Коя е група 'РабФак'?

РабФак' (идва от работнически факултет). По този начин партийците заобикаляха кандидат-студентските изпити и получаваха 'висше' образование. (Е, по-честно е все пак от днешните които си купуват просто дипломи и 'докторати'). 
Та, в Русия вече една от най-популярните рок-групи е екатеринбургската РабФак'. Една от нейните песни е 'Наш ДурДом голосует за Путина'. (Нашата лудница гласува за Путин). Тя вече стана хит и направо взриви Русия. Песента е специално написана за участие в конкурса "Участвай на изборите против партията на крадците и мошениците" (има се предвид управляващата в Русия партия на Путин 'Единна Русия'. 
Даже и 'Ройтерс' вече се заинтересува от феномена на 'РабФак'. Защо?
Ами песента се пее от името на един луд. Затворен в лудница. Който не може да разбере защо на въпросите си за кой открадна от народа 'Газпром' и 'ЛукОйл' получава само инжекции в задника.  А въпросите са му защото 'завхоз отожрался, а я похудел' (т.е. бившите завеждащи се оядоха, а ние измършавяхме). И стонът е 'къде си ти наш вожде да спреш безпредела' (беззаконието). Паралелно на видеоклипа вървят и снимани с телефон кадри от това как руската полиция пребива протестиращи.  
И макар песента да е написана само преди 10 дни (на 13 октомври) вече руснаците пуснаха подписка из Интернет и има хиляди подписали се точно с тази песен Русия да участва на Евровизията. Което, разбира се ще бъде звучен шамар не само за Путин. Но и за евробарозувките. 
Защото ето превод на въпросите от текста на песента:
'Защо и в главите ни и в бюджета ни има дупка? Защо вместо утре, днес е вчера? Нека докторът да ни каже за нефта и газа. Кой го продаде на американците? Кой педераст?'.
По нататък се пее как авторът бил писал в техния си Бял дом (народното им събрание), че в лудницата е крадец до крадеца и че масоните искат да го изгорят жив, че наоколо само разруха и разкол,но 'нет ответа, а на тебе в жопу укол' (няма отговор, а за тебе само инжекция в задника). 
Можете да чуете песента и да видите клипа на http://www.24video.net/video/view/1301423?feature=filter2 
А ще се смеете от сърце и на другите им политически песни: "Медвед мастер", "Нашите полицаи са най-голямата работа", "Нова песен за Родината", 'Давай, давай страна"...  
За да се посмеете от сърце - ето ви линк и към 'Давай, давай страна": http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HFZ9aBkKlJc#!
Публикувана: 23.10.2011 21:55:16 в рубриката Смях за отмора

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com