2017.1 Първа дописка от фронта на Третата световна

Аз вече писах статия, озаглавена с френското 'на война като на война'.
Не ползвах прословутия стих на Любе 'а может мъй, а может нас'. Защото той нямам място за нас - българите. Просто няма как ние някак си да оцелеем вече. Остава само 'может нас'. И даже не 'може', а сигурно ще ни.

Но да започна с войната.

И така, аз ненапразно внимателно си подбирах думите и когато писах за Тръмп. Все пишех, ако успее. Пишех, че това е опит за контрареволюция. Защото Тръмп в никакъв случай не е подставеното лице и т.нар. генерал радев, а е Човек на действието. Още от първия си ден започна реално да изпълнява това което е обещал, а не като радев, да оставя на воля апарата на тиквата да си вършее из териториите на Аспаруха, както си вършееше и до сега.

И така, докато т.нар. натовски генерал се хвалеше, че оставил служителките на крадльото с бизнес-парка и имотите край морето да са и негови служителки, Тръмп прати агентите не къде да е, а да обискират и изземат документи във ведомството на САЩ по ваксините. Точно докато москов на тиквата и в последния момент подписваше за поредните си далавери с ваксини, плащани от нашия джоб, Тръмп показа на света ясно какво мисли за ваксините.
Това, че Тръмп веднага махна от сайта на Белия дом всичко на педерастите и че каза ясно на Европа, че това в  Европа е, цитирам, 'отвратителна бъркотия' не е толкова важно. 
 Но ето нещо друго много важно за тези, които мислят. Веднага, след като стана президент Тръмп, руснаците се похвалиха, че са бомбардирали със своите стратегически бомбардировачи цели в Сирия по координати, дадени им, представете си, от Пентагона на САЩ. И знаете ли какво се случи? Ами уцелили били без предварително да знаят и вече берял душа (а може и да си е умрял вече) самият баш главатар на ИДИЛ. Вие дали си представяте какво е това? Това значи че янките първо наистина ясно и точно знаят своите си платени подлоги кой къде е и какви ги върши и второ, че вече са си отписали Сирия. Или са се договорили вече с Путин.
До тук тихичко, една подир друга, корпорациите на злото май започват да клякат на Тръмп. Например Гугъл разпореди на служителите си да се приберат в САЩ преди да е влязъл в сила актът на Тръмп за чужденците.

 То за Гугъл е ясно. Поделение на АНС на САЩ (агенцията им за национална сигурност), а тя си е с Тръмп. Изобщо баш силовите служби на САЩ засега са с Тръмп.  Пък и се чува, че и той по подобие на Путин май вече си е създал и частна военна компания (ЧВК) да го пази. Ако не знаете да ви открехна, че Путин го пазят не разните омоновци или даже гвардейци а ЧВК 'Вагнер'. Но да се върна на Тръмп. На него му остава да доовладее ЦРУ май само. И да го видим как ще се бори с Ламята после.

 Защото нали видяхте колко много лентяи-лапачи и паразити са се излежавали на американската печатница за зелени хартийки, кой знае защо още наричани долари. По писъците на разните им НПО-та, подлоги и педерасти ще ги познаете.

Та това е същността на войната.

Дали Тръмп или банкстерите с върха на пирамидата им - Федералния резерв на САЩ (ФРС).

Както виждате, най-изтикваното напред отроче на банкстерите - Джордж Сорос с неговите 'отворени' 'общества' вече е в открита война с Тръмп. И мисля, че виждате кого първо използва Сорос. Вагините. Аз ненапразно писах статия за това, че първо трябва да решим женския въпрос. Нима мислите, че е нормално путки (те сами така се нарекоха) от Австралия да речем, да протестират срещу правото на гласуване на Жените в САЩ!? Тогава какви са тези 'женски' 'движения' от зомбита извън САЩ, които протестират защо жените в САЩ са избрали Тръмп? Това демокрация ли е? Какво право има който и да е извън България да протестира ама за чий ние пак сме си избрали пръмовиците на Политбюро и доносниците на ДС, назначени за капиталисти? Ами това си е наша работа, а не на турците, живели някога в България да речем. Харесва ни да сме 'не сме народ а мърша' и това си е. Харесва ни да се крадем един друг и това си е. Ето само за пример цитат от профил на нашенска женска от сайт за 'запознанства' от само преди два дни: 'Днешните правила повеляват да се взема от живота, колкото се може повече. А как ще го направиш, това си е лично твоя работа'. Ако не ми вярвате, идете в елмаз.ком и вижте профила на charlotte charlotte, 44 г. Както виждате за тази една българка няма Общество, няма Морал, няма даже и Закон явно. Щом 'как ще го правиш' си е само твоя работа, защо да не паркираш колата си напреки на тротоара да речем и да няма за други място? Но пак да почетвъртя, че това си е наш проблем, който ние трябва да си решим. Дали с лагер за трудово превъзпитаване на шарлотите ни и безбройните ни вече влогърки, не знам, но това не е работа на турците от Измир или Бурса! Както не е работа на путките от Сидней да протестират защо законно бил избран от американците Тръмп.

 Но всичко това се случва. Случва се защото пред очите ни върви опитът за контрареволюция.
В тазгодишния Давос ги нямаше ни Тръмп ни Путин. Но така яко ревяха и Чубайс и останалите ултралиберастийци, че всички разбраха - Давос тази година беше първото сборище на тъмните сили против Тръмп.
Докъде ще стигнат не знам.
За всеки случай да отбележа, че вече не само аз предупреждавам и уча как да се оцелява.
 Само преди дни журналистката на 'Форейн полиси' (Foreign Policy) Емили Тамкин призова читателите си да започнат да четат пак и Чехов. Нали си спомняте 'На дъното'? Статията просто предупреждава, че може да стане много по-лошо.  А това не е 'чичо Данчо' а 'Форейн полиси'.
Какво по-лошо от това у нас аз не знам. Веригите непрекъснато надуват цените. Ето цената на литър прясно мляко в 'Била' мина 3 (три!) лева! Литър 'Пършевица' там е вече 3.20. А изкупната му цена за тези, които го произвеждат си е пак стотинки само. Със сметките за тока вече не ми се и мисли как ще ни изработят т.нар. ерепета на тиквата. Явно им хареса как работят топлофикациите абонатите си по цяло лято с безбройни уж изравнителни сметки. Очаквайте сега и сметките ни и за ток вече да нямат нищо общо с никакви електромери или потребления. 
Но 'не сме народ а мърша' си трае. Явно тук са останали само чиновнички на държавна служба из хилядите агенцийки на гробаджийската власт. И те си траят защото усилено си лапкат от огромния заем с който престъпната тиква ни угроби. А с пенсии революция не става. Пенсиите само звънят по назначени телевизии като 'Алфа' или 'Евроком' да речем.
Даже и Жена, като Ренета Инджова в прав текст да каже, че всичко около т.нар. генерал радев и царедвореца му герджиков си е сценарий, 'не сме народ а мърша' пак ще чака какво да открадне и каква нова далаверка я с каптагони, я с оръжия за ИДИЛ, я с незаконен трафик на пришълци, я с т. нар. европрограми да извърти.

Така че, както вече написах, третата световна нас не ни засяга. Ние само ще сме пак потърпевшите.

---------------------------------

ПП

Както винаги съм сложил и нов материал и в новият си проект '55+ живот на село'. Този път за това какво е 'душ на Шарко' и как аз съм си направил на село такъв.


Публикувана: 30.01.2017 09:30:43 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.