Данев контра Даневщината?

Гледам и днес простотии в рубриката за икономика на новия проправителствен парцал (бившият до скоро на агента на ДС със заменките и с прозвище Тара). Нали е ясно, че "Летище София с две нови такси" не е икономика? И гледам едно заглавие, което на пръв поглед така е написано, че да изглежда мноого добрата новина на доносниците от ДС, дошли на власт у нас с преврата от 10.11.89г. Ето вижте: "431 млн. лв. повече от 2010 г.". Не, не се питайте дали са повече за пенсии, или за здравеопазване, или за образование. Не! Ето го и продължението: "...събра НАП София, което е ръст от 13,6%". Да, точно така манипулативно е разделено изречението. В заглавие, все едно 'добрата новиа' и в продължение за ГРОБаджийската власт. Нее, Гьобелс ряпа да яде пред младия 'медиен магнат' на ДпС.  

Истината лъсва и от рубриката за финанси на новия проправителствен парцал, до скоро собственост на агента на ДС с прозвище Тара: "В България дават най-малко за труд". Е, и? Доносниците на ДС, назначени за капиталисти са разбрали, че 'говедата за щавене' от 'не сме народ а мърша' си траят и затова следва следващото заглавие. Пак от 'финансите' на ДС, пардон от 'Стандарт': "Бизнесът готви ниски заплати и съкращения". Е, сефте. Божидар Данев угробва наследеното вече 23 години. И да не би някой да е потърсил сметка на престъпните му картели? Ама, посланик Уорлик! Ето я и работещата ви, че и пазарна по териториите на трите ви само за сега военни бази: "Данъчните развалят сделки на длъжници". Нерде пазар? А, Вашье Превъзходителство? Ама ето пак. И във финансите на новоизлюпения проправителствен парцал има 'добра новина'. Ето я: "Влагат 30 млн. в завод". А по надолу? Ами: "Две компании планират да построят завод за биогаз в Исперих". Ей! Пелевски на неизвестно как забогатялата тотаджийка! И моята компания планира да построи завод за хидрозоли! (Както инсталацията за биогаз всъщност е един резервоар за лайна, с един капак и един клапан, така и моята рафинерия всъщност е един казан за ракия) Завод!? Абе простотия до шия. И едно голяамо ЩЕ. Ама нали сме си 'не сме народ а мърша'? Пък и кой ли вече освен мен ги чете тия?

Ако си мислите, че има бизнес и в рубриката за бизнес и на бившият наш профсъюзен в-к, свит ни навремето от агента на ДС с прозвище Бор? Нее! И там същите ДС простотии: "Енергийният регулатор предлага газа да поскъпне с 4,53% от януари". Схващате ли? Вместо вносителят на руски газ да иска, а защитаващата уж нашите интереси престъпна ДКЕВР да не дава - точно обратното! И то при положение, че Газпром, под натиска на немци, италианци и т.н. сваля цените на газа. А у нас ачо на ГРОБ ги вдига.

Ама симчето на янките от отвъд океана вече не прощава на никоя. Ето какво пък четем за ордите от НАПаджийки в органа на академика на ДС (оня дето сайт за 900 само хиляди прави без да го направи): "Данъчните погнаха жриците на любовта в Търново". Уау! Вижте до край информацията на жабата: "Предвидено е и издължаване на части за регламентирания патентен данък, както и отстъпки за плащане накуп". Така де. Може и за половин свирка? А симче? Или става дума за 'прекъснат коитус'? С цел прибежка до НАП за да се плати?

Не, нямам думи вече за икономиката им, за финансите им и за бизнеса им. Продължавам с фашизиращата се ГРОБаджийска власт: 

Вижте ги, моля ви се, най-верните подлоги на янките, които сме имали до сега. ГРОБаджийската власт. Погледнете превода ми от руски за 'феминизмът като оръжие за масово поразяване'. Ха сега погледнете проправителствения парцал (ама 'Монитор', че вече му станаха много на 'медийния магнат' на ДпС: "Даниела Машева, зам.-министър на правосъдието: При домашно насилие ще реагираме незабавно Правителството отпуска 500 000 лв. годишно за информационна кампания". Аз просто нямам думи! Какво да ви казвам? Казал го е дядо Славейков: 'не сме народ а мърша' явно. Ама все пак идете в проправителствения парцал и и вижте само физиономията на зам.-министърката си. После пак прочетете превода ми кои са феминистките. И ... мисля, че няма да има нужда от вЕрвайте ми.   

И за да няма съмнение, че ГРОБаджийската власт знае само да уГРОБва, снощи даже от противните битивита се лееше как още не седнал както трябва в кметския стол на Смолян и ново 'избраният' ГРОБаджия вече щял да ликвидира родопския ансамбъл за народни танци и песни. Явно да освободи територия на шетащите открай време 'старейшини' на 'корпуса на мира' на САЩ (ЦРУ). И на най-вярната съюзничка на САЩ - Саудитска Арабия с шериата. (Които играят в тандемче май). Пфу!

Странно. Даже Божидар Данев вече псува ГРОБаджиите. Ето цитат от 'Сега': "Който е близък до властта, той взема поръчките независимо на какво ниво - общинско или централно", заяви и изпълнителният председател на БСК Божидар Данев, пише в 'Сега'. А в проправителствения парцал точно по същата тема пише: "1% ръст на икономиката очакват от БСК". Докато от другите медии научаваме, че Данев всъщност бил прогнозирал 'между 0 и 1 процент'. Долна работа е неизвестно как забогатялата тотаджийка, нали бре Божидаре Данев? Ти им думаш: "Престъпността, корупцията и сивата икономика са се увеличили през 2011 г, смята всеки втори работодател в България. Това показа проучване на БСК" - те ти викат ама ние ще закрием и родопския ансамбъл.  

А, да, от 'Сега' става ясно и че съм прав и за евробарозувките като противен апендикс, възпалил се във вътрешностите на Европа: "Оказва се, че масово хората не са наясно какво точно правят евродепутатите и каква е ползата от тяхната дейност - 54% от анкетираните се затрудняват да им дадат каквато и да било оценка". Ами по делата им ще ги познаете, бил казал Христос. Как да ги оценяваш като само харчат и няма дела?  

Чета пак в 'Сега', че "Ромите в "Столипиново" смятат, че Симеон Дянков е изпратен, за да умори народа". И си мисля, дали пък не са били прави от 'Файненшъл таймс'? Когато писаха, че най-будната част на българите били циганите? Все пак българските родилки мрат от бялата мафия и нищо. А виж, циганка ако умре в 'болница', следва поне бой над белия некадърник или там престъпник или там прост търгаш. 

Телевизиите? Ами банкстерите направо по мафиотски действали у нас. Сашо Диков публично разкри как някакъв си 'клиент' си сложил парите в хампарцумянка. После отишъл да си изтегли лихвите. Да, ама му нямало вече даже и парите. И за това, вместо да видим банкстер най-накрая в затвора - банкстерите заплашили Сашо Диков, че него те ще тикнат в затвора! Представяте ли си вече банкстерската наглост!? Нее, тия надминаха и някои башибозуци от 'Под игото'. Нали посланик Уорлик? Да ви кажа за под игото? Новото?

Накрая? Накрая да завърша с една препечатка на Томова от седмичния на фармадонев и пъпката му. Тя е едно интервю с моят стар познат Румен Леонидов, който се оказа, че ме бил забравил. Ама после си спомни кой без пари му направи сайта на гранита дето се разпука преди да е свършил нещо. Та: "Новите пазари и липсата на съпротива разхайти до нечувано падение групичка мръсници, които в момента си преразпределят капиталите и направиха от демокрацията светица, с курвенски манталитет. Едни крадат, но ще пращаме заедно – за всичко, всички заедно ще платим". Това са думи на Румен Леонидов, а печатната грешка е най-вероятно на ония с късите полички. Журналя ги наричат снизходително. Пък знам ли? Може и заедно вместо да пЛатим - заедно да ги пРатим на Народен съд? А г-н Леонидов? Да не би да е имало ваш 'лапсус'? По Фройд? 
  
Собств. инф.: Много странна информация идва от Турция. Френски военен самолет бил нарушил въздушното пространство на Турция, нахлувайки от към Егейско море. Ха сега де? Да виждате къде е Франция на картата? От къде е излетял въпросният душманин на Кадафи и какво търси сега пък около Сирия? Стоял цели три минути във въздушното пространство на Турция. Как не са му светнали някоя ракета комшиите? 'Приятелски огън'.

Собств. инф.: Преди доста време пръв аз ви информирах какво е град Жанаозен в Казахстан. Информирах ви и за сблъсъка между западняци и напиращи китайци в нефтодобива на територията на Казахстан. Е, сега вече и у нас се появиха информации за Жанаозен. Но днес аз искам да ви информирам пак пръв за друго. Казахстанският колега на Цв.Цв. бил публично заявил, че трябвало да се стреля по протестиращите работници. И жертвите там си растат. Димукраси. Но по-интересното е какво е написал руски коментатор под изказването на казахстанския вътрешен министър. Ето го дословно изкопирано: И ВВП тоже так считают, просто мы пока этого не знаем - Юрий (20.12.2011 01:11). Да преведа? Путин също така мисли (за разстрелите). Просто още не го знаем. Брр!
Публикувана: 20.12.2011 09:19:30 в рубриката Новините днес

Коментари:

Коментирал - Димитър

20.12.2011 17:30

Към Соб.Инф. за Казахстан:
Само да вметна, че Казахстан наскоро нае Тони Блеър за съветник.
По икономическите въпроси.
И, че Т.Б. беше и съветник на Кадафи. Също по финансовите въпроси.
И, че е женен за "привлекателна и ужасно богата бизнесдама от Израел."
Мисля, че се досещам.
А вие?

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com