За Чубайс, Греф, билдербергите и изобщо голмансаксите

Измина вече доста време откак бях обявил, че имам намерение да изложа своето виждане по 'еврейския въпрос'. Но в последно време нещата ескалират и затова реших преди тазгодишната среща на Билдербергите в Англия да понапиша какво мисля и за какво имам факти и цифри.
Ще започна с Франция. На 21 май в парижката 'Света Богородица' (Нотр дам де Пари) публично и пред олтара се застреля 78-годишният френски писател и общественик Доминик Венер. Той остави предсмъртни писма, в които описваше, че го прави в знак на протест срещу закона за разрешаване на педерастките 'бракове' и във Франция. В едно от предсмъртните си писма Венер цитираше и някакъв известен алжирски блогер, който твърдял, че все едно няма да минат и 15 години и на власт и във Франция ще дойдат ислямистите и те ще отменят закона за педерастийството. След величествената саможертва на Венер Франция пламна и започнаха стълкновения с полицията.
Ще попитате каква връзка има между педерастийството на красимир кънев да речем у нас и голдмансаксите? Ами връзката я разкриха руснаците. Там, в Русия, след като се убедиха за какво всъщност се изнасят руски деца на Запад, решиха да прокарат закон забраняващ педофилията. Ноо, внезапно в Думата (тяхното народно събрание) се оказа че има скрити лобисти на перверзиите с деца. Според изявление на шефа на Главния Следствен комитет на Русия Александър Бастрикин от 28 май т.г., в някои органи на руската власт имало влиятелно педофилско лоби, което оказвало сериозна съпротива при разследването на сексуалните престъпления с деца. "...Някакво лоби или мафия позволява на много насилници на деца не просто да получават минимални присъди, ами и даже да избягат от отговорност", са думите на шефа на руското главно следствено.
Ако пак питате каква е връзката между мафията, за която говори Бастрикин и голдмансаксите, ще ви разкажа какво се случи на 25 май направо в ефира на 'Ехото на Москва'. По програмата им 'Те', журналистка разговаряла с 'главния гей на Руската федерация' (руският красимир кънев), Николай Алексиев. И оня така се чувствал недосегаем, че започнал да цитира и имената на покровителите си. И така станало ясно, че педераст е зам.-шефът на администрацията на Путин Вячеслав Володин (който ръководи и цялата вътрешна политика в Русия). Но педераст бил и Герман Греф. А аз ненапразно като говоря за руското крило на голдмансаксите казвам грефове и чубайси. Защото Греф беше финансов министър, а сега е нещо като левончо хампарцумянов у нас.
Но да продължа с факти от САЩ. 
Както съобщи “Washington Post”, от 21 май, не кой да е, а Джон Байдън, вицето на Обама се разприказвал повечко. И то тооолкова повечко, че вече голдмансаксите са разтревожени да не би Обама да е против 'еврейския заговор'.
Какво е казал Байдън на официалния прием, организиран от Националния комитет на  Демократическата партия на САЩ за “Jewish American Heritage Month”. Байдън е благодарил на евреите за 'значителната им роля' за прокарването на закона за педерастките бракове (“gay marriage”)  в доста от щатите на САЩ. Но Байдън се е разприказвал и повечко. Той е казал, че, цитирам: "85% от всички промени станали в последно време в Холивуд и в американските средства за масова информация са станали възможни защото тези отрасли се ръководят от евреи ... влиянието на които е огромно ...наистина огромно".
Байдън е отбелязал и влиянието на евреите и за достиженията на феминизма. 
Доказва го и статистиката на САЩ. Там обичат да сумират всичко. И се оказало, че педерастите в САЩ се разпределят както следва: 
Само 5 % са красимиркъневците сред фермерите на САЩ.
И само 10% сред работниците в САЩ.
Но 50% от интелктуалците на САЩ вече са педерасти.
Три четвърти от писателите и хората на изкуството на САЩ били вече педерасти. 
И сега най-важното: 90% от работещите в средствата за масова информация! Е? Не е ли постижение наистина ролята на евреите, както е забелязал вицепрезидентът на САЩ? И не е ли всъщност политика и то хитра политика това разпределение по дейности?
А в същото време знаете ли какво е казал основателят на САЩ и пръв техен Президент Джордж Вашингтон за евреите? Ето му думите преведени буквално: "Те действат много по-ефективно против нас отколкото вражеските армии. Те са сто пъти по-опасни за нашите свободи и за важните дела, с които се занимаваме". Не, няма да превеждам следващото изречение от думите на Вашингтон, за да не ме обвинят в геноцид. Който иска да чете Епълтън и Ко, които надлежно са записали думите му за историята. Няма да цитирам и мнението и на Наполеон Бонапарт за гъсениците и скакалците.
Ще започна с моите си разсъждения за това защо Русия и България няма да бъдат никога долюбвани от голдмансаксите.
Според изследвания на самите евреи, те не са единен народ. Генетично те самите се делят на ешкенази, сафариди и т.н. А и нещо не се понасят отделните клонове на еврейството едни други даже в Израел. Но големият въпрос е кои са голдмансаксите - тези евреи, които охотно финансираха Хитлер да избива масово другите евреи. И които голдмансакси отново тикат Израел за първа жертва в новата Голяма война.
Да напомня първо защо ние, България, сме тук. На времето прабългарите имали ханство в съседство с хазарския каганат. Хазарите са единствените древни народи, които незнайно как и защо са изповядвали еврейската религия. И като наши тогавашни съседи, нали знаете - тогава не е можело да се води война с друг освен със съседа. Т.е. ту те атакуват нас и свият по някоя наша българка и преди да я продадат за робиня в Константинопол вземат че я осеменят, ту ние атакуваме хазарите и свием по някоя еврейка и пак я осеменим. Щото тогава жените са си били част от военната  плячка и не са служели все пак за храна, а за разплод. Така няма кой да ме обори, че сме се посмесили генетично все пак с хазарите. Няма логика да не е така. Както няма логика и с турците вече да не сме омешани на генно ниво. И те от нас ама и ние на тях.
Но в един момент хазарския каганат се почувствал мощен и разбил прабългарското ханство. И така Аспарух си взел племената и дошъл тук. Другият му брат отишъл там където днес е БЮРМ, а третият стигнал чак до Италия, където в ранното Средновековие са били подло изклани.
Но да продължа с хазарите. От другата си страна те граничели с руските племена. Докато ония били само племена - хазарите крадяли и рускини и ги продавали за робини и тях (основно занимание на хазарите било търговията с роби). Но когато руските племена взели да се обединяват и да стават силни, в един момент тяхната протодържава успяла да разбие хазарите и да сложи край на хазарския каганат.
Част от хазарите си останали под руско вече. Затова и днес районът на Одеса, Бердичев и т.н. си е почти изцяло еврейски. Има си и руска еврейска република дори и днес. Даже Жерар Депардьо се засели там - в Мордовия.
Друга част от разбитите хазари тръгнала за Европа, както преди тях сме тръгнали разбити ние.
Но те не създавали своя държава, а се разселвали. Едни в Германия и Полша, а други стигнали до Венеция и после чак до Испания.
Знаете ли как звучи един от диалектите, на които говорят наследниците на хазарите и до днес? Напишете на Ютъб Karsten Troyke и слушайте песните внимателно. Първо ще се изненадате колко са близки по звучене с маджарските и нашите песни. А се водят оригинални еврейски песни. После, ако знаете руски и немски, ще се шашнете що за език е еврейският Идиш. Една дума немска, една руска. Даже граматично спазват немската граматика. Само дето немските думи са доста поизкривени. А знаете ли как поздравяват слушателите и зрителите си Карстен тройката? Ами със 'Шалом алекум'. Не не е 'селям алейкум' ама май е. Идете пак в Ютъб и чуйте и изгледайте изпълнението на 'Тумбала-лайка' (еврейска песен е) в будапещенската синагога. Ще се шашнете какви красиви светли еврейки. 
Погледнете как изглеждат и руските евреи  (наследниците на хазарите). Погледнете Марк Беарнес, Ана Герман и т.н. Какви правилни черти и какви дълги уши. Погледнете и Збигнев Бжежински и Хилари Родам Клинтън и т.н. американски наследници на хазарите. Те нямат нищо общо с останалите евреи, които е трепел Хитлер - ония, мургавите и с черните къдрави коси. 
Та, моята теория е, че светът се управлява от хазарите.
И затова те, хазарите, няма никога да се разберат с руснаците, а гледат на нас както турците - с пренебрежение, но и с интерес. (Като на бивши противници, които те са победили).
Затова те, голдмансаксите все ще искат да унищожат Изтока. Когато основната част от богатите хазари се заселва във Венеция, изведнъж процъфтява Венецианската република. Която пък започва да води война с Византия, докато накрая я разбива и ограбва все пак.
Цялото кръвопролитие на Гражданската война в Русия е дело на хазарите. В първият НарКом на болшевиките е имало само един руснак. Всичко друго е руски евреи (разбирай хазари). Погледнете им и имената. И на Лев Троцки и на Бонч-Бруевич, и на убийцата на Ленин, еврейката Каплан. Този НарКом всъщност е подписвал концесии в полза на Запада. Този НарКом е давал руско злато на американския евреин Арманд Хамър. Този НарКом всъщност оставил да се отцепят от Руската империя и Финландия и Иран. 
После, когато все пак някак си Сталин успява да се наложи и да възстанови донякъде руската империя под името СССР, голдмансаксите подготвят и насъскват срещу Русия Германия. 
Днес грефовете и чубайсите отново опитват да довършат пъкленото си дело. Отново Русия е целта на занятието, защото отново след 15 години разруха, те пак не успяха да разбият отвътре Русия. 
А защо прокарват педерастийството? Ами явно кръвта вода не става. Ген пусто. Занимавали са се с тъговия с бели робини и искат явно пак това да правят. Но в световен мащаб. Аз друго разумно обяснение защо голдмансаксите искат да унищожат мъжете на бялата раса не виждам.
Публикувана: 03.06.2013 09:57:39 в рубриката Политика и общество

Коментари:

Коментирал - Юджийн

10.06.2017 01:51

май треа се създаде интернешънъл девелъпърс сикрет лодже ... ма мн уорк иска :(
бахти якия сайт 20 години попреграмирвам и не го знам имам усещането че все едно аз съм писал всичко втф
мн педрасе мн нещо, но като чуя гей и се сещам само за 1 лице ... драго чая.. по интересни статии несъм чел през животя си осъвень на ван хелзингъ

Добави коментар:

Трябва да запълните всички полета

Име

Адрес на електронната Ви поща

Текст на коментара:
Въвеждайте само текст. HTML-форматирането се трие.

Перезагрузить картинку можно кликнув по ней.
Введите только последние четыре цифры, первые две буквы НЕ ВВОДИТЕ.


 
www.000webhost.com