Защо Касперски е между най-опасните?

Американското списание Wired е представило вече годишната си класация за най-опасните хора на земята. Според тях ( http://www.wired.com/dangerroom/2012/12/most-dangerous-people/?pid=1704&viewall=true ) на осмо място в света по опасност излиза Евгени Касперски. Да, да. Оня Касперски дето създаде Касперски антивирусът. Но погледнете и се замислете защо Касперски е тооолкова опасен за янките, че да го обявяват за осмия по опасност човек на планетата ни. Както самите янки си признават чистосърдечно, техните спецслужби са се опитали да унищожат иранските ядрени разработки с помощта на вируси като Stuxnet, Flame и Duqu. Но от лабораторията на Касперски с техния антивирус са попречили и са обезведили опитите на янките. То и това стига за янките да обявят Касперски за по-голям бандит от бен Ладен, но те се притесняват от друго. Че Касперски отдавна бил сътрудничел с ФСБ. ( A longtime ally of Russia's secret security services, Kaspersky supplies technical expertise to the FSB, the successor to the KGB. His researchers train their agents in computer forensics). А ФСБ, както се вижда и от цитата на янките е наследник на КГБ. И пак, както се вижда от цитата, Касперски обучавал кагебейците на ишийрети из Мрежата. А това вече е интересно. 
Нашият майор Явор Колев го учат янките как да ни прави мръсотии с педофилията, и торентите и да защитава като Матрозов, ама с наши пари, интересите на Майкрософт, Адобе и прочие американски компании. Затова и с Явор Колев няма проблеми. Той не е опасен. Но виж Евгени Касперски е. 
Aз съм далеч от мисълта, че Каксперски е цвете за мирисане. Той че е човек на ФСБ е ясно. Щото и там наследниците на КГБ, както и у нас наследниците на ДС показаха как строят капитализЪма. У нас що народ отвлякоха за пари и бопаджиите ни все не можеха никого да открият. Но когато стигнаха до своя си назначен за капиталист Киров - одма намериха кои отвличали. Така стана и в Русия с ФСБ, когато отвлякоха сина на Касперски. Набързо се стегнаха и заработиха и намериха сина му. Нали е за свой човек. Но аз не разказвам този случай за да напомням за избирателната 'димукраси' на която сме подложени вече 22 години. Аз разказвам случая, защото след това Касперски изведнъж започна да твърди, че Интернет му е виновен и че трябвало да се ограничава свободата в Мрежата. И Касперски наистина се оказа опасен човек. Защото малко след случая и след изказването му, в Русия се появи списък със забранени сайтове (не, не заразени, а забранени заради съдържание). Бяха разработени и нови методики и за наблюдения над интернет-доставчиците.   И изобщо, Касперски си показа рогата. А че Касперски, както и нашите назначени за капиталисти, изобщо не го е еня за народа му се видя наскоро от самите негови думи. Когато го запитаха защо демонстративно е отказал да участва в спонсорирането на първия руски пилот във Формула 1, Касперски най-невъзмутимо отговори, че се чувствал гражданин на света (явно от ония дето искат да 'редуцират' човечеството). И за него да помогне на руснак не било аргумент. Те са такива днешните. 
Затова аз по-скоро съм съгласен, че Касперски е опасен човек. Само не съм съгласен с класацията на янките от Wired. В смисъл не съм съгласен, че непременно най-опасния човек на земята е ирански генерал, а разните бернанкета, грийнспани, рокфелери, ротшилди, чубайси, абрамовичи и т.н. не са. Не съм съгласен янките сами да си признават, че те пускат вируси и това да се счита за нормално, а Сирия, която си има законен вожд и явно народът не е срещу него, щото до сега щеше да е пометен, та Сирия, която се отбранява срещу гадостите на янките да е лошата. Не съм съгласен точно тия да ме учат кое е добро и лошо. 
Не съм съгласен Гугъл да ми се води, че е за свободата в Интернет, а да шпионира за АНС на САЩ и да слага без някой да му е искал табели кой сайт по света е опасен и кой не. 
Не съм съгласен Facebook да ме разпитва долно и нахално кого познавам и кого не и то в полза  на ЦРУ и в същото време същата Facebook да се занимава с цензура по-долна и от тази на ДС. Не ми вярвате!? Ами само преди дни Facebook забрани и блокира журналиста Алекс Джонс. Той беше известен с това, че се мъчеше да осветява подлите намерения на билдербергите спрямо човечеството. И на въпроси на възмутени от цензурата на Facebook автори знаете ли какво отговориха от 'димукраситу'? Цитирам отговора на Facebook: "Предназначението на Facebook е развитие на отношения, а не платформа за политически изказвания".   Това е. Свърши демокрацията. Тя беше колкото да ни заблудят докато ни оберат.

Публикувана: 02.01.2013 10:25:26 в рубриката Инф. Технологии

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com