Раздели
Информационни технологии Музиката, която вдъхновява Политика и Общество Смях за отмора Стил на живот
 
Нашият бутон

Ще сме Ви много благодарни, ако поставите някъде във Вашият сайт и нашият бутон за бърза връзка!◊ код на бутона ни ◊

 
Архив на новините ми за януари 2010г.

4 Февруари 2010г.

Как само ни манипулират мазните а? "Дават до 20 000 лв. на малки ферми" е заглавие в "Стандарт". Тръгвам да чета, обнадежден, че нещо може би из бандитизма, който единствен Държавния департамент нарича работеща пазарна икономика, нещо се променя на към добро. И още в първия ред вече под заглавието чета "Земеделското министерство ще отпуска до 20 000 лева държавна помощ". До тук само ЩЕ ми прави впечатление. После научавам, че "Субсидията ще бъде разработена и изпратена за нотификация в ЕС". Сиреч трай коньо за зелената евротрева. То още нищо не било разработено, ама виж какво бомбастично заглавие за сметка на това. Почти като годишните доклади на Държавния департамент за бандитизма у нас. Но това пак не е всичко. Оказва се, че целта на занятието изобщо не са подлъгалите се по лъжите на отворковците и Държавния департамент и еврокуневите. Целта на занятието била пак да си лапкат те - ченгесарите. Ето: "Предвижда се с парите да се рефинансират кредити". Схванахте ли сега как се прави реклама на демокрацията в стил CNN? Още някой да им вярва?


И така, по териториите на трите за сега само американски военни бази продължава да ни залива работещата пазарна икономика. След като един, та втори офис на СКАТ беше ударен с коктейли "Молотов", вчера подпалили пък офиса на "Бороспорт". Абе направо дон Цецо я е овладял организираната. Вече всички божидарданювчета по извънсъдебен ред си уреждат проблемите. За какво да се дават грешни пари на айдукати и кадийки, като резултатът е пак същия - кой к'от даде?


„Знаете ли, че има и „Костов-сарай”? Намира се в Тетевен и се строи за милиони. Собственикът на имота е именно лидерът на ДСБ Иван Костов!”, каза специално за razkritia.com Арбен Хавальов. "razkritia.com". Ами нали за това аз твърдя, че си трябва Народен съд за всички правителства плюс Лилов, Божидар Данев&ко и няколко агитпропове от новото шесто управление ("Отворено общество"). Защото всички са в кюпа, наречен Големия грабеж. В същата статия четем и за още един от големите бизнесмени на Божидар Данев: "Както razkritia.com писа, тя е и собственик на няколко хотела, придобити от покойни подземни босове. В действителност при проверката на комисията, проф. Стоян Кушлев загатна, че около собствеността на „Каса Домини” е замесена известна бизнес дама, но тогава не пожела да разкрие подробности и имена. Възможно е това да е именно Петя Славова".


И така? Ами няма друго. Цензурата действа яко. Ето и англичаните са се заели да помагат на Държавния департамент на САЩ по повод на това каква само яка демокрация ни е връхлетяла и каква само работеща пазарна икономика си имаме. Да, по повод че ченгетата от поредното ченгесарско образувание наричано РЗС се разотиват по нормалните си миши дупки на пребиваване, в "Афера" четем: "Както първа писа afera.bg чашата на английските консерватори е преляла след публикация във в. „Галерия”, в която на бял свят е извадено „кой кой е” в английското посолство в България". И така... до следващата партия на дансърите? Г-жо Тадаръкова? Обяснете ни как ги правят тия работи от ДАНС, а? И защо вече са все по-неубедителни и по-бързо си изтеглят обратно кадрите? (Справка Тагарински, Абаджиев, Павел Чернев, Христо Бисеров и т.н. и т.н.).


Не, не Ви лъжа. Прегледах освен мазния "Монитор" и ченгесарските трудове и часове и незнайно защо излизащия все още "Дневник" (очаквах нещо повече за банката на Иво Прокопиев) и уж пролевия "Сега". Ниищо! Върха днес е "Новинар": "Путко Мафани и Болиме Куро - пресаташетата на провинциализма", "Сигнал за секстормоз в Министерството на отбраната". А останалото? Ами останалото в "Новинар" са заглавия от явно пак тяхно списание "Love". Всичко е в същия стил "Еротични модели, дегизирани със златист спрей, се заиграваха с културисти на парти в столичния клуб "Макалали". Това е. Плюс много снимки на голи жени. Секс му е майката. Като няма хляб - ето ви зрелища. Откривам и аз секс проект. Щом никой от "не сме народ а мърша" не протестира, че вече няма сериозни новини.


Собств. инф.: В немския сайт "Всичко е врява и мъгла" са публикували интервю (видео) с Марк Фабер - експерт от Швейцарската фондова борса. Който е и фондов мениджър и писател. Човекът твърди "Часът на истината ще настъпи един ден. Аз не знам дали ще е утре, дали след три години или през следващите 5 години, но ще се случи. Следващата криза ще донесе разпадането на цялата капиталистическа система". Защо е така уверен финансовия експерт? Ами защото според него това, че американския данъкоплатец е натоварен с всички хазартни дългове на банкерите от световното финансово казино няма да е тапа за дълго. Просто защото финансовата мафия (терминът си е негов, а не мой) продължава точно както и до сега. Ако не му вярвате - вижте какви ги върши Симеон Дянков.


Собств. инф.: По повод разгорелите се вече турско-американски и турско-евроколхознически търкания, руски аналитик е публикувал свои мисли под заглавие "Реваншът на Русия е възможен". В статията пише: "Ето за какво е битката. Битката не е за газопроводите. Не е между 'Набуко' и 'Южен поток'. Битката е за бъдещето. За съдбата на планетата. Докато САЩ се занимават с Китай, ние имаме шанс да вземем реванш даже не за 1991г. А за 1917г. Главна награда за победата в Първата световна война на нас от англичаните ни бяха обещани Проливите. (Босфора и Дарданелите ви подсещам аз - преводача). Сега ние имаме уникален шанс. Цялата континентална Европа иска да се освободи от братските прегръдки на Вашингтон. И затова ни е съюзник". Край на цитатите. Става дума ни повече, ни по-малко от руско-турски съюз. Аха! По време на разговорите на Пожарникаря с Путин, преди вече повече от месец, един руски сайт описа как Путин гледал бат'Бойко с такъв поглед, сякаш му казвал, че ей сега ще пусне турците на Шипка. Вай! Пак ли нещо не разбрахме от къде духа вятърът? Пак ли сме за 'дранг нах остен'? При положение, че според един от коментиралите статията руснаци (пак да повторя - не автора а коментатор) е написал, че тройният съюз, според него бил вече факт? Турция не пусна янките в Черно море по време на руско-грузинския конфликт. А сега и Русия и Турция пазят персите от янките и евреите. Т.е. тройния съюз бил Русия, Турция и Иран. А, да. И още един коментар от друг коментатор: А союз с Турцией долго не продлиться. До военного переворота. "А съюзът с Турция няма да продължи дълго. До военния преврат" (В Турция явно става дума. За преврат срещу Ердоган явно иде реч). Интересни времена ни чакат а?

3 Февруари 2010г.

Днес в "Стандарт" отново е описана типична ситуация от демокрацията, връхлетяла ни след преврата от 10.11.89г. А, да и работеща пазарна икономика, разбира се, според годишните доклади на Държавния департамент на САЩ и според новите шестаци от "Отворено общество". Ето: "Волен Сидеров призна, че не е опознал добре общинския си съветник от "Атака" в Самоков. Юри Галев обаче е печално известен поне от петнайсетина години на органите на МВР и на читателите на криминалните хроники. ...Юри, който не е третият брат на Галеви от Дупница, досега е натрупал дълга поредица от геройства - стрелби с автомат "Калашников" из нощни заведения в Боровец, отвличания на бизнесмени и танцьорки, побоища и рекет. ...Самоковци са респектирани от юнашкия му нрав, спонсорството на футболния отбор и пословичната му недосегаемост. ...Причините за необуздания криминален феодализъм в рилското градче се крият надълбоко и назад във времето. Нашият герой е преживял какво ли не - разцвета на рекетьорските банди на ВИС и СИК в началото на 90-те, разпадането на държавността и превръщането на спортистите в криминални типове, хотелиерския бум на Боровец и овладяването на туристическия бранш от подземните босове. Равносметката сочи, че Юри Галев е богат (без да е ясно как е натрупал капиталите си), известен и със силни позиции във властта. Затова е разбираемо, че дори полицаите в града се страхуват да настъпят дори неговата сянка и като го видят на улицата, минават на другия тротоар. ...Мутрите в малките градчета са изключително топло посрещнати и в политиката. Дори и да не беше "Атака", отдавна щеше да го е прилапала и друга от големите ни партии. Все пак Галев е от заможните хора, които знаят как да набавят гласове за изборите". Край на цитатите. Г-н Уорлик, Ваше превъзходителство, посланикът на САЩ из тези бандитски територии, навремето един есесовец като попитал Пикасо относно картината му "Герника" "Това ваша работа ли е"? Пикасо му отвърнал - "Не, това е ваша работа". Та, това е и ваша работа г-н посланик. Сетих се, защото изсулилият се от тук Джон Байърли не само беше щастлив да се снима с далавераджия като никито василев. Но и кадийките ни на семинари обучаваше да са явно каквито са днес и дрънкаше, че това било нашья работа. Докато Пилето носел букети на 4-ти юли в резиденцията му. Нищо лично. Информирам Ви само за предисторията на всичко това. А иначе много ми се иска един там активист от форума на в-к "Сега" с ник "Параграф 22", който ме агитираше да ставам атакист да го запитам: Параграфе? Не те ли е срам?


Ето я и картинката на новите ни 'елитни' 'офицери': "Искат затвор за ексминистъра заради 8 млн. лв. щети и срив в бойната подготовка. Радион Попов предложил скъпата и непотребна техника за армията ...Оказва се, че всичко това е станало заради 481 402 долара комисиона за представителя в България на производителя на линията - корпорацията MIC Industries. ...Производствената линия пристига на пристанище Варна през август. Оттогава тя не е освободена от митницата, тъй като за нея не са платени над 2 милиона лева ДДС и мита. В края на август по банкова сметка на Попова от Щатите са преведени 481 402 долара". Край на цитатите от "Стандарт". Сега малко факти с цел дообрисуване на типичния продажник-'офицер'. Въпросният Попов е син на партизанин от пиринско. Дошъл преврата на кагебейците от 10.11.89г. и нашият горд син на партизанин станал одма американофил. После? Ами после нали помните, че отиде в топ-ченгесарското образувание ДПС. При 'офицерите' Марин, Контров и т.н. все отбор 'българи'. После? Ами успял все пак при тройната мафия да ни пробута нещо американско. И си получил парките от янките. Това е. Днес други 'българи' искат да ни пробутат за експериментална територия на други янки.Става дума за 'Монсанто' и ГМО. Така както трети 'българи' ни разпродават органите и тъканите пак в САЩ - както оня там хичкок. Чийто слуга тук е бившият ортак на мафиански.


Само да го бяхте видели по телевизията колко долен в аргументите си беше 'българския' професор! Боже! А снощи в "Референдум" един пак 'българин' ни убеждаваше, че те, янките явно, само щели да експериментират. И даже вече били експериментирали се оказва. В Хасковско. И най-чистосърдечно си призна оня там 'българин', че са експериментирали с 'Ейджънт ориндж'. Да! Същият ейджънт, с който тровеха виетнамците янките. Пфу!


Яаа, Божидаре бре! Божидар Данев - самоназначилият се за сив кардинал на назначените за капиталисти ченгесари имам предвид. Божидаре бре! "Не сме народ а мърша" май се събужда бре! Или твоите май вече прекалиха бре? Ето извадка от "Стандарт": ""Искаме парите си","Роби сме в страната си", бяха написали протестиращите на плакатите. Над 100 шивачки и работници настояваха да им се изплатят заплатите за последните 4 месеца заедно с осигуровките и ваучерите за храна за една година. Последното плащане е било на 23 декември. "Тогава дадоха 60% от септемврийските заплати - по 100-150 лева на човек". Боже! Със 100-150лв. как се плащат сметки за ток от 270лв.? А Ангел от ГЕРБерския вече ДКЕВР иска да дарява още на грабителите от ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН (Уф, на ЕВН дарява и Трайчо. За малко да го забравя).


Понеже снощи телевизиите пак ни занимаваха с протестите на гръцките фермери - да обясня защо божидарданювчетата няма нищо да направят. 'Бизнесът' нямало да протестира. Че как ще протестира? Та нали гръцките фермери имат честен бизнес - орат, сеят, наемат тъпи българи да им берат и българки да ги обслужват. Докато божидарданювчетата, понеже са все бивши ченгесари - само далаверки въртят. Как да протестират? Като никой не знае какво има в чакащите тирове? Дали пък не са празни, а с оформени документи за цигари, алкохол или нещо друго акцизно? Като никой не знае как са се сдушили божидарданювчетата с фашистите, шпертплатите, пурите и прочие подчинени на генерала Танов? Та нали ако започне контрапротест и иск пред евроколхоза, гръцките митничари одма ще започнат поголовни проверки на занижени фактури, неверни документи и прочие далавери на божидарданювчетата? И пак ще ни лъсне задника в евроколхоза? Затова - забравете, че от тия - божидарданевите някой ще протестира. Мишоци не протестират.


Сестрата на създателя на Мултигруп Илия Павлов - Славка Найденова, и 8-годишният й син Пол бяха открити убити в САЩ, съобщиха американските медии. "Труд". Интересно. Кога ли ще чуем нещо и за Миронов - ограбилият ни през Балканбанк? И за Александров? Ограбилият ни през Добруджанската банка? И ... абе бая вече наши грабители се изнесоха при награбеното си. В империята на злото. За да си живуркат необезпокоявани от империята-закрилник. Ето: "Найденова притежавала няколко недвижими имота и плащала ипотеките им, като ги отдавала под наем на имигранти, твърди Inside NOVA". Браво! В какво друго да инвестират ченгесарите? Освен в имоти? Да сте чули ченгесар да знае друго освен имотни далаверки и хотелче?


Каква само демокрация ни налегна а, г-н Уорлик? Забелязват го даже и от ченгесарския "Труд": "“Един братовчед ми каза...”, “Чух от една позната...” Следва намигване. Така се обменя информация. Неофициалните канали текат през кафенета и кръчми. Официални обикновено няма. Държавата е непрозрачна за разлика от гражданите". Ами да. По татово време поне в "Стършел" пишеше за далаверите на управниците. А сега никъде ни дума. Всичко вече е 'търговска тайна'. И а някой се осмели нещо да говори - бум коктейл 'Молотов'. Вчера по СКАТ в Бургас. Снощи нов коктейл. Пак по СКАТ, но вече във Варна. Абе дон Цецо явно я е овладял пустата му и организирана престъпност. Вече само по неудобните медии се гърми.


Боже мой! Каква само кадрова политика върти Пожарникаря! "Новият военен министър о.р. ген.-лейтенант Аню Ангелов бе шеф на войската точно три работни дни. По обяд на 27 януари парламентът гласува назначаването му на този пост на мястото на колегата му Николай Младенов, който пък спешно трябваше да смени Румяна Желева във външното министерство. На 1 февруари преди обяд премиерът Бойко Борисов с един изстрел свали новия си военен министър". "Сега". Този бил зам. един ден, друг бил шеф на агенция два дни, трети бил цели 4 дни. Това не се ли наричаше еднолична царска диктатура? Въпрос на настроение? Или на незнание? Не, има нещо гнило Йорик в тази Дания. Според Пламен Асенов от "Фрогнюз" сме свидетели на тандем БойДжордж. Да, така сполучливо той нарича съюзът на Бойко с агента Гоце.


Най-накрая в-к "Сега" се осмели да преведе и публикува откъси от речта на Саркози пред минибилдербергите в Давос. Цяла седмица след като "чичо Данчо" ви информира какво става там. Вижте откъсите, озаглавени в "Сега" така: "ПРОСВЕТЛЕНИЕ. Никола Саркози: Такъв капитализъм не ни трябва". А на нас бре отворко Гого? Долни ми Лозанов? Трябват ли ни отворковци? Аз това искам да запитам. До кога новото шесто управление, наричано "отворено общество", ще продължава да защитава бандитизма без граници? И да е агитпроп на бандюгите с джипове, яхти и курви на Божидар Данев? Кога най-накрая и за "не сме народ а мърша" ще настъпи просветление?


Гледам, гледам и си мисля...явно съм успял. Успял съм да обърна внимание върху долните брътвежи на 'работодателя' брат Василев. Щом като същите - моите цитати ги е извадила и Мария Шахъмова от "forumat-bg.com". А после разширеното и писание вече е препечатала и "Афера"?


Собств. инф.: Според аналитици еврото се е покачило и покачването му е резултат на държавните облигации на Гърция. Но гърците сега вече ги е страх. Защото можело и други държави да последват примера на Гърция. Например Португалия е също пред фактически банкрут. А у нас? Ами докато гърците емитират книжа навън. Т.е. събират външни пари за себе си - директорът на СБ у нас също тия дни емитира държавни книжа и то бая тихичко. Ама вътре. Явно за да бъдат изнесени когато му дойде времето навън. Нещо като Милен Велчев 2?


Собств. инф.: След натягане на отношенията Турция-Израел май започва oбтягане и между Турция и САЩ? Посолството на САЩ в Турция, според "Джумхюриет" било разпространило заявление, че нямало нищо общо с организацията "Ергенекон", която се обвинява в подготовка на военен преврат срещу властта на Ердоган. Ама поводът? Не, не е "гузен негонен бяга". В турската преса се бяха появили съобщения, че автомобил на генералното консулство на САЩ в Истанбул е бил забелязан на територията на секретния военен обект в Пойразкьой, който пък фигурира из документите по съдебния процес срещу военните от "Ергенекон". www.cumhuriyet.com.tr (Не знам защо страницата в момента вече дава грешки и може да се види само кеширания и вариант).

2 Февруари 2010г.

Наричаме ги Черните врани. Идат, движат се вкупом - съдия-изпълнител, полицай, вещо лице, ключар, сотаджия и тъй нататък. Налитат на жилището ти, без значение дали си там, или те няма. Разбиват вратата, влизат като вандали, неканени. Сменят бравата на апартамента и го запечатват. Монтират СОТ, за да го пазят не от крадци, а от стопанина му...Питам нашествениците: “Вие кои сте, хуни ли сте някакви? Кой е тука съдия-изпълнителят? Защо не ми изпратихте по-рано изпълнителен лист? Ами кой е тоя господин?” Това е собственикът, казват. Не вярвам на ушите си: един непознат притежавал дома ми - моя дом, който съм купила аз и в който живея от 13 г. Да, този човек не бил платил за жилището и стотинка, но - какво от това? - той имал право върху него , а не аз. "Tруд". Не, не е роман на Хичев, така де, Хичкок, (Хичев изнася после труповете ни за САЩ). Това е демокрацията, за която тръбят наляво и надясно от Държавния департамент на САЩ. И работещата им пазарна икономика е. А как реагира на бандитизма "не сме народ а мърша"? "Разговаряме подробно със седмина, те също предпочитат да останат анонимни. “Живеем в мафиотска държава - казват. - С решение на съда ни правят клошари. Кой знае какво още могат да ни направят.” Как какво? Като си умрете, Хичев ще ви изнесе в САЩ за фарма и козмо-компаниите им. Това ще ви направят, щом ви е страх и искате да сте анонимни. А иначе аз още ехеее, преди години ви предупредих, че това, което най-бърка в задника на МВФ и СБ е, че сме имали собствени жилища. И че явно е, при това положение, че всичко ще е насочено натам - ограбване на жилищния и поземлен български фонд. Парите те вече задигнаха, каквото можаха преди джипаджиите на Божидар Данев да профукат останалото по яхти и сафарита.


Я виж ти! Старите, класните агенти вече негодуват срещу творенията си? Ето цитат от днешната проповед на агента Димитър (Кеворк Кеворкян) в "Труд": "Обаче как са зацъркали после мишоците - никой не може да каже. Около всеки силен човек има силно мише църкане, как влияе то на Бойковия слух все още не е известно. Във всеки случай, никак не е безобидно". Не, тук става дума за друго - за "бият нашите" става дума, ама наблюдението за силната личност и мишоците все пак е разкошно.


Сега да продължа вече за мишоците на Божидар Данев, назначени за капиталисти. Едно време в "Мъжки времена", героят на Николай Хайтов беше казал: "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш". Мишоците на Божидар Данев щели да протестират. Ама не ги пуснали гръцките митничари и те се върнали. Днешният ченгесарски "Труд" пак ги навиква в стил "Сюлейман безумний сочи върха пак и вика: "Търчете! ...". Не ви ли звучи така? Ето: "Всички сме гневни на граничния терор, но не всички можем да излеем гнева си, като го превърнем в пари. Бизнесът обаче може. И ще е добре да прецака византийците. ...Часовникът цъка, уважаеми бизнесмени!". Край на цитата. И да цъка и да не цъка - като църкат мишоци и 'бизнесът' им ще е миши - да грабнат нещо и да се изпокрият в дупките да си го ядат сами. Край за мишоците. Че ми стана гадно в устата и трябва да се изплюя.


И така: на вниманието на Държавния департамент на САЩ. Преди пак да започне да лъже света каква демокрация само върлува тук: След като заляха и Ана Заркова с киселина, след като пребиха и Огнян Стефанов с чукове. След като застреляха ...дообре бре отворко на държавна ясла. Добре бре Гого - да не ги броим убитите нежурналисти - писатели. Ама я сега бре Гого - долни ми Лозанов, обясни ми що за демокрация в стил "Отворено общество" е това? "Централният офис на телевизия „Скат" в комплекс „Зорница" Бургас е бил нападнат с коктейл „Молотов" десет минути преди 2.00 часа, тази сутрин, съобщи агенция „Фокус". „Възпламенителната течност е била по фасадата на сградата, вследствие на което са изгорели климатик и щори. Присъстващите нощна смяна служители са успели да угасят пожара...". Пък и дон Цецо да ми обясни като как я е овладял тази пуста организирана престъпност?


Властта даде пореден старт на е-правителството. Спират плащанията за досегашния сайт, но ще се похарчат още 20 млн. лв. "Сега". Вай! Какъв само светъл пример за далавери даде никитовасилев. И как само никой и за нищо не го търси да отговаря днес. То кого ли търсят да отговаря и за какво ли го търсят герберите я? Всичко беше врява и мъгла. Сега от гърба на останалите все още по териториите на трите американски военни бази ще им смъкнат нови 20 млн. За да си ги делнат помежду си под мотото мъни фор нотинг. Бизнесменки като дамата на не знам колко си служби Безуханова да речем.


Днес повечето ни мазни медии дружно крият, че янките пак са ни обрали. И "Сега" и "24 часа" ми дрънкат за някаква си БТК, като визират миналата година. А БТК, още престъпникът Николай Василев я хариза на великите инвеститори от САЩ и Англия. После те я прекръстиха на бТК и накрая на Вива вече незнам си какво. Та, вижте само манипулации: "42 млн. лв. печалба от продажбата на имоти е направила БТК (сега "Виваком" - бел. ред.)през миналата година". А "чичо Данчо", позовавайки се на в-к "Стандарт", отдавна информира, че вива незнам вече какво си разпродава имоти у нас за да си плати американската АИГ, която е действителния собственик, заема си към американското правителство, който и беше отпуснат за да не фалира след тамошните им далавери.


А за да съм сигурен какво пиша, аз дадох на Гугъл да търси по "АИГ" и "виваком". И ето какво ми излезе на 5-та позиция: "Компании | "Виваком" събира своите услуги в една | Скоро бившият ...1 Окт 2009 ... БТК (сега мимикрира под ново име ВИВАКОМ) ще бъде препродадена след нова година, най-вероятно! И АИГ ще си приберат парите за ползване в САЩ ...www.dnevnik.bg/.../793453_vivakom_subira_svoite_uslugi_v_edna/ - Подобни" Край на цитата. Отивам аз по линка в "Дневник" и ... ами виждам, че няма такъв текст. Просто цензурата иво прокопиева или е изтрила статия, или коментар. Но че е трила цензурата е ачик ясно. Демокрация. Свобода на словото май му казваха от "Отворено общество".


Най-накрая намирам нещо интересно за цитиране и от "Фрогнюз". Не, не е от Огнян Стефанов. От истинския дисидент Петър Бояджиев е. Ама явно за него няма ни "Дойче веле" както за онази там продажна Мирела, ни ченгесарски трудовачки или още по-продажни монитори. Та, Петър Бояджиев пише: "В съвременна България, безспорно търговията с лъжи е най-доходната дейност. ...Един от емблематичните примери за доходност от тази търговия и водещ рицар в „Ордена на лъжата” е Андрей Райчев. Едновременно неговият случай може да бъде видян и като лакмус за това накъде върви българското общество. Колкото повече просперира активността на Райчев, толкова повече обществото затъва в блатото на корупцията и безперспективността. ...Райчевци не са дошли от нищото. Те идват от перестройката. Днес, 20 години след събитията от 1989 – 1990 година в по-голямата част от Европа перестройката е вече история и то исторически изяснена. Тя ще остане най-мащабната, за миналия век, манипулация". Тук, както се казва - но комент по новобългарски. Иначе го оставям без коментар.


И другото там - за Парамов и Костов, че били завършили една и съща школа в Украйна няма да го коментирам. И без да съм го знаел съм се досещал.


Днес в "Афера", освен препечатки е дала думата на някоя си Грета Коновска: "Кметове, общински съветници, частни фирми за сметоизвозване и директори на РВМС години наред действат като престъпна група и се облагодетелстват от проблема.Покровителите? - НВМС, министър, депутати. Вместо да отвлича вниманието на обществеността с умишлено поддържания проблем с домашните кучета, защо не сигнализира в прокуратурата за истинския проблем - кучешката мафия? ...Чакаме медията, която ще разрови огромната мръсотия на боклучарите в комбина с кметовете и контролиращите.Продължаваме да чакаме и да пишем.Толкова много пари изтекоха, толкова лъжи се изсипаха, толкова вреда се нанесе на цялото общество заради шепа крадливи боклуци, които живеят необезпокоявани, печелят на гърба ни и остават недосегаеми". Таакааа... темата наистина е сериозна и актуална. Аз също твърдя, че бездомните кучета се пускат организирано по улиците ни, а не се появяват от нищото. Но виж да ти го каже национален координатор е друго нещо. Въпреки че... абе притеснява ме този ченгесарско-адвокатски стил в писмото (без интервали пишат само те по навик, с мисълта да личи ако някой им подправя писаното).


Собств. инф.: Според Федерико Рампини от италианския в-к La Repubblica, в Давос се е състояла секретна среща на банкери с едничката цел обсъждане на стратегия за противопоставяне на плановете на Обама. Заговорът оглавили Брайън Мойнихан (Bank of America), Осуалд Грюбел (UBS) и Йозеф Акерман (Deutsche Bank). А съветникът на Обама, изпратен в Давос - Лари Самърс е заявил, че сражението едва сега започва да набира обороти.


Собств. инф.: В БЮРМ май ще свалят хората на българина ЛюПчо Георгиевски от власт. 12 партии (уау - и тия като нас) са подписали съюз, че се обединяват с цел сваляне от власт на МВРО-ДПМНЕ. Просръбския и уж по-червен СДСМ на Бранко Цървенковски е в основата на съюза. (Видях си грешката с ВМРО, но като се сетих какво твърди Вени Марковски, за това как агенти са създавали нашето ВМРО - реших да не я поправям).

1 Февруари 2010г.

Че със свободата на словото свърши и че медиите вече не са медии е факт. Явно заповедта по гарнизона е "Млък!. Ни дума за грабежа! Ни дума за икономика!". Не не говоря само за долния 'Монитор". Не знам Батков дали е собственик и на "Нова ТВ", но "Стандарт" и днес е тооолкова безсмислена куп хартия. Тоолкова безмислено преразказва предаването на подлогата на властта Ризова, че просто е грозно чак. Да, и аз гледам, за да мога после да пиша от първо лице. И видях и как Младенов дрънка глупости, че имало корупция в МО. Не, аз зъм сигурен, че има корупция. И съм обръщал внимание на купища факти, изнесени във в-к "Сега". (Не от ГЕРБерите, а бая преди тях). Но защо ГЕРБерите само дрънкат вече седми месец? Защо до сега един бе, един държавен чиновник не стигна до съд? А, да. И оня там грабител на Световната банка. И него днес ми го преразказва "Стандарт". Пък аз се питам едно. Толкова ли е тъпа Цветанка Ризова? Или толкова полегнала на властта (всяка власт до сега)? Защо тя не обърна внимание на грабителя от Световната банка, че просто и нагло лъже? Олигархията у нас не искала еврото. Точно обратно - олигархията го иска - справка мераците на Божидар Данев. Като имала Цветанка Ризова 5000 лева спестени, и като сме сменели лева с евро - пак щели да и останат същите пари в евро. Боже! Полегналата Ризова доволна! Спи народе! А че всъщност с ЦЕНИТЕ в евро изработи олигархията всички европейски народи до сега? За това ни Дянков казва, ни Ризова пита. Как ще се закръглят евроцентовете е въпросът. И немци и гърци се питаха, пък си ги обраха. А, да, Ризова се цъклеше и явно верваше на оня там мошеник от Световната банка, докато ни залъгваше как като закриели ГЕРБ болниците ни, после с хеликоптери щели да ни извозват. А, да, и какви линейки бил внесъл само директорът на Световната банка! Та те, линейките, били с повече техника отколкото имало в болницата! Браво! Остава и с повече лекари да са. И на тази дивотия Ризова явно верва. Пък изглежда и "не сме народ а мърша" пак верва.И в "Труд" нищо, освен някакви там защити за лиловаците. Но виж в "24 часа", Валери Найденов все още е с мнение и е откровен. И слава богу, че мога още да споменавам някое по-известно мъжко име, без да се сещам за приятеля на Стоичков Путко Мафани. Та ето какво пише Найденов: "Що е рецесия? Когато съседът остане без работа. Що е депресия? Когато аз остана без работа. А що е възстановяване? Когато Симеон Дянков остане без работа. Изглежда, анекдотът не е съвсем без основание. Г-н Дянков носи традициите на Световната банка, която дълги години изнудваше болните държави да си приватизират водния сектор. ...Водната приватизация е една от причините, поради които консерваторите в Англия паднаха от власт. В Боливия фирмата “Интернешънъл уотър”(ИУ) предизвика бунтове и революционна смяна на властта. Оттам ИУ дойде в Източна Европа, навсякъде изтегли десетки милиони кредити и след 2 г. изчезна заедно с парите. Същото стана и в София. Преди 3-4 г. фирмата за мониторинг на концесията “Омонит” изнесе потресаващи факти - оказа се, че шопските салати се осчетоводяват като инвестиции. Имаше и данни за сериозни документни престъпления, работата стигна до прокуратурата, говореше се за разваляне на концесията, но въпросът бе решен принципно - фирмата за контрол бе изгонена. И сега никой не знае къде отиват парите ни. ...Един от мощните фактори на българската рецесия е приватизацията на естествените монополи и публичните услуги.Без да създават каквато и да било нова стойност, чуждите компании източват все повече пари от гражданите и ДКЕВР не е в състояние да ги спре. България прилича на човек с отворени вени, който постепенно губи цялата си кръв. ...Примерът със “Софийска вода” е показателен. Докато предприятието бе общинско, гражданите плащаха по 14 ст. на кубик и въпреки това ВиК “София” успяваше да обновява мрежата и да бъде на печалба. Сега водата е 1,50 лв. и въпреки това “Софийска вода” е затънала в дългове, които ще изплащаме десетилетия. ...И не последно място е въпросът за националната сигурност - ако обявим язовирите си на търг, кой ще ги купи? Бас държа, че фирми от Турция и Гърция ще наддават два пъти по-дълго. Край на цитатите. А може би това е целта г-н Найденов? Продажниците ни да допродадат за жълти комисионни и водата ни на чужденците. Аз открито твърдя, че ГЕРБ се оказа най-марионетното от всички марионетки до сега правителства. Не, не само защото ни набута самият директор на Световната банка за баш батак тефтероолу. Не само. Не само подскачанията на задни лапки под свирката на Ричард Морнингстар. Не само. Не само даренията ни за турски фирми (-10 % за всички български фирми, на които Дянков не плаща и + 30% за турската "Мапа Ченгиз" да речем). Не само. Списъкът е дълъг. Но се помни лесно. Защото заглавието му е продажничество.


Явно Интернет наистина остава единственото място откъдето вече може да се научи нещо. Щом не само "Афера", но и в-к "Сега" е започнал с препечатки от Интернет само за да е интересен? Всъщност проектът, откъдето е препечатан текста "В България европейските програми са известни основно със САПАРД, кръгове, обръчи, алъш-вериш и спрени финансирания, но всъщност съществуват европрограми в изключително голям брой дейности, много от които свързани с младежта. Именно там човек може да види някои от хората, които в бъдеще ще се развият до водещи политици или учени, но също така и голям брой чудатости, абсурди и чешити..." е твърде интересен проект. Жалкото е, че друго интересно няма в "Сега". Защото "Данъчните облекчения вървят заедно с куп изисквания" си го знаем и без "Сега". Както и си знаем, че хампарцумянките са сборище на ченгесари и съпруги или дъщери на ченгесари, и е близко до ума, че "Заради кризата банките инвестират повече в сигурност срещу обири". Че няма да инвестират в бизнес-проекти я.


Собств. инф.: Понеже в момента вървят здрави войни на търсачките в Мрежата, да ви информирам как китайската търсачка "Байду" повишава общата култура на китайците. Та, "Байду" си имала и раздел като Википедията. По-точно като "Често задавани въпроси". И там имало въпрос "Защо царя е продал Лас-Вегас на Америка"? Има се предвид явно защо руския цар е продал Аляска на САЩ. Имало и въпрос "Как да различим янки от руснак". Отговорът бил, че САЩ, понеже са били колония, затова ce били измешани потомците на емигранти от Европа c негри, индианци и мулати. Затова, за да отличиш янки от руснак, било достатъчно да познваш отличителните черти на руснаците. А на въпроса за особеностите на характерите при немци, французи, англичани и руснаци пишело, че немците били сериозни и строги, французите романтични, англичаните - образец за правила за поведение а руснаците - груби и буйни.


Собств. инф.: Та да продължа с малко хем сериозни, хем весели мои си информации. Че с тези наши продажници, наистина може и да психясаме, не само да ни оберат. Та, във веригата магазини "Тагет" в САЩ за един долар можело да се купи глобус. С държавите по света. Хубаво. Но на глобуса нямало държавата Израел. Пишело Палестина. Мяу! Дали е грешка или прогноза?


Собств. инф.: Докато ани скандалич упорито ни натяква да си дадем и последните стотинки за есемесчета за м-тел и за хаитянчетата, полицията в Хаити е арестувала 10 американски граждани, които в мътната вода са се опитали да изнесат нелегално към 30 хаитянчета.


Собств. инф.: Типично за цинизма на Държавния департамент на САЩ е не само да нарича бандитизма в България с думи като демокрация и работеща пазарна икономика. Пък Пожарникаря да дрънка из Германия, как в България "Колегата Цветанов вади трупове с багер". Ето пак пример за цинизма на Държавния департамент от вчера. Хората на Хилари Клинтън били заявили, че продажбите на американско оръжие за Tайван щели да способстват "за укрепване на безопасността и стабилността" в отношенията между Китай и Тайван. Уау! Странно защо Китай е обявил ред ответни мерки спрямо САЩ? Защо не разбира каква само демокрация и работеща пазарна икономика му готвят от Държавния департамент?


Собств. инф.: Не кой да е, а Джордж Сорос е посъветвал в интервю от Давос да не се пренебрегват държавните облигации на Гърция. Просто Гърция щяла да направи всичко възможно за да продължи да получава изгодни кредити от ЕЦБ и да остане в еврозоната. Значи? Значи, докато директорът на Световната банка ни натяга по пълна програма тук, гърците пак ще имат парички за да си купуват българки за слугини. Браво!


Собств. инф.: Докато нашите ченгесари-хотелиери клечат и чакат да им паднем на луксозните цени, Турция е обявила, че за миналата година е приела с 1 милион повече туристи. 32 006 149 чужденци са посетили миналата година Турция, според турската статистика. И въпреки, че и турците са забелязали, че средният турист бил "поевтинял" (оставял средно по 664 долара през 2009 вместо по 709 както е било през 2008г.), тайната на успеха им била, че са свалили навреме цените на услугите си, пише в-к Сабах.

29 Януари 2010г.

Днес няма нищо! Нищо сериозно из мазните 'медии'. Е, лихвите по заемите у нас скачали, докато по света падат, но това не е новина. Това си е за Народен съд! Днес всички ни информират за поредния 'легален' начин за публично разсъбличане и публично приучване на българката да слугува гола на Запад. Да, отворкото Гого явно наистина получава огромни наши парички за да развращава. Защото т.нар. конкурс за мис естествен бюст беше излъчван по т.нар. прайм тайми (О, неразумний юроде). Та днес из мазните медии пак снимки, снимки на цици. Това е. Аз май ще трябва да открия еротичен сайт, за да съм в тон с решенията на МВФ, СБ & "Отворено общество" за съдбата на България. Иначе ще трябва да хващам чашката? Защото пък в "Новинар" точно в рубриката им 'Икономика' се мъдри заглавие 'Всеки пети столичанин посяга към чашката редовно'. Г-жо Боруджиева, явно у нас вече се заговори за икономика. Явно.


Няма наши, няма ваши, разбера ли, че някой влиза в такива схеми, го махам веднага. И внимавайте, Цветанов дебне. Taка "Труд" информира за тайната сбирка на ченгесарите от ГЕРБ с Пожарникаря в сряда. Сега остава и да видим като как Цветанов дебне Лъчо Мозъка, здравния Нанев и цялата там мафия, която ни изнася за органи в САЩ. Да напомня, че в мафията е, естествено, и човекът на мафиански - Антоан Николов. Абе китка са ни т.нар. десни. Китка за Народен съд!


Яяя, Николай Колев - Босия си е променил мнението за времето на Тато!? "Друг е въпросът какво е било преди преврата. Тогава, макар и съвсем идиотски, но имаше стратегия и програми, които можеха да бъдат анализирани и разгромявани, защото нямаха нищо общо с реалностите и истината". Тук има цели два момента, които си струва да изтъкна. Думата преврат. До сега само аз така наричах бурната велика дайновска и андрейрайчевска десетоноемврийска революция. Второто вече за Босия си е голям напредък. Да признае, че все пак е имало стратегии и програми. А сега, казва Босия в "Афера": "От 20 години заклинанията се променят с всеки дошъл на власт. Общото е, че всички разчитаха само на фокуси, а не на стратегия, програми и кадри. Всички бъркаха в ръкавите и вадеха джокери като Мистер Сенко, с надеждата, че никой от публиката няма да разбере мистификацията. Повтарям. След 10 ноември това правиха всички правителства без изключение". Г-н Колев, когато целта е да се граби и унищожава - какво може да се очаква от една антинародна власт? Че нали ако бяха власт на българите и за българите, до сега да са изритали и ЧЕЗ и Софийска вода и Икуест и Вива...Ама нали са марионетки на тях, на англосаксите - омилкват им се и си чакат да се накрадат като Миронов, Александров, Павлова и т.н. и да станат граждани на САЩ. Питам Ви г-н Колев, как да хукне полицията и да разгони циганетата, които вече за 19-ти път нападат български влакове с камъни, като самият американски посланик тичаше да спасява мародерстващите цигани от народния гняв в с. Мечка. И вместо, както даже едни бюрманци го направиха - да натирим американския посланик, лекета като брат Василев призовават да бъдат натирени и последните достойни българи и българки извън България. Пфу!Накрая и нещо за настроение. Ето каква сериозна 'новина' на мазните ми привлече погледа: "Канят Путко при Стоичков". Чудех се кой пак "съм тайм люн, съмтайм уин". А то: "Бившият президент на южноафриканския „Кайзер Чийфс” с ужасяващото за слуха на нежния пол име Путко Мафани може да стане пресаташе на „Мамелоди Съндаунс”. Това е отборът, чийто треньор е Христо Стоичков". Край на сериозните, според явно съюза на журналистите в България, новини.


Телевизиите? Ами разбрахме, че продажниците български от ДКЕВР били много. Адски много. И получавали по 4000лв. месечна заплата! И някакъв ГЕРБер се изцепи, че заплатите им не трябвало да се намаляват защото видите ли 'можело да бъдат купени'. Абе аланкоолу от ченгесарския батальон! Че те са си купени! Да си видял за тооолкова години Шушулов и за вече една година Ангел да са защитили интереса на българите? И понеже Ангел явно Цветанов не го дебне, аз заявявам: И тези са за Народен съд! И шушулов и ангел и останалите от ДКЕВР, КЗК, КЗП и КРС. Апропо, какво стана с оня за когото Беновска твърдеше, че и е поискал 200 000? Даа, явно Цветанов дебне само на думи. То вече за какво ли да му вЕрваме на Пожарникаря? "Добър вечер, но това е положението". Да бе! Така ни поздравиха снощи от синия екран.


Снощи по програма трябваше да е другата дама на 'Канал 3'. Ама я нямаше Лили Маринкова. Незнайно защо Сашо Диков си повтори своето си предаване от миналия петък '5 за 4'. Е, поне този път можах да запиша това, което каза Димитър Иванов за СБ и директорът и у нас. А той каза открито, че Симеон Дянков работи против България. Информира ни и че даже на сайта на Световната банка критикуват Симеон Дянков за способностите и действията му. (А Пожарникаря ни го натика за баш батак тефтероолу). Изобщо завършвам прегледа на важното за деня с думите за проф. Димитър Иванов "За 20 г. преход не се научихме да издигаме кадърните". Ама това май сте го чели вече? Май тук? Май не един път?


Собств. инф.: Ами сега? Какво ще си инжектират из устните и бузите богаташките и мутресите? Янките пак невротизират света. The Washington Post е пуснал статия, в която обяснява как от Ботокса терористите можели да извлекат ботулиновия токсин. Вещество, което иначе се отделяло от бактерията Clostridium botulinum. Ама за извличането му, обучава терорирстите близкият до ЦРУ "Вашингтон пост", трябвало да се изкупят към стотина опаковки ботокс, всяка на стойност към 400 долара.


Собств. инф.: Към април се очаквала военна операция за "консолидиране на Косово". Т.е. разгром на северните сръбски краища. А пък сърбите са публикували гледам в Интернет песнопойки с песни на сръбските партизани от време оно. Интересно звучи "По шумама и гораме" (По долинам и по взгорям на сръбски). А руският експерт по Сърбия Петър Искендеров е написал статия "Новите балкански войни са вече на прага". Пу, пу, да спи зло под камък.


Собств. инф.: Гърците се радват на изненадващо добрия ход на правителството си. Само за последните два дни доходността на емитираните от правителството държавни облигации е нарастнала с един процент. И вече е 7%. Изобщо Йоргос Папандреу явно не е Симеон Дянков.


Собств. инф.: Според турската държавна статистика Турция вече е 72 561 312 души. (Уау, как пък не е умрял или родил се някой в момента на преброяването)? Но фактът си е факт. Там, където стъпа МВФ населението мре - България. Сега и без болници оставаме. А там където изгониха МВФ, населението расте. Само за една година Турция е нарастнала с малко над един милион турци. При това обърнете внимание - половината турци са млади и под 29 години. И още един любопитен факт 18% от населението на Турция живее на един хвърлей от България - в Истанбул (12.9 млн жители).
28 Януари 2010г.

Не мога да повярвам. Явно мазния "Монитор" вече е останал само с мене като читател. Затова и вече е по-откровен: "Българите получават все по-малко от това, което произвеждат, показва проучване на Икономическия институт към БАН. Едва 30% от добавената стойност отива при самите работници, отчетоха вчера експертите. Според тях заплатите видимо изостават от повишаващата се производителност на труда". Грабеж. Грабеж е точната дума за случващото се на "не сме народ а мърша". За да има за божидарданевите джипаджии и яхтаджии, назначени за капиталисти само защото са били я доносници, я друг вид ченгесари.


А, да. Грабеж с пиар. За малко да забравя старанията на куп работещи момичета с къси полички. Аз нали ви казах, че ЧЕЗ и другите ортаци в грабежа на ДКЕВР и омбудсманина ни плюс всякаквите КЗП-та вече се готвят да ни одерат по две-три кожи за 4 само дни с минусови температури. Ето, снощи слушам по мазните битивита как чуждите ЕРП-та ни подготвят. Основна 'новина': С 30% представете си било нарастнало потреблението на ток спрямо ...??? Ами спрямо Нова година казаха най-безсрамно четящите 'новината'. Ама че по Нова година имаше не 4 а цели 7 дни с по над 20 градуса в плюс? Е? Как няма да е с 30% нарастнало потреблението на ток, след като при 20 и кусур градуса плюс, едва ли има идиот да си включва и печка да се топли? Нее, на това Ангел от ДКЕВР му казва основание за повишаване на цените на тока. А омбудсманина ще го облече в законови форми. И ще ми обясни какви са общите условия на грабежа. Пфу! Долни грабители!


А баш фанфарона на грабителите!? Баш ченгесарина от ливанския сектор на КДС? Великият грабител и угробител на завода ни за хладилници? Неплащащият ни заплати ни осигуровки капиталист? Ами той дава акъл! От къде? От трибуната на агента Бор! Ето: "Нека изнасяме работна ръка и екологични храни". Алоо, бандитино ниедни! (Имам предвид далаверата му с фреона). Грабителю ниедни! Че вие - назначените за капиталисти ченгесари друго знаете ли бре? Освен да продавате майките си? Че вие отдавна изнасяте българките за секс робини. Циганетата за стволови клетки и онова, което си твърди, че е от мъжки пол - за пушечно месо в Кандахар. Накъде още износ!? Толкова ли ти пречим бре грабителю божидарданевски?


Иначе сподвижникът на Божидар Данев в грабежа, с писанията си ни светва какви умници ни управляват: "Един (Димитър Иванов) отбелязва, че не можело с индиректни мерки да се лекува кризата, но не казва кои са директните. Изглежда е над тези неща. Друг, доскорошен авторитет (Ивайло Калфин), поучава, че бизнесът не бил запознат с това какво са иновации, т. е. той, просветеният, знае, ама мълчи. Президентът заключава, че икономиката ни била енергоемка. Ако не се лъжа, още другарят Живков беше констатирал това през 70-те години на миналия век. Един (пак Калфин) плаши, че България ще плати след време цената за своето поведение. Друг (Трайчо Трайков) бодро ни облъчва с надежди, че тази година ще бъдем на първо място по преки чужди инвестиции. Сред кои страни и ще си подаде ли оставката, ако не сме на първо? Не го ли е срам икономическия министър да се хвали, че “администрацията е останала ефективна”, когато именно заради некадърността и лакомията й България е на последно място по усвояване на еврофондовете? Единствената констатация “на място” беше на премиера - “никак не съм оптимист, че кризата ще си отиде”, каза той. ...". И ето го великото творение на ченгесарския 'бизнесът настоява': "Както ние пускаме без ограничения френски вина, датско сирене, германски машини, гръцки маслини и т. н., така и те не следва да имат право да спират нашите граждани да работят законно в техните страни". Ами да. Слугини в Гърция. Полуголи мацки из аквариумите със змии из Италия. 'Бригадири' в САЩ. Пък иначе уж студенти тук (скрита безработица всъщност е по-точното тълкуване). И вижте го само как си признава некадърността тоя грабител български: "Нито можем да произвеждаме компютри, нито машиностроенето ни може реално да излезе на международния пазар, нито химическата индустрия може да бъде лицето на българския износ, нито туризмът с това ниво на услугите може да донесе приходите...". Ами така е. Прав си ченгесарино. Нали вие ни докарахте до тук? Нали Юлиан Генов крадеше правешките заводи за компютри, пък после ни поучаваше на морал докато налиташе с бухалка на бременна жена. Нали ти ченгесарино угроби не само хладилния ни завод, пък сега немските либхер не са ни по-качествени, ни по-евтини от българските 'Мраз'. (Аз имам 'Мраз' от 40 години! И си работи!). Нали хотелиерите до един са ченгесари и затова и туризмът ни е такъв - перачница на ДДС и наркопари. Пфу! Не те ли е срам да се появяваш изобщо? А наглецо? Че и да ги говориш такива?Виж, основната си функция на мазна подлога "Монитор" си я върши. Ето Пожарникаря ходи в Германия. Там явно нещо му казаха за руските тръби и за руската АЕЦ. Пожарникаря се върна от Германия и ..."Възможностите за сътрудничество между САЩ и България при реализиране на енергийни проекти в страната ни обсъдиха вчера премиерът Бойко Борисов и новият посланик на САЩ - Н.Пр. Джеймс Уорлик. Срещата им на "Дондуков" 1 продължи близо от час, съобщиха от правителството". Те така е с марионетките. Трябва да се допитват до господарите си.


Гледах я снощи по мазните медии онази там Попова. Слушах я какви само ги дрънка и как никой, ама абсолютно никой, освен, представете си един от баш ченгесарите, не и противоречи. Да, пак Христо Бисеров каза за голия цар. "Уникално творение" нарече депутатът от ДПС Христо Бисеров възможността прокурорът да назначава резервен адвокат, ако наетият от разследвания не се яви, за да не се бави делото. А става дума за това, г-н Николай Колев - Босия, че при татово време не можеха да те осъдят само по донос и по свидетелства на милиционери в съда. А сега, по време на демокрацията, която ни връхлетя, благодарение на янките и отворковците - вече може. Пиночетската диктатура си настъпва бавно но сигурно. Нали г-н Уорлик? Това е демокрацията Ви? "Според поправките обвинения вече ще могат да се повдигат и само при анонимни показания или по данни, събрани със специални разузнавателни средства. "Да се проверяват анонимните сигнали е добро предложение, но директно да се образуват обвинения си е направо страшно", коментираха депутатите от опозицията. Представителите на ГЕРБ и "Атака" обаче одобриха предложенията от правосъдното министерство". При Тато, г-н Колев с ник Босия, анонимките се разглеждаха само от КДНК и другарския съд. Но виж днешните главинчевци дето се задават...Бррр... Сега ще гледаме как власт без кръв взета, с кръв се пази. 1925 се задава на хоризонта. След като е очеваден грабежа, след като е очевадно, че нищо не се създава а само се руши и краде? Не виждам кой още ще вярва на Държавния департамент на САЩ и на "Отвореното им общество", че всичко е наред и ...спете спокойно без заплати, за да има за нашите джипове, яхти и курви.


Боже мой! Колко точно са грабителите ни, обслужващи и външната на евроколхоза граница? Вижте един факт и се замислете: "1500 митничари са на тръни и се чудят дали ще запазят работата си. Шефовете на Агенция "Митници" проверяват дали дипломите им за висше образование не са фалшиви. Вече е изпратено запитване до Министерството на образованието за общо 1500 тапии, които дават висше образование на митничари, научи "Стандарт". Хубаво. След като за 1500 се проверяват дипломите, колко са общо фашистите, шпертплатите, пурите и прочие унищожители на българското. Колко!? Питам без да питам колко са пък агентите на короната. Че за тях 'юпито' каза 'секретно е'. А другото 'юпи' уж обеща да не е секретно, пък пак всичко, свързано със западните ни обирджии е секретно. И така - 70 000 са нищонеправещите на подчинение на дон Цветан. И само за 1500 има съмнения, че са "Напазарували си тапии, за да заемат шефски постове". Ама не от ония 70 000. Тия са на подчинение на Директора на Световната банка. Тия са други лапачи. Боже! Колко са общо хрантутниците на гърба ни? След като само за 1500 има съмнения за фалшиви дипломи? Едва ли чак всеки втори е мошеник? Или, за да скрият щата, сега ще ни разправят от пиар агенцията на Дамянова как всички са мошеници? Не бе. Мисля си. Мисля си на кое точно от Държавния департамент казват работеща пазарна икономика?


А какво вършат тези, дето са ни на гърба? Ами нищо не вършат. Доказва го и поредната жалба из медиите: "Благоевградският шофьор във фирма “Динамик такси” Емил Илчев за периода 12-21 януари депозира в Първо районно полицейско управление - Благоевград 6 жалби за побой над него от трима колеги. Вместо да ми помогнат и спрат извращенията над мен, полицаите ме посъветваха да изведа биячите извън града и да се саморазправя с тях по мъжки, което ме озадачи, разказва битият Илчев. Освен това ме предупредиха, че ако не си намеря поне един свидетел на побоищата, нападателите ми имат всички шансове да ме осъдят, обясни той пред “Струма”. Браво бе 70 000! Няма ли да попушите из градинките? За още заплатки? Или ще отидете далаверка да завъртите?


Телевизиите снощи? Ами освен изцепиците на енергограбителите за 30% по-високо потребление на ток спрямо 20-градусовите жеги по Нова година, фенката на Лилов - Татяна Буруджиева се зарадвала. Че се говорело вече за икономика у нас. Нали видяхте за каква икономика се говори? Българите вън от България! Нареди брат Василев. За такава икономика се говори явно г-жо Буруджиева. Предай му на Лилов до къде ни е довел Центърът му. Виж иначе и Михнева я е чула явно Буруджиева. И брат Василев сигурно е чула. Защото и тя заговори за икономика. Боже! За 'юпитата' от Лондонското сити ставаше дума. За Икуест - големият английски инвеститор в боклука. Та, типична биография на божидарданювец се оказа биографията на Крумов - босът на английските 'юпита'. Бил агент - станал капиталист. "Има ли прокурор" питаше Михнева, визирайки кражбите на ДДС и далаверите с имоти на бившият агент на ДС и настоящ 'инвеститор' от лондонското сити. Няма прокурор, щом е наше момче, г-жо Михнева. Не го ли разбрахте за 20 години грабеж най-накрая? Прокуроруът служел най-много да посъветва своите да стоят по-далеч, ни светна пък агента Димитър (Кеворк). И още от говоренето за икономика на Михнева? Ами разбра се, че секача рилски вече продавал български декари за свое си джобче. Пфу! Лилов! И ти си за Народен съд - да знаеш. Ти ги тъкмеше тия продажници.


Собств. инф.: Докато опериращите на гърба ни хампарцумянки ни обират и се сливат една подир друга под носа на т.нар. КЗК, вчера в Давос, в речта си при откриването на срещата на билдербергите, Саркози е поискал нови международни правила за световните грабителки (т.нар. банки). Той напълно е подкрепил Обама, който отчаяно търси съюзници във войната си със световните миленвелчевци, георгикрумовци, николайвасилчета и хампарцумянци. Изказал се е и основния съюзник на Обама днес - милиардерът Джордж Сорос (още се чудя защо с неговите пари отворковците у нас провеждат противна на неговите виждания политика). Който също е заявил, че банките трябва да се разбият. Защото "сега са твърде големи, за да си позволят да рухнат". Банкерите от банките, e казал Сорос, получили държавни пари като помощ за да не фалират, твърде бързо си повярвали, че имат заслуга за тези държавни пари. И са побързали да се самонаградят с огромни бонуси. Абе като у нас с божидарданевците. Угробиха ни и сега си джиткат по разни острови с яхти и курви. Че някои наглеци като Красимир Дачев, даже с награбеното и в Космоса искат да ходят. Пфу!


Собств. инф.: Нямало да протестират гръцките фермери ли? Ами докато "не сме народ а мърша" си трае, гръцките фермери вече си извоюваха 5.5 милиарда евро! И на тях и това им е малко. Да, пак да повторя - 5 500 милиона евро! А за какви пари се говори в България? (които пари и тях Симеон Дянков увърта и не превежда). "Естествено, всичко се върти около парите. Вчера Мирослав Найденов увери, че догодина парите за животновъдите ще бъдат дори повече от исканите от тях 90 млн. лева. И по-точно - 135.7 милиона. А през тази година, заедно с пуснатите вчера пари, сумата е 84 милиона лева". Видяхте ли!? Цитатите са от декемврийските 'преговори' между български протестиращи и герберски управници. Нашите протестиращи искали 90 млн. (Вярно само животновъди, ама и по три да умножим заради растениевъдите и останалите там гледачи на калифорнийски червеи пак иде реч за вижте какви пари). За триста-четиристотин милиона и то левчета иде реч у нас. Срещу 5 500 милиарда! И то евро за същата по територия Гърция. (Да не говорим, че половината Гърция е в камънаци). Професоре! (Небългарска подлого). Защо ли гръцката жандармерия не хуква да си бие протестиращите? Дали пък не се усеща, за разлика от нашите си жандари, че хляба им идва точно от тези там протестиращите с тракторите?


Собств. инф.: След като показа, че може и без бандитите на МВФ и СБ, сега Гърция се опитва да играе руски номера на евроколхоза. Сиреч ние пък ще се обърнем и ще играем с Китай. Да, вчера в Гърция пристигна не кой да е, а оня дето не благоволи да ходи в Давос - китайският император Ху Цзинтао. Да, на цяло тридневно посещение. За какво? Ами китайците са поискали ни повече ни по-малко, дял от гръцката национална банка. Засега гърците като контрапредложение им тикат от ония - държавните си облигации. Плюс се очаква да се подпише онова споразумение. За което единствен аз още ехее кога ви информирах. За 35 годишната аренда на главния търговски терминал на най-голямото гръцко пристанище Пирея, който минава в китайски ръце. Вай! Колко близо дойде Китай! Чадърите вече няма да струват 2лв. за брой ами 2 за лев? Плюс бонус патка по пекински?

27 Януари 2010г.

Наистина ли сме най-долното племе поне на Балканите? Вчера Ви информирах, как за разлика от нашите или бездействащи, или участващи в далавери 70 000, сръбските открито са заявили, че няма да бият народа си защото няма какво да яде. Днес гледам някакво леке е написало, а други лекета са го публикували в "Стандарт": "Има цял арсенал от санкции, с които да накараме Гърция да си озапти фермерите". Абе продажнико долен. Гърците не са като нас да се оставят да ги грабят колкото могат разни божидарданевци в съюз с агенти на короната и 'инвеститори' като Виванезнамвече какво си. Ние не само послушкахме МВФ когато ни каза, че трябва да умори 1/3 от българите. Ние даже си домъкнахме служителите на най-противните световни грабители - тези от Световната Банка, да ни грабят директно. Е, гърците скачат при всяко посегателство. И са прави. Това че МВФ и Евроколхоза са си наумили да доограбят Балканите (те са и в Румъния сега точно с тази същата цел) е факт. И ние, вместо да кажем едно аферим ефенди Ердоган, че изгони МВФ, вместо да кажем едно ехаристо на гърците, че ни учат какво е да си Народ и да имаш достойнство като Човек - сме тръгнали да искаме някой да набиел протестиращите. Пфу! Това ли ни е проблема бре продажни 'професоре'!? Не виждаш ли че няма никаква икономика вече по териториите на трите американски военни бази? Не виждаш ли, че Божидар Данев пак се уреди да взема от нас, за да има за неговите там джипаджии и яхтаджии? Да взема без всякаква отговорност, или поне обещание за нещо си. Когато гърците скочиха да защитават залятата с киселина българка ни беше добре. Въпреки, че никакво леке не скочи да защитава Ана Заркова, като я заляха у нас. Нищо, че е даже ченгесарска щерка. Никой не скочи да демонстрира тук тогава пред 70-те хиляди нищоневършещи и те и до ден днешен се правят на утрепани като стане дума за тежки престъпления даже. А сега ще скачаме да озаптявали гръцките фермери. Прав е бил дядо Славейков с "не сме народ а мърша". Няма ли да поиска Пожарникаря и американски томахавки да засипят Гърция? Хайде! Действайте! Подлоги! Вижте само какви текстове са извадили от форумите български в друга 'статия' пак от "Стандарт": "Не, не можем да споделим радостта от класовото осъзнаване и активната борба на средните и дребните фермери в родината на Сафо и педагогиката. Гръцкият селски пролетариат ни пречи и ние, независимо от възторга на гръцките комунисти и от необяснимото бездействие на местната жандармерия, трябва да предприемем нещо". Какво ти пречат гърците бре аланкоолу? Пречи ти Божидар Данев. Пречи ти МВФ. Пречи ти Световната банка. И това не са мои констатации, а на цяла Латинска Америка и на още куп ограбени народи. Пфу! (За Божидар Данев само констатацията си е моя - признавам. Докато другите, като Иво Прокопиев & Мърдок само му дават ТВ-време).


Ето само на какво са способни взелите властта на 10.11.89г. На искане на парички срещу нищо. Ето пример пак от "Стандарт": "Пътниците на авиокомпанията WizzAir могат да се чекират от дома или офиса си по интернет и на летището направо да минат през граничен и митнически контрол и да се качат на самолета. Услугата се предлага за полетите от София и още 10 летища. Интернет чекирането на wizzair.com е безплатно и става до 3 ч преди полета. Но от април ще има 20 лв. такса за чекиране на летището". Край на цитата. Хората се организирали. Направили всичко удобно и почти без пари. Дошли тук да ни транспортират евтино, за разлика от нашите си обирджии. И ние? Ами ще ги провалим. Защо не. Нали трябва няколко там божидарданювеца да си делнат нещо пак. Без да са свършили нищо.Ето още един пример за това какво разцапано и смърдящо сме на Балканите. Аз съм завършил математическа гимназия в Русе. Имам достатъчно съученици, реализирали се там. И какво научавам? Гюргево (на 3 км. от Русе) ще строи летище. А нашите божидарданевци и хайдутизатори угробиха летището на Русе. Да, ако не знаете г-н Николай Колев - Босия, Русе от татово време имаше летище. Летял съм като пътник с анчетата и якчетата. Днес има два ръждясали руски камиона-цистерни на Щръклево останали от онова време и не могат да се разберат кой да им е хайдутизатор. И какво? То и сега вече, който иска да лети нанякъде от Североизточна България си лети през Букурещ (72км. от Русе), а не през София или Варна. Утре? Ами утре ще се чудим защо и Русе умира. Защо ли? Защото на 10.11.89г. властта беше дадена от цереутата и кагебетата на некадърни превратаджии-ченгесари. Които само умеят да разпродават. И да се подлагат на всеки чужденец, дошъл тук да граби. Затова. Затова утре wizzair няма да каца по териториите на трите американски военни бази, ами ние ще ходим в Гюргево, Ниш или Гюмюрджина за да летим до някъде си по-евтино от хайдутизаторите.


Снощи новият Шушулов, вместо да хване и раздруса грабителите от ЧЕЗ, ни успокоява, че им разрешил още да ни вдигат цената на тока. За да си делкат явно. Иначе не виждам защо ще върши точно обратното, на това, за което е сложен. Хрисимият Ангел вместо със сметки и числа - ни успокояваше, че токът бил поскъпвал само с процента на инфлация. Имало значи инфлация и тя е 5% според твърденото от ангелчото на ГЕРБерите. На което жена ми веднага подскочи. "Абе защо за тях има инфлация и трябва да им я компенсираме, а за заплатите ни няма инфлация, че даже и ни ги свалят надолу"? Кажи бре омбудсманино на българите? Ако знаете какво противно писмо отговор имам от този с питиетата? Как само защитава ЧЕЗ тоя!?


Покрай това, че ченгесарите започват да се ръфат, защото кокалът свършва, започват да изплуват интересни факти. Както виждате мазните спряха да да ни информират какво пее уплашеният Сашо Апашо пред съда. Вчера Ви информирах с извадки за нападките на агента ДИмитър срещу доктора на науките под прикритие в ДАНС до скоро. Такива истории машината за политика по териториите на трите само за сега американски бази не прощава. И днес в "Труд" се е задействала (боже каква само снимка - ще те уплаши) самата противничка на Томова и съдружничка на говорителката на ДАНС до скоро - Патрашкова. Та, вижте интересни пак твърдения: "Тъй като те не са случайни, ще разкажа истории, от които ще стане ясно защо Кеворкян хули издание, на което искаше да стане главен редактор. На приятелски обяд преди няколко месеца, още преди появата на “Галерия”, той ми заяви, че издание с опозиционна насоченост ще бъде смазано от държавната машина след първите 4 броя". Яаа, ама гергьовчета от "Отворено общество"! Я ми поблейте за демокрацията. Многоуважаема г-жо Клинтън. На какво ли се базира такова едно твърдение за свободата на словото, която ни налегна след като бе спряна "Свободна Европа"?


Томова, ама и теб не са те пропуснали съдружничките на говорителките на ДАНС (до скоро): "Тогава Кеворкян отново поиска право на отговор. Бяха му изпратени въпроси, на които той не отговори. След което започна да сипе квалификации срещу вестника и да ръководи подмолно кампания срещу изданието в клеветническия варненски сайт “Афера”. Томова, ченгесарите умеят едно - да правят мръсотии. И го правят добре. Виж само стил Томова: "Най-малкото пък ни ръководят “толстолоби”, за които Кеворкян очевидно не е качествена стръв. Тъй като и толстолобите понякога се гнусят. И не кълват на всяка примамка или кръгъл червей". Вай! "Джумхюриет" е турски вестник Томова. Но джюмхюриет е и нарицателно на Запад за ей такива патрашковщини. Пък иначе турският в-к "Джумхюриет" си е бая бая над нашите джюмхюриети. "Тъжна работа", би казала осъдилата агента Димитър Михнева.


Я какви само джюмхюриети си имаме! Ето заглавие от многоуважаваният от мен вацковски "24 часа": "Ром люби и булка, и тъщата, беси се". Браво! Новина ли е да я опишеш. Ама са я описали. Като няма икономика по териториите на трите само за сега американски военни бази? За какво друго да пишат освен зрелища да ни спретват. Докато токът пак скача. Само с инфлацията бе хора! Абе гърците са виновни! Я да ги почват американските ВВС с умните бомби!


Хотелът в Рибарица да се отнеме в полза на държавата, защото е правен с крадени пари. Борисов да се пази от услужливостта на медиите. Демократите от Синята коалиция ще се окажат виновните защото принципно критикуват ГЕРБ, предупреди Командирът. "Фрогнюз". Алоо, Костов! Ами гадовете зееви бре? Ами на Хампарцумян кой ще му отнеме БВТБ? Народен съд си трябва Костов! За всички с крадените пари, вкл. и твоето управление.Томова, аз "Афера" я преглеждам най-накрая. Защото хич не ме интересуват ченгесарите. Аз знам че са виновни. Но знам, че по-важно е "It's the economy, stupid". Затова и първо ченгесарите, назначени за капиталисти, а после ченгесарите в униформа. Или пък били в униформа а днес минали оттатък Закона. Но занимаващи се с кокошкарски кражби и рецидивистки практики. Та, понеже вече съм накрая на прегледа да днешните медии - стигнах и до войната на агента Димитър с Трактора. Ето какво пише Томова в "Афера": "Нали си обучен, нали си снайперист, нали си боец? Като тръгваш на война, покажи си лицето. Или ще я караме „опонентската” – като с Борисов? Или ще продължаваш да се криеш на „прикритие” и от тъмното да стреляш срещу сайта ми?". Томова, какво искаш да кажеш с "опонентската" - като с Борисов? Аз не съм забелязал някой живущ по териториите на трите само за сега американски военни бази изобщо да е срещу ченгесарската ГЕРБ. Стихове даже съчинява благодарния "не сме народ а мърша". Химни се леят. Скоро току виж и американски ракети срещу гърците може да поиска благодарния на ГЕРБ електорат.

Но виж, Томова ме подсети днес за нещо важно. На времето аз бях създателя на първия сайт на в-к Дума в Интернет. (Платиха си в интерес на истината честно и коректно тогава, за разлика от по-късните 'социалисти' и 'комунисти'). И някъде почти три години аз го и поддържах сайта. Бях си създал технология с главния редактор, влизах си през ftp в редакцията, вземах си статиите и зареждах сайта. Тогава бесепарите бяха в опозиция. Когато хората на Лилов ни врътнаха номера с Кобурга и после и с тройната мафия, аз спрях изобщо да поглеждам "Дума". Тя, редакцията на "Дума" тогава даже на своите си видни и известни хора спря да дава трибуна. Мога, г-н Перпелиев, поименно да ти кажа кои точно качествени хора ти точно спря. Днес хората на Лилов са в опозиция. Че и май наистина ги понатиснаха. (Ръмжене за кокала е, не си мислете, че е друго). И хоп - забелязвам от Томова, че трябва да поглеждам пак "Дума". Да, днес Томова е препечатала интересен материла от "Дума". Ето: "Що за птица обаче е Шлейфър, който явно помага на Дянков. Казано с една дума, Шлейфер е престъпник. Т.е. той е престъпил закона. Две години след като с Дянков създават Doing Business Report, съд в САЩ признава за виновни Шлейфър, който е с руски произход, съпругата му Нанси Цимерман и помощника му Джонатан Хей по обвинение за нанасяне на финансова вреда на САЩ. Шлейфър беше осъден да заплати глоба в размер на два милиона долара. Първоначално американската прокуратура го обвиняваше, че е ощетил САЩ със $­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­102 млн". Край на цитата. Томова, благодаря ти. Ще поглеждам вече и "Дума" отново. Нищо, че под препечатката ти Томова, са скочили всички платени лекета с "комунисти"!

Собств. инф.: Вече Ви информирах за минибилдербергите и техния Давос. Но може би не знаете, че се провежда и световен анти Давос. ТОй се нарича световен социален форум. И тазгодишния анти Давос беше открит на 25 януари (оня ден) в Порту-Алегри в Бразилия. 20 000 делегати! Толкова са се събрали тази година. "Друг свят е възможен, ако ние само го искаме" е девизът на тазгодишния социален форум. Бразилският президент Лула смятал както и преди направо от социалния форум да пристигне в Давос на форума на богаташите, които унищожават света.

Собств. инф.: Докато нашите мазни съскат срещу гръцките протести, гръцките управници тихомълком показаха на Симеон Дянков как трябва едни управници да се грижат за народа си. Вместо да не плащат даже по сключени и приключени договори както великите от СБ у нас, новата гръцка власт емитира държавни ценни книжа и ги предложи на европейския капиталов пазар. Повечето си мислеха, че никой няма да се хване с банкрутирала уж държава. Но гърците успяха! На 25 януари, когато Гърция излезе на европейския фондов пазар, търсенето превиши три пъти! предлагането. 25 милиарда евро чакат Гърция! Пак да повторя: двадесет и пет МИЛИАРДА и то ЕВРО! За народ и територия почти колкото България. Не някакви кирливи 100 милиона долара от МВФ или СБ срещу обещания, че ще си требиш собственото население.

Собств. инф.: Нещо лошо се е случило пък в Давос. Ден преди да се открие срещата на богаташите, угробващи света, там е бил намерен самоубит Маркус Райнхард - директорът на полицията на кантона. Дали пък някой нещо не е планирал за Давос? И да е бил усетен от швейцарския полицейски бос? Ще поживеем и ще видим.

Собств. инф.: Евреите вече са посочили поименно Ердоган за виновник за търканията между Израел и Турция. В седемстраничен доклад на израелското външно министерство се посочва, че Турция била минала 'червената линия'. Вай! "По наше мнение, откак е дошла на власт партията му, Ердоган целенасочено води политика на създаване на негативно отношение към Израел в турското общество" се казва в доклада.

Собств. инф.: Все пак Ердоган се готви да променя Конституцията на Турция. Поправките щели да бъдат внесени до няколко дни, а през март, най-вероятно щяло да има референдум. Уау! У нас забраняват и най-малките активности на "не сме народ а мърша", а в недемократична Турция си правят спокойно референдуми? Кой по-го е страх от народа си?26 Януари 2010г.

Боже! Каква само 'икономика' ни стъкнаха божидарданювчетата с джиповете, яхтите и курвите. След 20 години на грабеж. Ето: "Нов шанс за 4 часа работа". Гордо заглавие на мазния "Стандарт". Ха сега дочетете за какво иде реч: "Общо 330 работници и служители от Старозагорско ще имат шанс да работят от началото на април по 4 часа на ден, като за компенсация ще получават по 120 лв.". Браво! Шанс! Да работиш за 240лв. ако беше пълен работен ден. При сметки само за ток и само за януари и само за една акумулираща печка и една духалка и един котлон от 270 лв. Браво Божидаре! Браво на назначените ти некадърници ченгесари за капиталисти! При това пак да напомня. Тези 120 лв. шанс не са от джоба на божидарданевите. На божидарданевите това им идва дюшеш. Тези пари ги даваме ние - аз и вие, всички българи, чрез бюджета финансираме издръжката на джиповете, яхтите и курвите им. Пфу! Само за информация на младите. В далечната 1982г. когато завърших, заплатата ми стартира от 180лв. А няколко само месеца по-късно ми я вдигнаха до стойността на днешния шанс. При това токът беше 2 (две) стотинки за квтч. а бензинът 30ст. Колкото и хляба. А днешните ще ми се хвалят до какъв само шанс ни били докарали! Пфу! Не бил за Народен съд Божидар Данев ли!? Заедно с цялата банда угробили България са си за Народен съд!


Я! И това доживяхме. "Чичо Данчо" да си съска с факти за золумите или нищонеправенето от 70 000 е нормално. "Чичо Данчо" нито агент на ДС нито член на БКП или не дай боже на БСП е бил. Но виж, агента Димитър да признае какъв боклук е произвеждала ДАНС? Ако и това не е причина да се замислим? Ето порция от поредните писания на агент Димитър (Кеворк Кеворкян): "Това се случи веднага след като онзи отиде и чисто и просто предаде бившия си шеф Петко Сертов и бившия премиер Станишев. Това беше смисълът на неговото посещение в Министерския съвет - да унизи бившите си началници, за които очевидно си е въобразявал, че може да ги шантажира по някакъв начин, като връчи някакъв “секретен” боклук, какъвто по негово време ДАНС старателно произвеждаше". Забелязвате ли? Българското ФБР!? В което работеха и американски съветници. А бяха поканени и френски такива. Старателно е произвеждало боклуци. Пак да обърна внимание на думата старателно. Ето и още нещо от г-н Кеворкян: "Огнян трябва да събере смелост и най-после да каже как са го обработвали в ДАНС същите хора. “Опасни момчета са тия” - каза ми веднъж бившият главен прокурор Филчев - на него може да му се вярва ...“Опасни момчета, нямат спиране, по-хубаво се скрий за известно време” - това беше пълното изречение на Филчев". Боже! Главните ни прокурори!? Вместо да се размърдат!? Е? Как без Народен съд, като опасните момчета нямат спиране? Докато измрем всички ли? Барабар с опасните момчета? Как след като и главния прокурор съветвал, както ни съветват 70 000, вместо да си вършат работата, за която получават огромни наши пари? Всъщност явно и агентът Димитър е почти узрял за идеята, че си трябва нов референдум за съдене на виновниците за националната ни катастрофа с последващ Народен съд. Ето думите му: "Не ви ли омръзна, по дяволите, от подобни типове, от измислени герои, от несръчни хора, които изопачават със самото си съществуване високия смисъл на политиката". С омръзване агенте Димитър не става. Слава богу, че от агент си дорастнал до Човек с име и мнение. Все е нещо в сравнение с мишоците. Поне има кого да видиш и какво да чуеш, за да се замислиш.


А иначе Огнян Стефанов май вече сравнително ясно казва с какво се занимават демократичните ни институции: "Според хора, запознати как стават тия неща, са замесени и държавни институции, поне една. Подобно съмнение споделят също колеги и чужди дипломати. Преди три месеца Комисията за контрол на ДАНС в парламента обяви официално, че действията на служители от ДАНС спрямо мен са били незаконни. Това обяснява какво се е случвало преди година и половина”, казва още Огнян Стефанов". Това били думи от интервю в "Шок", препречатани от "Афера".Какви ги вършат 'офицерите' и прокурорите става ясно пак от "Труд" (Агентът Бор, явно е опитен агент, защото се е замислил, че паричките му не идват от МВФ & СБ или евроколхоза, а от нас и явно се е загрижил за тиража си). Та, Ана Заркова вчера е написала: "Любопитно. И вие сигурно се питате: дали ген. Николов е вода ненапита? Ако е, защо му е да затваря с пачки устата на изнудвачи и откъде има толкова хилядарки? Прокурорът вчера отговаря: “Такава проверка не правим!” Ново двайсе. По-рано негови колеги твърдяха обратното: Проверили били генерала - той бил взел пари назаем, дострашало го, че имал четири деца... Ай, со керес, гуспужа?! Някой тука лъже бетер циганин - това е ясно. Въпросът е дали не лъжат всички - и магистратите включително". Край на цитата. Народен съд гуспужа? Аз това предлагам. Без да съм циганин.


Я!? Днес една от тежките артилерии на угробването българско. Дяланият камък на сдушените ченгесари. Човекът с куфарчетата на Костов, пък после отишъл при баш ченгесарското образувание - доганското, е решил да посмята. Явно обслужващата ченгесарите М-тел му е възложила 'консултантска услуга'. Иначе такива само грабят. Хич няма и да се замислят за фактите, които днес те самите описват. Ето: "Компютър мой, шпионин мой" е заглавието на статията на самия човек на Черепа, на Доган, на 'офицерите' - Христо Бисеров. В "24 часа" сивичкия пише иначе верни неща: "А колко струва и кой плаща сметката, не ни е ясно. Ясна е статистиката от миналата година - по тридесет заявки дневно към всеки един от мобилните оператори, без интернет доставчици. А какъв ще бъде броят на заявките, когато добавим и интернет трафика и всичко това умножено по многократно увеличения брой престъпления, подлежащи на контрол по новия закон? Получават се шестцифрени числа - като брой заявки и брой лева. Искаме да знаем кой ги плаща. Не вярвам сметките да ги плащат операторите. Дори и да ги задължим със закон, това ще е по силите само на трите големи мобилни оператора. А какво ще стане със стотиците малки интернет оператори? Не стига това, ами въвежданите срокове за отговор са до два часа, а глобите са до 300 000 лв. Ясно е, че доставчиците имат два избора - или да калкулират разходите в цените на услугите на клиентите, или по-малките от тях да фалират". Ами ако още не сте забелязали, благодарение на 70 000 нищоневършещи, Интернет в България се върна към прекъсванията и ниските скорости, характерни за от преди 10-12 години. Факт! Благодарение, пак да повторя, на мераците на 70 000 да клечат и да гледат порно на държавни разноски и да събират компроматчета из сайтовете за запознанства. Пфу! Докъде я докарахме! Аз!? Да се съгласявам с доганските мекерета. Защото е явно, че на чуждата и разпродаваща се бТК (пардон Вива незнам си вече какво) и на още по-чуждите Спектруми и Софияонлайни им е през оная работа с колко ще ни одрусват за да полягат на мишоците.


Телевизиите!? Ами явно голям ни го готви ЧЕЗ! И Явно много ще си делка с останалите долни. Като ДКЕВР, омбудсманина на българите и т.н. думбази. Защото пак продължи нагнетяването. Голям студ! Страшен студ! 28 градуса! Къде ги видяха манипулаторите от противната бТВ 28 аз не знам. Вчера най-вероятно всички сте забелязали, че по обяд капчуците не просто капеха. Течеше! А термометъра над аптеката на Лъвово мост (на сянка зад едно дърво е), на обяд показваше плюс 5 градуса! Това на вниманието на продажника на българите Ангел от ГЕРБерския ДКЕВР. Да предупреди грабителите от ЧЕЗ! И много Ви моля! Сравнете сами. Снощи противната бТВ даваше за днес за София -15, -3 (минимална, максимална). А Синоптик.бг даваше -11, -1. До петък противните чужди манипулатори от бТВ даваха все отрицателни максимални температури. А sinoptik.bg дава още от утре 0, +2, +1. То бива, бива. Ама и за времето да лъжеш като черен циганин!? С едничката цел грабеж! Пфу! Ако не вярвате на синоптик.бг вижте, че същите прогнози дава и СиЕнЕн. И си правете изводите дали изобщо да гледате мазната бТВ.


Е, друго нямаше. По телевизиите. Освен времето и Пожарникаря в Берлин. То наистина. Какво ли друго има? Освен грабеж?


Собств. инф.: След като Франция изрази недоумението си от действията на американските военни в Хаити и призова ООН да се намеси, все повече държави забелязват това, за което вчера ви информирах. Че по същество янките окупираха Хаити. Днес и Италия е подскочила. Шефът на италианската гражданска защита Гуидо Бертолазо е определил действията на янките като ужас. Според лекарят от "Лекари без граница" Лорис де Филипе, хаитяните мрат, защото самолетите с медикаменти не получават разрешение от американските военни да кацат на летището в Порт-о-пренс. И още една интересна информация изплува. Ден преди земетресението в Хаити (11 януари) янките са тренирали военна операция по оказване на 'помощ' на хаитяните. Но от ураган. Проектът е бил с кодово наименование TISC, а информацията е изскочила от управлението на информационните системи на Пентагона DISA.


Собств. инф.: Ужасна хипотеза развиват в The Market Oracle (http://marketoracle.co.uk/Article16560.html). U.S. Heading for Hyperinflationary Collapse, Ruling Elite Preparing for Civil War. Да го преведа все пак? САЩ вървят към хиперинфлация, а управляващия елит се готви за гражданска война. Ще се опитам когато имам време да преведа цялата статия. Е, без емоциите, защото, доколкото видях са доста. Но пък са истински човешки емоции.


Собств. инф.: На вниманието на 70 000 лежащи на гърба ни и слухтящи тук и из сайтовете за запознанства. Сръбската полиция е отказала да бие гладните си съграждани. Според в-к "Прес", след като в събота вечерта е била дадена заповед да се спрат с всички средства вкл. и сила (бой и арести както си знаем) стачкуващите сърби, двата сръбски полицейски синдиката (Полицейския профсъюз на Сърбия и Независимия профсъюз на полицията) са заявили, че не приемат заповедта и "няма да бият гладуващи работници". "Нашата работа не е да измъкваме сметки от хора, които нямат с какво да живеят", категорично е заявил председателя на профсъюза Велько Мияйлович. "Нашият единствен работодател е нашият народ" е заявил пък шефът на другия полицейски синдикат Александр Гаврилович. Е па браво српска майко, че раждаш такива синове. (Това го добавям аз).25 Януари 2010г.

Че долният "Монитор" е полегнал чак грозно на властта не е новина. "Незабавното лансиране на силна нова личност за български еврокомисар показа бързата реакция на премиера и правителството", е цитат, който може и да ви изглежда смешен, но е долен просто с наглостта си. Но по-лошо е, че и останалите що-годе медии вече не са медии, а "Работническо дело" на ГЕРБерските ченгесари. Ето го днес и "Стандарт": "Като искат борба с престъпността - ето, видяхте с ФБР. Хиляди, хиляди, хиляди хора са наблюдавали". Това, че един Пожарникар има за светъл пример янките е нормално. Той утре ще ни даде за пример не само ФБР с хилядите, хиляди, ами и ЦРУ с невинните отвлечени и давени и Енрон с хилядите ограбени и т.н. Той, Пожарникаря си е шапкар. Ама Батков и той ли е шапкар? Или просто кадър на кадесарите? Не, като казвам и "Стандарт" е поел щафетата да насърчава пиночетовските похвати, нямам предвид само цитатите от мъдри мисли на Председателя Бао, който аха и ще започне културната революция. Всичко е явно обмислено и масирано. Ето друга "статия": "Издало го обаждане по телефона, в което Младен си уговарял час за платен секс с жертвата. Жив късмет е, че разговорът е засечен. Преди месец, когато се използваха анонимните карти за предплатени услуги на мобилните оператори, това можеше и да не се случи, коментират разследващите". Ами да! Разследващите като не разследват със сигурност няма нищо да се случи. Но виж, ако ни следят в Интернет, ооо, ама тогааава как ще разследват разследващите! Направо ще си е "жив късмет" ако засекат нещо друго, освен порно от държавния си компютър. А, да и неудобни политически противници, разбира се, ще засичат. Даже и да ги няма - пак ще е жив късмет ако не засекат разследващите я станишевски я фарма-противници.


Че пожарникарите водят пиночетовска политика срещу нас - бедните, е ясно. Но вижте как това го замазва мазното ново работническо дело: "Хилядарка глоба за мутреси" е заглавието. А вижте за какво иде реч всъщност: "...Хората, които не работят и не получават от държавата обезщетения за безработица, задължително трябва сами да правят здравноосигурителни вноски. ...Това в масовия случай се отнася за трайно безработни, които вече не получават обезщетения от бюрата по труда и не са осигурени здравно от държавата. Но промяната се отнася и за мутреси, младежи със спортни коли, които не учат и не работят, за съпругите, които са се отказали да работят и се грижат за дома и семейството си, както и хората в селата, които не са регистрирани земеделски производители, а просто гледат няколко животни за да се прехранват. Промяната се отнася и за хората, които не работят заради здравословни причини". Край на цитата. За слухтящите разследващи на Явор Колев - от "Стандарт" е цитираното. А иначе се нарича дясна политика. ГЕРБерска.


А че е масирана обработка на съзнанието на андрешковците, ако още не сте ми повярвали - да ви цитирам още една "статия" от новото работническо дело. Те, от "Стандарт" днес са бетер реклама за космодиск. Ето: "Бедните без доктор. От днес всеки без здравни вноски ще плаща като за световно". Неее, това не е предишната. Това е от н-тата поред "статия" на тема "паднахте ли ни, сега мамицата ви ще ..." в "Стандарт".


Изходът? Ами вождовете на демокрацията ни го сочат масирано. В "Стандарт" пише, как българки слугували на гръцки старци. А във "Фрогнюз" направо се хвалят: "България е трета като източник на проститутки ...Според цитирания от изданието доклад 12% от проститутките на Запад са румънки. През 2006 г. страната е била на трето място като източник, твърдят от Tempep. Русия е отстъпила с една позиция надолу и през 2009 г. е "дала" 9% от проститутките.
Веднага следва България с 8%, която през 2006 г. е била на четвърто място, а сега е изместила Украйна". Браво! Там, на Запад и презервативи давали и метадон...хвалят се по-нататък западняците. Сещате ли се защо е метадонът? Същата статия е препечатала и "Афера". Ама там май по към Божидар Данев е насочена? "Кой каза, че България нямала експорт? По проститутки сме на първо мяст". Само че, Томова! Жена си! Недей хвърля глупави намеци. "Реално погледнато по проститутки сме първи в Европа на глава от населението – нямаме и 8 милиона, а се мерим с Румъния с 22 милиона население и Русия със 140 милиона.Оттук до идеята, че българките са най-големите курви в Европа е само една крачка…". Напротив Томова! От бедност е! И от ченгесарска алчност на 'офицери'! Които като не знаят какво друго да правят - хора изнасят. Че даже и трупове.


А аз още преди седмица ви информирах, че боевете в Афганистан се водят вече и в столицата Кабул. Ама явно няма кой да ме чете и да се усети, че става дума за офанзива. И да се поподготви поне. (Може би кирчокирчевците пак са били по модни дефилета на разголени мацки). И резултата? "Четирима български бойци са ранени, трима от които тежко, при ракетно нападение късно вчера срещу ВВС базата в Кандахар. Българският военен министър Николай Младенов е невредим при атаката". "Труд".


Телевизиите? Беше интересно. Беше мнооого интересно да гледаш възпитаника на школата в Симеоново как се кикоти в нервен "смях" за да избяга от отговор. Да, става дума за сценариста на Слави - Росен Петров. А въпросът си му го зададе Сашо Диков. В неговото си - манипулационно предаване, което даже и заглавието е краднало от руската телевизия. (Там отдавна се върти "пусть говорят", макар и на други теми).


Собств. инф.: А сега да информирам, онези, които си мислят, че янките са лоялни и ще ги крепят днешните "свои", както крепяха предишните руснаците. Излязоха ред информации, че янките са готови да върнат партията на Саддам - "Баас" във властта. И според публикации в арабски вестници и според лондонския The Telegraph вече се водят сондажи за контакти между бивши висши офицери от спецслужбите на Саддам и самият ген. Петреус - военния бос на окупаторите на Ирак. За сега контактите ставали през Йемен. Където всъщност се били изтеглили повечето висши шестаци на Саддам. Абе позната история нали? Нали и у нас цереутата се сдушиха с най-долните 'офицери' на КДС? Счита се, че сондажите имали за цел същото каквото имаха 'демократичните промени' и у нас. Да се гарнтира награбеното от бившите 'офицери' на предстоящите 'избори' през март в Ирак. После те да започнат както и у нас инвестиции в джипове, яхти и курви ...абе отработена тактика.


Собств. инф.: Как всъщност стоят нещата около Хаити? Ами няма вече Хаити. Има нова окупирана от американските военни територия на света. Ама защо? Ами защото се оказа, че там имало нефт. Много нефт имало из целия Мексикански залив (където, ако не знаете е Хаити). Иначе подробности от типа на, че помощите, събрани от певците по света могат да са само стоки и само закупени от САЩ е закон. Както е закон, че и транспортирането може да става само с кораби под американски флаг. Да, факт. Още по-интересен факт разказва един руснак, преселил се в САЩ преди 10 години.


Собств. инф.: Ето го разказа първо на руски за достоверност: «У нас тут в Библиотеке Конгресса прошло партсобрание, на котором неграм раздавали премии (бонусы) за 2009 год. Я встал и предложил эти бонусы направить в едином порыве солидарности на помощь неграм Гаити, но моё предложение было отвергнуто голосованием. Каково же было моё удивление, когда я встретил на улице группу разъярённых сотрудниц библиотеки, которые открыто выразили возмущение моим предложением и пригрозили мне бойкотом. На моё возражение о страданиях негров на Гаити они ответили, что у них семьи, дети и выплата всевозможных долгов. Но это ещё не всё: за углом ждала пара негров, которые отвели меня в кусты и угрожали физической расправой, если не прекращу свои "коммунистические" (по их словам) инициативы. Вот вам голая правда о солидарности негров США и Гаити. И така за незнаещите руски да преведа: При нас, в библиотеката на Конгреса (на САЩ) имаше партийно събрание (!?). На него на негрите раздаваха премии (бонуси) за 2009г. (!!??). Аз станах и предложих тези бонуси да ги насочим в помощ на негрите от Хаити. Но моето предложение беше отхвърлено чрез гласуване (демократично начи). Какво беше удивлението ми, когато на улицата група разярени сътруднички на библиотеката ме заплашиха с бойкот заради моето предложение. Те казаха, че имали дългове, семейства. Но това не е всичко. Зад ъгъла ме чакаха двама негри, които ме отведоха до храстите и ме заплашиха с физическа разправа, ако не прекратя комунистическите си (по техни думи) инициативи. Нататък няма да превеждам. Искам само да напомня за Дайнов, Райчев, гергьовчетата от "Отвореното им общество" и прочие фарисеи. А, да, и българите от САЩ са явно като негрите. Щом мен нарекоха комунист? Все пак май ще се окажат хитри кагебейците на предателя Горбачов. Така поне им видяхме на практика лъжите на елитата юрукови от свободната им европа. А иначе щяхме да им вярваме.


Малко бях позарязал другият си проект - за национална безопасност. Е, сложил съм и там интересен материал. Явно не всички офицери са 'офицери'. Ама повечето?22 Януари 2010г.

Дали имат срам Борис Велчев, БОПаджиите, дансърите и прочие лапачи на народна пара срещу нищо? Питам се като чета информации като тази: "Луксозен джип БМВ X5, собственост на бивш митничар, бе взривен вчера сутринта в Божурище. Силната експлозия помела задната част на возилото, собственост на доскорошния служител на агенция "Митници" Веселин Кътовски ...самоделното взривно устройство било поставено под задната гума на колата, паркирана непосредствено пред огромния му палат на ул. "Витоша". "Монитор". Добре. "Луксозен джип", "огромен палат" ...пък работил на заплата... Абе това само от "Отворено общество" биха дефинирали като демокрация и работеща пазарна икономика. А Божидар Данев и за тоя ще дрънка "бизнесът настоява". Пфу! А 70 000 ще ми клечат по градинките за още по-големи заплати. Защото няма да могат обясни като как и какво опазиха, след като даже луксозния джип на тяхното крадливо мекере даже гърми пред палата на крадеца. Всъщност, според "Сега" те не само нищо не вършат. Те се и умножават: "116 нови полицаи ще следят за реда в София". Браво! Щели да следят. В Интернет? Защото иначе нямаще да следят а да пазят реда?Според "Стандарт", най-накрая назначеният за посланик у нас Джеймс Уорлик изненадал посрещачите, като проговорил на български. Г-жо Бозукова, янките, за разлика от ченгесарите у нас, и планират, и разчитат на специалисти като си кроят гадостите. Не като калфите, да пращат мацки по прашки за дипломати по света. Та, пропускам дребнотемията на "Стандарт", че "Возят кучето му в отделна кола". В крайна сметка си возят кучетата за тяхна сметка. И ще използвам думите на един бивш "наблюдател в Центъра по операциите", и бивш бос на "Службата по въпросите на европейската сигурност и политика, която се занимава с военнополитическите проблеми и проблемите на сигурността в Европа и бившия СССР", който бил казал още от летището: "Бих искал да зная какво мислите вие, а аз ще ви отговарям честно и открито", обеща пратеникът на Вашингтон". И така, Ваше Превъзходителство, питам Ви като как ще си изпълните обещанието пред Конгреса на САЩ, "Ще подкрепям и усилията на България да се справи с корупцията и организираната престъпност"? Ще накарате например днес Борис Велчев да се самосезира и да запита откъде един митничар е натрупал пари за луксозен джип и палат? Или просто ще му врътнете номер, за да си подаде оставката най-накрая, защото показа, че не се бори с нищо? Или както предшественикът Ви, посланик Байърли, ще се снимате, ще се тупкате по раменете щастливи от грабежа и ще ни дрънкате каква само демокрация ни връхлетя, благодарение и на вашите усилия и подкрепа? Очаквам отговор "честно и открито".


Защо започвам с Борис Велчев - уж главния ни прокурор? Ами Борисе бре синковец на оня Велчев, та ти даже и своите не защитаваш бре лапачо на държавни парички срещу нищо. Ето: "Нагли злосторници потрошиха колата на прокурора Чавдар Ангелов, който води делото за наркомрежата на Големия Маргин и Сако". Ами да му я потрошат! Да се знае, че тук прокуратура не вирее. Тук виреят бандюгите. От членовете на картелите на Божидар Данев та до мародерстващите цигански банди все бандюги. И все навързани един за друг.Паак се оказах прав в подозрението си, че не сме троянския кон на Русия в ЕС, ами сме си ачик троянския кон на МВФ & СБ в ЕС: "Михов ще се грижи за еврозоната, за икономиката си имаме добър министър ...Още в предизборната кампания си говорихме доста и с Илиян Михов, и с Кристалина Георгиева. Така че рокадите, които в момента стават, не са изненада". Ами дано не са изненадани после и Ханс, и Жан и Джузепе като ги пооберат и тях по сценарий отработен у нас. Г-н Уорлик, честно и открито? Вижте честно и открито мнението на проф. Вучков: "Била вицепрезидент на Световната банка?! Ама ние вече сме се наситили с тези от Световната банка - Милен Велчев, Николай Василев, Симеон Дянков... ние ги разбрахме тези от Световната банка. Не ги щем вече!"


Защото грабежът продължава: "Заплатите за последното тримесечие на 2009 г. са паднали с 0,9 на сто в сравнение с второто тримесечие на м.г. Това сочат данни на Националния статистически институт". "Износът на вина е намалял с 43,1 на сто за последните три месеца на миналата година в сравнение със същия период на 2008 г ...Износът на консерви също пада, но пък цената им скача. Спадът в производството в сектора е с 38,2%, а износът на консерви намалява с 5,1%". "Стандарт".


Мисля, че вече е време да започна да актуализирам и другият си проект - "писма до посланика". Та, г-н Уорлик - "честно и открито": Това ли Ви е демокрацията? "Депутатите единодушно орязаха правото на граждански протест". "Сега".


Накрая да изцитирам пак "Афера.бг". Не, в нея в последно време няма информации от Томова. Но пък днес има информация от Николай Колев - Босия: "Искам да обясня на Борисов нещо, но той със сигурност няма да го разбере. ...Разбира се, по-голямата част от министрите знаят прекрасно, че никога не биха станали дори чиновници на средно управленско ниво в една нормална държава. ...Въпреки денонощното повтаряне, че ще натика в затвора предишните министри, които са нагазили лука и поетият ангажимент към Барозу за видим резултат в рамките на 6 месеца относно корупцията във високите етажи на властта, Борисов видимо промени задачите си. Министрите му направиха одити и проверки в министерствата си и извадиха купища нарушения и престъпления. След предоставянето им на Борисов, обаче, една значителна част бе прикрита и бе заповядано да не се говори за отделните провинения и престъпления. ...За гафа, например, около резолюцията му върху оставката на Румяна Желева се е случило следното нещо: Борисов резолюира със съгласие оставката на Желева от всички постове, включително и от МВнР. Въз основа на тази резолюция пресцентърът на МС пуска съобщение. Два часа след това Борисов на пресконференция отрича това и лъже, че не е освободил Желева от поста министър на Външните работи. В същото време се заканва, че ще мачка този, който е пуснал информацията. Дори стигна дотам, да каже, че документът е в ръцете му, но не го показа на журналистите. След по-малко от час се разбира, че Желева е отстранена от поста. На заседанието на МС човек от пресцентъра пита какво да се напише за гафа. Трябва да се замаже по някакъв начин. Борисов се развиква и заплашва представителя на пресцентъра. ...Скамейката може и да не е много дълга, но трябва да има компетентни хора на нея. А неговата е празна като главата му или са седнали разни прошляци, от които и чеп за каца не става". Край на цитата. Алоо, "не сме народ а мърша"? Пак ли ще те изработят грабливите ченгесари?


Собств. инф.: След искрите, прехвърчали между Гугъл и Байду, сега проблемът с хакерите в Интернет е станал тема и за шефката на Джеймс Уорлик. Хилари Клинтън е заявила, че Интернет трябвало да бъде единно и цяло пространство, където всеки трябвало да има равен достъп до информацията. Хубави думи. Стига да нямах едно на ум към лъжите на Държавния департамент за това каква само работеща пазарна икономика си имаме. И как само ЧЕЗ определя сметките ни да речем. Но, г-н Уорлик, честно и открито Ви питам - кога ще напомните на Явор Колев, че работата му не е само да дебне кой не си плаща на Майкрософт и да праща качулки с автомати по донос на Велизар Соколов? Ами аз съм се жалвал преди време на ГДБОП за хакнат от турски хакери сайт. В момента пак имам атака от турски хакери към български сайт. Защо само срещу Китай, г-жо Клинтън? Я питайте украинци, гърци, руснаци, сърби и българи, не сме ли отдавна пропищели от турски хакери? Римската империя, г-жо Клинтън, е оцеляла бая повече отколкото ще я биде американската знаете ли защо? Защото римските легиони не са делели мръсниците на наши и ваши. Газели са наред цяла Палестина например, без да питат ти евреин ли си или не си.Собств. инф.: Важна информация върви тези дни в Турция. Според в-к Taraf, в Турция се е готвел нов военен преврат под кодовото име Balyoz. Интересното е, че според този план военните и спецслужбите трябвало да подготвят хвърляния на коктейли молотов в джамии и турски културни средища. А 137 "журналисти" (явно като тези на служба при агента Радосвет и агента Тошев) трябвало подходящо да осветят ситуацията в стил бТВ, като набързо, както го прави оцетова иззомбират турците, че е виновна управляващата партия на Ердоган, че не може да осигури реда. А, да, освен списъкът с имената на светлетата оцетовки се публикува и списък на журналисти като Босия, дето трябвало да се пратят пък зад решетките. Та, равносметката ченгесари-неченгесари сред турските журналисти? Ами 137 срещу 36. Има ги и имената им там в турския вестник. Такааа...а сега най-интересното. Планът бил разработен от Доган. Не, не нашият Доган - той нас предава, не турците. Оня, турският генерал в оставка Доган, не отрекъл за плана. Само че казал, че това бил план с учебни цели за по време на военни учения. Т.е. фактът, че се тренира наши-ненаши журналисти си остава факт. И че ненашите, г-н Колев - Босия, ги чака затвор също си остава част от план.


Собств. инф.: Преди дни стана ясно, че Полша все пак щяла да разположи американски ракети Пейтриът близо до границите с Русия. Това било, както се е изразил полският военен министър Клих за удобство на американските солджъри. Вчера пък руски висш военен от ВМФ на Русия е казал, че руснаците пък щели да усилят Балтийския си флот, като го снабдят с високоточни крилати ракети с голяма далекобойност. Явно пак за удобство на американските сeячи на демокрация.


21 Януари 2010г.

За какво Западът ни окупира и ни взема по един милиард окупационна такса всяка година? Ами мазният "Монитор" и този път е в услуга на окупаторите и марионетките им от наша страна и е пуснал тяхна обява, която обяснява целта на занятието: "ЕС търси наши слугини и сестри". Тичайте слугини и вие слуги! Нали затова продажните ченгесари под ръководството на МВФ & СБ унищожават де що има нещо, което се произвежда у нас. Продавайте ченгета циганета и циганки за директна консумация! Изнасяй сини ми демократе с прякор Нубиеца български бели робини! Унищожавайте българските болници и образование Божидаре Данев. Освобождавайте аспарухови земи за английски пенсионери. Но..."млъкни сърце", беше казал Ботев.


Боже мой! Божидаре Данев! Твоите наистина ли са тооолкова тъпи като галоши!? Добре краднали нещо наше българско. Добре, но защо искат да го затрият? Оня там продажник Янчулев (помнете Масако Оя), взриви софийската библиотека и сега там се мъдри хотел. И сега, след като великите инвеститори от САЩ, типично в техен си стил "опъни който ти падне набързо и бягай" разпродадоха БТК и вече не бТК ами нищо не остана, вижте божидарданевите какво щели да правят досами взривената библиотека: "Телефонната палата става мол с хотел". "Стандарт". Някой ще ми опонира ама те са австрийци тези с хотел до хотела. "Австрийци" ама като райфайзенците, сиреч от "нашите". Ето го божидарданювчето, ченгесарина, "нашето момче": "Това каза за "Стандарт" Валентин Димитров, представител на австрийския инвеститор. Компанията притежава фонд за недвижими имоти ...Димитров е бивш директор на "Химко"-Враца..." Край на цитатите, че ми накипя. Угробил Химко-Враца, завъртял далаверка с имоти (с какво друго въртят далавери драшковците?), сега бил както Трайчо - "австриец". (Нали помните Химко? Уж бяха американци пак, пък си говорели помежду си на руски, уж Химко аха да тръгне пак и аха все не тръгва...). Ужас някакъв! "БТК обяви още преди 2 г. за продажба над 2 хиляди свои имота - сгради в градове и села, както и почивни станции в курортите". А я дари нашата си БТК 'юпито' Николай Василев на янките. За някакви си 200 милиона. 200 000 000/ < 2 000 = под 100 000 за имот! Само за имотите! Само тази телефонна палата струва повече! Само земята даже под нея струва повече! Без съоръжения, кабели и т.н. изстискани от гърбовете български. Боже! На какъв грабеж ни подложиха само 'демократите' в съюз с разни отворковци и ченгесари! "Втора причина за масовите разпродажби е закъсалият собственик на БТК - щатската AIG. От м. г. компанията получи над 80 млрд. долара заем от американското правителство, които трябва да връща. Затова разпродава от цели поделения на бизнеса си до дребни материални активи". Сега досетихте ли се каква е целта на американските 'инвеститори' и 'кризи'? Нашият, на вашите, български родители трудът ще отиде в американския бюджет. Поне да отиваше за човешки начинания награбеното. А то? Оръжия пак ще измислят с награбеното янките. Тайни затвори ще правят пак явно из Източна Европа. Доказано невинни после ще отвличат и давят из тези си затвори.


Ето ги и нашите си 'юпита' какви ги вършат: "Жертвите са 12-15-годишни, а извратените мъже - богати юпита ...Асен Николов пък е собственик на детективска агенция.". "Стандарт". Не, не става дума даже, че богаташите се гаврят с български слугини. "Всички момчета са от добри семейства". Досещате ли се какво се прави? Изпедерастяват и бъдещото българско поколение тия. И то не кои да е. Момчетата от добри семейства изпедерастяват. И то не кой да е. Ха на бас, че оня там собственик на детективска агенция е бившо ченге. Пфу! Дайнов! Обясни ни малко за демокрацията и "Отвореното ти общество". Или да питаме "Свободна Европа" и Юрукова? Уф, "Свободна Европа я закриха, след като си постигнаха целта янките. Ще трябва да питаме Мирела от "Дойче веле" явно.


Леле, леле, леле! Янките в действие! Демокрацията вече хапе яко неудобните, които казват истината. Това не е "Свободна Европа" да ни лъже на едро. Ето: "US адвокати плашат със съд Сашо Диков ...“Във ваше предаване по Канал 3 сте излъчили обидни квалификации, уронващи престижа на Евроатлантическия фонд и на д-р Хичев.” ...Отговорност от Диков можело да търсят и пред американски, и пред европейски съд". О, че и в Гуантанамо могат го отвлече цереутата даже. Защо не? Правили са го вече. Алоо, г-жо Клинтън, утре в годишния доклад на Държавния Ви департамент да не забравите да ги споменете каква борба само са водили евроатлантическия фонд с неудобните им Българи. Какви само герои са 'българите' с американско гражданство. Трупове български ви внасят ей. Суровина е това! Питайте някой останал все още есесовец от лагерите на смъртта. Май има един в САЩ все още жив, дето евреите все ви искат да го екстрадирате а янките все се правят на ударени и не им си го дават. Може пък той да е учителят на д-р Хичкок? Уф Хичев беше този американец. Пу, пу, утре и мене ще ме съди явно евроатлантическия фонд. Г-н Диков, аз съм непушач и издържам по-дълго на уотърбординг май.


Лоша работа! Още по-тежка артилерия вече ще ни гроби. Нов вицепремиер. "...През 1990 г. печели един от първите конкурси за български студенти от фондациите “Отворено общество” ...Може би най-впечатляващият момент в богатата визитка на Илиян Михов са общите му публикации с неговия научен ръководител в Принстън - проф. Бен Бернанке, настоящия шеф на Федералния резерв на САЩ ...Михов признава, че през 2001 г. се е запознал с Милен Велчев, бивш министър на финансите. ...Мисля, че и Николай Василев и Милен Велчев работят страшно много ...“Фирмите, хората, трябва да отделят повече от парите, които получават. Вместо да потребяват, трябва да спестяват и така да инвестират”, бяха думите му". Дааа, Милен Велчев, Николай Василев ... все светли примери в историята на грабежа. А, да, хората да не потребяват за да има за тях като ни врътнат поредната банкова 'криза'...Абе познати работи. Само се чудя ние по-тъпи и от руснаците ли сме? За кой път вече ще настъпваме грапата за шиповете? Да, за протокола на Явор Колев и останалите слухтящи - цитатите са от "Труд".Днес в "Труд" има и друга интересна статия за МВФ & СБ и дивашката им роля у нас: "Помните ли времето, когато Международният валутен фонд и Световната банка настояваха средната цена на тока за бита у нас да достигне заветните 3,5 американски цента за киловатчас? За да се оправи цялата ни енергетика! Това беше преди 15 години. ...Днес средната цена на тока за бита у нас надхвърля невероятните за близкото минало 10 американски цента за киловатчас (квтч) без ДДС или 14 стотинки. Само че невидимата империя от държавни и частни компании по веригата производство - пренос - разпределение на електроенергията пак е недоволна. ...Преди дни например председателят на ДКЕВР Ангел Семерджиев се надсмиваше над репортери как са пропуснали новите указания на комисията за промени в “Общите условия” на енергото. А такъв документ комисията просто не е публикувала макар че си има и сайт в интернет. Нещо повече - пресцентърът й отказа да ни го предостави с аргумент, че няма такава практика". Браааво! Щом "не сме народ а мърша"? Защо новият Шушулов да не се подиграва? Защо ЧЕЗ да не ни граби?


Най-накрая! И "24 часа" е забелязал това, за което аз писах още преди седмици: "Някои сметки за парно за декември 2009 г. са почти същите като сумите, получени през декември 2008 г.Това показва неофициално сравнение на "24 часа" на суми на абонати в София. В същото време всеки си спомня, че през миналия месец имаше рекордно топли дни, особено около Нова година". Сега пак да се повторя: Аз платих на обирджиите от ЧЕЗ 270лв. сметка за ток. Също повече от сметката ми за същия период на миналата година. Въпреки, че бих искал да допълня "24 часа", че жегите си бяха и в началото на ноември и не само на връх Нова година. Жеги казвам! 20 градуса беше! Че и повече! Навън Ангеле от ГЕРБерската вече ДКЕВР, не вътре.


Докато днес "24 часа" възторжено ни информира, че "Търсенето на нов посланик за България продължи доста дълго във Вашингтон. Толкова дълго, че се наложи да бъде изпратен шарже д'афер. ...Съпругата ще спира руското влияние в Сърбия Мина времето, когато американските посланици в Белград имаха да изпълняват много сериозни задачи - като се започне от свалянето на режима на Слободан Милошевич и се стигне до съставяне на прозападни правителства. Защото и до днес за сръбското общество името Уилям Монтгомъри се свързва със свалянето на Милошевич през 2000 г." Хайде стига цитати, че току виж руснаците пратили нота до бившият тук учител на кадийките ни Джон Байърли. Все пак са интересни сериозните задачи на американските посланици - да свалят законно избрани чужди правителства. Ако ще и с ракети. И така честито! Имаме си наместник на Господа за ГЕРБ и останалите марионетки. Казва се Уорлик. Нее, бе бедни ми Йорик. Уорлик, Джеймс Уорлик, негово високопреосвещенство - наместник на Господа из териториите на трите само за сега американски военни бази. Да знаят вече при кого да ходят с цветя разните пилета преди да ги гръмнат.


Боже! Пак съм изпреварил даже и официалния ни кореспондент на БНР в Белград. Той се е разлигавил за Уорликови. Но завършва статията му така: "А в района се задават множество дестабилизиращи събития. Положението в Босна и Херцеговина се нажежава отново, не на последно място и заради желанието на местните сърби да организират референдум за отцепване". Вижте какво съм ви информирал вчера аз. За Стипе Месич прочетете.


Днес, както често напоследък в "Афера.бг" по-интересно е написаното под статията а не в статията. Не, че Николай Колев - Босия е нарекъл негодници и смешковци управниците си не е наистина толкова интересно. Но ето цитат от коментар под вопъла на Босия: "Каква е логиката предложението за последната амнистия да бъде направена от Адвокатурата и Прокуратурата.Имам официален документ, че това е факт от Министерство на правосъдието". Друг пък е отговорил на Босия така: "300 това са престъпниците които работят извън контрола на КДС". Сигурно. Въпреки че чак пък 300 да изпуснат ченгесарите от контрол?Собств. инф.: И така, врътнаха някакви там номера румънските марионетки на народа си. През декември миналата година Мирча Джоана игра срещу Траян Бъсеску. Съгласно познатата ни и от у нас схема, за Джоана, твърдеше в края на миналата година нашият агент Радосвет Радев чрез медията си "Джоана, който бе посланик в САЩ от 1997 до 2000 г., остава много привързан към американците ...Мирча Джоана, който е син на генерал от комунистическия режим на Николае Чаушеску...". Както и да е. Дунанмата мина и ето я информацията ми от днес: Делегация на МВФ пристигна в Букурещ днес. Заедно с МВФ там отива и делегация на Световната банка и на барозувките (Еврокомисията). Щели да обсъждат провежданите в Румъния икономически реформи. Ужас! Господ да ги пази румънците. Комшии са все пак. Дано и те ни разберат какво ни е на нас с директор на Световната банка направо за главен счетоводител. И с вече и вице, обучавано от Бернанке.


Собств. инф.: Под заглавие "Минибилдерберг среща в Швейцария" немският сайт "Всичко е врява и мъгла" информира за предстоящата среща в Давос. Девизът на срещата бил "Състоянието на света: преосмисляне, редизайн и строеж отново" (Rethink, Redesign, Rebuild - знам, че ребюлд може да се преведе и като възстановяване, но едва ли се връзва с контекста на другите две думи). Изобщо май иде реч за нов Ленин изпратен в запечатан вагон от нови спецслужби да твори нови революции? Защо мисля така? Ами откриващата реч не е на Бен Бернанке, а ще е на Саркози. А той, нали помните какви ги говори за капитализма?


Собств. инф.: Обстановката в по-далечния Изток продължава да се нажежява. Иран е обявил, че изпраща своя пети военен флот (боже! колко флота имат тия!?) във водите на Аденския залив. Официално за борба със сомалийските пирати. Аз се учудих защо нямало да изпращаме фрегатата си втора употреба "Дръзки". Шефът на 1-ва операционна зона на Иран адмирал Кадерпанах е успокоил Саудитска Арабия, че персите просто заменяли ескадрения си миноносец Алборз и спомагателния към него кораб Бушехър с 5-ти флот.


Собств. инф.: Според директора на сръбската народна банка Радован Елашич, Сърбия щяла да има тази година ръст все пак на БВП в размер на 1.5%, което за него било показател, че Сърбия е излязла от кризата. Все пак за нови работни места Елашич е казал, че тази година можело да има нарастване само на временната заетост, а ръст на разкритите нови работни места се очаквало чак догодина. Божидаре бре! Божидар Данев питам. Ами у нас като само има спад в броя на работните места бре! Вече 20-годишен спад? И на постоянни и на временни все спад. Пък за тази година с какъв само спад ни плаши Божидар Данев! Пък и не ни и плаши. Ами си е баш откровен за това до къде води некадърността на назначените му за капиталисти ченгесари.

20 Януари 2010г.

Войната на Симеон Дянков с Черепа може би завърши с примирие от 10% срещу половин данък (в бъдеще). Но забелязвам, че директорът на Световната банка у нас си има вече по-сериозен противник. От няколко дни Божидар Данев съска. А това значи, че превратаджиите кадесари от 10.11.89г. са на нокти. Назначените за капиталисти некадърници-ченгесари искат. Искат наши парички. Божидар Данев, представете си, се е сетил за държавата. Ето: "Банките губят доверие към бенефициентите и спират да финансират клиенти, поради влошената стопанска конюнктура. Включително и за изпълнение на обществени поръчки или по проекти, финансирани от структурните европейски фондове, защото не са сигурни, че правителството ще изплати навреме дължимите средства. -Как се излиза от това положение? - Тук трябва намеса на държавата. Засега тя само наблюдава отстрани". Ха сега де. Независимата банкова система!? Падащият ОЛП! Паднал вече до над 18% лихва? Търсенето дето уж определяше и предлагането? Пък сега държавата да се намесела. Не става така Божидаре! Съгласен съм, че държавата трябва да се намеси. Но първо с един Народен съд! Сега: Нека се изясня. По същество днес Божидар Данев е прав. Но вижте го само гадният ченгесар как подхожда: "- Какво е най-спешно да направи държавата? - В момента бизнесът се нуждае най-силно от финансиране. Затова първото нещо, което държавата трябва да направи, е да стане първокласен платец и да започне да плаща на бизнеса, а не на протестиращите. Щом някой затваря пътища, завежда дела или обявява стачки, тогава да се плаща. Очакванията, които се създават, са много опасни и подтикват към вредни постъпки". Сега схванахте ли? Вместо да каже "Българи, обира ни МВФ и Световната банка! Западът ни унищожава всичко, което можем и трябва да си произвеждаме! Хайде заедно Българи!", Божидар Данев, като типичен представител не на мишоците, а на плъховете, иска да уреди пак себе си и своите за сметка на нас. Абе долна твар! Ами нали ако никой не протестира, утре и тебе ще прибере ЦРУ в Гуантанамо. Без съд и присъда. По презумпция. Национално отговорен капитал!? Пфу! "съмтайм люн, съмтайм уин"?..."аин цу цвай цу дрън". Не знам на какъв точно език Стоичков трябва да му обясни на тоя водач на ченгесарите, че център нападател без игра на целия отбор не постига нищо. Пфу! Вчера Черепа игра сам и се договори с директора на СБ у нас. Откупи се срещу някакви си там 10% Днес и Божидар Данев тръгва срещу народа си. Открито. Ще те видим Божидаре до кога ще издържиш на МВФ и СБ. Те са обирджии от класа все пак. (За протокола на слухтящите из Мрежата 70 000 - цитатите ми бяха от "Стандарт").Леле, леле, леле! Каква само дейност са отчели шпертплатите, пурите и прочие фашисти. "Заловиха 33 кг тютюн без акцизи". Всъщност от статията в "Стандарт" става ясно, че тютюнът бил "32,880 килограма" и бил "нарязан тютюн за цигари". Браво! Тарторите на циганките на Женския пазар дето под носа на 70 000 крещят "цигари, цигари" за 30 кила надали и ще си размърдат и пръста, но виж кога трябва фашистите да отчетат дейност и кога мазните битивита, агентурни трудовачки и прочие стандарти да ни манипулират, 30 кила са вече голям успех за далавераджиите на генерала Танев.


Иначе и труженичките на агента Бор май нервничат? "На 4 години всичко тръгва отначало. На гърба на гражданите. Писна ни от несбъднати реформи. Докога?". Ами до Народния съд! Не че после няма да започнем пак отначало. Но поне ще се раздаде СПРАВЕДЛИВОСТ! Пък може и някой по-кадърен да замени някой по-некадърен все пак. Един да е пак е печалба в срванение с кадровата политика на ченгесарите.Гамизов, виж бре! Виж ги твоите кадийки дето щеше да ги сезираш за Закона за амнистията: "Конституционният съд не откри доказателства, че предишният парламент е гласувал амнистията, за да предпази от наказателни дела министри, кметове, висши чиновници". Край на цитата от "24 часа". Е? Още ли не ми вярвате, че това се оправя само с Народен съд?


Днес в "Сега" има мноого страшна статия на Димитри Иванов. Не, оценката му за ченгесарите е ясна и аз също я приемам (не забравяйки, че и Димитри е от агентите все пак) "Това е незрялостта на политическите скорозрейки. Надявам се Божидар Димитров, Волен Сидеров и претендиращите да са приемници на ВМРО да съзреят политически и да не правят повече неумни внушения на премиера Бойко Борисов, който - струва ми се - също е политическа скорозрейка". Но понеже Димитри наистина е агент с един вагон книги преднина пред превратаджиите от 10.11.89г., затова и следва да се приемат като страшни съмненията му: "Аз не съм уверен, че Турция ще влезе в ЕС. Но, ако тя не влезе, то няма да е поради български ултиматум за турското неизпълнение на Ангорската спогодба от 1925. Не съм уверен, че Македония ще влезе в ЕС в сегашните си граници и го казвам със съпричастие, понеже и в сегашните граници на България не съм уверен". Както се казва пу,пу, да не чуе ЦРУ. Че току виж полетели томахавките не само по Горна баня ами и по центъра на София. Пък "не сме народ а мърша" няма и пръста си да мръдне. Камо ли да излиза по мостовете и да пее под дъжд от американски демократични ракети. А че Димитри е казал важни неща забелязвам и по друго. Появил се е да коментира един там отдавна назначен клакьор на янките с ник "Чичо Фичо". Май е двоен клакьор, но това не го прави по-различен от клакьор. Интересното е, че проповедникът в стил "Отворено общество", чрез постинга си ни информира, че "В съботния НЙ Таймс имаше статия за младия сръбски външен министър Вук Йеремич, написана със симпатия, въпреки, че се запъва кат магаре за Косово".


Случаят Желева май започва да става ясен. Както виждате не се чудя защо у нас няма американски посланик вече половин година. Та ние така сме им полегнали чрез ГЕРберите на янките! Излиза, че целта на занятието ГЕРБ била не да ни пратят директно нас да ни управлява директор на Световната банка. Целта била бая по-дебела. Целта била бос от Световната банка да се набута в Евроколхоза. Е, честито. Сега барозувците ще имат повод да го... на немци, френци и италианци. Нали? Не става някак една, че и втора да се отхвърля. Нали? И хоп - не коя да е а "желязната лейди" на Световната банка ще играе по гърба на Ханс, Жан и Джузепе. (Опаа и на Мигел и на ван дер някой си ще им видят сметката тихомълком). Да се готви и другарят Ли. Че много нещо взе и той да изнервя МВФ & СБ.


Собств. инф.: А и другарят Ли нервничи по адрес на другарите от ЦРУ. Китайската търсачка Байду (пак компас, т.е. Ли - тия не могат ли да измислят различни имена) е подала иск в съда на Ню Йорк против янките и контрола им над Интернет. "Във връзка с небрежност в работата на Register.com, Inc, съдържанието на сайта www.baidu.com (не лоша търсачка) е било изфалшифицирано, което е довело до сериозни загуби на компанията ни" се казва в изявление на китайците. А става дума за това, че на 12 януари поради външни манипулации от сървъра DSM Baidu в САЩ над три часа е бил блокиран китайския гугъл. Да, като казах Гугъл та се сетих, че атаката над Байду стана малко след предишните търкания на китайските власти с Гугъл. А след атаката над Байду, Гугъл обяви, че спира бизнеса си в Китай изобщо.


Собств. инф.: Всеки четвърти немец не можел да си позволи вече да излезе в отпуск. Всеки десети не можел два пъти седмично да яде месо или риба. А всеки 20-ти не можел да си отоплява жилището или да си купи кола. Данните са Евростат от 18-ти т.г. В същото време - обърнете внимание: Всеки възрастен немец в Германия имал състояние от 150 000 евро. Информацията е пак от 18-ти т.г., но от DIW. Къде са тези 150 000? Ами в жилища и в пенсионни фондовеее... Сега досещате ли се защо им е "желязна лейди" от Световната банка у евроколхоза? Ами че те немците били вече узрели за Големия обир. Както и нас ни обират. Пъървооо... натягане, натягане по симеондянковски да не можем си плати нищо, пооослеее... ела че ми трябваш. Ха честита ви демокрация майне дамен унд херен.


Собств. инф.: Интересни залагания са започнали из Мрежата. (Не у нас, нас това май не ни интересува). Кой пръв щял да обяви фалит. Дали щати на САЩ като Калифорния или Гърция или Германия или целия Евроколхоз? Прибалтика вече е пътник. Украйна май само Путин вече може я спаси. По пътя май се готви и Румъния... абе лоши дни. Докарани ни от МВФ & СБ.


Собств. инф.: Иран е предупредил Грузия да не влиза в НАТО. (Аз и без Иран мисля, че Грузия няма шанс в НАТО заради страха на натовците от Русия). Те, натовците Украйна зарязаха, та камо ли дребната плюнка Грузия.


Сoбств. инф.: Заминаващият си хърватски президент Стипе Месич е заплашил, че одма ще даде заповед на хърватската армия да атакува сърбите, ако т.нар. "Република сръбска" проведе референдум за отцепване. "Тоя, оня няколко дни ще се побунтува, а после всичко ще утихне и Велика Сърбия ще бъде осъществена" е заявил хърватския генерал. Боже Димитри! От югоизток ли ще ни дойде или от северозапад? Или направо от космоса американски?

19 Януари 2010г.

Днес "24 часа" добре ни подсеща за тогавашните действия на днешните ни 'съюзници'. Да, за натопяването на България в атентата срещу папата от ЦРУ свидетелства не кой да е, а "Мелвин Гудман е на 72 г. Старши анализатор в съветския отдел на ЦРУ от 1966 до 1990 г.". Свидетелства с факти и за това, което аз твърдя по интуиция - че нашите боклуци се учат от мръсотиите на янките. Ето и там ЦРУ възложило на три жени, както у нас драшковците възлагат на тоя и оня мръсотии. "Написаното (от тях) бе класически пример на политизиране на разузнаването. Две обсъждания в агенцията обсъдиха лошата работа на авторките Кей Оливър, Бет Сийгър и Мери Десджийнс, но кариерите им не пострадаха от това. И 3-те се придвижиха по-високо в бюрокрацията на ЦРУ". Да ви звучи познато? До тук добре. Чест и почитания на "24 часа" и на, надявам се, не един все още останал истински американец като г-н Гудман. Но да попитам все пак "24 часа": Като са казали "а", защо не кажат и "б"? Защо не запитат оня мръсник Паница какви ги свърши против България? И защо сега продължава да мами българите с боклуци и 'томболи'?


Не, може и да решите, че мръсотиите на Божидар Данев и картелите му са по-важни за угробването на България от някакви си там мръсни номера на ЦРУ. Не сте прави. Бога ми, Божидар Данев и днес щеше да си е някакво некадърно инженерче, ако не бяха мръсните спогодби на ЦРУ с КГБ. Затова нека степенуваме главните опасности за човечеството даже. На първо място са мръсниците на САЩ. Сдушени в същите картели, както са се сдушили нашите мръсници тук у нас. Там дикчейнитата, блякуотърчетата и 'финасовите' 'юпита' - тук божидарданювчетата, драшковчетата и домъкналите се от там и тук пак 'юпита'. Наистина сериозна опасност за съществуването на човечеството. Вярвайте ми. Хубаво е, че и американците го разбраха, и немците го разбраха, и руснаците (без, облагодетелствалите се, естествено, назначени за олигарси там) го разбраха и китайците го разбраха и японците го разбраха, а латиносите - те отдавна са им сърбали попарата на мръсниците от севера и си ги знаят вече даже по презумпция. Надявам се и Вие - зяпащите все още бТВ да сте го разбрали.Та, да минавам сега вече на Божидар Данев. Естествено, че го гледах снощи. (Врагът трябва да се изучава). Хубавото е, че покрай многото "ъъ", "аа", "аа", "аа", Божидар Данев най-накрая си призна. Той говореше на ние и каза дословно "ние унищожихме". Да, Божидаре. Но не ние. Ти и твоите престъпни картели от назначени за капиталисти ченгесари унищожихте всичко в България. 10 години сме били правели е-правителство - критикува ама днес Божидар. Ама нали ти бре Божидаре си делкаше с кандидата за Народен съд Николай Василев, домъкнал се за да граби от там? Нали твоят син даже работеше в окраденото от 'юпито'? Сега главата на Божидар Данев пак не е родила друго, освен да строи. Той само строителство вижда около себе си. Хайде да строим Божидаре. Но първо да сменим строителите? Става ли? Че иначе както до сега строеше холдинг "Пътища" на Черепа - така и пак ще строи. Сиреч през 20м. дупка. (Признанието не е мое). И "Щрабаг" пак така ще строи (паднали тавани). И никмитата и главболгарстроевете на Софиянски пак така ще строят - сиреч ще правят далавери само. Затова Божидаре: Трябва ни проход под Шипка - знам. Не съм толкова тъп и знам стратегическото значение на напречните връзки и без тебе Божидаре. Но нека първо един референдум за съдене на виновниците за днешната ни национална катастрофа с последващ Народен съд, пък после нека строим. На чисто. Накрая да обобщя с две думи защо пищи Божидар Данев. Защото вече усеща, че се е провалил тотално. Сам го усеща. Сигурен съм. И вижда спасението си там, където го виждат и Доган и останалите гадини-ченгесари - да си полапкат още малко на европейски гръб. (Той, Данев, вече обяви за какво ще харчи т.нар. ОП "Човешки ресурси" - не за човеците, естествено, а в стил е-правителството на 'юпито'). Затова днес на ход са не Барозу и янките. На ход са Ханс, Жан и Джузепе. Те да решават ще хранят ли мръсници, или ще съдействат за излизане на чисто.Днес има сериозна статия на Галя Горанова в "Сега". Ето няколко цитата: "Схемата за бързо реагиране на кабинета "Борисов" може и да е ефектна, но рискува да отприщи лавина от протести. Щом улицата се оказва единственият начин за решаване на проблемите, утре може да почернее от "гражданското неподчинение" и на други недоволни съсловия. Ако се съди по досегашната матрица на кабинета, поискаш ли шумно - ще ти се даде. Кабинетът сам се вкарва в беля със самоубийствените реакции, които демонстрира ачик пред населението. ...Скоро ще изгубят и мастодонта БДЖ, който отдавна се води към ликвидация и най-вероятно накрая ще бъде приватизиран на безценица, по познатата схема". ДОбре. Позната схена, води се към ликвидация, а виновни няма. Няма прокуратура, няма драшковци в ДАНС, няма 70 000 клечащи по градинките за заплати. До кога?


"- Смятате ли, че обществото усеща по някакъв начин казаното от Вас за превръщането на ДАНС в политическа полиция ? Имат ли хората „рецептори", както биха казали невролозите, за да усетят подобно развитие на нещата? - Обществената реакция е особена. През последните месеци страната ни се превърна в една криминална хроника - нещо като сериала „Синята лампа". Всичко е под знака на „Синята лампа". Казва го не кой да е, а виден бивш дансър пред "Нюз.бг". Е, не сте прав г-н Хаджолов. Обади се и Божидар Данев. Явно и той е разтревожен.


Ха сега де. Сашо Апашо да твърди: "„Това, което аз твърдя е, че в тази страна при кликата на Станишев имаше политическа мафия", каза Томов ...„Аз не обвинявам „Титан" освен в едно - че не плащат. „Титан" си следват интереса, възползват се от ситуацията. ...Днес (вчера) той оповести, че в сряда на пресконференция възнамерява да обяви имената на хората, срещу които ще заведе дела заради фалита на „Кремиковци". Край на цитатите. Те са от "БгВести" и става дума за изказванията на Сашо Апашо пред Софийски Градски Съд. Боже! Ето защо си трябва Народен съд. Да знаете как ще се разпеят там грабителите на България! За какви само политически мафии там ще си признават!


Собств. инф.: Та, като сложих и Япония в числото на страните, които вече се усещат какви ги натвориха янките на цялото ни човечество, не говорех ей така. Ето: Премиерът на Япония Юкио Хатояма счита, че присъствието на войски на САЩ в Азиатско-тихоокеанския район и занапред ще способства за мира и стабилността, но той има намерение към края на тази година да представи на народа си ново виждане за съюза със САЩ, съответстващо на реалностите на 21-ви век. Информацията е от днес и е по повод 50 години от подписването на договора за безопасност между Токио и Вашингтон.


Собств. инф.: Чакайте нови манипулации от мръсната бТВ по повод свинщините на янките със свинския им грип. Защо? Ами Гърция е отменила вече планираното закупуване на 8 млн. ваксини. И го е съобщила здравната им министърка Марилиса Ксеноянакопулу. Министърката също така е поискала от GlaxoSmithKline, Novartis и Sanofis да върнат аванса, който предишното правителство е превело. Да напомня, че Франция първа започна да се отказва от свинщините на картела от САЩ.


Собств. инф.: Продължават опитите за дестабилизиране на Иран. В град Хой е бил застрелян местния прокурор. А, да. И още една новина, която май има връзка. Немците са издали Израел, че евреите щели да пратят една или две от немските си суперподводници "Делфин" в Персийския залив. Да напомня, че тези подводници наистина са опасно оръжие. Те могат да носят на борда си американските крилати ракети Харпун. И за Израел те се считат, че са удара на възмездието. До тук евреите имат три такива немски подводници. И още две им строят немците. А се водели преговори за доставка и на шеста такава! Няма да пищят турците ли? Далекобойността на харпуните е 1400км. Сиреч и по Соломон Паси могат да ударят ако решат.


Собств. инф.: Докато нашите 70 000 клечащи по градинките за заплати се чудят как да ни следят в Интернет, Гърция разреши вече и тримерни снимки на градовете си да се публикуват в Мрежата. Нека да информирам, че гръцката служба за защита на личната информация DPA, за разлика от нашите ченгесари беше твърдо против инсталирането на видеокамери по кръстовищата с цел наблюдение над частния живот на гърците.


Собств. инф.: Продължава ориентировката на Турция на Изток и Югоизток. След посещението си в арабските емирати Ердоган днес е на посещение в Саудитска Арабия. Какво ли ще им разкаже за срещите си в Москва?

18 Януари 2010г.

На внимание на представителството на Европейската комисия в София: Ние, българите, явно свикнахме 20 години да ни грабят. Е ограбиха ни. Сега са наред немци, французи, италианци. Е, грабят ви. Как? Както грабят и нас. Провеждат взелите властта на 10.11. 89г. ченгесари "търг". Заданието за търга е така нагласено, че честно работещи фирми да нямат шанс да се включат. Само горнаардите на Месут Йълмъз (в затвора), Командира & Трайчото (все още на свобода) да могат да спечелят. После? После ето какво се прави: "Турската фирма "Мапа Чингиз", която изгражда магистрала "Люлин", ще поиска допълнителни над 40 млн. евро, за да довърши започната работа. Това е увеличение на договорената цена от 148 млн. евро с 30 на сто. Искането на изпълнителя все още е неофициално, каза за "Монитор" Ивайло Московски, зам.- министър на транспорта". Сега да ви открехна барозувци, лежащи на гърбовете ни на цяла Европа. Да ви открехна, че "неофициално искане" означава пиарковски номер за тест дали ще мине грабежа. Е, пред "не сме народ а мърша" до сега все минава. Честито ви Ханс, Жан, Джузепе. Сега се искат нови 30 млн., но вече от вас. Давайте им ги. Те ще си ги делнат. Няма проблем. Ама било имало "търг"!? На който били резнати други, защото са дали по-висока цена? Абе я давайте парите и не питайте! Ние цените по ориенталски - после си ги донагласяваме помежду си. Нали Командире? И ти, о царю нечестиви? И ти о Пожарникарю услужливи?


Какви само ченгесари стоят по границите ни и унищожават всеки опит за българско производство? "Дай 60 бона и оставаш в играта". С тази оферта двама началници в митниците прибирали огромни рушвети от служители, които треперили да не ги уволнят. Единият от тарикатите е известен с прякора Фашиста". "Стандарт". Ама какви само звучни и говорещи за манталитета им прякори си имат а? Шпертплата, Дебелия, Пурата, Фашиста... Хайде на бас, че и Фашиста е под прикритие на ДАНС? Или поне се е самонатискал за агент, както стана ясно наскоро за друг такъв фашист. Пфу! "Тигърчето и Шмъркача са новите проводници на контрабандни цигари от Македония към България, научи "Стандарт" ...Двамата митничари пускат камионите през ГКПП Гюешево. Добре. "Стандарт" научил. Всички знаем. Само Борис Велчев и Кокинов пак нищо не чули и нищо не разбрали. Какво е само да си ченгесар на власт в бандитски територии? Шмъркача. Нали се досещате като се е нашмъркал този 'офицер' какви ги върши? Ами ето бе г-н Колев - Николай Колев - Босия, дето все Тато му е виновен визирам. За Тато си вървяха вицовете, че нямал висше образование, но той по ченгесарски не е тръгвал да става доктор на науките или да си вади по 4 дипломи. Както правят днешните властимащи пури, шпертплати и фашисти. Ето ги: "Дипломите за висше образование на 75 митничари са подложени на сериозно съмнение, научи "Стандарт". Тапиите са придобити, след като хората започнали работа в Агенция "Митници". Най-странното е, че дипломите са изкарани с редовно следване, без митничарите да вземат и ден отпуска за лекции или за изпити. Оказва се, че митничарите предпочитат да ходят на работа, дори когато по закон имат право да ползват дни за учене. Един от най-фрапантните случаи е на митничар, който представил четири различни дипломи за висше образование. Друг пък показал диплома по право от Югозападния университет, като всичките му оценки били от горе до долу шестици. Той имал шест дори и от държавния си изпит. Сред съмнителните случаи е и на митничар, който успял да си вземе всички изпити и тапията само за две години, при положение, че на студентите редовно обучение са им необходими 4-5 години, за да завършат висшето си образование. Край пак на цитата от "Стандарт". Ами взели властта на 10.11.89г. доносниците на ДС. Станали от шофьорчета, сервитьорки и съдържатели на явочни квартири управници. Защо да не станат и висшисти и доктори на науките? Защо да нямат и по 4 дипломи? Нали като се напият трябва да има с какво да се хвалят. Ама било имало чл. 323 от НК!? Ооо, него го има не за Борис Велчев или за Кокинов. Те "нашите момчета" не закачат. Та, накрая пак да се обърна към представителството на ЕК в София: Тия точно шмъркачи, фашисти и шпертплати 'пазят' границите на Евроколхоза ви. Хайде, пак да ви е честито.


Дано само Евроколхоза най-накрая разбере, че работата му е не само да граби от нас. Защото той наистина само граби до момента. Ето за какво предупреждава днес "Сега". Че докато ни занимават с еврозъбатата Желева, всъщност пак ще ни прецакат. "На тях им ги спират, а на мен ми ги пускат", обичаше да казва през последните месеци премиерът Бойко Борисов, след като Брюксел вдигна забраните над фондовете за България като жест на добра воля към неговото правителство, което обеща да не бъде като предишното. Сега обаче се очертава нова картина, която премиерът, ако има кураж, може да резюмира скоро така: "На тях им спряха 1 милиард, на мен - 2" Писмото на Дирк Анер отправя предупреждение, че ако до края на януари правителството не му даде отчет по проектите за опазване на околната среда, който Брюксел е изискал още преди половин година, "службите на Комисията ще разгледат спиране на финансирането по цялата оперативна програма". Или казано иначе - ако не се поправите до две седмици, замразяваме над 1.8 млрд. евро". Край на цитата. Остава и ние да замразим 1 милиард годишни окупационни такси, наричани свенливо членски внос?


Боже мой! Не, днес ще цитирам Валерия Велева. Да, онази дето се мотаела по пеньоар из доганските сараи. Е, може и да е агент, но поне е жена, а не педераст. Та: "И коафьорът Дуков стана учител. Но не на фризьорите. На родните политици. В ГЕРБ си харесали “голямата уста” на “Биг брадър” и го поканили за лектор в... политическата им академия. Той пък тренирал проходилките върху статии от “Работническо дело”. Няма лошо!". Край на цитата. Мило родно падение. Но да беше само падението педераст да обучава на ишийрети ченгесари. Да го преглътнеш. Ама то ченгесарщината си блика отвсякъде вече. Аз отдавна подмятам за Бойко Борисов. Не, не за Пожарникаря. За Ректора. Но де го чукаш - де се пука? Покрай Красьо - една от ченгесарските трансмисии за към кадийките беше осветен още един Ректор. На свищовските 'икономисти'. Днес картинката за свищоските счетоводители допълва и Анна Заркова от "Труд": "Чухте ли? Прали пари на Маргените. Правили далавери с печатни издания. Крали от лихви и от ремонти на общежития. Плагиатствали. Продавали дипломи. Как ви звучи? Звучи, сякаш говорим за супермафиоти някакви. А то се отнася за университетски преподаватели. За доценти от Свищовската академия". По-нататък? Ами по-нататък и Заркова, като мен пита Велчев & Кокинов: "Но позволете ни днес да поставим един въпрос, пък бил той и маловажен: Това, което се говори за тия преподаватели, вярно ли е? И още: Ако те са виновни, кога ще бъдат дадени на съда? Ако случайно не са, каква ще е отговорността на тия, които ги клеветят?". Боже, г-жо Заркова! Та и аз питах Драшков защо не е арестуван. Или пък Пожарникаря ни премиер не е осъден за клевета. Та нали все пак един от тях е виновен! Не може да става дума за имотна далавера с публичен упрек, че е подправен подпис на държавно лице и да няма вече една година никаква реакция от Кокинов или Борис Велчев. Не може, ама по териториите на трите американски за сега военни бази явно може. Тук върлува демокрацията, според Държавния департамент на САЩ и според отвореното им общество. Пък аз му казвам ченгесарски бандитизъм на всичко това. Въпрос на терминология май. А по същество няма разлика?Иначе вижте какво става, след като американския посланик у нас лично търчеше да защитава мародерските цигански банди по селата ни: "Две ромски банди са нападнали полицаи и са ги замеряли с камъни, алармираха от пресцентъра на дирекцията в Бургас". Слава богу, че още няма американски посланик у нас. Та ченгетата все пак са арестували там някакъв циганин.


И какво става след шумните пиарковщини на 63 000 нищоневършещи? Ами нищо не става. То не бе едно арестуване на Маргина и пускане после не бяха две арестувания все на Маргина и после пак пускания. Е, Маргина пак бил пуснат. Ама Боби Цанков го няма. И убийците явно не са Маргините. Поне според кадийките ни. И 63 000 пак искат повишения на заплатите... мила родна картинка.


Аз често съм изпадал до ситуацията "българи" от САЩ да ме наричат комунист.Забелязал съм всъщност кои са комунисти и кои лекета. Но по-доброто е, че го е забелязал и един от теоретиците на десните. Не, не на дайновците и андрейрайчевците (а отскоро и димдуковците). Та, ето ви малко високопарни слова, дефиниращи какво е дясното у нас: "Ако случайно, подведени от порнографско любопитство, попаднете в някой десен „форум”, ще се натъкнете на брутален десен сленг, който може да съсипе вярата ви в гражданина. Кратка разходка из такъв виртуален секс шоп с езикови играчки за предизвикване на болка и разнообразни унижения може да даде решителен тласък на вашето политическо депрограмиране, ако по някаква причина сте заседнали в секта. Бедата е, че този инфернален кипеж от „политологични” безумия, тази идиотска умствена „сяра” контролира позициите на дясната „съвест”. Авторите пишат и треперят пред страшния съд на електронната жакерия. Готова е да ги линчува. При слабо отклонение от десния умствен канон получават мълниеносно квалификацията „комуноид”. Подсвирване за сбор на кучетата. Следва дълбинна „аналитична” оргия от орално-канибалски и анално-садистични прозрения, които трябва да ви довършат или да ви доведат до шок и дясно просветление. Порнографският линч е политическа инициация. Това, което „дясно мислещото” електронно население практикува тук под кодовото име „десница”, е болшевишка метаморфоза в имбецилен вариант". Ето и още малко цитати от д-р Михайлов: "От гледна точка на обикновения „потребител” преходът е хроника на илюзиите. ...Реформата протече като груба квазикриминална приватизационна процедура, за чието осъществяване бяха рекрутирани всички едри човекоплъхове на посткомунистическа България. Моделът на „антикомунистически” етатизъм, с радикално либерализирана приватизационна похот, отблъсна маса хора от първата романтична вълна. Царят се яви като знахар от отвъдното, като утешител - психотерапевт и търговец на надежди. Много скоро стана ясно, че е „българин” в разочароващия смисъл. ...На това място предпочитам да кажа нещо за бившата ДС, защото личният състав на тази организация има пряк ефект върху загубата на „духовните опори”. ...Имаха отдел „мокри поръчки” или нещо подобно. Тази „експертна” група е способна да функционира във всеки идеологически контекст, те са конвертируеми наемници, обвързани със специфична корпоративна етика и кланова лоялност. Шеф на разузнавателната служба на НАТО е унгарец, доколкото помня, обучаван в КГБ ...От сутрин до вечер са в телевизията като ментори на демокрацията, преизпълнени с „компетентност” и благи намерения. Централната активистка фигура на българския преход е бивш агент на ДС. Смешно. Те са движеща пазарна сила и задкулисен политически „играч”, за да не казвам „арбитър”. Хубаво е да нямаме съмнения по този въпрос. ...„Бившите” са компрадорски елит. Доверено лице на Запада". Край на цитатите от интервюто на д-р Михайлов в "Култура". Да си ги четат от Държавния департамент на САЩ. Те всъщност ни я натрисат тази демокрация и както се вижда един от баш идеолозите на "десните" вече го е забелязал. Но да видите какви само бесове са му скочили на д-р Михайлов под препечатката в "Афера". Боже! Платените ченгесари не спят! Те и д-р Михайлов са обявили за комунист. Ако беше жив и Петър Манолов щяха да обявят за комунист тия. Апропо, пак да попитам западните посланици защо още не са отговорили и на Янко Янков (лежалият по комунистически затвори дисидент)? Когато той в отворено писмо ги запита защо подкрепят ченгесарския бандитизъм у нас.


Иначе Томова не е взела мерки да се премести от Джумла на по-сериозна CMS-система. И не знам от ченгетата ли, или от претоварване - точно статията с думи на Гамизов не се отваря. Оправдавайки версията, че ченгетата хич не се интересуват от теория или идеология както д-р Михайлов. Но пък виж, ако някой иска да им измъкне някой кокал - одма реагират ръмжейки. Та, наложи се от кеша на Гугъл да вадя статията. Оказа се интересна. Ето цитат от думите на Гамизов: "- Искате да кажете, че ДАНС е свързана с тези групи? - Все някой трябва да организира организираната престъпност в България. Традицията в България е това да са службите за сигурност, които са най-тайни и с най-големи претенции за компетентност". Томова, кажи на Гамизов, че най-печеният по аферата с разфасоване на български трупове и износ на органи от България за САЩ е Кънчо Кожухаров. Познаваме се. Две книги издаде човекът по тези проблеми. Далеч преди за проблема да се сети Гамизов. "Чичо Данчо" също бая преди всички цитира статия от българската секция на Индимедия с факти по проблема от един виден наш църковен деятел. Да си ги види Гамизов тези неща. Те се знаят. Преди да се прави на откривател. И за "Остеотех" и за драшковците-дансъри.


Телевизиите! Ужас! Противната бТВ пак ни готви далавери. Тъкмо се чудех защо зацепиха пак за свинския грип, а то било, защото България предстояло да започне да плаща на бакстърите на янките за "ваксини". След като държави като Франция ги резнаха. А ПАСЕ направо започна разследване за далаверата. Снощи пък се чудех даже защо разказващия прогнозата за времето ни прави малоумни. На картата на България пред него ясно си пише 0 - +5 градуса, а той пламенно държи речи за студената зима, за навяванията и преспите. Сещате ли се? ЧЕЗ ще ни доограбва. Барабар с Ангел от ДКЕВР ще си делкат. Затова явно трябва да повярваме, че +5 градуса е сурова зима. Пфу! Долна манипулаторска сган!


Собств. инф.: Докато "Галилео" съвсем замря и заради подривната дейност на англичаните в рамките на уж общия ни евроколхоз. Докато ГЛОНАСС все не може да тръгне поради липсата на специалисти и ред, благодарение на крадливите руски олигарси, Китай продължава да върви напред. Вчера успешно са изстреляли трети вече спътник от тяхната си GPS система "Бейду" (Компас). За разлика от американската и руската - китайската система ще е от цели 35 спътника.


Собств. инф.: Ами сега!? Докато янките се чудят как да победят в Афганистан, боевете вече са стигнали и столицата Кабул. Военни от афганската национална армия (за която дадохме и наши си парички) вече се биели из центъра на града с талибаните. Атакувани били две министрства, централната банка и луксозния хотел Серена и самият президентски дворец. Боже! Да не започнат пак бягство както от Сайгон обединените демократични сили?


Собств. инф.: Нашите хампарцумянки явно са платили на мазните медии да мълчат за ставащото в Германия. Но да Ви информирам аз. В началото на тази година 25 700 банкомата в Германия показаха среден пръст на мислещите, че имат истински свои, а не някакви си там виртуални пари. Пострадаха 25 милиона от общо 45 милиона немски дебитни и кредитни картодържатели на Sparkasse и 6.5 млн. карти на Volksbank, Commerzbank и Postbank. Към края на тази седмица чак немците са успели да върнат в нормална работоспособност банкоматите. А магазинните и ресторантски ПОС-терминали все още се възстановяват. До тук са възстановени 85% от тях. Причината? Компютърна грешка било. А не опит на техен си Симеон Дянков да задържа с гимнастики плащания.


Собств. инф.: Продължават антиизраелските мероприятия в Турция. В район Левент на Истанбул към 1000 души са участвали в шествие до пред израелското консулство. А причината? Ами на посещение в Турция е военния министър на Израел. Защо ли?

15 Януари 2010г.

Докато Диана Дамянова ни занимава с бат'бойковски пиарски номера за това колко е излъгала Желева и според кои закони, или пък още ли е директор в СБ Симеон Дянков или само децата и жена му са американци - Те, нашите грабители, си ни плетат примката за нашата шия. "Стандарт": "Законът се произнася и за друго - кредиторите нямат право да ви вземат изкуствените органи, протезите, бастуна и очилата. Нито да конфискуват аптечката ви с лекарства за подагра и кръвно. ...И най-злите кредитори не могат да пипат употребяваните бикини и ботуши. Въпреки че могат да ровят в гардероба, са длъжни да ви оставят по едно зимно палто и есенно сако". Брааво! Няма за вас заплати или работни места. Парите за заплати и работни места ние, божидарданевците, ги профукахме за джипове и яхти. Но ние - хампарцумянките сме насреща: На ви кредити. После ...яааа, защо ви е къща или апартамент!? Я по-добре голи роби! (Робините само с употребявани бикини и по ботуши за по-секси). Не е смешно! Това означава андрейрайчевия "преход". Това означава онова, за което ни лъжеше тогава "Свободна Европа", а днес ни лъжат от Държавния департамент на САЩ и от "Отворено общество". Пфу! Ето как завършва Законът, приет от послушния батальон на Пожарникаря: "Когато влязат, за да ви ошушкат, кредиторите са длъжни да ви оставят поне храната - за вас и семейството - за да не гладувате до края на месеца". Край на цитатите. Изразът "за да ви ошушкат" не е мой.


Ето ги гадините! Пак някакъв "българин". И пак, естествено от чужбина - т.е. беглец и предател. Симеондянковче сиреч. И пак дава андрейрайчевски идеи. А тукашните мазни, нали са собственост на назначените за капиталисти-ченгесари - веднага подeмат инициативата за поредния грабеж. "Стандарт"" "Въвеждането на данък върху необработваемата земеделска земя е честна мярка. В крайна сметка нейните собственици не използват пълноценно част от националното богатство и възпрепятстват други от използването му". Алоо, симеондянковче, чакащо реда си да дойде и под формата на поредно "юпи" да ни граби! Ти изобщо имаш ли представа за какво говориш или от МВФ & СБ ти наредиха и ти изпълняваш? Ти, г-не отцепродавецо Зашев, знаеш ли, че не аз а арендаторът решава колко от моята земя е пустеееща? Аз му давам нотариалните си актове, а той ми дава договор за аренда ама не на цялата земя. Тия били пустеещи. Иди и се съди ако искаш. А после пак той - арендатора (разбирай в повечето случаи пак назначения за капиталист, но вече бая по-дребен ченгесар) засява същата тази "пустееща земя". За да върви далаверата. Защото зад гърба му пък са големите зинали уста на големите божидарданевци. Които пък хептен срещу нищо си искат парички да си лапкат и за джипове, яхти и курви. Те са назначени за ексими - експорт-импорт корекомски. Те рекетират с пазарни цени на трактори. Те рекетират и с изкупните "кампании". А през това време поредното "юпи", ама не от България обявява поредната схема за грабеж. Този път на земята българска. Пфу! Bре Петре! Смени си името на Питър, че срамиш не само българския род. Срамиш и името на апостола, на който си кръстен. Или и ти искаш българки само по бикини и ботуши? Ама употребявани - след като ни ошушкате?


А през това време? Ами 63 000 бездействат а наказателните бригади наказват непослушните: "7 - 8 души с два джипа - марки „Ауди" и БМВ, пристигнали на булевард „Александър Стамболийски" и нахлули в заведение за пица на парче. Мъжете нанесли побой на клиентите на заведението. Изпочупили са столове, маси, прозорци". Пица на парче!? Ще ми се прави на дребен предприемач!? Я бой! Я да си плаща там рекета! Демокрация е това ей! Я сега да му кацнат и хората на Хампарцумян! И да го ощушкат до голо! Пардон - едно зимно палто за пицаджиата може. Виж пицаджийката - по бикини само и по ботуши. И то употребявани! Така разпореди Хампарцумян - така го прие батальона бат'бойковски. Пфу! Излез бре! Излез пак бре Цветанов! Да ни обясниш как си преборил организираната престъпност!


Още малко за "административния капацитет" на батальона ГЕРБерски? "Българският законодателен гений роди невиждан правен абсурд. Парламентът със закон накара гражданите да ползват право, дадено им със същия този закон. И така направи въпросното право задължение. И за капак прие напълно неработещ текст, така че правото-задължение да си остане основно на хартия". "Сега". Алоо, отоврковции? Още ли ще ни лъжете, че като сте свалили Тодор Живков и вече можем да пътуваме без да стрелят по нас на границата ни? Стрелят пак. И още как! Икономически ни отстрелват. Ама кредит - няма паспорт! Ама здравна осигуровка - няма паспорт! Ама местни данъци и такси боклуци - няма паспорт! Там - по бикини само! И то употребявани! В лагера! Не, не социалистическия - МВФ-ейския! Концлагера! Той се оказа по-страшен! Каква е разликата между немците, Освиенцим и днешните от МВФ? Ами и немците - органите за сапун, и МВФ&СБ - пак органите ни и пак и за козметика. И немците - само по един затворнически костюм и Хампарцумян само едно палто. Е, при немците даже е било по-добре. Дрешките на раета са били от райха. А за дамите даже е още по-зле днес. Те трябвало да останат само по бикини и то употребявани! А виж, немците са им оставяли благосклонно по една затворническа роба на жените, преди да ги разфасоват за органи. Както ни разфасоват и днешните "българи" от САЩ.


Днес Николай Колев Босия продължава да показва, че вече не издържа в новия ни концлагер - МеВеФейския и световнобанкерския. Ето как пак се е изразил в "Афера": "Въпросът не е дали е мъдър или не, а дали е политик изобщо. Логиката говори в негова вреда. Той прилича на японско петле което скача да се бие с валяка на улицата, защото мърда. Заслужава интерес условния му рефлекс. Като го дръпнеш за опашката започва да ръмжи и казва „Бау”. ...В момента, който Барозу или някой друг фактор от ЕС му покаже камшика, хаджи Бойко със скимтене ще направи поредното задно салто. Това е неминуемо. Той няма респекта дори на един катаджия. От ден на ден дрънка и върши все по-големи глупости и забрави съвсем, че той е министър-председател, а не опозиция. Няма да е далеч деня, в който някой ще му захлупи топлия гювеч на главата, както става с хаджи Генчо в „Българи от старо време”. А хаджи Бойко определено си е от едно старо време и ще си остане там. И психолог не може да му помогне. ...Вальо Златев да си прибира вересиите и друг път като иска да има достъп до европейските пари да си подготви човек, а не да хваща от пилона първата пепеляшка". До тук - добре г-н Колев. Но изобщо не сте прав да сравнявате превратаджиите на Лилов и Луканов с Хитлер. "Още като видях сина Филипов и се сетих, че и Хитлер, ако имаше възможност, щеше да стане антинацист след 9 май 1945 г., но не му дадоха възможност". Каквото и да говорите, г-н Колев - пак се изсилвате. Не забравяйте, че Хитлер все пак е имал доблестта и се е самоубил, виждайки какво е натворил. Не е избягал да речем с награбеното от евреите да речем в Парагвай. Както много иванмироновци избягаха с награбеното от нас в САЩ. Така че правете разлика между един самоубил се за каузата си нацист и един избягал с парите ни в САЩ кадесар. "Време е психодиспансерът България да бъде изолиран и по-агресивните луди да бъдат фиксирани към креватчетата". Г-н Колев, концлагерът на МВФ &СБ е вече факт! Как не сте го забелязали? Пак ли да повторя? Имаш невнесена една вноска към Хампарцумян - тук в концлагера. Имаш не внесена една вноска към Софиянски & здравната му каса - пак тук в концлагера на МВФ & СБ. Имаш неплатен един данък или такса за боклука им - пак тук - в концлагера им. Е, за сега ни разфасоват след като си умрем сами. Не са почнали още да ни отделят мъже от жени и кой за директна консумация и кой след като пукне. Но законът вече е налице - дамите само по бикини! И то употребявани! Това вече е новост. За това признайте г-н Колев не се е сетил Хайнрих Химлер. Сети се Хампарцумян. А оня там дето като му дръпнели опашката и казвал бау го прокара послушно законът на Хайнрих Хампарцумян.Собств. инф.: След като си има нов съюзник на Балканите, който му демонстрира своята вярност и последната седмица с хаджи Бойко, Пентагонът е взел явно още по-явен курс на "дранг нах остен". Контраадмирал Енди Браун и израелският му колега - бригаден генерал Офер Вулф са подписали договор, според който Пентагона ще довъоръжи Израел за още 400 млн. долара. Оръжията ще са в складове на янките, които са на територията на Израел. (Нещо като съвместните ни центрове за обучение тук - в България). Но при нужда Израел ще можел да отвори складовете и да ползва оръжията. С одобрението на Вашингтон, разбира се.


Собств. инф.: Ха сега де. Май сме свидетели на доста по-голяма геостратегическа игра. Русия и Турция се били разбрали, че проекта "Южен поток" зависи от ...изборите в Украйна. Ако янките върнат Украйна на Русия, явно Путин може и да пусне наистина турците на Шипка? Според в-к "Азг" двете страни се разбрали да изчакат резултата от "изборите" в Украйна, защото ако дойдел не Ющенко, а лоялен на Москва човек - нямало нужда да се хвърлят колосални пари, за да се заобикаля ограбената вече Украйна.


Собств. инф.: Продължават търканията на Турция с Израел. След като Турция си изтегли посланика, все пак Израел се извини за по-ниския стол, на който го насадили евреите турчина. "Лично на вас и на турския народ изразявам своето уважение" бил написал лично до турския посланик Дани Аялон. Но сега в Туция започва да се развива нова интересна кампания. Журналистът от турския в-к Шамил Тайаяр пише, че зад убийството неотдавна на 7 турски жандармеристи стояла не ПКК а Израел. Тайяр напомня, че планината Кандил, където се крият основно кюрдските партизани, често се посещавала от агенти на Мосад.

14 Януари 2010г.

"Писна ни от заплахи да ни вдигат тока за щяло и нещяло". Taка днес агента Бор дава рамо на агентката (не и знам агентурния псевдоним, но няма начин да не е) Гочева. Сега. Само да уточня. Това не са заплахи. Това си е голата истина. Но, този път да се обърна към съгражданите си. Хубаво е, че вече има протести. Само се оглеждайте кой организира протестите. Че аз като бивш активист на "Подкрепа", стигнал до висшето ръководство и на желевите либерали и даже и избиран на всеобщи и всенародни избори, се нагледах на назначени ченгесари. Сега подозирам пак ченгесарщина в тази "Организация за обществена самозащита". Първо думата самозащита ми намирисва на мисли на ченгесар. Второ искам да попитам боса и защо отклонява народния гняв (ако има такъв)? Та не ЧЕЗ са виновни. Не е виновен този който яде баницата. Виновни са ДКЕВР, дупетатите и правителството. Това е. Както вчера "24 часа" правилно забеляза, не ЧЕЗ поиска ново увеличение на цената на тока. А Ангел от ГЕРБерите го обяви. Който уж трябва нас да защитава, пък си е за Народен съд, както и Шушулов. (Не, този няма да го забравя, даже и да почине от старост - името му трябва да се плюе. Защото създаде най-страшните монополи, които не България - светът не е виждал - монополите на "Софийска вода" и ЧЕЗ). И явно положението с надутите сметки за ток е наистина нетърпимо не само за мен (аз пак да обърна внимание на омбудсманина на българите Ганев, че платих 270лв. този месец - повече от януари миналата година въпреки рекордните жеги тази година и през ноември и през декември). Сигурно и затова ченгесарите са започнали превантивно "отпушване на клапана". Иначе не мога си обясни тази координация между агента Бор, Гочева и самозащитата. Клали ли сте голяма свиня? Аз съм от село и съм клал. Когато ножът и е забит от некадърен касапин - тя започва бясно да се мята. И всички и скачат да я удържат. Май случаят с монополите е такъв. Лошото е че на нас са ни забили ножа до кокала. А ченгесарите сега дружно скачат да ни удържат да не им избягаме. Защото знаят, че тяхната мръвка от нас им идва.


Не, днес по вестниците няма нищо! Ниищо! Ония там игрички че сините и атакистите били застанали твърдо зад твърдо излъгалата Желева хич, ама хич не ме интересуват. Те са затова назначени. Да застават зад своите. Да лъжат, да манипулират... е и да пооткрадват по някоя БВТБ някои.


Та, след като ги прегледах и "Стандарт" и "Монитор" (пфу, загорча ми), и трудовачките, и медиаполите и (о, боже защо и за "Дневник" Иво не обяви както за РеТВ, че е спрян?) и "Новинар" и "Сега" и не видях нищо сериозно - да се обърна аз сериозно към всички сънародници: Кога ще обърнем пирамидата? Кога ще започнем да вярваме на специалисти а не на пожарникари? Забелязвам една много гадна тенденция. Не стига, че цялата превратаджийска мафия от 10.11.89г насам издига само некадърници. Ами и става супернагла. Рецидивира от ден на ден и пред очите ни. Цялото ни управление се базира на дай да си краднем. И ако ни забележат - започваме с мощен отвличащ пиар. И продължаваме. Помните ли фрапиращият пример как си крадна Атанас Щерев? Ин витрото? То не бяха лафове как щели на жените да им направят бебета в парламента им, то не бяха "протести". Е и? Дадоха ли му и тази година ГЕРБерите на Щерев да си лапка? Дадоха му. Както дадоха и на божидарданевите още 6 (шест) месеца да ни плащат с наши парички, а не с техни. Сега остава ония да започнат да ни пеят каква само пазарна икономика ни е заляла. Ами ще пеят. Платили са им да пеят. Ето вчера и с ГМО се заформя същата далавера. Ама имало протести? Хванаха ги че искат да продадат за рушвети и земята ни за замърсяване от Монсанто и Раундъп? Е и? Какво от това? Излязоха ГЕРБерските стройно подредени дупетати, поговориха с протестиращите и ... приеха на първо четене продажния си закон за генномодифицираните храни. Нещо като с МВР и следенето в Интернет. Нещо като ...абе стана си практика да ни изработват нас - "не сме народ а мърша". Ето утре се задава нова далавера. След това и онова отвличане и след този и онзи гърмеж на аудита, май ще излезе вярна хипотезата за война между черепа, назначен за капиталист и бореца, назначен за капиталист. Защото симеондянковчетата щели да внесат нова поправка на поправката на закона за хазарта. Уж го вдигнаха налога. Пък сега щял да падне наполовина. Боже! Маймуни ли сме? Ако не сме - защо се оставяме да ни правят на маймуни?


Телевизиите? Снощи включих Михнева. И я изключих. Вече е досадна. Не, не че не трябва да се дава думата на пострадали от ченгесарския "административен капацитет" и произвол. Но днес, тази зима, проблемът се нарича ИКОНОМИКА! ОЦЕЛЯВАНЕ! А ТЕ продължават да крадат! Продължават да са страшно некадърни! И нагли!

Добре, че днес нямаше нищо по мазните медии. Защото успях да ги прегледам, преди некадърниците от фирмата интернет-доставчик "Софияонлайн" пак да ми спрат достъпа до Мрежата. Звънях им естествено. Да ги питам заповед на МВР ли изпълняват точно днес в деня на протеста срещу следенето. Или просто са некадърници. Приеха че са некадърници.

Собств. инф.: Това, за което се говореше стана факт. ФРС на САЩ явно ще позеленее от яд. (Или от мастилото на новите им хартийки). По време на визитата на Ердоган в Москва вчера той сам е обявил, че Турция е приела необходимите поправки в законите си и вече две турски банки се разплащат с рубли с Русия вместо с долари, както до сега. Путин е уверил Ердоган, че и Русия скоро ще е готова да приема турски лири. Така на практика Русия и Турция вече забравят за долара. Това вече е шамар. По-голям от тръбите. Но има още един шамар за ФРС. На 13 януари т.г. официална заявка да се откажат от зелените при разплащанията си и да минат в разплащания в рубли и риали е предложил на Русия и Иран. Няма да искат да го бият янките ли Иран?

Собств. инф.: СЕК - Комисията по ценни книжа на САЩ (където работи моя лична рода), се превръща в ново полицейско звено в полицейската им демокрация. Там се готвят да обявят имената на босовете на специалните следствени звена, които ще дебнат компаниите и чиновниците. Само да разкажа един забавен случай с моята роднина. Като падна режима на Тодор Живков, ходих в американското посолство да помоля да ми помогнат да си издиря рода в САЩ. (Пазех некролозите на възрастните, които последно бяха идвали 1968г. у нас да видят за последно България и селото ми и нас преди да починат, и там пишеше имената на опечалените наследници и наследнички. Знаех още тогава, че не са бандюги или скитници а уважавани хора - емигранти от 1930г.). Е, чиновниците на янките ме отместиха. Не се занимавали с подобни истории. Както и да е. Намерихме се с далечната ми братовчедка. И си звъним по телефона. И тя ми казва, че работи в СЕК. Секюритийз енд ексчейндж къмишън. Аз тогава откъде да съм печен по разни акции и борси го чувам като сигурност. И и казвам: Аман! От едни ченгета се оттървахме, сега на други налетяхме. Боже! Оная в пет мейла после ми обясняваше разликите между сигурност и ценни книжа. Е, оказа се, че пак съм бил прав. Не само налетяхме на нови ченгета. Ами вече и няма разлика и между СЕК и спецслужбите им.

Хайде стига, че трябва да тръгвам на протест срещу превъщането на България в Оруелската 1984.
13 Януари 2010г.

Уважаеми посетители на този проект, вчера платих на бандитите от ЧЕЗ 270лв.! Да! Че за тях явно няма измервателни уреди се видя по разликата от това, което платих миналата година януари и т.г. Въпреки рекордните жеги през ноември. Въпреки че през декември имаше само два студени дни, сметката ми е по-висока. При това, знаейки с какви бандити си имам работа, в студените дни на декември си включих газовата печка, вместо допълнителна инсталирана мощност! Не би. Бандитите си пишат гледайки собствения бездънен джоб, а не електромерите ни. Твърдя най-отговорно безотговорний ми омбудсманино Гиньо Ганев - крадат ни безобразно под твоя зачервен поглед. (Пиша на омбудсманина, защото имам писмен отговор от него, отговор защитаващ бандитите от ЧЕЗ). Малко се учудих защо мазния "Монитор" днес набляга на незначителния факт, че ако сме обжалвали - нямало да ни спират тока. После се усетих. Мазните също са се усетили какво се случва между тримесечното "изравняване" и въвеждането на едномесечно "отчитане". Случва се нагъл бандитизъм! Надписване до дупка! Като за последно! Чехите доказаха, че са евреите на Средна Европа. До кога и ние ще доказваме, че "не сме народ а мърша"? Ето, най-нагло новият кандидат за Народен съд - ангелът на ГЕРБерите заявява, че пак щял да поскъпва тока! Защо!? Потреблението на ток в България е паднало за 2009г. по най най официални данни. Нали уж Държавния департамент ни залъгва, че имало пазарна икономика? Нали като няма търсене, не би трябвало цените да се вдигат административно както по омразното на Николай Колев - Босия татово време? А, отворковци? Не днес пак някакво леке на "Отворено общество" да дава акъл. А да отговори това ли му е "пазарната икономика"? Та аз отоплявам вече едва половината от жилището си - 30 кв.м. А сметката ми по-голяма от официалната минимална работна заплата! При това въпреки ужасно по-топлите дни! То бива бандитизъм бива, ама това на ДКЕВР няма граници вече. И, о боже! Как само са скочили мазните медии! ЕОН (немците, които са си отдавна социална държава) предлагат по-скъп ток само за по-богатите. Боже какъв вой само е настъпил в "Стандарт" в защита на богаташите. Пред тока всички сме били равни! А защо не сме равни по ЗОП!? Защо не сме равни пред МВР? (Хвнаха някакви нагли набързо, след като отвлякоха човек на Златев и други там кировски богаташи, а не хващат циганите, които вече 19-ти път трошели влаковете ни с камъни). Толкова ли няма 100лв. за една видеокамера, с която да ги заснемат замерящите с камъни модерния влак циганета и после да ги арестуват? Хайде стига вече такава демокрация неуважаеми ми янки и вие подлоги от "Отворено общество"! Накрая да попитам открито мазния "Стандарт" защо пише "Така че вместо да издигат подобни нереалистични идеи, по-добре е дружеството да намери начин да си събере вересиите. А ако не може, да намали собствената си печалба. Защото ако следваме подобна логика, току-виж утре някой да поиска въобще да няма чуждо участие в електроразпределянето". Това не трябва ли да не е насочено към ЕОН а към ЧЕЗ? Мен ако ме питате - аз съм за! да няма такива чужди тип ЧЕЗ & "Софийска вода" & бТК & ...куп още грабителски участия. Да те са участия наистина. Защото няма начин да не си делкат награбеното с тукашните подлоги.


А защо и Ангел от ГЕРБерите е за Народен съд както и Шушулов? Ами ето, забелязали са го и от "24 часа": "При това основанието за поскъпването е леко учудващо - скачали котировките на енергоносителите. Ама ние от газ и петрол ток не правим. Остават само едни въглища. Да не говорим, че е още по-странно защо самата държава първа заговори за скок на тока, преди самите дружества да са го поискали". Няма нищо странно, бих отговорил на "24 часа". Та нали всъщност управниците ни вече 20 години са просто чужди марионетки.Днес "Стандарт" пак е интервюирал моят земляк от "Тандем". Той не е като Николай Банев. Определено. Та ето какво казва доколкото го знам Ватев, а не Вътев, както го е кръстил "Стандарт": "...Вече не може да се играе с мита и се играе с ДДС, данъци и осигуровки. ...По програмата за развитие на селските райони кандидатства синът ми въпреки множеството ми аргументи против. Не знам вече колко проверки минаха, след като проектът беше одобрен, преди да настане каквото и да било плащане. На него му побеля косата за една година от този проект. Толкова късане на нерви, губене на време. Едно и също се прави по хиляди пъти от различни институции, сякаш между тях няма информация и координация, при положение че не е никак сложно да се удостовери достоверност на определен документ. Така че продължавам да не съм ентусиаст на темата европейски проекти или за насърчаване на предприемачество чрез квалификация". Г-н Ватев, "предприемачество чрез квалификация" е просто далавера. Доказа го ясно Николай Василев. То ако не беше далавера - нямаше и Божидар Данев да го иска. Той, Божидар Данев нали ежедневно го виждате какво иска и кого защитава - далаверата и далавераджиите. А останото идете и го кажете на Барозу от евроколхоза. Какво правят тук "инспекторите" му и как си делкат по "проектите".Пореден щрих от портрета на 63 000-те. Не че не си ги знаем, но за протокола: "Арестуваха ченге от Велико Търново, скрило издирвана малолетна джебчийка в хотел, за да я пласира на каналджии за гурбет в чужбина". "24 часа". А вие чакайте ченгетата да се размърдат и да хванат поне циганетата, които трошат влаковете ни. Защо да ги хващат? Като могат да си ги продадат? Богаташи на Запад бол. Все ще купят още едно цигане. Я за проституция, я за да го топят в аквариуми с гадости, я просто за органи. Пфу! Виждате ли какво става като няма от куп време американски посланик в България? Няма кой да хукне както Монтгомъри по селата да спасява джебчийките. И ченгетата се възползват да ги продават. Тя далаверата е навързана. Както виждате, за влака и за мародерствата не обвинявам циганите. Обвинявам янките, "Отворено общество" и 63 000 от МВР. Защото си има Закон! Който 63 000-те са най-задължени да спазват! И който Закон не разрешава ни на американски посланик да хуква по селата ни и да защитава открито мародери, ни на "Отворено общество" да ми се лигавят за 30 сребърника, ни на меверейците да клечат по градинките и да пушат и да не си вършат работата.


Боже мой! Навсякъде новото шесто управление! И все с едни и същи шестаци от новите. Георги Гестапото от "Отворено общество" днес дава акъл и от крана на чешмата даже. В "Стандарт" е по мазен - иска още хайдутизация. Но в "24 часа" е направо е ударил Митьо Гестапото от онова шесто и е станал Георги Гестапото от новото шесто - иска още да се реже: "Отличен съвет на Нетаняху, но има и още за рязане". Това направо ми звучи като "Отличен съвет на КПСС, но ние - политкомисарите, решихме да надминем братския еврейски народ! Другарки и другари! Дайте да им дадем! Да живее пазарната икономика и свободната конкуренция! Подпис - многото гергьовци от ГлавПУНА, уфф - от отвореното им общество".


Интресно е как дупетатите не могат да се разберат за закона за конфликт на интереси пък се разбраха с МВР да пращат качулките с автомати да ни бият заради една свалена песничка от Интернет? Боже! За 63 000-те службата им на Майкрософт и продажника на България Велизар Соколов е по-важна от циганетата, които за 19-ти път трошат модерен български влак. Защото явно е, че трошенето на влакове не изисква клечане в интернет, а една само патрулка из циганското гето. Но къде по-интересно е да се следи кой коя сваля по сайтовете за запознанства и кой какво порно е свалил от Мрежата. Вместо да се бориш с бандюгите, както ти повелява законът. Пфу! Направо е срамна тази пиарщина около следенето в Интернет. То не бяха циркове, то не бяха пазарлъци, то не бяха горди защити десебарски & лиловашки. Срам ме е от вас!Чудех се днес дали във "Фрогнюз" ще има информация за взривеното бронирано "Ауди" и запаленото до него друго "Ауди". Чудех се, защото всичко е станало пред луксозната собственост на собственика на "Фрогнюз". Е, има информация. Макар и да не се споменава никъде, че поредната демонстрация за това как МВР е овладяло престъпността е станала пред собственост на Младен Мутафчийски. Но пък се споменава друго във "Фрогнюз". Което са премълчали пък трудовачките - че взривеното бронирано "Ауди" е било на човек на властта т.е. на човек на Валентин Златев. "По неофициални данни бронираната кола е била собственост на строителен предприемач, близък до директора на ЛУКойл – България Валентин Златев. Той отговарял за строителството на бензиностанциите на руската фирма у нас. В ресторанта бизнесменът пристигнал с охрана, но гардовете били в заведението и не следяли какво става на паркинга". Ами ченгета! Макар и бивши ченгета и настоящи бодигардове, те не са научени да работят а да клечат. Я из Интернет, я в заведенията. Но вие, уважаеми посетители на този ми проект четете "чичо Данчо". Защото само тук, както виждате, се получава сглобена картинката. От недомлъвките, изпуснати тук и там от мазните.


Днес, за разлика от моите сухи забележки относно посещението на Пожарникаря в Израел, Николай Колев - Босия направо е побеснял в "Афера". Вижте само: "До гуша ми е дошло от агресивни дилетанти, които смятат, че са на селска вечеринка и колкото по-силно пръднат, толкова повече момите ще ги харесат. ...Момъкът от Банкя направи същата глупост. Толкова ли нямаше кой да му каже, че израелският пазар е малък и препълнен. Наши стоки евреите и да искат-не могат да купуват. А те и не искат. Те търсят нашите пазари. ...Нетаняху е финансист и политик от най-висока класа. За разлика от д-ра по психология на пожарникарския маркуч, който ако ще да преспи с всички банкерки у нас пак няма да разбере за какво става дума. Така освен,че не разбира, той показа, че и съветниците му са голо средство за гасене на пожари. Също така отново се доказа, че ГЕРБ няма не само антикризисна програма, но и програма изобщо. ...След тези пачи яйца какво ни остава? Остава ни да чакаме Гоце да се сети да прескочи до Саудитска арабия за откриването на новото българско посолство и с голямата баданарка да погъделичка арабските шейхове. Това, май, е единственото, което владее, като оставим настрана венерическите болести. Но това действие вече има компенсаторен характер и има за цел да си обършем посрания задник. Ние самите се поставяме в зависимо и третостепенно положение". Край на цитатите. Оставям настрана малкото а на арабията. Но искам да информирам всички, че мой приятел, който наскоро летя до Саудитска Арабия ми каза, че е забелязал платена рекламна кампания на България като туристическа дестинация сред арабите. В края на миналата година. Т.е. Пожарникаря, г-н Колев, явно вече е полял с пожарникарския маркуч хвърлените български пари за реклама. Но за повече информация питатйте Гергов. Нали е вече не само в рекламния, но и в туристическия картел.


Другата важна тема за "Афера" днес е оливането българско пред евроколхоза. Около оная там Желева. Гледах снощи телевизията. Видях я как говореше и Желева и Първанова и как се караха на български. Наистина е срамна работа. И се присъединявам към "Афера": "Сега, в случая с Желева, макар и двете да са затънали в л...та, излезе, че добруджанката е в бяло, а кандидат-еврокомисарката ни? .... Леле, мале..., да ни се смее с глас цяла Европа. Друг въпрос е какво търси компрометираното недоразумение на бате Бойко там? След като си знае оцапания задник, не е ли по-добре да си стои у дома и да си пере имиджа, вместо да мънка като неподготвена ученичка! Тя обаче е само една от грешките на Борисов, който тепърва ще има главоболия с подобни войнстващо пробивни некомпетенни селски амбиции! Да ни е честит новият еврокомисар. Ама друг път!" Край на цитата. Но както винаги са интересни и коментарите из "Афера". Под заплахата на Желева към Първанова, че нямало да види бял ден, някой си с ник "наблюдаващ офицер" (тънка, но зловеща и не без основания ирония) е отбелязал, че това не била война на Първанова с Желева, ами на черепа с пожарникаря. Защо ли се сетих за гръмналото одма "Ауди"?


Телевизиите? Ами заслужава си да се споменат изказванията на хората от Роман и Мездра. Които се чудят как след като ГЕРБ затваря купища болници, ще идва линейка чак от Враца. Значи? Значи да им плащаме здравни осигуровки за да ни морят? Планирано по плана Ран-Ът на МВФ?Собств. инф.: Докато Пожарникаря е на хаджилък в Йерусалим, Ердоган днес е в Москва. Ще се обсъжда основно ...да, познахте. "Южен поток" и "Син поток 2". Междувременно, след Туркменистан, удар по набукото нанесе и Азърбайджан. Русия вече му изкупува газа от находището "Шах-Дениз". Което находище уж щеше да пълни набукото. За което набуко България дари и тази година куп наши милиони.


Собств. инф.: Чета един от сериозните сайтове на руснаците в Германия. В първия брой за 2010г. има прогнози за тази година. Ето някои от тях. Г-20 щяла да победи Г-2. Има се в предвид под Г-2 неформалния съюз Кимерика (Китай и САЩ). А под победата на Г-20 се разбира, че Бразилия (която се очаквало да стане нов силен икономически Китай) Индия и Русия щели да играят заедно срещу Кимерика. За Русия на Путин малко се съмнявам. Тя е верен съюзник на янките. Ето наскоро от Русия избяга един от продажниците и от управата на Подмосковието. С над 100 руски милиарда избяга на Запад. И после го засекли да се среща с други руски олигарси-предатели по разни курорти да върти кагебейски далавери. Най-вероятно става дума за планирана операция а не за бягство. Освен ако не чуем скоро, че англичаните са завели дело за странната смърт на боса на Подмосковието. Но да продължа с прогнозите на руските немци. Евроколхоза щял да си покаже зъбите на света. (Не го вярвам). Канада влизала във войната за заграбване на териториите оголили се след топенето на северните ледове. Били заделени огромни средства за нови пристанища и изследователски центрове за тази година.


Собств. инф.: Днес и немският сайт "Всичко е врява и мъгла" е дал думата на Волфганг Водраг относно свинщините на бакстърите около свинския грип с едничката цел обир. (Вчера ви информирах, че ПАСЕ започва разследване на свинщините). Die Schweinegrippe war eine gefalschte Pandemie Свинския грип беше една фалшива пандемия е заглавието. В статията се описва как са ни заблуждавали медиите. Например на англичаните се свеждали цифри за 65 000 смъртни случая. А се оказали 251. Ани скандалич? бТВ?


Собств. инф.: Продължава войната на нерви между Израел и Турция. Новината от днес е повече от сериозна. Турция е отзовала посланика си Чалъккол от Израел. Решението било свързано със "срамното поведение на зам.-министъра на външните работи на Израел Даниел Яалон".


Собств. инф.: Е, има и една полза от преговорите на Турция с евроколхоза. По искане на евроколхоза, според в-к "Джумхюриет", Турция щяла да изтегли от границите ни огромните си и страшно добре въоръжени дивизии. И ще си ги замъкнела из Анадола. На тяхно място щели да бъдат разположени по подобие на границите между САЩ и Канада и Мексико към 50 000 "цивилни граничари". Т.е. пак два пъти повече от нашата "армия". Ама все пак, като се има предвид и Гърция - долу горе новината е успокояваща.


Собств. инф.: Гледах снимки, четях руски сайтове и си мислех, че е манипулация информацията, че Берлускони публично и демонстративно ходи с яке с руския герб. Не смеех да ви информирам. Но снощи го видях и по една от нашите телевизии. Значи руснаците не лъжат. Затова, като казах а - да кажа и какво мислят за случая руснаците. Според руски анализатори това е сигнал и към САЩ и към Великобритания. Изобщо, ако евроколхоза ще си показва зъбите тази година, то се очаква това да стане на фона на евроцентризма под ръководството на Испания. Да обърна внимание, че Испания също не е на ти с идеите на евроатлантизма. И за разлика от нас открито не призна Косово. Само още нещо важно за Берлускони и Русия. След странното бездействие на тамошната охрана, сега Берлускони я е сменил. Явно има смисъл да се мисли и в посока на мислите на руските анализатори. Че прасването със статуетка по главата не е било нищо друго освен предупреждение към Берлускони. Заради "Южния поток". А сега тамошният мачо отговаря съвсем предизвикателно на тия, които той смята че са го предупреждавали, като си носи яке с руския герб. Нещо като Ердоган и Израел. На серия от снимки, приятелите на Берлускони от ГРУ ли, от ФСБ ли не знам, даже са оградили с червено кръгче вербованият от евроатлантиците за "инцидента" служител на охраната на Берлускони. И гордо показват днес, че Берлускони вече тихичко е заменил въпросният "служител". Добавяйки загадъчно, че и Ердоган е арестувал едни офицери в Турция.

12 Януари 2010г.

"Само ние си знаем, че нищо не се е променило", бил казал Пожарникаря на ГЕРБерите си. Да. Така е. Продължават да ни грабят на едро. Великият американски "инвеститор" завъртя далаверата с великите царедворски "юпита". И сега разпродава ли да разпродава имоти. Наши имоти. Които нито е строил, нито е платил нещо за тях на нас - българите. Ето: "За 10 млн. евро е спазарена Централна поща в Пловдив. Сградата на пъпа на града е поредният имот на БТК (сега Виваком), който се продава на парче и на кило". "Стандарт". Да ви напомня ли че цялата БТК беше харизана от оня там мошеник - "юпито" на секача рилски за 200 милиона? А сега за 20 се продава само една сграда! А вижте за какъв грабеж иде реч: "Две от големите централи на БТК в столицата ще станат банкови офиси. Това са досегашната основна административна сграда на бул. "Тотлебен" до Руски паметник и още един имот на бул. "Н. Й. Вапцаров", срещу бившето "София ленд". Преди там се помещаваше кол центърът на мобилния оператор "Вивател". И двете са купени от "Търговска банка Д" на турския бизнесмен Фуат Гювен. Собствеността вече е прехвърлена ...Пощата в Търново засега стои затворена. Местният бизнесмен Цанко Александров, известен като Бобъра, стана собственик на сградите на БТК в центъра на града и обеща, че те ще се превърнат в мол или ще се отдават като офиси под наем. ...Несебърският бизнесмен Илия Илиев е новият собственик на телефонната централа на БТК в Слънчев бряг. Сделката е финализирана преди месец и собствеността вече е прехвърлена". Още? Ето какво значеше отказа от златна акция на тройната мафия. Ето какво значи "американски инвеститор". Ето какво значи хайдутизация. Ето какво значи договорености между цереутата и кагебетата. Защото, нали виждате, че след като хапнаха янките, сега на тяхно място идват хиени като Бобъра, външните на ДС като Фатик, Гювен, брат Василев и т.н., и всякакви от по-дребните "хотелиери" от номенклатурата на Божидар Данев, т.е. все на ДС. Пфу!

Не, днес "Стандарт" не е толкова интересен с факта, че ни отваря очите как България става нов Ирак (идват янките, грабват каквото могат, после местните пешмерги доограбват и накрая държавата се разпада). По-интересен е поредният щрих в портрета на българските продажници. Т.нар. "бизнесмени" на Бажидар Данев. Ченгесарите, получавали по списък нашите парички за да има за техни джипчета и яхтички: "Купувачът Тодор Колев и брат му Николай имат бизнес в доста сфери. Те се занимават с търговия, със строителство, имат и финансово-брокерска къща. ...Според някои те са получили от прословутите червени куфарчета с пари, за които споменават много мастити активисти на някогашната БКП в началото на прехода. Този слух се подклажда и от факта, че баща им Иван Колев е бил последният финансист на ОК на БКП в Стара Загора. След това известно време е бил шеф и на партийната фирма "Универс". Въпреки уж големите им възможности, двамата братя се славят и като не особено коректни партньори. През м. г. съдия-изпълнител е издирвал из цялата страна малкия Тодор за скромен дълг от 10-5 хил. лв". Край на цитата Божидаре Данев. Получили парички, купили джипове, яхти и курви и ... почнали да мамят както цигани по телефона. А да забелязвате, че пак, за пореден път и за пореден от тях пише все едно и също? Търговия, строителство, финансово-брокерска къща. Това е. Няма производство няма нанотехнологии. По-едрите назначени за капиталисти ченгесари - финансово-брокерски къщи, най-едрите с банки, а по-дребните надолу - "хотелиери". Пфу! Между другото, да подсетя, че Гамизов и той някакъв Иван Колев обвиняваше, че е пък от енергийната мафия.

Ама много ви моля! Вижте докъде може само да паднат мазните в лизачеството си: "За трети месец поред промишленото производство у нас отбелязва ръст. Това стана ясно от публикуваните вчера данни на Националния статистически институт (НСИ)". Такаа... това е верният на ГЕРБ вече "Монитор". А сега агента Бор: "Закъсаха промишленост, търговия и строителство. Промишленото производство през ноември м. г. е намаляло с 10,8% спрямо същия месец година по-рано, показват данни на Националния статистически институт (НСИ), обявени вчера". Край на цитатите. Кой ни прави на маймуни и защо най-вероятно можете да усетите и без мен. По уволненията и по неизплатените заплати, субсидии и т.н. Пфу! Долна работа!

Между 80 и 100 болници ще затворат поетапно до края на годината, съобщиха от здравното министерство. "24 часа". Браво! Г-н Колев (Николай Колев - Босия), Все пак тези болници са били строени под татовото управление. А се унищожават при демокрацията им. На Държавния департамент на САЩ и на "Отвореното им общество" (пак на САЩ).

И така, след факта за болниците, да се изясня защо полемизирам с Николай Колев - Босия. Защото човекът е честен. Борил се е и се бори. Но е точно толкова надъхан, колкото и стар партизанин по Луканов е готов пак да стреля. А истината е проста. "По делата им ще ги познаете". Сега гледайте как ще скочат разните дайновци и андрейрайчевци! Защо? Ами защото българите чрез гласувания по Интернет и чрез СМС (изключено е да са старците на БКП или пенсионерите изобщо), определиха като най-важна дата 9 септември 1944 г. Да! Той е избран от зрителите на БНТ за най-значимото политическо събитие на България. Сега дайновците пищят защо фердинандовото проформа обявяване на независимостта през 1908г. било чак на трето място, а пък великият преврат на Лилов & Луканов & ДС изобщо го нямало в първата тройка на значимите политически събития. Пак да потретя: "По делата им ще ги познаете". Да, главинчевци са трепали. Да, маса боклук както и след 10.11.89г. се е присъединил и след 9.9.44г. към победилата власт за да граби. Но пак да се потретя. Онази власт за няма и 5-6 години и си решава въпроса за властта. И после е започнала да организира, да гради, да създава. А лиловолуканските андрейрайчевци и назначените за капиталисти ченгесари вече 20 години грабят като башибозуци и унищожават по-зле и от башибозуците. И това се вижда не само с просто око. Това е толкова нагло, че писва на всички.

И още малко краски за лиловолуканците и ченгесарите от техния си човек: "Как ще разцепя БСП? Пихтия цепи ли се? Държавата е на автопилот от началото на това правителство, казва бившият депутат от БСП и автор на нов ляв проект Татяна Дончева ...Цветан Цветанов не може да разбере, че МВР не е същото, каквото го е заварил при постъпването си като шофьор. Той няма идея какво да прави. ...- Дали са на БСП и тройната коалиция, е много спорно. Те са едни и същи. Там който се е наместил, се е наместил. То и Люси (Людмил) Стойков беше момче на СДС, което по времето на Костов получи "Дюни" и куп големи хапки, но като се обърна палачинката, и той се е обърнал. Люси Стойков ще стане човек и на Бойко, ако трябва. ...Ами какво стана с митниците? Нали щяха да събират едни милиарди? Митническата дейност е икономическа дейност, не е милиционерска. Затова се изучава в икономическите висши учебни заведения, а не в школите за милиционери. Край на цитатите от "Сега". "Ако си мъж - излез навън да ти шибна два шамара" беше казала устата мултигрупарка. Да, ама мъже след 10.11.89г. няма. Има мишоци, тъпоъгълници, както ги доопределя Николай Колев - Босия.

Още за пазарната, според Държавния департамент на САЩ икономика по териториите на трите им военни бази? Ами ето: "Протестиращите разполагат с документи, които уличават действащи магистрати и представители на местната власт като преки участници в имотни далавери, които са облагодетелствали силните на деня. С това те са лишили семейства и граждани от свещеното им право на собственост. А действията им до момента остават ненаказани ...Стотици са жалбите им до главния прокурор, ДАНС, икономическа полиция, инспектората на Министерството на правосъдието, Висшия съдебен съвет. Сигналите са оставали без отговор. Хората са категорични, че имотната мафия в Бургас е добре организирана структура, в която освен бандитите участват държавни служители, нотариуси и юристи.". "Фрогнюз". И мишоците. Не знам защо бургазлии са пропуснали и мишоците в изреждането на членовете на следдесетоноемврийскaта мафия.

Днес "Фрогнюз" е публикувал мобилните телефони на дупетатите от батальона на бат'Бойко. За да видят явно какво е не ченгетата да им следят разговорите, а избраниците им да им казват колко ги .... Абе вижте го и им звъннете. Преди да са дошли качулките на Явор Колев да ви набият заради едната свалена песничка от Интернет. Или за изказано честно мнение по форумите. Защото това, което се задава няма да е 9.9.44г. Няма да е и Пиночет със стадионите и убитите поети. По-лошо ще е. Защото янките планират по-добре от Москва.

Нещо и аз, като един от коментиралите препечатката и на Томова в "Афера", не го разбрах Любомир Живков за евреите. Нито разбрах за какво беше тази тирада във възхвала, че са като Господ (забавяли, но не забравяли да отмъстят), нито разбрах какви са точно мераците на Пожарникаря. Както и не разбрах защо пък евреите да не обичат Путин, та чак и Обама? Карай. Падаш Томова! Рейтинга пада. Може и да те интересува еврейската тема. Но хвани някой от българските (останали тук в България) евреи. Ама не "евреи" като соломончото на Паси. Т.е. мършата им. Има си сред тях бая Човеци. Да те информират. Пък ако не можеш намери - да ти дам сайтове на руските евреи в Израел? Политически сайтове. Те там вече са май мнозинство руските евреи. Имат си партия, телевизии ... Аз май вече съм си обявил и един от еврейските източници и от службите им? Дебка се казва сайта Томова. На английски е. Чети го.

Иначе Томова е препечатала и Кеворк. И аз го видях в "Труд". Но защо ли не мога да забравя че е от тях? От агентите? И защо ли писанията му ми се сториха повече като съвети от стар агент към настоящ ченгесар? Ама не съм сигурен, че батмана ще го послуша. Утре не чакайте в "Монитор" бурни славословения как бат'бойко наказал депутат. А то ще е, защото Пожарникаря ще си е направил оглушки за съвета "...очаквам публично да отреже ръцете на депутата от ГЕРБ, който бил крал уличен ток, церемонията вероятно ще я предават всички телевизии". Кеворк, Кевооорк ... на времето ти лансира Карбовски. Сега го плюеш. Как да ти вярвам? Като виждам класово-партийния ти подход? Карбовски бил добър защото за Цанков, ама бил лош защото за нашия човек ... Хайде стига а?

Собств. инф.: Най-накрая! След като само "чичо Данчо" ви информираше за свинствата около свинския грип, вече случаят се признава официално и в Европа. (В САЩ, във ФБР ви информирах, че има заведено вече дело). Парламентарната асамблея на съвета на Европа (ПАСЕ) започва официално разследване още сега - през януари по фактите за умишлено преувеличаване и натиск от страна на фармацевтичните концерни по информационните канали за разпространението на т.нар. птичи и свински грип. Информира Тагесшпигел. Бившият немски депутат Волфганг Водарг счита истерията на мърдоковците и бакстърите за най-големия медицински скандал на века. Алоо, бТВ? Юксел бакстърски? Ани птичата?

Собств. инф.: Уау! Агенция Синхуа е съобщила, че Китай вече може да прихваща ракети от Земята. Т.е. има си собствена ПРО. Вчера китайските военни са тествали пак и са обявили технологията си за прихващане на чужди ракети за успешна. Не, не си мислете, че демонстрацията е била срещу Русия. Или ей така. Миналия четвъртък Пентагона съобщи, че е одобрена сделка с Тайван за разполагане на американските "Пейтриът" на китайския остров. Та затова китайците са решили да разсекретят част от това, което могат.

Собств. инф.: Докато Пожарникаря се замъкна в Израел, Ердоган отиде в Ливан. Където Израел преди дни нахлу пак. Та от Ливан Ердоган е призовал ООН за санкции срещу Израел. Не само защото евреите си нарушават държавни граници когато и както им скимне по подобие на Вашингтон. Ердоган е обърнал внимание на ООН и за незаконното ядрено оръжие на Израел. Но най-важния, според мен, момент в интервюто на Ердоган е: "Регионът няма да се съгласи с нов иракски синдром". Визират се стратегиите на янките и на Израел спрямо Иран.

Собств. инф.: Раздразнена Армения е проговорила какво знае разузнаването и за азерите. А то е, че Пентагона бил сформирал две специални азърбайджански елитни военни части. Те били изведени от подчинение на азерското военно ведомство. И били обучавани от ЦРУ, скандалните бандити на "Блякуотър" и специалисти на Пентагона. Ходили да тренират и в Турция и САЩ, че и в Китай. Морските котки на азерите се счита, че са готвени за срещу Иран. Но Армения се плаши да не ги употребят в Нагорни карабах.

Собств. инф.: Новината от другите ни комшии? Ами след като обра нас, МВФ вече точи сатъра и на гърците. Честито елиники! Сега ще видите какво е мисия на МВФ и как се плаче подир нея.
11 Януари 2010г.

Днес мазният 'Монитор" е направо противен. Не, не защото най-важното за мазните е как Тодор Живков го избрали пак за главен секретар (уф, бодигарда на Тодор Живков го избрали за Председател де). Не и заради гнусните лъжи на Запада "Вилфред Мартенс: Не съм виждал такъв успех за толкова кратко време". (Добре, че още няма американски посланик тук. Че тогава щяхме да видим хвалби как се правят и снимки за пиар как се снимат). Изобщо тази тема е мазна, но не е най-долното падение на мазните. Най-долното падение е свързано пак с портрета на днешния член на картелите на БСК - божидарданевите престъпни картели. "Милионерски синчета спретнаха бой и стрелба". е заглавието на мазния "Монитор". До тук добре. Синчето на известен взривен сикаджия с десет бодигарда и синчето на известния божидарданювец и той с десет бодигарда. Че как!? Нали е божидарданювец!? "Богаташът е наследник на известния пловдивски бизнесмен Ветко Арабаджиев, който върти бизнес с хотели". Това е! "Бизнесмен"! "Хотелиер"! Сиреч назначен ченгесар. Не, няма да питам нито НАП каква е данъчната декларация на божидарданювчето, нито откъде са му парите за заплата на 10 бодигарда. Няма смисъл. Все едно да питам Държавния департамент дали има работеща пазарна икономика по териториите на трите му за сега американски военни бази. Няма смисъл да питам и Божидар Данев дали това са инвестиции, или разкриване на нови работни места от 'бизнеса' му. Все пак само синчето на назначения за капиталист хотелиер е разкрило 10 работни места! А баща му!? Той сигурно се движи с поне 20 бодигарда? Значи общо? Поне 30 работни места. Плюс 'инвестиции' в пищови за да се гърмят един друг, бронирани автомобили (10 души са поне 2 коли)... абе бизнес е това ей! Не е шега работа! Тия направо си плачат за субсидии за туризма и хотелиерството! Нали г-н Данев? Да съберем малко и да им дадем а? Пак. Пфу!Още по-интересен изглежда случая и като картинка, рисуваща и образа и на съвременния 'офицер'. Да. Бившият секретар на МВР Радулов бил боса на яслата на хотелиера. При това секретар, известен не толкова с десните си възгледи, колкото с теоретичните си публикации из пресата. (И аз съм го препечатвал). И боже! Да го видите 'офицера' по телевизията! Същински Матросов! Как само защитава тия, дето му подхвърлят огризки от трапезата божидарданевска! Пък после ще ми пише по вестниците за ред! Пфу!


Ето пак информация за Божидар Данев и за Симеон Дянков. Единият да обяви още инвестиции от 'бизнеса", а другият да не се чуди защо няма пари. "Сутиен издъни пишман любовник". Първо мислех да цитирам заглавието като поредния тъпашки ден от дребнотемия на "Стандарт". Но се оказа, че работата е бая по-дебела. Пак няма да има пари за заплати и пак ще има уволнени. Защо? Ами за да има парички за оправяне на любовните им отношения на божидарданювчетата. "Вкъщи пък бясната банкерка нарязала с кухненски нож и картината, която му подарила ден по-рано за именния ден. Според близки на семейството сега бизнесменът се канел да поиска прошка от жена си, като й подари изненадваща почивка на друг континент". Брааво! Работили хората! Намерили една ябълка, измили я, продали я ...станала едната банкерка а другия бизнесмен. Защо да не инвестират в един семинар "на друг континент"? Хайде на бас, че догодина в данъчната им декларация точно такива едни 'разходи' божидарданевски ще фигурират. И НАП естествено ще си затвори очите. "Наши момчета" и момичета. Полудували... какво толкова? Те с нанотехнологиите ще се заемат като се завърнат от другия континент. Нали Божидаре Данев? Както твоят виден бизнесмен Ветко? Бащата на синчето да не мислите че е хукнал да търси как да излизаме от кризата? Нее, докато синчето му си хвърля наемниците във война с наемниците на другото синче, на бащата му се налага да прекъсне бизнес-командировка пак от друг континент явно: "Аз спешно се прибрах от чужбина заради случката, и повярвайте ми, синът ми няма нищо общо с този скандал, каза още Арабаджиев. Той беше на почивка със семейството си зад граница". Такааа... криза начи. От държавата Божидар Данев взе за да им даде начи. Сега те не плащат даже заплати на бодигардовете си. Плащаме ги ние. Благодарение на Божидар Данев им удължихме срока с още 6 месеца. През които месеци, докато те са на почивка зад граница, половината от заплатите на бодигардовете им ги плащаме ние. Аз, Вие, уважаеми читателю на този ми проект. Пфу! За Народен съд си Божидаре!

Ситуацията с демокрацията им, не харесва вече май и на самите отворковци? Днес един от тях е изпищял в "24 часа": "Видно е, че държавата бърка надълбоко в джобовете ни, но съвсем друг въпрос е какво получаваме насреща. Всъщност тук нещата май са още по-ясни. Лошо здравеопазване, проблематично образование, ниски пенсии и най-лошото - невъзможност да се осигури сигурност и справедливост. Да, според мен наистина това е най-лошото. От всички функции на съвременната държава само малка част неоспорима - осигуряването на равни правила за всички (справедливост) и защитата на гражданите (сигурност). Ако това го няма, то държавата се е провалила и облагането на гражданите и бизнеса може да бъде разглеждано като обир - нещо като насилствено отнемане на пари, без да има нищо насреща". Нали Божидаре? Субсидиите за твоите хотелиери с по 10 бодигарда на всяко синче са наистина едно "насилствено отнемане на пари, без да има нищо насреща". Ама отворко, прав си ама като си казал а - кажи сега и б. Признай, че това със семинари и НПО-та не се оправя. Трябва си Народен съд!

Иначе божидарданевците били измислили нов бизнес: Понеже ГЕРБерите не ровят колко данъци е платил хотелиерът с десетте бодигарда само на синето му, докато той самият е на почивка. А пари за лапкане им трябват. Затова сега симеондянковчетата ровели по всеки проект по САПАРД и рекетирали селчо от нивата. Ама божидарданевите намерили начин и те да се облажат от държавния рекет. Как? Ами симеондянковчетата притискали всеки фермер закупил я плуг, я тракторче, с това, че не ги е купил по 'пазарни' цени. Просто имало изискване за три оферти. Фермерът, естествено ги е представил трите оферти. Но... намира се дребна душица. Проверяващ. Подшушва на "своите момчета" от 'ексимите'. Нали не се съмнявате, че всички експорт-импорт фирми са на божидарданювчета. Там пропуск не се допуска. И хооп - фирмата-вносител се обажда на нещастния селчо, повярвал на лъжите на Евроколхоза. "При разглеждане на проектите експертите звънят не само на избрания доставчик, но и на пренебрегнатите, които трябва да потвърдят цените в офертите си. Някои търговци са се изхитрили и поставят условия на кандидатите, за да предоставят изискваната от фонда информация, оплакват се фермерите. Рекетът за някои сложни инсталации стигал до 100 000 лева". "Стандарт". Досещате ли се как 'бизнеса' на Божидар Данев си изкарва паричките за почивките по други континенти? Нее, не както Киров и Бош. Просто звънят на нещастника и казват 'дай ни толкова, иначе ще излъжем, че цените ни не са били такива'. Пфу!

И? Докато Ветко е на почивка зад граница. Докато банкерки късат сутиени на любовниците на 'бизнесмени', а 'бизнесмените' ги успокояват пак зад граница? Ами духаме супата. Щом "не сме народ а мърша"? "Сега": "Кризата увеличи два пъти безработните. НОИ очаква още повече българи да останат без препитание тази година". Да, за тази година става дума. За годината в която Ветко се върнал спешно от почивката си зад граница а сливенската банкерка щели да я водят зад граница. "Твърде интересно си играем на демокрация напоследък", е цитат от друга статия в "Сега". Хайде бе! Държавния департамент на САЩ е твърде сериозна институция ей! Играели сме си били на демокрация? Я питайте "Отворено общество"? Каква само демокрация ни оля след преврата на ченгесарите.

Иначе все пак "Стандарт" е на ниво. Направо! "Мома уби старец след шише водка". "Ревнивец наръга 40 пъти жена си"... Иначе не са пропуснали и те да отбележат Събитието! Конгресът на Партията! "Фанфари за Бойко, филм за партията. ...Ефирни дами събират очите на делегатите в паузите". Браво! Понапълнили са се явно очичките на Вилфред Мартенс". Има да ни тииика пак ГЕРБерите. Demokratsia. Дежа вю? Нали? "Фанфари за председателя Бойко Борисов. При това не какви да е, а композирани специално за него. ...От властта поръчали на продуцентската къща "СИА Адвъртайзинг" да композират изненадата за премиера, научи "Стандарт". Мелодията ще звучи винаги при влизането на Борисов на партийни събития, споделиха делегати". Ей! Да не забравят делегатите да си вдигат и дясната ръка и да крещят Хайл! Химн е това!

Иначе и Томова е забелязала Конгреса: "Има нещо ненормално в една партия, която на конгрес избира свой лидер с 1227 гласа „ЗА” от 1227 възможни. Мишки? Марионетки? Безгласни букви? Тъпоъгълници? Или страхливци, които НЯМАТ собствено мнение? ..."Пляскате все едно нещо се е променило, а ние тук сме единствените, които знаем, че нищо не се е променило", заяви простосърдечно Бойко Борисов. И уцели за първи десятката. НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО! Остава да възобновят и лагерите в Белене". Край на цитата. Малко ми намирисва, че е от Николай Колев - Босия писан. Защото пак има сравнения с Тато. Г-н Колев, пак да потретя. Тато и строеше! И ред държеше да има. И България я защитаваше на световната арена. А не я угробваше както тези. Приятелството на Тато с дебелия баварец изобщо нямаше нищо общо с приятелстовото на Пожарникаря с Вилфред Мартенс. Тато тогава въртеше икономика с Бавария, г-н Колев. И целувките му с Брежнев си бяха пак икономика. Успешна за нас - българите (затова ни и ръмжат и до днес руснаците). Не бяха както плащанията на Симеон Дянков към МВФ и ЕС. Иначе - да. За ченгесарската партия сте прав.

Но не за Конгреса е интересната информация от "Афера.бг" днес. Публикувана е разправията между някаква фирма гея и герберите. За някаква програма (в смисъла на софтуеър), която е била включена в програмата (в смисъла на управленски обещания) на ГЕРБ. Пък сега герберите мълчали и се ослушвали. "Нотариалната покана е „относно възмездяване на пропуснати ползи, понесени материални и морални щети от „ГЕЯ КОРП”ЕООД вследствие на неизпълнение на поети ангажименти и договорени условия по реализация и приложение на „Програма за превенция на финансови и данъчни престъпления”, представляваща съвкупност от ноу-хау, авторски права, технически спецификации и други сродни права собственост на „ГЕЯ КОРП” ЕООД в качеството и на разпоредител със същите, наричана за краткост „Програмата” от страна на политическа партия ГЕРБ”. Край на цитата. Още по-интересен е другият цитат: "Когато продуктът попада в ръцете на финансовия министър Пламен Орешарски, и когато става достояние на прословутата британска фирма „Краун ейджънтс”, доведена пък от Симеон Сакскобурготски и синът му Кирил, всичко замира". Алоо, агентите на короната? Няма ли с анексче да ви вдигнат хонорарчетата от нашия джоб? Или с друго тайно споразумение Симеон Дянков го е направил вече?


Преди бая дни, аз пръв ви информирах, че Пожарникаря няма да се радва на същото посрещане от евреите, на което се радваше гръцкият вицеадмирал. Е, оказах се прав. Не, не само защото ще му показват стената на плача. Ами и защото самият външен министър на евреите подготви посещението на Пожарникаря подобаващо, като ни обяви, че подсигуряваме Ал-Кайда. Да. Ама покрай нападението на Либерман изскочи от "Фрогнюз" и нещо за 'офицерите': "Имало съмнения, че бивши офицери от службите у нас „зареждат” със секретни сведения израелските служби, сподели източник близък до правителството пред Frognews.bg. В момента се извършвала проверка откъде изтича такава „ценна” информация, която можела да повлияе на българо-израелските отношения. Със сигурност този „теч” не бил случаен".

Телевизиите? Зомби Светла (оцетовата) вече даже и на десния Явор Дачков не дава да се изказва критично. А по Нова!? О, там на морал ни учеше баш биячът на републиката и съветник на Пожарникаря - Ботьо - бияча от къщата на ужасите в Копривщица. Но върхът беше как мазната Нова ТВ се измъкваше по повод невинните отвлечени и държани без съд и присъда от янките в Гуантанамо. То не било нейно мнение - бързаше да полегне пред янките Нова. Боже! И как демократично звучаха само мислите на шеф на нашите затвори, относно "невинен, но задържан по презумпция". Покрай цялата дунанма относно демокрацията на янките чухме и мненията на циганите от българските затвори. А те, мненията им, единодушно бяха, че крадците са навън. Вътре са кокошкарите. Въобще беше много показателно за развихрилата се на Държавния департамент на САЩ демокрация предаването на Нова. Трябва ли да приемем невинен от Гуантанамо и как, на какво основание и къде да го държим тук, се питаха по Нова. Аз предлагам решение. В някой от трите им центъра за съвместно обучение на янките на българска територия (да де военните им бази у нас), да си отворят и ново Гуантанамо. Могат да го кръстят Belene айлънд. И после да отвлекат такива като мен. Дето не са крали, но пък говорят истината. Демократично да ни отвличат цереутата. По презумпция. И да побързат! Че според "Афера", ГЕРБ може и да ги изпревари.

Собств. инф.: "Бедността отдавна съществува в Япония и в последните години нейните мащаби и дълбочина значително се влошават". Казва го не "чичо Данчо", а доктор Ая Абе - ст.н.с. от Националния институт за изследване на населението и социалното осигуряване в Токио. "Съгласно наличните данни, днес много деца в Япония живеят в условия на изключителна бедност". Допълва го и Масанори Мацумура - даскал с над 30 годишен стаж и член на ръководството на съюза на токийските даскали, който твърди, че все повече деца в днешна Япония не могат да си позволят даже боички за рисуване. Е, и там им свалиха тяхната тодорживкова партия (управлявала Япония долу-горе колкото и Тодор Живков) и им врътнаха либерастийските номера. Резултатът, както се вижда не закъснява.

Собств. инф.: И да спре Дайнов с лъжите за купоните по времето на Луканов. Да, раздадоха ги. Но не ги пуснаха в употреба. Докато виж в САЩ днес... "Седми месец поред расте броят на желаещите да получават храни срещу купони. Броят на бедните, чакащи месечните си купони, за да си купят с тях храна достигнал 35 000 000 (над 10% от населението)". Добре. Жълтите крадци-царедворци одма ще ми скочат, че това са лузъри. (Те така ни наричат официално нас - некрадците. И тиквеници ни наричат де, ама сега говорим за икономика). Ама чак пък 10% скитници и просяци? Толкова ли много са им циганите там?

Собств. инф.: Немците явно се събуждат. Преди "не сме народ а мърша". Снимки от почти голи протестиращи на летището на Дюселдорф можете да видите на сайта http://alles-schallundrauch.blogspot.com/. В България? В България по мазните телевизии ми дават интервюта с мацки, които нямали нищо против да ги събличат. С цел сигурност де.

Собств. инф.: Докато на нас мазните ни пробутват сапунки като "Перла" и "Листопад", в Турция по телевизията си гледат техни си кримки. В които агенти на Мосад сътрудничат с турската мафия, крадат деца и ги крият после в израелското посолство. Евреите май пак ще протестират. Тяхната радиостанция "Кол Израел" вече забелязала турския сериал.

Собств. инф.: Една информация от Сърбия направо ме шашна. Докато нашите само крадат и унищожават армията ни, сърбите излиза, че са отишли твърде напред. Тази пролет се очаква да започне производството на сръбски безпилотен военен самолет. А такива още не могат да си произведат даже руснаците! Сръбският "Врабац" (врабче) бил излетял тайно на 29 октомври и бил летял 22 минути пробно. А щял да се произвежда във военния им завод "Момо Станойлович". Врабчето можело не само да се използва за чисто военни цели, но и да охранява тръбопроводи, многозначително подхвърлят сърбите.
8 Януари 2010г.

Дошли от нищото, Христолов и Батаклиев са смятани за типични представители на чисто българската икономическа прослойка на така наречените "назначени бизнесмени". ...От месеци на всички под тепетата бе ясно, че вместо да инвестира, Батаклиев източва дружеството. ...Преди 2 месеца полицаи с бронежилетки два дни охраняваха апартамента на Батаклиев в сградата на ул. "Ангел Кънчев" 8. Оказа се, че бизнесменът е бил заплашен с убийство. Из града плъзнаха различни версии - неуредени финансови взаимоотношения, отмъщение на отчаяни работници, които с месеци не са вземали заплати, спор с бизнес партньори... Край на цитатите от "Стандарт". Божидаре бре! Божидар Данев - шефа на престъпните картели от назначени за капиталисти некадърници-ченгесари! Виж бре Божидаре каква хубава картинка на твоите са описали бре! "Бизнесът настоява". Пфу! Завършил в Москва, станал ченгесар, назначили го за капиталист и ..."отчаяни работници, които с месеци не са вземали заплати". Пфу! Само едно не мога да разбера. Че 63 000 клечат по градинките да пушат, за да изкрънкват от нас пари за техните си заплатки го видяхме. Сега видяхме и че всъщност получавали заплатки за да пазят крадците от нас. А не нас от крадците. Пфу! Питам те Пожарникарю: на какво основание полицаи ще пазят апартамент на бандит? Два дни клечали! С бронежилетки клечали пред апартамента му! 10% от месечната им заплата поне следва да бъде удържана на тия. Да знаят следващия път, че Закона им забранява да толерират едни граждани на Република България, за сметка на други!Хъс. Страст. Упоритост. Постоянство. Самоотвержена борба до победа на всяка цена. Представяте ли си, ако магистратите у нас се бореха по този начин не само за 13-а и 14-а заплата, а и с престъпността? Или с явлението "Красьо Черничкия" в редиците си! Taка пише днес някой си Божидар Димитров в "Стандарт". Прав е човекът. Само дано този Божидар да не е оня Божидар Димитров - агента на ДС.


Алоо, Пожарникарю, не можах да схвана онази, дето се размотавала по пеньоар из доганските сараи, днес ДПС ли защитава, Турция ли защитава? Просто на Божидар Димитров ли скача? Като агент на агента? Ама и дали те подиграва Пожарникарю, и това не разбрах. "Добре, приехме, че на министрите и на депутатите като новаци им трябва време, за да влязат в час. Само че часовете за забавачницата във властта вече изтекоха. И няма кой да търпи ненаучилите се да правят гаф след гаф и да превръщат министър-председателя в пожарникар на повикване". Да, развявалата се по пеньоар около Доган е била Валерия Велева - това го знаем. Да, тя се подвизава в "Труд". На агента Бор. И това го знаем. Ама чак пък Пожарникар на повикване? Вие, г-жо Велева, на повикване ли се озовахте по пеньоар из доганските сараи? Нека да е ясно! Батмана се изцепва често. С експертите съвсем не се усеща. Ама да го обявява за Пожарникар на повикване една труженичка от явочната квартира на агента Бор? Днес Томова, по повод друга една агентурна 'журналистка' е написала: "Когато си слугиня, това си личи".


Че ДПС е работа на агентите кадесарски личи и по още една 'статия' в агентурната явочна квартира на агента Бор. Не знам защо е тази масираност? Велева явно не му е стигнала на агента. Пуснал е и втора труженичка да защитава лианите. "За 20 г. преход ДПС е единствената партия, която прекарва половината време във властта и от раждането си до днес е удвоила подкрепата си". Брех, брех, брех! Или не трябва да вярвам на Давудоолу, че от България са се източили 2 млн турци, или труженичката на агента Бор се е изцепила яко. Иначе няма как с годините турците хем да се изселват, хем и подкрепата за кадесарското 'движение' да се удвоява. Освен?... Чааакай, чакай, чакай!... Да не искате да кажете, че граждани на Турция са 'избирали' къде да отиват европаричките по САПАРД? А бре, немци, френци и испанци! Я се позаинтересувайте от казуса двойно гражданство по границите на евроколхоза ви!


Боже! Пак съм познал. Какво ви бях писал, като ви информирах своевременно за новите игри на Балканите? Че докато на гръцкия шеф на ВМС евреите са показали най-секретните си подводници и фрегати, на нашия ще му покажат стената на плача най-вероятно. Е? Ето инф. от "Сега" от днес: "Във вторник делегацията ще посети Църквата на Божи гроб и Стената на плача в Стария град на Ерусалим, а по-късно ще отпътува за териториите на Палестинската власт Рамала. В Рамала Борисов ще се срещне с президента Махмуд Аббас и премиера Салям Фаяд". Брааво! Пак сме някаква пощенска кутия на янките явно. Нови калфи. Иначе не мога да си го обясня този номер. Да отиваш при войнстващите евреи, пък да посещаваш противника им? Сега ние ли ще заемаме мястото на Турция? Като посредник? Бая черпак, а не лъжица за устата ни е такава история. Най-вероятно просто ще предадем на ухо нещо. Ама за чий пак ще сме пощенска кутия на чужденци, на разноските на българската хазна? Паак 'втечнен газ' от недоволните от янките каспийци. Паак българо-азерски братски прегръдки, в момент, в който всеки обръща гръб на азерите. Не, не се майтапя. И не си изсмуквам от пръстите. Махмуд Аббас щял да посети след това Москва. Следващата седмица след срещата си с бат'Бойко. Понеже все пак Аббас е завършил там - в Москва. Е? Да ви лъжа в предположенията си?


Днес и "Новинар" е тръгнал да се прави на малко поне интересен с интервю с Живко Георгиев. Е, каквото е искал да каже човекът го е казал вече и аз ви информирах. Само едно допълнение днес видях: "- Вашият коментар за една друга идея – решението на РЗС да бойкотира заседанията на НС? - Не мисля, че ще се отрази особено много върху парламентарния живот. БСП, ДПС и всички да ги няма, то пак ще се работи по същия начин. Строевата подготовка е достатъчно висока, за да няма никакво значение има ли ги или не. Другите партии не са от пожарникарски тип". Край на цитата. Изводите за пожарникарския тип оставям на вас.


Собств. инф.: Туркменистан откри газопровод между Довлетабадското си находище и Иран. Присъстваше на откриването ...Турция. Освен това поотделно турският министър на енергетиката Йълдъз, в Ашхабад се е срещнал и с туркменистанския туркменбаши (президента им) и с Ахмадинеджад - президента на Иран. Вариантите както винаги са два. Или край с набукото (както се бъзикаха руснаците по нова година, че набуко ушло на три букви х, у, и не, не зет). Или скорошен развал на Иран, за да се пълни набукото. Ва-банк.


Собств. инф.: Че 16 турски изтребители нахлули във въздушното пространство на Гърция и че гръцки изтребители са изскочили насреща им да ги гонят, май вече не е новина. Новина е, че според гърците било нарушено 'празничното примирие'. По неписан закон турци и гърци от 12 години не се ебавали едни други по време на празници. Но явно търките са решили да изпитат византийците дали не дремят, похапнали и подпийнали на 7 януари. Армията Бранкалеоне? Или первъйм делом самольотъй, а о девочек потом?


yanki.jpgСобств. инф.: Продължавам с интересни картинки от немския сайт "Всичко е врява и мъгла". Този път немците са се поровили из американски издания. Интересно е.


Архив на новините ми: за ноември-декември 2009г.

Архив на новините ми: за месец септември-октомври 2009г.

Архив на новините ми: за месец юни-август 2009г.

Архив на новините ми: за месец април и май 2009г.

Архив на новините ми: за месец март 2009г.

Архив на новините ми: за месец януари и феруари 2009г.

Архив на новините ми: за месец ноември и декември 2008г.

Архив на новините ми: за месец октомври 2008г.

Архив на новините ми: за месец август и септември 2008г.

Архив на новините ми: за месец май и юни 2008г.

Архив на новините ми: за месец март и април 2008г.

Архив на новините ми: за месец февруари 2008г.

Архив на новините ми: за месец декември

Архив на новините ми: за месец ноември

Архив на новините ми: за месец октомври

Архив на новините ми: за месец септември


Архив на новините ми: до месец септември

Архив на новините ми: до месец юли

Архив на новините ми: до месец май


Създадено : 09/02/2010 : 16:58
Обновено : 09/02/2010 : 16:58
Категория :
Страницата е прегледана 2858 пъти


Предпросмотр печати Предпросмотр печати     Версия за печат Версия за печат

 
За Вашият бизнес!Дестилация на:
ракия, водка и
аромамаслаТРИ ДЕ ЕКСПО
Само при мен!
Почти 40 000!
панаира и изложения!
 
Други функции


Приятелски обмен
Ползвайте го и по въпросите на ТРЗ

 
^ Нагоре ^
чичо Данчо - http://yordan3d.googlepages.com/
  Администратор на сайта Йордан © 2004-2007 - Сайтът е създден чрез CMS GuppY v4.5.17

Счетчик посешений страниц в сутки Счетчик уникальных посетителей в сутки