Странно... продължават?

Нападките на руските медии към България продължават. Аз си мислех, че Гундяев на КГБ не току-така раздуха скандал, но играта взе да загрубява.
След нападките и по официалния ТВ канал 'Россия' мислех че всичко ще затихне. 
Но се оказа, че руснаците продължиха да обсъждат България не само заради Гундяев, но и по темата гинка, тиквата и ЧЕЗ.
Аз от няколко години забелязвам как свободата на словото изчезва не само у нас. И в Русия нещо започнаха все едни и същи статии да се препечатват само по едни и същи сайтове. 
Един такъв сайт, който преди години беше сериозно аналитичен, публикува оня ден статия под заглавие:
'Болгария: правительство не в состоянии бороться с мафией, даже по вопросам нац.безопасности. Виновата, конечно, Москва'. 
Както виждате, още от заглавието заядлив тон.
Но по-интересно е съдържанието на статията. Ето цитат:
'Владелец “Inercom Bulgaria” - некая Гинка Варбакова из г.Пазарджика, у которой нет опыта управления такими проектами'. Такааа... че някоя си гинка няма опит в нищо освен пране на пари като бушон и на нас ни стана ясно. Щом и до секс-телефони е била допусната, както се появи информация, за мен нещата са ясни. Само искам да напомня че толев на ДС май го поубиха (големия със секс-телефоните).
Но вижте нататък как продължават руснаците:
'Болгарский премьер Бориссов уже однажды вынужденно уходил в отставку - в феврале 2013 г., на фоне скандала, связанного с повышением цен на электроэнергию. В том случае также фигурировал CEZ - в ситуации, которая была воспринята как попытка поэксплуатировать болгарских потребителей'. И това ако не е я заплаха, я предупреждение, аз не знам какво е. Но още по-интересно е продължението:
'Уже понятно, что Варбакова и "Inercom Bulgaria" не смогут завершить сделку из-за возрастающего общественного резонанса'. Я каква увереност, че сделка няма да има. На какво ли се базира? Едва ли на че 'не сме народ а мърша' ще вземе да протестира.
'На сегодняшний день ясно, что соглашение CEZ с Варбаковой  не состоится, а любые другие варианты невозможны без политической поддержки властей в Софии и Праге. Скандал демонстрирует, что государственная система Болгарии действительно не в состоянии противодействовать мафии, даже в ситуациях, потенциально угрожающих национальной безопасности'. На това там да протестират разните прескъпоплатени ДанСъри и прочие пазачи на бандитизма у нас.
Аз накрая искам да обърна внимание на един мнооого интересен коментар на руснак под статията.
Някакъв с ник мамомот предлага:
Пора уже поделить Болгарию между Турцией, Румынией, Сербией и... Россией!
На пръв поглед ще кажете, че това са някакви плещения на някакво интернет-сукалче. Но я се замислете как само месец-два преди историята с ЧЕЗ някакви поискаха да присъединяват северозападналата България към Румъния? Може и да няма връзка, но не ви ли се струва, че сделка с Румъния по отношение на молдованките и Приднестровието е възможна? Както е възможно да има и някакви секретни протоколи рибентроп-молотов (уф Ердоган-Путин). Нещо много странно изведнъж Путин предаде инициативата в региона на Ердоган. Като се замислите за отколешните мераци на руснаците към Бургас и като се сетите, че на практика и варненско е вече изкупено и заселено с руснаци?
А и войната за Сърбия продължава. И ако се замислите като как най-близката до Русия новобратска за тях Сърбия може да им е полезна само тя, като някакво малко островче насред НАТО? Като островче никак. Но виж, ако някак си се свърже Сърбия с Черно море си става направо Южна Дъга вместо Южен поток. И много от мераците на руснаците някак си се решават. А и евроколхозът става захапан от вече руска анаконда. Особено, както се очаква приятелят на Путин Берлускони пак да се завърне в Италия?
Пак да почетвъртя: Може пък и наистина Интернет-сукалче да бръщолеви в официално пропутински сайт.
И да няма връзка между ония дето искат отделяне на Северозападна България с историята с ЧЕЗ. 
Но аз ненапразно насочих вниманието към прескъпоплатените полупрестъпници и изцяло крепители на кражбите у нас. Хубаво е все пак т.нар. ДанСъри да проверяват всяка налудничава публикация, която касае поне целостта на териториите на аспаруха. 
Например, хубаво е да се знае и коя е тази Ина с българска регистрация в същия сайт, която долива масло в огъня:
'Ну о чем говорить - сам  премьер еще тот мафиот. Я уже об этом писала со ссылками на болгарские медии. Повторяться не стоит. ...А шушукаются весьма осведомленные люди, что за этой самой Гинкой стоит "сам"'. 
Даже и да е 'Сам' е хубаво ние сами да да си проведем референдум за Народен съд и сами да си го съдим след Референдум! ПРИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ В СЕГАШНИТЕ И ГРАНИЦИ!
Но историята продължава.
Вече друг руски сайт, за който даже се хвалеха руснаците, че и Путин имал регистрация в него, вчера (неделя) пусна нова статия.
Вече съвсем заплашително заглавие:
'Как лидер Болгарии ответит за оскорбление Патриарха'. 
Оставям на интересуващите се да четат статията. Аз пак искам да обърна внимание на още един интересен коментар под нея:
'Marina gala cегодня (неделя - бел. ЙЙ) в 10:30
Я бы вообще не удивилась если бы к маю в Болгарии созрел кризис власти и быстренько были расписаны выборы с известными для нас результатами...'. Такааа... пъзел май се получава? Полунареден вече?
Поживем-увидим, казват самите руснаци.
Изобщо за май много вече вещици се изокаха.
Пък и ако погледнете днешният в-к 'Сега' и видите как ДанС е привиквала БЪЛГАРИ за да ги предупреждава да не писукат срещу Гундяев с милиардите... май е по-добре вече да млъквам. Че явно няма Българи Човеци, пък на мен сам не ми се пише пак 'народе???' или и 'и аз съм тръгнал народ да освобождавам'.
Гледам, че и агентът на ДС с прозвище 'академик', иначе борец срещу тиквата, вече се е преборил в стил ДС-атаката и на неговия сайт вече се кипри 'реклама' от гинка от Пазарджик. Така че... знаем си се.
...За съжаление.
Накрая, само за информация на най-интересуващите се, според мен, най-правилно и политкоректно е отразила ситуацията с Гундяев Велислава Дърева. Който не го мързи да и прочете писаното.
ПП
---------------------------
Както бях обещал вече монтирах и публикувах нов мой клип в канала си в youtube. 
Вижте го на адрес
https://youtu.be/L7Wc0-rNELs
Публикувана: 11.03.2018 22:21:28 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com