In memoriam

Почина Божидар Данев. Сивият кардинал на превратаджиите на ДС. Координаторът на назначените за капиталисти доносници на ДС у нас. 
Дали са му помогнали или наистина психиката на човека не търпи мръсотиите? А дали са прави верующите, че има Възмездие за мръсотиите?
Не знам, но почина сравнително не толкова стар. Мир на праха му! Ще ми е любопитно да видя кои ще отидат на погребението му.
Иначе, готова ми беше статията за нещата около Йелоустоун и Хаваите.
Ще я публикувам другата седмица. Там чак такива спешни неща за сега няма. Не че нещата не се случват.
Сега мисля пак да продължа за доносниците на ДС, назначени за капиталисти у нас.
Те вече отвсякъде ни заливат. То 'Евроком', то 'Алфа', то 'СКАТ' на все 'патриоти'. Отврат!
Отвсякъде бивши на ДС.
Мъчат се нещо да ни накарат пааак да им повЕрваме.
След тооолкова обири те пааак искат да ни обират.
За да съм още по-ясен, нека първо да напомня, че схемата у нас първо се експериментираше и после беше приложена в Русия.
В резултат, в Русия имаме същото днес. Някакви назначени за богаташи си ограбват народа. И после се изнасят с децата си да живуркат извън страната, която са ограбили. Прав беше Бжежински, като питаше какъв противник може да е днешна Русия на някого, като елитът и е там - на Запад. Едно време на това са му казвали заложници. Ето само преди дни поредният руски олигарх се изнесе с награбеното.
Там се знаят нещата, защото в Русия излизат повече факти какво се случва. Защото там явно все още има повече гласност отколкото у нас. И може би, защото има повече Мъже отколкото у нас.
Ето например статия на адрес https://www.eg.ru/politics/54
Там си пише: Развал СССР шёл под контролем КГБ
А под това заглавие пак пише: '18 июня 1991 года Ельцин прибывает в США с трехдневным визитом и просит Вашингтон не выдавать никаких кредитов Центру в лице президента СССР Михаила Горбачева. Борис Николаевич хвастливо заявляет представителям принимающей стороны: «До конца года будет переворот». Мол, после него все мне и дадите!". T.e. подкупите не давайте на гърбатия, а давайте на мен след като направя преврата. Вероятно със същата цел и луканов у нас първо изпокри стоките и после незабавно получи 'кредит' от МВФ.
Това са те! Нашият самоназначил се с незаконен преврат 'елит'.
Те не могат един чеп за зеле да измайсторят. Те могат само да грабят.
Покажете ми един назначен за капиталист доносник на ДС, който е създал нещо ново за вече 30 години престъпна власт!
Ама едно нещо, в което сме пробили благодарение на превратаджиите на ДС! Моля! Дайте ми един факт!
Все пак, мисля че е време, както Ленин навремето, да си обявят поне началото борбата с вътрешния враг. 'Врагът с партиен билет'.
Щом има агенти на ДС, които вече явно са недоволни от Грабежа, на който сме подложени, е добре първо въпросните ояли се на наш гръб да се поразграничат един от друг.
Аз няма да забравя, че агент Димитър на ДС (Кеворкян) тръгна с натрисане на чалгата на българите. А днес агент Димитър се прави на борец. Нямам нищо против агенте Димитър. Но първо се разграничи ясно!
Същото ТРЯБВА да бъде в очите казано на 'братът' грабител и унищожител на най-модерния ни софийски завод - на брат  василевия на ДС. Същото ТРЯБВА да се каже в очите и на оня там унищожител красимир дачев и т.н..
Защото, съгласете се, не е все едно дали тиквата скача на фармаДонев или на гришата или на баневия. Докато банев унищожи купища наши заводи, вкл. модерния 'Полимери', то минете по илиенското шосе в София и ще видите, че бившата наша 'Софарма', макар и подарена на Донев, си работи и до днес. Как на Донев не му пречат Запада и изобщо чужденците и Донев успява, а на банев и дачев все нещо и някой (вкл. и народът ни) им пречи? Не става ли дума за проста алчност и некадърност? За да бъда още по ясен ще дам още един пример: Шипингите на скорпионите си работят, нищо че са собственост на бивши от нашият пак СОМАТ. И нищо, че наскоро самият Макрон скочи да унищожава превозите ни в Европа, в полза на техни си фирми, нашите набързо организираха шофьорите си и с 'протестите' спряха придвижването на макронските чисто икономически мераци. Значи може? Ама който го може?
За Божидар Данев вече Бог да му прости! (Аз съм писал, че съм воден на сгледа/оглед при Божидар Данев и затова знам за какво говоря. Даже после този, който ме води при Данев ми каза и причината за неодобрението - бил съм много предпазлив и ми липсвало лустро моля ви се). Но доносниците, назначени за капиталисти да продължават просто ей така? За да има парички за полет в космоса онова недоразумение дачев да речем, да иска агентът яков на ДС да въвежда чак и еврото у нас!?
Много моля, щом не ви стига лапачката и искате още да ни обирате, опитайте да бъдете по-ясни с отговора поне на простичкия въпрос защо го правите и КАК смятате да го правите!?
Ето, руските олигарси бяха пределно ясни.
Става дума за руският все едно в-к капитал: '«Ъ»: попавший под санкции Олег Дерипаска предложил поднять тарифы для населения'. Чат ли сте? Те крадат, а населението, чрез престъпната държава на превратаджиите на КГБ-ДС да им събира още и още за лапкане. 
Вашият агент Яков на ДС също беше ясен. Да сме влизали в еврозоната, от която искат да излизат даже италианците. Само и само да ни дооберат превратаджиите.
Затова да приключа с ясно предложение:
Щом агенти на ДС като Алберт, Димитър и може би още 5-6 не са грабили и не са съгласни с това, което ни натрисат колегите им, да бъдат така добри агент Димитър и агент Алберт да кажат на брат василев поне да си махне мазната физиономия от екран. Ленин, пак да почетвъртя, е бил далеч по краен. Той направо е обявил война на врага с партиен билет, т.е. на своите. Затова и на Ленин са вярвали и повярвали и вярват и до днес. А брат василев искат да заплюят даже по телевизора си. 
Мишоци!
Пфу!
Ако не всички сте еднакви мишоци - сега му е времето да поразчистите наследството на Божидар Данев в БСК. И да се разграничите от 'работодатели' като брат василев.
Публикувана: 29.05.2018 09:41:31 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com