It's the economy, stupid 2

Аз вече имам статия с тези думи на един съветник на Клинтън.
Но днес нещата се повтарят и понеже пак са многослойни, а у нас все тикви ДС сложи за елит, се налага да пиша и втора версия на знаменития лаф на знаменития съветник.
И така, плоското представяне на битивитата на новината на деня вчера беше 'Тръмп атакува с крилати ракети Сирия за да накаже ония с газовете'.
Тук има, както казах, много моменти:
1. Докато Путин беше официално поканен да се намеси в Сирия военно от официално избрания от народа си Асад, Тръмп никой не го е канил и атаката с томахавките си е чиста проба агресия към независима държава.
2. Тръмп беше заявил, че основния му враг е Китай а не Русия. Иии... ами руснаците даже се избъзикаха, че Председателят Си се е оказал заложник. Защото докато Председателят Си е на официално посещение в САЩ, Тръмп предупреждава Путин два часа по-рано, че ще стреля с томахавки по Сирия. И не казва нищо на Председателят Си, който е на една маса с него и до него. 
3. Русия е предупредена и си изтегля своевременно ескадрилите от авиобазата, която е цел на американските томахавки. Естествено, че виждайки всичко, се изтеглят и сирийците на Асад. Оставили на янките два-три ръждиви МИГ-а за ремонт за цел на томахавките им. Но Русия прави ответен ход и излиза от споразумението със САЩ за взаимно информиране. Т.е. повече не ни информирайте. Война?
4. Според янките, те са изстреляли 59 томахавки всяка на стойност 1.4 милиона долара по 6 ръждиви за ремонт МИГ-23. Голямото шоу и въпрос тук е, че според руснаците до авиобазата в Сирия са долетели само 23, а са ударили реално само 4 ракети.  Къде се дянаха 61% от скъпоструващите американски ракети? Преди няма и месец янките се бъзикаха с евроколхоза, че уплашени от един дрон, съюзниците им по НАТО от евроколхоза го дръннали с една ракета 'Патриот' за милиони долари. Т.е. по детско самолетче (дрон у нас струва вече под 1000 лева) са стреляли с ракета за милиони. Днес янките свършиха същото. Стреляха за по перо разходи за над 100 милиона по цели за под 2-3 милиона. И нищо не постигнаха.  Защото вече Мрежата е пълна със снимки как пистата на авиобазата, която беше атакувана си е здрава и даже от днес от там излитат пак сирийски самолети. Нищо че вчера беше атакувана от цели 59 ракети. Как се атакува авиобаза така че пистата и да остане цяла аз нямам обяснение.
5. РЕБ. Т.е., както ни учеха в казармата радиоелектронна борба. Да, янките са предупредили руснаците. Да, руснаците не са стреляли с С-400 по томахавките им, нито са пратили изтребители в небето кой каквото може да сваля. Т.е. спазили са споразумението. Нооо за РЕБ няма никъде договорености. Там са високите технологии. Кой каквото може. Възможно е изчезналите томахавки просто да са били поведени или ослепени от руските средства за електронно противодействие.  И просто затова руснаците да са се отказали вече от уведомяване с гръмкото 'мерси, можете и да не ни осведомявате, ние вече пробвахме и ще си се оправим с томахавките ви за напред и без да ни уведомявате'. Ако това е така, е ясно че и руснаците го знаят но го знаят и янките. Сиреч знаят си че нищо вече не струват пред руските оръжия и според мене най-вече руския дух.
6. Според вече публични информации, откак започна войната на ислямистите против Асад, живнаха не само Вазовските машиностроителни заводи у нас и разните канали на ДС. Станаха милионери и генералите на Асад и генералите от гвардейците на Хомейни и руските генерали и босовете на фирми на ЦРУ. Т.е. всички перат пари и крадат. И отчитат разходи в Сирия.
Утре може и ни една ракета да не изстрелят янките и да отчетат велика победа с над 1000 ракети изстреляни. Както и руснаците на Путин до скоро отчитаха купища спътници и ракети-носители, които 'падаха' в океана. Както и янките се оказа, че даже до Луната не са летяли. 
Нещо като Хитрино у нас. Нещо гръмна, някакви пари се заделиха от джоба ни... няма виновни... куче влачи - диря няма. 
Както стана и с престъпника Москов. Изхарчи куп наши пари за апаратчета за пръстови отпечатъци, сякаш не знаеше, че болен човек, особено възрастен и особено ако е и паркинсон, няма как да си сложи пръста и да даде отпечатък без да бъде поизмъчван малко от нервни медички. Е, съдът отмени престъпното решение на Москов, но никой не го съди сега за незаконното му решение и за безсмислено угробените български мноооого левчета.
Сега вече разбирате явно за какво говоря.
Че във времето на банкстерите не е важно кой какво е произвел или кой какво е свършил полезно за човечеството и на каква стойност. 
Във времето на банкстерите е важно 'въртим едни пари'. Важното е да има повод да се напечатат още хартийки и да се хванат още идиоти за заеми, на които да им се свие собствеността и да станат банкстерски роби. Под гръмките фанфари на сиенените и битивитата, че това точно е димукраситу им. Обирът.
След като нас ни обраха, сега обират Гърция. В процес все още на дообиране и доунищожение е Украйна. Но отдавна не сме само ние - предадените от КГБ на янките източноевропейци. Виждали ли сте какво пише вътре на последните модели телефончета Нокия? Пише Майкрософт. Знаете ли защо? Защото янките унищожават всичко живо по света. Майкрософт изкупи Нокия за да я унищожи. Е, унищожи я вече. Знаете ли колко финландци, специалисти, са вече безработни? А уж Нокия щяла уж да възражда уж култовия ама иначе престар 'нокия 3310'. Сиреч от ерата на началото на телефончетата. Това им се разрешава явно вече от Майкрософт. Нещо като както у нас: доносникът на ДС брат василев унищожи нашия хладилен завод за да се пръкне после либхер у нас. Пак за хладилници. 
Сега същото се случва със Самсунг и Южна Корея. И нея янките вече я унищожават целенасочено.
Ако още не сте разбрали  - целта на златния милиард не е развитие а унищожение.
Кръстьо Петков и още куп продажници са подписали т.нар. план Ран-Ът. Според който трябвало от почти 9 да останем 6 млн. А сме още 7. Значи още ще ни морят тиквите. Не само с цигани на МВР, ток и парно или с медицина.
Ето, професорът герджиков тихомълком вършее. Вече бил подписал да морят не само пчелите. А както се изрази един пчелар по телевизията 'уж там само професори вземат решенията'?
Да се върна на заглавието.
Всичко е икономика глупако. 
Лошото е, че под банкстерско иго, под икономика не се разбира нещо което да е от полза на човечеството. 
И най-лошото е, че вече немного скъпа стока е човешкото тяло, човекът като цяло (особено от женски пол) и органите му поотделно. И новите хазари пак се заеха с робовладелчество и роботърговия. Пардон днес му казват цесия и после разпродажба.
Пфу!
Днес янките основно експериментират с Украйна. От там излизат днес най-много човешки органи за продан. От там се доставя и най-много свежо месо за бардаците на Германия, Холандия и т.н. Пак от там дойде и новата идея. В сайта на украинския ГРОБаджия порошенко се е появила петиция към него да върнел в Украйна многоженството. Петицията е от загрижени, естествено, защото наистина Украйна от 50 милиона по съветско време днес падна на под 30 милиона, а янките и вещаят дори само 8 милиона. Дали си представяте за какво изтребление иде реч. И сега, уж загрижени за 'демографската криза', там някакви искат да върнат многоженството. Разбирай робовладението естествено. Защото е ясно, че многоженство ще могат да си позволят новите робовладелци само - евреи като коломойски там и елитите на ДС у нас. 
Ама то не че и съвременните женки не си заслужават да усетят малко красотите на многоженството. Малко поне да видят какво е наистина 'свободна конкуренция' и 'пазарна икономика'. Защото някои съвсем се самозабравиха.
Влезте в Ютъб и вижте какви влогърки от България са се нароили. Една се хвали с 10 котки, друга се хвали със стотици обувки и прочие консуматорски подвизи. Без НАП да се интересува откъде са им доходите и колко данъци са платили.
Но най е отвратителна, според мен, някаква сен сен бг. Не, не защото е написала че е romalover. Тая се хвали с безбройните си гримове и как се цапоти с тях. ОК, изхвърляй и замърсявай Природата с полуизползвана химия. Но върхът на безобразието и е признанието, че мъжът и се връщал много уморен от работа и получил сенки под очите от хубав живот явно. И тая се хвали как се загрижила за него. Гримирала си своичкия, за да не му личала умората моля ви се. Пак добре, че не се е сетила да му тури и гривна с GPS за проследяване. Хем да си има и бижу човекът, хем да си го и следи да не вземе да пийва от стрес след многото работа.
Та такива халал да са в харемите на разните баневчета. Ето банев нали плаща за ботокси из устните на своята. Кой знае и тя колко гримове и помади хаби и изхвърля недоползвани. Само дето чувам, че баневчето бил фалирал май, та ще останат явно харемите на разни ГРОБаджии и свинари на ДС от БСП. И даже и да стигнат по брой женски в харемите си кадесарите, назначени за капиталисти у нас, бройката от 300-та робини в харемите на Сюлейман Великолепни, пак не могат обра всичките паразити-влогърки и реститутки дето се хвалят из Ютъб с безсмисленото си паразитиране на наш гръб.
-----------------------------
ПП
Мислех да си ходя на село, но янките пак явно пръскаха бариеви съединения за да си осигурят чисто небе над Сирия за наша сметка. Иначе не мога да си обясня като как до четвъртък (оня ден) и руски и американски и европейски синоптици се кълняха, че събота, неделя ще е над 20 градуса и слънчево у нас а изведнъж виждате какви глобални затопляния ни връхлетяха. Ако знаят защо не могат вече и два дни напред да предвиждат поради някаква по-научна причина от мен, е хубаво синоптиците от БАН да ни я кажат. Иначе аз пак когато рязко и бързо и уж от никъде у нас се развали времето, ще гледам каква мръсотия ще сътворят янките в Близкия изток. Миналата седмица, когато бомбардираха стената на язовира на Ефрат беше същото. До четвъртък сайтовете на синоптиците вещаеха слънчево за уикенда. В четвъртък чета аз че янките са стоварили спецчасти в Сирия. Оказах се прав, особено като видях колко се напъваха да пръскат из небето ни. Сега историята се повтори, но вече заради томахавките им. Това е икономиката им глупако.  За да се спасите, четете и специализирания ми проект '55+ живот на село'
 
Публикувана: 08.04.2017 15:05:55 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.