Време е

Време е да започнем да се замисляме и да си дефинираме и да си описваме какво е това антинародно управление. Защото Народен съд се формира за да раздаде правосъдие точно след грубо антинародно управление. Така е било например след Първата Световна война. Ясно е било: взели подкупи, закачили ни за Германия, оставили войската боса в окопите да мре за да грабят... Така е било и след Втората Световна война. Пак ясно: палили къщи на ятаци, разстрелвали ястребинчета... За да съм ясен, тук не говоря за разправата с партизаните тогава. Те са ясни: вдигнали оръжие срещу властта и така да се каже, властта се е защитавала. Тук говоря само и единствено за тогавашния ЗЗД и разпищолилите се тогава зад този ЗЗД всякакви жандарчета над народа си. Тогава Търновската Конституция не просто е била погазвана а направо и суспендирана още с преврата от 1934г.
Днес имаме Конституция. Добра или лоша тя се води наш Основен Закон.
Но!
Едно например пише в Конституцията ни относно медицината и съвсем друго виждаме на практика. На практика изхвърлят човек от Пирогов и не го приемат в друга болница и той умира. Т.е. става дума за не знам предумишлено или по непредпазливост убийство, но за убийство става дума. А няма виновни. Ето това означава антинародно управление, щом дупетатите ни са дали възможност на някакви алчни безродници да не спазват Основния Закон. Даже тази сутрин (16.10) някаква от бялата мафия спокойно и ясно каза по телевизията, че щом болниците не са болници а търговски дружества, те не можели да работят на загуба, независимо от заплатите и хонорарите на алчните в бели престилки, които те, алчните, сами си дефинират. 
Едно например пише в Конституцията ни относно личната собственост и съвсем друго са набезите на ГДБОП, нахлуващи 'по грешка' в други апартаменти. Без за това да има публично наказан. Да не говорим за отнеманията на бизнеси. За това, понеже Мишо Бирата вече нищо не може да каже, може да бъде разпитан пред бъдещия народен съд да речем Гриша Ганчев или даже сегашния ни вицешеф на уж парламента ни Марешки. Както например какво искаше да каже Марешки с това, че не искал да свърши като Мишо Бирата и как това се връзва с уж частната ни собственост? И като какво пише в закона за броя на аптеките в една верига и как това е спазено при самия Марешки.
Едно пише например в Конституцията ни за правото на труд и почивка и съвсем друго са неспирните искания на разните крибове, бесеката и прочие тъмни ДС-организации. Както и 'практиката' на 'съдилищата' ни по тези поводи. Ето вече и добавките за стаж им пречат на бившите доносници на ДС, назначени за капиталисти у нас. Даже май им пречат и всички българи, защото все плачат назначените за капиталисти доносници за чужденци да им работели.
За 'съдийките' с пететажни хотелчета няма да говоря. Но един обществен ред не може и без правоохранители. Само че, още преди много години вече покойният полковник от МВР Цветков нарече сегашната ни полиция разгащена. Че телефонен тероризъм без ченгесари не става, мисля, че стана ясно (оня шеф полицейски май е още в ареста засега). Че преминаване през желязната ни уж и прескъпа ограда по границата е невъзможно без участие на полицайчета също стана ясно.
Т.е. ясно е, че бъдещият Народен съд ще се занимава и с днешните уж защитници на народа ни.
Но е хубаво да си записваме как се държат на практика и разните други 'наши' от огромната вече гробаджийска орда управници.
Например наскоро директорът на руския НИИ по статистика Виталий Симчера си подаде оставка с думите  «Мне надоело врать!»  Т.е. писна ми да лъжа! А на нашите стъкмистици явно не им е писнало да лъжат щом видяха над 1000 лева средна заплата в България. Та ето че и босът например на НСИ е добре да бъде изправен пред бъдещия Народен съд. Ще бъде интересно да узнаем как е подписал тази 'информация'.
Изобщо, исках да кажа, че освен ГРОБ, силоваците му, и ордите му от чиновнички, за пред Народен съд не бива да бъде забравян и бившият ми колега Иванов на КЕВР. Е, митничарите те си знаят. Няма как да стане дървени турски домати да заместят българските без босовете на митниците ни да не са виновни и да не минат през Народен съд. Ама да бяха само доматите с които ни тровят напоследък? 
За Игнатов и Миланов вече казах ('системата' им на здравеугробване е достатъчна за да бъдат персонално съдени).
Да не забравяме и т.нар. банкови надзори и прочие банкстери. Все пак откраднатото даже до сега и даже само по писанията на медиите от КТБ е доста над квалификацията на НПК 'в особено големи размери'.
Но не бива да се изпускат и разните НПО-та на Сорос. Твъърде големи вреди нанесоха разните красенстанчевци, иванкръстевци и прочие манипулатори, но за тях наистина си трябва и следствени комисии към бъдещия Народен съд.
Дали тези комисии ще се наричат 'чрезвичайная коммисия для' или ярги комитеши или по народному кадийска комисия аз не знам.
Просто не знам какви са договорките между Путин и Ердоган в последно време. Но че договорки има, и че Турция няма да е на страната на САЩ в бъдещата война май е вече ясно.
А че войната се задава е факт.
Освен вече прехвърлената цяла американска танкова дивизия в Полша, за което аз писах още като започваше транспортирането, вече има и спецчасти и то немалко на янките и в Прибалтика. Даже вече като се напиели рейнджърите и се сбивали по баровете там.
А никой генерал не търпи войниците му да бездействат да пият и да се сбиват. Все ще гледа да им намери някаква 'работа'. Отдавна руснаците говорят и за военни лаборатории на янките в грузия и Украйна за бактериологическо оръжие.
Така че, тезата на един руски аналитик, че Тръмп не се готви за война с Корея а с Русия май е факт. А ние пааак сме на страната на силния ама за момента. (Факт е, че преди дни янките пръъскаха небето над София, пръъъскаха го докато ни докараха ония студове и облаци. За два дни. Колкото да си прекарат огромните военно-транспортни самолети над главите на живеещите в Горни Лозен и Вакарел. Защото от там минава линията от Бондстийл до към Безмер и Ново село). 
Янките нещо се разбързаха. Започнаха и да си вярват май и те като Хитлер навремето за светкавична война. Не знам дали бързат заради това че плочите, които предизвикаха земетресението в Мексико са едни и същи с плочите на разлома Сан Андреас в Калифорния, или бързат заради това, че само преди дни един от големите гейзери в Йелоустоун вместо пара изригна черен дим, но вече и армадата от подводници и самолетоносачи е насочена уж към Корея и сухопътните части са вече в Европа и даже руснаците писаха, че янките вече гледали през оптическите си прицели Калининград, както навремето и хитлеровите войски са гледали Москва. 
А може би банкстерите подтикват към война генералите, защото Тръмп май е на път да овладее за пръв път Федералния резерв на САЩ (печатницата на с нищо необезпечени зелени хартийки)?  А Вече не само Китай и Русия се разплащат без зелените. Китай даже е готов със собствена система за разплащания, в която няма долари. 
Абе има за какво да се бърза с една война.
Да, ама руснаците имат и друг лаф. Че никога те не започват войната, но винаги те я завършват.
Та, затова и заглавието на това ми писание е 'Време е'. 
Втората световна някак си ни се поразмина. Но днес у нас няма сили, които да ни измият очите, че нещо не сме били чак най-правоверните поддръжници на гадостите, които се вършат от днешните подпалвачи на войни.
Що за русофили са назначените от ДС като ония от БСП например се видя. Даже Корнелия се счепка с Решетников. Но се видя и що за русофили са и от ДС-атаките. 
Това го пиша за да дооформя пъзела у нас. И за да докажа, че без Народен съд няма как да докажем на костов колко пирона е взел от хайдутизацията. А и твърдо някой трябва да отговаря за геноцида над българите. Ето, даже и стъкмистиката ни не може вече да не каже как паак сме намалели с един цял провинциален град и 2016 година заради поредните свестни напуснали България и как за миналата година имаме пак срив и на раждаемостта у нас. Т.е. хем напускат свестни хем не се раждат българчета. А тиквата 'ремонтира' ли 'ремонтира' магистрали и увеличава ли да увеличава чиновничките и полицайчетата. Е, да, увеличава и дълговете ни и тихомълком и терора

Публикувана: 16.10.2017 10:00:30 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.