Ендемано - директор тук на изгонената от Боливия "Софийска вода", нагло, както от ЧЕЗ, рекетира, че и инвестиции нямало да направят както били обещали. Но коледни премии ще си раздадат? Нали г-н Ендемано? Само на англичаните? Тлъсти коледни премии? Още ли ви е 60 000 месечната заплата? Или я вдигнахте за добри финансови резултати? Апропо, изгонен от Боливия боливиец ли сте с това име Ендемано?

 

 

На вниманието на Държавния департамент на САЩ. Като готви новият си годишен доклад, в който ще обяви пак каква демокрация само ни връхлетя, да има предвид и написаното от Петър Xристозов в "Oбщество.нет". "Един от най-верните кадри на Асен Асенов е Спас Шопов, наричан от неговите колеги и подчинени - Фашиста. Шопов е бивш катаджия, който израства до длъжността на ръководител на инспектората в Агенция „Митници”. За него се твърди, че сътрудничи на известна правоохранителна служба с избирателни и манипулиращи доноси. По времето на Асен Асенов като директор, той има за задача за неглижира проверки и замазва резултатите от тях по отношение на включени в схеми за трафик митнически шефове, срещу които има сигнали и оплаквания за рекет. Същевременно Шопов е острието на репресиите срещу неудобни на Асенов служители. Много шум за нищо и откровен провал на предишното правителство бяха извършените ревизии на 62-ма митнически служители. Имуществата на 62-мата и на техните семейства бяха обстойно проучвани от данъчните власти почти 2 години, но от НАП обявиха, че не са установени нарушения". Сега разбрахте ли как се прави свободна конкуренция и работеща пазарна икономика? Разбрахте? Сега остава и от "отворено общество" безловците да разберат. И Обама да дойде и да потупа поне по рамото новият им Мистър Клийн тук.


Чета днес традиционно вече за Трактора в "Афера.бг". Не, не чета за оня там безделник омбудсманина ни. Чета коментар под статията за доктора на науките. Написан от... не от трактор а buldozer Дата: 08-12-2009 23:18 Познаваме се, Алекс, мисля, че си се самозабравил. ...Щом и Томова, която ти държеше фронта толкова време изгуби нерви, че си тръгнал по пътя надолу, значи трябва да промениш онези, които допускаш около себе си, за дати казват само колко си чуден. Трактор беше, а сега си се превърнал в един суетен палячо. Бяхме някога заедно в едни сфери, които не са за разказване. Томова е права. Спри се". Край на цитата. Едни сфери!? Предполагам, че не ДАНС, а застраховането визира buldozer-ът? Защото ако имаше друго - нали Петров трябваше, ако сме правова държава да е в затвора? Тогава да запитам какво има в застраховането дето да "не е за разказване"!? А батмане? Я раздуй за "Ипон"?  А вие от Държавния департамент на САЩ продължавайте да виждате по териториите на трите си американски военни бази работеща пазарна икономика, пазарно определени граждански отговорности и прочие от сагата "не е за разказване".


Такааа... И "Атака" се оказа това, за което ни информира Дърева още в нощта на триумфа им преди години. Тогава тя каза в ефир, че офицери на ДС са и се похвалили, че и "Атака" е каквото после стана РЗС. Но днес става ясно и как се става послушко. Ето какви ги говори босът на СКАТ в "Труд" (ченгесарския, на агента Бор, естествено): "- За какво става въпрос? - Най-общо носене на пари в чанти, торби. - Някой е носил пари на Волен Сидеров? - Ей такива работи. Засега друго няма да ви кажа. - Значи е имало и националистически куфарчета? - Икономически. Куфарчетата са винаги далавера, сделка. ...Аз съм от тоя тип хора, които човек може да излъже веднъж. Това е. А той не е излъгал само мен, а стотици хиляди".


Собств. инф.: Бях ви информирал, че на 7.12. ще се състои официалното посещение на Ердоган в САЩ. Резултатът? Ами цяла Турция в преки телевизионни предавания видяла, че на Барак Обама "не му било комфортно" с Ердоган. А според Джумхуриет, Обама бил казал, че Турция имала огормен принос за стабилността и мира на целия свят. Уау! Китай и Русия ряпа да ядат? Основното? Ами за сега още не е ясно. Но май Турция ще вади кестени за янките и от Ирак и от Иран? А може би Ердоган е клекнал на янките за Афганистан? Да напомня, че преди дни Турция обяви, че няма да увеличава контингента си там. Сега пък Обама, в четките си към Ердоган, изрично е споменал и Афганистан. По-интересното е, че и Ню Йорк Таймз е забелязал носталгията на турците по едновременшната османска империя. Вай!


Собств. инф.: Как върви международния съд на ООН срещу отцепването на Косово? За който съд упорито всичките ни медии мълчат? Ами нормално върви. По азбучен ред стигнаха и Русия. Знаеше се, че тя е твърдо против отцепването на Косово. Стигнаха и САЩ. И за тях се знае че подкрепят косоварските бандити. Даже с ракетите си ги подкрепят. Знаеше се и че и Испания е твърдо против. Но по-интересното е, че Испания не се поколеба да нарече отцепването на Косово "нелегално".

8 Декември 2009г.

Около 300 хил. българи догодина ще преживяват с 3,25 лева на ден. Всеки пети българин ще разполага с не повече 6,50 лв., или с под 200 лв. на месец. Черната прогноза направи Луи Барбоне от Световната банка. Данните са обобщени в доклад на банката, представен вчера в София. "24 часа". Ето бре Божидаре! Божидар Данев - несменяемият от отпреди преврата шеф на БСК дето с назначените си за капиталисти ченгесари ни докара до тук. За тях джипове, яхти и курви, за нас 1 (едно) евро и половина на ден. Пфу!Гледам днес в "Стандарт" пак Лили Иванова питат за данъци, вместо Божидар Данев, Красимир Дачев, Черепа, Пурата, Дебелия и прочие герои на нашето време. И адвокатът на Лили и той е забелязал вече изхвърлянията на директора на СБ у нас. Че се търси под вола теле, вместо да се работи професионално. И всичко накрая се замазва по сиененски с медийни пиари. Ето: "В конкретния случай беше тиражирано името на г-жа Иванова по-скоро с цел тя да бъде компрометирана, поставена в едно неравностойно положение по отношение на останалите хора, които действително не си плащат данъците и по отношение на които никой не повдига този въпрос. Ако считаме, че с едни медийни изяви на случайни хора и на хора, примерно обвързани в публичната администрация или данъчната администрация в конкретния случай с това, че примерно дадени личности не са си платили данъците, аз тогава си задавам един въпрос като гражданин на тази държава: дали досега действително някой е правил проверки на някого". Извинявам се от името на Лили за адвокатските сложни словореди. Може би е по-добре тя да си го смени с по-земен тип адвокат. (Не съм чул точно такива например да ги върти и суче адвокат Марковски). Но да се върнем на Симеон Дянков и неговото публично обвинение и последващо извинение в Дарик. За мен до сега такъв точно финансов министър отдавна следваше да е изгонен, а не да си е подал оставката сам. Иначе и за цялото досегашно ГЕРБерско управление се е изказал адвокатът: "Всички се сблъскваме в днешно време с абсурда на това как примерно държавата не може да се справи с престъпността, включително и тази в данъчната сфера, и видиш ли, дай сега да нарочим някого и да го посочим с пръст, в това число и Лили Иванова...". Накрая има и адвокатско съждение и за Държавния департамент на САЩ и за "Отворено общество". Преди да ни дрънкат каква демокрация само ни е връхлетяла с преврата на 10.11.89г. да прочетат и това: "Считам, че тази демокрация, която днес изживяваме, по-скоро е изродена..." Край на цитатите.


Днес само в едно заглавие в "Стандарт" е показана цялата професионална немощ на взелите властта с преврата от 10.11.89г. Немощта на ПГУ на ДС, станало все отбор бизнесмени не, а "чорбаджии". Заглавието е "Чакаме решения". Да, думите са на руския, представете си посланик у нас. Те чакат ние да решим нещо най-накрая. А през това време ето го и фактът: "Тревожно е, че през първите шест месеца на годината търговският стокообмен е спаднал почти два пъти - до 1,1 милиарда долара". Е? Докато нас ни чакат да сме вземели решения, другите не се гнусят и не съдят СССР, а ми овладяват пазари. Гръцки и унгарски консерви заливат Русия. Турски домати. Америкън чикън вместо Джиев, Градус или Славяново. Бош вместо 'болгарка' от Ловеч. Унгарски чушки вместо 'болгарский перец' (да, и до сега руснаците нямат друга дума за червен пипер освен тази че е български. А болгарка не е българка в руския език. Ами ъглошлайф машина. Но ние имаме ченгета, назначени за капиталисти, които знаят само с далавери да се занимават. Затова и дълго още ще има да чакат руснаците решения. Решения се вземат на база информация и знания. Не на база ченгесарски мръсни трикове.


А през това време, докато руснаците чакат решение (пък и не само руснаците, и евроколхоза чака още повече решения), вижте как ни управляват ГЕРБерите. Управляват бетер и тройната мафия. Ето: "Депутатите обиколили Екватора 11 пъти за първите си 100 дни на власт. ...ГЕРБерите от Бургас държат палмата на първенството с хиляди км за 100 дни". "Стандарт". Ей! Ама и аз мога да съм "бизнесмен" като назначените. Нямало било пари!? Я виж как за тях има?


А сега да ви открехна и кой ни съветва да не вземаме решения. И да си умираме бавно, неусетно почти. Янките са ни империята на злото. И го твърдя с факти. Ето какво интервю пък има в "Труд" днес: "Не бързайте с руския “Южен поток”. Казва го Ричард Морнингстар, специален пратеник САЩ (разбирай неконтролираните от никого сиви кардинали) по енергийните въпроси в Евразия. И после ехидно сивия кардинал се измъква както винаги после се измъкват янките: "Нито САЩ, нито която и да било друга държава може да определи кое е във ваш интерес. Решението си е ваше, но трябва да бъде взето след задълбочен анализ на всички алтернативни проекти, връзките между тях, възможностите за изграждане на газови хранилища, за развитие на ядрената енергетика". Край на цитата. За съжаление днес нямаме държавници да вземат решения. Нито пък някой поръчва анализи. Но пък вижте какви лизачки имаме! "- Значи бихте посъветвали българските власти да не бързат да влизат в “Южен поток” и дори да се изтеглят от него?" Да! пратеникът на янките постоянно дрънка едно, а нашата лизачка - друго. Ето пак от думите на оня там пратеник на империята на злото: "- Готови ли сте да се борите с Русия за влияние в България? - Със сигурност няма да се борим (смее се). Не искаме да изпадаме в отношения тип “ние срещу тях”. Трябва конструктивно да работим с руснаците. Разбира се, без да жертваме принципите си. Ние знаем, че Русия е важен играч в България и че ще продължи да бъде доставчик на енергия в този регион за доста време напред". Е? Ако още по-ясно някой трябва да ни каже "стига сте ни лизали задника"!?  Миналата седмица публикувах и думите и на Бжежински. И той повтаряше същото. В смисъл да спрем да търчим като набити хлапета във Вашингтон. Ама за това си трябва не лизачки а специалисти. Можещи и с хъс!Днес, след Йордан Лечков от Сливен, се е разпищял и Костадин Паскалев от Благоевград: "Ще ни откажат ли от усвояването на европари?" пита той в "Труд". Ето факти! "Какво се случва? Фирмата има да получава пари от общината. Доставчиците имат да получават от фирмата. Работниците чакат заплати. НОИ и НЗОК чакат осигуровки. Общината има да получава пари от държавата, същевременно е похарчила свои, с надежда, че някой ще си свърши работата. ...Това безхаберие ли е, некомпетентност или целенасочено действие?" пита кметът на Благоевград. Ами да пита Симеон Дянков и Световната банка. Аз считам, че е целенасочено действие. Защото оня се хвали, че не е некомпентентен. Значи е престъпник спрямо България. Ето още въпроси на Паскалев: "Какво правят 606 милиона лева европейски пари в сметките на Министерството на финансите, докато общините ги чакат? ...Кой ще понесе отговорността за съкратените работници от фирмите, на които държавата, а оттам и общините са длъжници? ...Как ще покажем на ЕС, че усвояваме средства, като държавата ни не иска това да се случи? ...Кога ще престанем единствено да говорим?". Явно въпросите са към Симеон Дянков и ГЕРБ.


Днес е 8 декември. Ей, какви празници бяха! А днес? Днес най-добре нещата са описани в "Стандарт". Чест и почитания на авторката Стела Стоянова. Ето част от нейните мисли: "За повечето от младежите студентството всъщност е втората диня от ония двете, дето се носят под една мишница. Мнозина от тях работят и само от време навреме намират време да се мернат в аудиториите, колкото да маркират присъствие и да вземат някой изпит. Изкарването на насъщния им е много по-важно от изкарването на диплома. ...52-та университета, които съществуват у нас, все повече се превръщат в хипермаркети за дипломи, отчаяно вкопчени в държавната субсидия. А за да я задържат, не могат да си позволят лукса да губят студенти, колкото и слабо да се представят те, колкото и рядко да се мяркат в аудиториите. На фона на демографския срив те се нуждаят от всяка ходеща субсидия, пардон - студент". Това го оставям без коментар.Собств. инф.: Продължавам да ви давам доказателства от къде се учат на гадости нашите назначени за капиталисти ченгесари. Преди някъде месец и нещо в “Rolling Stone” в САЩ излезе разкошен аналитичен материал за това как всичко е започнало, как се стигна до кризата и кой е виновен. Ето цитати: "Както и при другите злоупотреби на Уол-Стрийт, печелившия бизнес на мошеничествата с акции започна отчасти и с тайния отказ на държавата да регулира пазара. ...От гледна точка на интересите на капиталистите, нападението над такива гигантски фирми  имаше голям смисъл. В края на краищата те представляваха лека цел заради ужасния си мениджмънт и непоносим дълг. Но активните бойни действия от такъв мащаб доведоха до опасност за всички играчи на пазара. И поради това беше обявено примирие. ...Мошеническата природа на нашата икономика (тяхната на САЩ става дума) сама по себе си предизвиква опасения ...Големите играчи от сферата на финансите на нашата страна могат да пишат правила така, както им е нужно на тях си. Те безсрамно крадат милиарди долари под носа на регулиращите органи и никой нищо не прави за това. Вече даже в кризата не се защитават такива фундаментални за цивилизовано общество неща като неподправянето на акции, ипотечни разписки, без да става дума даже за облигациите на държавната хазна на САЩ. В течение на много години без каквито и да е проблеми се извършват такива примитивни престъпления като подправяне на активи. И при това последствия за мошениците не следват даже и ако са засегнати съвременните рокфелервци и Карнеги. Днес икономиката на държавата се управлява от класата на грабителите. И никой не се опитва да ги спре". Край на цитата. Ако не ми вярвате, идете на сайта на изданието и вижте статията на Мат Тайби: Wall Street's Naked Swindle Накрая само да допълня, че тези точно мошеници от там, ние допуснахме да се домъкнат тук и да извършат същите престъпления и спрямо нас. Справка Милен Велчев и дълга. А сега и директорът на Световната банка се домъкна да ни довърши.


Собств. инф.: Цензура бетер цензурата на БКП ни налегна днес. Понеже снощи по никоя наша мазна медия и днес в никоя печатна медия не се споменава и дума, че върви международен съд на ООН за отцепването на Косово, да ви информирам аз. Както се и очакваше, Кипър остро се противопостави на случая Косово. (Ядат сами подобна попара). Но си струва да се цитира кипърския докладчик пред международния съд: "Трудно може да се ограничи този случай само в Косово". "Всеки по-печен юрист или политик демагог ще може да се възползва от решението на съда и при много други случаи" е заявил кипърския докладчик Поливос Поливию, имайки предвид ако съдът на ООН узакони отцепването на Косово, въпреки резолюцията 1244 на самата ОНН.
7 Декември 2009г.

Днес и оня там фанфарон (Манолов от 'Подкрепа' така правилно го нарече в ефир преди време) - брат Василев, който угроби хладилния ни завод 'Мраз', грабна европарички уж за фреона и т.н. отново има наглостта дa се обажда. Бил председател на съюза им на работодателите ливанския агент на ДС. Вярно е, че такива са ни за съжаление 'работодателите'. Затова и стигнахме до тук. Та, днес в "Стандарт" уж го интервюират. И какво? Ами същото каквото и Божидар Данев. Едно голямо л...о, както би се изразил добрия войник Швейк. Все за техния си джоб смърдят. Сега пък не трябвало таксата смет за кръчмите, месарските магазини, цехчетата  и т.н. да е по-висока от тази на ограбените. Защото 'бизнесът' от ченгесари пак се държи фанфаронски (хвърля ни само прах в очите): "Би било по-добре работодателите да отделят пари за нови работни места вместо за по-високи такси". Би било добре фанфароне. Ама като с всяко окрадено от нас левче твоите си купуват яхти и джипове и реват 'няма пари за заплати'? Затова фанфароне е крайно време обществото да ви погне и да ви потърси сметка. Не само за завод 'Мраз'.Докато в 'Монитор' днес няма нищичко, както всеки божи ден напоследък, то в 'Стандарт' явно го удрят на пиари в полза на ограбилите ни през последните 20 години. След интервюто с крадеца на 'Свилоза' Свищов, оня ден, днес  пък, мултигрупарската професорка Христина удря маламашките на директора на СБ. Явно си мисли, че сме забравили къде се замъкнаха и чии граждани станаха семейство Павлови, на които професорката слугуваше? Пък и не само на тях,  след като ни ограбиха, империята на злото им даде гражданство. Отдавна и 'банкери' като Миронов от 'Балканбанк' и Александров от 'Добруджанска' са си при награбеното от България. В САЩ са, ако някой все още не знае коя е империята на злото днес. Е, има в 'Стандарт' днес и информации. Като тази например, че Черепа щял да свидетелства на Сашо Апашо. Боже! Крадците на едро си свидетелстват! А кадийките? Хайде на бас, че мазно ще се умилкват и присъди няма да има. Но не можах да схвана защо грабителите от голямото котило на големите ченгесари вече ползват еднакви глаголни форми. Оправдават ли се? Що ли? Докато интервюто с мултигрупарската счетоводителка е озаглавено "Не съм съветник на Дянков", то интервюто с изгонения от България Майкъл Чорни е озаглавено "Не съм Бил Гейтс". Добре, тези не са това, не са онова. Остава въпросът какво са?  И какво основание имат все още, след като стигнахме до тук, изобщо да се мяркат из публичното пространство?


И в 'Труд' същото - наглеци като голф-мераклията Райчев седнали да дрънкат, че "след личен режим трева не никне". Не знам защо и Карбовски при Ризова и сега и този манипулатор ни дрънкат за диктатура? Пожарникаря диктатор!? Той!? Дето едно барбекю не можа да удържи на думата си да бутне? Смях в залата! За диктатор се искат умения. Да сте видяли умения в Цветанов? Омотаха се като пилета в калчища с риформите дансърски и бопаджийски.  Но, когато прочетох статията, накрая ми светна за какво е. Ченгесарин, както казва народът, ченгесарину око не вади. Възпитаникът на тъмните сили Андрей Райчев тръгнал да се кахъри за извъртялият поредния 'дърти трикс' пратеник на службите из партиите Марио Тагарински. По-точно не се кахъри и за него Андрей Райчев. А за резултата от мръсния трик, за разпада на съветваните от Мосад се кахъри Райчев. "Играем си с огъня, хора", се притеснява  Райчев. Не ние си играем с огъня Райчев. Не ние бомбардирахме Югославия, не ние или Саддам разграбиха вавилонската библиотека в Ирак и не ние не закачаме маковите полета на Афганистан. Не ние Райчев. Твоите си играят с огъня. Планирано, нагло и невъзмутимо.


Иначе за резултатите от политиката им на МВФ и СБ радостно ни уведомяват самите те. Днес в '24 часа' единствената сериозна информация е под заглавие "Всеки четвърти дава 30% от доходите си за кредити". А данните за белите лизингови роби у нас са от... ами от Световната им банка! Ето и още признания за тяхната политика у нас: "Българските семейства обаче са сред най-засегнатите от поскъпване на храните и горивата. Над 20% от разходите на домакинствата у нас отиват за изхранване. Още 15% от харчовете са за гориво. Най-бедните 20% от домакинствата у нас пък дават за храна повече от половината от доходите си". А ето и информация от днес. Да се знае кой ни граби. Да знае и посланикът на агентите на короната: "Водата в София поскъпва със 7,78%". Честито! Като не сме даже Боливия, която ги натири тия грабители?


Не знам защо Ре:ТВ обяви, че спира уж, а продължава, но вече само с избрани лица и теми. Това ли е била целта? Цензура? За да останат да ми се натрапват манипулатори като Райчев, Дайнов и т.н.? И лизачи като гого? Вчера цял ден само тях гледам да ми дават акъл от спряната 'бизнес' телевизия. Добре, че все пак в тълпата манипулатори се мотаеше и Карбовски. Та да запита батмана като що млъкна за ДПС? Гледам днес и на Спахийски от 'Сега' му е направило впечатление: "Държавата се тресе от скандални разкрития за погребани пари от министерство на бедствията и авариите, но Бойко Борисов не забелязва нито Емел Етем, нито останалите най-приближените съратници на Доган". Оти бре диктаторе? Да не си решил с Емел Етем диктатурата да я радиш? "Хава хептен сиктир" се бъзикаше Зуека. Явно хептен сиктир, щом до такава завера е стигнал кандидат-диктатора.


Не знам защо, ама и "Фрогнюз" днес припява същото като Райчев, Карбовски и т.н.: "А. Семов: България пак става тоталитарна държава". Тоталитарна? С 63000 нищоневидяли и нищонечули? Въпреки бандитизма? При всеки тоталитаризъм има ред! А тук само се краде и унищожава. Това си е чист бандитизъм. На който само Държавния департамент на САЩ и "Отворено общество" лепят етикети, че било демокрация и работеща пазарна моля ви се икономика. А за Семов? Ами пак за ченгесарските трикове става дума из статията и за 'партията', съветвана от Мосад. За нея плаче "Фрогнюз" както и Райчев. Ето заглавие от друга статия пак във "Фрогнюз": "Професионалният предател Марио Тагарински". Яааа, от кога вече открито на кадесарите им се вика професионални предатели? Не, че не са, ама?
Да, в 'Монитор' и днес няма информации. Но виж има не една, а няколко тиради срещу сърбите. Позаинтересувах се от какво са продиктувани изведнъж тези тиради. То било от факта, че България пак тихомълком застана на страната на тези, които се готвят да я разкъсат. Докато Испания, Словакия и т.н. ясно казаха на янките, че са против политиката им на изкуствено създаване на 'държави' от бандитстващи кланове, България и в международния съд на ООН, за който Ви бях информирал, че е през декември,  била за прецедента Косово. Явно се чака сега "Отворено общество" да започне пропаганди за помашка република? Иначе не мога да си обясня защо кой де що от цереушкия 'корпус на мира' се домъкне, все из Родопите тича?Накрая 'Афера'. Томова като сутрешно кафе за изостряне на сетивата? Нее, Томова и тя е изпаднала да се занимава с ченгесарските номера на хората около Яне. Като че ли и оня там от Разград не е втори супермарио. Ама карай. Ние е важното да си ги знаем. Та, днес в "Афера" най-накрая и Николай Колев - Босия е забелязал какво пиша аз. За селското стопанство. И е доразвил, наистина творчески, вижданията ми, че трябва пак от селото да започнем. Преди черепите, красимирдачевците и останалите божидарданевци да са изпоограбили и препродали на турците и земята българска. Прочетете го. Струва си. Е, можете да попрескочите залитанията по кукурузника и лисенковщината. Не че и те не са факт. Ама политизират излишно една чисто стопанска идея. От което само и единствено черепите и останалите божидарданевци ще се възползват.


Собств. инф.: ДКНТП на САЩ (DARPA) е решил да тества отрочето на ЦРУ Фейсбук. Представителката на DARPA (реално научно-техническия координатор на Пентагона), Джоана Джонс, е заявила, че са пуснали във въздуха на САЩ 5 червени балона. Целта била да се тества доколко Фейсбук и Туитър могат да са източници на информация. За експеримента са отделили и 40 000 долара за награда на лапнишараните.


Собств. инф.: Гледам днес и из руските сайтове шоу. Според Правда.ру в края на ноември в синцзяно-уйгурския район на Китай било завършило строителството на първата им BMEW - Ballistic Missile Early Warning (станция за ранно предупреждение от ракетни атаки). Но добре, че в Русия има и специалисти, а не както у нас в последно време само цигани. Та се е получило интересно. Оказва се, че на снимката всъщност е показана руската система Дон-2Н под Москва. За която ехидно руснакът пише. "До такого кЕтайцам как до луны". Друг руснак е доуточнил, че изоставането на Китай от Русия не е чак като от земята до небето, а само към 15 години. А трети руснак е доразяснил, че ранно предупреждение срещу ракети се прави от Космоса, а радарите са за насочване на собствените ракети. Правильнъй ответ! Но тогава, ако има нещо в граничния  район на Китай, то чии ракети и за накъде ще ги насочва? Към Индия? Към Иран? Или все пак Русия?


Собств. инф.: Сега моя си информация защо сърбите считат, че пак сме им забили нож в гърба. На международния съд на ООН по въпроса законно ли е изобщо Косово, се изказват по азбучен ред. Та, след Боливия и Бразилия, които рязко са застанали против цепенето и наличието на такова образувание като Косово, е станал Златко Димитров и се е изказал, че ние пък сме за това да се цепи кой отде свари. Ние сме били за! правото на самоопределение. Явно утре и Красимир Кънев и Антонина Желязкова и другите на хранилките на янките ще са за 'самоопределението' и на циганите в нова циганска държава. Сега сърбите се надяват на днес и утре. Когато ще се изказва тежката артилерия. Да напомня, че и комшиите ни от Румъния не са за независимо Косово. И Испания и Словакия и Кипър... Абе Европа е по-скоро против. А досега по азбучен ред против са били и Аржентина и Азърбайджан и Белорусия.


И през тези почивни дни работих за Вас, уважаеми посетители на този ми проект. Обновил съм и "Стил на живот" със статия за това как да си направите индивидуален парфюм и "Политика" с мои мисли за това, какво последва след референдума на Швейцария. А това е друг въпрос, който също ни засяга. В контекста на Косово особено. Вижте от менюто горе в ляво.

4 Декември 2009г.

След като на нас - обикновените некрадящи, нехайдутизирали и нямащи бентлита, яхти и хотели, директорът на СБ тук ни извива ръцете. И ни изтръсква като за последно, за да има за МВФ & СБ, дойде и времето да има и за тях си - крепителите на този бандитизъм. "Висшият съдебен съвет реши вчера да отпусне 24 милиона лева за премии. Те ще бъдат раздадени на съдии и прокурори според заслугите. Най-големите отличници ще вземат по 4 заплати накуп" "Стандарт". Сега са наред 63000 нищоневършещи. Хайде на бас, че и за някои от тях ще има по 4 заплати накуп. И хампарцумянките с "работещите" из тях съпруги, дъщери и синове на ченгесарите ще им раздадат ограбени от нас парички като бонуси за преди Нова Година. Само ние - повярвалите на Държавния департамент на САЩ и на "отворено общество" ще духаме супата, както казваше чичовото. "Българската съдебна система има спешна нужда от реформа" бил казал за пред "Труд" посланика на Германия у нас. 24 милиона за премии - казва посланикът на Световната банка у нас.Иначе днес само простотии по мазните медии. За вчерашните циркове (и в "Труд" и в "Стандарт" ги наричат циркове) в Народното ни събрание по симулирането на активност за бюджета няма какво да ви информирам. "Труд" е пълен с традиционните кой кого пребил, убил и прочие явно атрибути на демокрацията им. Но има и една информация. Тя е за съветниците на пожарникаря. Ето: "Спец по криволиченето на пътищата" бил единия съветник на батмана. Ама най-ми хареса другият му съветник: "Едва ли някой журналист подозира, че шефът на правителствения пресцентър е... майстор на сладоледа и шоколадовите бонбони. Две години Николай Боев се е трудел в шоколадовата фабрика “Станчо Колев” в Габрово, сочи автобиографията му. В завода си спомнят за Боев като работливо, интелигентно и усмихнато момче. Много добре се справял като оператор на поточната линия за форниране - на нея се изработвало фолиото, в което се поставят бонбоните, преди да бъдат пакетирани, разказва тогавашният началник на производството Николай Колев. Боев, който пише, че е набивал крак в казармата цели 15 месеца в поделения в Ботевград, Пещера и Казанлък, е завършил журналистика в СУ “Св. Климент Охридски”. Като изключим трудовия му стаж във фабриката за вкуснотии, преди “Дондуков” 1 Боев е работел само на още едно място - Столичната община, в пресцентъра на кмета". Край на цитата. Браво! какви само специалисти и експерти се трудят за батмана! Ама за какво ли са му други като има Държавен департамент на САЩ, МВФ, СБ и "Отворено общество"?


Накрая още един цитат от "Труд". "Мечтата на МВР за достъп до електронните съобщения (мобилните и по интернет) влиза в парламента. Нямало да ни посягат на човешките права - съдът щял да разрешава това. За какво им е съдът, като законът им позволява пряк достъп до туй, що си пишат хората. Как не са се сетили да ни лепнат и по един джипиес на личните карти?! Хем ще знаят кой къде щъка, хем ще контролират мислите на народа". Права е дамата на агента Бор. Но и личи от всякъде некомпетентността. Първо не е чувала що е това RFID и как се имплантира под кожата. А на Запад протестираха защо го има даже и на тоалетната хартия Книпекс. (С цел било да се знае кой колко и откъде пазарува).  Второ не е гледала Светла (Оцетова и викат вече) с нейните телевизионни зомбита. И трето, не е чела "чичо Данчо", за това как се манипулира човечеството даже с т.нар. свински грип от Мърдоковия концерн. Иначе да - 63 000 си искат законно да си клечат по порносайтове и сайтове за запознанства. И да отчитат дейност чрез Интернет-компромати.


Днес, явно като няма коя водка да хвали и кой хотел да препоръчва, "Фрогнюз" е решил да препечатва Черепа от интервюто му за ченгесарския "Галерия". Не знам. Случайно или не, се е получило добро попадение. "ГЕРБ води страната към тотална немотия" е заглавието. А вътре се мъдри: "Това обяви в интервю за в. „Гарелия” най-богатият българин в държавата Васил Божков. Според него новата власт действала грубо, безпардонно и не се съобразявала със законите и правилата в държавата. Божков смята, че хората от новия приятелски кръг са били и в предишните, те просто се откупували при всяка нова власт и продължавали по същия начин". Та това с Гарелия като ми напомни за Гарелов, се сетих за агентите на ДС. Но да се върна на "бизнеса" на Божидар Данев. Черепа е ясен - хазарт, далаверки с републиканската пътна мрежа, една трета от далаверките с боклука на София... ама да видите само какъв бизнесмен се оказа оня с когото работел "офицер" ген. Николов! Нее, моля Ви! Идете на http://www.blitz.bg/news днес и го вижте!


Пак ченгесарската гарелия, но вече по адрес на голямата еврокомисарка, наречена ехидно лека категория от "Файненшъл таймз", се цитира и от "Разкрития.ком": "Румяна Желева е въртяла сделки с далавераджията Мирчо Циганина, разкрива в „Галерия”. Всъщност скандалните моменти от биографията й отдавна плуват в интернет пространството, така че от „Галерия” не са открили топлата вода. Запознати я въвличат и в топли връзки с топ мафиота Младен Михалев-Маджо, както и с други тъмни персони, ограбили държавата.


Накрая, явно петъчно, Томова днес го е ударила на словесна еротика. Харесвам жените, които говорят спокойно за секса: "Точно преди десет дни написахме: „На Яне хем му е вътре, хем душата в рая”, като правилно отбелязахме, че не може едновременно да облизваш някои топки на Борисов и в същото време да се готвиш за хайдутин – опозиционер с три пищова, запасани на пояса. ...Приятно сме изненадани, че Яне налапа нещото, пък дори и то да се нарича въдица. ...До следващото „договорились” и играенето на „сърдити” с Бойко с „невдигането” не на други работи, а на телефоните. ...Сега остава един издател от същият приятелски кръг – N.N. да даде интервю със заглавие: „Ставам хетеросексуален!” и кръгът ще бъде затворен. ...„Галерия” гълта огромни пари и е превърнала една кауза в евтина курва, Бареков е държан на повод при Делян Пеевски, а Алексей Петров и дума не обелва за ... контрабандата на „Капитан Андреево”, минаваща през Филип и Пеевски, и ...Такива хора си имат задачки, дадени за цял живот, защото системата ги е обучила за това. ...". Край на цитатите, ама само от писанията на Томова за Алексей Петров - Трактора.


Има още една изпъстрена със сексуални паралели статия в "Афера.бг" днес. Тя е препечатка. За съжаление става дума за нашия бранш: "Държавна агенция “Национална сигурност” (ДАНС) и строго профилираната служба за Сайбър Краймс - ГДБОП ще затегнат примката около врата на законопрестъпващите персони. Заедно ще обединят сили, действайки под общия флаг на “Педо ДАНС”. ...Междувременно… полицията спи! Ликът на модерния полицай е следния: - туткав; - огромен (но не физически кален, а в перспективата - яка кожа, върху яка тупанка); - не особено образован; - неотговорен (прехвърлящ топката); - мързелив;... Спец подготовката на служителите от “Педо ДАНС” ще има за целта усъвършенстване на своите кадри в различни сфери на информационните технологии. И не само… Цялостното образование, по време на следването на к**сантите, ще обучи достатъчно добре своите служители. Не само физически, но и на ниво грамотност. Бленуваме за деня, в който с чиста съвест, можем да заявим, че сме праведни и спокойно да дишаме, докато по улиците (били те и задни), без задни мисли, за нашата сигурност се грижат членовете (не меки, а твърди) от корпорация “Педо ДАНС”. Разбира се, че ще стане корпорация. Край на цитата от http://cynical.elfglade.com/ (пак повтарям Томова само го е издирила). Аз също съм имал вземане-даване с майора Колев. Заради хакнат, сайт, както ежедневно турците хакват български сайтове. Също не се получи така, както ако ставаше дума за накърнени финансови интереси на Майкрософт или Велизар Соколов. Но не затова цитирам и аз "Афера". Под статията за некадърниците от Педо-ДАНС има коментар: "Автор: Erika Дата: 03-12-2009 22:07 Какви са тези 60 000 души-рекетьори в тази държава. Време е да играе метлата при тези,които са съучастници на бандитите". Край на цитата. Още не мога да разбера защо даже "Дневник" млъкна по факта, че България е на първо място в ЕС по брой полицаи на издържащо ги население? Може би защото "Дневник" изобщо млъкна? Днес гледам едно заглавие "Редакционен: Нали щеше да е по-различно?". Боже! С ГЕРБ!? С бившия охранител!? По-различно!?


Собств. инф.: Докато у нас разни като Божидар Данев, Хампарцумян, директора на Световната банка, лекетата на "Отворено общество" и агентите и доносниците на ДС ни доунищожават, Европа действа. Истинската Европа - Германия и Франция. Неотдавна Саркози беше заявил, че финансистите са опозорили честното име на капитализма. О, боже! А как го опозориха от Държавния департамент на САЩ и от "Отворено общество"!? Но явно Саркози се е сетил, че след всяка криза се започва както и при чичко Сталин, както и у нас през 50-те на ТКЗС - познахте. Започва се с грижа за селското стопанство. При досегашни субсидии на ЕС за селското стопанство на Франция в размер на около 10 млрд. евро годишно, само Саркози и само за Франция е обещал в реч из френските селски прованси допълнително още 650 милиона евро помощ и още 1 милиард евро под формата на евтини кредити! Саркози е отбелязал в речта си, че годишния оборот на френското селско стопанство е 163 милиарда евро. И затова е недопустимо цените, на които се изкупува продукцията от фермерите да са спаднали само за година с 20% а цените, по които обикновените французи купуват от магазините същата продукция да не спадат или да са спаднали само с 1%. Както виждате, за разлика от пожарникаря у нас, французите си имат истински борец против тамошните божидарданевси организатори на "изкупни кампании". И истински загрижен за производителите, а не както у нас за "собствениците" на ограбени от нас имоти.


Собств. инф.: Когато стават ясни далаверите на игнатовците, милановците, щеревците и прочие гадини, обърнали здравната ни система в касичка за бялата мафия, не трябва да се забравя на чий опит се позоваваха тези ни "риформатори". Всичко дойде от САЩ. Днес САЩ вече открито пищят от Медикеъра си. Според "Ройтерс" ежегодно мошеничествата в системата на здравеопазването в САЩ водели до загуби от към 220 милиарда долара! Само по доказани от Сената на САЩ данни, през последните години медикеъра (Medicare) е изплатил над 92 милиона долара за медицински услуги на ...умрели! Ситуацията от година на година се влошщавала според агент Джон Гилис от ФБР. И даже мафията там зарязвала наркотиците и започвала далавери със здравето на янките. (Както и у нас).


Собств. инф.: По случай вчерашния ден - 3 декември - 20 години от предателските съглашения на Горбачов пред Запада край Малта, най-накрая се е разприказвал ветеранът от ГРУ Николай Леонов. Той до 1984г е бил шеф на информационно-аналитичното управление на ГРУ и трябва да му се вярва как СССР ни е предал на Запада. Подробности можете да прочетете в КМ.ру КМ идва от Кирил и Методий (не знам 2000 годишната македонска нация ли ще си ги просвои или Третия Рим вече си ги присвои солунските ни братя). Та, Леонов разказва как още на другия ден след разстрела на Чаушеско, Шеварнадзе е отишъл в Унгария да поздрави румънските превратаджии. Как Горбачов едва ли не лично свалял Хонекер. Как после отишъл да работи и китайците да се предават, но ония извадили танковете на площад Тянанмън. (Това всъщност ме подсети и защо Петър Младенов е искал танкове). Има и за това как Шарапов е свалял Тодор Живков. Изобщо братския съветски народ така ни нахендри на МВФ и СБ, че има да умииираме бавно... Ама може и да е злорадстване, ама и те се самонахендриха и сега и те умират бавно.


Собств. инф.: Какво било болонската стратегия на евроколхоза вчера ни е разяснил Райнхард Брандт във Frankfurter Allgemeine. Човекът е бивш преподавател в университета във Фрайбург. И заявява, че прословутата болонска стратегия всъщност води до нивелиране на висшето образование. "Познанието се заменя от знание" (т.е. ВУЗ-овете ще трябва да стават училища за неграмотници). Това е г-да реформатори. Доунищожете и висшето ни образование след БАН. Пак съсредоточено гледайки в камерите както само Божидар Данев умее, докато каканиже поредните си стратегии за уморяване на българите. Гледах те оня ден Божидаре по бясната Евроком. Може и да не те коментирам, но съм обърнал внимание какви пак ни ги готвиш.
3 Декември 2009г.

Още малко за портрета на висшия божидарданювец - крадците и угробилите България на едро през последните 20 години. Великият "бизнесмен", дето с окраденото от нас се бил записал, според "Tема" за платен полет в Космоса, бившият дългогодишен зам.-шеф на БТПП, Красимир Дачев се бил озлобил. На нас - ограбените от него! Ето: "От социално добър човек грижата ме направи социално зъл. Оттук нататък освобождавам хората, които не работят, и министър Тотю Младенов да им плаща заплати”, коментира разгневен Красимир Дачев. ...Неплатените заплати са за близо половин милион лева". Ой! И крадецът Дачев станал ГЕРБер? "Държавата е тежка машина. Бившите управници ни закопаха и изгониха инвеститорите. Узакониха корупцията в горския сектор. Дълго време ще си ближем раните”, допълни Красимир Дачев. Край на цитата от "Труд", където крадецът е наречен бизнесмен. Като казвам крадец, нямам предвид мое лично отношение. Този го гони американска фирма за далавери с акции. Не аз. А, да. Ето още нещо от "Труд": "“Ипотекирал съм всичките си недвижими имоти в България. В четвъртък ще бъда в Гърция, за да заложа имущество, което имам там". Яаа!!! Този и той се бил занимавал с далаверки с недвижими имоти, вместо да развива завода ни, който са му дарили без нищо. Няма ли кой да го запита както как са станали толкова много неговите лични имоти? С какви заплати? С какви спестявания от банички този стана изведнъж социално зъл? Не е ли време и ние да станем най-накрая социално зли? И да им стъкнем един Народен съд? На угробилите България?Боже! Как само лъжат днешните "управленци"! Независимо дали се наричат ГЕРБери или ултралиберасти. Дали са костоваци или лиловаци. Лъжат бетер циганите на помилваният от "офицера" Марин Цветелин Кънчев! Ето го мартинчото! Един от лъжците: "Приемането на еврото в България е важно, защото така ще се намалят банковите лихви, каза в парламента лидерът на СДС Мартин Димитров". Taка ни кашпиросва днес "Стандарт".  Алоо, лъжецо долен! Както как ще съдейства приемането на еврото за падането на безбожните лихви на хампарцумянките бре!? Че ти ходил ли си да поискаш справка като колко от отпуснатите вече кредити на белите лизингови роби, отдавна вече са "договорени" в евро!? И по този начин Хампарцумян и хампарцумянките му скубят и такса чейндж? Е? как ще паднат лихвите, като всъщност Хампарцумян и хампарцумянките му вече имат подписани от "не сме народ а мърша" "договори"? С описани надлежно в тях безбожни лихви именно в евро? Аман от манипулатори в стил CNN!


Разследващите отказаха да споделят пред “Труд” подробности от разпитите на петимата задържани. Споменаха само, че при преговорите с Николов един от групата се обърнал към него с думите: “Генерале, не те ли е срам да си толкова алчен?!” Оо, ама как няма да е алчен дългогодишния шеф на УГЗ на РБ? Че нали е "офицер"!? Пфу! Народен съд!


След 1989 г. може би една от най-важните характеристики в икономическата сфера беше тоталното унищожение на потенциала, който България притежаваше в областта на високите технологии. пише днес в "Труд". И кой "натвори" "тоталното унищожение" бе трудоваци? Нали не искате да кажете, че аз или другите непипнали нищо от големия грабеж? Нали не искате да кажете, че никаква вина няма и агентът ви Бор, изживял се за една нощ в собственик на преди това профсъюзен вестник? И не трябва ли да бъде потърсена най-накрая сметка, щом вече и вие - ченгесарките от "Труд" признавате, че най-важната характеристика на "прехода" била тоталното унищожение на потенциала? Народен съд!


А, и още нещо се изкушавам да изцитирам от въпросната статия в "Труд": "- Само у нас националният телеком БТК беше продаден на дружество с неясни акционери, елиминирайки участието на емблематични европейски оператори. Компанията бе експлоатирана и препродавана без стратегия за развитие и внедряване на нови технологии". Алоо, я внимавайте какви ги говорите, че ей сега ще ви скочи цялото "отворено общество", барабар с Държавния департамент на САЩ! Че нали посланикът на САЩ Джон Байърли, барабар с оня дето натисна да ни се натресе изгонената от боливийците "Софийска вода" (посланикът на агентите на коророната) се пъчеха по снимките и ни пееха за стратегически инвеститори от САЩ и Англия в БТК? Кой и кога лъжеше? Те, посланиците тогава май. А не трудовичките днес.


И още две заглавия от "Труд" допълват картинката на демокрацията дето ни връхлетя след преврата от 10.11.89г.: "Проспаха бюджета, сега го приспиват". "Генерал купува роми, или наопаки?".  Днес за "Фрогнюз" най-важната новина е, че водка "Флирт" си била публикувала някакъв си там рекламен клип. Браво Стефанов! Издигаш се! След като най-надлежно ни информира за наградите на хотелиера Мутафчийски вече си минал и на алкохолните далавераджии с бандероли.


МВР не жъне особени успехи в гарантирането на сигурността на гражданите. Защо тогава хаби сили в охрана на частни партита? "Сега". Нямаше да Ви занимавам и с тази статия, ако не беше прелюбопитната информация за колко "елитът" ни си поръчва полицията си. Ами за 160лв. на час се оказа, че можеш да наемеш униформените 63 000 нищоневършещи. Е, могат те да ги наемат и си ги наемат явно. Срещу нас явно. С какъв морал го правят обаче! "В случая кметът няма вина. Той си поискал полицейска охрана за частното парти, временно изпълняващият длъжността кмет на София Минко Герджиков е подписал заповед, която е изпълнена от Столичната дирекция на вътрешните работи. Тези факти никой и не отрича. Но обясненията, които се чуха, са странни, а на моменти и доста абсурдни. Герджиков каза, че не знаел, че събитието било частно. Нищо, че той също се оказа сред поканените на партито". Край на цитатите за демокрацията и работещата пазарна икономика на "Отворено общество" и Държавния департамент на САЩ. "Накрая се разбра и цената за затваряне на една улица в София - 160 лева на час. Цветанов похвали дори медиите, че благодарение на тях кметът си платил. В крайна сметка се оказа, че никой нямало да понесе никаква отговорност". Е? като никой няма да понесе никаква отговорност за ачик феодализма? Как се оправя това освен с Народен съд!?


А че сме във феодализъм, надявам се най-накрая и Държавния департамент на САЩ да се съгласи. И да спре в годишните си доклади да ни дрънка каква демокрация ни е връхлетяла благодарение на съветниците от МВФ и СБ. Както навремето феодална Европа се е управлявала от един-два рода - на хабсбургите например, така и днес те - угробилите и угробващите България са си все кумци и друга рода. Да се сещате батмана на кои е кумец? Добре да оставим батмана. Ами ето какво твърди "Афера": "Afera.bg пита вярно ли е това и счита, че най-добрия начин да бъде изчистена истината, е да бъде направена щателна проверка по този случай, въпреки че шефът на ГДБОП е кумец на вътрешния министър". А шателна проверка "Афера" иска по въпроса: "Бил ли е бащата на шефа на ГДБОП забъркан с прекурсори за производство на синтетични наркотици".  Абе бизнесмен - ще напише утре и за тоя "Труд".


Днес единствена "Афера" е публикувала пълният текст на отвореното писмо на "офицера" от "Нилана" до продажника от СДС. Писмото завършва с "И накрая като офицер от Българската армия искам да кажа, че ми се къса сърцето как млади и некомпетентни политици се подиграват с българския воин и сриват Българската армия". А в текста открито се обвинява онова там седесарско "момче" в лъжа. "Парите за заплати и командировъчни за мисии са осигурени за цялата година. От тях не е разходвано и те са разчетени на 12 равни вноски за цялата година. Министерството ги получава месец за месец и няма начин те да бъдат изразходвани авансово напред. Изявлението, че няма пари за заплати също е лъжа". Такааа... защо ли продължавам дебееело да Ви намеквам, че зад всичко това стои директорът на СБ у нас? След като парите са осигурени, но мисионерите в Ирак и Афганистан ги получават месец за месец? Остава? Остава или "момчето" от СДС да лъже наистина, или СБ да е решила да ни доумори чрез директора си тук. Да ни доумори така, че да няма даже за пушечно месо за авантюрите на Пентагона в Ирак и Афганистан.


Собств. инф.: Продажниците на Сърбия продължават да я тикат към постепенното и унищожаване. Изглежда, че за янките  славяните на Балканите са като трън в петата на Пентагона. От началото на декември са факт новите пълномощия вече и за Воеводина. В резултат на гласувано на 30 ноември в Скупщината решение, Воеводина получава още 153 нови пълномощия, вкл. и да има собствена академия на науките. (Странно там не са се засилили да закриват, а разкриват, за разлика от директора на СБ у нас). Може би защото се очаква воеводинската академия на науките одма да заигра по свирката на Вашингтон и да пръкне нов - воеводински язик?


Собств. инф.: Уау! Янките ни забиха в приоритетите си даже след Украйна. И там от отдавна, както и у нас нямаше американски посланик. Но чета, че вчера там е пристигнал вече Джон Тефт. Явно ще има зимни проблеми с газа. А у нас? Ами у нас още няма смисъл, според Държавния департамент на САЩ да се праща посланик. ГЕРБерите явно вършат и тая работа.


Собств. инф.: Нюзуик се е заинтересувал от изследванията на степента на осветеност на Земята, гледана от Космоса. Те се използват за сравнителен анализ коя територия се развива (става все по-осветена нощем) и коя си гасне (и в прекия и в косвения смисъл на думата). Е? Оказало се че Русия гасне. Поне според анализ на Кристофър Елвидж на снимките от спътници от 1997г до 2008г. "Получените данни не противоречат на здравия смисъл - се е съгласил и доцентът от катедрата по икономическа и социална география в МГУ Владимир Горлов. Снижаването на сумарната осветеност на тези региони напълно пасва на произходящото в последно време териториално свиване на икономиката". Горлов даже е съжалил, че няма снимки от Космоса от преди Горбачовските предателства. Той твърди, че е щяла тогавашната осветеност да е по-голяма от днешната. С изключение на Москва и Подмосковието, разбира се.


Собств. инф.: След като Швейцария забрани с референдум строителствата на джамии на нейна територия, сега из евроколхоза започва подобна тенденция. "Партията на свободата" в Холандия, начело с депутатa Гирт Вилдерс е заявила, че започва и тя да се бори за референдум за забрана на строителството на джамии там. Депутатът от Европарламента Марио Баргезио от италианската "Северна лига" също е заявил, че ще иска провеждането на подобен референдум и в Италия. България? Оо, тя има само три американски военни бази за сега и не се брои за член на евроколхоза. Даже и от евроколхозниците не се брои за ... член де.

2 Декември 2009г.

И днес Карбовски е активен в "Стандарт": "България е сред държавите, които ще понесат най-големи загуби от затоплянето на климата до края на века. Това се твърди във финалния доклад по проекта ПЕСЕТА, поръчан от Eврокомисията. С вестника, в който пише на две колонки за този доклад, един циганин си е увил брадвата и отново излиза да сече в горите покрай Ихтиман и Самоков. ...Между страниците на същия вестник в момента в едно горско стопанство в Рила се спотайва полуфалшив документ, който дава правото на още един партиен функционер да добие от гората неколкостотин кубика и да ги изнесе в Гърция". Не знам защо Карбовски говори за циганина на депесарската мафия на Доган, с който батмана се бил за нещо си се разбрал. А не говори и за кобурга като за циганина от Мадрид, дошъл, излъгал като чер циганин, обрал каквото можал и сега нагло покрил се. Не знам за какво пожарникаря се е разбрал с Доган и защо ДАНС млъкна за лианите, но едно вече става ясно: ГЕРБ просто не прави нищо, освен да доунищожава България. Както и предишната доганско-кобургско-лилова мафия. Иначе Карбовски е прав в заключението си: "Това, че сме бедни, е беда. Това, че сме неуки, започва да става катастрофално. Но това, че не мислим какво ще стане утре и как да го предотвратим, е сигурен провал". Да сте забелязали пожарникаря да мисли? Или директора на СБ да мисли за утре? Нее, те чакат. Чакйте 6 месеца. Чакaйте ЕС. Чакайте да мине кризата. А през това време кражбите и угробванията не спират.


За какво ченгетата бяха натръшкали автоинструкторите край "Плиска" оня ден? Ами било заради все отбор "офицери". Български!? Клели се!? Единият "офицер" от "бегом към НАТО" мина при Доганската мафия и днес е съветник на агента Гоце. Той пусна доказания престъпник Цветелин Кънчев на свобода. За другия "офицер" аз пръв разправях, че е останал динозавър от преди преврата, заедно с несменяемия Божидар Данев. Николов беше несменяем началник на УГЗ на РБ (управление гражданска защита се наричаше вилаета на Емел Етем тогава). Е? какво искаш от мошениците на прехода? Ами ето, всичко си лъсва. "Стандарт": "Вуйчото на Азис е изнудвал генерал. Скандално известният Христо Върбанов - Папата се опитал да измъкне 250 000 евро от бившия шеф на Гражданска защита Никола Николов. Това разкри вчера шефът на столичната полиция Валери Йорданов. Папата, който оцеля при няколко атентата срещу него, се свързал с Николов в началото на ноември и започнал системно да го изнудва за пари. "Разполагам с документи, които те уличават в престъпления", заявил Върбанов. Той предупредил пенсионирания генерал, че ако не даде 250 хил. евро, ще даде материалите на медиите. Явно притеснен, на 13 ноември Николов дал 150 000 евро на Папата и на тримата му съучастници, всичките роми. В аферата с бившия генерал се включил и лидерът на Евророма Цветелин Кънчев. Според разследващите той гарантирал пред Николов, че Папата наистина има уличаващи документи". Край на цитата. Много ми се иска някой да не се прави на герой пред фолкаджийките с колко данъци са платили те, а не собствениците им. А да пита "генерала" Николов откъде е имал 150 000 евро ей тъй да ги даде само срещу едното изнудване. Защо ли честния "генерал" ги е дал? Какви ли документи и чрез какви ли други "офицери" документите са стигнали до помилваният от "Офицера" Марин "лидер" на Евророма? И колко данъци е платил на обществото си Николов? Пфу! "Офицери"!


Докато "Стандарт" както бат'бойко - срамежливо мълчи за Емел Етем, ето подробности по същия случай и от "Труд": "Генерале, давай 250 хил. евро! Иначе ние ще дадем на медиите документи, че си вземал рушвети, докато си бил шеф на Гражданска защита и човек на Емел Етем.” "...Бившият шеф на Гражданска защита бил взет на мушка от изнудвачите в началото на ноември. Тогава няколко ромски предприемачи се оплакали на Ицо Папата, че са дали пари, за да им възложат обществени поръчки за ремонти във връзка с бедствия и аварии. Един от тях дал искания от високопоставени чиновници рушвет, но не получил желания ангажимент. Това го предизвикало да си отвори устата". А един читател така е коментирал статията в "Труд": "От: Читател 06:48  Сряда 02 Декември 2009 Далавераджията дон Цеци започна да ни учи на морал...Баси държавата!". За да стане по-ясна картинката допълвам и с информация от "Сега": "Срещу Христо Върбанов има дело за отвличане на семейство Владови от Костинброд. Родът на Папата се свързва със схеми за имотни измами, въпреки че нямат дела за такива престъпления". Не, няма да питам ДАНС за какво ни е, след като и вестниците знаят за имотните измами, а дела няма. Ще питам ГЕРБерката Фидосиева през кои нотариуси се узаконява циганския грабеж?Гледам класацията "Топ-100" на фирмите на 2009г. И лъсва истината за божидарданевата "икономика": Първо място? Имотчета, разбира се. Останалите? Ами търговия с горива и хампарцумянките, разбира се. И? Ами толкова. Няма производства, няма наука, няма технологии. Останалото е просто разграбване.


Гледам, гледам и започвам да се хиля. Сам. По-известният като агент Бор собственик на мазни медии бил направил група за анализи. И, о боже, в групата влизали "За читателите на “Труд” на тези въпроси отговаря специално създадена група за анализи. Тя включва политолози и социолози: проф. Петър-Емил Митев, д-р Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Марчела Абрашева, младите учени Борис Попиванов и Първан Симеонов". Ужас! Измамникът с голф-терените и той вече бил доктор! Като трактора. Оня там с имотчето на Кранево, дето ни караше да си пеем като се чувстваме ограбени от неговите и той вътре. В ченгесарско-манипулативния тандем. Интересно къде е Мира Янова? На К2? С наши парички? Та от тия, моля ви се ще четем анализи!? Пфу! Плюя, защото ми стана гадно да чета такива венцехваления за батмана. И за директора на СБ у нас. Политика батманска, която най-добре е описана пак в "Труд" със заглавието: "Днес инсулина, утре... аспирина. Повече от 50 000 души от вчера доплащат уж безплатния си инсулин".


Днес в "Афера.бг" чета, че Николай Колев Босия ни призовава за ново движение "Днес". Хубаво г-н Колев. Но и аз като мноого бивш активист на онази "Подкрепа" да запитам както онази А. Добрева, бивша от "Подкрепа": "И аз искам това , за което пише г-н Колев,да стане у нас - въпросът е как конкретно!". Край на цитатите. Оставам на стенд-бай, както 'Афера'. Че веднъж Тренчев ме измами, после Желев ме измами, после Премянов ме измами... и така прогледнах за "прехода". И от ляво и от дясно :)


Собств. инф.: За световния заговор с надуването на цените на нефтопродуктите четете по ключови за Гугъл думи Seeking Alpha и Philip Davis. Става дума... да, за господарите на света става дума. Goldman Sachs, Morgan Stanley, BP, Total, Shell, Deutsche Bank и Societe Generale са създали специалната борса за далавери ICE.


Собств. инф.: В САЩ започва да става все по-интересно. Според “The Christian Science Monitor” най-обсъжданата тема там днес била ... държавен преврат. Да! Само една от купищата спецагенции на САЩ (27 май са общо там дансърските и бопаджийски формирования, които точно както у нас бопаджиите и дансърите само се ядат май помежду си), та само една от тези 27 спецагенции била уличила 50 нови опълченски формирования от бивши и действащи офицери, полицаи и войници, които искали свалянето на Обама. Всичко, според “The Christian Science Monitor” започвало да става дежа-вю с президента им Маккинли (гръмнат) и кланетата на бели над черни през 1898г. в Северна Каролина. И “The Christian Science Monitor” в прав текст обвинява десните в САЩ. Даже напада и директно и говорителя на бушовата телевизия Фокс-нюз Глен Бек.


Собств. инф.: Масло в огъня наливат и други медии в САЩ. Както например "Huffington Post". Там се мъдри статия под заглавие "Познайте кой е сега малкия". И насъскват янките така: Ако ние сме Pax Americana (американския свят), защо не можем да убедим китайците да си ревалоризират юана, да накараме руснаците да наложат санкции на Иран, да заставим пакистанците да спрат да подкрепят джихадистите и  да спре да ни манипулира Израел. Америка била пак голяма. Президентът и бил станал малък заключават бесните в САЩ. Който иска да чете в оригинал - Assessing Obama's Foreign Policy: Guess Who Is Small Now?


Собств. инф.: Някой пак насъска кюрдите срещу Ердоган. Точно преди посещението му в САЩ. Турция и вчера беше арена на улични стълкновения между кюрди и полиция. Поред CnnTurk, след стълкновенията в Мерсин, Диарбекир и Хакари, вчера е имало замеряния с коктейли молотов от едната страна и сълзотворен газ от другата и в Истанбул (по улица Долапдере). Демонстрация е вървяла и в Есен-юрт и в Акшехир.


Собств. инф.: Проамериканския барозувец - Солана, предавайки поста си на англичанката Ештън, е казал, че било отдавна време евроколхоза да разбере, че да се надява на самостоятелни действия в свят, където набират сили "нови държави" е просто фантазия. Явно проамериканския барозувец не визира съюз с Русия против "новата" държава Китай. Ами става дума пак да слушкаме Хилари Клинтън май. Както Желева си я слушка.


1 Декември 2009г.

Днес Карбовски простичко обяснява манталитета на божидарданевия "бизнес". В статия под заглавие : "Защо бият жените и мразят богатите. Повечето родни красавици са се превърнали в инвестиция". Да не помислите, че само аз казвам, че чегесарите на Божидар Данев под инвестиция разбират курви? Ето и малко цитати за дооформяне на картинката: "...Луксът, в който живеят красивите момичета, не прави впечатление на никого - особено на данъчните. ...Системата е ясна - онова, което притежаваш, се плаща. И идва един ден, когато трябва и жената да плати. Денят, в който си тръгва или престава да е послушна. Цената се определя от степента на изневяра - мъжете определят тази цена по мъжки в един ултра мъжки свят. Цената понякога може да е едни хубави счупени крака. Мъжете наоколо се чувстват като малки богове - аз създадох тези крака, аз ще ги счупя ...В този смисъл боят над жени си заслужава. Тях ги мразят, както у нас се мразят богатите, но много повече - при тях е съвсем сигурно, че не са работили на полето". Не знам само защо Карбовски, като се мъкне по циганите има такова високомерно отношение към "плебса": "...Просто за плебса манекенката е част от злото - тя също краде и лъже, и продава наркотици, но го прави косвено, чрез задника си". Алоо, Карбовски! Защо се правиш на ударен и "пятниш името свое"? Ти ли не знаеш с какво най-вече се занимават т.нар. модни агенции? Косвено ли или пряко се занимават? Ти ли не знаеш, че ги пребиват най-вече заради "бизнеса" им, а не заради тъпа злоба, както се опитваш да внушаваш? Карбовски, виждам, че ненапразно и ти беше на подковаване в САЩ. Научили са те как от верни факти да правиш манипулации тип CNN. По-добре даже от отворковците са те научили. И това е лошото. А за това, което Карбовски премълчава, т.е. кой е "инвеститора" става ясно от "Фрогнюз": "Стайко Стайков, син на собственика на „СИС Индъстрис” Миню Стайков, е бил разпитан по повод побоя на манекенката Деси Зидарова. ...Двамата живеели заедно от близо година, но преди две-три седмици се разделили. Оттогава Стайков свалил и охраната на Деси, която пазел като рохко яйце преди това". Е? Не става ли дума за "едрия бизнес" на Божидар Данев и картелите му?Ето как простичко обясняват нещата с божидарданевия "бизнес" и ония с големите заплати от нашия джоб - нищонеправещите 63 000. Пак в "Стандарт", а думите са на не кой да е, а на шефа на ГДБОП: "...Не са пионки. Това са хора, на които им се позволи от предишната власт да се издигнат до такова равнище, че да си узаконят парите и сега се иска от нас ние да им свършим работата. - Казахте от предишната власт, но по времето на тройната коалиция вие бяхте шеф на "наркотиците" в ГДБОП. - Не само предишната власт. Става дума за периода от 1990 година насам. Тези хора са трупали финансови активи, извършвали са престъпления. Ако отворите криминалните им досиета, ще видите това. Има хора, срещу които се водят 30-40 досъдебни производства, с условни присъди, с извършени тежки криминални престъпления и тези хора са на свобода ...- Защо не хванахте точно тези хора, докато бяхте шеф на "наркотиците". Политически натиск ли бе оказван върху вас? - Как си обяснявате вие тези структурни промени от 2006 година досега? Аз нямах предвид само предишната власт, а целия период на прехода от 1990 насам. 20 години на тези момчета им дадоха възможност да си узаконят бизнеса. - Кой им даде тази възможност? - Не знам. - Как така не знаете, вие сте шеф на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност"? - Не знам. Узакониха си нещата и ние трябва да оправяме бакиите 20 години назад. Трудно ще стане това". Край на цитатите. Е? Те не искат да оправят "бакии". Щяло да стане трудно. Сега разбрахте ли защо си трябва Народен съд? Все пак бакиите са налице и трябва да се оправят. Нали?


Днес в "Труд"? О, какви само "Анализи"! Агента Димитър (Кеворкян) хвали випускника на Симеоново (Росен Петров). Че няма да го критикува я. Ченгесарин ченгесарину око не вади. А, да има и призив в "Труд": "Всички партии по американски образец". Има и плач на Дайнов: "Никой вече не обръща внимание на СДС". Т.е. няма нищо.


И другата мазна медия - "24 часа" не е останала по-назад в лизането на ... на ченгесарите. Както едно време "Работническо дело", сега ВАЦковците се опитват да громят и най-малката проява на критика. Защо бил излъчен филма на Генка Шекерова "Бетонни градини", ругаят ченгесарите от втората по-ред ченгесарска медия. "Голяма част от фактите са верни. Няма манипулация. Но въпросът е какъв е ефектът върху туристическия бранш, държавата и инвеститорите, който би могъл да се получи чрез този филм. А това трябва да се има предвид. Филмът на Генка Шикерова е прекалено закъснял. Най-доброто време за излъчването му беше преди 10 години, когато Слънчев бряг беше все още един зелен курорт, много красив. Сега, изкарвайки фактите, се прави само едно - дава се хляб на конкурентните ни туристически дестинации като Гърция, Турция и Румъния да казват: "Ето вижте какво предлагат българите, не ходете там." Туроператорите пък ще го използват да натискат хотелиерите да свалят още повече цените". Схванахте ли сега как ченгесарин ченгесарину пак око не вади? Какво като фактите са такива и няма манипулация във филма? Щом филма щял да се използва срещу "хотелиерите" (назначените за капиталисти ченгесари на Божидар Данев). А хотелиерите са "наши момчета". Как политиката на янките: "може да е мръсник, но е наш мръсник".


Днес вече и "десният" Иво Инджев е прогледнал. Ето какво пише в интервю с него в "Блиц.бг": "...Ако най-вероятната версия е и най вярната, т.е. че зад тях стои Доган, вече мога да разсъждавам в съвсем друга плоскост – дали Борисов и Доган са се разбрали за нещо по някакъв начин? Защото от това, което виждам хвалебствията по отношение на премиера са факт. И това стана факт още на първата сутрин след изборите....От това, което чета като отзиви и коментари, с които е пълен Интернет, излиза, че Бойко Борисов се е разбрал с Делян Пеевски и с Ирена Кръстева. Техните вестници го хвалят до небесата, а известният журналист Стойко Тонев написа много голяма статия по този въпрос – как се е скарал с Ирена Кръстева, как Делян Пеевски цензурира вестника. За в-к “Експрес” става дума. Там Делян Пеевски коли и беси до такава степен, че в една карикатура му се привидяло, едни цветя приличали на гербери и за да не обиди Бойко Борисов, я свалил". Уау! Каква цензура а? Само ченгесари го могат толкова нагло и толкова тъпо.Собств. инф.: Как върви демокрацията на янките в Косово? Ами както в Колумбия. Нали сме им все един полигон на янките за експерименти на държава по един образец. В Косово управлява демократ. Не бивш шеф на охранителна фирма както тук. Просто бандит. Ето информация от вчера. От там: Бившият сътрудник на службата за информация на Косово Наим Блаца си е признал за 17 тежки престъпления, които бил извършил по заповед на висши партийни функционери на управляващата там партия на приетият тук благосклонно Хашим Тачи. Става ясно, че иизмежду престъпленията по вина на босовете на Демократическата партия на Косово влизат и убийства и мъчения на политически противници и шантаж и побоища. Да ви прилича на Колумбия? Или на Грузия?


Собств. инф.: Че нещо се случи след "перегрузката ли", "перезагрузката ли" между САЩ и Русия е ясно. Русия прецака комшията си Иран (Сефте братушки?). Но след острата реакция на Русия, че е имало договорки янките да не си стоварват военните бази по нашите територии (териториите на бившите сателити на СССР), и че тези договорки янките са нарушили стана също ясно. Въпросът сега е каква е цената на предателството на Русия спрямо Иран. Може би завесата пооткрехва пак големият шахматист, който ни мисли само злото - Збигнев Бжежински. Според “Lidovky”, Чехия Бжежински бил казал: "Източноевропейците са длъжни най-накрая да спрат да се държат като малки деца. Трябва да започнат да си решават собствените проблеми сами. А не да търчат да се жалват на САЩ например от руската агресивност". Ами сега? Да продължа с думите на Бжежински? "Моят отговор е: започнете да правите нещо самостоятелно. Не чакайте че някой през цялото време ще решава вашите проблеми вместо вас". Уау! Ей че съюзници си намерихме! Ей че голям Брат!  Краднаха каквото можаха, сега оправяйте се. Ами сега? С пожарникаря? С батальона дето е строил в сградата с надпис "Съединението прави силата"? С ГДБОП-овци като оня там дето нищо не можел да направи? Май-май час по-скоро Народен съд и да викаме Неволята (т.е. можещите все пак нещо) май?


Собств. инф.: Сега за оня на портите ни. За Ердоган. В светлината на изказването на Бжежински. Ердоган на 7 декември ще е в САЩ. На преговори с Обама. По този повод американски аналитици предвиждат трудни преговори. Даже изскочи и заглавие като "2014г Турция излиза от НАТО". Ето какво е казал Дейвид Шенкер - един от тези американски аналитици: "Движейки се самостоятелно в големият близък изток като цяло и в отношенията си към Иран в частност, Турция може да се окаже в такава ситуация, в която ще трябва да решава въпроса за членството си в НАТО".Уважаеми посетители на този ми проект, извинявам се заради некадърността на доставчика ми "София онлайн". Мислех, че пак бопаджиите слухтят из Мрежата вместо да ловят цигански мародери. Но то било проста некадърност днес. Не може уважаеми ми посетители средата да е блато, а ти да се опитваш да плуваш. Не става. Извинявайте!


30 ноември 2009г.

Продължава тотално погрешната политика на ченгесарщината у нас. По цял свят всички пеят за производства, иновации и работни места. У нас продължават да крепят назначените за капиталисти ченгесари, които освен да заграбят някое имотче, на което после да построят билдинги (или хотели, което е същото) и да лепнат табела "давам под наем", за друго даже и не са и чували. Ето единствените имащи отношения към икономиката на Божидар Данев информации  от днес от "Стандарт": "Банките вече предоговарят заеми на хотелиери, за да ги запазят като клиенти, научи "Стандарт" от хора в бранша. Финансови институции само за няколко дни са се съгласили да свалят лихвите по стари кредити на туристически собственици с 0,5-1%. Дълговете масово се разсрочват при по-добри за бизнеса условия в кризата, съобщиха хотелиери за "Стандарт". И още: "Между 20 и 30 милиона лева ще бъдат опростени от данъци на строителния бранш. Това обяви регионалният министър Росен Плевнелиев по БТВ". И още: "Стоян Александров: Заемите са куриоз". Не са куриоз г-н Александров. Всичко е мислено. Ченгесари взеха властта с преврата на 10.11.89г. Ченгесари с друг, освен с крими-контингента не са работили и не могат и да работят. Те освен с жени проститутки и мъже шофьорчета и келнери, с други не са и имали досег докато са били ченгесарчета. Затова и "бизнеса" им такъв, каквито и хампарцумянките им. Така че г-н Александров, има си обяснение. Не лъжете студентите си, както се оказа, че ги лъжете с това "На студентите това не можеш да го обясниш по никакъв начин, освен че сме България, коментира финансистът". Когато г-н Александров, както мен, обясните на студентите си как ченгесарите си разпределиха това, което всъщност са се клели да пазят само, тогава и всичко си идва на мястото и става ясно и какво да се прави.Г-н Александров, не говорете на студентите си, че сме България! Говорете им истината за Божидар Данев и божидарданевщината. И до какво води тази политика им говорете. Ето ви и аргумент: Suddeutsche Zeitung: Строительния бум почти разори Дубай. Мислех това да го слагам в собствената си информация, но моля Ви г-н Александров! Нима ще чакаме да обявяваме нов мораториум на плащанията по дълга? Само и само да има за ченгесарите-хотелиери?Един цитат от razkritia.com за доизясняване на факта, че не говоря глупости за ченгесарската икономика на Божидар Данев: "...Пример: бизнесменът Януш Донев, съученик на Гришата от борческите години и съдържател на няколко хотела в родния град на Слави Трифонов и Емил Димиторв. Януш също присъства в публикувания списък от вестник „Атака”, а в Плевен е известен като един от най-авторитетните бизнесмени, за които така и не се разбра откъде са им парите". Става дума за списъка на Красьо - трансмисията между кадесарите и кадийките. А иначе на всяко "така и не се разбра от къде са им парите" следва да има и Народен съд. Даже не и защото някой е раздал куфарчетата с нашите пари на тях. А затова, че се показаха като най-обикновени дебелаци-некадърници, които само пропиляха тези ни пари по яхти, джипове и курви.


Толкова уважаеми посетители на този ми проект. Друго интересно в мазните ни медии няма. Занимават ни с това че от защитник на потребителите ЕС ни натика в борци срещу природните стихии. Което за батмана може и да е важно, защото ще е неговата Желева, но за България това е оценка. Оценка, че еврокуневата се занимаваше с играчки и интернет, докато в индимедия например, публикуваха филма "Фууд инк". В който открито ни обясняват как ни тровят концерните. И търгашите у нас. Та затова я махнаха еврокуневата. Защото тя правеше това, което 20 години се прави у нас. Т.е. не правеше нищо и се криеше зад пиарски сиененски кампании. Но в Европа това не е на почит.


По кабеларката на цензорите от "Евроком", през всичките почивни дни тъжно се въртеше съобщението на Ре:ТВ, че спира да излъчва. Оплакването им е, че у нас всичко вървяло към монопол. Да, г-н Прокопиев! Правилно. Всичко върви към монопол. Но кой провежда тази политика? Нали точно БСК, БТПП и КРИБ правят всичко възможно да вървим нататък - към Колумбия. Защо плачете г-н Прокопиев? Нима в Колумбия е лошо? Имат си американски военни бази, президент Буш награждава наркопрезидент Урибе. Американски индустриалци "инвеститори" в Колумбия поръчват на въоръжени банди да убиват профсъюзни дейци. Въобще мила родна картинка. Нали г-н Прокопиев? До която и Вие ни докарахте. Поне веднъж по Ре:ТВ да бяхте разкритикували писмата на Божидар Данев? Или срещу гадните и нагли безобразия на ЧЕЗ? Или поне веднъж да бяхте се обадили срещу тиквенишката партия на жълтите крадци? Нее, вие защитавахте "дясното". Ами това е дясното у нас, г-н Прокопиев. Бандитизъм, престъпност и грабеж. Ами ще си отива Ре:ТВ г-н Прокопиев. Щом не иска както бТВ, Нова и т.н. да го обърне на полуголи денсърки. И не иска и да се занимава с истинските проблеми на хората. То е казано "хляб и зрелища". А не както Ре:ТВ - ни за хляба, ни зрелищата. Между другото забелязвам, че и "Дневник" върви с бесни темпове по дирите на Ре:ТВ. Не съм намерил нищо интересно за цитиране от него вече не знам от кога.Собств. инф.: "Интернет вместо картечници" чета заглавие в немските медии. Оказва се, че немските студенти вече са на пътя на френските от 1968г. Берлинския свободен и Хумболтовия университет вече били окупирани от немските студенти. Окупирани от студенти са и университети и в Австрия, че и даже един университет в Албания. Окупиран в Полша бил Люблинския университет. Окупиран е и най-сериозния университет в Белград. И немците се хвалят, че не били като французите от 1968г. Сега вместо песни и социализъм имало пауърпоинт презентации, протоколи, резолюции и прес-релийзи. Така студентите оказвали своя натиск над политиците днес. По два пъти на ден немските студенти се събирали на свой пленум даже. А как се организирвали? Ами през Интернет.


Собств. инф.: Един от най-сериозните аналитици на RAND Corporation генерал Греъм Фулър вече говори за проекта на нашияв век. Нарекъл го е "Балканизация–800". (Най-накрая янките ще разберат къде са Балканите?). Защо 800? Ами защото в света се очаквало да се появят 800 нови държави!Собств. инф.: "Няма вече демокрация" е заглавие от "Rilsoa", Латвия. А какво има? - пита медията. Ами има гигантско замъгляване на мозъците ни. Това вече е както строителството на комунизма. Десетилетия лъжеха народа, че строим комунизъм. И когато стана очевидно, че няма да го построим - рухна всичко. "Помните как в съветско време ни показваха селските колхози с червени плакати по Урал. Е, сега вече няма колхози. Те са ликвидирани. Земята обрасва с треволяк. Все още има тук там хора, които живеят от едната пенсия или от помощи за безработни. И това не е само в Русия. И у нас - в Латвия картината е същата. Също големи пространства вече не се обработват и обрастват. По-рано отглеждахме цвекло. А днес закриха всички захарни заводи и престанаха да отглеждат захарно цвекло. Сега купуваме от магазините френска захар, а нашите латвийци отиват в Ирландия да работят". Изкушавам се да сложа и оригинален текст. Ето: "Так вот, это и есть демократия, независимо от того, в какой стране люди живут и работают". Край на цитата. Оставям  на агитпроповете от "Отворено общество" да си го преведат сами. Нали Дайнов в АОНСУ е работил.


Създадено : 13/01/2010 : 11:37
Обновено : 13/01/2010 : 11:37
Категория :
Страницата е прегледана 2815 пъти


Предпросмотр печати Предпросмотр печати     Версия за печат Версия за печат

 
За Вашият бизнес!Дестилация на:
ракия, водка и
аромамаслаТРИ ДЕ ЕКСПО
Само при мен!
Почти 40 000!
панаира и изложения!
 
Други функции


Приятелски обмен
Ползвайте го и по въпросите на ТРЗ

 
^ Нагоре ^
чичо Данчо - http://yordan3d.googlepages.com/
  Администратор на сайта Йордан © 2004-2007 - Сайтът е създден чрез CMS GuppY v4.5.17

Счетчик посешений страниц в сутки Счетчик уникальных посетителей в сутки