Новите русофили

Новите русофили днес у нас не са нищо по-различно от хранениците на Сорос с престъпното му (доказано е вече, питайте Унгария и Австрия и Турция защо са престъпници)'отворено' 'общество'.
Ето, ярък пример е ДС-атаката. Нали не сте забравили как точно Сидеров ругаеше Путин на Орлов мост? После точно Сидеров се писа най-големият русофил. С явно руските парички даже по плажовете на Варадеро се печеше и даже и свадба за чудо и приказ стегна. После? Ами днес Сидеров за втори път крепи най-антинародното правителство на ГРОБаджийската власт. 
Ако си мислите, че разните николаймариновци и прочее уж леви богаташи са по-различни от Сидеров - лъжете се. И там се изпокараха и не само около Решетников.
Днес истински русофили в България, като организирано общество няма и май това е добре.
Защо е добре?
Ами защото първо Русия не си е дефинирала изобщо, ама изобщо отношението си към България. Даже постоянно на младите руснаци се втълпява как България воювала на страната Хитлер.
Днес и Путин играе с всеки и срещу всеки, както и янките и както и британците с тяхното 'Англия няма приятели а интереси'.
Т.е. Путин не е по-различен защитник на най-мръсния (банкстерския)капитал отколкото мръсниците с пари в САЩ или в Англия. Неговият недосегаем еврей Греф даже си позволи да върви и срещу политиката на самия Путин спрямо Крим например. Затова си мисля, че Путин е по-откровен защитник на най-мръсната част на олигархията. Определено поне сравнен с Тръмп да речем.
Руският народ си е точно толкова ограбван колкото и т.нар. малък и среден бизнес на САЩ.
Нещо мнооого по-лошо даже се забелязва в Русия.
Наскоро там въведоха нов закон за уж здравеопазване. В резултат там забравете вече за медицинска помош. Няма помощ има само вече плащаш и може би получаваш.
Образованието им си заминава както и нашето. И скоро не само една ракета с по 18 спътника ще им пада в океана. Скоро няма и една ракета да могат да произведат. И това не е мое пророчество а думи на руснак за образованието им и ракетите им. Просто преди за Бжежински СССР беше Горна Волта с ракети сега ще си останат само Горна Волта ако там не стигнат до нова революция. Олигарсите навсякъде са еднакви. И гергов у нас и сулейман керимов там са си все за арест. Хубавото е че французите арестуваха керимов, а няма кой да арестува гергов. 
Всичко в Русия днес тихичко се унищожава планомерно, както се унищожи и доунищожава и България.
България е на практика вече изсечена от обръчите на ДС-агента с две прозвища (сава и сокол). Но ето ви снимка какво вече представлява тайгата в Сибир. 
Снимката е от руска статия със заглавие невидимата ръка на пазара (алооо мошенико каролев).
А ето и цитат от тази статия:
«Несколько лет назад разговаривала с одним вертолетчиком, говорил, что есть территории в Сибири, над которыми можно полдня лететь - и одни пеньки на месте бывшей тайги, всё в Китай».
Да преведа все пак: Преди няколко години разговарях с пилот на хеликоптер, който каза, че има територии в Сибир, над които можеш да летиш половин ден и да гледаш само пънове на мястото на някогашната сибирска тайга, защото всичката дървесина е вече в Китай'.
Нашата дървесина, унищожителят на България от ДС Доган, прати в Турция, руската отива в Китай. Дребна разлика, но по същество едно и също унищожение.
Е? За чий ни са, мари Веселино Томова, такива руски олигарси като си имаме предостатъчно и точно толкова лакоми догановци, герговци, домусчиевци и прочие измет?
И като споменах Томова със сайта и 'Афера' да ви уведомя, че никакво руско ресто няма да дойде в България. Всичко е въпрос на далавери и то на тъмно. А ГРОБаджийската власт се усъвършенства в тия далавери. Вече трети мандат далавери.
Хубавото е, че войната в Сирия поприключва и май вече потокът от черни парички от оръжия ще постихне. Иначе тиквата съвсем ще угроби всичко мислещо и все още шаващо сред българите заради далаверките с оръжия, бежанци и разни 'стимулатори' за главорези.
Само по едно нещо Русия все пак изпревари бандитизма у нас. Там сложиха някакъв намордник на т.нар. колекторски фирми законово. Защото там вече не е един случая, в който честни военни от разните спецчасти отиват и просто пребиват самозабравилите се 'колектори'. У нас на полицайчетата от т.нар. събирачи на дългове все още никой не смее да им спре престъпленията над народа си. Нямаме армия и това е главната разлика от Русия. Затова у нас 'клаха народа си както и турчин не го е клал', днес за бандите на хампарцумян определено звучи като окрадваха народа си както и турчин не го е ограбвал. 
Така че, ако приложим простата аритметика, с руските плюсове и минуси на тамошните кагебейци, назначени за капиталисти спрямо нашите бандити на ДС, назначени за капиталисти у нас, май все още няма особен смисъл от русофилство. Ето например там Собянин наскоро обяви че 15 милиона руснаци му били излишни. Слава Богу, у нас ДС може отдавна да си е начислила колко българи да умори, но поне не го казва открито. Затова уравнението не се получава.
Изводът?
Нека засега си бъдем Българи и да опитаме както Левски навремето сами да си оправяме батаците.
Но няма нито с кой, нито май и за кого. Тиквата много добре го знае и затова си развява необезпокояван феса. Тук например напоследък ни проглушиха разните битивита главите с иранския отказ за прелет на самолета на тиквата до Саудитска Арабия, но над Иран. Ами погледнете глобуса на Земята. Теглете една черта от София до Риад. И сами се убедете къде е столицата на кралството и къде е Персия. Едва ли тиквата е прал пари за керосин за частните самолети на приятелчето си кррр велчев. По скоро като гледам къде е Оман и като се сетя, че на борда си тиквата е мъкнал и оня крадец, дето се беше самопровъзгласил за цар, си мисля че са се опитали тихичко да прескочат до Оман, за да решават проблема с т.нар. 'омански фонд' и КТБ.
Иначе нека чуковците ми обяснят като за чий ще търчи тиквата точно сега в Саудитска Арабия? Та там нещата сега са точно като в момент на революция. Нито знаеш сегашния крал колко още ще управлява, нито знаеш кой ще е следващия арестуван и измъчван за пари от агенти на ЦРУ саудитски принц. И ти в тоя момент гордо заявяваш на "матр'яла" си, че отиваш на преговори!? Заедно с 'вЕрвайте ми' на борда и то! Ами вЕрвайте си му.
Така е, като не сме народ а ... както казал дядо Славейков, аз какво да направя? Боже пази България! Щото вече никой не я пази.
 
Публикувана: 04.12.2017 10:37:37 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com