Планът Ран-Ът и продължението му - Конвенцията

Прочетох едно заглавие в сайта на агента на ДС 'Академик', че дебатите за истанбулската конвенция били за да затъмнят дебатите за вота на недоверие. Мисля че т.нар. вот си беше поредната договорка между унищожителите на България и затова нямаше особен смисъл от димни завеси. Както виждате, имаме си 'патриоти' от ДС и не е необходимо чак и 'опозицията' от ДС да се задейства.
Виж ако заглавието беше, че дебатите за истанбулската конвенция са за да се пусне димна завеса над драстичното увеличение от ГРОБаджийската ни власт и на цените на тока и на цените на водата щях да се съглася. Защото Големият Грабеж си продължава. С пълна сила. 
Но мисля, че този път е като заглавието на филм от преди преврата на ДС - 'Залог по-голям от живота'. Имаше такъв сериал. 
И кое е по-голямо от Живота ще се запитате? Ами Човечестовото! Популацията! Земята! Майката Природа!
Главният удар на т.нар. истанбулска конвенция изобщо не е нито домашното насилие както ни лъже тиквата нито защитата на все неоправданите педерасти.
Главният удар е за реализация на целта на световното правителство да 'редуцира' населението на Земята. Наумили са си да останат един само 'златен' милиард. И какво по-изгодно за плановете им адово изчадие за България от тиквата? На всички е ясно, че тиквата е пътник. Защо пък като вярна подлога на Запада да не бъде използван до последно, ама като за последно?
Някой направи ли си труда да публикува на български за какви разпоредби става дума в тази конвенция? 
Вижте последното предаване на Минчо Христов ако на мен не ми вярвате. Той изчете в ефир няколко от тези разпоредби.
Аз нямам намерение да повтарям г-н Христов или да ви чета Конвенцията.
Вижте тази инфографика.
България е на второ място по унищожение на населението след Прибалтика. И то, като се има предвид, че намаляването на Българите е на база 7 милиона. А бяхме по времето на преврата на ДС почти 9 милиона! Т.е. без да е отчетено перверзното действие на плана Ран-Ът до сега, който план се знае от кои на ДС беше подписан.
Става дума за нови още 2 милиона унищожени Българи! Бяхме 9 милиона. Благодарение на продажници като да речем назначеният за вожд на КНСБ 'професор' к. петков станахме 7 милиона. Сега става дума че ще станем 5 милиона.
Обърнете внимание, че даже Украйна, която е подложена на варварска гражданска война от бившите и комсомолци и настоящи олигарси има спад от 16%. България без война - 22%!
Ето за това използват тиквата от Запада. 
А жените са просто даже не субект а, както виждате обект на т.нар. конвенция. 
Няма да ви занимавам и с това какво е обект и субект според философите. Ще ви дам реални примери до какво биват довеждани днешните жени от днешната власт.
Идете в Ютъб и поразгледайте каналите на разните влогърки. Аз вече съм ви обръщал внимание, но си струва и сами да се убедите.
Погледнете влогърския канал на Мими Георгиева. Затлъстяла точно като американка ядяща макдоналдси пред телевизора. И си показва ... пъпките! Да! 'Вижте ми пъпките'! Не, не гледа внуци или деца. Гледа куче и котка. Спят кучето и котката с нея в нейния креват.
Погледнете Цеци Клизмата. Ами да, уж българка. Пък на английски обяснява как в България било така... и се изхожда публично край пътя, обяснявайки, че в България било така щото сме нямали тоалетни. Защо са я нарекли в тубите клизмата? Ами тази, за разлика от Гала не рекламира уринотерапия (пиене на пикня) по Нова, ами рекламира клизмите. Доста откровени реклами. Голямото шоу е, че шофьорът който ги возел им свил клизмите, които те продавали! И е направила куп канали. Даже вече и тубата и е писнало от клизми и са забранили вече един от каналите и. 
Ами напишете на тубата Адри. Ще видите колко и било трудно да напълни един голяаам шкаф с много чекмеджета на ИКЕА с козметика. При това като гледам едно червило само е от около 40 лева. 
А вие искате да пиша за протести!? А тиквата ми дрънка, от Брюксел, че жените у нас били подложени на насилие!?
Какво насилие, като вече не можеш да се разминеш из София от изхвърлени от същите тези уж жени кучета и котки и които кучета и котки пак откачени жени ги хранят но вече по улиците ни.
Погледнете цеци клизмата къде се е качила да си прави клизмите. При монумента на БКП на Бузлуджа. Не, вече няма отдавна БКП а само присъдружни крадци от уж ляво. Но много ми се иска да запитам кой я подсети клизмата и кой и финансира пътуванията?
Ето, още не сме приели конвенцията и вече столичния инспекторат разпрати циркурлярно до училищата за поредната инициатива на разни НПО-та (разбирай соросоиди) погребваща българското възпитание. 
Затова пак моля: знам че е прав дядо Славейков, че не сме народ а мърша. Явно за протести открито не ставаме. Но виж доносници явно ставаме. Затова сме и на това дередже. Затова моля, записвайте си. Ето, запишете си коя е подписала това писмо до училищата. Все една директорка или учителка да си запише, че да няма после невинно осъдени в бъдещия Народен съд.
А че Народен съд ще има аз не се съмнявам. Аз не врачувам и не прогнозирам времето. Аз се считам за специалист по информационни технологии. И затова още 2010 г. информирах какво ни чака след като янките, заедно с англичаните взривиха течението 'Гълфстрийм'. Мисля, че с днешна дата е очевадно че съм бил прав. Там, в САЩ даже акулите замръзнаха в океана тази зима.
Вероятно ще се окажа прав и за вулкана и за Сан-Андреас. През изтеклата година земетересенията там биха всички рекорди по брой. Само преди дни тресе пак Калифорния.
Затова, на база разни информации от публичен достъп, смятам и че Народният съд над тези, които ни подложиха на този геноцид ще го биде.
За разлика от Томова, аз не вярвам на 'руското ресто'. Но знам какво може една армия. Ние нямаме армия (предвидливо я унищожика кадесарите). Но Русия има. Вече съм говорил, че в една армия не са важни продажните и генерали. България при Сливница е спасена от капитаните. А в Русия придоби огромна чуваемост случаят с капитан Золотарьов от 20-та армия. Човекът му писнало от нередности и писал жалба срещу крадците, доставящи недоокомплектовано въоръжение. И... както у нас бил заплашен че ще го изгорят жив. Естествено, че т.нар. прокурори и там са на страната на олигарсите. Но народът! Народът застана зад Золотарьов. Подозирам, че още и още капитани след тоя случай в Русия ще се замислят какво да правят с грефовете и чубайсите си. 
Ще каже Томова 'ама Путин'. 
Много ми се иска да ви информирам какво е казала Хилари Клинтън по този повод. 
През 2001г. в Любляна, след срещата си с Путин, тогавашният американски президент Буш казал, че погледнал в очите Путин и видял неговата душа. По-късно, вече като кандидат-президент, Хилари Клинтън казала по този повод че, според нея един бивш сътрудник на КГБ не може да има душа.
И у нас по този повод се сетих за думите на един мой съученик, който беше достигнал до ЦК на Комсомола преди преврата на ДС. Но и той като мене не е крал. Та и той наскоро като се видяхме и се заговорихме за назначените за капиталисти доносници на ДС ми каза, че 'изглежда, че трябва да си перде за да си бизнесмен днес'. Което май по същество е едно и също с думите на Клинтън.
Та затова Народен съд ще има, ама след като там първо се разправят с олигарсите си. Денят наближава не само заради капитан Золотарьов. Явно няма дълго да продължи режим в който руските баби си погребват съселяните в дървените си корита от недоимък или камчатските майки на 4 деца които пак от хубав живот се обесват. Ето цитат  «Уважаемые многодеточки. У нас повесилась уже вторая многодетка с ребенком... А през това време еврейската ОРТ (Първи канал) показва само разни богаташки как карали слугините си да не ги гледат в очите. Без да пита ОРТ откъде са парите на богаташките.
Ето аз питам НАП: с какви пари влогърките се разхождат по Европа? Има една която за 12 месеца има 13 дестинации по чужбина! Ами ютубата е публична. Та погледнете коя с какво се кипри и я попитайте откъде са и доходите. Вместо да преследвате де що някой се опитва нещо да създаде у нас.
Затова пак да завърша със 'Записвайте си' щом не ставате като румънците дори. Вместо тефтерчето на Левски си записвайте: Име, дата, източник на информацията и факт, подлежащ на Народен съд. Ще потрябва.
ПП
-----------------------------
обновил съм и проекта си 55+ релакс на село Там поне настроението е мажорно.

Публикувана: 29.01.2018 11:16:37 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com