За сега янките като че ли успяват.

Не, няма да стане дума за Сирия или за Севверна Корея.
Аз отдавна съм се присъединил към тези, които се интересуват от положението в Йелоустоун. Може и да изглеждам луд. Нооо, се оказах прав с Гълфстрийма, защото тази пролет нямаше пролет в САЩ. Оказах се прав и за пръскането отгоре ни със самолети. Самият бивш директор на ЦРУ Бренан го призна, че го правят.
Но нещата със супервулкана Йелоустон са сериозни и това е вече необорим факт. Сега става дума за това дали са измишльотини разните снимки с превозвачи на ядрени бойни глави на янките по пътя за към Йелоустоун.
Изглежда, че не са. Факт е показанието поне на един от публичните датчици в Йелоустоун, че там работеше бургия (сонда). Като се върже с транспортировката на ядрена (поне една е заснета) бойна глава от база на военните за към Йелоустоун, нещата стават ясни. Защото имаше и прокраднали се сведения, че янките планират да взривят малка бомба или да пуснат вода в калдерата (кратера) на вулкана, чудейки се как да предотвратят най-лошото за САЩ (а и за Земята).
Сега да навържем фактите от последно време.
Имаше вече две цунамита, за които по теорията на конспирацията се говореше, че са предизвикани умишлено от янките. (Това срещу Фукушима и това в Малдивите). Значи, изкуствени или не, натрупаните реални данни са изследвани и  анализирани отдавна вече. И се знае какво може и до къде чрез цунами, поне статистически.
Ама явно Йелоустоун 'дава зор'. И янките тръгнаха на допълнителни по-рисковани 'опити' преди да си самовзривят държавата.
Те пак си гръмнаха своя територия, ама кой му пука за някакви там хавайци. Там вулканите даваха блестяща възможност да се изследва какво става, ако се догръмне вече появила се пукнатина.
Мисля че точно това и направиха. Доразцепиха един от вулканите, който иначе май си беше не чак тооолкова активен.
И започнаха да изследват какво става.
Засега голям взрив не последва. Втората добра новина е, че и от изливането пряко на гореща лава в океана засега цунами не тръгна. Е, някакви хавайци там ще мрат от киселинни дъждове, защото сярата в океана наред с лавата прави директно сярна киселина, но на кой му пука, пак да повторя, за някакъв беден па макар и щат на САЩ регион.
Ако Хаваите са били експериментална площадка относно как да се решава въпросът с Йелоустоун, пак подчертавам, янките успяват. Засега. Даже и нахалстват, според мен, защото вчера (04.06) е имало земетресение с 5.8 по Рихтер в района на вулкана, сиреч нов взрив.
Всичко пасва на другата ми хипотеза защо всичкото това се прави. Аз вече писах за 'кръвопусканията' на земна магма чрез вулканите в Япония и Италия.
И ако става дума не за проба какво и до къде може чрез взрив в една земна цепнатина, а става дума за 'кръвопускане', т.е. изпразване на земна енергия къде и да е само не в САЩ, тогава положението е пак лошо.
А в последно време се появяват информации, които ме карат да мисля, че има живот точно тази хипотеза. Т.е. янките вече знаят как могат да подтикнат един вулкан да се активира. Защо ли започвам да си мисля, че им е малко резултата засега и продължават?
Че ще довзривят съвсем Килауеа? 
Ами замислете се: Разстоянието от САЩ до Килауеа не е чак такова голямо, че да няма място хипотезата, че ако се поразтече повече лава в Хаваите, ще спадне налягането там долу и няма да гръмне Йелоустоун. Ето затова може и да се полакомят учените или да се поддадат на натиска на политиците (както навремето в Лос Аламос) и да довзривят вече поразвилнения се вулкан.
Но лавата вече стигна океана. А ако тръгне още по-голямо количество очаквайте наистина цунами.
Защото ако от уж управляемия засега взрив вземе и се сцепи целия остров и вземат 5 000 кубически метра лава и камъни да се сгромолясат в океана, към Калифорния ще тръгне поне 30 метра висока вълна цунами. Не знам дали сте гледали филма на Холивуд 'Сан Андреас', но там добре е представено какво значи 30-метрова вълна помитаща Ел Ей и Сан Франциско. Изглежда, че мисълта за цунамито не е само в моята глава, защото в Аризона вече се готвят да приемат към 400 000 бежанци от Калифорния.
Според зам.-директора на FEMA (министерството на вътрешните работи на САЩ), Уенди Смит-Рив, тридневните учения в Аризона недалеч от Феникс миналата седмица по развръщане на палатъчни лагери и прием на бежанци е с цел отработване на съвместните действия на разните администрации. Но Елза Рамон от CBSLA е по ясна и тя точно говори че става дума за прием на 400 000 (10% от населението на Калифорния) бежанци.
Който не ми вярва даже има и видео по факта за приема на бежанците. И даже вече има и жители на Аризона които се организирват против приема на калифорнийци, защото ония там от холивуд с техните педеруги, щели да им развалят морала. Но това е друг въпрос, за който пак само аз писах у нас.
Сега как да се доориентирате и без мен?
Ами аз ненапразно написах, че 400 000 са само 10% от населението на Калифорния. Ако чуете или видите информация, че скоро FEMA прави учения или някакви лагери да речем в Орегон или Невада или даже в Юта (съседни на Калифорния щати) - бъдете сигурни, че янките ще довзривят Хаваите.
Ето и още мисли за допълване на пъзела:
Освен да следите какво прави FEMA, обръщайте внимание и на действията на унищожителите на света.
А тия дни Ротшилдите финансираха  Pierpaolo Lazzarini по проекта му Wayaland. Проектът е за плаващ град в океана, който се захранва от слънчева енергия. Къде ще е градът е тайна. Мистичното е не, че градът ще е от сгради във формата на пирамиди. Въпросът е дали градът ще може да се движи сам или само ще дрейфува.
Пак тия дни в Петербург се проведе руският ежегоден икономически форум. Той вече не е просто приумица на Путин за възслава на Русия. Там бяха и Макрон и Абе и шефката на МВФ и т.н. тежка артилерия.
И на откриването Путин недвусмислено каза: "Однако сегодня мы наблюдаем даже не эрозию, я говорю это с сожалением, а фактически подрыв основ мировой экономики".
Защо ли Путин не каза думата криза а думата взрив?
И какви ли са тези фактори, за които говори Путин?
'Такое стечение факторов способно привести к системному кризису, с которым мир ещё не сталкивался или давно уже не сталкивался'.
Аз прочетох цялата му реч и в контекста и не видях да става дума за някакви по същество конкретни икономически кризи или фактори. Нищо, че Путин започна тихомълком да подготвя Русия освен в юани с Китай да си търгува и в евро с евроколхоза. Т.е. без долари. Светът и преди Първата да речем Световна война не се е разбирал и преди Втората. Но никой не е говорил за системна криза. Поне тогава де.
Швеция вече честно започна да подготвя гражданите си за Голяма криза. Така че и вие сте предупредени.
На янките не само за Турция, Гърция или за кюрдите не им пука. На янките не им пука за никого, даже и за собствения им народ. Зевзеците казват, че на летището в Тел Авив имало надпис: 'не се прави на умен - тук всички са евреи'. Перифразирано за янките това звучи като 'не чакай от нас нищо освен мръсотии, тук вече всички са мръсници'. Дано да ме чуе и тиквата най-накрая.
Публикувана: 05.06.2018 21:28:25 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com