Шоуто наречено Тръмп

Христос Воскресе!
Сега за шоуто:
И така, аз пръв описах голямата 'победа' на Тръмп над сирийската авиобаза. Когато изсипа купища ракети за над 100 милиона долара по авиобаза, на която даже летището остана здраво. Цели 6 убити! От 59 изстреляни ракети! Аз описах как от всичките ракети всъщност едва 4 са нанесли пораженията. Описах, че вероятно руснаците си изпробваха успешно най-новите средства за радиоелектронна борба (РЕБ). Веднага след като описах случилото се, по света (не заради мен, естествено)  започнаха всякакви предположения. Основното падна на руската 'Рычаг-АВ', която качена на хеликоптери 'Ми' била ослепила американските томахавки.
Обяснявам защо, според мен, не е тази система а е нещо друго.
Вадя си изводите по една снимка из Мрежата. На снимката се виждаше една паднала и невзривена томахавка, цяла целеничка както си е излязла от пусковата установка. Паднала на цели 40 км. встрани от авиобазата. И това, пак да почетвъртя, е ракета, която следи релефа на 30-40 метра и е предназначена да удря с точност под метър! И има система за разпознаване 'свой-чужд' и система за самовзривяване! ако се усети, че не лети към целта си. Иии... паднала на цели 40 километра от целта цяла-целеничка!?
Значи?
Значи не са я ослепявали.
Сега малко инсайдерска информация, както казват янките:
Пентагонът дава полетното задание на ракетите си, разположени на бойните си кораби от командни центрове, разположени в самите САЩ. Преди всеки пуск.
Но преди бойната операция, на корабите се зареждат ракети с различни бойни заряди. Например фактът, че този път бойните кораби на САЩ стреляха не с каквито заряди трябва а с каквито са имали в пусковите си установки, говори много. Говори, че на Тръмп спешно му е трябвало шоу. Вероятно при това бързане и на самолетоносача, който набързо стигна до Корейския полуостров не са заредени подходящите бойни заряди под крилата на самолетите му и по томахавките. Но за това после.
Сега за томахавките още малко. Всяка ракета на практика се готви за пуск няколко часа. Не казвам, че това не се прави пакетно в паралел.  Ракетата, освен координатите на целта си и координатите на пътя си, има и оптически прицел, заради който накрая на пътя си тя се вдига нависоко за да 'види' полето и да го сравни с картата в 'главата' си. Прословутите спътници служат само за корекция на целта, ако по пътя ракетата установи, че е натрупала грешка (отклонение). Тогава, за да си коригира от спътниците курса, ракетата от стандартните 30-50 метра височина на полета се вдига на към 100 метра нависоко за да хване спътниците. Това, разбира се я прави веднага видима и за обикновените радари на ПВО. И който знае на колко км. каква грешка се натрупва от еди какъв си релеф може лесно да предвиди района където ще 'изплува' за корекция на курса си томахавката и да я чака с подходящо действие. Да речем с Панцир-С. Но руснаците не стреляха с Панцир-С. Значи? Значи е време Пентагона глобално да си сменя протоколите за предаване на данни. Мисля, че това му казаха руснаците. До новия я Сноудън, я Асандж, я някой неизвестен хакер на ГРУ, който пак да им разшифрова и новите им протоколи. 
Т.е., ако не сте ми разбрали мисълта, казвам я в прав текст: томахавките са били грешно напрограмирани. Само така може да се обясни като как цели 3 томахавки даже не излетяха от пусковите си установки. Било е пробвано и то успешно зареждане 'от вън' на различни полетни данни и е било следено как се държат томахавките при данни 'не излитай', данни 'не се взривявай' и т.н. Затова и смятам, че не е била даже и Красуха-та им във версия 2.0.
Но Тръмп реши да не спира.
През изминалата седмица пък гръмна майката на всички американски бомби МОАВ. Общо такива бомби има не повече от 20. Всяка една струва над 16 милиона долара. Т.е. този път янките профукаха 16 милиона долара. Първоначално се изсипаха че са убили 140 ислямски терорристи. После сами се коригираха, че са убили ДО 36. 
Защо? Защото пак не използваха тази бомба, която трябва, а използваха бомба за шоу. Янките сами взеха да пишат, че са пуснали един цилиндър с много взрив (това е МОАВ), за да ударят пещерите на Афганистан. Защото терористите още от времето на руснаците и войната им с талибаните, се крият из многобройните скалисти пещери на Афганистан. Имат си тунели с резервни изходи, маскировки и т.н.
Е, точно за удар по такива цели янките имат разработена бомба GBU-57A а не МОАВ. GBU-57A преди взрива си пробива 19 метра железобетон!, камо ли някакви скалисти пещери. И после из тунелите знаете ли какво става? Как се увеличава ударната вълна и как просто издухва всичко навън от пещерите?
Но янките не използваха тази бомба а МОАВ. Защото по-шоу е някак си дасе изсипват разните битивита с майката на всички бомби. Т.е. шоу.
Естествено е, че я са убили десетима, я не с тази бомба за 16 млн.
Целта, според мен, е Тръмп да покаже на света и особено на Китай и най-паче на Южна Корея колко е решителен.
Защото пак аз и пак отдавна написах, че днес целта на Големия обир е Южна Корея. На хайдутизация там ще подлежат не само Самсунг и Хюндай. Всъщност Самсунг го почнаха. Големият обир скоро ще усетят като нас и работливите южнокорейци. И те трябва да бъдат доведени както нас и украинците и гърците и т.н. до 'заеми' от МВФ.
Това е целта на днешната операция на Тръмп уж по Северна Корея.
Северна Корея пак няма да я закачат. Защото тя има истински ядрени заряди и истински ракети носители, които наистина могат да изтрият от лицето на земята поне американските военни бази в Япония. Да не говорим, че ще направят безсмислена 'приватизацията' на Самсунг и Хюндай ако подпукат от Северна Корея събратята си в Южна. Защото освен ракети, севернокорейците имат закопани по границата си с Южна Корея и купища далекобойна артилерия, която като нашите гвоздики може да стреля и с ядрени снаряди. А столицата на Южна Корея е на 50 км. от границата. А гвоздиките ни от преди преврата на ДС си стреляха бая над 50 км. Затова Северна Корея спокойно на 15-ти април си проведе впячатляващ военен парад. И даже шашна и руснаците с цели три вида неизвестни до сега балистични ракети собствена разработка. А янките се ограничиха да обявят, че щели да правят само морска блокада на Северна Корея. Въпреки, че не се разбра в крайна сметка Северна Корея пробва ли пуск на нова ракета или не пробва.  Май и Ким се включи в шоуто с ама стреляхме ли или не стреляхме ама няма да кажа.
Иначе моята хипотеза е, че наистина Тръмп напъна и Китай по време на посещението на Председателя Си в САЩ. Първоначално Китай пак поддаде на янките и заплаши Северна Корея че няма да и купува въглищата. Но като видяха на парада новите  севернокорейски ракети и китайците си смениха тона и одма поискаха и то твърдо от САЩ да си махне своите ракети  от Южна Корея. За да сдържат севернокорейците от някоя глупост се намесиха и руснаците. Естествено на страната на САЩ. Те пък пратиха най-новия си крайцер Варяг в ... Южна Корея! 
Да! Пак шоу! Пак 'врагу не сдаватся наш крайцер Варяг' е пак на Корейския полуостров. (Да напомня, че първият им крайцер Варяг е потопен от японците, когато пак е бил заедно пак с американски бойни кораби пак в корейско пристанище, но тогава сам е приел да се бие срещу целия японски флот, докато англичани и американци са се предали). Та, днес крайцерът Варяг беше пратен на страната на агресора за да покаже на света нещо, което аз твърдя за очевадно отдавна. Защото Варяг днес не е тъпкан със системи за бой със самолетоносачите на янките а със системи против ракети. Досещате се, че не става дума за томахавките вече а за ракетите на другаря Ким. 
Това е.  За нас шоуто, за тях лапкането от каквото успеят да свият все още от неограбеното. Засега третата световна продължава без да става ядрена.
Днес на ред е Южна Корея за грабене. Според мен вече се разбраха по време на посещението на Председателя Си при Тръмп и при Тилерсон при Путин. Вероятно руснаци и китайци ще успеят да накарат Ким Чен младши да се продаде на янките и да бъде разграбена и Северна Корея после. Не знам, ама натам вървят нещата с наченките на 'пазарна икономика' и в Северна Корея. Сега се оглеждайте вече за следващата държава където има пари за грабене.
Апропо, не се напъвайте. Тръмп е достатъчно ясен. Вече нещо отношенията между САЩ и Германия се обтягат. И Тръмп открито казва, че става дума за пари. Мнооого пари. Тръмп май иска 3 милиарда откуп от меркел засега.

ПП
-------------------------------
Обнових и проекта си 55+ живот на село. Четете и там за да научавате по нещо ново и за бита.
-------------------------------
ППП
----------(добавено на 18.04)-----------
Оказах се прав. Само два дни след като публикувах тук хипотезата си, излезе информация, която, струва ми се я потвърждава. И така съдете сами: Оказва се, че янките първо са стреляли с томахавките си от фрегатата Рос. Истреляли точно 36 броя и точно ни една не долетяла. Когато янките видели, че нещо томахавките им си ходят както си искат спрямо зададените им траектории и си падат сами из морето и на сушата, решили да стрелят от друг кораб. И изстреляли вече 23 томахавки от фрегатата Портър. Е, или руснаците нямат все още възможност  набързо да препрограмирват ракетите на всички кораби на янките или просто са ги оставили тия 23 да летят за да могат да анализират. Защото, нали помните, че 23 са долетели, но само 4 са нанесли точни поражения. Но факт е, че томахавките от Портър са си летели както трябва, а томахавките от Рос - не. Мисля, че от това по-ясно доказателство за хипотезата ми - здраве.
Публикувана: 16.04.2017 22:19:51 в рубриката Новините днес

Коментари:

Коментирал - ДДТ

19.04.2017 16:32

И веднага почти след написването на този материал се разбра, че самолетоносача "Карл Винсънт" и цялата глутница кораби около него ВЪОБЩЕ не плавал към Корейският полуостров ами кротко си е пафкал към Австралия...Докато всички агенции трещяха, че видите, ли ейся Америка ще им разкаже играта ...РЕЗИЛ!
"Високопоставен служител на Белия дом обвини за грешката Пентагона и съобщи, че от Военното министерство на САЩ са разбрали за тази грешка чак във вторник."
Е, може ли чак такъв гьонсуратлък бе братя американци...??
ВОЕННОТО МИНИСТЕРСТВО ДА НЕ ЗНАЕ ЗА КЪДЕ ПЪТУВА САМОЛЕТОНОСАЧ??
Изкърти ми се мивката в банята! Честно! :-)

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.