Защо искат да ни унищожат?

Че в момента тече жестока война на унищожение, и че в тая война унищожават и нас, и че тиквата е на страната на унищожителите мисля, че е ясно. 
Но искам да уточня: става дума за целенасочено унищожаване на силата на цялата бяла раса. 
Който иска, нека види как в Англия полицията не си мърда пръста когато пакистанци изнасилват англичанки, нека види как в Германия полицията не си мърда пръста когато 'емигранти' изнасилват немкини да речем в Кьолн, нека види до къде е докарана и Швеция вече.
За България даже не говоря.
Единствена Русия дава някакъв отпор все още, въпреки, че не е ясно до къде ще я докарат набиулините и чубайсите и нея.
Въпросът е защо? Защо го правят?
Мисля че и отговорът е ясен. На т.нар. 'бизнес' му трябват роби, животни, а не хора. В САЩ 'Амазон' вече задължава робите си да се чипизират. Да си слагат гривни по крайниците, уж за да се следяло ефективността. Не се притеснявайте, и путинска Русия върви натам.
Непокорните, несъгласните, имащите мнение следва да бъдат унищожени. 
Бялата раса е завоювала Планетата. Затова атаките са срещу нея. Е, жените са послушни по природа, затова те ще подлежат на 'използване'. Като удоволствия и биомаса.
Става дума не за бъдеще, разберете ме. Това е НАСТОЯЩЕ!
В САЩ вече нямаш право да кажеш на някого че е черен а не бял. Нямаш право на някого да кажеш че е МЪЖ!
Нямаш право на паметници на Герои, които са били бели хора.
Нямаш право да си РАЗЛИЧЕН!
Всичкото това с разните им 'конвенции' и тиквата набутва постепенно и у нас.
Аз вече не вярвам на това, че чрез писано слово ще се намери Българин. Мъж! 
Затова от скоро се опитвам вече да си изразя мислите и чрез силата на музиката.
Тя била по-въздействаща, особено за вече зомбираните.
Затова, за да съм ясен защо искат да унищожат от световното правителство цялата бяла раса по-принцип, ще ползвам отново силата на музиката.
На времето съставът, който използваха същите янки при падането на Берлинската стена, за по-младите информирам, че се казваше 'Пинк Флойд'.  
Една от другите му (освен 'друга тухла в стената') песни на състава се казва 'Пари'.
Ето част от текста и:
Пари
Това е престъпление
Споделям го безпристрастно
Не вземай парче от моя пай
Пари
Така те казват
Корена на всяко зло са.
Е, погледнете ги вече на възраст как Пинк Флойд изпълняват въпросната песен.
погледнете я докато не са я резнали да речем заради копилефт.
Защото аз само докато пишех този текст си я пусках поне три пъти, за да подбера образи. 
Нооо....
когато написах после в нов джам просто само youtube.com ми излезе екран с всичко което съм гледал и слушал в последно време но БЕЗ Пинк Флойд  и 'Пари'. Вече съм ви казвал, че гоголя точно в тубите си тества и прилага вече изкуствения си интелект, който  е отскоро факт, разработен от Курцвейл, за когото мисля че пак аз пръв писах кой е.
Та изгледайте моля ви цялото изпълнение на Роджър Уотърс и Дейвид Гилмър макар и на стари години. Вижте ИЗЛЪЧВАНЕТО! Вижте Силата! Кармата на бялата раса. Ето снимки от изпълнението.
Както виждате, не ви карам да гледате лицата на руснаците преди атака срещу немците или на немците според хитлеровите кинохроники. Въпреки, че и те излъчват същото: СИЛА! Вижте Назарет на стари години даже. Вижте Пърпъл даже днес. Та тези състави въодушевяваха поколението на бейби бума! Те въздействат!
Ако не искате да гледате войнствени лица, вижте лицето на Джон Ленън с 'Власт дайте на народа' или 'Представи си'  преди да го убият. 
Мисля, че вече разбрахте защо бялата раса е ЦЕЛ, МИШЕНА.
Заедно с нас, Българите, като един от далеч по-старите от англосаксите етноси но също от бялата раса.
Погледнете и у нас надебелелия ни агент Иван на ДС с червендалесто-пиянското му лице и го сравнете с портретите на Ботев или Хаджи Димитър или Филип Тотю. И после очаквайте от агента на ДС  Иван друго освен продажничества и унищожениe?
Мислите ли, че е мода тиквите на ДС да си стрижат и бръснат тиквите? 
Аз мисля, че историята просто пак се повтаря. На времето предателите сред българите, след Априлското въстание, си бръснели тиквите за да ги разпознаели турците и да не ги утрепят, докато предават своите си. Е, днес всички доносници на ДС, назначени за капиталисти и за управници си бръснат пак главите.
Само им вижте мазните физиономии на правителството МУ и 'бизнеса' ИМ и си правете сметка.
Да сте видяли някой от старите рок-музиканти да си е избръснал тиквата? Даже продажникът маричков и той не си я бръсне. 
За да съм още по-ясен за нашите пък, ще ви разкажа истинска история от времето когато бях началник на комуникациите на центъра за масова приватизация към Министерския ни съвет.
Понеже стана ясно, че една колежка в работно време си се свързва да си лафи със сина си, който учеше в САЩ и понеже аз не съм дребнав не и хакнах файеруола, тя ми разду, как там в САЩ някакъв 'българин' станал омразен на останалите български студенти. Оня се писал за гей (Боже прости ми, не педераст а гей). Само и само за да успее. И наистина веднага започнали разните соросоиди да го тикат нагоре. И изобщо на новоизлюпения бегегей не му пукало, че останалите Българи го намразили. 
Е, те такива са ни и днешните ни 'елити'. Без да са гейове стават педерасти. За да паразитират на гърба на народа си.
Повече няма смисъл да се доизяснявам. 
Замислете се сами, ей така като мен, за Духът, за Свободата на духа и за тиквите и излъчването на едните и на другите. За 'грантовете' с които живеят соросоидите, за педерастийството в политиката им и т.н.
Тогава сигурно ще ми повярвате, защо е на прицел бялата раса изобщо! И от кого е на прицел също ще повярвате. Особено, ако за фон си пуснете и Пинк Флойд по линка, който съм приложил.
-----------------------------------------
Нещо в последно време се засилва интересът и към проекта ми 55+ релакс на село. Вдругиден ще е пролетната ни земляческа среща на софиянци, родом от село. Очаквайте статия и в 55+

Публикувана: 19.03.2018 14:09:41 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com