Пак Балканска федерация?

Ако отидете на адрес http://thefutureofeuropes.wikia.com/wiki/Europe_Future и погледнете картата на бъдеща Европа, според авторите, ще видите, че идеята на Сталин за Балканска федерация още към 2020г. (след три години!?) вече ще бъдела реализирана?
Между другото, не е само тази карта и само този сайт с такива футуристични прогнози. Има и други и то известни аналитици, които твърдят, че в бъдеща Европа няма да има България и Сърбия, а някаква обща държава.
Изглежда, че и янките вече започнаха да работят в тази насока чрез изкуственото разбичкване на БЮРМ от соросовите отворковци там. Защото известна американска вече сенаторка, преди месец май, вече се изказа, че БЮРМ била станала несъстояла се държава и не било лошо шиптарите там да се присъединят към Косово, а останалата част, забележете какво каза запалката на бурето с барут от САЩ: Тя каза не да се присъединяла останалата Македония към България, въпреки, че в своя коментар 'Дойче веле' го изтълкува така. Тя, ако трябва да сме точни, каза останалата част на несъстоялата се БЮРМ да се присъединяла към тези които говорели подобен език. А това май повече пасва на онова, което виждаме на картата, т.е. Балканската федерация. И, разбира се, след такова висше изказване, явно координирано из централите на САЩ, Сорос одма активира на нови обороти пъкленото си дело в БЮРМ.
Че евроколхозът вече се разпада е очевадно. Но да се замислим дали и как би могло да се случи раждането на Балканската федерация?
България се управлява от марионетки на САЩ. Подлогите на янките у нас свършиха същото каквото и ракетите на янките над Белград. Даже мноого повече вреди нанесоха на народа си подлогите на янките у нас, особено чрез последните 'правителства' на ГРОБаджийската на янките власт у нас. Щом се стигна чак до откровените признания на тиквата, че бил спрял изгодния за България тръбопровод заради американците?
(Което изказване, откъдето и да го погледнеш си е за Народен съд, защото тиквата е подписал клетвена декларация и публично се е клел, че ще работи в интерес на българите а не на американците).
 И така, у нас вършеят янките, а сърбите май се правят повече на русофили. Да не би янките, чрез балканска федерация да са си наумили всъщност да си получат още един, вече Балкански щат? 
Възможно е, но докато Андонов пее, че 'ние не сме сърби, ни гърци', то сърбите наистина не са чак толкова 'не сме народ а мърша'.
За да се убедите в разликите, ето една статия от един Таблоид от Сърбия от 10-ти март:
Srbi i Putin Branko Dragas
Сърбите и Путин: На Русия сръбските политически негодяи не са и нужни.
Много читатели си задават един и същ въпрос: Защо Путин не създаде партия в Сърбия? Защо не финансира и не поддържа патриотичните сили? Защо няма путински телевизионен канал?
Ще се постарая да отговоря на тези въпроси, но ние отначало трябва да разберем, изхождайки от досегашните действия на Путин, какъв е неговият характер и каква политическа стратегия има той в борбата си със Звяра, наричан Нов световен ред.
Аз акцентирам на тези факти, които е необходимо да се знаят и отчитат при подобен анализ.
1. Доколкото знам руска история, до сега не е имало ни един руски цар (царица) или президент на Русия, който да е бил по-прозорлив държавен деятел, по-мъдър стратег, по-пресметлив търговец, по-хитър преговарящ, по-велик политик, по-способен, ловък, съвременен и смел човек от Владимир Путин.
Него добре го охарактеризирва и още един момент: той не се превърна, както се случва при руснаците, в жесток тиранин за своя народ, макар и да притежава абсолютна власт.
2. Разбира се Путин също има много отрицателни качества. Лично мене ме безпокоят два момента: неговите слаби познания по икономика и силната му връзка с хора, с които е бил познат в младостта си и които не са способни да разберат неговите държавни виждания, но на които той им е доверил високи държавни постове.
3. На Путин се отдаде, давайки отпор на сатанинските сили на прословутото Семейство (Елцин се визира - бел. ЙЙ), да спаси Русия от унищожение и окупация. Той се превърна в символ на националните и държавни съпротиви на други народи, които се борят за своя суверенитет, национална идентичност и свобода. Така неговата борба придоби възвишен национален и планетарен даже смисъл.
4. Путин дойде на власт не чрез демократични избори. На върха го постави таен държавен преврат, извършен от петербургската група на КГБ.
5. Путин е изкарал най-добрата школа на КГБ по обучение в шпионаж и контрашпионаж. Той е подготвен за управление на сложни държавни системи и е трениран и обучен да оглави най-богатата на природни ресурси държава на земята - Русия.
6. Бидейки възпитаник на спецслужбите, (техния политико-правен отдел), Путин се е научил да спазва правилата им, знае какво е йерархия, команда, отговорност за поетото задължение и изпълнение на задачата. Той отлично се оправя в руското и международно право и е научен да следва въведените процедури и норми, а също и редът на съществуване на дадена държава. Това е важно за разбирането на характера му в политиката, защото Путин, слава Богу не е политик а държавник.
7. Юридическото му образование, дисциплината, отработена в спецслужбите, природният му ум и опит на контраразузнавач на практика в него се съчетават отлично и с кодекса на честната игра, който се прилага в бойните изкуства. А неговия борчески уличен инстинкт да противостои на наглите и често по-силни негодяи, решителността му и прекрасното усещане за собствената си сила балансират осъзнаването на изключителната историческа отговорност, която той носи. Не само за съдбата на руския народ и държавност, но и за съдбата на поробеното от либералните тирани човечество.
8. Украйна беше смъртоносен капан за Путин, но той схвана тази мръсна планирана от кръстоносците жестока игра и изкусно прекара западняците. Той не прати войски в Украйна, както призоваваха възбудените надути сръбски патриоти, защото това би означавало несанкционирано нарушаване на някаква суверенна държавна териториална цялост, призната на международно ниво. Освен това Путин щеше да си навлече и сериозни проблеми, вкл. обвинения в подпалвачество на нова световна война. Не биваше да се допусне гангстерите от Уол-Стрийт да дочакат реализацията на подобен сценарий. Днес търпението на Путин се отплаща. Украйна е на границата на разпад.
9. Примерът с Украйна доказва последователността и твърдостта на Путин. Той остана верен на вярната на руския народ Украйна. Путин не ги предаде както прословутия Милошевич предаде сърбите от едната страна на Дрина. Путин твърдо се застъпи за тях, защото и те проявиха решимост в своята борба за независимост и против нацисткия режим в Киев. В същото време Путин даде да се разбере, че руската мечка се събужда от продължителния си сибирски сън и че тази мечка има остри зъби.
10. Връщането на Крим в състава на Русия Путин проведе по законен път. След референдум, докато глупавичкия Хрушчов подари Крим на Украйна без никакви допитвания до народа. За връщане на Крим в състава на Русия гласуваха 96.6.% от гражданите на Крим.
11. Путин се разпореди да се възстанови и дострои московската джамия, която стана най-голямата джамия в Европа, с което показа, че иска единство за Русия, а националността и вероизповеданията нямат значение.
12. Путин не се намеси в Либия по две причини. Първата се заключаваше в слабостта на Кадафи, който не схвана промените в световната политика в оперативен и стратегически план. Втората причина е, че по-това време Путин още не беше готов да се противопостави на насилническата политика на престъпниците от НАТО. На него му трябваше време за да придобие и опит.
13. Сирия стана кръстопът, Сталинградска битка за защита на Човечеството от дивия Звяр на Новия световен ред. Много е важно да се подчертае, че Путин започна военна интервенция по молба на Асад, законният президент на Сирия. По този начин намесата на руските войски в сирийските събития си стана легитимна от гледна точка на международното право.
14. Авантюрата с Ердоган стана последния опит засега на войнстващите кръстоносци от Вашингтон да провокират Путин и да го вкарат в чужда война. Но Путин усети и този сценарий и не загуби самообладание, а след фалшив държавен преврат, не позволи да направят Султана глупак а го принуди на посещение в Москва за да се поклони на руския император. Така Путин склони Ердоган към сътрудничество, а днес го държи за юздата и използва за контрол над мюсюлманите на Балканите и в Близкия изток.
15. Евразийския съюз днес става пазар с максимален потенциал за икономически ръст. Подобна организация, която уважава суверенитета на всяка държава-членка и в която няма брюкселски комисари, преследващи собствените си бюрократични интереси, е пример за съвременна форма на икономическо и политическо обединение на държавите. На Путин се отдаде да направи съюзник мощния и постоянно растящ Китай, превръщайки го не само в добър съсед, но и във важен партньор, който е опозиция на Вашингтон.
16. Подемът на страните от БРИКС и Шанхайската организация доказва успешността на стратегията на Путин, стремящ се да промени еднополюсния свят и да привлече колкото се може повече държави в борбата с американския глобален колониален империализъм.
17. Победата на Тръмп, постигната по законен път би била невъзможна без усещането че го има Путин. В същото време победата на Тръмп помогна да бъде снижено напрежението между Москва и Вашингтон. Така президентът на Русия получи ценно време за да укрепи още своите сили преди да приеме решаващия бой със силите на злото.
18. Тази година, както аз очаквам, защото вече се води подготовка, Путин ще увенчае своята политика с победи на националните кандидати и в Италия, Франция и Германия. Когато това стане, Брюксел неизбежно ще трябва да признае своето поражение. В България, Молдавия, Естония и Унгария също побеждават пронационалните политически сили, които се отвръщат от Вашингтон и се обръщат към Русия.
19. Предложението на Фолкваген да открие завод в Русия за да си реши проблемите, които му създава Вашингтон още веднъж доказва колко Путин е изкусен и изобретателен във въпросите на държавното управление.
Сега, когато сме осъзнали всичко написано до тук, аз ще напиша за отношенията на Путин със сърбите и ще отговоря на поставените въпроси.
1. По мое сведение, Путин отстоява братските отношения със сърбите и уважава жертвите, които сърбите дадоха, борейки се за своята национална идентичност и свобода. Така че сръбският въпрос ще се решава в световната политика заедно с руския.
2. Истина е, че днес Сърбия нямаше да е единна, ако не се беше случил подема на Русия и ако Путин не се отнасяше така със сърбите. Сатрапите от Брюксел и Вашингтон отдавна щяха да са ни изтребили и докарали само до Белградски пашалък. Тази политика на кръстоносците е известна от вече поне 200 години.
3. Путин няма намерение да превръща Сърбия в руска губерния, пък и ние не свързваме нашите интереси със Сърбия в ролята на руска губерния. Всичко останало е лъжа и клевети на дребнобуржоазните фанатици на евроколхоза.
4. В Сърбия дилетантският политически квазиелит, който свали от себе си всякаква историческа отговорност е политически неграмотен, шарлатански, авантюристичен квазиелит, който не усети световните тенденции и не разбра какво става в света. В 1989г., след падането на Берлинската стена тези хора се отвърнаха от пияния Елцин и защитаваха комунизма, а в 2016г., поддържаха и финансираха не победителя Тръмп, а злобната дама.
5. Сръбската политика, започната с революцията на 5 октомври и до ден днешен е всъщност антируска и ориентирана само на Запад и към Вашингтон, които виждат в Русия не съюзник а враг. Путин те считат за азиатски деспот.
6. Всички лични опити на Путин да помогне на сръбските политици на власт, започвайки от непоследователния Джинджич и стигайки до подлогата-предател и безумец Вучич не донесоха никакви резултати, защото босовете от Брюксел и Вашингтон не даваха разрешение за подобни сближавания.
7. Въпреки подобното отношение на сръбските политици към Путин, той продължаваше да защитава Сърбия. Той е заинтересован Сърбия да остане независима и суверенна. За Путин не е важно кой управлява в Сърбия. За това си има избирателен вот на сърбите. За него е важно, че защитата на Сърбия като държава е част от неговото разбиране за правене на международна политика.
8. Путин следва буквата на закона и не се меси направо както го правят Брюксел и Вашингтон във вътрешните работи на тази или онази държава. Това е съществена отлика на Путин от кръстоносците. Но тази разлика европодлогите не искат да признаят.
9. Путин няма да създава своя партия в Сърбия и да нарушава правото на сръбския народ на самоопределение. Путин очаква, че ние сами ще си решим проблемите и че ще се сформира някаква политическа група от честни, правдолюбиви и порядъчни сръбски граждани, които ще станат мощна демократична сила за реализация на системните промени в политиката на Сърбия. Да се договаря с ръфащите се, лакоми политически пробити русофили, които чакат само да получат пари и веднага да ги откраднат е твърде дребнаво за държавник, от когото днес зависи съдбата на човечеството.
10. Паразитиращите и каращи се един с друг сръбски патриоти чакат Путин да ги доведе на власт в Сърбия. Но тези политически негодяи не са нужни ни на Путин ни на Сърбия.
11. Проблемът, скъпи мои, се заключава не в Путин и не в Русия а у нас самите. Докато не разпознаем историческите процеси, докато сме разединени и изпоскарани, болезнено тщеславни и завистливи, докато преследваме своите дребни лични интереси ние не сме готови за обединение за защита и спасение на Сърбия. И Путин с Русия едва ли могат да ни помогнат. А и лично аз съм против такава помощ, защото тя може само да усложни днешната политическа ситуация и да доведе на власт поредните нови мошеници. А това, разбира се не ни е необходимо.
12. Накрая искам да отбележа, че ни е нужно да се концентрираме на нашите си вътрешни проблеми и да наберем сили да победим самите себе си, своят нарцисизъм и политическо безумие. Ние трябва да поставим интересите на Сърбия и народа си над едноличните си интереси. Това поколение, което днес живее, независимо от възрастта си, трябва да си носи историческата отговорност и да остави Сърбия на бъдещото поколение в значително по-добро състояние.
Ще се случи ли това? Така трябва!
И нашата социална работа трябва да се заключава в това, че да помагаме на гражданите да разберат в какво време живеем. Аз наричам това оросяване. После започват да се появяват кълновете, пробуждане и започват вълнения. Ситуацията в страната ни е непоносима. Но ние трябва да си я оправим. Това, което трябва да направим сами, не можем да искаме от Путин или Русия.

Край на превода ми.
Сега малко забележки:
Първо, не съм съгласен с чаак тооолкова суперлативи Путин та Путин. Знам колко обедняха и руснаците. Пак да напомня, че и полковникът Квачков е още в лагер и Кунгуров само за един сайт пратиха в лагер и Чубайс не е в затвора и Греф само преди дни отказа открито да спазва законите на Русия и да обслужва банково Крим и едва след като стана остър въпрос сред обикновените руснаци, които запитаха Путин кой е бос в Русия все пак, Греф тогава чак каза, че вече бил започнал да счита и руснаците в Крим за руснаци. Но да речем, че това са спорни въпроси. Ама това, че България била завила политически си е направо грубо незнание от господина Драгаш на хитрините на тукашните кадесари.
Изобщо, първо като четете статията, не ви ли се струва, че става дума за същото положение като за у нас? Същите у нас 'патриоти,' същото харчене на пари от кадесидеровата атака по плажовете на Трокадеро и т.н. Не ви ли се струва, че нашият квазиелит е даже още по-антинароден и от сръбския?
 Ето тези си въпроси като си зададох, всъщност се замислих, че да, възможно е да се сбъдне прогнозата за балканска федерация, но като нещо като 55+ щат на САЩ. Където хем американската военна база Бондстийл е станала още по-голяма и към нея са пришити и филиалите и в Ново село, че чак до Шабла у нас, хем на Европа са и отрязани южните коридори. А са резнати и проектите на Китай да доставя в Европа стоки през закупените вече китайски докове на Пирея и железниците на БЮРМ и Сърбия. Въобще много плюсове явно само за янките, ако успеят да ни обединят със Сърбия и унищожат БЮРМ. 

Другата алтернатива (т.е. и у нас и в Сърбия да се събудим, че да си сменим боклуците на власт) нещо като си гледам съселяните, ми се струва по-невероятна.

Апропо, 26 март наближава. Изборът е ваш.


----------------------------------------

ПП

Както винаги в последно време съм добавил и нова своя статия и в проекта си 'над 55 - живот на село'. Статиите си пиша сам и много моля като преписвате поне да ме цитирате. Знам, че в-к 'Сега' хитрее и като види моя находка отива и сам си я превежда, но нека и те да уважават малко хората 'без ценз' както там ме обявиха и цензурираха. Очаквайте специална статия за това как там цензурират

Публикувана: 12.03.2017 10:22:48 в рубриката Новините днес

Коментари:

Коментирал - ДДТ

13.03.2017 20:52

Интересна статия вкл. сръбският коментар.
За събитията след разпадането на СССР мисля, че Съветският Съюз тогава беше една гигантска сцена на която се играеше спиращ дъха екшън. Истински, а не в студио на Холивуд.
Руснаците се направиха на победени и превзети толкова умело, че провокираха най-опитните им съперници да триумфират. През 1992 г. директорът на ЦРУ Робърт Гейтс в Москва проведе своя личен парад и мина със строева крачка по паважа на Червения площад, а дъртия Буши компания не криеха ликуването си...
Да, ама не. Руснаците изиграха съперника си подобно на Цар Крум и Маршал Кутузов- дадоха на противника "победата" изчаквайки отпускането и притъпяване на бдителността му.
Така Елцин игра блестящо цели 8г. и на светло излязоха всички "спящи клетки" и се разбра с кой-кой е всъщност.
Тук не съм съгласен със сърбина, понеже именно Елцин назначи никому неизвестния Путин за мин-председател. (Макар и да се разбра, че американците са следели Путин още от ГДР все пак бяха изненадани донякъде.)
През декември 1999 г., десет дни преди Елцин да назначи Путин за президент на РФ, той казва нещо много интересно. На прием, даден от президента Елцин по случай Деня на чекиста, Путин с шеговит тон докладва: „Групата сътрудници на ФСБ, командирована от вас за работа под прикритие в правителството, се справя успешно с възложените й задачи” и присъстващите на приема бурно го аплодират.
На което янките отговориха подобаващо-изкараха от ръкава си партай геносе Меркел. Която е следвала в Москва.. С други думи " Ние имаме също изненада за вас."
Има много такива случаи на изненадващи ходове. A la guerre comme a la guerre...

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.