ДС надига глава. Продължение.

Във времето на масирано отвличане на вниманието на българите от дивашкото в последно време поскъпване на всичко у нас чрез разни хималайски далавери, снимки с тиквата тип западни балкани и прочие 'медийни' изцепици, ДС продължава своята кампания.
Писах вече за напъните на агент Димитър и агент Алберт. Писах и за поучаването, което получихме от  назначените за капиталисти унищожители на български заводи като брат василев и красимир дачев.
И докато се чудех каква е целта на занятието и мислех, че искат да ни сменят своето си полицайче тиквата (агент буда с министъра си агент иван и прочие агенти от ДС) и то да си го сменят с друго още по-крадливо полицайче, изведнъж агент Яков на ДС издаде целта на занятието. 
Явно, в момент преди изобщо да се разпадне целият евроколхоз, ДС си е наумила да ни доограби с т.нар. приемане на еврото.
Веднага ще отбележа, че нито вече позабогатялата Чехия иска да приема еврото, нито понапомпилата мускули Полша. А Словакия направо си мечтаела пак за социализъм. В Румъния пък, нашите мълчат, но отново румънците излязоха на улиците и отново има пратен в затвора техен управник от 'прехода' им.
Само нашите кадесари явно вече даже са разработили и схемите как да ни доограбят чрез т.нар. евро.
Изглежда и затова са масираните повишавания на цените днес на всичко у нас.
Да сме готови с Грабежа на ДС, наречен приемане на еврото. Щото нали назначеният за собственик на млякото да речем 'Пършевица' сега като го продава за три! лева литъра а го изкупува за стотинки от селяните утре ще обяви цена от ТРИ евро литъра и пак ще го изкупува за стотинки. Ето това означава приемане на еврото у нас и предхождащото го дивашко поскъпване на всичко.
Затова под достойнството ми е да влизам в спор с който и да е доносник на ДС.
Но няма как да не запитам агент Яков (на времето, след една моя публикация в истинския тогавашен в-к 'Монитор' самият агент Яков изиска мобилния ми телефон и се срещнахме на разговор с него по негово желание, така че би следвало да се считам за личен негов познат) и затова, като негов познат по негово искане, го питам:
Като как и кой ще накара банкстерите ни, обединени под своя си мафия от т.нар. химик хампарцумян да направят 'Понижаване на лихвите за различни кредити и коренно различно отношение към банковите клиенти, отчитайки новия кредитен рейтинг на държавата'? Кой бре агенте яков ще попречи и тогава на лихварската да речем пощенска и тогава да не обира с 'такси' каквито няма даже у Африка, каквито са и 'таксите' днес? Аз твърдя, че даже лихварските 'заложни' къщи на ченгесарите не са чак такива обирджии като хампарцумянките на ДС-асоциацията му. И точно агентът Яков ли не е чувал, че всички големи рейтингови агенции дават кредитен рейтинг в местна и международна валута, та да манипулира с друг кредитен рейтинг? 
С какво бре агенте яков на ДС ще се променят тиквените пре вече корумпирани нападжийки и прочие безбройни и алчни чиновнички от всякакви безбройни инспекторати, че да се стигне до 'Стабилизиране на цени, проследяемост на фрапиращи разлики по доставни и реализирани стойности на вносни хранителни стоки по нива на качество'? Кой ще стабилизира цените като аз самият съм писал до КЗП за безобразията на Била и съм получил толкова тъп отговор, че нямам думи. (Описал съм тук случая). Корумпираните митничари ли от утре ще станат други или лакомите 'импекси' на ДС, които и сега ни обслужват най-щедро от склада на едро? Каква ще е разликата дали била мами с 'акциите' си в лева или евро?
Вижте го по-нататък как ни лъже агентът на ДС яков:
'Пълен преглед на социалната политика с промяна на рамката на социалното осигуряване и връзките по местожителство.
-  Нов метод на отчитане на регистрирани и нерегистрирани безработни'.
Това вече намирисва на повтаряне на триковете на оня там изтърсак, когото ДС ни го натресе - т.нар. цар.
Какво влияние има еврото или лева върху методите на регистрация на безработните бре агенте на ДС? Кой им пречи на безбройните чиновнички на НЗОК и 'социалните' му на тиквата агенции и сега да си преглеждат социалната си политика? Кой му пречи на тиквата и най-паче на ДС-атаката и ДС-каракачаните и сега да си изпълнят поне предизборните си обещания? Еврото ли им пречи или лева?
Айде агенте, ставаш смешен. Вече го чухме оня там крадец на дървесина с 800-те му дни.
Стига ни той като протеже на ДС-соколите. Мислиш ли якове, че вече сме забравили кой ходи да ни довежда и натриса хазартаджията от Испания и разните му 'юпита'?
За мен целта на занятието е вече ясна. Превратаджиите от ДС, както Муравиев и Багрянов на времето, се чудят какъв номер да врътнат на Българите, само и само да не ги застигне Народния съд.
Чрез еврото явно ще се опитат да прехвърлят цялата вина на евроколхоза. А те се надяват да продължат да се записват за полети в космоса с наши пари. И после нахално да обясняват, че сме станали 'зелен пояс'.
Публикувана: 18.05.2018 10:41:18 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com