За нещото, спецслужбите и мръсотиите им

Мислех да ви занимавам с поредната сензация, която се пръкна от сайта на Порошенко (ГРОБаджията на Украйна), но пътьом сайтовете от теория на конспирацията набутаха България в поредния мръсен скандал, свързан с ЦРУ и нашите любители на бързи и мръсни пари. 
И освен, че самият проблем е сериозен, ако е истина, интересни са и коментарите на руснаците из форумите им под новината, която, естествено, че веднага беше засечена и преведена и на руски. Защото коментарите им показват отношение и оценка. 
Но по реда на нещата.
И така, в края на март, в пристанището на Одеса влязла френската военна фрегата 'Лафайет'.
Хубаво, но тя влязла след като вече е била макар и за малко и във Варна  (за което свидетелствал самият френски посланик у нас, а и аз видях в 'морето.нет' потвърждение - бел. ЙЙ).
И в това няма нищо лошо, ако, според автора на статията, някакъв бдителен работник в пристанище Варна не бил описал в един форум на английски за България  как посред нощ, под охраната от въоръжени до зъби неизвестни частни охранители заедно с военните на 'Лафайет', на фрегата е бил качен някакъв радиоактивен или химически вреден товар в специални контейнери. Защото нашенецът все пак видял как са извадили контейнерите специални люде в специални защитни облекла (нещо като едновремешните военни 'газ, чорапи, наметало' - бел. ЙЙ).  
Такааа... бдителният български наблюдател на другия ден се заинтересувал и открил, че товарът, който бил качен на 'Лафайет' дошъл от американската компания «Purple Shovel». На нашенеца, както в холивудски филм му било казано да не пита повече ако иска да остане жив. Пак като в холивудски екшън, на следващия ден някой изтрил постнатото от нашенеца във форума.
Според автора на статията, тази «Purple Shovel» е онази «Purple Shovel», чийто военен миналата година се гръмна на полигона ни, (даден без пари от 'социалиста' параванката на янките) с едно РПГ, като даже рани и още хора. Освен това тази «Purple Shovel» е онази «Purple Shovel», която работи за ЦРУ и е купувала български оръжия за да ги продаде на ислямската 'държава' в Сирия. Изобщо мръсници от най-долните. До тук краткия ми непълен превод на статията. Сега за реакциите на руснаците под руския превод:
Руснаците пък, както сами си признават, нямало да тръгнат да следят какви ги вършат мръсниците на ЦРУ у нас, ако товарът не е бил натоварен у нас и не е бил заминал за Одеса.
Те считат, че е възможна голяма и много мръсна провокация из Украйна или Грузия.
Пу-пу, да не чуе дяволът.
Дано се намерят бдителни и украинци, както се е намерил бдителен българин, за да се разбере накъде е заминал товарът и за какво, или (което е също лошо) уплашени от това, че е известно вече какво се превозва и се следи този товар, французите пътьом да са го топнали в Черно море.
Както виждате, лошо отвсякъде. Абе щом ЦРУ е замесено... Руснаците се плашат някой да не им гръмне Големият мост, който строят през Черно море от Крим до Русия.
Но пътьом и коментират случая така:
Първо какво е било според тях: Или изотопы, или тьфу-тьфу, плутоний. 
Второ, възможна просто кампания на контрадезинформация: Или , третий вариант, нарочно грузить что то необычное на необычный корабль с целью контролируемой утечки информации. Возможно это какая то игра спецслужб на Украине и(или) в Болгарии.
На тази хипотеза, че това е игра на нашите спецслужби, вижте какво е отговорил друг руснак:
слишком тонко для них, не тот уровень.
они вообще разучились проводить секретные операции. нет, они могут конечно организовать автокатастрофу и быть не при делах, но операцию такого уровня? сомневаюсь 
Понеже е важна оценката, ще я преведа: Твърде е сложно за тях, не им е по възможностите. Те изобщо вече се отучиха да правят тайни операции. Не, те могат, разбира се, да убият някого уж в автомобилна катастрофа и да се правят на ни лук ял ни лук мирисал, но операция от такова ниво? Съмнявам се.
И така, наистина най-ефективната война срещу мръсниците е да ги посочваш ако може поименно. Да се знае кой е Човек и кой Мръсник. До тук, може вече и да са успели руснаците да предотвратят някаква мръсотия на ЦРУ, раздухвайки случая. Лошото е, че нещо горчи думата България в такива 'новини'.
Който иска да чете в оригинал - ето линка:
http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2017/04/who-intended-the-mysterious-radioactive-cargo-of-the-frigate-lafayette-2480753.html
Накрая малко още информация и от мен: 'Лафайет' е най-модерния военен кораб на Франция. Той е тип 'стелт' и освен, че е по старите наши класации ракетен крайцер е и бъкан с електроника и за разузнаване.  Беше на 18-ти март във Варна и към 25-ти пристигна в Одеса. 
Тази статия може да е просто контрадезинформация, защото руснаците имат един Ил 22, който е специално за радиоактивно разузнаване и докато 'Лафайет' е бил в неутрални черноморски води няма начин, ако са искали, да не са го облетяли с този Ил. И понеже не съм чел да е облитана и френската фрегата както се ебаваха руснаците с янките, считам новината по-скоро за нещо друго целяща. Какво е то? Ами първо може янките да се опитват чрез нас и другите им подлоги украинците да набутат французите в мръсотията. Второто може да е свързано с тежките войни, които в момента води Тръмп срещу политическите си противници в САЩ. Тръмп вече показа, че може да е на страната на руснаците и Асад в Сирия. Да, ама това на търговците на старо българско оръжие може да не им харесва. И затова пък Тръмп да е решил да удари онази цереушка фирма за да спре да доставя наши оръжия на главорезите в Сирия. Не знам, но пак да повторя горчи когато България излиза все в мръсните новини.
-----------------------------------
ПП
Ако още не сте разбрали кой финансира пръсканията от самолети над главите ни - ето ги - сами се засветиха:
Apple, Amazon, Google, and Microsoft say they will continue their efforts to combat climate change, Bloomberg reports, even after President Donald Trump signed a sweeping executive order that will undo a series of climate regulations put in place by the Obama administration.
Няма да превеждам. Нали днес повечето от 'не сме народ а мърша' били гласували за ГРОБ. Значи са вътре в далаверата и трябва да знаят езика на новите си господари. Само ще напомня, че преди да си отиде шефът на ЦРУ от времето на Обама, Бренан, си призна че пръскат с цел управляемо изменение на климата. Въпросът е дали само за облаци пръскат или и за да ни тровят, за да останат те един златен милиард? А като стана дума за гласувалите за ГРОБ, в предаването на Велизар Енчев един младеж описа как е гласувал за друга партия а не за ГРОБ и как после гласът му го нямало. Изчезнал както навремето аз гласувах нарочно за Митьо Пищова а после нямаше нито един глас за Митьо Пищова. Та толкова за ГРОБ и 'гласувалите' на всеобщите 'тайни' и 'демократични' 'избори'.
----------------------------------
ППП
Както винаги в последно време съм обновил и проекта си '55+ живот на село'. Мислех да информирам за поредната земляческа среща на хората от село живеещи тук в София, но реших, че сега е време да напиша за дърветата. Нали знаете лафа 'засади дърво'. Е, сега му е времето.
Публикувана: 03.04.2017 09:55:46 в рубриката Новините днес

Коментари:

Коментирал - Flashman

05.04.2017 21:21

Както вече писах в един мой по-предишен пост, свързан със случая на гара Хитрино, нещата вървят към предположението ми за съдържанието на Боковите цистерни - радиоактивен коктейл. Тогава, предположих също, че една от дестинациите му може да е Украйна. От тук нататък може да се досетите сами какви вкусни манджи биха могли да се сготвят...и кого биха могли да нахранят...

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.