Oтново за мръсниците на Човечеството - Билдербергите.

Винаги там, където Билдербергите са си правили годишните тайни срещи после са ставали лоши неща. Така беше и в Гърция и последвалото и 'хвърляне на кучетата', така беше и с Дрезден и последвалата 'миграция' в Германия, така беше и в Австрия и унищожаването на истинския национализъм на Каринтия и т.н.
Тази година враговете на Човечеството се събраха в САЩ. Явно е, че Тръмп не ги устройва. Затова и на срещата на Билдербергите имаше и представители на тръмпопоклонниците (обърнете внимание на чиновете им) като ген. Макмастър и Надя Шедлоу (експерт по прехода от военната победа към послевоенните политически промени). Но имаше и представители и на тръмповраговете като Джон Бренан (директорът на ЦРУ, който призна че янките пръскат народите от въздуха с цел влияние на климата) и например Дейвид Коен (ах тия коени), който пък почти открито финансира тероризма, както и ген. Петреус и Хенри Кревис, който пък е банкерът на ислямската държава. 
Но да продължа с това кой кой е според френския аналитик и специалист по Близкия изток Тиери Мейсън:
И така, от Великобритания са участвали сър Сайвърс (бивш директор на МИ6 и покровител на мюсюлманските братя) и ген. Николас Хоутън (бивш шеф на Генщаба и разработчик на плана за намесата на Запада в Сирия). От Франция пък веригата генерали продължава с ген. Бенуа Пюга (командващ спецчастите на Франция във Сирия) и Бруно Тертре (стратег на министерството на отбраната на Франция). 
Ясно е, че генералите са докладвали за  Сирия, но Мръсниците планират нещо около Сирия.
Аз вече писах и даже карта показах относно възможните маршрути на тръбите с газ от Катар към Европа.
Е? Ами сирийската армия (естествено с руска и иранска помощ) вече вчера излезе на границата на Сирия с Ирак, т.е. скоро нещата с т.нар. ислямска 'държава' приключват. Янките спешно с  военни хеликоптери си извозват наемниците си (т.нар. ислямски терористи) вероятно я към Филипините, я към Ливан (а е възможно и в Украйна и/или Германия).
Кой е на ред? 
Ами самия Катар вече. Тъй като явно Русия и САЩ вече са уговорили подялбата на Сирия (възможно и на Турция) и вече се знае откъде ще минават тръбите, сега остава и газът да поевтинее. Т.е. да се поподрежат крилцата на Катар, за да се получи грабеж както в Ирак. Янките сами си признаха от Ирак що нефт без пари окрадоха. И одма, за няма два-три дни Катар се срина. Ометоха му магазините даже. Интересното е, че Тръмп уж е с Катар, ама емирът на Катар хукна в Москва да си изяснява нещата. Което достатъчно ясно (за мен поне) говори, че за сега Москва е не с Тръмп, който поне на думи се мъчи да върне правото на  производителите на реални материални блага, а е с мръсниците банкстери и ултралиберасти, педерасти и прочие врагове на Човечеството.
Но да продължа със срещата на Билдербергите тази година. 
Не знам дали вече се е стигнало чак до разкол, както подозира Тиери Мейсън, но вече ясно се вижда като за чий враговете на Човечеството набързо организираха т.нар. брекзит, стъкнаха два атентата в Англия само и само да не падне Мей и започнаха да попрочистват световното банкстерство из Лондонското сити от руските олигарси.
Според мен, враговете на Човечеството след като почти унищожиха САЩ, но някак си пропуснаха там Тръмп (засега), вече залагат на новата не Великобритания, а на империята от Англия, Канада и Австралия (Индия успя да се измъкне като перла на короната). Спомняте си кой по народност беше Лорънс Арабски и как Англия с негова помощ разби изотзад Отоманската империя. Само да напомня че всичките тези днешни прави граници там на разните Оман, Саудитска Арабия, Йемен и т.н. са си резултат точно от мръсните номера на тогавашната английска корона.
Е, днешните унищожители на Човечеството явно са решили да заложат пак на английската корона. Защото не Англия, естествено, ще върти новите номера из Близкия изток. Просто тя ще е на топа вече на устата в новото раздаване на картите.
А че нов дележ ще има вече е ясно на всеки който има очи и уши и най-паче мозък.
Да, ама Русия не участваше на тазгодишната среща на Мръсниците.
Но пък чааак на четвъртия ден все пак беше поканен Цуй Тянкай, посланик на Китай и бивш бос на Центъра за политически изследвания на министерството на външните работи на Китай.
Е, макар и чак накрая, но китайският дипломат все пак поне е огледал ситуацията и си е направил някакви изводи.
Т.е. Мръсниците на Човечеството явно не губят надежда, както навремето с Никсън и Кисинджър, пак да се договорят с Китай, а не с Русия.
Китай вече има своя военна база в Персийския залив. Най-неочаквано и Ердоган се засили да праща войски в Катар (бута се нещо, но не е ясно по чия свирка или наистина играе сам). Русия вече има даже две военни бази в Сирия. 
С кого ще играе Англия? Колкото и невероятно да изглежда, май играта отива на към Иран. Както е всъщност било и до сега. Не знам дали знаете, но Русия при царете винаги се е дърлила с Англия точно за Персия. После недалновидния в световните дела Ленин предоставя Персия на Англия, после Сталин почти завзема Техеран и накрая пак го отстъпва на Англия. Както се казва, дето е текло пак ще тече.
Поживем, увидим - казват руснаците.
Все още няма процедила се информация какво са мъдрили Билдербергите относно съдбата на САЩ. Но явно не е минало и без тази тема, защото освен генералите, другата голяма представена група е била тази на банкстерите. Ако напипам някоя следа - ще пиша и за този вече казус. Не че не съм писал вече как банкстерите и в САЩ гонят на улицата възрастни жени с цел да им свият имотеца.
-------------------------------------------
ПП
Както винаги съм обновил и проекта си 55+ релакс на село с интересна статия за това с какво ни тровят днес.
Публикувана: 12.06.2017 10:53:16 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.