Войната на световните педерасти

Изглежда, че войната на враговете на Човечеството срещу Тръмп навлиза в нова и то много опасна фаза.
Аз пръв подсетих за знаменитото наблюдение на Оруел, че който владее миналото владее и бъдещето. Още преди години писах и за духът на Юга на САЩ, който според мен никога не е бивал сломяван и даже давах примери с бойните маршове на конфедерацията и на Севера.
Пак аз, още преди месеци информирах, че в САЩ започва това, което е реалност и у нас - демонтаж на паметници с политическа цел. И снимки даже приложих.
Е, оказах се паак прав и пак преди всички.
Нещата с демонтажа на паметниците на Юга в САЩ вече стигнаха и до 'Първа кръв'. Даже много кръв.
Мисля, че това не е случайно.
След като световните педерасти не успяха до сега да свалят Тръмп и вече се вижда, че Тръмп се стабилизира, те тръгнаха май 'ва банк'. Изглежда, мръсните корпорации-противници на Тръмп като гоголя, ябълките и микромеките са готови вече да стъкнат и на Тръмп 'цветна революция' и даже Гражданска война.
И май вече го правят.
Вчера и днес (събора и неделя, 12 и 13.08) изведнъж само на 100 км. от Вашингтон се стигна до отработените номера на спецслужбите с коли-тарани в мирни граждани.
Но нека вече да информирам по ред:
И в щата Виржиния, в Шарлотсвил (предимно университетско градче) изведнъж властите решиха да махат паметник на генерал Ли от Гражданската война на САЩ.
Но движението 'Да обединим десните' обяви протест и свика митинг. Полицията обяви за незаконен митинга в защита на миналото на САЩ, но разреши контрамитинг на предерастите от типа на красимиркъневите у нас.
И одма стана както става навсякъде напоследък. Намери се някой си който с колата си се вряза в протестиращите  но не бели, а естествено пааак чернилките и педерастите виновни, убивайки и ранявайки както вече е отработено от спецслужбите на мръсниците в последно време.
И се започва една... кой кого бие не е ясно. Ясно е че полицията е била всички, но пък не е ясно как е паднал цял полицейски хеликоптер и са убити двама полицаи. Дали пак американски снайпери, както на украинския майдан не са го свалили, за да подгреят 'революцията' аз не знам. Губернаторът вече е въвел извънредно положение. Битките между педерасти и бели не стихват.
До тук между 15 и 30 са пострадалите като твърдо една жена е била убита от връхлитащия на таран автомобил.
Бившият вожд на педерастите Обама веднага се е изказал, като е използвал думи на Нелсън Мандела, т.е. налял е масло в огъня с расистки по същество думи.
Губернаторът-демократ пък одма е натопил Тръмп, казвайки, че няколко пъти го бил молил да 'сплаши' протестиращите.
Типично по каноните на мръсниците от златния милиард одма пък Ню Йорк Таймс намеси и евреите. Според New York Times е имало лозунги сред забранения митинг на белите защитници на миналото си, цитирам: 'Евреин нас няма да ни замени'. Честно казано аз не схващам каква точно е идеята в такъв един лозунг, но нали целта е да се започне голяма 'бум бада бум'. Що пък пак да не бъдат намесени и евреите.
Аз мисля, че и случая с Корея е пак игра против Тръмп. Изглежда силите, които почти бяха започнали третата световна не са си седнали още на задника и продължават играта с всички средства. До крайното изтребване на 'излишните', чипизация на оцелелите и господство на мръсниците.
Сега малко косвени факти за размишления.
Какво е Шарлотсвил? Нищо, че е по същество градче от щат от бившия Юг, сега градчето си е либерастийско. Над 80% са гласували за оная която беше готова да започне Третата световна. Население 49 000, 69% бели и 19% т.нар. афроамериканци. И сега нещо мнооого важно: в градчето се намира National Ground Intelligence Center (NGIG) т.е. национален разузнавателен център за наземните сили на САЩ. И както виждате точно там стана всичко това, което описах.
Замислете се сега малко. При извънредно положение се въвежда не армията на САЩ а Националната им гвардия. Която си прави свои блокпостове, претърсва, следи задържа. А националният разузнавателен пък център трябва да работи интензивно и да дава данни ако все пак Тръмп се върже на златния милиард и започне война с Корея. Т.е. трябва да идват в градчето някакви непознати да си заминават и т.н. Е, на кого ще помага или пречи в такъв случай извънредното положение в градчето?

------------------------------------
ПП
Обновил съм и проекта си 55+ релакс на село с интересна статия-схема.

Публикувана: 14.08.2017 10:50:14 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.