Нещо се мъти

И така, българите сме много толерантни спрямо управниците си.
Е, когато се самозабравят управниците ни и ние се сещаме за нещо и даваме своя принос в световната история.
Понеже вече е ясно, че доносниците на ДС, назначени за капиталисти у нас, вече са се договорили за предсрочни избори за напролет, аз да напомня какво и как са го правели по света когато им писне от самозабравилия им се 'цезар' и усетят, че идва нова сила. 
И така, вероятно помните, че Нерон запалил Рим за своя си кеф, но набързо после бил утрепан от собствената си ДанС.
Но да речем, че Рим е древността.
Да ви напомня само как са се решавали нещата миналото столетие.
И така, Стамболийски наистина е бил велик и е направил много за България. Страшно много! И то добро, а не злини само както тиквата.
Нооо в един момент взел, че си повярвал както тиквата. Тогава той е вярвал не както тиквата днес, че мръсниците на САЩ са зад него. Повярвал е в неговата си оранжева гвардия. Иии... се самозабравил. Е, не както тиквата се самозабрави днес. Просто малко само спрямо днешните мащаби на тиквата, човекът си повярвал че е силен. Ииии... го убили набързо.
После военните, убили незаконно Стамболийски и 'клали народа си както и турчин не го е клал' се усетили и вече военния преврат на звенарите от 1934г. си е направо пример за подражание и днес.
Да, ама било вече  късно. Гражданската война в България я разпалили те - самозабравилите се крадливи богаташи, забогатели незаконно след далавери с армията около Първата световна война (както и днешните незаконно забогатели след хайдутизацията). 
Така се стигнало и до 1944г.
Но преди това малко примери от другите народи на Европа. Нали уж сме един евроколхоз. 
Например Италия, защото там е все по-интересно, за което май само аз навреме писах за Бепе Грило.
Там, навремето, Мусолини наистина направил много за италианците. Ноо ... дошли и там янките. Иии.. проамериканците, под погледите на демократичните янки знаете ли какво направили с Мусолини?
Ами хванали го и го обесили с главата надолу. Жив да си виси и който откъдето мине да го замерял с камъни докато умре. Е, Европа си е. Култура! Аз не казвам , че тиквата трябва чак с камъни докато си виси надолу с главата. Аз смятам че си е време за Народен Съд!
Аз не казвам, че трябва и чак както Щауфенберг се е опитал да убие Хитлер. Не казвам че и цвък. цвък. трябва днес както навремето Рудолф Хес да бяга в Русия (както вече дянковчето на тиквата вече избяга) и да се опитва да си осигурява от едни грабители (тези на евроколхоза и на янките) подкрепа от други, по-алчни грабители като дерипаска, прохоров и прочие унищожители и на руския народ.
Аз смятам, че е време у нас да си стъкнем нови гимнастически дружества.
И без това застаряваме и трябват малко упражнения.
Защото, днес, ако разчитате на ошишкавелия се агент иван на ДС да ви създаде македонстващи чети - забравете. Но, според мен, е била добра идеята на времето след 9.9.44г. да бъде пуснат някой си Главинчев малко да повършее. Щото и тогава мнооогооо тогавашни дансъри са се били позабравили. 
Таа..., преди предстоящия ни Народния съд. 
Така да се каже, само за доказалите се престъпници спрямо народа си. 
Без излишни усложнения. Кой като Мишо Бирата от инфаркт, кой като да речем оная журналистка от Русе. Ами неизвестен извършител. Любимата теза на днешната ни уж полиция. Преход ли беше да го опишеш! С техните камъни искам да кажа де.
После вече за най-изявените - Задължителен Народен съд!
Защото както каза даже бившият ни Главен Прокурор Филчев за тиквениците - тия си търсят революция. 
Е, няма начин както е тръгнало да не си я намерят. 
Въпросът е ние да сме подготвени за да няма покрай сухото да гори и сурово.
Да си ги знаем поне сиреч.
Относно техниката?
Техниката напредна. Вместо изгоряли от 'партизани' архиви има куп начини да бъдат възстановени да речем ведомости за свръхзаплати и по тях да ги почнем...
А вместо хайдутизираното вече Стрелбише, вече могат, както в Афганистан да речем, да бъдат ползвани строителни кранове. Да речем на площад 'Батенберг'. Уфф май вече е 'Свобода'. Добро име на място за изпълнение на Присъдите на бъдещия Народен съд.
Сега някой ще ми каже, че няма кой?
Абе вие не видяхте ли как само престъпниците на ГРОБ докато обявят, че трябвало да се убиват козите на баба Дора и се намериха купища 'ветеринари' цигани да вършеят?
И сега ще се намерят купища цигани, които умеят да вдигнат някой си на куката на един строителен кран.
На който му е плащано да гласува за когото трябва, за същите пари и ще те вдигне нависоко.
Днешните и без Лавров или направо Путин да ни казват, си ги знаем че са Предатели на интересите Българския народ. А турците ненапразно в периода си на възход са требели предателите. Щото който веднъж е предал, той вече само ще предава.  А предатели у нас са не само ГРОБ, курнелите или ДС-патриотите. Предатели са и назначените за капиталисти доносници на ДС. Такива предатели, че чак на Сашо Дончев му засмърдя. Имам предвид оставката на Дончев от камарилата на доносниците на ДС, назначени за капиталисти, наречена БСК, след като я оглави баш-доносникът на ДС - агента им карък. 
Е, Дончев, като човек на Русия може и да има и други заповеди и затова да е подал оставка от ръководството на котилото на ДС.
Русия вече откривала трети фронт на Балканите.
По този повод време е да се поразучи по-внимателно опита на Стамболов и гимнастическите дружества.
Ние и да дрънкаме на евроколхоза, че ще излезем, както правят Полша и Унгария - няма да ни чуят. 
Но я да речем, да се намери днешен Стамболов и да каже, че е готов и с Ердоган да се съюзи? Знаете ли как ще подскочат одма престъпните пазители на тиквата? И мръсниците от САЩ и от оня там боклук - юнкера на евроколхоза одма ще подскочат. Ама какво лошо Ердоган да поизпрати в затвора си разните хидроинженери и собственици на ТЕЦове за жълти стотинки от у нас? То вече се видя какво ДС свърши за нас - българите: изби ни както и Ердоган не би ни изтребвал. 
Ама дали ще си намерим нов Стамболов днес?
Щото наистина Путин днес е твърдо против България. Според мен той наистина си е повярвал, че тук е възможна нова задунайская губерния. Особено след като гърците му врътнаха поредния си византийски номер.
Ама и янките нещо са се запънали за Балканите. 
Ето вече Русия спретна със Сърбия съвместни военни маневри даже с участието на космическите си сили. В отговор Столтенберг спретна нещо доста по-зловещо.
Пак в Сърбия, мръсниците на НАТО 'тренират', в отговор явно на Русия, отразяване на последиците от ГОЛЯМО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ на Балканите!
Е? Аз отдавна пиша кой вече стана спец по цунамитата в Индонезия, взривяванията на вулкани в Хаваите и земетресенията в Мексико. Казва му се тектонична бомба на средството.
Мислете! Мислете! Изучавайте внимателно и гръцките ходове. Времето тече адски бързо и всичко върви срещу всички нас, ако не вземем вече даже хирургически мерки и да махнем тиквите натежали на плета ни! Стига да не ги заменим с нови доносници от ония с бръснатите глави (предателите). Надявам се все пак повече да не ви изработват с ДС-резесета, ДС-атаки, ДС-бараки и т.н. Нищо, че вече скочиха всички от ДС за да са пак те.
-----------------------------------
ПП
Обновил съм и проекта си за релакс на село с една нова моя иновация за здравето.

Публикувана: 09.10.2018 14:26:26 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com