Интернет вече е сериозно оръжие

Размишления на 'чичо Данчо' относно сайта Викилеас

   Знаете, че и аз в своя сайт, в собствените си информации, съм информирал за Викилеас (Wikileaks). Поне аз мисля, че пръв информирах как агентите на 27-те спецслужби на САЩ нахлуваха на конференции и все не можеха да арестуват Джулиън Есендж. Информирах и за документите на ЦРУ, публикувани в този сайт. Но не информирах нищо относно цели 400 000 документа, за дейността на янките в Ирак. Въпреки, че да речем, немският сайт 'Всичко е врява и мъгла' изкопира и препубликува снимката на отрязана глава на иракчанин. Отрязана от демократичен янки през третото хилядолетие на човешката цивилизация. Отрязана точно както са режели глави и турците през турското робство у нас. Сиреч няма разлика между американските главорези и останалите от миналото. Тъмното човешко минало! Държа дебело да подчертая. 
Защо аз спрях да се занимавам със сайта Викиликс (не знам защо в българските медии възприеха руското произношение)? Ами защото и аз започнах да считам, че това е преднамерено проектирано оръжие на американските спецслужби. 
Което означава, че янките вече считат Интернет за сериозна арена във войната си срещу цялото човечество. Те просто вече считат Мрежата за номер едно сред инструментите за информационна война. 
Защо Викилеас е част от мръсните номера (дърти трикс) на цереутата на янките? 
Ами прекалено енергично се заеха да му създават образ на независим и енергичен сайт. Ама с какво? Вътрешните инструкции на сциентолозите. Броят на закритите както в Китай сайтове по политически причини. Ама в ... Австралия. Сметките в офшорки. Ама на швейцарски банки. Банкерските кражби. Ама в Англия. 
Съдете сами:
1. 'Бомбата', която Викилеас хвърли, твърди, че янките до момента са избили към 100 000 мирни иракчани. Само че и 'чичо Данчо' доста преди това информира, че избитите мирни иракчани са 600 000. И за това се твърдеше в доклад на авторитетното британско издание Лансет по информации на специалисти на блумбъргската школа. А верният на янките съюзник Израел даже твърди, че янките са избили над един милион иракчани за шестгодишната си окупация. 
2. Какво направи Викилеас, след като вече им беше създаден и утвърден имиджът на сайт, критикуващ САЩ? Така да се каже, след като прикритието сработи. Ами пусна многозначително съобщение, че смята да публикува секретни информации за управниците в Русия и Китай. Т.е. веднага започна да изпълнява мократа поръчка на спецслужбите на САЩ. Показа си веднага зъбките. И ... на 'чичо Данчо' му стана ясно, че янките считат Интернет за сериозна арена, където да си разполагат манипулативните оръжия. 
Но много ми се иска да обърна внимание на вас - Четящите 'чичо Данчо', върху една немаловажна, според мен, бележка на Викилеас. Когато един руски журналист запита Джулиън Есендж има ли вече събрани компромати за Русия, оня чистосърдечно си призна: "Да, но не толкова много, колкото ни се иска. Фактът, че повечето ви сайтове публикуват информацията си само на руски ни ограничава. Но на нас ни помагат американци. Те ни подават доста информация за Русия". Сега разбрахте ли защо 'чичо Данчо' НЕ пуска англоезична информация от сайта си? И защо да речем 'Капитал' пуска? И защо онова там противно 'юпи', което уби и хора с далаверата си с вагоните, никой не се и даже за пред хората наема да разследва? Да, за никито василев постоянно говоря. За американското мекере, което искаше да унищожи кирилицата. И даваше наши и особено европейски пари, обърнете внимание на кого - на Майкрософт & АйБиЕм. Кирилицата е наща естествена защита от империята на злото. Както и йероглифите защитават китайците. 
И на втората част от признанието на Есендж следва да се обърне подобаващо внимание. Че американци им подавали компромати за Русия. Та се сетих пак, че Родопите точно, са наводнени от разни 'старейшини' от САЩ. Нали си спомняте хубавата холивудска комедия за американския корпус на мира? Където откровено се обясняваше, че това си е корпус на ЦРУ.
 Естествено, че руснаците веднага подскочиха от думите на Есендж за бъдещи секретни информации от Русия. През лятото един сайт с име Lubyankapravda.com, регистриран в Египет и разположен на американски сървър публикува купища документи на новото руско КГБ (ФСБ). Е, в Русия ни дума, ни вопъл, ни стон.  Ама най-интересното е, че и разните му уошингтън постове (близки до ЦРУ) си затраяха. А нашите кирчовци даже и не са забелязали най-вероятно. (Не бързайте да набирате веднага диенеса. Паркиран е вече. А документите най-вероятно са прибрани за анализ от когото трябва). Та сега руснаците взеха шумно да коментират. Срещу Путин ли ще са компроматите или срещу гордият собственик на епълски Айфон (какво по-просто средство за проследяване на руския уж президент)? А пък аз искам да обърна внимание пак, на оняденшната информация за картата на Пентагона. Където за неглобализираните се говори, че са в дупката. Там пентагоновецът чистосърдечно признаваше това, което 'чичо Данчо' отдавна твърди. Че режимът на Путин е обикновен съюзник на янките. Поне до сега. Но ако бил се обърнел режимът в Русия - одма и тя щяла да попадне при неглобализираните. Но засега Русия (на победилите най-накрая белогвардейци) е на страната на империята на злото. 
 Тогава?
 За какво са хвърлени милиони долари за един сайт? (Само за осемте месеца на тази година Викиеас са били финансирани с един милион долара!). 
 Ами един руски коментатор под 'информации' от Викилеас ми отвори очите.
 Първо наистина най-ценните уж документи на Викилеас - тези с информацията за военните се намират не на защитените шведски или швейцарски или даже най-защитените от САЩ китайски сървъри. Те се намират на сървъри ... в САЩ. Даже на контролираната Амазон. 
 Но не това е най-важното. Както руснакът твърди, Викилеас е наистина създаден от спецслужбите за целите на мръсните трикове. Но наистина както твърди и руснакът, на янките им е през оная работа как те уморяват света. Джон Ленън е отдавна убит. Мартин Лутър Кинг също. Защо съм съгласен с руснакът, че Викилеас има вътрешноамерикански цели? 
 Ами аз пръв ви информирах, докато коментирах информациите на Олег Греченевски, че правителството на Обама е правителство тип ГЕРБ & Генерала. Т.е. правителство на откритото управление на държавата от спецслужбите. Които на това отгоре си нямат и хал-кабер от икономика. 
 Е да, ама САЩ не са 'не сме народ а мърша'. Все още не са. И вече в САЩ се надига огромна вълна срещу Обама. Очаква се на предстоящите избори републиканците да изпраскат такъв ответен удар, че на спецслужбите им свят да им се завие. Сиреч бизнесът да отвърне на удара на спецслужбите. 
 Защо? 
 Защото до сега, за няколкото месеца управление, Обама прави абсолютно същото каквото става и у нас. (Всъщност у нас става същото, каквото и там. Нали сме на дистанционно управление през Директора на Световната банка). Какво става в САЩ? Ами Грийнспан пусна печатницата за долари и печатат ли печатат хартийки янките. И заливат ли да заливат света с нищото. Най-голямото шоу беше, че янките даже и военния си устав промениха да отговаря на бясно работещата печатница от зелени хартийки. Справка  Commander’s Guide To Money As A Weapons System Handbook,US ARMY. Приет април 2009г. Там авторът T. A. Clay, Colonel, Finance Corps (виждате ли какви само сили имат - файнънс корпс. Не само корпус на мира), съветва американските военни просто да подкупват противника. Зелени явно бол. ДО командир на батальон се позволяват цели 500 000. Без специално разрешение! И кой печели от цялата тази далавера? Ами само и единствено отново техните хампарцумянки. Той затова и хампарцумян у нас се държи така дебелашки. Техните хампарцумянки обират и обикновения (средният) американец. Натискат останалите подлоги по света да обират и средния немец и средния французин и средния грък и бедните българи. И не мислят за никаква, ама абсолютно никаква икономика. Те, грийнспаните, считат, че Китай вечно ще им е роб. Докато Китай вече си строи и самолетоносачи. Сиреч готви се да дава отпор на някого и из океаните.
 Е да, ама в САЩ има не само продажни николайбаневци. Там все още има и някакви производства. Например на медицинска техника, измервателна техника, военна техника. А производствата искат съвсем друг тип управление. Не ченгесарско. А експертно. 
 Точно затова и се надигна тази сериозна вълна против ченгесарите зад Обама. И сега да се върна на Викилеас. 
 Там, измежду манипулациите за Ирак. Където янките видели иранец, който стрелял с гранатомет. Но не видели цяло МОСАД, което щъка и настройва иракските кюрди против Турция. Там, във Викилеас се появи информация, как Клинтън бил загубил ключът от ядреното куфарче на САЩ по време на президентстването си. И макар да ставаше дума за бившият президент на САЩ, обикновеният американец всеки ден и днес слуша името Клинтън. Формалният бос на външната политика на САЩ. По-късно? Ами изведнъж янките преди седмица загубиха контролът над куп свои балистични ракети. За малко време. После се наложиха проверки на всяка ракета по отделно. Тази информация обикновеният американец направо ще го накара да подскочи. Как така Буш водеше успешна война, а демократите на Клинтън & Обама изтърваха ракетите без енергоснабдяване. И това малко преди изборите, на които се очаква Големият шамар на републиканците по управлението на Обама. Не напразно и Обама вече счита, че играта е загрубяла. Очаквайте интересни неща скоро от САЩ. 
 Иначе сайтът Викилеас наистина ще се мъчи да изпълнява колкото се може повече мръсни поръчки в полза на янките. Не, не е само антиИран. Самият факт, че Есенж избяга в Европа, за обикновения янки вече е доказателство, че Европа е противник. Така, че сайтът си е удар и против нас. (Нали сме и ние в кюпа на евроколхозниците). Макар и слаб удар. За сега. 
 
 
Публикувана: 31.10.2010 11:40:58 в рубриката Инф. Технологии

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com