В епохата на чиновническо-доносническата диктатура

Доносниците на ДС продължават да унищожават България с най-долните си вече ченегесарски креатури. Вече даже не и с креатури на Политбюро като да речем дебеланката на Тиквата. Вече директно агент Буда заедно с агент Иван и т.н. директно унищожават всичко по териториите на Аспаруха.
За целта Тиквата назначава ли да назначава полицайчета и чиновнички.
Резултатът е просто плачевен.
Тотална простотия по земите на Аспаруха.
Ето, всички ни занимават с поредния ден на траур.
Аз отдавна написах, че в условията на такова управление, трагедиите, водещи до национални траури само ще се увеличават.
Такиива простотии няма как да не раждат трагедии и да не водят до жертви.
Ето случай от август с мен.
Аз писах как обичам да пътувам с влак.
Да, ама не, както казваше един надупен и на Запад и на Изток.
Отивам аз на гара Бяла (Русенската Бяла) иии... Тиквата спрял поредния влак!
Да! Тиквата отишъл в гара Бяла и открил едно параклисче. Кой знае колко милиона са преточили за ГРОБаджийската власт по този повод. И, пътьом Тиквата спрял единствения дневен влак на беленчени.
Ако искате вярвайте, но днес, под управлението на 30-годишното доносническо на ДС иго, вече от Русе за София има само два влака! Един рано сутрин и един късно вечер.
Евала Московски на Тиквата! Успяхте да докарате влаковете в Русчушкия вилает на Митхад паша до броя им по негово време! Под турското иго както под тиквешкото.
Отвратителна власт!
Ето, пилят там за Своге? Пак виновен шофьорът. А никой не се запита като как от София за Мездра като имаме и двойна ж.п линия и електрифицирана, не увеличават електричките а увеличават автобусите?
А това е основната причина за убийствата по пътищата на България. Просто Тодор Живков не ги е строил тези пътища за такива пропусквателни способности с такива тежки и почти винаги претоварени незаконно тирове.
Знаете ли как се движат претоварени тирове днес? Ами напълно законно. Имаш право уж еднократно да си платиш в общината и да пуснеш претоварен даже ТИР. Т.е. напълно убиец. Който най-малко лятото ще ти изрови асфалта. Ако случайно те спре КАТ или ДАИ те ти анулират разрешителното и трябва да си купиш ново. Но я те спрат я - не. И затова по пътищата ни напълно законно се пускат не просто убийци. А законни убийци. Питайте си крадливите дупетати дали не е такъв 'законът' им.
Опитайте се да изпреварите колона от три-четири тира. А те карат бавно в опасните участъци защото си знаят, че са претоварени.
Няма как да не стигнете до опасна ситуация.
И не е виновен нито нещастният тираджия нито нервният шофьор у опела си втора употреба от насрещното движение. Виновна е унищожителната политика на доносиците на ДС, дошли с незаконен преврат в миналия век у нас. С едничката цел да унищожат България. Да я разпродадат за себе си и да избягат по разни острови. Това са те.
Как пък не се намери една продажна твар с къса поличка и микрофон да запита 'ами защо унищожихте товарните превози на БДЖ'?
Ноо това е положението кога 'не сме народ а мърша' и когато т.нар. ни интелигенция е на хранилката на ДС (Антон Дончев и кресльовците на ДС като оня дето открадна нашият завод 'Мраз' и го унищожи визирам). 
Пфу!
Сега с най-голямо съжаление виждам, че ще се окажа прав и за свиневъдството по територията на Аспаруха.
Оказах се прав и за пръсканията. Не знам янките с какво са предизвикали поредният топъл дъжд от изневиделица в смисъл без гръмотевици и вятър, но на село орехите са под удар. Всички селяни са единодушни че след тоя дъжд орехите изведнъж почернели и листата им все едно късна есен започнали да падат. Обърнете внимание: Само на орехите.
После орехът все пак решил да се съпротивлява на янките и гледам че започнал тук-там по върховете да си пуска нови свежи листа все едно е пролет.
Ето така ни унищожават. Бъдете сигурни че са ни пръскали с нещо вредно.
Нооо, пак да почетвъртя: щом с едни доносници на ДС не можахме 30 години да се преборим, значи не ставаме за нищо.

Публикувана: 03.09.2018 20:29:14 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com