ДС победи. Бог дано някак опази България!

Свърши се! Най-противната част на ДС вече не се притеснява да си показва рогата в ченгесарска България. С огромните банди от ченгесари и още толкова поне банди от 'охранители', България е най-окрадената страна не само в Европа. 
Какви са ни 'граничарите' се видя. 
Някога Граничар да напусне поста си и купища народ да влезе в България без да се знае кой кой е!? Ами следваше незабавен Военен съд! И много години затвор! А не както при тиквата преместване на друга длъжност.
Какви са ни пък ченгесарите се вижда всеки ден. 
Още не са заглъхнали коментарите за ченгесарките от 4-то из медиите. Иначе дайте на гоголя да търси 'полицаи продават наркотици' и сами ще се шашнете колко случая ще излязат. Октомври 2017 двама задържани. Преди това гоголя охотно издава как други пък изнудвали студент да им продава наркотиците и да им търси проститутки. Изобщо полиция ли бе да я опишеш... 
Какви са ни и безбройните охранители? 
Ами страхливци. Те сами няма нищо да видят или да опазят. Виж да краднат - може. Но ако босът им им нареди, току-виж се представили както се представиха и руските охранители. Ако не знаете, там, в Кемерово, при сигнал за пожар охранителите Изключват противопожарните системи. Бъдете сигурни че и нашите 'охранители' са същите страхливци пред собствениците си.
Само за незнаещите да информирам, че докато официална Русия отклонява руснаците с траури както и тиквата у нас, докато платените пропутински блогъри там се опитват да стоварят на Англия, че едва ли не МИ-6 им е запалила Кемерово, един стар кагебеец, когото съм цитирал тук (Булочников) вече обяви, че вероятно става дума за война за преразпределение на собственост между назначените там от КГБ за олигарси. Изглежда, че ненапразно и у нас сериалът за МОЛ-овете прокарваше нишката за ДС и развиваше темата за ритане по кокалчетата на назначените за собственици. И старият честен  кагебеец там, препоръчва на колегите си да хванат собственика на МОЛ-а в Кемерово и да го разпитат, ама както се изразява старият кагебеец да го разпитват до тогава докато си каже и последните 'бизнес'-връзки и проблеми. Също и да се хванели тамошните ченгесари и да разгледали всички видеокамери около МОЛ-а, защото, щом е умишлен палеж, значи все някой е стоял отвън и е гледал и докладвал на поръчителите. Та такива ми ти работи с охранителите и назначените за бизнесмени. Както винаги го отнася народът. Както у нас.
Изобщо, както се знае, нашият и на Русия 'капитализъм' е всъщност даже не рафиниран, а противен гаден диктат на доносниците там на КГБ, а тук на КДС. Затова и там е като у нас. Или у нас е като там. Само дето ние нямаме, както вече съм казвал, армия. Т.е. у нас, за разлика от там, няма никаква спирачка за ченгесарската диктатура.
След като разясних, надявам се, какви са поделенията на ДС-бандитизма у нас (ДС-доносници, назначени за капиталисти,  ДС-висши меверейци, полицайчета-мафиоти и 'охранители' и техният контингент), сега да се върна в началото и да обясня защо вече нищо няма смисъл. В смисъл защо ДС явно вече победи?
Ами в днешния в-к 'Сега' ( от дата 28.03., който уж по едно време беше единствения що-годе по-демократичен вестник) има статия, която информира за някаква българка от бившия в-к 'Литературен форум' (тогавашен говорител на 'перестройката' на убиеца горбачов), че била доносничка на ДС и тя. ('Сефте комендантски', казвахме по мое време).
Та, не е важна статията. Не е важна и доносничката. Важно е, че коментарите, т.е. форумът на 'Сега' е овладян на 100% от платените писачи на ДС. 
Ето бе Каролев! Ето това ти е свободното слово. Цитирам:
'indiec27 Март 2018 15:43 E, и? Този вестник да не е журнал на Онази комисия?'
'Кире 27 Март 2018 15:52 Режимът е бил такъв, нищо лошо. Сега има сътрудници на други служби, но отново конюнктурата е водеща'.
'неамнерви 27 Март 2018 15:59 ...Интересно за кого работят юнаците от Комисията по досиетата и тези които им нареждат кого и кога...'.
И т.н. и т.н. 'коментари' все в защита на доносниците и на ДС.
Ама ни един коментар, който да е против ДС и доносниците и. Нито един! 
Вече явно само подлогите на ДС пишат ли да пишат пак зловонията си. Или пък администраторите на 'форума' трият такива като мен? Защото аз дадох със снимки на екрана си тук факти, как бях цензуриран в същия 'форум' преди време.
Е?
Накъде с тиквите, юнкерите на евроколхоза, които ги гладят по тиквите и вече разпищолилата се дивашки ДС у нас?
Каква законност очаквате от мафия?
Какъв съд? Какви права?
Каква неприкосновеност на частна собственост бе каролев?
Я да ви подсетя как си замина Мишо Бирата, как после беше обявено че е от инфаркт, пък после незнайно защо сегашният ни все още зам. Председател на уж парламента ни си каза, че не искал да свършва като Мишо Бирата. И никой не го запита какво иска да каже относно инфактите у нас. 
Ама да беше само Мишо Бирата?
То не бе Цоцорков с болницата за НАТО, то не бе Гриша Ганчев със сина си, то не бе оня там с мръвките на Бони, то не бе оня от Търново с Горна Оряховица... абе дълъг е вече списъкът с неприкосновената частна собственост и назначените за тази собственост доносници на ДС. Ей там, питайте Банев, докато и него (пу-пу, не му желая лошо) не го е стигнал 'инфаркт' да речем.
Нооо, така е под управлението на ДС.
Пак да почетвъртя, че няма как доносници и полицайчета да са работили със свестни хора. За чий му е на доносник приятел инженер или там физик или о, Боже! математик? Та те са работили и продължават да работят с 'контингента' си! А го отнася целият свестен Български народ.
Измряхме ей! Няма Българи вече! Кога най-накрая ще проумеем, че без лустрация и Народен съд вече си умираме?
Даже и руснаците вече открито пишат колко са унищожените невинно по вина на горбачов и как по времето на продажния им елцин пък са измрели повече отколкото по времето на Сталин. А ние през това време се чудим как да скрием престъпленията и на царската ни жандармерия. Изглежда, че за да могат и днешните жандари безнаказано да палят къщи и да убиват ястребинчета?
------------------------------
ПП
Обновил съм, както обещах, и проектът си 55+ релакс на село
------------------------------
ППП
И агентът на ДС с прозвище 'Академик' е обърнал след мене внимание на случая с 'Литературен форум'. Агентът на ДС академик е нещо като агента на ДС Димитър. И двамата нещо са вече против своите на власт. Но и двамата се правят на умрели лисици кой всъщност управлява България (исках да кажа кой я унищожава).
Та, агентът академик пише днес:
'...Комисията по досиетата, която винаги се позовава на закона, сигурно е свършила рутинна работа. Но зад кадър се чува глас: ДС е тук и командва парада. Това разбира се, не е новина, но ни го напомнят, за да не изправяме глави. ...'
'...Иначе пълното затъмнение относно агент „Буда“ продължава с голям успех. Вече никой не отваря дума за връзките на Бойко Борисов с тайните служби, миналото му на комунист, възродител, телохранител, част от силовия бизнес, мутренските години, краденето на автомобили (има ли такъв епизод в Чехия или Унгария), натрупването на капитал, сигналите за участие в корупционни схеми, наличие на банкови сметки в чужбина и пр.  ...'
'...И като стана дума за „библиотекарите“, все още никой не е дал отговор на въпроса, как така щатните офицери и служители на ДС, тези, които са вербували сътрудници остават 29 години просперират, а жертвите им периодично биват изгаряни публично на „кладата на справедливостта“? Не че не знаем отговора. Дори и да е имало съвестни и патриотично настроени ченгета, то те са били изключение. ...'
'... Доносници сред сътрудниците на ДС със сигурност е имало, но само част от тях бяха извадени „на светло“ и то по конюктурни съображения. Повечето и до днес са в списъците с нещатни сътрудници, за да бъдат укрити и използвани по предназначение. Заедно със своите „водещи офицери“ и партийни секретари. Това е положението. Затова няма да има добри новини за българите от „историческите срещи“ на този или онзи управник.

 

Какви мерзавци само отгледа този преход!...'

И завършва акдемикът май почти както и аз:

'...Свинете наистина изядоха хората.'

Край на цитатите.

Изводите оставям на Вас.


 
Публикувана: 28.03.2018 15:19:22 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com