100 години управление на ционизма?

Чудех се дали да тълкувам какво точно каза Путин на Валдай, но междувременно неговата висша служителка Захарова пак се оака и спрямо нас - българите. А на следващия ден, след като се оака с нас - българите, Захарова сътвори и по-голяма лъжа. Този път на тема талибаните и САЩ. Но тук ще се занимая с нашия и а не с американския и гаф.
За какво всъщност става дума?
Става дума за това, че тези дни, щем, не щем, се празнуват 100 години от Великата Октомврийска Социалистическа Революция (ВОСР) в Русия.
Аз не знам активно мероприятие ли е оцапването на паметника у нас с надписа '100 години управление на ционизма', но, първо е тънко мероприятие и Захарова определено се върза. Няма да питам като за чий някаква руска висша служителка скача да защитава ционизма, а не руснаците, които пак са ограбвани от олигарсите си, както навремето от помешчиците си. (За да си представите какво е в Русия на Путин днес ще ви кажа, че даже по еврейската ОРТ даваха как някаква самозабравила се руска новобогаташка се отнася със слугините си. Не им плаща заплати и ги глобява само защото си позволявали да я гледат в очите, моля ви се! Те, слугините трябвало само със сведен поглед да подхождат към крадлата си). А за да си представите колко е очеваден даже и за младите руснаци проблема, ще ви информирам, че само преди седмица и нещо КВН сътвори по текста на песента на Любе 'от Волга до Енисея...' куплета: 'От Волга до Енисея правит (управлява) народ Мойсея (евреите)'.
Но да се върна на темата:
За това, че не знае историята по темата кой и как е спасявал евреите от немските концлагери, Захарова не е виновна. Просто в днешно време е модерно на висши държавни постове и у нас да се поставят послушни тъпи патки, които нищо не знаят.
Да се върнем на това, което е раздразнило Захарова- надписът '100 години управление на ционизма'.
Не виждам чак лъжа в този надпис.
Първо да поясня, че има разлика между ционизъм, еврейство, юдаизъм, а и да подсетя също и какви са ги вършили тогавашните богаташи на Русия спрямо народа си и как всъщност идва на власт чичко Сталин за да спаси и Русия и на практика и света.
Няма болшевишка революция! Има изпратен Ленин в пломбиран вагон от немските служби. Има изпратен Троцки с пари на американските еврейски банкери. Има заговор за унищожаването на Русия. И тогава и сега.
Първо не болшевиките са свалили руския цар от власт, а неговите си генерали. На първо място ген. Алексиев, после Корнилов, Брусилов и т.н. Даже генерал Брусилов после е и във висшия генералитет и на РККА (росийская краснознаменная крестянско-рабочая армия, т.е. Червената армия. Да! Само няколко години след големия брусиловски пробив срещу Австроунгария в Първата световна война, Брусилов е вече червен генерал. А генерал Потапов от тайните служби на царя става шеф на разузнаването на червените.
Така че превратът се случва когато ни Ленин ни Троцки са в Русия - през февруари 1917г. И от февруари до октомври унищожителите на тогавашна Русия такива са ги натворили, че никой просто не е искал повече да вземе властта. И тогава чак световното еврейство чрез банкерите си от САЩ, праща в Русия Троцки и Ленин. Та Ленин идва от Финландия в Русия само дни преди 7-ми ноември!. Че надписът у нас е хванал основното, говори и фактът на състава на ръководството на вече победилата болшевишка власт. Дали са били 15 или 20 комисарите не искам да споря. Но са факт и Троцки (Бронщейн) и Джерджински и Луначарски и Шлихер и Кауфман и Зиновиев (Апфелбаум)и Урицкий и т.н. Един Чичерин е руснак и един грузинец Джугашвили (бъдещия Сталин) и някаккъв арменец. 
Е? Кой започва да управлява Русия 100 години назад? И как я управляват само евреите!? Знаете ли какви само концесии раздават на победилото американско банкстерско еврейство!? Знаете ли колко руско злато е изнесъл в САЩ само прословутият Армънд Хамър? Знаете ли, че чак до смърта си в Мексико Троцки е получавал пари от американските еврейски банкстери? Поне това е успяло да докаже френското разузнаване преди все пак да бъде убит Троцки.
И бялата армия на Колчак и Деникин и Врангел и Червената армия на Троцки са продавали Русия точно както и днешните олигарси я продават на Запада. Знаете ли къде живее доскорошният шеф на руското МВР за борба с организираната престъпност? Ами живее си във Флорида днес. Заедно с окраденото от руснаците. Било на стойност поне 12 милиона долара. И никой не му търси сметка за нищо на този 'борец' с престъпността. Ама в САЩ живеят и наследниците и на Хрущов и на Брежнев и на Суслов и т.н. уж правоверни вождове на СССР. И как да не е прав Бжежински когато попита кои сте Вие щом елитът ви живее у нас?
Е? И?
Какво му е на надписа на съветския паметник у нас? Какво невярно съдържа?
Все пак ясно там е написано ционизъм, а не евреи или еврейски граждани или еврейски народ (нищо че вече е доказано, че еврейски народ няма). Ционизмът е политическа идеология точно каквато е и фашизма и комунизма. Просто идеология. Даже ционистите в Израел си имат и разправии дори с официалните израелски власти и днес.
Какво му е тогава осъдителното на надписа, че да ни скача цяла висша путинска чиновничка?
Истината е съвсем друга.
Истината е, че ВОСР удари капитализма. А руските евреи всъщност удариха световното еврейство. Не ми вярвате? Тогава повярвайте на Гьобелс. На 8-я конгрес на НСДАП, през 1936г. в Нюрнберг, Гьобелс казва: 'Започващата сега борба между евреите-ционисти и евреите-болшевики е борба за душата на еврейския народ'. Чат ли сте кого са ударили в сърцето болшевиките? Ами ударили са световните ционисти. Ето затова твърдя че историята с надписа на паметника у нас не е тъпа провокация, а нещо хитро замислено. Ако смятате Гьобелс за тъп пропагандатор тогава повярвайте на Чърчил. През 1920г. Чърчил (бъдещият премиер на Великобритания) издава книга 'Кой е по-добър: ционистите или болшевиките?'. А!? Схванахте ли за какво става дума и като за чий 1920г., след като вече Чърчил вижда, че Западът няма да успее в Русия пише книга не против комунизма, ленинизма и т.н. а за ционизма и болшевиките.
Знаете ли че тогавашните евреи дошли на власт от страна на ВОСР, след ВОСР провеждат сами следните решения и прокарват сами следните закони в Русия: 
1. Още в 1918г. болшевиките създават отдел по националните малцинства с Комисариат по еврейските национални въпроси. Шеф на Комисариата е бивш еврейски равин даже. Но първата работа на комисариата е да закрие еврейските общини защото, цитирам 'провеждат позорна политика сред еврейските граждани' (нещо като политиките явно на днешния евреин Сорос). А в 1919г. същият Комисариат закрива и Всеруския съюз на евреите-войни. Същата година се закриват със закон и младежките еврейски организации 'млад Макавей'. Както виждате евреи срещу нещо уж еврейско. И най-важното: еврейският комисариат забранява да се изучават в еврейските училища религиозни предмети. 2. В 1920г. вече и изобщо се закриват еврейските училища (хедери). 
Дано вече да сте схванали и къде бърка (или провокира) пък, писача на лозунга, че в Русия от 100 години управлява ционизма.
Но на мен целта ми не е да правя разбор прав ли е писачът на лозунга или пък за чий там скача уж руската висша чиновничка в защита на ционистите. Иска ми се да погледна по-глобално на ВОСР  от днешна гледна точка.
Искам да обърна внимание на резултатите днес от ВОСР.
А днес истината е, че и руските кагебейци, назначени за богаташи вече се оакаха и в Русия както и нашите кадесари се оцапаха тотално и у нас.
Затова нервничи Захарова.
Ако Захарова или Путин даже, бяха коректни, нямаше да се правят на света вода ненапита когато под носа им Назърбаев въвежда вместо кирилица латиница в Казахстан, а щяха да протестират. Нямаше руски олигарси да въртят далаверки с украинските олигарси, които избиват и разпродават народа си, а отдавна щяха руските военни да се намесят. Нямаше да търсят сламката в окото на България, а да не виждат гредите в политиката на Прибалтийските им бивши техни републики и в законите на бившата като нас социалистическа Полша.
Хайде малко срам а!? Не стига че кагебейците най-долно ни предадоха на разорение от Запада, ами и все 'братушките' им виновни. Че и историята ни най-нагло путинските историчари вече се опитват да ни крадат. Въпреки, че всички исторически документи около създаването на руската държавност бъкат от действия на тогавашна Болгария (България) и тогавашна Булгария (Волжска България), руснаците не се посвениха даже за битката на Калоян с латинските кръстоносци да напишат ' ...как наши в 1205-а победили Запада'. Добре че един руснак в коментара си отдолу правилно беше отбелязал ' ...а кто здесь наши'? Защото и дума нямаше ни за Калоян ни за Балдуиновата крепост къде е и до ден днешен. Победили били скитите, моля ви се, кръстоносците и отвели Балдуин неизвестно къде. То бива, бива ама...
Но да се върна на годишнината от ВОСР.
Защо тази революция ще си остане Велика и защо трябва да се чества и да не се забравя?
Защото е наистина велик експеримент на тема как би могло да живее човечеството.
Може и да не се е получил съвсем успешен експеримент, но беше сложено наистина велико начало. 
И както казва един виден норвежки социолог, математик, специалист в областта на анализа и регулирането на конфликтите - Йохан Халтунг: 'Ние все пак ще намерим алтернатива на капитализма'.
Няколко думи за този когото цитирам, за да се уверите, че не е нито откачалка, нито платен като нашите андрейрайчевчета собственик на голфклуб от награбеното от нас.
Йохан Халтунг още в 1980г. предвиди падането на СССР, а в 2009г. заяви че към 2020г. ще падне и империята САЩ. 
Сега да го изцитирам по-точно: 'Най-важното събитие в световната история прави руската революция от 1917 не фактът, че тя е била успешна и не това колко успешни са били нейните програми - кое се е удало да се осъществи и кое не. Главният успех е, че ВОСР стана пряко екзистенциално предизвикателство за капитализма. Ние не можахме да решим този проблем и до днес, въпреки, че минаха вече 100 години. Но това предизвикателство си стои. Рано или късно ние ще намерим алтернатива на капитализма'. С други думи, казва Халтунг, 'руската революция оказа огромно влияние на света, но изобщо не в този смисъл, който влагат в нея някои радикали'.
Кой е Халтунг и повече за възгледите му и биографията му вижте и сами. Аз, ако имам време, с удоволствие ще развия темата за него като Личност. Сега само ще завърша думите му по темата 100 години ВОСР: 'Руската революция не можа да реши една фундаментална задача. Въпросът какво да се прави с капитализма си стои и до ден днешен. Ще повторя: левите лошо си написаха домашното или въобще не го написаха. Въпросът се свежда до справедливо разпределяне на вниманието към майката Земя, Труда и капитала. ... Ще ви дам пример: трябва ли една пощенска служба да е държавна или частна? Отговорът е според това коя по-добре удовлетворява потребностите на хората. Ако имате нисконаселена провинция - нека да е държавна. А там където хората са си надвили на масрафа и искат лукс - нека плащат за частни екстри'.
За да не задълбавам в подробностите на интервюто на Александър Соловьов с Йохан Халтунг от преди дни, само ще отбележа, че известният аналитик обръща внимание, че революция не е само кланета и граждански войни и обръща внимание как Китай тихичко си прави своята си социалистическа революция и днес. И че думата комуна например, не е свързана с комунистическата идеология а е начин на човешко съществуване. И аз също бих потвърдил това за комуните и не знам защо не се намери един там наш историчар дето все искат само пари, да вземе и простичко да разкаже като как у нас е имало и Дупнишка комуна и какви ли не още комуни. Какво те са правели. Как са взели без бой властта, как са управлявали в условията на див капитализъм и т.н.  Струва си да се поровим в този си наш - български опит от миналото.

Публикувана: 06.11.2017 09:21:25 в рубриката Новините днес

Коментари:

Коментирал - Димитър

14.11.2017 09:45

Да не досаждам но непременно искам да цитирам Айн Ранд (Алиса Зиновиевна Розенбаум)
„Не се заблуждавайте – казвам го и на моите републикански приятели- капитализъм и алтруизъм не могат да съжителстват в един и същ човек или общество. Казвам го и на всеки, който се опитва да оправдае капитализма въз основа на "общественото благо","общото благо", " в услуга на обществото" или ползата, който капитализмът носи на бедните. Всички тези неща са верни, но те са вторични продукти, вторичнит последици на капитализма , а не цел или морално оправдание. Моралната обосновка на капитализма е човешко право на човека да съществува заради самия себе си, да не се жертва за другите, нито другите да се жертват за него.Признанието, че всички хора са равни и имат права е цел сама по себе, а не средство за целите на всички и прави хората жертвени животни, обслужващи нуждите, капризите т.е. целите на някого.”

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.