За разликата между Партия и 'литературен клуб'

Ще започна с един дължим отговор.
Преди време вече получих мейл от мой читател със следното съдържание:
'С интерес чета Вашите публикации повече от година. Известно разочарование полъхна от последните Ви писания за все-още съществуващото доверие към институциите в онгъла с име България. На фона на острия и проницателен поглед, който имате към света и събитията, които се случват в него, забелязвам, че с твърде добронамерени очи гледате на разбойническата и обирджийска машина наречена държавна администрация. Може би греша. Наивността винаги се заплаща скъпо (зная го от личен опит). Нещата с потъващият кораб Титаник-България са в заключителна фаза. Спасителни лодки няма..... Останете със здраве.'.
Няма да коментирам засега читателя си.
Само ще коментирам как се развиха събитията около хора, които уважавам.
И така Николай Колев - Босия обяви гладна стачка. Чест и почитания към Николай Колев, но следва веднага да кажа, че саможертвата му е индивидуален подход към едно нещо. Какво е нещото? Ами да бъдел съден един само от престъпниците.
Томова (Веселина Томова, една от малкото все още Българки), в сайта си скача даже повече и от мен. Не че аз пръв не написах, че тази власт извършва ГЕНОЦИД над истинските българи. Но все пак Томова сложи в сайта си начално заглавие 'Геноцид'. Чест и почитания! Неведнъж вече съм и ги поднасял и към нея.
Нооо... два дни по-късно чета в сайта на Томова, че одма към Босия са се закачили някакви си. Иии???
Ами решили да правят моля ви се 'литературен клуб БОСИТЕ'. Че или са боси или са и те от КОТИЛОТО е вече очевадно. Защото ако си си наистина заложил живота, а не като лекетата на ДС от типа на оня там Марков (съдията а не полковника, който уж също гладува преди време) с дантелките, би следвало да знаеш, че власт се взема не чрез литературни клубове, а чрез партия.
Апропо, при цялото ми уважение към Босия, мен ме притеснява основното му искане - програмен кабинет.
И какво? Утре имаме кабинет тип даже Ренета Инджова. И какво? 
Нииищооо!!!
Бандите от доносници на ДС ще продължат, след като изпоунищожиха и изпопродадоха заводите ни и изнесоха всичко в Турция, сега ще продължат да продават и земята ни на турците. Което и правят.
А Партията е друго. За Партията се яде бой, убиват даже, но после има и Народен съд!
Защото Партията първо има ПРОГРАМА!
Където да пише ясно, че ако тази да речем ТРЗ партия (имах такава идея тук отдавна, но така и един от читателите ми не се нави да и сподели идеите), та ако ТРЗ утре спечели доверието на Българите, според Програмата си първо ще проведе референдум за съдене на виновниците за Разрухата, после ще проведе референдум за връщане на смъртното наказание и после ще проведе референдум за Народен съд за съдене на ВСИЧКИ виновници за това че от 9 милиона след преврата на ДС през 1989г. днес сме само 6 милиона.
Да, ама не им стиска!
Тук са останали само или хрантутници ченгесари, въртящи далавери с циганите, или високоплатени чиновнички на тиквата под формата на нападжийки, инспекторки на адашката и прочие послушни кучета на верига. Е, останалото са страхливи пенсионери и наистина вече полудяли от терора на Българоубиеца българки (ако не ми вярвате - разходете се по трамваите в отсечката 'Лъвов мост' - 'Халите' и ще ги забележите). Друго у нас няма! (Безбройните т.нар. охранители ги броя към страхливите пенсионери).
Едно време БРСДП на дядо Благоев е правила Транспортни стачки, овладявала е комуни, пребивали са ги из полициите, без изобщо някой да се е надявал, че утре 'и ние ще крадем'.
Днес с кого?
С литературните клубове ли?
Аз съм ходил из провинцията лично да правя партийни организации малко след Преврата на ДС. И помня как в Ловеч уж случайно едва не ме помете, ама явно само с цел сплашване беше, някаква явно на ДанСърите кола. А ла гер ком а ла гер. Ама с кого?
Затова по-кротко.
Както казва Българоубиецът - такъв му е мат'ряла.
Ако ме питате 'Какво да се прави' - нямам отговор. Май е най-добре пак да дойдат тук турците.
И без това Ердоган май вече ще реши проблема с възстановяването на смъртното наказание.
И без това той си знае, че т.нар. бг-турци не са с него, защото са си с ДС.
Т.е. ще търси нови хора за наместници тук.
Щото какви са американците, вече сърбаме горчива попара цели 30 години и им видяхме и тецовете и царевиците. Какви са руснаците под Путин? Ами същите ако не и по алчни олигарси. И там морят народа си както и татари не са го моряли.
Докато Ердоган е единственият когото наистина го крепят в Турция селяните и т.нар. дребен и среден бизнес.
Знаете ли, че когато България пада под турско робство, всъщност процъфтява за цял поне век!
Защото първо се оттървава от алчните си боляри както е случаят днес.
Второ, турците и тогава са имали по-сериозни намерения и цял век търчат да се бият за Виена, без да закачат българите, защото видите ли в османската армия нямало място за неверници.
И трето, турците сами не са никакви турци, защото са едно малко племе, а са допускали до върховете си спокойно  да се издигат и кадърните 'неверници'.
Иначе как ще се стигне чак до там, че 'бащата' на турците (Ататюрк) да е обикновено дьонме от български произход.
С две думи, аз днес не виждам дядо Иван на хоризонта, а само Ердоган I.
Затова и пак призовавам: зарежете литературните клубове! Когато чуя, че някой е решил да създава истинска, а не с парите на Ананиева КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, аз съм налице!
До тогава, за да съм полезен, ТЕОРИЯ НА ОЦЕЛЯВАНЕТО.
Някои си мислят че е празнодумство това за Йелоустоун, Хаваите и т.н., което пиша.
Добре.
Ето сега малко от т.нар. инфографики.
Огледайте ги сами.
Вижте какво всъщност значи мантиен факел (plume) и как мантията на земята само пробива на определени места. Вижте и натиска на океана върху нея. А сега се вгледайте внимателно на сивата картинка с 3D-модела. Мисля, че ясно се вижда мантийния хребет покрай крайбрежието на Мексиканския залив. (Който стига и до Хаваите) И точно там от Бритиш петролеум (БП) с дълбок сондаж под водата всъщност удариха този хребет и 'пробиха' земната кора. Учените тогава писаха, че от дъното е започнало изригване на нефт, пясък и гореща вода. После цял месец там от БП изсипваха тонове бетон за да се опитват да запушат все по-разширяващия се отвор. Да, ама на мястото на изригналия петрол нахлуваше студена океанска вода. Която вътре от температурата се изпаряваше мигновено създавайки огромни налягания и нагоре, но и на магмата навътре. Т.е. и към Йелоустоун. Сега схванахте ли защо нито аз нито учените, предвиждащи нов вулкан сме луди? Тогава аз писах само за ефекта на взрива на БП върху Гълфстрийма и ето че днес нямаме лято у нас, а в Сибир имат небивали горещини. Но тогава никой не се досети и за ефекта от взрива и върху магмата. После е ясно, че вече учените са се досетили като за чий започнаха лудо да изригват гейзерите в Йелоустоун.
Е? 
Няма ли логика не само от мен а и от янките да се повзриви някъде, за да не гръмне Йелоустоун? Загледайте се сами и сами се замислете ако под вас си очаквате вулкан дали няма да правите същото което ТЕ направиха първо с Япония а сега и с Хаваите. 
Затова те това и правят. В случая се мъчат да оцелеят. Оня ден в морето покрай Хаваите пак 'нещо' избухна и от изригващата гореща вода пострадаха над 20 души и бе обърната голяма лодка. Има и още по-лоша новина. Покрай повишеното налягане на магмата отдолу, между земното ядро и земната повърхност започна забележимо разминаване в скоростите, защото Земята си се и върти. В резултат учените отчетоха рязка промяна и на земното магнитно поле. И край Хаваите и на север. Т.е. възможно е и преместване на земния магнитен полюс. Което също се е случвало често на Земята. И например около 1600 година е довело до малък ледников период в Европа.
Затова сега въпросът е доколко са им печени моделите и учените които предлагат разни превантивни стъпки.
Защото това са мнооого опасни за цялото човечество операции.
Апропо, незнайно защо, но в последно време Те понамалиха пръсканията чрез самолети от въздуха. И това е очевадно ако се загледате над главите си. Според теория на Конспирацията защото вече идвал Съдния ден. Според мен защото Тръмп като бизнесмен им е орязал парите за простотии.
Янките вече открито признаха, че вече мислят само за себе си. И иде нов дележ на света. В Хелзинки го започнаха.
А ние сме с тиквите си начело.
Горко ни.
Защото зачистването на териториите на Аспаруха продължава с пълна сила. Днес уж намерил тиквата чума по животните и хоооп избиване на всичко българско с цел да ни натикат ГМО-то на билгейтс и монсанто-байер.
Утре и концлагери ще ни стъкнат под целувките на пияния евроколхоз.
Бъдете сигурни.
Целта на занятието съм я дефинирал вече неведнъж - празно място за янките когато там всичко гръмне.
Жалкото е че даже една Южна Африка отказа кирливите американски милиарди долари за да приеме американски бежанци след Взрива. Е, стъкнаха им гадините вече война на черните срещу белите там с цел да ги очистят принудително, но фактът си е факт. Отказаха бурите на янките и предвидливо вече пратиха делегация в Ставрополския край да искат на руснаците земя ако се изселят от Южна Африка.  Една само Аржентина се нави да приема американски бежанци засега. И затова я засипаха с траншове и на МВФ и одма започна строеж на уж вредните АЕЦ.
А у нас без пари всичко. Разбирай срещу подкупи у джебчето на оня дето уж остров уж къща тук и там в чужбина имал. Дребна нация сме както се вижда, ако изобщо това е нация.
Янките тестваха ядреното си гориво в Украйна. Купища аварии се получиха от това там и се отказаха. Сега нещо мнооого напират да тестват и в Козлодуй. Явно не за да гръмнат и България. Целта им е на изчистените от българи български територии да си заживеят комфортно у купищата празни у нас 'хотели' на ДС с гарантирана все пак не от руснаците енергия.
Дано да съм ясен какви ги върши Българоубиеца и каква е връзката на всичко с Йелоустоун.
Както и да съм ясен за чий е по-добре преди янките тук да дойде Ердоган. Не, в никакъв случай ДпС на ДС! Това го изстрадваме вече 30 години! 
Публикувана: 19.07.2018 10:44:20 в рубриката Новините днес

Коментари:

Коментирал - Flashman

21.07.2018 21:46

В момента това се случва в парка Йелоустоун....
https://www.facebook.com/stfnews/videos/1886818484728586/UzpfSTE0OTM4NzA5NDA6MTYxNzMwNTk0MTcyNTczMA/

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com