В подкрепа на

Чета, че след като Веселина Томова публикува купища данни за бандитската гробаджийска Варна, пак са я погнали, но вече от НАП и вече и като частно лице.
Аз, като член на ръководството на НААФ, редовно там, в сайта на НААФ,  съм публикувал отворените писма на уважавания от мен Игнат Раденков до какви ли не вече институции. 
И той реве, вече погнат и от банкстерите.
Обръщам внимание тук на поредното отворено писмо на г-н Раденков сега вече до Бойко Борисов, защото в това писмо вече просто реве за България. 
Човекът е на възраст и явно скоро още един Голям Българин ще си замине, както в момента си заминава и Николай Колев - Босия.
Пиша и в негова подкрепа, нооо... нали сме си 'не сме народ а мърша'...
Все пак, искам да обърна внимание на два факта от откритото писмо на г-н Раденков, защото кореспондират с факти, които и аз съм описвал и описвам.
И така, аз например няколко пъти пиша за Кольо Парамов, като агент на ДС. И отдавна редовно пиша, че ДС продължава да е в основата на унищожението на България. Независимо дали агент Яков (Парамов), или агент Димитър (Кеворкян) или крадецът на най-модерния софийски завод за хладилници 'Мраз' с прозвища Паскал и Бобев се правят в последно време на мислещи за България.
Та в плачът на Раденков искам да обърна внимание пак на агентите на ДС.
Изработили го Раденков ченгесарите с финансовите къщи. А му трябвали пари да довърши строителен обект. Отишъл Раденков при агент Яков на ДС да търси помощ. (Пак да почетвъртя агент Яков на ДС е от тия агенти на ДС, за които говоря, че продължават да ни манипулират за да им вЕрваме). Агент Яков направо свързал Раденков със самия капо ди тути капи - противният ми хампарцумян с нашата естествено бивша наша външнотърговска банка. Те така правят от ДС. Винаги ще те 'свържат' и никога от доносник на ДС няма да чуеш не. Ноо, в резултат, естествено, че пак банкстерите не дали кредит на Раденков, въпреки че човекът отговарял на всички условия за кредит поне според бившия висш банков чиновник и агент на ДС Яков. Т.е. който днес не е с бандитите - си им е враг и бандитите си го затриват, както правят с цяла България. (Аз съм описал тук как олигархът Дерипаска описва ясно как се унищожават противници на днешните бандити).
Но г-н Раденков все още смята, че има някакъв ред у нас и затова направо се обръща към Борисов с: 'Не се ли страхувате г-н Борисов, че оставяйки на заден план човешкия фактор, довеждайки народа ни до просешка тояга, сте на път да се сдобиете с прозвището на „българоубиец” и всичко това става на фона на убийствената по размери корупция и присвояването на десетки милиарди левове, които можем да докажем по всяко време!'
Ето затова си струва пак да подкрепя Раденков! Добра идея! Българоубиец! 
БЪЛГАРОУБИЕЦ!!!
И за да не излезе, че само с Босия, или само с Томова, или само с Боец, или само с Раденков все и само частни случаи, ето още факти  и от мен как те убиват България:
Преди края на март т.г. аз писах жалба до КЗП против монополиста 'Софийска вода', в която жалба описвах как водомерът ми сочи консумация на вода от около 3 куб. метра (само с жена ми сме в домакинството) и как заради някакъв общ водомер някъде в къщата ми надписват още по 5-6 кубика, въпреки, че в къщата освен нас има само два офиса на фирми. Когато на телефонът за жалби се жалвах на 'Софийска вода' ми обясниха, че вероятно имало теч някъде и че трябвало аз да плащам за проверка на техния от тях си поставен и нямащ нищо общо с моя договор със 'Софийска вода' водомер и то да платя цели 80 лева!
В жалбата си до КЗП питах кой и как разрешава на монополистите да си слагат някъде някакви си уж водомери и по какви правила разпределят тяхното уж 'показание' на останалите в къщата две фирми и едно семейство пак да повторя. Питах и КЗП като как може да съществува 'теч' от 6 куб.м. вода и този теч да е незабележим, след като 6 куб. м. вода са си един семеен басейн и такъв 'теч' би трябвало отдавна да е съборил къщата на три етажа. 
До ден днешен НИКАКЪВ отговор от КЗП!
В един момент миналата седмица получавам мейл от някакъв прескъпоплатен чиновник на КЕВР, който вижте какви ми ги пише наглецът:
- Не съм бил подписал жалбата си.
- Не съм бил подал жалбата си чрез съответния ВиК оператор 
и затова жалбата ми нямало да бъде разгледана. 
Е, като как жалбата ми до КЗП беше подписана и приета, за което имам входящ номер, а изведнъж за бандите на 'колегата' Иванов жалбата ми не е подписана?
И питам аз уж българската КЕВР, те само подадени през чужди монополисти жалби на българи ли разглеждат?
Като как Робин Худ да се жалва от бандите на нотингамския шериф? На самия нотингамски шериф ли?
Ето това е положението при управлението на гробаджийската власт и затова подкрепям г-н Раденков за прозвището Българоубиец.
Защото се оказва, че за обикновения човек в България няма не Закон. Няма Ред! Няма никакви права! Няма на кого и да се жалваш!
Когато написах във форума на в-к 'Сега', че на жалба до КЗП от преди три месеца нямам отговор в законоустановен срок, някакъв платен соросоид ми скочи, че това можело да се реши само в съда. Да съм наемел адвокат и да съм ги съдел. Добре, аз да наема адвокат, а те да си получават заплатите и да ползват платени пак от нас юристконсулти, 'прокурори', че и безбройни нападжийки даже за да доунищожават де що е останал Българин?
Какво е това? 
Ако това е геноцид над българите, тогава защо управляващият Геноцида да не е Българоубиец?

Публикувана: 26.06.2018 14:06:24 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com