Бандитизмът е мъртъв! Да живее бандитизмът! ДС пак изработи народа си.

'Не сме народ а мърша' пак се остави да изглежда уж изработен. Харесва му - прави го.
Всеки народ си заслужава управляващите. 'Не сме народ а мърша' падна след зелките до тиквите.
На времето една зелка го е накарала да повярва, че е народ и после избягала при татарите.
Интересно днес накъде си е наумил да бяга тиквата.
Защото казвам му го най-честно: вече го чака даже не Народен съд. Ако продължи пак със същите си номера срещу народа си. Да си знае. Дано да спи спокоен и да се надява, че янките ще го крепят вместо да го 'шитнат' накрая.
Знаете ли какво е цуг-цванг в шаха? Това е да нямаш полезен ход. Т.е. каквото и да правиш все ще ти влезе. Сега тиквата е в позиция цуг-цванг.
Но да спра за тиквата.
Искам да запомните защо и курНелия е за Народен съд. Тази назначена за манипулаторка на червените бабички нещо се вживя като назначения Зюганов в Русия. Тя си мисли, че като е сработила за сега схемата им и всичко е наред.
Не е.
Искам да запомните и защо и разните каракачановци на ДС са си за Народен съд. Преди ви изработиха с атаката на ДС, после с РЗС на ДС, после с бареков на ДС. Днес явно ДС пак си осигури да е гробокопач на България. Вече с Марешки напред.
Но техните сметки са зле направени. И то не защото 'не сме народ а мърша' ще направи нещо.
Проблемът е, че светът стремително лети по урвата надоло. А големият проблем на боклуците ни е, че има сили които осъзнават това търкаляне надоло. И се опитват да противодействат.
Жалкото е, че ние сме пак на страната на унищожителите на човечеството.
Много жалко!
Пфу!
Умираме! Даже не бавно и не скрито.
Хане Аспарух, и ти хане Крум и ти царю Симеоне, Асене ... язък ви за силата и за политиките.
--------------------------------------
ПП
Една моя позната в четвъртък ме попита като как аз не съм използвал хубавото време и не съм си отишъл на село. Обясних и че янките вече започнаха да пръскат и явно времето ще се развали. Тя не ми повярва. Но в петък вече янките направо се оакаха с химическите трейлъри. Цялото небе над София в посока северозапад-югоизток беше в бели следи, преминаващи в облаци бариеви съединения. (Дано да са били само бариеви).
Моята позната ме запита защо го правят янките.
Обясних и че вероятно ще извършат някаква голяма мръсотия в Сирия. Казах и че още в четвъртък вече група техни спецчасти беше стоварена в Сирия. Казах и да погледне на ГИСметео.ру картите с анимациите как се движат и как ще се движат облаците над региона ни. Така ясно се вижда как облаците се въртят над Балканите и някъде след европейска Турция изведнъж, като че ли има някаква ограда не минават. Т.е. Над Сирия и границата и с Турция грам облаче няма.
Оказах се пак за съжаление прав.
Вчера янките са бомбардирали язовирната стена на сирийския язовир на река Ефрат. А по земята са използвали естествено кюрдите напред и зад тях явно спецовете на янките. Стената вече пропуска, но все още едвам се държи. Но явно е, че янките успяха с пъкленото си дело. Да му мислят жадните в бъдеще. Защото не става дума за грешка а за умишлена бомбардировка! Руснаците след толкова ракети и бомби не засегнаха нито едно предприятие на сирийците. Нито една болница, както янките избиха куп лекари пак с бомбардировките си преди време.
Пфу!
=========
ппп
Както винаги съм обновил и сайта си '55+ живот на село' Това ни чака - да знаете! На времето съм гледал секретни карти до къде и кои квартали на София ще са под вода ако янките дръннат стената на язовир 'Искър'.

Публикувана: 27.03.2017 09:40:03 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.