В допълнение към...

По принцип мислех, да не си губя времето с писания относно натрапените на българите теми от тиквата и стоящата над него ДС.
В смисъл, нямах намерение да пиша за ЧЕЗ или за даже вече не пълзящите, а растящи стремително цени на всичко у нас.
Просто защото по териториите на Аспаруха наистина останаха само алчни и нищо невършещи и корумпирани полицайчета и пълчища от чиновнички. Даже циганите вече кой е по-млад и оправен и те се изнесоха в Европа. 
Вече и в т.нар. бизнес виждате, че само едни гинки.
Е?
Има ли смисъл, щом до сега на никого не му хрумна, че и румънците ни изпревариха защото до сега неведнъж вече грабваха сопите?
Дааа... пак да повторя, за да не се забрави: няма никакъв смисъл щом тук останаха само пенсии, гинки, пълчища от платени от ГРОБ чиновнички и мафиотизирани полицайчета. 
А зад тях също мафиотизирания евроколхоз (различно е от Европа!).
Има си един термин, казва се пасионарност и той обяснява всичко.
Защо тогава пиша?
Ами искам да подкрепя още един явно все още Българин! 
Аз съм писал тук, как като го подкрепих преди време във форума на 'Сега' и ме цензурираха.
Затова, понеже държа да подкрепя Виктор Папазов, вече не се надявам на свободата на словото ИМ, а си пиша в моята си платена от мен, моя си и нерекламираща никого т.е. 100% моя по всички закони МЕДИЯ!
И така, в днешния в-к 'Сега' г-н Папазов е писал за 'сделката' МУ за ЧЕЗ.
Първо, нека да изцитирам малко г-н Папазов във важните, според мен моменти:
'Преди време бях написал един текст за технологията на узаконения банков грабеж. В него накратко обяснявах механизма, по който банките създават "пари" от нищото, като раздават кредити'.
(Бел. ЙЙ: това е онази статия, заради която бях цензуриран).
Нататък с цитатите: 'Доскоро се смяташе, че един от най-едрите и нагли грабежи беше извършен от едни американски "инвеститори" в "Марица-изток". Тези "инвеститори" обещаха, че ще модернизират мощностите на два от тецовете, като му сложат и сероочистващи съоръжения. И го направиха. Въпросът е как и на каква цена? Продължавам да твърдя, че те не са никакви инвеститори... В обичайния случай, за да ти дадат кредит, банките искат да заложиш едва ли не всичко, което притежаваш. Ако си мислите, че това е случаят с американските инвеститори, лъжете се. ...Разбира се, никой не посмя да разследва онази сделка, нито много други преди и след нея.'.
И сега най-важното, от написаното от г-н Папазов, според мен: '... И няма да има на кого да се оплачем, защото зад нея (сделката МУ) очевидно стоят всички - правителство, регулаторни органи, прокуратура, следствие и т.н., които понастоящем са станали толкова нагли, че дори не се крият, че ни грабят безсрамно. Боя се, че няма да можем да се оплачем и на Европата. Покрай европредседателството се видя, че и "добрите" европейци в лицето на Жан-Клод Юнкер, Ангела Меркел и цялата им свита от комисари и еврочиновници не са по-различни от родните управляващи'.
...Накрая на статията си г-н Папазов се пита: '...Събудете се! Или трябва да се сетим за "О, Шипка" на Вазов? "Надежда отнигде взорът не види". Ако е така, жалко!'.
Край на цитатите.
Както виждате още един обезверен Българин. И той като Томова, като полковника Марков, като 'боец'-а крещи да се събудели. Кои? Пенсионерите ли? Охранителите ли? Ами то останалото, пак да почетвъртя, са само мафиотизирани полицайчета и алчни пълчища от чиновнички, контрольорки, инспекторки и митничари. Другите по териториите на Аспаруха отдавна се изнесоха. Е, освен дребните реститутки.
Та значи... жалко г-н Папазов.
В допълнение гледам, че е клюмнал и Григор Лилов.
Цитирам и него и после ще му отговоря и на него: '...принципно съм против статуса на "Гинчетата".
Целият едър и среден бизнес у нас и в Русия е изграден на този принцип. Това го оскъпява (плащат се доходи като заплата на назначените милионери) и непрофесионализира. Макар и фиктивни, но все пак формални собственици, тези псевдобизнесмени успяват да си назначат свои роднини, приятели, любовници, деца, внуци, братовчеди и компаньони за съдействие в кражбите . Некомпетентни по правило като тях. И съответно бизнесът става по-малко ефективен;  подставените лица – наречени собственици, по правило крадат без мярка. Защото днес са такива, утре - може и да ги няма. Крадат и от господарите си. Избиват кражбите чрез онова, което правят с клиентите си (особено при монопол, какъвто е енергоразпределението); Статусът на подставени лица криминализира и корумпира държавната и обществена машина. Едно предупреждение към онези - диригентите зад кулисите: подставените им лица започват реално да я владеят все повече и повече. И все по-примитивно и грубо по свой образ и подобие (затова аферите са толкова скандални), докато истинските собственици лека-полека губят лостове за влияние и въздействие. И рано или късно стават жертва на подставените – вкл. и физически, ако се сетим за Андрей Луканов. Е, не го ли разбрахте най-сетне за толкова години и с толкова подставени бизнесмени и подставени политици, които дори забогатяха повече от вас?!
Това развитие е обективно, закономерно и системно – ако не засегне онези, застанали зад кулисите, ще засегне децата им или внуците им. Само идиотите няма да го проумеят'.
Ами не го проумяват г-н Лилов! 80% били дебили. По-точно, едва ли са дебили а ги е страх, както всички мишоци. Страх от силния на деня. Мишоци са и за това се и крият. Криеха се от руснаците вчера, крият се от американците днес. И даже се и насират. Нали помните вица като пръднел Брежнев какво правел Живков?
Сега по същество и моята хипотеза по ЧЕЗ.
Защо бях провокиран все пак да напиша всичко това?
Защото до сега никой, според мен, не схвана най-важното в целта на занятието ЧЕЗ.
До тук целта беше грабеж от ДС под прикритие.
Не че ДС не граби, или има намерение да спре да граби народа си. Не че ДС за нас е по-различно от КГБ  за руснаците в Русия спрямо народа си.
Само че нещо, след като се оказах прав за Гълфстрийма, вече съм сигурен, че ще се окажа прав и за Йелоустоун или там Сан-Андреас. (Няма значение, става дума за подготвени от мръсниците от Световното правителство 'форс-мажор' 'катаклизми' с цел унищожаване на излишното човечество и покриване на далаверите с цел излизане 'на чисто'). Вече повечето от Световното правителство се били изнесли в Нова Зеландия, значи Предстоящото предстои. 
Но в такива 'форс-мажорни' ситуации много лесно се губи контрол и се стига до Ленин и после и до Сталин и после до по-мощен СССР, вместо унищожаване на Русия, каквато е била и тогава целта на занятието.
Най-важният клапан за да не се стига до революции след хляба е енергията. Земята у нас все още е чернозем, но виж дърветата вече ДпС изсече. Благодарение на продажната пръмовица АЕЦ-ът е почти спрян. ТЕЦ-овете вече стана дума че са американски, а наскоро (у нас се мълчи за прелюдията с ЧЕЗ) продадоха и ТЕЦ Варна. 
Аз вече съм писал, но замислете се пак. Какво ще направите, ако и в София започнат да ви спират тока след всяка гръмотевица, както вече го правят по селата ни? И като го спрат, и да звъните и да не звъните, благоволяват да ви го пуснат когато си поискат. Да речем след 12 часа. Справка есента в моето село.
Добре, ония от ДС ще си купят ако не са си още накупили бензинови генератори. Ама колко ще изкарате на бензинов генератор? Ами останалите!? Вече написах статия 'Добре, че са циганите'. (Аз си следя мислите). А вие мислите ли, че циганите няма да тръгнат да бият и ЧЕЗ, ако утре ги оставят на тъмно и студено, както днес по провинцията бият горските заради дървата? 
Вече схванахте ли за какво говоря? 
Едно е да си получаваш подкупите и комисионните от някакво си там чуждо чешко дружество през разни шьофьори на разни сикаджийски на ДС 'паши' (Каратиста визирам).
И съвсем друго е да знаеш, че идват лоши времена и контролът над унищожаваните трябва да ти е в ръцете!!! Ръцете на ДС. Директно! гинките, бъчварките, лилетата, фандъчките и т.н. са всъщност ДС-директ. Под ДС-директ, както и в Русия ФСБ-директ не разбирайте непременно доносник и водещ офицер назначени за мениждъри. И това беше, но сега е друг случая. Как става? Справка зам-кмета на фандъчката по най-важните (икономическите) въпроси - синът на ген. Барбалов от ДС, който е отдавна и в евробанките и зам-икономически кмет на София, т.е. и сметта, и новите автобуси и далаверите с 'ремонтите' ит.н. 
Сега малко полемика по казуса ЧЕЗ и с Григор Лилов, когото също винаги чета и уважавам:
Путин, г-н Лилов, ако още не сте разбрали, няма никакъв интерес от някаква плюнка на Балканите като бивша България, при положение, че успява да си играе с Ердоган. Путин цели Европа (не разбирай евроколхоза). Затова, г-н Лилов, нещо не ми хващат дикиш дребните човечета като симеонча дянковия от ВТБ, която банка визирате. Звучите ми малко като Томова с нейното руско ресто. Путин е едно, а олигарсите му и грефовете и чубайсите - друго. Различни са вече силите зад едните и другите. Ако зад Путин не стояха военните, до сега Чубайс щеше да е врътнал същата 'сделка' с РАО както и у нас нашите кадесари с ЧЕЗ. Затова и отминавам без по-подробни коментари разследванията на Григор Лилов по въпроса. Още повече, че визираният от Лилов грузино-руснак и българин вече се оказа че е вън от сделката за ЧЕЗ. По-скоро, г-н Лилов, поровете се в източниците си за чий тиквата ходи да върти саби при саудитите, т.е. в близост до Оман и до Катар. 
Но като ме насочи Григор Лилов към ВТБ да доуточня за Путин и Ердоган. 
Положението вече се усложни много и даже и от комшиите ни. Според Hurriyet Daily News, Ердоган обяви национална мобилизация в Турция. Засега официално за война с терористите. Само че, на Балканите като се обяви национална мобилизация до сега бурето с барут все е гръмвало. В допълнение заплахите на Ердоган са за 'горещо лято' на тази година, като ако си мислите, че говоря само за Сирия - лъжете се. Нещата между Турция и Гърция също не са такива, за каквито се хвали тиквата -  приятеля и на Ердоган. Аз определено заявявам, че Ердоган не е приятел на никого, освен на своята си партия. Както, между-впрочем, и тиквата считам, че не е приятел даже и на собствения си ГРОБ и дори и на цв.цв. или тотаджийското изчадие. Тиквата е един бушон на всички, на които е удобен и понеже ние - българите все хитреем, тиквата използва и хитреее и той сред 'хитреците' докато всички накрая изчезнем от света.
Дано ми разбрахте допълнението към статията на г-н Папазов в днешния в-к 'Сега'. А и защо г-н Лилов, който е добре информиран от някои си, но от дърветата нещо не вижда или не иска да види гората.
В крайна сметка, поне от утре ще знаете, че не чехите ви вдигат цените за да ви пратят на частен съдебен изпълнител, а са пааак нашите мишоци - банкстерите на ДС.
А защо говоря за 'форс-мажор'? Ами има и карта на света с възможните поражения, ако гръмне Йелоустоун или Сан-андреас. На нея България е малко засегната. Надявам се това да обяснява защо се строят само лукс 'хотелчета' от назначените от ДС за бизнесмени, подменят се житни култури с ароматни и билкови насаждения, а се унищожават българите. Както и обяснява като за чий САЩ отдавна не строят атомни централи, а тук са нацвъкани една до друга и нашата и румънската, ето вече ще има и турски цели две, а и започна да се размразява у нас и Белене. Янките не са свикнали без ток. Много ток! Имаше разкошно интервю с американец, женен за китайка, която се преселила при него в САЩ. Та американецът бил шашнат, че оная само ходела подир него по стаите и гасяла лампите за да не се харчи излишно ток. Дано разбрахте отново мисълта ми.

Публикувана: 01.03.2018 10:37:07 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com