6-ти септември! Безбройните чиновници у нас почиват.

На времето Ботев възкликнал: 'какви е момци хранила, хранила, храни и днеска нашата земя хубава!'.
Днес 'момците', които храни нашата земя хубава са или полицайчета или чиновници или митничарчета. Чиновническо-ченгесарска диктатура на ДС. А ни управляват същите отродници, каквито са управлявали от името на султана  и тогавашна половин България.
Ако не знаете, да напомня, че Александър Богориди е управителят на т.нар. Източна Румелия. И нищо, че е правнук на Софроний Врачански, Богориди не знае български език.
Добре че тогава е имало и Българи като Чардафон. Щото и Кръстевич не е бил Българин, щом като е бил османски съдия и после, след Съединението, се е върнал в Турция на турска служба.
Но днес чардата не ражда Чардафон. А в днешния в-к 'Сега' са прекопирали статия на някакъв отродник, който даже не споменава името на Продан Тишков или Чардафон, нито за неговата голямоконарска чета, която е единствения въоръжен отряд влязъл в Пловдив и свалил управителя на Източна Румелия.
Днес само едни страхливци и едни обирджии.
Използвам случая да докажа с още един факт, лично от мен, що за отцепродавци са доносниците на ДС, назначени за капиталисти след преврата им от 1989г.
Тук бях описал за борбата си със 'Софийска вода'. Как се жалвах от високите си сметки за вода до КЗП и как не получих и до ден днешен никакъв отговор от прескъпоплатените ни комисари. А жалбата писах през март т.г. да напомня. Накрая ми писна и последно написах остро писмо до Омбудсмана на Република България.
И представете си, г-жа Манолова, (чест и почитания, че си върши работата) реагира.
И като се юрнаха чиновниците на 'Софийска вода' и взеха че пратиха ама наистина професионалисти. Един възрастен мъж заедно с един по-млад, но явно и двамата бяха все едно елитни разследващи на темата течове и кражби на вода. Дъртият само казваше 'пусни крана' 'спри крана' и 'край' - отсичаше - 'този водомер е читав тук няма и теч'. Катери се по тераси, оглежда и само казва 'я отвори и тук', 'я размести тези дървени плочи'. И какво се оказа?
Аз имам за съсобственик и уж комшия в къщата, един бивш митничар. Който сам навремето, мислейки ме за свой, ми е намеквал как чрез Христо Христов изведнъж е станал богат (с наши пари, естествено).
Както и да е, но отнякъде митничарят след преврата на ДС изведъж стана богаташ и собственик на митическа агенция. (Т.е. продължаващо унищожаване на де що има български производител). 
Но се оказа, че това да имаш много пари без труд им е малко на днешния ни елит. Оказа се, че точно той краде вода. Да! Имам документ от проверката на 'Софийска вода', в която му дават предписание да си сложи водомер за да се спре разделяето на неговата вода и върху мен. Оня там воден Гешев да го нарека откри и нелегален маркуч в гаража на митничаря при колата му и цял офис в мазето, който дава под наем на фирми без да плаща вода.
Това са те.
Бъдете сигурни, че това е и брат василев, който открадна и унищожи нашият завод 'Мраз' и сега ни учи на морал, с цел да ни грабят пак, но вече не чрез РЗС-та, атаки, бараки и т.н. а с някакви нови 'патриоти'. Такъв е и агентът карък на ДС, който пък се води за бос на всички назначени за капиталисти, след като Божидар Данев умря. Агентът карък може и да са му платили и за свалянето на законно избраното правителство на Виденов.
Такъв е и агент Иван на ДС, вече със съвсем пиянска мутра, след като продава националните ни интереси пред бюрманците.
Между-впрочем, в Китай, Председателят Си е забранил на военните си даже и на празник да пийват алкохол.
Но той Китай е май вече единственият добър пример за подражание на Планетата.
Ето, ако не знаете, само за тази година в Китай вече за пети пореден път поевтиняват бензина и дизела за народа си.
Но да беше само това! В момента в Китай физически лица с доход до към 500 долара на месец са освободени ИЗОБЩО от данък общ доход. Но от 1 януари 2019 г. т.е. след 3 месеца само, вече е в сила закон, който гарантира необлагане вече от граница от над 730 долара на месец! А нашата 'социалистическа' партия да напомня, че ни натресе плоския (най-вредния) поголовен данък.  
И накрая само за сведение: Националният празник на Китай е на 1 октомври и винаги се празнува поне по 5 неработни дни а тази година и цели 7 дни заради съвпадане и неделята. 
Прочее честит ден на Съединението! 
Дано чардата все пак роди нов ЧардаФон Велики. Щото с фон минчефф се оказва че си мрем само. Нищо, че даже и на фон Минчефф му накипя от простотиите на ГРОБаджийката на София.

Публикувана: 06.09.2018 11:25:13 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com