И все пак аз съм АБПФК_некомунисти номер 1

Както знаете, отдавна се отказах вече да ви занимавам с постоянните пиар-номера на престъпната власт и продажните и медии, с цел отвличане на вниманието ви докато ви обират. Дано сами да виждате до какви висини стигнаха цените на основните хранителни продукти под гробаджийско. Някога да сте виждали накрая на лятото краставици по 2 лева и домати по 3 ЛЕВА? Сравнени с официалната, даже според продажната ни стъкмистика минимална заплата? Минималната, защото освен купените от гробаджийската власт безбройни чиновнички и още по нагли в исканията си за заплати нищоневършещи полицайчета има и Работещи за божидарданевчетата на ДС Българи. Работещи основно на минимални според правилата на ДС-БожияДар с неговата БСК заплати. Питам ви още, преди ГРОБаджийско, да сте виждали сирене по 15 лева килото? И краве мляко литър по 3 лева? (вижте Пършевица в Била). При изкупна цена по мижави стотинки? Поскъпнаха и вода и ток и даже хлябът ни.
Нооо... нас ни занимават с всякакви простотии.
Ето, за малко да напиша, че аз ще съм новият АБПФК от третото хилядолетие, който не е бивал като Бонев или Костов нито кандидат член на БКП, нито пък после от продажната БСП. АБПФК_некомунисти, защото това са други, но пак по същество АБПФК. За малко да отдам първенството на някой си Васил Коцев, след като прочетох, че ГДБОП са го привиквали задето призовал народа ни срещу Борисов.
Е, аз доста преди Коцев съм писал, че е време за нов Народен съд над управлението не само на агент Буда на ДС с прозвище тиквата, но и над всички по върховете на властта ни от правителството на Виденов до сега. При това съм писал, че си трябват отделни секции на новия Народен съд. Една секция за босовете на ДанС и ГДБОП, като оня полковник иванов дето лаптопче и пушцица му се бяха приискали да си 'лапка', друга секция за босовете на разните 'работодателски' организации като крибовете, бесекатата и т.н., трета секция за продажниците от разните профсъюзи като агента на ДС Тренчев да речем, или като подписалият план 'Ран-ът' за 'редукция на българите' 'професор' Кръстьо Петков и т.н. И, за да не се чудят разните журналя защо е бил убит на времето си Крапчев, да обясня, че е нужна специална секция на новия Народен съд и за противните манипулаторки като оцетовата, беновската, заедно с боски като бозуковата и кой ли не още играещ ролята на активна маша в ръцете на унищожителите на България.
Пак да почетвъртя: Народен съд! Кой каквото е заслужил. Може пък тотаджийката да е доразвила монитора до телеграфа и да се окаже невинна.
Писал съм ги тези неща и слава Богу, не са ме привиквали в ГДБОП и не ми се е извинявал Премиерът.
А защо аз съм в правото си да се нарека Активен Борец Против новия ни Фашизъм и Капитализъм номер едно?
Защо не Васил Коцев?
Ами защото виждам, че става дума за поредното стъкмено и то от типични непрофесионалисти активно мероприятие. Отминавам с мълчание къде е работил преди това Коцев и какви са му връзките с агитката на ЦСКА, както и публикацията на в-к 'Дневник' от 10 май т.г. под заглавие 'Разкрита е група за наркотици и убийства, близка до агитката на ЦСКА'.  Все пак от ГДБОП не са уточнили колко е близка групата до агитката. Моята хипотеза за случая е, че някой непрофесионалист от ГДБОП е решил да си хване с нещо си Васил Коцев за да му снася оня кой какви ги върши из Мрежата. Все пак не аз, а Коцев е написал, че са го подпитвали кой е да речем пишещия във Фейсбук под прякор Ванче Михайлов.
Възможно е непрофесионалистите от ГДБОП да не са си проучили добре кандидат-агента. Само че за чий беше тази пааак непрофесионална реакция на тиквата?
Тиквата се бил скарал, моля ви се, на прескъпоплатените си бопаджии. Абе ей, има си функционални задължения и дисциплинарни наказания при неизпълнението им! Да си чувал за това, а? Ами ти си Министър-Председател! Т.е. отговорен и за МВР и за всичките му поделения!
Нее, ГДБОП се правят пред очите ни на бетер Шесто, а тиквата им се скарва майчински.
Та затова не ми се вярва Васил Коцев да е истински борец против връхлитащия ни нов капитализъм и фашизъм.
Т.е. оставам си аз да претендирам за АБПФК_некомунисти номер 1. Ако на мен не ми вярвате, цитирам и не само мое мнение. Ето и мнение и на д-р Димитър Попкутуев от сайта на академика на ДС: 'Стана обаче нещо много странно: след разговора гражданинът (Коцев - бел. ЙЙ) започна да се извинява пред медиите през няколко часа. Този със сигурност ще е депутат в следващия парламент'.  Край на цитата. Става дума за въпросния Коцев. Да видим агент на ДанС ли ще се роди от Коцев или дупетат стил оня на янето дето щеше да осъди Борисов или стил агент Тодоров дето мнооого плюеше ДС, но си клекна и той като най-ГРОБаджия накрая в стил 'патриотите' на ДС.
Ще поживеем - ще видим. Народът спи още от времето на Ботев, т.е. нищо особено няма засега да се случи. Но можем за развлечение поне да залагаме: Коцев-агент или Коцев-дупетат?
А може и двете, както е ставало напоследък?
А иначе, очаквайте отделна статия за цензурата в Интернет и даже май за края вече на Интернет.
----------------------------------
ПП
Обновил съм и проекта си 55+ релакс на село.

Публикувана: 23.08.2017 10:41:50 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.