Предупреденият реалист

Мисля, че отдавна сте се досетили защо повече не Ви занимавам с непрекъснатия грабеж и геноцид над българите, устройван от тиквата и останалите американски подлоги около него, заедно с назначените от ДС за капиталисти у нас. За всеки случай пак да отговоря: защото вече няма у нас Българи и няма смисъл да се правя на Ботев, Левски или Караджата. Тогава е имало с кого и за кого. Днес всичко свърши. Остава само, както назначените за олигарси бивши комсомолци на Украйна, и гражданска война да ни врътнат с цел доизтреблението ни. Ако останеше само на бившите доносници на ДС - бъдете сигурни, че те и до там ще стигнат.
Затова и Ви занимавам с проблеми на оцеляването вече.
Преди време аз пръв писах за проблема Йелоустоун в САЩ. Така както още 2011г. писах за последиците от това че американците взривиха Гълфстрийма. Е, днес последиците от разкъсването на това течение са факт.
Пак аз пръв писах за това как янките ни пръскат с химикали от специално подбрани граждански самолети. Е, последният бос на ЦРУ на Обама, Бренан, си призна открито, че пръскат с цел промяна на климата. Даже и тези дни янките пак пръскаха над главите ни с цел уж борба с измисленото от тях 'глобално затопляне'.  А целта е друга и аз и за нея съм писал вече.
Когато целта на т.нар. златен милиард е да унищожи останалото население на Земята, явно всички средства се използват и то интензивно. Не са само ваксините и не са само свинските и прочие 'грипове'.
Ето затова поне имайте едно на ум за оцеляването си.
Да се върна на проблема 'Йелоустоун'.
Преди три години доктор Хенри Гислер, най-авторитетният учен по проблемите на Йелоустоунския парк в САЩ направи прогноза, че взрива на мегавулкана ще се предшества от земетресение над 4.5. по Рихтер, повишаване на активността на всички гейзери в парка и масово изнасяне на животните от района.
Още тогава аз преведох част от писанията на учения, а в последствие пак писах за вулкана и опитите на златния милиард да използва случая за мръснишките си цели.
Днес всички тези процеси са вече станали и са зад нас.
Река Шошони вече си измени цвета и на някои места водата из нея просто закипя. Започна увеличаване и на обема на отделяния във въздуха въгледвуокис (също симптом за избухване на вулкан) и се увеличи честотата на изригване на гейзерите. На 20 юли стана и масивно пропадане на земна маса в калдерата на Йелоустоун, което е още по-гаден признак на надвисналата опасност.
В предишните си писания аз писах как янките са предложили десетки милиарди долари на Южна Африка да приеме американски бежанци след Големия взрив и как Южна Африка не е под управление на тикви и отказа.
В последствие изведнъж янките свалиха Дилма Русеф. Стъкнаха на Аржентина проблеми и сега се оказа, че Бразилия и Аржентина са приели да получат по 10 милиарда долара срещу приемане на (естествено само който може да си плати) американски бежанци от вулкана.
Пак аз пръв писах, че избухването на вулкана в Япония и на вулкана в Италия наскоро, всъщност са опити на янките отнякъде 'да изпуснат парата' за да не гръмне Йелоустоун. Явно опитите са били само палиативни.
Днес положението е много по-лошо.
Руснаците вече са предложили на янките да се създаде към ООН спешна група от учени, която да мисли спешно за решения по Йелоустоун.
Ноо, янките са решили да се оправят сами и то за сметка както винаги на останалото човечество.
Кое е най-гадното сега?
Изтече информация, че САЩ обсъждат възможността, сега да опитат да изпуснат налягането на вулкана, чрез т.нар. 'стратегия на грешката'. В какво се състои идеята?
Да бъде взривена на върха в Sour Creek (най-слабото място в калдерата на Йелоустон) атомна бомба с управляема мощност.
Ето това вече ме навежда на теория на конспирацията.
Защото ако наистина гръмне атомна бомба в САЩ, иди после обяснявай, че кулите на СТЦ са били взривени от Ал-кайда. Още по-лошо: Иди обяснявай на някой позадрямал на поста си при американските минитмени полковник, че не е почнала третата световна и го спри сънен да не вземе да изстрелва от шахтата си и той ракета и не дай Боже и руснаците да вземат да му отговорят.
Така бързо наистина ще остане само даже не златният милиард ами и по-малко даже.
И проблемът с американския дълг ще се реши и Америка като континент наистина ще се почисти от цветнокожите и т.н.
Само че цената ще е неприемлива.
Пу-пу! Дано не съм прав! Според известен руски сеизмолог я имаме я нямаме на разположение максимум 4-5 години, за да се подготвим за изригването. А може, казва той, всичко да започне още тази есен.
Всъщност богаташите се подготвиха вече. Нова Зеландия бъка от суперлуксозни бункери, цялата важна промишленост на САЩ е в Китай и даже наскоро Кристин Лагард - шефката на МВФ каза, че е готова да мисли за преместване на централата на МВФ в Китай. А и Китай вече построи доста градове-призраци навътре в континенталната си част. Не знам дали си представяте, но в Китай са факт абсолютно празни новопостроени градове.  Нещо като постоянно строящите се от назначените за капиталисти у нас празни хотели и бизнес-сгради на фона на измираща България.
--------------------------------------
ПП
бях си на село и затова очаквайте репортаж в проекта ми 55+ релакс на село
Публикувана: 07.08.2017 10:32:31 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.