След поредните невинни жертви на ГРОБаджийските престъпления

И така нова катастрофа с автобус и нови невинни жертви. Вече и без национален траур. И пак никоя с къса поличка и микрофон не пита престъпния на ГРОБаджийската власт транспортен министър, като за чий унищожи ГРОБ товарните превози на БДЖ? За да сноват купища ТИРове по лошите ни пътища? За чий даже по линията София-Русе, която е електрифицирана и почти цялата и двойна (така строеше навремето Тодор Живков без да краде за себе си), за чий по тази линия вече вървят само два пътнически влака? Един рано сутрин и един късно вечер. За чий? За да си пълнят джобчетата собствениците около ДпС на раздрънкани автобуси и да се гонят един след друг автобусите им само по едни и същи транспортни артерии? Блъскайки ни по пътищата ни с все по-многобройните и все по-претоварени ТИРове?
Аз вече написах статия, в която твърдя, че това е умишлен геноцид над българите и практическо връщане във феодализма на огромна част от провинцията.
Дошъл до подобни изводи за провинцията и сам явно Диян Божидаров, във в-к 'Сега', на 7-ми септември, пусна статия под заглавие 'Под небето от коприна няма обществен транспорт'.  А нали се сещате, че като няма обществен транспорт и да си пил и да си болен - няма как, ако се налага, палиш колата и увеличаваш и ти претоварения трафик.
В статията си г-н Божидаров твърди за района Шабла, че 'През това лято е спрян автобусът Шабла – Тюленово. Така фарът, носът, рибарското селце, скалите, въобще този магичен къс от България става недостъпен с обществен транспорт'.
И обобщава г-н Божидаров по-нататък в статията си, че 'Горните примери са от Североизточна България, но такова е положението в цялата страна'. Т.е. както и аз твърдя - умишлен геноцид над Българите в провинцията.
Защото като няма обществен транспорт нито лекарства ще си купиш, нито можеш навреме отиде до лекар да се прегледаш и изобщо си мреш.
Но аз цитирах г-н Божидаров не защото и той е стигнал до моите изводи.
Шашнах се от т.нар. 'свобода на словото' у нас. Защото форумът на в-к 'Сега' се рекламира като трибуна за сериозни дискусии със свобода на словото. Да, ама не, както казваше един надупен на всяка власт.
Явно някое отровено общество или просто ГРОБаджиите, плащат на писачи да задушават словото по форумите.
Защото под статията на г-н Божидаров някои хора са се опитали да дискутират и да покажат позиция, но платените соросоиди (или гробаджийски слуги, което е почти едно и също) са се нахвърлили по темата ииии... са успели да извъртят нещата. 
Ето на практика как е станало това. 
Някакъв с ник 'Митев_ан' обяснява как е обходил и Италия и Пелопонес и навсякъде обществен транспорт, но назначеният за унищожител на словото платен явно писач му скача одма, че било изсмукан от пръстите проблем, че било фейсбук драма и т.н. Забележете, без нито един факт в подкрепа на думите си защо пък е изсмукан от пръстите проблем.
Когато някаква с ник 'маргаритка2' обяснява, че 'икономически е по-добре тези места да са обезпечени с обществен транспорт', същият платен наглец веднага отговаря пак с безсмислици с цел да отклони от темата, цитирам го: 'давам ти пример, миналата година обиколих луната с тротинетка'. Надявам се виждате ясно триковете на платените мръсници. Но иначе същият платен мръсник, като му се обяснява с факти скача: 'Ся, ако само ш'си чатиме безсмислици, аз съм аут'. Въпреки, че той ръси безсмислиците, а в коментарите на другите не става дума за безсмислици, а за позиции и факти и въпреки, че вместо да е наистина 'аут', продължава да апострофира всеки, докато накрая наистина изчезне желанието на който и да е разумен да споделя каквото и да е. Надявам се е ясно за чий и аз не коментирам вече и във в-к 'Сега'? Защото мен администрацията на три пъти ме е забранявала за сериозните ми коментари, а ето такива като този 'Предводител на...' (това е никът на платения унищожител на словото) не е забранен.
Тогава за чий да им вЕрваме? За чий да си губим времето да пишем? Като всичко е най-обикновен бандитизъм? И щом нямаме сили да поставим въпросите си ребром, тогава за какво само някои да се хвърлят напред и после да пишат горчиво 'и аз съм тръгнал народ да освобождавам' или пък други да си бият главата у стената на зандана и да пишат в тефтерчето си 'Народе????'?
За чий?
Публикувана: 11.09.2018 10:29:41 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com