Май пак ще изляза прав.

Преди време, всъщност не толкова отдавна, завърших една моя статия за т.нар. свобода на словото у нас с изречението 'да се готви в-к "Сега"'. (Виж статията ми за в-к 'Дума').
Явно, положението у нас става все по-фашистко, щом толкова набързо ми се сбъдна прогнозата.
Тази сутрин (поне до сега - 10.00) сайта на в-к 'Сега' го няма. Нямаше го и снощи, въпреки, че 'Друпал' иначе е сериозна и изпитана от времето CMS.
Все пак снощи някак си успях да вляза към 23 часа. Но беше още понеделнишката версия на вестника. И единственото, което хващаше око като за ново побесняване на тиквата беше една статия на Петьо Цеков. Не се и опитах да копирам текста и, защото от сайта на в-к 'Сега' хитруват и са монтирали система, която да размества буквите на копирания текст. (Халал да им е).
Петьо Цеков не е кой да е в днешната ни все още останала тук-там Журналистика.
Но ми се струва че 'проблемите' на сайта са по-скоро с цел заплаха, отколкото точно тази статия на Цеков. Нещо като DDOS-атаките преди време срещу 'Афера'. Защото в 10.30 днес все пак успях отново да вляза и в днешния 'Сега'. Наистина е тотално различен от пеевските 'медии'. Ето само няколко заглавия:
'ГЕРБ извади сопата срещу критиците си', 'Бунтът на отчаяните' (въпросната статия на Цеков от оня ден), 'Мая Манолова: Социалното страдание е нетърпимо' и т.н.
И понеже фашизмът си е налице и всеки опит за някакво правдиво отразяване на истинската ситуация у страната-членка на евроколхоза явно набързо се задушава, аз смятам, че който както може е добре да разпространява всеки опит за казване на истината. Ако трябва и като в '451 по Фаренхайт' да помни и преразказва дори!
Затова ето и няколко заглавия и от 'Афера':
'Полицейски произвол в полицейска държава'. Страхотен разказ на участник в протестите за това как назначените от ДС ченгесари въртят номера на всеки, който си мисли, че може да протестира срещу ченгесарската диктатура. Само за информация, организаторът на протестиращите от Перник издействал официално разрешение за протест. И когато протестиращите тръгват, оня се обажда в полицията и кметството и отменя протеста без да уведоми повярвалите му. Естествено, че жандарите на тиквата това и чакат и се нахвърлили явно предварително уведомени и готови. Когато повярвалият протестиращ показал копие на разрешителното за протест тогава чак жандарите го светнали за отмяната. А когато оня звъннал на 'организатора' с въпрос защо е направил този доноснически номер, оня смотолевил, че ама нали виждаш дъжд, сняг и затова. Такива ми ти са номерата на днещният ни фашизъм.
Имаше и една препечатка на 'Афера' от 'Фрогнюз' но незнайно защо след няколко часа Томова я махна. А става дума за нещо мноого сериозно и додефинирващо фашизма у нас:
'Адвокатурата обслужва задкулисието. Това каза пред Фрог нюз варненският адвокат Светлозар Николов'.
Заглавието във 'Фрогнюз' е: 'Светлозар Николов: Адвокатурата обслужва задкулисието, банките и ЧСИ-та'. Който има време и желание задължително да я прочете, защото това не е статия а описание на адвокат и то с факти на 'димукраситу' у нас.
Това е положението у страната-членка на евроколхоза. И какво да бъде друго, след като босът на евроколхоза, който крепи такива като тиквата у нас е вечно пиян. И остави че е пиян, ами вече се и орезилва публично. Юнкерът на евроколхоза преди два дни излезе толкова пиян на трубуната, че даже не се и усетил, че е с две различни обувки. Има куп видеоматериал, показващ го как едвам се дотътри пиян зад кулисите.
И понеже знам, че от мен очаквате интересни мои аналитични материали, искам да завърша с моята си новина, че в момента се готви голям световен завой от задкулисието.
Навремето днешната вакханалия на ултралиберастийството и банкстерския грабеж започна с договорка на янките с Китай.
Да, Никсън проби в Китай и явно беше договорено още от тогава това което ни се случи до днес.
Днес тихичко в Китай търчат не кои да са, а лидерите на унищожението на човечеството до т.нар. само един 'Златен милиард'. 
Докато Тръмп официално натиска и пробва нервите на председателя Си, в Пекин с някаква тайна визита беше уморителят на Африка с 'ваксините' си Бил Гейтс. Пак с тайна визита беше и президентът на групите на Световната банка Джим Ким. Естествено не се размина и без тайна среща между Председателят Си и веждесъщият Кисинджър! На 8 ноември среща с Председателят Си, на 10-ти с Председателят на КНР Ван Шишан, а на 11 ноември и с ЛюХе. И то, срещи след като преди това топ-стратегът беше в Израел.
По-интересно е, че се намеси и най-висшата тайна артилерия на янките - Президентът на МИТ (Масачузетския технологичен институт) Райф Рафаел (познайте какъв е по етнос). 
Само за справка, всъщност МИТ е алма-матер на Римския клуб, който пък доведе до ликвидацията на СССР и бандитския грабеж на банкстери и олигарси.
Мисля, че на всеки стана ясно, че току-така тия не се мъкнат в Китай. Те за нещо уговарят и нещо обещават на Китай с цел нов Глобален терор над човечеството. Защото както аз вече написах днес единствен Китай е светъл лъч и надежда, че все още може и да оцелее човечеството.
Възможно е пак нещо да кроят вече на Русия, възможно е и да уговарят Китай да спре със социалната си политика. Знам ли. Но каквото и да е, е нещо крайно вредно за всички нас. Дано да не успеят този път, защото нали виждате, какви ОС имахме и до какви джамове ни докара Бил Гейтс в последно време.
--------------------------------
ПП.
Очаквайте до ден-два и нова моя статия в проекта ми '55+ релакс на село'

Публикувана: 20.11.2018 11:13:48 в рубриката Новините днес

Коментари:

За тази статия засега няма коментари. Можете да сте първият Вие

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com