Записки по третото управление - на най-ГРОБаджиите

Явно по време на третото си управление шайката на нотингамския шериф реши, че няма никакви робинхудовци и го удари просто на тих грабеж.
Ще започна с доказателствата си, така да се каже най-отгоре. Щом самият ни зам-председател на парламента ни уж, каза пред телевизиите, че не му се искало да става като Мишо Бирата и Ваньо Танов, аз какво да кажа? Да кажа, че това е признание, за престъпна власт? Ами нека каролевчето да отговори на Марешки какво значи да му вземели бизнеса с горивата и как това се вписва с прехвалената от каролевчетата ни 'пазарна' икономика и 'свободна' конкуренция. После нека да се запитаме като за чий са ни разните цацаратури, освен като придатък на нотингамския шериф, разбира се.
После да се запитаме за чий са ни огромните армии от нищоневършещи и все по нагли чиновнички (за това ще разкажа по-надоло). След това да се запитаме за чий са ни огромните въоръжени банди от мафиотизирана и само на уж полиция, която не вижда изнасилените си майки по селата ни, а иначе клечи по градинките с кубинките си, за още повече наши пак парички, с които да си лапка пак невиждайки ни цигани ни нашествениците на Сорос през 'оградата' на 'патриотите'.. 
Ето, например на 10 юли в 17 часа бая голям отряд от турски младежи се събра на два лъча и пред джамията пред халите развя не един а два големи турски национални флага. И си се снимаха и нещо на турски скандираха. Но явно прескъпо платената ни жандармерия, която всеки петък грижливо охранява арабите да си направят петъчната молитва пред същата джамия, на 10-ти юли в 17 часа никакви ги нямаше. Явно са били предупредени да са по-далеч. Пфу!
Както явно от КЗП предупредиха 'Била'. 
Пфу!
И така, 'Била' на Централна гара е най-крадливия магазин смея да твърдя в София.
Там все някой клиент им е разместил стоките и е сложил нещо дето не е на промоция под етикет на промоция. Все не видяли че промоцията изтекла и т.н. номера.
Купувам си аз един сайдер на Самърсби от ябълка с червен етикет на промоция и на етикета пише 1.19. На касата хоооп 1.59. Сторнират и ми дават касова бележка на която си пише само Самърсби 1.59
Няма ябълка на цена 1.19, няма круша на 1.59 и т.н. Само едно Самърсби. Т.е. явно не е изобщо 
предвидено да има различни цени, камо ли промоции за видовете сайдери на Самърсби.
Давам аз двете касови бележки, които за мен са твърдо доказателство, че става дума за умишлен грабеж на КЗП. И какво получавам моля ви се като отговор от високоплатените ни чиновнички? Които уж нас следва да защитават? 
Ето, показвам снимка на отговора на КЗП. И обяснявам: Първо има и сега не два а цели 4 вида 
сайдер на Самърсби. И само единият тогава беше на уж на промоция. Както се вижда от касовия ми бон никаква цена от 1.19 няма на него. А КЗП защитава бандитите.
Нещо повече: След жалбата ми незнайно как и откъде в 'Била' вече сайдер Самърсби не е нито с билакард нито разпродажба, нито акция, нито друго от хилядите им 'мениджърски' трикове за кражби. Отиваш на касата и всичките им видове сайдери на Самърсби са си на 1.19. 
Благодарение на мен. Ама аз не се хваля, а питам на кого служи КЗП и като как изведнъж в Била получиха информация какво да направят със сайдерите си? И от кого я получиха?  Т.е. на кого служат прескъпите ни чиновнички на КЗП?
Да продължа нататък?
Ами преди време (по времето когато имаше ред, сиреч под управлението на Т. Живков, а не на бодигарда му), отиваш в общината и искаш данъчна оценка на имота си. Чиновничката, като служителка, ти приема молбата и след време си получаваш оценката. 
Сега, по времето на третата вече ГРОБаджийска власт, чиновничките гледат да смучат нерегламентирано (разбирай да рекетират) пари.
Отказва чиновничката да си свърши работата. Нищо че получава заплата от нас. Мотив?
Ами невярна била попълнената декларация, която вече изискват пак те - безбройната напаст от чиновнички на тиквата.
Ама точно под края на декларацията че пишело, че за невярно подадени данни се носи наказателна отговорност от този, който я подава а не от чиновничката, това явно вече не значи нищо.
Пак да обясня на ГРОБаджийската си адашка: Абе Йорданке на крадливия ти син на ДС зам-кмет по икономиката ти! Какво право има чиновничката ти да се прави я на айдукат на някоя частна явлена я на някой частен нотариус а? Питам пак гробаджийката: На времето си имаше САТО и според тази система се знаеше как се издава данъчна оценка. И чиновничката нямаше право да се прави я на айдукат я на представителка на някой частен грабител, извинявам се фирма на ДС за недвижимости. Ами ако всяка чиновничка вземе да се прави на умна и отказва да си изпълнява задълженията с някакъв повод, който е повод само устно и само според чиновничката, тогава за чий са ни тия? 
Кога ще грабваме сопите?
Да продължа нататък:
В-к 'Сега'. Единственият, който все пак нещо реално публикува.
Публикация на Папазов против банкстерите.
Естествено, че се намесвам и подкрепям автора.


Само че вижте какво се получи само час след постинга ми. Просто го изтриха. Мисля, че ясно се виждат звездичките. Без никакви обяснения го изтриха. А както се вижда аз само бях направил забележка на някакво платено мекере от соросаджиите като пише врели-некипели по форумите поне да пише България с главна буква. И не него а мене 'патриотите' цензурираха! Представяте ли си! Вижте пак снимките на екрана ми, които прилагам.

Пак да питам каролевчетата и прочие мишонеделчевци за свободата на словото тоя път.
Е?
Оти ни беше тая бандитска сган?
И кога ще грабваме сопите?
А има ли с кого?

-------------------------------------------

ПП

И сега обнових проекта си за 55+ релакс на село с нова статия за българската синия и добавих и снимка от реално ползване на моята си иновация 'микроогнище' от село от юни т.г.
Публикувана: 11.07.2017 14:34:00 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.