Как и порното е в служба на унищожаването на човечеството от Златния милиард.

Ще започна с уговорката, че за мен е нормално един Мъж да иска да гледа една Жена гола. Затова отдавна си има т.нар. стриптийз-барове, а откак съществува и филмовата индустрия си има и порно-филми.

Не знам дали знаете, но най-големият производител на порнофилми в света от вече доста години не е Германия с 'немските' филми а са САЩ. Там се раздават и годишни оскари за порно, интервюират порно филмови звезди и т.н. Съответно и на порнофилмите отдавна се мъдри заплахата FBI, сиреч ще ви кацнат ГДБОП с маските и автоматите и за порнофилмите и после битивитата ще информират как ГДБОП се е борила за кой ли път за защита на авторските права (естествено не българските а американските само).

Но преди да продължа по темата, ще разкажа как наскоро у нас пааак интервюираха по разните битивита Ирен Кривошиева. Тя от преди 2000-та живее в САЩ и даже май успя да фалира с бутика си за дрипи. Та от гледна точка на своя опит Кривошиева изтърси от екрана на нашенските продажни телевизии само преди седмица, че всичко изкуствено идвало в последно време от САЩ. С което дамата от личен опит потвърди и моята теза, че всичката гадост на света в последно време се генерира от империята на злото.

Така е и с порното.

Ако не сте чували за социалната технология, наречена 'прозорецът на Овъртон', можете да прочете например в сайта на Явор Дачков какво е това. С две думи това е технология за постепенно и незабелязано налагане на исканите  от управниците цели в главите на масите. Та, чрез прозореца на Овъртон, на света например янките налагат и нераждането на деца. Чрез разните педерасти, лезбийки, транссексуали и прочие изроди.

На прозорецът на Овъртон е подложено, естествено и порното.

В какъв смисъл?

Ами подготвят ни психически за бъдещето първо. Знаете ли какви ролеви игри са най-популярни в порното в момента? Ами игрите със слугиня. Всичко вече е мейд (слугиня на английски). Мейд за наказание (maid for punishment), мейд за забавление и прочие слугини биват ползвани от господарите си за секс. Даже има порно, в което господарят кара шофьора си да прави секс със слугинята, а той само гледка и разпорежда кое как да се прави. И това не са бразилски сериали за от времето на робинята Изаура а е пак да повторя, набиване на лайфстайл за недалечното бъдеще. Че това ги чака повечето женки. Ето, покровителстваната от САЩ ислямска държава вече открито организира пазари за разпродажба на жени в Близкия изток. Т.е. прозорецът на Овъртон си върви на няколко скорости. 

Естествено, че вече почти няма порно, в което белите секс-робини от Изтока да правят секс с бели мъже. (Повечето порнозвезди на янките са или от Чехия, или от Украйна, или унгарки...даже една Лола Булгари не е българка).  Ноо, почти само негри таковат вече белите жени по порното. Това янките рекламират като IR (междурасово). 

Другата тенденция, която очевадно се набива е, че вече няма порнофилм, в които жената да не я таковат анално. Даже янките това открито го рекламират като 0% пуси (т.е. 0% женски полов орган). Защо се прави, надявам се е ясно. Пак прозорецът на Овъртон с намаляване на населението. Че се набляга на този момент е толкова очевадно, че даже се стигна и до напълно циркаджийски номера. Какво е DAP? Дубъл анал проникване, т.е. два члена едновременно в женския анус. Но вече стигнаха и до TAP янките. Т.е. трипъл анал, сиреч три члена едновременно! в един женски анус. Естествено, че после следва пропадане на дебелото черво на жената, ама янките това не ги интересува. Ще дойдат нови секс-робини от Изток.

Пак поради същата причина процентно е огромен делът и на лезбийските порнофилми. Според вас за чий даже на брато сърбино му наложиха премиерка лезбийка? Паак прозорецът на Овъртон.

Жена с жена се ръгат с някакви дебели гумени боклуци и ... това е. Само и само деца да няма. Ако си мислите, че става дума за нежности тип Сафо - няма такива неща. Грубо разчекване.

Няма да ви занимавам с разделите torture и punishment (мъчения и наказания). Не си падам по това. Но понеже съм на възраст ще ви кажа и за възрастните. 

Явно няма оттърване за веднъж заробените секс-робини. Защото се увеличава и делът и на т.нар. MILF (мадър ин лав секс), сиреч по-възрастни женки и даже откровено баби.

И още нещо е очевадно набиващо се: отвратително навсякъде вече янките налагат татуировките. До скоро само напомпаните със силикон цици шестваха по американските филми, но вече май няма нетатуирана (разбирай жигосана) секс-робиня. Понякога даже е просто отвратително да зяпаш само силикон и татуировки и ниищо нормално и човешко. Дали си представяте, че има вече не една порнозвезда с татуировка даже на ануса!? Ами т.нар. пирсинги? То продупчени цици (да не стават явно за кърмене), то продупчени срамни устни... бе важното е женката да плаща за простотии.

Някъде четох, че даже от 'Плейбой' трудно намирали нетатуирана и без пирсинг за корицата си.

Ето така бавно но сигурно в главите на масите се набива, че женката  е не само секс-робиня, но и просто едно харчещо безцелно пари животно.

------------------------------------------------

ПП

естествено, че съм обновил и сайта си за релакс на село ( http://nad55.jj-bg.info/ ) с най-новото си изделие за приятно прекарване сред Природата.


Публикувана: 20.06.2017 12:00:15 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.