Защо ДС надига глава?

Мислех да не се занимавам повече с враговете на народа ни на власт у нас. Като нямаме Човеци ще мрем и това е.
Но гледам, че наглостта им вече преминава всякакви граници. 
Не, оставете вярната на тиквата беновска, която прережда обикновените хора в ИСУЛ, че даже и налита да ги бие що я били снимали как прережда.
Тук става дума за тежката артилерия на Държавна Сигурност (ДС), която и до днес унищожава България. Та, незнайно защо, в последно време баш унищожителите на България - доносниците на ДС, назначени за капиталисти, нещо се разшаваха отново. Явно вече не хващат дикиш манипулациите на ДС-атаките, ДС-'патриотите' и ДС-каракачанките.
Очаквайте значи промени. (Естествено, щом е от доносници на ДС - не към добро).
Но това самият баш фанфарон (така Манолов от 'Подкрепа' в ефир преди време нарече т.нар. брат василев на ДС) да зареже екзотичните острови и да започне да ти води сам телевизионно предаване!?
При това точно той, унищожителят на най-модерния ни софийски хладилен завод, да ти пее за национализъм, мисля че е просто перверзия.
Тръгнал точно брат Василев, който странно как достави на Софиянски куп пежота, който откровено някога във в-к 'Сега' даже си призна че е от ДС, да ми дрънка, че България изчезвала? 
Сетила се ДС какви ги натворила? 
Пфу!
Ама да беше само брат василев нямаше да пиша. Виждам, че има нещо. Затова и ви предупреждавам: тази мафия пак ще ви изработи. Както вече 30 години от преврата им до сега.
Няма логика, в един и същи момент да ти тръгва предаване по уж не пеевска на тотото 'медия', на брат василев, в което естествено че се канят само бивши на ДС и паралелно да започне да се появява и кой ли не доносник от ДС, че и да ни поучава.
Наглостта вече прехвърли всякакви граници като тръгна да ми дрънка и ДС-боклукът дачев. Представяте ли си!?
Оня, който си сви нашия завод 'Свилоза' и нашия 'Вапцаров' и ги унищожи на практика, тръгнал и той да дава съвети!?
Икономиката ни била като на бананова република писука изтърсакът назначен за капиталист. 
Тоя, който се беше записал с наши пари да лети в космоса днес се сетил, че 'ставаме зелен пояс'.
Абе, мръснико на ДС! Нали точно заради такива като тебе станахме зелен пояс! Откъде пари за платен полет в космоса, освен от унищожените ни до зелен пояс заводи а?
То бива ДС-наглост бива, ама дай Боже поне и божидар данев да не вземе пак да дава акъл. Или пък банев да не се изкара активен борец. Или пък гришата литексовия репресиран.
Тези, отвратителните алчни некадърници, унищожиха България и сега явно като няма какво да грабят повече, взеха та се разпищяха?
Добре. 
Явно са решили да свалят тиквата. Няма лошо. Тоя хитрец току-виж и сам се пак самосвалил и без 'капиталистите' ни.
Ама после?
Накъде с 'явлените' на ДС и имотите? Гледам един бивш на ДС, когото икономическа полиция чат-пат търсеше даже у нас, вече си прекратява 'дейността'. 
Таа, накъде с хотелите, офисите под наем и 'евро' 'фондовете'?
----------------------------------
ПП
Писал съм тук и се знае, че не съм фен на Андрей Райчев. Но когато и той заяви открито че българската бяла мафия краде повече и от циганите, добре е ДС даже чрез уж 'добрите ченгета' като агент Димитър да речем на ДС да не скача одма в защита на крадците на народа си. Вероятно Райчев няма да дрънка току-така открито, ако няма зад гърба си достатъчно доказателствени факти. Просто агенте Димитър, не е в стила на по-печените от ДС да дрънкат врели-некипели, както и не са чак толкова диви циганите ни, че току-така да бият бялата мафия. 
И вместо куполът на бялата мафия (т.нар. НЛС) да каже поне от кумова срама, че ще проведе собствено разследване... неее, НЛС в атака. Т.нар. лекари от военна оправдани за поредната смърт. Честито! Изписаните прескъпи лекарства за хепатит С били повече от внесените! Ама бялата мафия пааак невинна.
---------------------------------- 
Обнових и проекта си 55+ релакс на село. Там поне става дума за приятни неща.

Публикувана: 13.05.2018 10:28:17 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com