Окупацията на Интернет

Британският в-к The Guardian съобщи, че американските военни разработват програма (софтуеър), която ще им позволява тайно да манипулират социалните мрежи Фейсбук и Туитър чрез подставени потребители.
Централното командване на Пентагона по въпроса ще обслужва калифорнийска фирма. Тяхната програма ще позволи на един янки от Пентагона или многобройните им цереута да контролира към десет фиктивни 'потребители' по цял свят. И там между другото димукрасито им е както у нас. За едни може - за други не. Въпрос не на друго, а на пари само. (При това у нас незаработени а дарени от ДС на определени некадърници по списък). Защо съм прав? Ами неотдавна американски юрист даже беше осъден за това че се е представял в Интернет под друг ник. Но за Пентагона и цереутата им явно да си под друг ник и да манипулираш не е юридически проблем. И какво се получава? Купища нереални никове бълват купища хвалби как Пентагона раздава димукраси чрез ракетите си по Либия днес, по Ирак вчера и т.н.
Според всеки специалист и дипломат от коя да е държава, извън подлогите на Империята на злото, това се нарича окупация на Интернет. 
А че това е окупация на Интернет доказват и кубинците. Там наскоро излезе поредният документален филм 'Аргументите на Куба'. В него с конкретни факти се показва как САЩ манипулират акаунти и водят кибервойна против една друга Либия. Там (в Куба) показват някоя си Йоани Санчес от т.нар. поколение Y. Та, според властите на Куба въпросната Санчес била много активна (нещо като да речем Дайнов & Райчев) след като се е срещала с 'Отдела на интересите на САЩ в Куба'. После на нея само (колко странно) е присъдена и новоучредена награда. (Естествено с парична подплата). 
Някои ще запитат какво е поколението Y? Ами това са родените след 1980г. Които са основно и почти само във 'виртуалната реалност'. Интересното е, че тия в тинк-танк центрове като Ранд на Алекс ги наричат 'социални животни 2.0', а не хора или поколението Y.  И според геополитикът и професор в колежа на ВМС на САЩ Томас Барнет, който пръв предложи понятието включен он-лайн, един от основните принципи за безопасност и хегемония на САЩ е моделът на Имануил Валерщайн. А според друг пак стратег по въпроса, Стивън Ман, за смяна на режима на една територия (нали България вече не е държава а територия. Затова и правилно и янките ползват термина територия), било достатъчно не да я бомбардират или да я окупират. Достатъчно било да сменят програмата. Явно затова известният военен теоретик Ралф Петерс от САЩ (автор на проекта Големият Близък Изток), каза, че окупацията на коя да е държава започва с Макдоналдс и Холивуд. А след тях следвали американския флаг и автоматичните откоси на М-16. Пътьом, разбира се и всякакви дайновци и райчевци започват да заливат интернет-форумите как това с ракетите и М-16 е димукраси и разбира се, работеща пазарна икономика. За целта софтуеърът на Пентагона просто ще клонира дайновците, райчевците, кънчостойчевците, гоголозановците, гергьовците от отровеното им общество...абе за чий да се морят янките да залагат програми за размножаване на никове, като у нас подлоги бол?
Публикувана: 03.04.2011 20:20:41 в рубриката Инф. Технологии

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com