Щом ни нападат значи ни има, все още.

Мислех да пиша за случката с руския патриарх на Шипка. Но в-к 'Сега' днес, в общи линии, освети случилото се. Беше ясно, че Путин няма да дойде независимо от отдавнашната покана на Радев. Беше ясно, че без скандал няма да мине, защото скандалът се планира не от нас, а от евроколхоза (това не е Европа) и от Русия.
Въпросът ми е, за чий и уж давалият клетва и уж военен, а не безсрамно мафиотизирано ченге Радев се забърка в помията?
Който иска да чете подробности за сканадала - ще ги намери в днешния в-к 'Сега'. Не знам само прав ли е кореспондентът на комсомолката, че нашите даже са изключили микрофоните на руснаците. Чак пък такова безстрашие у нашите не вярвам. 
Сега искам само да обясня и на големия русофил - професора Вучков, че 'разпрягайте конете' не е руска песен а е била марш на Нестор Махно даже, така че и той да не ни умива очите за трети март с вече чужда на Русия държава (мъй на окраине сега са даже по-враждебно настроени към Русия и от нашите тикви). 
И така, ако професорът не знае, за следващия 3-ти март - да информирам:
Има си оригинална руска песен от времето точно на боевете на Шипка.
В нея се пее:
Вспомним, братцы, как стояли мы на Шипке в облаках
Песента е на 13-ти Стрелкови батальон от тогавашните руски, Радев, РУСКИ! войски. Смята се, че е  написана от  унтер-офицера Антон Шмаков. Как пък ни един божи дар от НИМ не се сети та да я извади и в българското медийно пространство а?
Е, правя го аз. 
И с това смятам да натрия наистина носа не толкова на оная пионка от Дондуков с огромните финландски и литовски и полски войски които освободили България, а най-вече на нищо не усещащите се или твърде тъпо  манипулиращи ни професори като вучков с неговите Нестор Махно песни. (И безкрайните му славословия за алчната ни и избиваща ни безогледно бяла мафия).
Професоре Вучков, вместо да се разливате на 3-ти март под звуците на украинско-казашки лезгинки, да бяхте си направили труда да пуснете даже и във фрейм от ютубата някоя от песните да речем на бабините внуци, щом няма кой да ви изпее да речем стани 'стани юнак балкански' (изглежда, че тая песен се ползва само от продажния слави за да сваля законно избрано правителство като да речем на Виденов). Камо ли някой днес да се сети за 'Тоз, който падне...'. Или за 'Не щеме ний богатство...' на Стефан Стамболов.
Силата на песента е огромна.
Особено в тежки периоди. Както днешния за България. Когато всеки граби и никой не се сеща даже, че всъщност човечеството е ОБЩЕСТВО!
Затова реших да започна по-активно да развивам моя си канал в ютубата.
За който не знае - ето му адреса:
https://www.youtube.com/channel/UCNt4VFcvgvOeU2GxhW8gMyA
Не знаех, че цели 10 абоната вече съм имал.
Е, мои верни 10 абоната, вече ще има интересни неща редовно в канала ми.
Ето сега готвя специално мое видеошоу на база 'Когато над Дунав се мръкне и сънен Балканът заспи...'. До ден-два ще го заредя в ефир.
Иначе аз отдавна знам, че музиката е сила. И в старата си версия на този си проект поддържах и секция с подбрана от мен музика.
Ето линк за който му е трудно да се оправя:
http://jj-bg.info/saveti/articles.php?lng=ru&pg=186
Накрая пак да поясня: Не се правя ни на русофил, ни на еврофил, ни на американофоб. Ние сме Българи и е редно час по-скоро да осъзнаем този факт! Защото нещата хич не вървят на добро. Няма да ви информирам какво значи рой от 1000 дребни земетресения по кратера на Йелоустоун. Нито какво значи че Иран забрани ползването на долара на своя територия. Или че Китай вече си има борса за нефт която е в юани и рубли. Или че янките вече прехвърлиха в Европа достатъчно танкове, ПВО и войски, за да имат готовност за война с Русия. Нещо, което май и Путин знае и затова и ги и предупреди възможно най-остро. 
Нещата си вървят. Искаме или не искаме, това не са игрички стил тиквата и ДС зад него.
---------------------------------
ПП
Явно нещо не съм доразбран щом са ми скочили разните платени 'русофили' (има и такива).
Питам аз: И ние ли да пращаме патриарха (агент на ДС у нас) да се разбира с тамошните агенти на КГБ, за да смекчим факта от руския нож в гърба ни през вековете?
Ето цитирам руски източник:
С этих пор и почти до конца XI в. русский корпус активно участвовал во всех военных кампаниях империи на Балканах, на Востоке и в Италии. О его значимости свидетельствует, например, тот факт, что Василий II в 1016 г. 1/3 всей добычи, захваченной в Болгарии, отдал русским (еще 1/3 получило все остальное войско и 1/3 забрал василевс).
Да обясня на незнаещите руски език, че става дума за това, че руснаците са се били срещу Самуила и те са участвали и като българоубийци в ослепяването на българската войска, за което са били и възнаградени с една трета от награбеното от тогавашните Българи.
Е? Ще спрат ли най най-накрая руснаците да се правят на намусени към България, след като те ни предадоха? Бих казал продадоха.  Пак да почетвъртя, не ние си сменяме даже и днес кирилицата а техните уж республики като да речем нурсултан назърбаев кани англичаните и издава закони за подмяна на кирилицата с латиница. Хайде стига вече да не виждаш гредата в собственото си око, а да се правиш на кисел заради сламката в чуждото! 
-------------------------------
ППП
Публикувах обещаното видео в канала си в youtube. Можете да го видите по адрес
https://youtu.be/L7Wc0-rNELs

Публикувана: 06.03.2018 10:15:25 в рубриката Новините днес

Коментари:

Коментирал - Flashman

10.03.2018 15:43

Твърде отдавна подозирах, че се връщат отново в България изнесените до Луканово време капитали на политбюро и ДС. 2003 г., когато все още нямах собствен компютър, попаднах на една фотография в интернет, където се виждаше управителния съвет на EVN в Австрия, но за мое голямо учудване в края на масата се мъдреше и физиономията на Дража Вълчева....

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com