Хипотеза на Булочников, преди руските олигарси и него да са го затворили

И така, от личния блог на един възрастен бивш руски разузнавач Булочников, аз вече няколко пъти съм превеждал и цитирал.
Но се оказа, че и в Русия хората със собствено мнение и акъл са нежелани. Путинските олигарси го погнаха и него дори. Нали ми помните преводната статия с думите на Дерипаска как те, олигарсите щели да се разправят с всеки който е доказан специалист, но просто не е с тях? Ето погнаха точно по схемата на Дерипаска и Булочников - данъчни и непрекъснат чиновнически тормоз. Това той сам описва. Подозирам, че скоро и на него като на Кунгуров ще му блокират сайта.
Затова, докато е 'в ефир' да му преведа една мноого сериозна и много страшна хипотеза първо, а после и мнението му и за жените.
И така, аз пръв писах, че янките ще преместват най-елитната си военна част от САЩ в Европа. И вече я преместват. Но Булочников лансира следната хипотеза:
10000 профессиональных солдат Запада в Восточной Европе, это будущие сержанты для туземных рекрутов. Т.е. топ-военните на янките, преместени в Европа всъщност са бъдещите инструктори на бъдещото пушечно месо във войната с Русия. Ето как продължава мисълта си Булочников: 
А рекрутами будут миллион голодных и нищих арабов с военным опытом. А вы думаете для чего их туда пустили? 
Превеждам:
А наемниците ще бъдат милионите гладни и нищонямащи араби с военен опит. Да не си мислите, че току-така ги разположиха под ръка?
Само да напомня, че навремето у нас най елитните ни части, когато имахме наша си армия, бяха там, където днес има уж бежански лагер с уж бежанци. С които стана явно, че ДанС здраво работи. Е, 'лагерът' е не точно в Звездец, ама край Хасково. А другият 'лагер' е край София. Т.е. единият е елитните им утрешни части за война с когото трябва, а другият е нещо като танковата бригада навремето в Сливница. Даже сега е по-близо - в Овча купел. Да е под ръка, за да потушава евентуални метежи срещу антинародната власт, ако все пак 'не сме народ а мърша' вземе че се усети накъде го води гробаджийската му власт. Между другото и без Булочников май вече писах, че утре от тия млади арабски, забележете само момчета, ДанС, с изчистени вече от непослушни чрез т.нар бунтове в Хасково и последвалите избирателни връщания в Афганистан, може да ни стъкне наказателни бригади по подобие на това как украинската ВСУ стъква наказателните батальони в Украйна. Пу-Пу, Герджиков вероятно няма да се реши, защото е пресметлив и не толкова алчен, но оня престъпник банкянски е способен и такива номера да врътне на остатъците от народа си.
Но да продължа с последната засега публикация на Булочников от 5 март т.г.
Тя е озаглавена "С тоскою я гляжу на наше поколение..." т.е. с тъга аз гледам на нашето поколение.
Става дума за жените. Явно и него го вълнува решаването на женския въпрос, при това и той смята, както и аз, че ако искаме да вървим напред наистина първо трябва да си решим 'женския въпрос'.
Ето какво пише Булочников в оригинал, за да не бъда упрекван:
Дома у него мать-одиночка.
В детсаде одни бабы.
В школе одни бабы. 
Как правило с неустроеной личной жизнью.
В молодости блядуют. С возрастом стервенеют от хронического недоёба.
У дома си днешният млад мъж има самотна майка.
В детските ни градини само жени.
В училищата ни само даскалки. Като правило с неустроен личен живот. 
Като млади са хойкали. А с възрастта изперкват от хроническо недоебане. (Стерва на руски не е точно българската дума курва, затова не смятам за точно да кажа, че с възрастта женските стават курви заради хроническо недоебаване).
Но да продължа с Булочников:
Кого могут вырастит бабы?
Они даже не знают, какие бывают мужчины. 
Одна такая говорила: "Я все силы приложу, чтобы вырастить из сына настоящего мужчину!"
На вопрос, каким должен быть её сын, тётка ответила "Он  должен всегда помогать женщинам и всегда стараться радовать женщин!"
Если бы она мне такое сказала, я бы спросил: "Всех женщин он должен радовать или какую то конкретную? Твою сноху?"
Мужчинка, приятный во всех оношениях - вот современной идеал женщины.
Мать- одиночка в принципе не может воспитать нормального мужчину.
У них получаются
или педерасты,
или ушастые кадыкастые ботаны со склонностью к аутизму,
или бандиты,
или тяжёлые склочники.
Сейчас женщины, пригодные к семейной жезни и пригодные по этому критерию в жёны, встречаются в основном среди мусульманок. И то не всех.
И превода ми:
Кого могат да отгледат днешните жени?
Та те не знаят какво значи Мъж!
Една такава казва: 'Аз ще положа всички сили да направя от сина си истински мъж'. Като я запитали какъв точно мъж ще възпита, лелката отговорила: Той трябва винаги да помага на жените и винаги да радва жените' (Ииибаааси егоизма... все едно ние Мъжете, трябва да живеем само заради женките!? - бел. ЙЙ).
Ако на мен ми беше казала такова нещо, аз (Булочников) щях да я запитам: 'Всички ли жени трябва да радва твоят син или някоя точно конкретно само? Твоята снаха?'.
Мъж, приятен във всички отношения - ето го идеалът на съвременната женска'.
Само че, самотната майка не може по принцип да възпита истински Мъж. Днешните отглеждат или педерасти (или бъдещи красимиркъневци, което е по-лошо и от педераст - бел .ЙЙ) или маниаци с адамова ябълка с големи уши, склонни към аутизъм или бандити. или трудни за разбирателство хора.
Днес жени, годни за семеен живот и отговарящи по този критерий на думата Жена се срещат основно сред мюсюлманките. И то не сред всички и сред тях.
...
Не, не искам да съм чак толкова черноглед като Булочников, но я си направете експеримент като моя: регистрирайте се в сайт за запознанства 'Елмаз' и се опитайте да се държите като Мъж с Жена.
Мааалеее... една откровено си е написала че си търси зарядно за портомонето, друга нарича мъжете тъпи егоистични задници, трета се радва, че била змия... ужас някакъв! И при това съм дал филтър на търсене на женски профили само от над 40 години! Т.е. уж зрели жени.
Ето ви цитати. за да не си помислите, че си съчинявам:
Жената- мъж, красива като права лопата и почти толкова деликатна, (Маги 48г.).
Пол: Жена Търси: Мъж 
Заглавие: Търся зарядно за портмоне!! (Тази не знае бългаски, кръстила се е билийв и е на 49г.). 
Текст: Все още очаквам да срещна мъж, който е повече мъж от мен самата :) ... тази е Ива на 42г.
Абе има и по-големи простотии, но мисля, че и тези стигат, за да не слагам червената точка.
--------------------------------------
ПП
Както винаги в последно време съм обновил и проекта си '55+ живот на село' с моя си авторска пак статия за масажите като форма на енергиен баланс. 

Публикувана: 05.03.2017 23:42:51 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.