Май скоро свинщини ще гледаме само в Народното ни събрание?

Още не завършила сагата с циганиите около козите на вече убитата от държавата си баба Дора и започнаха циганиите кой 'патриот' колко да прибере от телената мрежа, която да ни опазвала от чума по свинете.
И чума по свинете не съм чул да има някъде официално регистрирана в Северна България, но сега, в началото на август, като си бях на село научих, че вече им описвали свинете 'и ако се наложело да ги убият - да им ги заплатят'.
Сигурно пак циганите ще станат одма ветерирани.
Сигурно от 'Лидъл' вече потриват ръце как ще успеят да накарат българина да не яде свинско, а да им яде 'младо' телешко тип 'Холщайн', разбирай ГМО на наскоро осъдената даже в САЩ Монсанто-Байер.
Но руснаците са разузнали и твърдят, че не става дума просто печалбарство, а за нещо мнооого по-дебело.
В статията на адрес
https://ru.sputniknewslv.com/columnists/20180809/9061335/biologicheskaja-vojna-opyty-virus.html
се твърди, че новият устойчив на по-студено вирус на африканска чума по свинете е разработен в новите лаборатории на Пентагона в страните от Източна Европа.
Само ще напомня, че тихомълком биолаборатории за вируси на Пентагона има в Грузия и в Украйна.
От статията научаваме, че цитирам:
'През юни са диагностицирали африканска чума (АЧ) в Латвия. 165 животни избити. Впоследствие само на една свинеферма в Акмянския район вече в Литва са били избити около 20 000 свине. Днес на литовските фермери съвсем конкретно им предлагали ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ СВИНЕВЪДСТВО!' Представяте ли си колко нагло в държавата с изпратена от САЩ президентка решават въпроса с бъдещия глад? Е, естествено, че и министерството на земеделието на Литва като нашето, обещавало да заплати избитите свине. Да, ще дадат някакви хартийки на някого и чакащите с потекли лиги разни били, лидъли, кауфланди и местни търгаши одма ще вдигнат на всичко цените и ще оберат набързо напечатаните хартийки. И после?
ГМО тип 'Холщайн'.
Но да допълня картинката с още данни от статията:
В Естония до тук са убити 198 глигана.
Избухвания на африканска чума по свинете изведнъж и почти едновременно се откриват от Грузия през Украйна, Молдавия, Полша и страните от Прибалтика.
А да сте чували за операция 'Анаконда'? Така е наречена операцията на Пентагона по тихичкото обхващане от всякъде на Русия с цел по-лесното и удушаване. Е, за сега Русия си стои. Но го отнасяме ние - верните подлоги на янките.
Ако приемем за вярна хипотезата на руснаците, че янките пускат вирусите по животните, на мен ми става ясно защо всичко се случи в Странджа, а не в далеч по-близката до Украйна и Грузия да речем Силистра където имаме възможност диви животни да дойдат чак от Украйна. 
Ами сетете се, че напоследък Ердоган все по-твърдо се опъва на янките. И може би целта в Странджа да е била и цел по Турция?
С тези наши продажни лекета на власт, защо да не са ни подложили и срещу Турция? Оня ден над София пак прелетя огромен транспортен военен самолет на янките. Какво пак домъкнаха у нас?
Някой пак ще запита ама какво да правим.
За да е ясно какво трябва да се прави ще опиша скорошен случай от Китай.
Официалното съобщение гласи: 'В Китай е заведено наказателно дело срещу администрацията на 4-милионния град Тайюан в провинция Шанси, заради плановете на тази администрация да проведяла пазарна реформа в градския транспорт на града'.
Какво на практика се е случило ще преразкажа накратко.
Някакви самозабравили се чиновници тип фандъковата ГРОБаджийка, решили да отменят безплатните карти за градския транспорт на пенсионерите и да съкратят някои неизгодни, според тях маршрути.
Гражданите не били съгласни и написали жалба до Пекин. 
Само след два дни цялата градска администрация на Тайюан е била отцепена от специална полиция и всички чиновници изпоарестувани до един.
Съгласно китайското законодателство тези от чиновниците, готвили 'реформата' попаднали под понятието 'враг на народа' и ги очакват дълги години каторжен труд по лагерите на Китай.
Тези, които са знаели за готвената 'реформа' и не са я предотвратили пък могат да получат присъди за пожизнено незаемане на държавна работа.
Четете внимателно ГРОБаджии на народа си:
'Безплатното пътуване в транспорта е неотменимо право на възрастните граждани на Китай. Всяка страна (явно без България - допълнението е мое) уважава своите възрастни и ние няма да позволим на властите на нито една провинция или град да опозоряват Китай! Чиновниците са слуги на народа, на които е делегирано великото право да защитават народните интереси. Нито един чиновник не може да върви срещу народа!'. Това е заявлението на правителството на Китай по повод случая.
Да усещате мааалко разлика между правителството на Китай и това на тиквата?
Който не ми вярва ето адресът на статията.
https://publizist.ru/blogs/108265/26437/-
Там има и снимка и как в Китай публично разстрелват чиновници за далеч по-малки от тези на тиквешките чиновници грехове. Защото не съм чул до сега в Китай чак банка да бъде окрадена както у нас няма виновни за КТБ. 
--------------------------------
ПП
утре ще кача и нов мой материал в проекта си 55+ релакс на село

Публикувана: 14.08.2018 10:58:00 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com