Докато у нас

Докато у нас властите се чудят как да ни дообират и доунищожават, по света започват да набират сила отново социалните движения.
За няма и 30 години банкстерите докараха Европа до ситуация, близка като онази, довела до Втората световна война. Защото е доказано, че Хитлер е дошъл на власт с англоамерикански капитали, след като преди това Германия е била обрана до шушка. 
Но преди Хитлер, всичко започва от Италия. Там пръв Мусолини започва да мисли за обикновените хора и овладява безмерната лакомия на богаташите. (Между другото, как да управлява Мусолини го е учила една жена с български произход, която преди това е била близка и на Ленин, като и за нея май аз пръв пак писах).
Днес отново имам чувството, че пак всичко започва от Италия.
Преди време аз пръв обърнах внимание и писах статия за движението на Бепе Грило 'Пет звезди'. Можете да видите тук преди колко години е било.
Оказах се прав.
От началото на тази година движението '5 звезди' е на практика на власт в Италия.
Е, засега се отказаха от идеята да излизат от Евроколхоза. Но пък са единствените, които открито и официално казват истината за пияндетата-юнкери на евроколхоза, крепящи тиквите на власт.
Тъй като '5 звезди' съставиха правителство в началото на тази година, сега вече се виждат реално и техните реални действия за народа на Италия. Защото се внесе проектобюджета на Италия за 2019г.
И докато у нас крадците на власт се чудят как да ни дообират с нови здравни уж вноски и се чудят как да не ни пенсионират изобщо, в Италия '5 звезди' също започнаха пенсионна реформа, но в полза на обикновените хора а не геноцид както у нас. 
В Италия в момента се пенсионират на 67 години. Но планът на правителството е да свали възрастта за пенсиониране на 62 години при набрани 38 години трудов стаж.
Пак повтарям: да свали пенсионната възраст!
Същото планира да направи и Китай. И там вече обсъждат и без това по-ниската от у нас възраст за пенсиониране.
Освен това бюджетът на '5 звезди' в Италия за 2019г. предвижда, че всеки италианец ще получава минимум 780 евро. Т.е. и минималните пенсии ще са минимум 780 евро.
И знаете ли откъде започнаха да ругаят Италия? 
Познахте: от евроколхоза.
И знаете ли какво дрънкат мръсниците от Брюксел? Ами същото каквото дрънкат и нашите мръсници в нашето уж Народно събрание. Че това било популизъм. Може и да е популизъм. Но е в полза на целия народ, а не само шепа алчни безмерно богаташи да обират всички, за да клечат по разни екзотични острови.
Между-впрочем и в Русия руснаците скочиха срещу опитите на тамошните грефове и чубайси да им вдигнат и на тях пенсионната възраст. И сега Путин се чуди как да се измъкне с нещо половинчато.
Но Русия под Путин все пак си е Русия на крадливите олигарси като у нас. Наскоро там се доказа как се краде от ракетостроенето на военните даже. А Греф невъзмутимо изтърси тия дни, че вече нямало нужда от математически гимназии даже. Затова отпишете я днешна Русия. Казал съм: докато не си стегнат нова Октомврийска революция военните в Русия и там ги требят и ще ги требят както и нас.
Пак аз пръв написах и сега го и повтарям: светлият пример за човечеството днес е Китай. 
Защото пак да повторя, което написах преди месеци: в Китай също от догодина минималният необлагаем доход става 750 долара! А не както уж левият седесар Орешарски от името на БСП докара у нас плоския данък.
Ето затова днес ситуацията е както преди идването на фашизма в Европа.
И тогава светлият пример е бил от Изток. Тогава СССР,  а днес, сега - все още социален Китай.
И тогава първо в Италия са дошли на власт сили, които да са За! работниците, а не за богаташите. После чак ги е последвала Германия. Но през последните дни и в Германия ултрадесните загубиха даже в центъра на ултрадесните, т.е. в Бавария. И набира сили партията 'Алтернатива за Германия'. 
Досещате се какво значи алтернатива, нали?
А ще се опитаме ли поне с алтернатива за България или ще си мреме мърцина?
----------------------------
ПП
обновил съм и проекта си 55+ релакс на село с нов материал за един интересен уред.

Публикувана: 18.10.2018 15:20:13 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com