Щеше да е смешно ако не е фашизъм

Аз не напразно преди още ехее време алармирах, че идва фашизъм. 
ТЕ просто са в цуг-цванг както казват шахматистите (нямат друг полезен ход).
Да! На битака вече някакъв открито продава явно наскоро изработени (отлети) свастики, нагръдни медали и значки на Третия райх. Личи им че не са стари. Иначе, от време на време има и ченегесари, които ровят по чантите на купувачите на връщане от битака и то на българите, ама не ровят чантите на циганите-продавачи. И не виждат, естествено, свастиките. Гледам го аз мазния продавач на свастики и му казвам: 'Вдигай цените бе, това тепърва ще се търси. Иде пак фашизъм'. Ама явно евтинията по свастиките не е случайна.
Но освен, че вече си има назначени продавачи на свастики и сигурно и купувачи сигурно и агитки-купувачи вече има организирани, но, определено у нас се работи и по фашисткото законодателство.
Да! 
Това определено го нямаше при Тодор Живков! 
Да те приберат уж само за 48 часа и никой да не знае защо си 'изчезнал'. Ами така са 'изчезнали' Йосиф Хербст, Гео Милев и още ред бележити Българи.
Доживяхме колелото на историята да ни доведе пак до Белия Терор.
И щеше да е смешно ако не беше фашизъм.
Защото как ви звучи това: 'Приготовлението към кражба на МПС да се наказва като самостоятелно престъпление!!! Предвидено в измененията на наказателния кодекс!'
Цитирам Иван Петров, адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура/1995-2008/ от 'Афера.бг'.
Ама покрай това 'приготовление към кражба' дето вече ще е престъпление, ако знаете колко още по-гадни фашистки номера ни е изцвъкал цвък-цвък? То не са 'авторски' 'права', то не е мисъл за семейно забиване на шамар на сополанкото си, което се е прибрало надрусано от трева, продавана да речем близо до репеуто в Стара Загора. Все поводи да 'изчезнеш', ако си неудобен на ГРОБа, обвинен че се 'приготвяш' за нещо. И никаква реакция ако има реална кражба на имота ти на село от циганите. Но виж за приготовление могат, естествено не циганите ограбили имота ти, а тебе да хванат.
На времето, на мен като ми откраднаха колата, отивам във второто им на нищоневършещите и те не пожелаха даже да дойдат и да погледнат пресните следи. Едвам със заплахи, че ще се оплаквам, след 6 месеца ми дадоха документ че все пак е имало кражба, за да си отпиша пък липсващата ми кола от нападжийките Му. А сега щели да разберат кой се приготвя за нещо си и щели да го приберат да изчезне за 48 часа. Естествено, че ще го направят, но ако сте е, не чак Гео Милев днес. Стига да сте и да речем Веселина Томова. (Пу-Пу! Томова! Не дай Боже!).
Хареса ми и коментарът в 'Афера' под статията за това как богаташ би се възползвал от новия фашистки закон:
'Вчера набих един, дето се разхождаше с една стълба покрай Вейроните Бугатитата ми – от кабелната съм,от кабелната съм…викаше там нещо,ама няма братче – бой,бой… накрая го прибраха за 48 часа без право на връзка с близките си и готово'.
Пак да повторя, че щеше да е смешно ама си е 100% възможно.
И пак да потретя: възможно не в една социалистическа държава, а в т.нар. евроколхоз с пияндетата му юнкери, крепящи по американски тертип 'абе мръсник е ама щом е наш' тукашните мръсници.
Добре. Протестират майки. Аз съм За!
Но как един не излезе както Юлиус Фучик навремето и да каже на Народа си какво му готви мафията му на власт? Просто един не каза за промените в НПК: 'Хора бдете!'. Един Илиян Василев май се нае да е нашият Фучик.
Една Томова пак май само се сети да цитира оня пастор дето навремето казал, че като дошли и за него вече нямало кой да простестира.
Извинявайте, но тези промени в НПК на Цвък Цвък и Тиквата са бетер ЗЗД на времето. Та те, както и тогава, суспендират Конституцията!
Сега аз, понеже съм прагматик, искам да запитам ДанСърите, бобаджиите и прочие ченгесари: все с качулки ли ще ходят от тук натам цял живот сред Народа си? Или само с цигани ще си общуват от ден днешен? И ще се хвалят едни на други кой убил повече кози на баба Дора а другият - кой 'изчезнал' повече Българи? Ами утре ще се знае кой е 'изчезнал' и защо и от кого. Не си мислете, че не е имало дело за ей така 'изчезналият' за 48 часа поет Гео Милев след 9.9.1944г. (почти 20 години по-късно). Имало е. Даже делото е било чак през 50-те, т.е. 30 години по-късно! И даже и изкуственото му око е намерено след като ония са го удушили. Независимо, че и тогава официалните ГРОБаджии са ползвали пак както и днес бандитстващи вемереота. Е, днес вемереотата на ДС още не са почнали да убиват. Само нещо с паспортите се поразсмърдя засега. 
И понеже съм прагматик и да запитам: след тези промени в НПК как вече може да остане на власт ГРОБа и как може да бъде възстановена т.нар. димукраси? Явно вече става дума за 'или-или', както говорим в кибернетиката. Или вече само ГРОБ на власт, или сваляне на ГРОБ и отмяна на този фашистки закон.
Защото иначе следва пак да запитам: нов Лев Главинчев ли ще трябва после? После пък да 'изчезват' жандари? Както вече е било?
Нова ли Гражданска война на българите разпалва тиквата и цвъкито му? Само за да си укриват окраденото? Защото аз не виждам особен смисъл иначе от тези промени. Ето и до сега: хванаха да речем бившия военен министър Цонев - 'лягай на колене както всички престъпници!' - крещяха ченгетата. Е? Оказа се, според съда, че Цонев не бил престъпник. Същото преди това стана с Ленев. Е да, ама ни прокурор сега у затвора, ни ченгета наказани за превишаване на власт, а пък Цонев невинен и Ленев невинен. И все под досегашният НПК. Е? Щом и до сега е можело да си връткат номера на който им е неудобен, какво още им трябва на ГРОБаджиите? Пак да запитам: нова гражданска война ли? И под чия заръка и закрила го правят ГРОБаджиите? На Меркел или на Сорос? Защото съм убеден, че не е нито желание на Тръмп, нито хрумване на вечно пияния юнкер. А е ясно, че новият фашистки закон е твърдо против Българите все още у нас. И даже е и против политиките на Тръмп днес. На Сорос вече му намериха бомба у дома. Меркел си отива. На времето в САЩ се намери един Мел Брукс да излезе на подиума на Обама и докато Президентът се навеждаше да му окачи медал, Брукс си посегна към ципа на панталона долу все едно че го отваря в знак за отношение явно. Публично!
Днес у нас няма даже и евреи, дори не както Брукс, а поне както навремето Яков Молхов да речем. Погледнете как само изглежда бенвенисти (бившият комсомолски на ВМЕИ). Как беше: какъвто народът - такива му и евреите?
Защо завършвам с евреите, след като стана дума за фашизма? Защото нещата винаги са били свързвани някак си и до днес, ноо... очаквайте в следващата ми статия.
--------------------------------
ПП
Не знаех, че копаем в една посока и с в-к 'Сега'. Моята статия беше готова вчера но я публикувам днес и слава Богу, видях, че не съм сам. В утрешна статия на в-к 'Сега' под заглавие 'Фашизмът се завърна в България и отново е част от него' вече се потвърждава от някоя си Аделина Марини, че България е 'съучастник' в процеса на връщане на фашизма в Европа.
================================
ППП
Очаквайте интересен материал и в проекта ми 55+ релакс на село до ден-два.

Публикувана: 31.10.2018 21:56:58 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com